Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#161 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 21:59

na de én surmó vagyok,e zért nem érdekel, hogy nekik ez ciki-e vagy sem. csak ne bízza el magát a magyar csapat..

#162 silvanus

silvanus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 22:17

Ciki a németeknek, ciki azoknak a magyaroknak, akik visszamondták a meccsen való szereplést, és ciki lesz a magyar focinak, ha Matthäus elmegy a törökökhöz... Tesóm szerint csak azért jött ide, hogy megverje a magyar csapattal a németeket, majd továbbálljon Töröko-ba.

#163 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 22:27

Számomra már szinte mellékes, hogy elbízza-e magát ezután a csapat. Már kezdek hozzászokni, hogy a magyar foci évente villan egyet, aztán eltûnik egy évre...A meccs elõtt még azt mondtam volna, hogy menjen Matthäus, mi csak nyerünk vele, de õszintén szólva most egy kicsit elbizonytalanodtam. Mondjuk a meccs elõtt bevallom töredelmesen arra készültem, hogy csúnyán elvernek. Tévedtem, és ennek örülök! Posted Image Hameg csak ezért jött ide, akkor menjen el, de azért Köszönjük! Posted Image

#164 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 7. - 21:43

Hullám völgy - hullám völgy. El se hiszem. A magyarok nyertek. Igazából nem érdekel túlzottan a foci.Ciki volt az, hogy vasárnap a nagymamámnál (Bakonygyiróton lakik) meg mutattam egy ismerõsünknek a közel 2 hetes kiscicát, aki a disznóolban, a szalmabálák között van. Jelzem nincsenek malacok, és a cica a kisebbeben van. Na most, a következõ történt. Marokcica a kezemben, fogom, ne legyen baja. Jövök ki, az ól belsõ ajtajánál nem húztam le a fejemet és úgy bevertem, hogy még ma is fájt. Szóval ez ciki!

#165 silvanus

silvanus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 8. - 19:43

Vigasztaljon az a tudat, hogy te sem lehetsz már ennél lököttebb :D ps. Matthäus marad

#166 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 8. - 21:56

Silvanus! Köszi. Miután a radiátorba bevertem a fejemet, azóta a helyzet csak romlott minden ütésnél. Ami azt illeti töbnyire a fejemet vertem be.

#167 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 9. - 15:40

Hát...ciki is, meg fájt is..Anno, amikor megvettem életem elsõ komolyabb, és teljesen saját biciklijét, még nem igazán tudtam, mi a különbség a hagyományos patkó( :D )fék és a jóval rapidabb v-fék között. Hamar megtanultam..Kellemes, laza 25-30 km/h-val gurultam egy fõbbnek számító úton, és egy jobbkanyart szerettem volna dobni. Ezen szándékomat becsülettel jeleztem elõre, és mivel seholsem volt senki jármûves útban, meg az elsõbbség is az enyém volt, nem lassítottam túlzottan, csak annyira, hogy az egész sávot igénybe véve be tudjam venni a kunkort. Igenám, de jött szembõl egy kamion, aki hirtelen úgy döntött, hogy õ is arra akar jönni, amerre én. És ezt olyan ukmukfukk határozta el, hogy még indexelni sem volt ideje.... :rolleyes: két lehetõségem volt: vagy beleszállok az oldalába, vagy megpróbálok megállni, és dobok egy csukafejest......az utóbbi lett a vége. :D Biciklis bukfenc, pár méter repülés, kemény fejre-érkezés (sisak persze nollé...). Pár másodperc K.O. után felkászálódtam (a mögöttem jövõk szép ívesen kikerültek, a kamionos kuncogva -deviccesisvagyok stílben- továbbment), ellenõriztem a szuperül mûködõ új fékemet (ha nem húzom be annyira, mint a régi típusút kellett, nem is esek fejre... :D ), aztán elindultam hazafelé. Az út kétoldalán lévõ dinnyeárusok keresték a kandikamerát, de sehol sem látták.....Otthon vettem észre, hogy elgörbült a felkaromon az acélmerevítéses nyergem. Marhamázlimra a karom nem tört el (az a kilométeres :D átmérõjû, pár hónapig élõ kékzöldbarna folt nem számít..), csak egy enyhe agy(?)rázkódást kaptam.Visszagondolva nagyon sajnálom, hogy nem volt kamera. Biztos látványos volt az a fejes!! :D

