Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kozmetika,szépségápolás

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
222 válasz a témához

#161 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 20. - 9:59

Nem tudom mennyire kozmetika, de nem tud valaki valamilyen házi praktikát, receptet, arra az esetre, ha fogyásnak indulnék és szeretnék viszont a bõrömre vigyázni. El kezdtem kicsit egészségesebben élni, és fogytam is 2.5kilót.Nem akarok többet, de megeshet, mivel eddig pl alig ettem zöldséget és a gyorskaja is szerepelt az életembe, most meg maximum csirkét vagy pulykát eszek, meg halat azt is olivaolajban stb, meg zöldséget sokat, meg durumtészta meg bio liszt meg minden vacak. :) Szval valami otthon összekotyvaszható dologra gondoltam, bõrradír vagy ilyesmi. A hideg meleg zuhanyt ne is írjátok képtelen vagyok rá, fõleg ilyen idõben..örülök, ha jó, meleg vizet érek. :)

Nem tudom, mennyi ideje váltottál étrendet, de számíts rá, hogy a méreganyagok a bõrön keresztül is ki szoktak ürülni. Ez pedig átmenetileg pattanásokat okozhat.

#162 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 19:08

Esti, Jucc köszi. :) Csak azért gondolkodom előre, mert hiába vagyok fiatal, pontosan mivel nem úgy kajáltam ahogy kellett volna flszedtem csupán! tényleg csak 2kilót amit most lefogytam, de az a plusz kiló, vagy esetleg a mozgás hiánya miatt sikerült szert tennem néhány halvány csíkozatra és most nagyon beparáztam mi lesz itt ha esetleg fogyok..ráadásul ennyi idősen..szóval csak megijedtem. :) Nem vészes szóval szerintem rajtam kívül senki sem veszi észre, csak zavar pedig, nem fogytam és nem is híztam sokat, ráadásul nem vagyok olyan punnyadt alkat. Durván egy hónapja, és jó, hogy ezt írod, mert tényleg több a pattanásom, pedig sosem voltam olyan típus..nem is értettem. Ráfogtam a havi bajra..előtte szokott kijönni egy kettő, de tényleg jöttek. Ez azért bíztató, mert akkor van értelme csinálnom. :) Szóval ennek most örülök. Hú sosem örültem még pattanásnak. :D NA jó persze nem lepi el a fejem, szóval ennyinek még tényleg örülök. :)

Edited by Babszem, 2008 szeptember 21. - 19:15.

#163 Zarif

Zarif

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 20:31

Szia Babszem! És, hogy állsz a mozgással?Tervbe van az is,vagy inkább csak az étrendre mentél rá?Mert a helyes táplálkozás és a mozgás nagyon jóbarátok ;) Ügyes vagy,hogy ilyen fiatalon foglalkozol ezzel,mert késõbb ennek nagyon fogsz örülni,és ugyan ezt tudom mondani a mozgásra is :) Sokszor én is nehezen veszem rá magam,de muszáj és mikor túl vagy rajta az nagyon jó érzés :D

#164 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 20:45

Szeretek mozogni, nincs vele gond, csak most annyi volt a teendõ, meg beköszöntött a rosz idõ és a lóval sem tudok anyit mozogni mint nyáron. Mozogni mozogtam csak nem rendszeresen viszont összevissza ettem, ezért ezen változtatni akartam. Most egy egészségügyi dolognak köszönhetõen muszáj volt és örülök, mert magamtól nehezen szántam volna rá magam. Mozogni is fogok tervbe van, csak még új az órarend és a partneré is és most egyeztetgetünk. A felsõoktatási intézmények hülyén osztják be az ember napját. :)

#165 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 20:51

Hidd el, a megrepedt bõr egy különben tökéletes alakon nem okoz mérhetõ hátrányt.

#166 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 20:58

höhö tudod hány nõ tartja tökéletesnek az alakját.. :D

#167 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 21:04

Igen, azok, kiknek nem az. :D

#168 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 21:05

No igen..de hát a szépség TE VAGY! Fõ az önbizalom.. :)

#169 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 21:09

Tényleg. :) Én??? Én alighanem mégsem. :D

Edited by Ernest, 2008 szeptember 21. - 21:10.

