Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tolna megyei lovasok és csikósok ide

• Please log in to reply
245 válasz a témához

#161 Julien

Julien

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 189 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 18:10

Fûszénát (bálázott v. gurigás) vennék, ha lehet dél-dunántúlon (Baranya). Reális áron messzebbrõl is. 20/314-4172 bocipaci@vipmail.hu

#162 Mogyoró

Mogyoró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 29. - 20:38

Minden Tolna megyei lovasnak sok sikert és lovasélményekben gazdag Új Évet kívánok! Mogyoró

#163 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 17. - 9:02

Sziasztok! Remélem jó topicba írok :ang: Volt egy lovunk, amelyik állítólag most a Zámbó tanyán él. Egy félszemû sodrott, tûzõtt pej kancát keresek. Úgy tudom már sok csikót ellett ott, és egyesfogatban versenyzett. Aki tud valamit róla kérem írjon, meg szeretném látogatni régi kedvencünket, kíváncsi vagyok mit változott az évek alatt. Elõre is köszi!

#164 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 11. - 17:11

Hahó! Van itt még valaki? :gm: Tolna megyében úgy látszik kihaltak a lovak. :dev:

#165 csacsacsa

csacsacsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 4. - 9:43

Inkább a fórumosok :) Ha nagyritkán hazakeveredem (legyen már nyár...) még vár néhány lószagú szőrgombóc, úgyhogy kihalásról szó sincs :)

Edited by csacsacsa, 2008 december 4. - 10:03.

#166 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 10. - 20:36

Inkább a fórumosok :)
Ha nagyritkán hazakeveredem (legyen már nyár...) még vár néhány lószagú szõrgombóc, úgyhogy kihalásról szó sincs :)

Üdv

Hát igen.
Láttam a fotóalbumodban Viktorról készült képeket. Érdekelne mi a véleményed a oktatásáról.
Volt szerencsém közelebbrõl ismerni, ugyan nem Õ nála tanultam.

#167 csacsacsa

csacsacsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 11. - 11:20

Nekem annyira nem tetszett, bár ezen lehet, sokan felhördülnek :) Nem azt mondom, hogy rossz volt, meg haszontalan, tanultunk belõle, persze, de egy-két probléma elég érdekesen lett elmismásolva... A másik, hogy ez 3 nap, 3 x kb 45-50 perc utáni vélemény, lehet, ha hozzá járnék edzeni, teljesen máshogy látnám.

#168 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 17. - 18:34

Nekem annyira nem tetszett, bár ezen lehet, sokan felhördülnek...

Nem gond! Neked ez a véleményed!
Nekem is annak idején megemlítették, hogy western, nem hozott lázba. :(
Késõbb, részt vettem Pál Z. lovastáborában, minden megváltozott. :hu:

... persze, de egy-két probléma elég érdekesen lett elmismásolva...

Ez érdekelne, hogy milyen problémák voltak, és milyen milyen megoldást adtak rá? :)

Üdv

#169 csacsacsa

csacsacsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 17. - 20:24

Igaziból nem lettek megoldva. Jó, persze néhány hosszas munkát igényelt volna, itt meg szorított az idõ, hogy mindenki sorra kerüljön, de ha egy fiatal mén ráágaskodik a vele földrõl dolgozó lányra, és rávág a kezére, arra nem az a megoldás, hogy "csere!"... (mármint mén ki, köv. csapat be) Volt pár ló, akik helyett meg másik ló lett berakva, pedig nagy baj nem volt velük, kettõ csikó volt közülük, és persze velük még nem lehetett úgy dolgozni, mint a többivel, de azért az alapokat tudták, illetve volt egy herélt, amire azt mondták, hogy napszúrást kapott, azért dobálja a fejét. Ehhez az utolsóhoz nem tudok mit mondani, én nem voltam ott, mert a mi lovaink negyedóra sétára voltak a pályától, ezért egy csomó mindenrõl lemaradtunk. De ez a 6éves herélt sose látott istállót, egy hatalmas legelõn nõtt fel, nem értettük, miért pont most kapott volna napszúrást, azért volt fura. Mi inkább a lovas keze volt gyanús (plusz a ló alapból is hajlamos a fejdobálásra)... Szóval ezek így érdekesek voltak, szerintem az kicsit baj, hogy nem beszéltük meg a nap végén ezeket (senki se kérdezett rá), hogy most hogy is, miért is...? De félreértés ne essék, nekem Victor személyével nem volt bajom, meg ez a mûhely nem is volt annyira westernes, azzal nem is volt gond (de ha az lett volna, az se baj :) ). Egyszerûen magától a 3napos mûhelytõl vártam volna többet.

