Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#161 Száva

Száva

Csikó

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 13. - 10:13

Még annyit szeretnék mondani, hogy eddig csak a Fekete Szépséget láttam(sajnos iszonyú régen), a Szabad, mint szél-t többször is adták az HBO-n,és a Szilaj megvan DVD-n, azt legalánn ezerszer megnéztem! Nagyon tetszett csak volt benne néhány baki. Posted Image Posted Image

#162 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 13. - 11:25

Én csak a Suttogót láttam (meg olvastam), meg a Szilajt (a rajzfilmre gondolok, ti is?). A ló- és lovaglásmánia Posted Image rám is csak a nyáron jött rám, amikor elmentem egy lovastáborba. Jókat lovagoltunk, még terepre is kivittek, de azon kívül, hogy fennmaradok a lovon, mást nem tanultam :D (ez volt az elsõ lovaglásom, leszámítva, mikor ovis koromban kantárszáron vezették a pónit) Posted Image . Azóta járok renderesen lovagolni Csikaszhoz (még csak egy igazi órám volt, de sebaj). Visszatérve a témához, én is kíváncsi lennék, honnan tudok jó lovas filmeket szerezni...

#163 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 13. - 12:44

boltból Posted Image

#164 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 13. - 18:34

nagy ötlet... Posted Image

#165 Száva

Száva

Csikó

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 13. - 20:38

Kíváncsi lennék, hogy a netrõl honnan lehet ilyen filmeket letölteni...

#166 Sió

Sió

Csikó

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 13. - 20:44

Hello... hát én már nagyon sok lovas filmet láttam, mint pl. a Suttogó, Szabad mint a szél, A tûz óceánja.... Szilaj... és mindegyik nagyon tecccet!! De most egy kérésem lenne.... mégpediog az, hogy nagyon örülnék neki, hogy ha mondanátok olyan honlapokat, ahol lovas videókat lehet nézni... pl. lovaglásról na ennyit akartam.. hello

#167 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 14. - 17:03

idézet:
Eredeti szerzõ: Somi:
idézet:
Eredeti szerzõ: Aniko: Somi: a Vad lovakat láttam, megvan DVDn, szerintem nagyon jó film, csodálatos felvételekkel. [/QUOTE]Okés köszike akkor én is megveszem DVD-n! ;)
[/QUOTE]Azt már hallottam én is, hogy megcsinálták filmben is (ezek szerint jó) de a könyvet már olvasta valaki rajtam kívül?

#168 Sió

Sió

Csikó

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 14. - 20:06

Hello. Nekem az igazi suttogó van meg, Monty Roberts-tõl! Ez a legjobb lovas könyv! Ajánlom minden lovasnak!

#169 zsan

zsan

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 14. - 22:39

syasztokAz igazi suttogót én is olvastam nagyon jó.Szerintem Monty Roberts-tõl a Shy Boy legalább ilyen jó,ha nem jobb!Olvasta valaki??A fekete szépséget én is láttam,megvan DVD-n is feliratosan.pussz

#170 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 14. - 23:35

Ez a topik a Lovas filmek címet viseli, értelemszerûen azért hogy filmekrõl beszélgessünk benne; lovas könyvek kapcsán felmerülõ gondolataitokat a [url="http://"http://www.paci.hu/cgi-bin/lovas/paciforum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=000666"]Lovas könyvek[/url] címûben vitassátok meg.Köszi:)

#171 Sarah

Sarah

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 41 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 15. - 15:37

Sziasztok!Én nyár végé óta lovagolok, és azóta próbálok minden lovas filmet megszerezni.A fekete szépséget, még nem láttam... Szerintetek jó? Mirõl szól?

#172 Zsazsa:-)

Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 16. - 16:24

A Fekete Szépség jó film csak szomorú Posted Image Érdemes megnézni, én könyvben is olvastam de a film jobb :D

#173 Sarah

Sarah

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 41 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 17. - 23:57

És tudtok még vmi jó filmet ajánlani?

#174 Sekhnemet

Sekhnemet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 92 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 18. - 12:27

Sziasztok!A lány és Grandot láttátok? Én nagyon imádom, de nem tudom honnan lehetne megszerezni. Ha valaki tudja kérem segítsen!

#175 Sió

Sió

Csikó

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 21. - 13:41

Sziasztok, én meg szeretnék letölteni az internetrõl lovaglós videókat..... tudnátok ajánlani egy pár honlapcímet?

#176 Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 21. - 16:18

Sió!VAn egy oldal de onnan úgytudom csak dokumentumfilmeket lehet letölteni.[url="http://"http://www.gportal.hu/lonevelde2"]www.gportal.hu/lonevelde2[/url]

#177 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 21. - 16:54

Sió![url="http://"http://www.altavista.com/video/default"]Ide elmész[/url] , kiválasztod a videó letöltését, és megadsz vmilyen kulcsszót, és kidobja neked a neten található videókat kiterjesztéssel és mérettel.

#178 Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 21. - 17:13

Ez tök jó!Egy csomót kiadott a Vágtáról! ! !

#179 Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 21. - 17:54

A suttógóhoz:Végre kiolvastam a könyvet. . .Hát szõrnyû mennyiben eltérnek egymástól!Pl.: Grace nem is Zarándokon lovagol elõszõr hanem Gonzón Joe lovám és Annie meg Tom lefeküdnek(!!!)Még jó, hogy ez nincs benne a filmben mert a könyvben elég dúrva ahogy le van írva!Sírtam a röhögéstõl!Ja aki a könyvet olvassa az ezt ne nézze meg!A vége nem is lenne annyira happyend mert Tom egy musztáng elé ugrik, hogy megmentse Grace -t az meg rátapos.Ja, és Annie -nak lesz egy kékszemû fia!Szóval eléggé eltérnek.Káár! ! !

