Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Veszprém megye

• Please log in to reply
2065 válasz a témához

#1961 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 22. - 10:59

õ ott van. :)

#1962 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 22. - 11:18

sajnos,az én régi nagy kedvenceim már jó régóta nincsenek ott...csak 1,és õ Flami..vagyis remélem,õ még ott van..róla csinálhatnál képeket ;)

Okés, tudtommal is õ még ott van, ezt hallottam. Most fejbõl nem tudom, de majd megérdeklõdöm amikor
ott leszek és lesznek róla (is) képek,majd teszek fel ide. Nekem amúgy Bolygó a kedvencem, de õ már nyugdíjas,a bogaram. :)

#1963 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 22. - 12:00

hejhó, ha már úgyis jöttök errefelé, összedobhatnánk vmi találkát ott! egy db lovast nem ismerek a környékemen, ti meg már úgyis olyan jó kis összeszokott bagázs vagytok... na mit szóltok? :)

#1964 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 22. - 21:21

Pl Gyulaffyn? :kocc: Flami ott van, csak pihen a lába miatt. (2 hetes infó)

#1965 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 23. - 11:40

hejhó, ha már úgyis jöttök errefelé, összedobhatnánk vmi találkát ott! egy db lovast nem ismerek a környékemen, ti meg már úgyis olyan jó kis összeszokott bagázs vagytok... na mit szóltok? :)

Én ismerek, illetve olyat aki szeret lovagolni, bár sajátja nincs. Am. tényleg nem is tudom, ha kutyáknak
szerencsére vannak fajtatalálkozó meg vegyesek is) lovaknak, miért ne lehetne? Mert már egyre
több gyerek (és felnõtt is) úgy bámul a lóra, mintha legalább ufó lenne... Na puff. Ennyit arról, hogy
lovas nemzet. Ez már jobbára csak történelem. Csupán egyre jobban a lovardák anyagi helyzetének
nehézségérõl hallani...amig be nem zárnak /majdnem teljesen/.

Am. én is csak kezdõ vagyok, de azért ma jó volt
egyet dolgozni Csendõrrel (kisbéri fv) Diszelbe kint
a hegy lábánál.

Timsili! Profil képeden ki a két pacc? Õk nem Diskába vannak véletlen?
Ha megkérdezhetem.

#1966 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 24. - 12:49

Veszprém megyeiek! Lennének akiknek lenne kedve Tapolca környékén egy nagyobb szabású lovas találkozóhoz??? Csak kérdem.

#1967 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 24. - 14:19

hát, egyelõre én Gyulakeszire gondoltam, de nagyobb számú? miért is ne? milyen nagyobbra gondoltál? :) a két pacc az két saját lipp, egyelõre más lovakkal való elfoglaltság miatt még mindig csak kiképzés alatt. node, még nem késtünk el semmivel. :) és saját réten vannak. mi az a Diska? :) ú, gyerekek, tegnap lovagoltam végre egy szupert! :) :) :) terepen voltunk, egy nagyon kedves, nagyon kényelmes úrral. :ang: és halálfélelmem sem volt, és igazán jól éreztem magam egy lovon ülve! :)

#1968 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 24. - 21:19

hát, egyelõre én Gyulakeszire gondoltam, de nagyobb számú? miért is ne? milyen nagyobbra gondoltál? :)
a két pacc az két saját lipp, egyelõre más lovakkal való elfoglaltság miatt még mindig csak kiképzés alatt. node, még nem késtünk el semmivel. :) és saját réten vannak. mi az a Diska? :)

ú, gyerekek, tegnap lovagoltam végre egy szupert! :) :) :) terepen voltunk, egy nagyon kedves, nagyon kényelmes úrral. :ang: és halálfélelmem sem volt, és igazán jól éreztem magam egy lovon ülve! :)

Milyen nagyobbra? Hát kábé úgy, hogy környékbeli lovasok többségét be lehetne vonni. Bár fogalmam sincs mennyien vannak.Bár pl. Hegyesden is tartanak többen saját lovat, ahogy láttam. Ááá szóval lipicaiak. Szépek egyébként. A Diska major(valaha lovagoltattak ott is) az egy terület Tapolcán a Szent György hegy felé...azt hittem ott vannak, vagy, hogy legalábbis Tapolcán tartod õket. /Mert a tartózkodási hely mellett az Eger/Tapolca feliratot olvastam.

