Ezért nem bízok én ebben..

Neis bizzá'!
Az új, reményeim szerint saját készítésû elektronikák továbbra is akksiról fognak üzemelni.

Nekem az elsõt Lackó-fiam csinálta. (Még ma is megvan, mûködõképes.) Az is ment aksiról is, hálózatról is. Csak mivel egy autós elsõsegélyláda dobozába építette bele, szerinte ez "puruttya" volt, hát vett egy gyárit néhány éve karácsonyra.

Most beszéltem vele Skype-on, azt mondja, nincsenek meg már a kapcsolási rajzai, a neten találta, valami szlovák srác rakta fel.
Ágimam!Kivételesen rendes lovacskáitok vannak.

Mondom én!
Hihi!Láttam egy lovászt, aki direkt nevelte a lovakat, hogy féljenek a villanypásztortól. Nyújtotta nekik a legkedvesebb hangon a kapunál a villanypásztor akasztós végét, mintha valami csemege lenne, aztán amikor nyúltak érte, engedte, hogy az orruk hozzáérjen. Ugyanígy a zsinórnál is.

Nevelte? :eek: Nem bízott a lovai kíváncsiságában, vagy/és külön élvezte az "okítást" :confused: Kézbõl soha az életben nem próbálnám ezt ki velük. Egyrészt mert ha a kapurugót fogom és azzal rázatom meg õket, az nem u.az a fehér (v. akármilyen színû-formájú) zsinór, amivel neki késõbb "kapcsolata" lehetne. A kapurugó fém kampós végét t.i. szerintem eszükben sincs nyalogatni.A másik, hogy egy jó ideig (v. talán végleg) lemondhatnék arról, hogy a kezem iránt bizalommal legyenek! Hisz én nyújtottam oda azt, ami fájdalmat okozott. Ekkora hülyeséget!