#180 csonti

csonti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 21. - 21:00

Én is már elolvastam ésszerintem mind a kettõ Posted Image , de szerintem is a könyv a jobb. Már késõn szóltál már megnéztem és hát az is jó.

#181 csonti

csonti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 21. - 21:10

Egyébként látta valaki a fekete szépséget. Én már kétszer is nekiugrottam, de nem sikerült egyszer sem végignézni. Bocs azért, hogy az elõbbi üzi olyan értelmetlen lett.

#182 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 15:56

idézet:
Eredeti szerzõ: csonti: Én is már elolvastam ésszerintem mind a kettõ Posted Image , de szerintem is a könyv a jobb. [/QUOTE]Csatlakozom! Bár a könyvben nincsenek olyan szép képek mint a filmben...(amúgy a Suttogóról van szó) [ November 22, 2004, 14:58: Az üzenetet átszerkesztette: Arodoet ]

#183 Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 27. - 19:18

A [url="http://"http://www.lonevelde2.gportal.hu"]www.lonevelde2.gportal.hu[/url] -n lehet szavazni a kedvenc filmetekre! ! ! Posted Image Posted Image

#184 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 20:14

Hi.Volt egyszer rettentõ régen egy film sajna a címét elfelejtettem, hátha valaki emlékezik rá, segítsen. A szovjet filmipar terméke volt (fogadok sokan nem éltetek még akkor), de nagyon jó film volt. A story (már amennyire emlékszem) a második világháború kitörése elött kezdõdik egy nagyon szép ló (talán telivér lehetett)és egy fiatal srác barátságával és rengeteg kalandon, menekülésen át végig visz a háborún, a film egyik jelenete amikor meglövik a fõszereplõt a ló letérdelve veszi a magatehetetlen embert a hátára és hazaviszi. A háború után a srác azért küzd hogy a lovat ne selejtezzék és a nagy versenyen elindulhasson. És eljön a nagy nap és a nagy verseny nem találjátok ki hogy ki lesz a gyöztes..... (a nézõ). Kár, hogy egyszer láttam a tévében és azóta sem. Szóval ha valaki tudná a címét már fel lehetne kutatni.Kösz. RM.

#185 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 21:54

Tegnap megnéztem A tûz óceánját! Nagyon jó film! Posted Image

#186 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 2. - 16:12

Na akkor láss csodát!Ezt nézzétek meg:Tûz Óceánja./Hidalgo/

#187 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 2. - 20:00

Ez egy link akart lenni?

#188 Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 3. - 18:19

Nem jött össze:) [ December 03, 2004, 17:20: Az üzenetet átszerkesztette: Zsazsa:) ]

#189 FruZsini

FruZsini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 385 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 20:49

Sziasztok!Én egy lovas oktató kazettát keresek, címe: Lovas ABC (A Video-Dream adta ki 1994ben és a Benkõ Peti bácsi Posted Image a mûsorvezetõ)Ha valakinek megvan és esetleg eladná, vagy csak átmásolná nagyon sokat segítene! Elõre is köszi!Zsini

#190 amigo

amigo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 986 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 21:18

Nekem megvan !! Posted Image

#191 Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 21:02

Nekem is postázhatod ;) Még nem is hallottam ilyenrõl.Szerintem tök jó lenne ha a filmeket discman -en lehetne halgatni.Nem kéne tv vinni a buszra.ngem az osztálytársaim lefikáztak amikor angliába menet bkapcsoltam a fix.tv -t.De jó volt.Szerintem belevehetjük a sorozatokat is.Pl.: a Lovasiskolát.Jó kis film.Kár, hogy sohasem látom Posted Image

#192 Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 7. - 20:12

Tök jó, sehol nem lehet kapni lovas filmeket.A Pólusba nem is ismerik õket:(Azért nincs olyan kevés film, hogy eggyet se tartsanak!

#193 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 9. - 16:12

Helló mindenkinek!nekem megvan a Suttogó,A vágta,A szilaj, A fekete szépség,és aHidalgo a tûz óceánja.Szerintem mindegyik jó film,bár nem tudok dönteni melyik a kedvencem.Agyûrûk urát ki látta?Abban aztán sok ló van.Nekem a kedvenc filmem,és a második 4dvd-s változatában van,hogy hogy tanulta lovagolni.Meg azt olvastam,hogy Viggo Mortensen(Aragorn)Mindegyik filmbélilovát megvette.tök jó,bárcsak nekünkis így menne. Posted Image

#194 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 9. - 16:41

a tûz óceánja ugyan az mint a hidalgó????

#195 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 9. - 18:11

Igen,így van:Hidalgo a tûz óceánja.Így van a dvd-én.

#196 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 9. - 20:36

A szabad mint a szélt látta valaki?Régen játszották a HBO-ON.

#197 Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 11. - 16:43

Én csak a végét:(Most azt próbálom valahol megvenni.Mázlista lehet az a pali(Viggo Mortensen)Bár ha én is kapnék pár ekkora filmszerepet én is megtenném:)

#198 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 11. - 16:52

Ja tök jó neki.Te melyiket hoztad volna el Zsazsa?Én Bregot,A Gyûrûk urábol.

#199 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 11. - 16:57

Amirõl RIDERMAN írt azt nem a duna tv-én játszották?És egy fekete arab telivér volt benne.A gazdija egy fiatal srác volt.Az elején két gonosz ember felgyújtotta az istállót és elakarták vinni a pacit.A neve asszem Villám volt.De a végén ott haggya egy ménesbe.

#200 Zsazsa:-)

Csikó

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 11. - 17:17

Lovat?Hát én nem tudom mi Keselyüstök igazi neve de én õt:)Passz ha tõlem kérded.Nem szoktam a dunát nézni:(