Köszönöm a korrekciókat, a párom javítani fogja, hogy senki ne maradjon ki. Akkor viszont Dallos Zsófihoz Gyula bácsit is beírnám, hiszen õ kommentált. Victort pedig több helyen láttuk - ezek szerint helytelenül! - Viktornak írva. Javítjuk!... Jo lett volna ha hivatalosan is keszult volna felvetel, mar ugy ertem speci technikaval. Kar hogy nem jott ossze.
Nem kekeckedes keppen mondom, de a korrektseg ugy kivanja hogy szoljak: Victor Fröschl C-vel irja a nevet (forras: a tulajdonostol). A dijugratasban ugyan Stöckler Ingrid lovagolt, es valoban profi modon segedkezett a bemutatasban, de mivel a bemutatot Zupán Péter szerkesztette, epitette fel, a legkevesebb hogy a Zupán Péter és Stöckler Ingrid cim alatt fusson. A militarynal ugyancsak "koprodukciorol" volt szo, igaz csaladi vallalkozasban, szoval ott a Tuska Pál és ifj. Tuska Pál cim dukal. Ha van ra mod akkor ezt javitsatok ki, mert igy fair az eloadokkal szemben, akik nagyon sokat keszultek a HIDra.
...

Én úgy láttam voltak kamerával felszerelt urak és mintha említették volna, hogy lesz hivatalos kiadása is a felvételnek.

Sajnos a fotóapparáttól meg csak ennyire tellett, hisz nem vmi profi óriásgép.