#170 Zarif

Zarif

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 21:26

Hidd el, a megrepedt bõr egy különben tökéletes alakon nem okoz mérhetõ hátrányt.

igen,de én ezt még csak férfi szájából hallottam :D

#171 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 21:39

Egy nõ szavát másik nõnek meg sosem szabad figyelembe venni, nem? Volt az a humor régen, hogy a bankrabló elfogását csak az hátráltatta, hogy az egyetlen szemtanú hölgy a rablót bibircsókos, fogatlan, kócos, dagadt, csámpás vén banyának írta le, miközben az ragyogó szépségû, modell alkatú fiatal nõ volt, derékig érõ hajzuhataggal... :D

#172 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 21:48

Ijjj de király lenne ha a fogyás okozta csíkok miatt aggódnék... :D

#173 Zarif

Zarif

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 22. - 6:30

Egy nõ szavát másik nõnek meg sosem szabad figyelembe venni, nem?

nem szabadna,de mégis mindíg a másik nõ szavára jobban adunk,mint a pasikéra (tisztelet a kivételnek) :D ,pedig igazad van nem kéne,sõt sok pasi szerint a nõ mindíg a másik nõ számára öltözik :)

#174 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 22. - 8:35

Ezeknek alighanem ez a tapasztalatuk. :) Nekem is. Volt, hogy két évig mondogattam, nem a legjobb ez így, ütköznek a dolgok, és egyszer hazajött: képzeld, azt mondta a barátnõm, ez nekem nem áll jól... :D

#175 Zarif

Zarif

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 22. - 13:33

ez olyan ismerõs :D

Edited by Zarif, 2008 szeptember 22. - 13:33.

#176 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 7. - 11:37

A fogyástól nem lehet csíkos a bõröd,ne aggódj,mivel ilyenkor nem tágul a bõr,inkább veszíthet a feszességébõl,ha nagyobb súlyveszteségrõl van szó.Ha megfelelõ a folyadékbevitel és mozogsz is,nem lehet baj.De ha vmivel mégis szeretnéd ápolni a bõrödet,a mandulaolaj nagyon jó,vagy olivaolaj,vagy gyógyszertárben hozzájuthatsz E-vitamin ampullákhoz is,utóbbi még terhesség idején is segít a striák megelõzésében. ;)

#177 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 9. - 21:00

Köszi Zsoci. :) Akkor ami van gondolom a rendszertelen zabának köszönhetõ..pedig akkor többet mozogtam mint most. :) Bár most mindennap kijárok a pacóhoz.

#178 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 27. - 22:10

Nincs valakinek fodrász ismerõse véletlenül? Vagy esetleg valaki nem az? :D

Szeretnék egy hajformázót az elég hosszú hajamhoz, és reklámoz a Hajas most egy újat, ami simít és loknizik is.. A kérdésem csak annyi, hogy ha jól látom ennek konkrétan csak a két belsõ lapja kerámia (vagyis csak az forrósítható), mint egy sima hajvasalónál, nekem pedig pont a göndörítõ lenne a lényeg, persze a reklámban a csaj egy húzással beondolálja az egész búráját, de hülye azért nem vagyok :gm:
Szal ez a kettõsség hogy mûködik? Használ valaki ilyet? Tartós? Mennyire vágja tönkre a hajat? Ha káros akkor storno, nekem az a legfontosabb hogy szép maradjon.

http://www.imetec-bellissima.hu/

#179 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 27. - 22:40

Én 2 éve dolgoztam a Babylissnek és megkérdeztem a konkurenciát errõl a Media-ban (ha már napi 8 órát álltunk egymás mellett, tudjuk már miért is vagyunk ott... :D ). Õ azt mondta közel sem göndörít úgy, mint ahogy elmesélik. Érdekes amúgy, ez egy többéves termék, és sosem reklámozták úgy, mint most.

#180 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 27. - 22:41

Tötő, nem tudom, hogy ez mennyire jó, én is néztem már, nekem azt mondta barátom ne vegyek két funkciósat ( még mikor a hajvasalóm vettem mostanság, már akkor is volt ez amit most nyomatnak az ünnepek miatt) mert sokkal jobban roncsolja a hajam..nem tudom miért..én nem értettem hozzá, azt se tudom Ő honnan vette, de én nem vettem meg. :D Főleg hogy nagyon gyenge vékonyszálú a hajam és így is elég neki az egy héten max kétszeri vasalás..így is vágni kéne már belőle, de akkor meg sose nő meg.. :D Hát ha valakinek valami infója van még arra én is kiváncsi lennék. :ang:

Edited by Babszem, 2008 november 27. - 22:41.

#181 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 27. - 22:59

Én 2 éve dolgoztam a Babylissnek és megkérdeztem a konkurenciát errõl a Media-ban (ha már napi 8 órát álltunk egymás mellett, tudjuk már miért is vagyunk ott... :D ). Õ azt mondta közel sem göndörít úgy, mint ahogy elmesélik. Érdekes amúgy, ez egy többéves termék, és sosem reklámozták úgy, mint most.