Tereplovaglástól miért kéne, hogy halálfélelme legyen bárkinek is? Igaz, veszélyhelyzeteke mindig gondolni kell, biztos, ami biztos.

#1969 rongyo

rongyo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 830 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 25. - 8:09

Hát azért ezen a balatonfelvidéki sziklás, dimbes-dombos, erdeiösvényes terepen lehetett volna nekem is halál félelmem a saját paripámmal. Nem elképzelhetetlen, hogy néha a patakban kötöttünk volna ki :) De a kényelmes urakkal azért lényegesen kényelmesebb és biztonságosabb utazásnak lehettünk részesei. Köszönjük Méz :)

#1970 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 25. - 9:58

Hát azért ezen a balatonfelvidéki sziklás, dimbes-dombos, erdeiösvényes terepen lehetett volna nekem is halál félelmem a saját paripámmal. Nem elképzelhetetlen, hogy néha a patakban kötöttünk volna ki :) De a kényelmes urakkal azért lényegesen kényelmesebb és biztonságosabb utazásnak lehettünk részesei.
Köszönjük Méz :)

Igaz, ami igaz. Van benne igazság az tény, de azért vannak kevésbé sziklás (vagyis köves) részek is eme
tájékon. Megjegyzem én Google Earth segítségével és saját végig haladással(egyelõre gyalogos) és más lovasok véleménye alapján próbálom feltérképezni a lakóhelyem környékének lóval bejárható ösvényeit és azokat bejelölni
saját térképen és elmenteni. Szerintem nem lenne haszontalan tudni, hogy milyen útra számíthat az ember,
ráadásul egyre több a marháknak lekerített (eddig járható) már járhatatlan terület. Aki akar saját települése
környékén csatlakozhat és lehetne összehozni egy átfogó "lovas térképet". Ha már hivatalos még nincs és
nem feltétlen az ezerszer bejár túraútvonalakon akar lovazni az ember, hanem felfedezni is szeretne. :D

#1971 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 26. - 9:02

XIII. Bakonyi Betyárnapok - Zirc, 2011. augusztus 12-13. Ízelítõ a programokból: Vadételfõzõ fesztivál és verseny, Mesterségek Utcája, Bakonyi Ízek Utcája, Tréfás betyárjátékok- bakonyi betyár és csárdabéli szépasszony címek elnyerése-, Térségi hagyományõrzõ csoportok mûsorai, „Csepü-Lapu-Gongyola” népi sportjátékok, Bakonyi Betyárkupa, Kézmûves liget, Betyár jó buli, Sztárvendégek, Tûzijáték, Lovasprogramok: díjugrató, fogathajtó, ügyességi, lovas felvonulás a 82-esen.

#1972 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 16:12

De a kényelmes urakkal azért lényegesen kényelmesebb és biztonságosabb utazásnak lehettünk részesei.
Köszönjük Méz :)

Szívesen, máskor is. ;) :)
És ha nem lett volna zárva a sorompó az Evetes-völgyben, akkor jött volna az izgalmasabb szakadék-széli lovaglóösvény. :gm:
Este repetából gyalogosan is megtettem az út egyharmadát. A vas nem lett meg, ellenben néha majd betojtam, mikor mellettem ugráltak el õzek, szarvasok. És még egy hatalmas fekete mókust is láttam. Bár õ nem volt ijesztõ. Aztán a Sóskút-forrásnál a gáton majdnem pofára estem, amit egy õz végig nézett, és láttam rajta, hogy ha tudna, hangosan felröhögne. :gm: :D

#1973 Akác

Akác

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 741 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 30. - 9:57

