Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Barock pinto

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
259 válasz a témához

#161 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 8. - 21:28

Szépül már a mi picikénk is, csak most elég sok dolog merült fel az életünkben, így nem igazán fotózgattam mostanság, de már tényleg csinálok Róla néhányat a napokban és elbüszkélkedek Vele. :ang: Már látszik, hogy hol lesznek a foltok, tényleg nagyon érdekes színe lesz a kislánynak. :) Egyébként meg egy tündér. :ang:

#162 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 10:21

Szépül már a mi picikénk is, csak most elég sok dolog merült fel az életünkben, így nem igazán fotózgattam mostanság, de már tényleg csinálok Róla néhányat a napokban és elbüszkélkedek Vele. :ang: Már látszik, hogy hol lesznek a foltok, tényleg nagyon érdekes színe lesz a kislánynak. :) Egyébként meg egy tündér. :ang:

????????

#163 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 29. - 10:55

Posted Image

#164 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 4. - 19:07

De szép ez a csikó! :yeah:

#165 Kispaci

Kispaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 4. - 21:20

Jaj, de szép lett Lia, mennyi idõs most? Gyönyörû :ang:

#166 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 5. - 6:00

Lilith, még csak most látom! Igen szép a csikó! :ang:

#167 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 5. - 12:32

8-án lesz egy éves. :) Csinálok majd szülinapi képeket.A neve közben Lolára alakult ( valahol olvastam, azt jelenti boldogságot hozó).Ránk fért a boldogság, a Mamiját még mindig nagy fájdalommal emlegetjük :(

#168 KisbérisDíjlovas

KisbérisDíjlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.507 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 5. - 12:50

Gyönyörû csikó.

Edited by KisbérisDíjlovas, 2010 augusztus 5. - 12:50.

#169 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 18. - 8:42

Nekik nincs tenyészszemléjük? Ha már a frizeknek van...

#170 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 23. - 12:02

Posted Image

Szülinapos Lola :)

#171 Kispaci

Kispaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 23. - 12:33

Gyönyörûségesen szép :yeah:

#172 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 1. - 13:19

Sziasztok!

Babavárásom okán úgy döntöttünk, hogy habár nem szívesen, de kénytelenek vagyunk némileg csökkenteni a lólétszámunkat, így eladósorba került Árnyékom csikója, a kis barock pinto - ám egyelőre tök fekete :D - kanca.

A hirdetés itt megtalálható, pacis vevőnek kedvezmény. ;) A lényeg egyébként, hogy jó helyre kerüljön, mert tényleg egy kis ékszer a picilány. :ang: Magánban is érdeklődhettek. :)

Edited by roni, 2010 szeptember 1. - 13:19.

#173 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 1. - 20:02

:eek: Pedig annyira vártátok ezt a kiscsikót :huh: De az élet ilyen sajnos, remélem jó gazdit találtok majd neki és majd késõbb is láthatunk képeket róla. Néztem a hírdetést, mi szerepel a holland papírjain? Fajtára gondoltam.

#174 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 5. - 13:21

Ez tényleg egy annyira hülye kérdés, hogy soha nem kapok rá választ? Pedig már többször megkérdeztem :eek:

#175 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 5. - 13:39

Nem, jó a kérdés, de õszintén megvallva nem tudom még én sem, mert a fedjegy Talpag Bálintnál van, majd Õ küldi ki Hollandiába a chipszámmal együtt, a kintiek meg postázzák az útlevelet. Viszont miután sajnos el kell adnunk Õt, úgy gondoltam, hogy nem váltom ki én a saját nevemre a papírt, hogy aztán pár hónap múlva az új tulajnak ugyanannyi pénzért át kelljen iratni, hanem majd egybõl az Õ nevére lehet kikérni. Egyébként mintha nekem az rémlene, hogy holland sportlóként fog szerepelni, talán ezt mondta még régen Bálint, de most ez egyáltalán nem biztos, csak halovány emlék. ;)

#176 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 6. - 8:20

Köszi! :ang:

#177 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 6. - 8:24

Egyébként mintha nekem az rémlene, hogy holland sportlóként fog szerepelni, talán ezt mondta még régen Bálint, de most ez egyáltalán nem biztos, csak halovány emlék. ;)

Roni, szinte egészen biztos, hogy nem holland sportlóként fog szerepelni. ;)

#178 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 6. - 12:55

Könnyen lehet, mondom, csak halovány emlékként él bennem a holland sportló.. :D Most már megkérdezem Bálintot és megírom a tutit. :kv:

#179 roxika

roxika

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 17. - 19:45

Roni küldtem neked e-mailt. A csikó után érdeklõdök. Mikor tudnam megnezni?

#180 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 20. - 9:22

Eltûnt mindenki. Roni? Mi újság a lovakkal?

#181 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 20. - 9:50

Posted Image

Posted Image

Tessék :D Mi nem tûntünk el, csak hát egy éves csikóval a rosszaságon kívül nem sok minden történik... :)

A tilosban mindig jobb a fû :D

#182 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 20. - 18:30

Nagyon szép! :D

#183 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 31. - 13:21

Zilver :ang:

#184 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 4. - 11:20

Nem egészen értettem a hirdetést Roni :( , azt hittem már rég új otthonra talált a csöppség. A kancádnak sikerült már helyet találnod?