#170 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 18. - 17:10

Értem! Igen, a nap végén meg kellett volna beszélni, hogy mit, miért. A kurzusnak ez a sava borsa.

#171 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 26. - 6:31

Május 2-3.-án ranchroping /lasszos/ europa bajnokságot rendeznek Silveradon, Baloszög mellett.

#172 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 7. - 10:41

És milyen eredménnyel zártak a tolnai lovasok? :confused:

#173 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 9. - 20:01

A verseny hivatalos végeredménye: Greenhorn 1. Vezendi Zoltán 2. Erõss József 3. Wirth Andi 4. Horváth Kálmán 5. Juszku Gábor 6. Vezendi Attila 7. Wagner Alexander 8. Bulátkó Mihály 9. Manuela Kirsteuer Lady 1. Yvonne Heinzer 2. Michaela Ederer 3. Margrit Graf 4. Heidi Odermatt 5. Martina Wetzel 6. Wirth Andi 7. Manuela Kirsteuer Kids 1. Girán Milán 2. ifj. Ledneczki László 3. Pásztor Eszter 4. Maximilian Kirsteuer 5. Dörnyei Regina Advanced 1. Kastély Attila 2. Dr. Kun Péter 3. Wirth Róbert 4. Török Gergely a.k.a. Horseman 5. Margrit Graf 6. Jammernegg Stefan 7. Bencec Jürgen 8. Gyergyovics Fábián 9. Dörnyei József 10. Udo Simon 11. Oláh Krisztián 12. Peter Mittelberger 15. Traub Felix 16. Martina Wetzel Parcours 1. Szalontai Zoltán 2. Dr. Kun Péter 3. Klaus Wetzel 4. Klaus Kirsteuer 5. Kastély Attila 6. Hörby Mende 7. Yvonne Heinzer 8. Walti Gisler 9. Oláh Krisztián 10. Kari Fedier 11. Heiri Estermann 12. Michaela Ederer 13. Polányi Máté 14. Mitró János 15. Thomi Kiser 16. Török Gergely a.k.a. Horseman 17. Reinhold Gößling 18. Wirth Róbert 19. Gyergyovics Fábián 20. Dörnyei József 21. Peter Mittelberger 22. Heidi Odermatt 23. Leopold Untermayer 24. Vezendi Zoltán 25. Erõss József 26. Traub Felix 27. Peter Öschger 28. Krupka, Dieter 29. Girán Milán 30. Josef Wimmer 31. Bencec Jürgen 32. Pásztor Eszter 33. Jammernegg Stefan 34. Pintér Miklós 35. Wirth Andi 36. Wagner Alexander 37. Bulátkó Mihály 38. Manuela Kirsteuer … … Team parcours 1. Kastély Attila, Wirth Róbert 2. Mitró János, Polányi Máté 3. Oláh Krisztián, Szalontai Zoltán 4. Walti Gisler, Thomi Kiser 5. Peter Öschger, Heiri Estermann 6. Yvonne Heinzer, Kari Fedier 7. Michaela Ederer, Hörby Mende 8. Peter Mittelberger, Klaus Wetzel 9. Peter Mittelberger, Peter Öschger 10. Klaus Kirsteuer, Traub Felix 11. Klaus Kirsteuer, Peter Mittelberger 12. Reinhold Schmidbauer-Gößling, Krupka, Dieter 13. Leopold Untermayer, Josef Wimmer 14. Jammernegg Stefan, Bencec Jürgen 15. Erõss József, Vezendi Attila 16. dr. Kun Péter, Vezendi Zoltán Vaquero 1. Walti Gisler 2. Hörby Mende 3. Kari Fedier 4. Thomi Kiser 5. Michaela Ederer 6. Peter Öschger 7. Yvonne Heinzer 8. Klaus Wetzel 9. Krupka, Dieter 10. Heiri Estermann 11. Polányi Máté 12. Klaus Kirsteuer 13. Walter Israel 14. Mitró János 15. Reinhold Schmidbauer-Gößling 16. Josef Wimmer 17. Heidi Odermatt 18. Leopold Untermayer 19. Szalontai Zoltán 20. Helge Jubelius Horseback Klaus Wetzel Szalontai Zoltán Krupka, Dieter Yvonne Heinzer Kastély Attila Dr. Kun Péter Polányi Máté Mitró János Heiri Estermann Kari Fedier Peter Mitthelberger Jammernegg Stefan Reinhold Schmidbauer-Gößling Michaela Ederer Walti Gisler Oláh Krisztián Klaus Kirsteuer Peter Öschger Thomi Kiser Leopold Untermayer Udo Simon Pintér Miklós Traub Felix Bencec Jürgen

#174 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 10. - 8:38

Gyerekeknél : ifj LedneczkiLászlo2.helyenvégzet Advenced ,/halado kategoria/: Gyergyovits Fábián 8.hely hozzá tenném hogy 3 hete lasszozott!!! Parcours: Polányi Máté 2.helyröl 13. hely,Gyergyovits Fábián 19.hely ,biroi elirás történt,az idö rövidsége miatt több versenyzö volt a pályán igy az eredmények több esetben nemfedték a valoságot!!! Team parcurs:polányi - Mitro páros 2.hely Horseback: Polányi Máté 5-9.hely holt verseny Vaquero,/profi kategoria/: Polányi Máté europa bajnoki 11.hely /legjobb profi magyar lasszos/ Julius 11.én szombaton lovas háziversenyt rendezünk csampán a Fenyves lovastanyán /hatos föut 115-ös kilométerénél/ Trail,gyorsasági,játékos ügyességi verseny lesz. Kiegészitö foglalkozások, ijjazás és lasszozás, egész nap zene és büfé!Szeretettel várjuk az érdeklödöket,esetleges versenyzöket.További informáciok itt, vagy magánban!

#175 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 11. - 19:27

... Vaquero,/profi kategória/: Polányi Máté európa bajnoki 11.hely /legjobb profi magyar lasszós/... Gratulálok!!! Szintén gratulálok a minden Paksi versenyzõnek, és további eredményes munkát kívánok!

#176 hunter

hunter

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 15. - 7:47

Május 16-án Lajosmizsén westernverseny , 5 paksi indulóval .

#177 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 24. - 10:17

Sziasztok! Most az ugró lovasok figyelmébe szeretném a következõ sorokat ajánlani. kiraly.gif Szeretettel meghívjuk a Régió (Somogy, Tolna, Baranya) lovasait július 3.-án Orfûn megrendezésre kerülõ stílus díjugrató versenyre. Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Gyerek Lovas Találkozó Orfûn. Ennek keretében rendezzük, meg meghívásos stílus díjugrató versenyünket. Idõpont: Július 3. 07:00-tól érkezés, a verseny kezdete 08:00. Helyszín: Orfû Lovas Pálya A lovaknak érvényes lóútlevéllel kell rendelkezni. Patkólás elsõ lábra kötelezõ, hátsó lábra ajánlott. Lovasok felszerelése, a Magyar Lovas Szövetség Díjugrató Szakbizottság Díjugrató Szabályzata szerint. A pályaépítõ a stílusverseny elveinek megfelelõ pályát épít, melyet a versenyzõk, hasonlóan az ugróversenyekhez, megtekintenek. A közönséget tájékoztatni kell a stílusverseny céljáról, lebonyolítási, elbírálási módjáról. Az információkat a két lovas közötti idõben kell elmondani. LOVASOK STÍLUSVERSENYÉNEK KIÍRÁSA ÉS ELBÍRÁLÁSA A stílusverseny követelje meg minden lovastól az egységes ugróstílust, elevenítse fel a klasszikus ugrókiképzés alapjait, támogassa egységes szempontok segítségével az ugróstílus értékelését 100 cm-nél nem magasabb, 100 cm-nél nem szélesebb akadályok Iram: 350 m/perc Elbírálás: Pontértékeléssel Stílus: 0-10 pont Ebbõl levonás: akadály verésért: 0,5 pont ló/lovas bukásért, esésért kizárás engedelmesség megtagadásért 1x megállás: 1,0 pont 2x megállás: 2,0 pont 3x megállás: kizárás idõtúllépés 0,1 pont Visszahívás: a mezõny 25%-a indulhat. Bíró: Szapper Imre Nevezési díj: 1000 Ft/ fõ (ez tartalmazza az ebédjegyet) LOVAK STÍLUSVERSENYÉNEK KIÍRÁSA ÉS BÍRÁLATA Ebben a versenyszámban azt vizsgálják, hogy a ló az ugróidomításnak megfelelõen helyesen van-e kiképezve. A cél az ugrópálya folyamatos, harmonikus teljesítése. Az elbírálás fõ szempontja a ló tulajdonságainak és belovagoltság fokának lemérése, ezek a szempontok természetesen nem függetlenek a lovas képességeitõl. 100 cm-nél nem magasabb, 100 cm-nél nem szélesebb akadályok Stílus: 0-10 pont Ebbõl levonás: - akadály verésért: 0,5 pont - ló/lovas bukásért, esésért kizárás - engedelmesség megtagadásért 1x megállás: 1,0 pont 2x megállás: 2,0 pont 3x megállás: kizárás - idõtúllépés 0,1 pont / s Bíró: Szapper Imre Nevezési díj: 1000 Ft/ fõ (ez tartalmazza az ebédjegyet) Díjazás: az elsõ három helyezett serleget kap, az elsõ hat díjszalagot. Jelentkezni e-mailben a lovasturizmusegyesulet@gmail.com címen, telefonon a 06-30-910-1622-es számon lehet. Keressétek Szabó Elzát.

#178 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 28. - 8:19

Sziasztok! 2 hét múlva ,júli 11.én csámpán a 115-ös km-nél egész napos játékos lovas háziverseny lesz 9 orai kezdettel,mindenkit szeretettel várunk. A helyszinen büfé lesz,és kiegészitö program ként lasszozás és ijjászat. Elkészült a honlapunk, még nem teljes ,de megtekinthetö a " LOVASOK.PAKS.HU" -n!

#179 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 18. - 19:10

Nem nagy a mozgás itt,de ha valaki kiváncsi a lezajlott versenyre,nézze meg a" lovasok.paks.hu "-t!

#180 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 6. - 15:56

Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Ismeri valaki ezt a pacit? Ismeri valaki ezt a pacit?

#181 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 7. - 11:51

Nem nagy a mozgás itt,de ha valaki kiváncsi a lezajlott versenyre,nézze meg a" lovasok.paks.hu "-t!

Sajnos nem tudtam elmenni, kösz a meghívást, M.hertelenden vártalak benneteket.
Talán jövõre már saját lóval ott lehetek. Szép tetszetõs a honlapotok, majd figyelemmel kísérem.
Az õszi behajtásról feltétlen kérek értesítést. Ha arra járok benézek, addig is minden jót!

#182 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 7. - 20:28

Sajnálom hogy nem jötél! feltétlen szolok az öszi behajtáskor,de az elöszálláson lesz.

#183 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 1. - 14:52

Nocsak nocsak, már tul tesztek a kajak kenu válogatotton is. Fordulónként 6 arany, ez nem semmi. Gratulálok a csapatnak!

#184 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 19:42

Nocsak nocsak, már tul tesztek a kajak kenu válogatotton is. Fordulónként 6 arany, ez nem semmi. Gratulálok a csapatnak!

Köszönjük szépen!Ezen felül elhoztuk a leg eredményesebb versenyzõi címet és még sok másik helyezést! Szeptember 26.-án lesz az utolsó verseny.

#185 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 7. - 9:12

És mi :eek: történt Göd-ön,? késik a beszámoló. :confused:

#186 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 7. - 14:17

És mi :eek: történt Göd-ön,? késik a beszámoló. :confused:

Talán mondhatom hogy a szokásos :) , 5 versenyzöböl 5 kupa és pár szalag. Az évvégi összesités pedig több elsö helyezés egy két második és harmadik. Évvégére az összes kezdönk aki végig versenyezte a szezont a pontjai alapján feljutott a halado kategoriába.Nagyon büszkék vagyunk rájuk!!!

#187 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 15. - 20:13

23-án lesz a terelés? :confused:

#188 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 16. - 20:41

23-án lesz a terelés? :confused:

23.án pénteken indulunk lovakkl elöszállásra, szombaton terelünk,vasárnap lovagolunk haza.Remélem az idö is jo lesz!

#189 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 17. - 9:02

Rögtön fejbe lövöm magam! Hogy vártam ezt és nem vehetek részt benne. múlt héten buktam lóval több hétre kivontam magam a forgalomból. Várom a tavaszt, nektek szép élményeket.

#190 hunter

hunter

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 18. - 19:23

Heló Kazi! Hallom mi történt veled. Mielõbbi gyógyulást, és majd gondolunk rád a marhák közt.

#191 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 20. - 8:05

Heló Kazi! Hallom mi történt veled.
Mielõbbi gyógyulást, és majd gondolunk rád a marhák közt.

Na ilyen könnyen nem ráztok le, tavasszal ott leszek!

#192 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 8:35

Mi a pálya ?benn vannak az állatok a téli szálláson? nyomjatok egy élménybeszámolót had sárguljak.

#193 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 12. - 16:45

Na mi van már ott Pakson? rögvest beírok a panaszkönyvbe! :D

#194 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 19. - 13:15

Sziasztok!

Van egy nagyon fontos téma amit szeretném, ha ti, akik szerettek terepen lovagolni, komolyan vennétek.
A Földmûvelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, hozott egy erdõrendeletet, ami érinti a szabad lovaglásainkat kint az erdõben, réteken. A Mecsek Erdészeti Zrt. el is kezdett mindenkit megkeresi, hogy jelöljék be a lovasok útvonalakat. Mindenkit megkérek, akit megkeresnek, hogy ne jelöljetek be semmit!!! Meg mondom miért. A Dél-Dunántúli Lovasturizmus Egyesület, a Magyar Lovasturisztikai Szövetség és a Magyar Lovasszövetség azt szeretné elérni, hogy az összes térképen jelölt úton lovagolhassunk, mint eddig is. Ne legyen meghatározva, hogy hol mehetünk. Az egyedi "partizán akciók" (itt értsd egyedi útjelölések az erdészetnél) gyengítik az esélyeinket, hogy az összes utat megkapjuk, mert az erdészet azt mondhatja, hogy jah, hogy neked ezek a fontos utak??? Ok ezeket megkapod, de másfelé nem mehetsz. Nah ezt nem szeretnénk. Kérek még egyszer mindenkit, hogy ne jelöljetek be semmit egyik erdészetnek se!!!
A Mecseki Erdészet február 15.-éig kéri az utak bejelölését. Mi szeretnénk a torkukon lenyomni, hogy az összes utat szeretnénk, amit a térképek jelölnek. Hogy Tolnában mi a helyzet, pontosan még nem lehet tudni, de szeretnénk egyszerre elülni a régió összes erdészeti központjával.
A másik, hogy ezzel kapcsolatban szeretnénk egy fórumot tartani, a dél-dunántúli régió összes lovasával. Az idõpont még necces, de mindenképp szólok és mindenki megjelenésére számítok. Hiszen ez közös érdekünk.

Ha ismertek olyan lovardát, akik segítenék munkánkat magánban küldjétek el a nevét és elérhetõségeiket!!!

Elõre is köszönöm!!!

#195 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 20. - 17:54

Na mi van már ott Pakson? rögvest beírok a panaszkönyvbe! :D

Itt vagyunk,csak egy kicsit húztuk az idõt a válasszal,had izgulj egy kicsit! :D Egyébként a borjakat nem választották még le,és így a legelõn maradtak a jószágok.A továbbiakról még nem tudunk semmit :(

#196 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 9. - 10:40

Szia Kazi!Holnap után,pénteken megyünk be terelni a marhákat,ha szerencsénk lesz akkor talán esni fog a ho is!

#197 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 10. - 14:18

Sajnos még nem vagyok kész rá hogy ott legyek de szurkolok nektek, sok képet csináljatok! Paksi honlap:A tavaszi filmnél nekem nem szól zene, és vasárnap léptetek fel Bp-en nem szombaton.

#198 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 10. - 14:34

Sajnos még nem vagyok kész rá hogy ott legyek de szurkolok nektek, sok képet csináljatok!
Paksi honlap:A tavaszi filmnél nekem nem szól zene, és vasárnap léptetek fel Bp-en nem szombaton.

A zene sajnos tényleg nem szol! Lehet hogy lesz "profi" videosunk,talán képekis lesznek. Igen a western bemutato vasárnap 11 orakor volt!

#199 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 11. - 20:06

Hello Kazi! megtörtént a behajtás, nagyon "profik" voltak a lovasok,a rossz idö ellenére nagyon flottul ment a dolog viszont mindenünk tiszta sár lett, még az auto belseje is!

#200 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 22:32

Hello Kazi! megtörtént a behajtás, nagyon "profik" voltak a lovasok,a rossz idö ellenére nagyon flottul ment a dolog viszont mindenünk tiszta sár lett, még az auto belseje is!

Gratulálok! Várom a képes beszámolót.