Sziasztok! Akkor én most befurakodom közétek, ha nem gond, úgyis magamban beszélgetek, de sebaj :D Tegnap megint "singing in the rain" volt, már csak vigyorogtam magamban. Jó 20-25 percet szemerkélt az esõ, dehát kit érdekelt :D Ameddig rá nem ered jól, én le nem szállok a nyeregbõl. Persze, mikor leszálltam, addigra szinte kisütött a nap. A délutáni esõtõl lett egy jó nagy pocsolya a karámban, na, gondoltam, ebbe belemegyünk, miután lenyergeltem. Szellõ jött szépen mellettem, de a pocsolyát próbálta volna kikerülni. Na jó, szembefordultam vele, jól belegyalogoltam a vízbe, akkor már szépen jöt õ is. Egyébként terepen is, ha elõtte egy ló már belemegy a pocsolyába, minden gond nélkül õ is belemegy, de elsõnek nem igazán. Most én mutattam példát :D Utána mondom, nagyon ügyes voltál, megyünk vissza a többiekhez. Hohó, de ekkora sár után patatisztítás kell. Képzeljétek, a vezetõszárat rátettem a hátára, és gondoltam, akkor most kipróbáljuk, ott hagytam egyedül, amíg elmentem a patakapróért. Jó, nem a világ végére mentem, de simán ott hagyhatott volna, de láss csudát, olyan szépen állt ott, mint a cövek. Úgy örültem, olyan ügyes volt. Aztán szépen visszaballagtunk a többiekhez.

#1974 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 30. - 11:59

Szia Akác! az ilyen apró örömök számítanak a legtöbbet szerintem. ezekbõl tudod lemérni a kapcsolatotok fejlõdését. :) eddig akárhány hobbilovassal találkoztam, beszélgettem, mind az ilyen dolgoknak örült a legjobban. :)

#1975 Számadó

Számadó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 30. - 16:19

Üdv. Ismeri valaki a Csõszpuszta -Kádárta közötti utat. 3db kancám van 2 -re lovast keresek túrákhoz. (ingyen )

#1976 Akác

Akác

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 741 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 1. - 6:49

Szia Akác! az ilyen apró örömök számítanak a legtöbbet szerintem. ezekbõl tudod lemérni a kapcsolatotok fejlõdését. :) eddig akárhány hobbilovassal találkoztam, beszélgettem, mind az ilyen dolgoknak örült a legjobban. :)

Szia Timsili!

Igen, igazad van :) ezekbõl lehet lemérni, hogy is állunk egymással :)
Persze aztán mindig csinál valamit, nehogy elbízzam magam :rolleyes: :D

#1977 Akác

Akác

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 741 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 1. - 7:01

Üdv. Ismeri valaki a Csõszpuszta -Kádárta közötti utat. 3db kancám van 2 -re lovast keresek túrákhoz. (ingyen )

Amindenit! Nem hangzik rosszul. Elképzelni el tudom, merre lehetne menni, de biztos, hogy nem mindennapi út, tuti, hogy a lõtéren keresztül kell menni.
A legunalmasabb, ha lejöttök Palotára, onnan-Öskû - Hajmáskér - Kádárta, de gondolom, nem erre gondoltál :D
A magam részérõl segítségül hívnám a turistatérképet, Tésrõl át az Öreg-Futónéra, onnan Alsóperére, de hogy onnan hogyan lehet lekeveredni Kádártára, azt nem tudom (toronyiránt :D ).
Sokat beszéltem, de gyakorlatilag semmit nem mondtam :D .
Azért ha megtudsz valamit, légszi írd meg, hátha mi is eltévedünk arra :) , köszi!

#1978 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 3. - 13:23

Sziasztok! Érdeklõdnék ki ismeri Nemesgulácson közelebbrõl a Baracskay-féle Haflingiakat? Vettünk 2 csikót, akik onnan származnak eredetileg, érdekelne a származásuk, papírjuk még nincs. Milyen ménje van? Papíros? Annyit tudtak mondani, hogy az összes hafi osztrák import.

#1979 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 9. - 23:23

Sziasztok! Jövõ héten kedden (július 12.) egy hétre leutazom Balatonszõlõsre. Ha valaki szeretne ebben az idõben lovagolni B.Füred/Szõlõs környékén, akkor nálam jelentkezzen (20/544-7433). Tereplovaglás megbízható, barátságos lovakon fórumosoknak kedvezményesen 2500 Ft/ óra. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 10. - 0:23

Tényleg jó lovakkal, csodás tájakon, ügyes terepvezetõvel!.. :kocc:

#1981 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 10. - 10:59

Sziasztok!