#168 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 9. - 18:46

Egy ismerõsöm mesélte a következõket. Az elsõ sztori kissé érdekes, az élete menekült meg. Lovagolt, kobakban, leesett a lórol és 3 felé tört a fején a kobak.A második sztori aranyossabb valamivel. Ez a jóember mesélte, hogy indult versenyen, díjugráson. Én nem tudom, csak Õ mondta, hogy a vizesárokban lévõ csekélynyi vizet tintával higították, hogy szép kék legyen. A kedves barátom leesett a lórol a vizesároknál, bele a tintás vízbe a fehér inggel. Szépen nézhetett ki.Maugly! Szép kis zuhanás lehetett! ;)

#169 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 11:20

Cukros OSH!Hol vagy már innen? Nincs semmi mesélnivalód arról a bizonyos éjszakáról, mikor minden olyan sürgõs lett? Posted Image Posted Image

#170 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 11:46

BOKA!!!!!!!!!!!!! :mad: :D

#171 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 11:57

Miért vagy mérges? :confused: Nem szégyen az! Mindenkivel elõfordul! :D

#172 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:03

Lököttek... :D

#173 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:04

Sztorit akarunk! :D :D Vagy kanyarítok belõle én egyet, de azt inkább ne várd meg Posted Image Hmmm... nem is igaz, ez olyan, amihez nem lehet, és nem is kell semmit hozzátenni :D Nos.. De tárgyalhatunk is :D

#174 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:08

Nem létezik! Terroristákkal nem tárgyalok! Posted Image

#175 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:11

És pálcásokkal? ;) (te tényleg nem tud, az mit jelent? redface.gif )

#176 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:12

Jól van gyerekek. Itt a nagy cappaa beszél. Posted Image Közvetítek én OSH és a terroristák között. :D Posted Image

#177 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:13

Mi vagy te? Az USA Nemzetbiztonsági fõnöke? :D Nem nézel Hálivúdi mozit? Mindig megszívják!

#178 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:16

Nézzé akcióvígjátékot, apám, ott nem szívják meg! :confused: Én lenni nagy diplomata.Nagy cappaa kérni OSH-t, hogy ne fossza meg a fórumot a sztoritól! Posted Image Terroristákat kötelezem, hogy egy mosolygós szmájlival kedveskedjenek az áldozatnak, elõsegítendõ a sztori elmesélését. ;) Uff, én csapkodtam az uszonyaimmal -azaz beszéltem-. :D [ Július 05, 2004, 12:16: Az üzenetet átszerkesztette: cappaa ]

#179 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:44

Ha én azt itt elmesélném, páran kardjukba dõlnének és valljuk be, igazuk is lenne. Ilyeneket nyilvános fórumon szar ügy mesélni, nem? ;) :D

#180 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:45

Szó szerint! :D :D :D

#181 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 12:54

Szerintem összecsinálná magát mindenki a röhögéstõl :D (mellesleg ja ;) )

#182 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 13:21

Szinte magam elõtt látom, amit tegnap meséltél, és... és... HOL A KARDOM??? :D Posted Image izé... hol a KARDHALAM?Mindazonáltal én nem szívesen bántom OSH-t, mert õ, RC-vel ellentétben-, nem akart belõlem cappaauszonylevest készíteni :( ...

#183 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 17:39

Kitalálom a sztorit, hogy megnyugodjanak a kedélyek. OSH-nak hasmenése lett, és el kellett rohannia. Na? Közel járok? Posted Image

#184 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 17:42

Na, jó. Meg lettünk itt mi fenyítve kérem, én pedig betojtam. Szóval a következõ történt:Szombaton écaka 1-2 közt valamiért a Petõfi-híd pesti hídfõjénél voltam ;) amikor is éreztem, hogy valami váratlan vendég fog engem rövidesen felkeresni. Iziben köszöntem el, mentem tehát haza Szadára. Ami vagy laza 30 kilóméter, nagyrész városban. Az alsón a Lánc-hídnál már olyan 140-el siettem a harmadik sávban szembe, - a többi autósnak csak úgy loboghatott a szeme a menetszéltõl, mentek haza a buliból, vagy épp buliba, nem tom, de rendes forgalom volt - mert éreztem türelmetlenkedését. Rohanás közepedte megbeszéltük, hogy sietõs dolog lévén tán próbáljuk meg látni egymást itt a rakpart végén a parkoló-ligetesben. No, itt meg 2-3 autóban bioszról beszélgettek, de változtatni a helyszinen már nem állt módomban. Óvatosan beálltam köztük - olyan 100-padlófékkel - ahova tudtam és 5-10 perc tárgyalás után - valamiért 2 autó elment - elindultam haza. Persze az én trágyalópartneremnek eszébe jutott valami halaszthatatlan, ezért megbeszéltük jobb híjján az M3 benzinkutas parkolójában a mítinget. Ekkor már kicsit morcos voltam, a 60-as tábla egy eggyessel megtoldva helyesebb lett volna, szóval munkában az ábéessel bezuhantunk 5-6 parkoló kamion mellé a betonplaccra a komplett pusztán. Ótóm orránál megbeszéltük dolgainkat - egy kamion sem ment el, ezek valahogy edzettebbek, vagy csak aludtak - és hazamentem. Kéccázzal. Mert otthon is beszélgetnem kellett vagy fél órát.Szar ügy volt ez, bárhonnan is nézem! :D Vasárnap viszont elmeséltem a lovardában búsuló Lánykáknak, hátha felvidulnak. Bár ne tettem volna...