Jön a kari ... :gm: ... hát ja, igazából elég kamesz jellegû ez a végighúzom a tincsen és visszaugrik 10 centit :D

Tötõ, nem tudom, hogy ez mennyire jó, én is néztem már, nekem azt mondta barátom ne vegyek két funkciósat ( még mikor a hajvasalóm vettem mostanság, már akkor is volt ez amit most nyomatnak az ünnepek miatt) mert sokkal jobban roncsolja a hajam..nem tudom miért..én nem értettem hozzá, azt se tudom Õ honnan vette, de én nem vettem meg. :D Fõleg hogy nagyon gyenge vékonyszálú a hajam és így is elég neki az egy héten max kétszeri vasalás..így is vágni kéne már belõle, de akkor meg sose nõ meg.. :D Hát ha valakinek valami infója van még arra én is kiváncsi lennék. :ang:

Azt tudom hogy vasalás az nem túl ágíssíges hosszútávon, ha azt nézem logika szerint akkor a bongyorítás sem, a kreppelésrõl nem is beszélve :D Szerintem ebbõl az egészbõl az lesz, hogy veszek egy komolyabb hajszárítót (elõszor haly-at írtam :eek: :D), hozzá egy tárcsát, aztán hajmosás után bokafogásban hajszárítás. A bongyizásnál legalábbis egészségesebb. Meg olcsóbb :gm:

#182 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 28. - 1:10

Tötõ, a Babylissnek már itthon is láttam a száraz hajra való melegítõs hajcsavaróját, azt még az én nyüzüge, vékonyszálú hajam is bírja, a sütõvasnál sokkal jobb és nagyon király eredményt produkál. Mondjuk nem simít :) Nekem ugyan egy noname 5 dollárért outletben utánamhajított amcsi verzió van, abban két méret található a tartó csatokkal együtt, de a Babyliss ehhez nagyon hasonlónak néz ki. Bedugod, pár perc alatt színt vált, akkor jó, lehet tekerni (elsõ körben érdemes elvinni a cuccot a fodrásznak, aki megmutatja, hogyan tudod profin betekerni a hajadat, az enyém nagyon szeret vele dolgozni), megtûzni, amikor megint eredeti színe van a csavarónak ki lehet venni. Még feltekert, kihûlõ állapotban be kell fújni hajlakkal a loknikat és egész napra van tuti hajad. Amíg hûlnek a loknik, pont el lehet végezni az arcápolást, sminkelés. Van egy tárcsás hajszárítóm, az nem produkál ilyen jó eredményt. csíkok, az egyik legtutibb dolog a hidegen préselt kókuszvaj vagy kókuszolaj (ha van természetes kókusz illata, akkor hidegen préselt).

'Everything that is done for us, without us, is not ours.'

#183 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 28. - 1:18

Báá :yeah: Na ilyen kéne nekem amit te mondasz forki. Igazából a vasalás csak egy jó plusz volt, mert nem áll jól a vasalt haj nekem (szopottgombóc julcsa fejem van tõle), arra kellett volna hogy ha összefogom egycoffba a hajam akkor magát a lófarkat ki tudjam vasalni, mert az meg akkor néz ki jól ha nem a lófarok fele 20 centit lóg lefelé a másik fele meg 13 és felet mert az meg behullámosodott :D (többnyire amúgy enyhén, de hullámos a hajam, az egyenestõl messze vagyok szerencsére)

#184 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 30. - 12:24

Forki ez hogy néz ki? Nincs valami linked? Mert nekem is nyüzüge a hajam a sütõvas szerintem még durvábban tönkre vágná mint a vasalás mivel nagyon nem kell vasalni amugy is egyenes, csak mindig összevissza hullámosodik a vége. Nem zavar nagyon csak ápoltabbnak tûnök ha kivasalom. :D

#185 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 14:03

.. az egyik legtutibb dolog a hidegen préselt kókuszvaj

Nekem is attol szep a hajam.. packa, olvasol?

Edited by Peter13, 2008 december 1. - 14:03.

#186 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 15:19

Este hajmosás után befonod sok, mondjuk 10-15 copfba, jó szorosan és a fejbõrhöz minél közelebb kezdve. Reggel kibontásnál tök jó bongyor lesz. Kicsit szárítasz rajta, aztán helló. :) Ha hajlamos kirúgni magát, akkor hajmosás után egy pici hajhab bele. Én így csináltam, amikor göndörhajú kedvem volt, lehet, újra kipróbálom.

#187 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 17:34

Ezt én is alkalmaztam már sokat, csak pl télen simán megfázok este, plusz ez sem tesz túl jót a hajnak..fõleg, hogy én hogy óvjam szerencsétlent mindig megszárítom kicsit fõként hogy a vége legalább száraz legyen és utánna fésülöm azt is lentrõl kezdve. Úgy tudom ,hogy a vizeshaj fésülése roncsolóbb mint a szárazé ezért így szoktam.