Pár hete ígértem itt valakinek fotót Gyulakeszi(Gyulavezér Lovas Birodalma) lovakról, de akkor nem úgy alakult ahogy gondoltam.
Most teszek fel egy képet azonban. Az elõtérben lévõ kis sárgáról (azt hiszem herélt) megtudná
mondani valaki, hogy melyik pacc õ?Mármint mi a neve. Olyan kis kedves volt. Amúgy aki kérdezte itt
Flamit, tuti, hogy ott van, de akkor én kint nem láttam.

http://www.flickr.co...in/photostream/

Bocs, de rendesen beszúrni nem tudtam. Csak a linket megadni.

#1982 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 10. - 11:06

Hát Õ a Fortuna és kanca! És az én elsõ nagy szerelmem, mellesleg Gyula vezér harci paripája. :yeah:

itt

A Zánkai gyerek lovas nap mappában a 40, 44 és 46-os képen is õ van. :)

#1983 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 10. - 12:43

Hát Õ a Fortuna és kanca! És az én elsõ nagy szerelmem, mellesleg Gyula vezér harci paripája. :yeah:

itt

A Zánkai gyerek lovas nap mappában a 40, 44 és 46-os képen is õ van. :)

Óóó...kösz. S kisbéri fv. ahogy látom. Gondoltam, hogy nem jól emlékszem, hogy herélt lett volna.
Demirt (beceneve: Melák, úgy hagyták ott anno bértartásból) Diszelbõl nem ismered véletlen? Valamilyen félvér lehet, bár nem
tudják milyen. Egy kép alapján esetleges felmenõk vmelyikére nem tudnál
tippet mondani? Tudom ez így nehéz és majdnem lehetetlen, de a kíváncsiság hajt, úgyhogy hátha.

#1984 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 11. - 7:45

Igen, Fortuna kisbéri, de Demirtrõl még sosem hallottam. Kép alapján nem lehet felmenõt megállapítani, fõleg ha csak nyakon sütött magyar félvér pl. De azért kíváncsi lennék rá! :)

#1985 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 11. - 11:05

Kedves Lovastársak! Lovastúránk útvonalán keresnék nomád szálláshelyeket. :cool: Fõleg a lovak itatása meg annyi hely ahová a pokrócot leterítjük a lényeg, a többi ha van az már extra. :D 6-7 fõvel megyünk a Bakonyszentlászló-Herend-Szentgál útvonalon júli 16-17-én. Az esti órákban pihennénk meg az arra alkalmas helyeken. :kir: Köszönöm RM :yeah: shagyaarab@gmail.com Azért külön köszönet, ha valaki javasolni tud egy -egy látnivalót, vagy jó útvonalat. :ang:

Edited by RIDERMAN, 2011 július 11. - 11:08.

#1986 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 11. - 11:39

Igen, Fortuna kisbéri, de Demirtrõl még sosem hallottam. Kép alapján nem lehet felmenõt megállapítani, fõleg ha csak nyakon sütött magyar félvér pl. De azért kíváncsi lennék rá! :)

Gondolom, hogy nem lehet, de azért tippelgetni szabad. :)
Na, megadom a linket, ahol meglehet nézni Demir bácsit
(igaz már herélt, de azért akkor is...)

Íme:

http://www.flickr.co...in/photostream/

#1987 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 15. - 11:34

Kedves Lovastársak! :kv: Kár hogy nem pörög jobban a topic (remélem mindenki inkább lovazgat), már csak azért is mert már nem leszek gépközelben. :rolleyes: Holnap átszeljük a Bakony Veszprém megyei részét . :yeah:

#1988 Akác

Akác

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 741 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 20. - 7:10

Sziasztok! Kedden volt ám az igazi "singing in the rain" :D Akkor kezdett el esni, mikor elindultunk terepre. Mondván volt már ilyen, úgyis csak futó zápor, menjünk! Aha, egyre jobban nekieredt, jól el is áztunk, de azért mentünk egy órás terepet, igaz fél óra után azért kezdett csillapodni, majd abbahagyta, de akkor már tökmindegy volt :D Laci, jól sikerült a túra?