#185 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 17:44

Ejnye Anikó! :rolleyes:

#186 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 17:55

És ebbõl egy újabb ciki sztori született, itt, a fórumon, miszerint megkaptam a fenyegetésemet én is, nem csak te :( És ez már igazi ciki dolog-szerintem.(különben meg nem búsultunk, hanem napoztunk, hûsöltünk, honnan veszed ezt az ökörséget?)

#187 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 17:58

Ja, a bálák mögött, fejjel a nyúlketrecben.Engem pedig nem is fenyegettek mög, csak áttétesen értesültem errõl. :D

#188 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 17:59

OSH, most akkor bökd ki, hogy ki volt az, mert engem meggyanusítottak.

#189 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 18:05

Ciki....

#190 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 18:49

Mi ma voltunk az "osztállyal" Lipóton Biciklivel. (azért van zárójelben, mert osztályfõnökkel együtt 20-an vagyunk, és csak öten mentünk, pedig mindenki tudott róla. Már ez ciki)Tehát jövünk haza, Bundi meg nekimegy a járda szélének, és majdnem elesik. Megyünk tovább,(tanárbá, Gás elõrehúztak, Bundi, mögötte Renáta, mögötte én) egy csaj jön szembe görkorival, mögötte meg egy másik csaj digitális fényképezõgéppel kamerázta. Az út szélén volt egy bicó, kikerültük. A Bundi be akart vágódni a csajnál, és hátrafordult, és intett neki. Ezt kár volt. Vészesen köseledett a másik bicóhoz. Kiáltottam, hogy vigyázzon, de késõn... Durr!!! Belemment. A két bicó ráesett. Mögötte ment a Renáta, majdnem átment rajta, de félrerántotta a kormányt, és az árokba kötött ki. Ráadásol valami bökõs izében. A Bundi meg se mozdul.......................................DE! Mégis! Kicsit fájt neki. Fájdalmas dolog az aszfalton esés. Jön a kamerás csaj, nincs semmi baj?? kérdi. A Bundinak meg a bicójának semmi baja nem lett, de a csaj vadiúj bicóján az ülés elferdült. Mikor láttuk, hogy nincs semmi baj, továbbmentünk. Hátranéztem, a két csaj meg majd megszakadt a röhögéstõl. Ez aztán ciki!![csak széthúzta az oldalt] [ Július 05, 2004, 18:56: Az üzenetet átszerkesztette: Nócy ]

#191 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 18:52

Tegnap Gyõrben voltunk. Sétálok unokatesómmal, jön szembe egy helyes srác, gondoltam megnézem jobban, hátrafordultam. Erre õ is utánambámult, úgyhogy szembenéztem vele! Utána meg kiröhögött, hogy én mit lesegetek utána!!!Ez is ciki!

#192 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 19:40

Nócy!Ez nem ciki. Egyszerûen találkoztál egy bunkó sráccal. Megesik.

#193 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 20:01

Ami a cikit illeti, Szellemlovasnak igaza van.

#194 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 5. - 20:17

OSH király vagy! Posted Image :D [ Július 05, 2004, 20:17: Az üzenetet átszerkesztette: Lombardo ]

#195 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 6. - 7:00

Kedves OSH!Azt kell mondjam, élõben jobb volt az elõadás. :D Ahogy mesélted, és mind a négyen kétrét görnyedtünk a röhögéstõl...Viszont megdicsérlek, mert mégis leírtad.NÓCY!A srác is kukkolt, nem? Te csak ellenõrizted, ;) hogy néz-e, és te legalább nem röhögtél.

#196 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 6. - 10:21

cappaa!Azt nem mondtam, hogy én nem röhögtem!! Mert röhögtem! Azon, hogy milyen hülye a srác, hogy leseget. Szóval kiröhögtük egymást!Üdv:Nócy

#197 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 6. - 10:44

OSH! Hát apám, ez kéééész :D :D :D

#198 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 6. - 10:49

Nócy!Akkor mégis ciki! :( :D

#199 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 6. - 23:36

Nócy!Félszavakból még nem értünk. De így már érthetõ.

#200 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 11:25

Te Boka.Hiányollák ám innen. Téged és a szép új piros blúzodat! Posted Image