Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ma jó napom van, mert...

• Please log in to reply
6933 válasz a témához

#161 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 15:39

...felfúrtunk egy üzenõtáblát, bepakoltam mindent a nyaralásra és holnap este induláááás:)

#162 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 15:45

(És mi van azon a táblán? "Elmentünk nyaralni. Kulcs a lábtörlõ alatt." Csak, hogy a betörõknek könnyebb dolguk legyen... :gm:)

#163 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 15:52

az a helyzet,h még nem sok minden, mert ugye most raktuk fel, de igyekezni fogok jó dolgokkal megtölteni :)Mindig is szerettem volna egy ilyen üzenõtáblát :DAmolyan kislány nagy álmai dolog ez :DVan rajta donpepe és fortepizza szórólap és egy naptár :D

#164 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 16:04

Hát rég röhögtem ilyen jót. Fáj a hasam most tõle, és folyt a könnyem teljesen... Jól érzem magam és boldog vagyok! Köszi Fici! :ang:

#165 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 19:14

...mert azt hittem valamire hogy totál esélytelen de nem. Elképesztõ, mit hoz ki az emberbõl egy hidegkék szempár... :D

#166 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 17:25

Bárcsak én is egy bármilyen színû szempárról tudnék beszámolni..., de sajnos nem, viszont ez semmivel sem kisebb történés, mint azok a bizonyos szemek :kir: Tegnap 2 órát lovagoltunk a Nyunyival, negyedmagunkkal, túrafelkészültünk!!! Elértem azt magamnál, hogy képessé váltam vágta közben is tartósan, hátrafelé nézegetni! Tulajdonképpen rá voltam kényszerítve, mert egy tanuló lovas ragaszkodott hozzá, hogy mögöttem jöhessen és ugye felelõsséggel tartozunk azért, aki a bizalmába fogadott minket, pláne, hogy az õ és lova testi épsége a tét! Egyszóval nem hazardíroztam, de cserébe merészebbé váltam és ez BOLDOGGÁ TESZ :yeah: !!!

#167 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 18:08

Megint! :D It's a beautiful day...

#168 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 20:44

Ma megint repültem.A dolg hátulütõje, hogy megint valamifüggõ kezdek lenni, amire ingem-gatyám rámehet.Pont ez hiányzik a lovazás mellé.

#169 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 20:55

Nem baj Mongol, így kénytelen leszel elõbb-utóbb meggazdagodni! :D :yeah:

#170 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 21:00

Agyalok is, hogy mi ennek a módja. :)

#171 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 21:03

:D Ha megtudsz valamit, feltétlenül oszd meg velem! :kv:

#172 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 21:04

Beveszlek!Máhogy az üzletbe.

#173 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 21:06

:kir: :yeah: Hát akkor igyunk elõre a medve bõrére! :kocc:

#174 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 21:23

No eztet nézzed meg, ha már kezdesz Te is beborulni!http://agro.appcom.a...03C0B3?from=200Bogarásszál az õskövületek között.Még Porsche is van!

#175 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 21:31

Egyébként ma nekem is jó napom van, mert megszabadultam egy fixa ideától, ami már régóta tönkretette a napjaimat. Egyszerûen eltûnt! :kir: :cool:

#176 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 21:32

Lehet errõl tudni valami közelebbit?

#177 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 22:09

megszabadultam egy fixa ideától, ami már régóta tönkretette a napjaimat. Egyszerûen eltûnt! :kir: :cool:

Ne örülj még. Azok csak lappanganak, nem tûnnek el... :D

#178 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 22:19

De ma már csak nem fog zaklatni! :eek: :D És remélem holnap sem, meg holnapután sem lesz ez másképp!Mongolnak: Nem túl érdekes a dolog de röviden annyi, hogy van egy ismerõsöm, akit eddig azt hittem, szeretnem kell, pedig marhára tud irritálni. Ma rájöttem, hogy nem kell szeretnem, és ez jó. :D :D :dev: Szabad vagyok! :cool:

#179 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 22:40

... mert ma a csajokkal nagyon nagyon jót tekéztünk, és mert itthon telezabáltam magam csokival. Az egyetlen baja, hogy rohadtul kellmég íze van. Valaki kûggyönmár fénypostán egy adagot :kir:

#180 Strucc

Strucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.330 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 22:42

mert végre meg lett patkolva a lovam, és überjól megy. Már indulunk is tovább, megint hosszú éjszaka elébe nézünk....

van egy ismerõsöm, akit eddig azt hittem, szeretnem kell, pedig marhára tud irritálni. Ma rájöttem, hogy nem kell szeretnem, és ez jó. :D :D :dev: Szabad vagyok! :cool:

Bokor, akkor veled ma is koccintunk, úgy látom :) :kocc: Csak így tovább!!!!

#181 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 22:45

Vigyél magaddal valami "lélekmelegítõt"! ( Úgy értem a lovon kívül :D )Hát basszus már megint ugyanarra gondoltunk! :kir: :kocc:

Edited by Bokorugró, 2006 szeptember 1. - 22:47.

#182 Strucc

Strucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.330 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 22:49

Vigyél magaddal valami "lélekmelegítõt"! ( Úgy értem a lovon kívül :D )Hát basszus már megint ugyanarra gondoltunk! :kir:

Hááát... igen, az el szokott kelleni. De ilyet itt nem szabad ám írni! Lóhátra felülni, ittasan?! :nem: :nem: :nem: (Ezért viszek magammal laposüveget, mert abból már a ló hátán lehet inni :D )Az még csak hagyján, h. arra gondoltunk, de ezek szerint hasonló élmények értek...