#1989 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 25. - 9:44

Meglehetõsen! :yeah: Az Északi-Bakony felsõ sarkától a Balaton felvidékig mentünk egy szép kört. Csodás tájakon, szép vidékeken jártunk. :ang: Alaposan bejártuk a Várvölgyet és a Palota feletti dombokat is. :rolleyes: Szerencsére nem volt melegünk a süvítõ szélben, az izzadtságot meg lemosta az esõ. :D

#1990 Akác

Akác

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 741 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 26. - 6:44

Hû, ez klassz lehetett :) Gondolom, az esõt kihagytátok volna, de a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat, a múlt héten még legalább meleg volt:)

#1991 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 26. - 18:33

milyen volt a Gyulaffy-napok? most így 24.-én véletlen a kezembe akadt egy júliusi LovasÉlet és volt benne egy kép Flamiról :ang: aztán errõl így eszembe jutott...

#1992 Akác

Akác

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 741 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 28. - 7:17

Sziasztok! tegnap végre hosszú idõ után olyan volt az idõ, hogy tutira lehetett menni, nem fog esni az esõ :yeah: Még kedden is, mikor elindultam Veszprémbõl, pötyögött az esõ. Otthon szerencsére nem esett, úgyhogy irány a tanya (monjuk jócskán be volt borulva). Kimentünk terepre, mi mentünk elöl, mindig nagyon kényelmesen nem szoktunk elõre menni, de most.... :yeah: Buksikám nagyon szépen viselkedett, mondjuk nagyon fülelt, de most legalább nem rohant :D Tegnap csak egy kisebb kunkorra futotta az idõbõl, de a lényeg, hogy együtt voltunk :yeah:

#1993 Akác

Akác

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 741 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 10. - 6:52

Sziasztok! (Hátha valaki elolvassa :D ) Szombaton Csõszpusztára lovagoltunk fel az egyik csajjal. Mondván ne az aszfalton menjünk, az úttól 40-60 méterrre benn mentünk. Hát ott aztán volt árkon-bokron menés. Itt egy kisebb gödör, ott egy nagyobb árok :) Visszafelé újítottunk: szerinted erre haza tudunk menni? Nézzük meg, igaz akkor már nem voltunk messze. A domb aljában lévõ kertek végében mentünk, aztán onnan megint toronyiránt indultunk hazafele, mert kitaposott út nem volt :yeah: Ma, ha az idõ is úgy akarja, akkor szétnézünk a kertek alján :) Pénteken pedig "ismerd meg hazádat" terepre megyünk, és kicsit szétnézünk a lõtéren :)

#1994 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 15. - 13:32

15 perc hírnév mindenkinek jár!

#1995 Virágkoszorú

Virágkoszorú

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 206 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 15. - 14:55

Jó videó, gyönyörû lovaid vannak! és a környezet... msot voltam én is hétvégén Pénzesgyõrben, hát irigylem a szép kilátást! A méncsikó, említetted nóri kancától van. Nekem egy nóri méntõl és holsteini kancától van tarka kancacsikóm, igaz még csak 4 hónapos. :D A testesebb kancáid muraközibe nagyon illenek, úgy nézem.De szép mindegyik!

#1996 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 15. - 18:30

Kedves Lovastársak! Ha valaki találkozna egy igen olcsó kantárral sárga réz szegecseléssel és csikózablával (alkalmi vétel), dobjon nekem egy mailt. 13-14-re virradó éjszaka" tünt el" a hálózsákom mellõl Zircen a Betyárnapon, amíg aludtam................. :mad:

#1997 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 23. - 8:28

Tegnap bementem egy lovasboltba és dobtam egy hátast az ellopott szerelésem pótlása több mint 30 rugó, nem beszélve a belefektetett munkáról....... :mad:

#1998 Akác

Akác

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 741 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 5. - 11:17

nyár: zöld, kék Jó lett volna az a pillanatot bezárni valahová és télen, rosszabb napokon elõvenni, Újra átélni azt a nyugalmat, csendet, mint akkor, mikor tegnap enyhe lankán ügettünk lefelé, szemben az ég kékje és a Baglyas zöld fenyvese. Egyszerûen szép volt és harmonikus.

#1999 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 8. - 10:37

Erre gondoltál?

Posted Image

vagy inkább erre?

Posted Image

esetleg erre?

Posted Image

:yeah:

#2000 Akác

Akác

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 741 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 9. - 6:38

:ang: Ilyesmire, ezek szerint másnak is vannak hasonló gondolatai :)