#185 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 4. - 12:35

Árnyék maradt itthon, hála Istennek sikerült megoldani a problémákat. :ang: Nagyon jó helye van, szépen összeszedte magát, már úgy dolgozik, hogy csak áradozni tudok Róla. :) Vágta szóra, szépen, összeszedetten, lovas alatt is nagyon ügyes, úgyhogy örülök, hogy ez a dolog rendeződött végül. Majd mutatok Róla képeket. :) A csikónak végül nem lett gazdája, de sajnos őt nem tudom megtartani, a baba érkezése most eléggé megváltoztatta a terveket, úgyhogy miután olyan árat, amennyiért eladnám, a mai lópiacon nem adnak érte, jött az ötlet, hogy a másik csikóm bértartása fejében és egy jelképes összegért keresek neki gazdát. Ez nekem jó, mert a profilomnál lévő csöppséget mindenképpen szerettem volna megtartani, de a bértartást vállalni ugye megint csak nehézség lenne, így Zilverért cserébe az új gazda másfél évig fizetési kötelezettség nélkül (egyszerűbben: ingyen) tartja majd nekem Spotyt. És így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad, mint mondani szokták. ;) Ráadásul jó helyük lesz a lányoknak, lesz társaságuk is és hozzáértők kezében lesznek, amíg én babázom. :ang: Így már érted? ;)

Edited by roni, 2010 november 4. - 12:37.

#186 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 4. - 22:11

Így már igen :D . Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát és nem kellett megválnod Árnyéktól. Pont ma néztem rá facebookon a másik "Willem-csikóra", õ is nagyon szép, és ha a képek a valót adják vissza, nagyon nagy is, de valahogy más a testalkata mint Zilveré. Lehet már most kb fél évesen ez azért, mert Zilver kislány, Iwan meg kispasi? Vagy mert Zilver 75% friz, Iwan meg csak 50% ? Nézted mostanában vagy csak régebben amikor megszülettek? Van még magyarhonban Willem csikó? Tudsz errõl valamit? Mert már a fedezõmének közt sem látom, hogy hírdetnék itthon.

#187 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 5. - 0:04

Így már igen :D .
Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát és nem kellett megválnod Árnyéktól.
Pont ma néztem rá facebookon a másik "Willem-csikóra", õ is nagyon szép, és ha a képek a valót adják vissza, nagyon nagy is, de valahogy más a testalkata mint Zilveré. Lehet már most kb fél évesen ez azért, mert Zilver kislány, Iwan meg kispasi? Vagy mert Zilver 75% friz, Iwan meg csak 50% ? Nézted mostanában vagy csak régebben amikor megszülettek? Van még magyarhonban Willem csikó? Tudsz errõl valamit? Mert már a fedezõmének közt sem látom, hogy hírdetnék itthon.

Hol lehet megnézni a másik csikót?

#188 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 5. - 2:02

Malackalacka, szerettem volna küldeni Neked magánt egy másik Willem csikóról, de azt írja, hogy vagy megtelt a postaládád, vagy kikapcsoltad a magánüziket. ;)

#189 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 5. - 19:53

Malackalacka, szerettem volna küldeni Neked magánt egy másik Willem csikóról, de azt írja, hogy vagy megtelt a postaládád, vagy kikapcsoltad a magánüziket. ;)

Töröltem mindent ami lényegtelen volt a ládámban :)

#190 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 5. - 20:15

Hol lehet megnézni a másik csikót?

Régebben itt találtam rá, azóta is erre kattintok:
http://www.facebook....p;id=1075716425

#191 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 5. - 20:26

Pedig továbbra sem megy el ez a fránya üzi. Nem lehet, hogy véletlenül letiltottad a magánüzik fogadását? :kv:

#192 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 5. - 22:56

Pedig továbbra sem megy el ez a fránya üzi. Nem lehet, hogy véletlenül letiltottad a magánüzik fogadását? :kv:

Átállítottam, talán most már sikerülni fog :)

#193 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 6. - 12:16

Nem, sajnos továbbra sem... :( Pedig már direkt kipróbáltam, másnak tudok küldeni, úgyhogy nem nálam van a hiba. ;) Mindegy. A profilképemnél lévõ csikónak is Willem a papája, ezt írtam le egy kicsit bõvebben. ;)

#194 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 7. - 8:28

Itt egy másik mail, erre biztosan megérkezik minden :) malalacka@gmail.com

#195 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 22. - 13:51

Féltesók :)

Már az új helyükön ropogtatják a zabot, Zilver új gazdijánál. :) Spoty pedig ugyanott van, csak õ bértartásban. :ang: Aranyosak a többi lógyerekkel együtt, remélem, hogy jól fogják majd érezni magukat. :)

#196 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 16. - 12:03

Roni! Nincsenek új képeid a csikókról? Tetszik a másik willemcsikó is, annyira jó sörényszíne van! :D Neki ki/mi az anyukája?

#197 mucka

mucka

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 6. - 23:15

Szia Malackalacka és a többiek. Nekem is van egy Willem csikóm :) Régebben benézegettem ide, de elég halott volt a topik, pl mint most is :( Semmi élet errefelé? :)

#198 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 7. - 9:33

az a baj, hogy akinek van, az nem ír, mi nyálcsorgatók meg nem nagyon tudunk híreket.... szóval a tiédrõl mit lehet tudni? :ang: Üdv a fórumon! :)

#199 mucka

mucka

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 8. - 19:27

sziasztok! háát... mit szeretnétek tudni a kiscsikómról? malackalacka már irogatott a kancámról itt a fórumon, azóta már rámtalált facebookon is :) . Iwan most már 9 hónapos, gyönyörû, okos, szép nagy, csõdörke, de még visszafogottan, és ami nagyon vicces, hogy nagyon szereti magát mutogatni idegeneknek, ilyenkor tudnék róla nagyon szép képeket csinálni, de persze ilyenkor nincs nálam a gép. ömlengjek még róla? :ang:

#200 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 8. - 19:32

Persze! És rakhatnál fel képeket is! Örömmel nézegetnénk!