#188 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 17:54

Este hajmosás után befonod sok, mondjuk 10-15 copfba, jó szorosan és a fejbõrhöz minél közelebb kezdve. Reggel kibontásnál tök jó bongyor lesz. Kicsit szárítasz rajta, aztán helló. :) Ha hajlamos kirúgni magát, akkor hajmosás után egy pici hajhab bele. Én így csináltam, amikor göndörhajú kedvem volt, lehet, újra kipróbálom.

Kb. 11-12 éve van seggig érõ hajam, úgyhogy ismerem a trükköt köszi, csak akkorát neked se nagyon lenne kedved csakúgy hoppálé módra 10-15 copfra befonni :gm: :dev:
Egyébként a göndörség kirúgására való hajlam nem csak a haj fajtájától hanem a hosszától is függ, ha alapvetõen nem göndör, minnél hosszabb annál nehezebb göndörré varázsolni, mivel kilógja magát. Az enyém kb 2-3 óra alatt.

#189 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 20:22

Pontosan ugyanilyen az enyém is, 8-9 évesen volt csak rövid. Kb 4-5 évente unom meg, akkor vállig vágatom. :D Utoljára 2,5 éve csapta le anyukám, 50 cm-es átlaghosszal adtam el Miskolcon egy parókakészítõnek. :cool: Most megint kezdi elérni a derekamat.

A dauert is kidobja pár óra alatt... Fénykorában alig lehetett átérni egy hüvelykujj-mutatóujj-kombinációval, mostanában ez sajnos sikerül. Téli vedlés, vagy miaszösz. :rolleyes:

Ja, Babszem: Biztos vagyok benne, hogy a magától megszáradás kevésbé árt a hajnak, mint a meleg hajszárító. Nekem elég egymás után két mosás után megszárítani, már láthatóan jobban törik. Arról nem is beszélve, hogy sokkal gyorsabban zsírosodik utána. Nekem már kb 10 éve bevált: megmosom, átdörzsölöm, a párnára terítek egy törölközõt, aztán jójcakát. Egyúttal a vizesen fésülést is megúszom. :)

Edited by hitetlen, 2008 december 1. - 20:44.

#190 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 20:32

Ne is mondd.... Itt rinyálok egy éve hogy hullik a hajam... régen olyan copfom volt hogy a fonás végét is alig lehetett normálisan meggumizni..

#191 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 20:49

Tudom, de nem forróval szoktam megszárítani kivéve ha sietek, szóval erre idõt szánok, de én akkor is megfázok ha vizes hajjal fekszem másnapra taknyos vagyok.. :( Persze nem nyáron..de ilyenkor igen. Mondjuk ettõl függetlenül én is csináltam, hogy betekertem vagy befontam a hajam és úgy aludtam, de már nem csinálom így is olyan sz.r, hogy vagy elmegyek fodrászhoz és sose nõ meg, mert lassan nõ, vagy töredezik..

#192 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 21:20

Kábé nagyjából mennyit fizetnek a hajért?

#193 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 21:50

Le ne vágasd!!! :eek:

#194 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 22:09

Csak szeretném tudni, mennyi zsét hordok a fejemen... :dev:

#195 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 23:13

Nekem egyszer azt mondták 100 és 200 k között. De lehet csak rákamuzott hogy meggyõzzön :D Bár viszonlag sûrû, és akkor még valamivel seggci alá érõ volt.

#196 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 23:16

Én 40-60 e közé tippeltem... (Monnyuk, nem ér seggci alá :D)

#197 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 2. - 0:14

Mindenesetre nem fenyeget a veszély, hogy rövidhajú-Fordmustang tulajdonosok klubját fogunk alapítani :D :D :D

#198 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 2. - 17:48

Babszem, itt a link http://www.babyliss.hu/20-16672.php melegíthetõ hajcsavaró néven fut, de ez göndörít. nem simít. A simításhoz kérj fodrásztól tanácsot, hogy milyen körkefét vegyél és kérd meg, hogy mutassa meg, hogyan tudod magadnak beszárítani a hajadat.

'Everything that is done for us, without us, is not ours.'

#199 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2008 december 2. - 18:13

Van egy ilyenem eladó.
Új, tévedésbõl vásárolt. (Nem az enyém, bár az is tévedés lenne.)
Kompletten dobozában.
15000Ft
Postát én állom.

#200 Vessy

Vessy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 809 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 2. - 18:46

Kábé nagyjából mennyit fizetnek a hajért?

Ha nem festett, akkor 10 dkg-ja 60 centi felett 60-70 ezer Ft.

Kb. egy ember fejére, akinek van haja, de szeretne hosszabbat, az felrakat 2-3 sort varrva, az kb. 100-150 ezer Ft. Persze hossztól nagyon függ. A 60 centi a választóvonal kb. A fölött sokkal drágább.

Tied szerintem ér vagy 500-at :D Ha nullára vágatnád.