#183 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 2. - 10:20

...mert a traktorzás állati jó játék. :) Megtaláltam a 47 éves két hengeres õskövület traktoromon mind a 12 sebességet és vagy másfél órán át terepet egyengettem, árkot töltöttem. Überkirályságos volt a hidraulika karjaival többszólamút játszani. :kir: :D

Másfél órát? 15 percesre saccoltam azt a munkát... :D :D Vakolni nem tud a traktorod?

#184 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 2. - 20:39

... baromi jó esküvõn voltam. A koszorús ruhában végig szenvedtem egy délutánt és egy estét, de megérte. Nem minden nap veszek fel olyan ruhát, nem minden nap dícsérnek meg ennyien, és nem minden nap utazom limuzinban. :)

#185 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 2. - 20:44

Ésafotók? :)

#186 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 2. - 20:49

... Mert vágtázott egy ló futószáron minden cécó nélkül mindkét kézre. Ez nálunk nagy szó! Kezdek bizseregni, hogy kipróbáljam õfelségét nyeregben is :gm:

#187 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 2. - 21:04

... mert tegnap nagyon jót tekéztünk a csajokkal másfél órán keresztül, amitõl ma izomláz vana fenekemben :D :kir:

#188 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 3. - 19:26

...kergetõztem a Nyunyival a karámban :kir: Csütörtökön észrevettem, hogy a jobb hátsó combja belsõ felén egy jó arasznyi, helyenkén az 1 centis széles is meghaladó, szaggatott felületes seb van, csak arra tudok gondolni, hogy összerúgott valamelyik okossal... Mikuliccal kenegetem neki, de eddig mindig ki volt kötve, ha erre a pontra értem a vele való törõdésben. Ma reggel bementem a karámba, gondoltam simán fog menni, hát nem ...:gm: Sikerült megkukucskálnom a sebet, nagyon szépen gyógyul, de hozzányúlni nem engedett, simán elhúzta a csíkot. Nem érdekelte ha a farkába csimpaszkodok, elvonszolt magával; nem számított, hogy rohanok utánna, tisztes távolságot tartva futkosott elõlem körbe - körbe; nem lepõdött meg, mikor kicselezve lehajoltam és irányt váltva egyszer csak felbukkantam elõtte, vidáman felrántotta a fejét, majd meglóbálta és farkával csapkodva 180 fokos fordulattal már porzott is az ellenkezõ irányba... Aztán rájöttem a megoldásra :D Kivettem egy almát a zsebembõl, kiabáltam neki és közben felé mutattam az almát, hatott... :kir: Oda ugyan nem jött hiába kurjongattam neki, de legalább bevárt és nyugton maradt, amíg lekezeltem a sebét. Igaz közben fontos dolga akadt, a tartalék almát megpróbálta kiszerválni a zsebembõl, ami némi segítséggel ugyan, de sikerült is neki :ang: Megoldotta a bemelegítésemet az egész napos lovagoltatás elõtt :D Szerencsémre nem vette zaklatásnak a beavatkozásomat, mikor nap végén cipeltem az újabb adag almát neki, amint a lábam a karámon belül volt, már jött is, meg sem kellett szólalnom, a kis "érdekló" :P

#189 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 20:33

Ma jónapom van mert.. dumdum megdícsért. :D :D

#190 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 20:50

Nekemis! Mert csak. :)

#191 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 21:00

Ma jónapom van mert.. dumdum megdícsért. :D :D

Az ilyenekenek nagyon kell örülni, úgysem tart sokáig! :dev: Holnap már lehet hogy a havasban szidja a ..........Ma jó napom van mert szerencsém volt a biztosítónál is, meg a kocsim is símán levizsgázott! :yeah:

#192 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 21:25

Jó neked! Végülis, ha a végkifejletet vesszük,nekem is JÓ napomvolt.

#193 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 18:32

Ma jo napom van, mert Vilmos. :D

#194 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 18:33

... mert mindenki idegeskedik a neptun miatt... :gm:

#195 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 18:38

Ma jo napom van, mert Vilmos. :D

Télleg, valami keresztelõ? :D

#196 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 6. - 17:53

...mert mindenki idegeskedik a Neptun miatt, csak az nem, aki az etr-t használja :gm: ;)

#197 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 6. - 17:56

láttam a reptéren egy virágautomatát és tök vicces volt... :D

#198 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 7. - 11:55

... 1: Etr-t használunk :gm: (csak épp rosszul tájékoztatták a sulit, hogy mikor is kezdődik a kurzusfelvétel...)... 2: Mert a tavaszi félévben heti 4 napot gyakorlaton leszünk, és én ma mentem el bemutatkozni a gyakorlatvezetőmnek. Tündéri nő, nagyon aranyos! :kir:Már puszival köszönt el tőlem, a portást meg tegeznem kell, mondván sokat fogok én még járni ebbe az intézménybe :)

Edited by Neduddki, 2006 szeptember 7. - 11:56.

#199 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 7. - 16:01

Ma jó napom van, mert a kurzusaimat már tegnap felvettem! Az etr meg ma egész nap ezt mutatja: "HIBA Az ETR jelenleg túlterhelt, az aktív web-felhasználók száma elérte a maximumot. Kérjük, késõbb próbáljon meg újra bejelentkezni!"

#200 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 7. - 17:03

... kaptam egy szál virágot :ang: