Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Számítógép

• Please log in to reply
659 válasz a témához

#161 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 11. - 19:02

Na! Nekem most az a véleményem errõl a adware programról, hogy gyanúsan microsoftos a téma.... :gm: Merthogy: mûködni nem akar (lásd: nem reklámoz :dev: ) viszont törölhetetlen...... :hu:

#162 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 19:31

viszont törölhetetlen......

Ezt mondja a Google is?

#163 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 11. - 19:33

Ezt mondja az Add-aware és WindowsCare2 is! :gm:

#164 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 19:36

Hamar feladod... :P

#165 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 11. - 19:38

Jha....igen. Csak furcsálom, hogy minden keresõ megtalálja, javítja, megnyugszom erre :"Online Roulette" :dev:

#166 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 19:41

Rapidsharre van automata letolto progi, igaz csak dinamikus IPseknek. Nincs vele ket ora varas. Amugy ujrakapcsolodsz netre es voila, mehet uj toltes

Majd' el felejtettem, köszönöm az ötletet. Férjem gõzerõvel töltött a hétvégén. :D

#167 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 19:43

Jha....igen.
Csak furcsálom, hogy minden keresõ megtalálja, javítja, megnyugszom erre :"Online Roulette" :dev:

Tudsz konkrét webcímet vagy céget (amit reklámoz)?

#168 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 20:43

Bumszli. egy apró trükk: indíts csökkentett módban, és így pucold. A következõ fokozat, h. beteszed egy 'tiszta' op.rendszer alá 2. drive-nak a vinyót és gyá. (mert az van, hogy már feltelepszik és álcázza magát, mielõtt feláll az op.r. és a keresõk indulnának. Így viszont nem aktivizálódnak, és védtelenek a keresõvel szemben>> vesztenek.)

#169 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 11. - 22:02

Gyors kérdés: F8?

#170 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 22:45

lassú válasz: yeee :D

#171 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 30. - 11:31

hogy kell film közben "fotózni"? gondolok itt arra, hogy pl. az nfs-ben ha megnyomom a Prt Scr-t, akkor a pillatnyi képet meg tudom nyitni paint-tel, szóval egy rendes jpeg formátumú kép lesz. ha nézem a power DVD-ben a filmet, akkor is tudok valahogy ilyen képet csinálni? elképelhetõ, hogy nem voltam kimondottan világos, de valaki majdcsak megérti... :D

#172 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 augusztus 30. - 11:36

Pölö Nero7 platinum-ban vagy BS player-el. a Power DVD-t nem ismerem.

#173 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 30. - 14:28

A Power DVD is tudja, de nem minden filmformátumnál. Ha jól emlékszem a kezelõfelületén van is rá kihelyezett gomb, billentyûzetrõl meg talán a P, vagy a T gombbal lehet. A minõség persze olyan lesz amilyen. Ez a film minõségétõl is függ persze.

#174 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 2. - 18:29

oké, köszi, megtaláltam. nem volt nehéz, egy fényképezõgép a gomb jele. :D

#175 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 szeptember 5. - 21:03

Valaki összeakadt már olyan optimalizáló programmal, ami neki bevált és ajánlani is meri? A "hallottam" és a "valószínûleg" kategóriát már kipróbáltam.......

#176 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 6:31

Mit akarsz optimalizálni? Ez így elég tág fogalom. :)

#177 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 7:41

Teljesítményt, valamint szeretnék több memoriát felszabadítani.

#178 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 12:11

Töröld le a Windowst! :D

#179 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 18:50

De viccesek vagyunk ma! :dev: Aztán linuxoljak, mi? Meg is tennám a konpatibilisak lennének a játékaim vele :rolleyes:

#180 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 15. - 11:29

Nah hosszu ido utan ujra errekeveredtem. Rapidrol /meg meg par helyrol/ magatol tolto progit osztok meg veletek.

http://rapidshare.co...loader.rar.html /direkt link a ctrl+c, ctrl+v-t hasznalni lustak kedveert/
http://rapidshare.com/files/55872228/USDownloader.rar.html

kedvcsinalonak /es jo kis gyakorlasi celpontnak/ itt van Sonta Arctica - Unia album. Nem sajat feltoltes, up by kaczi
http://rapidshare.com/files/26588616/SonArc-Un-kaczi.rar

Keresre eleg sok mindent elo tudok keriteni, zenet, filmet, jatekot, programot /peldaul Photoshop, "ingyen" NOD32, stb/

Esetleg unatkozoknak rapidsearcher progit is elo tudom turni vinyomrol, rapidshare feltoltott fajlai kozott lehet keresni. Sajna az esetleges jelszot nem tudja hozza :)

Hasznalata:

Letoltitek a zip fajlt, utana Total Commanderrel / TCMben "F4" a szerkesztes, vagy tarsitas-tallozas-word pad/ segitsegevel nekialltok a "reconnect.bat" fajlt szerkeszteni.

:AGAIN
for /F %%i in ('printip') Do @Set IP=%%i
@echo Jelenlegi IP cím: %IP%

rasdial SZOLGALTATO /DISCONNECT
sleep 0
rasdial SZOLGALTATO NEV JELSZO
for /F %%j in ('printip') Do @set IPNEW=%%j
if %IP% == %IPNEW% GOTO AGAIN

:END
@echo Új IP cím: %IPNEW%

@echo Új IP am %date% um %time% - %IPNEW% >> LOG/IP-History.txt

ez van benne. tegyuk fol h en t-onlineos vagyok es pistike akkor a
SZOLGALTATO: isp.t-online.hu
FELH. NEV: pistike@t-online.hu
JELSZO: pistikejelszava

Ha ez megvan akkor inditsatok el az usd.exe-t, ott klikk a fogaskerek ikonra /beallitasok/ es utemezo resz. Ott lesz egy tetel, rakatt ketszer es ott "fajlnev, tallozas" es kikeresitek a sajat "reconnect.bat"-t.

Ezutan mar csak annyi a dolog h keresni egy rapidos linket, azt bemasolni USDbe es jobbeger, link tulajdonsagainal beallitani h hova mentse.

meg valami, ha nem tudja a progi rapidon elolvasni az azonosito kodot, akkor futassatoka capupdate.batot es a capupdate mappat masoljatok ki a fokonyvartba.

Ha mar fent van a progi akkor mar nem lesz kinai, telepiteni nem kell csak kicsomagolni :)

Edited by herites, 2007 szeptember 16. - 10:01.

#181 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 16. - 6:30

Senkinek se kellett? :(

#182 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 16. - 6:42

Senkinek se kellett? :(

Mert fogalmam sincs, hogy mit írtál, nagyon magasröptû voltál! :D

#183 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 16. - 9:58

Rapidsharerol, meg nehany hasonszoru oldalrol automatan tud tolteni ez a program, nem kell ket orakat varni, es a gep elott ulni.

Este berakod a linkeket, reggel orulsz a lejott cuccosnak. Max. sebesseggel jon minden, nem ugy mint DC/torrent.

edit: itt van pirateclubrol az eredeti leiras, hatha hasznalhatobb mint az enyem ^^

A, Dinamikus IP, modemes csatlakozás
(minden fájl letöltése után bontja a kapcsolatot, újracsatlakozik, nem kell kivárni a 80 percet, folyamatosan lehet tölteni)
1. lépés Az USDownloader speciális változata
KÓD
http://rapidshare.co...47651/dinUS.rar

Csomagold ki a C:\ -ba!

2. lépés
C:\USDownloader\ mappában található reconnect.bat szerkesztése (F4 gomb)
Értelemszerű kitöltés
:again
For /F %%i in ('printip') Do @Set IP=%%i
rasdial Kapcsolat neve /DISCONNECT
rasdial kapcsolat neve felhasznév jelszó
for /F %%j in ('printip') Do @set IPNEW=%%j
if %IP% == %IPNEW% GOTO AGAIN
mentés, bezárás.

3. lépés
Mielőtt olyan hozzászólást írok, hogy nem megy, nálam nem működik stb:
a, hagyom futni a programot 10 percig, hogy legyen ideje szerencsétlennek próbálkozni
b, megnézem, hogy minden a leírás szerint csináltam-e, a megfelelő könyvtárakban vannak-e a programok
c, alapon a c:\Downloads\-ba menti a fájlokat, ha ez nálam a cd meghajtó,akkor nem fog letölteni, másik meghajtót választok
c, ha gondom van, akkor leírom, hogy milyen hibaüzenetet kapok, kimásolom a napló megfelelő részét, hátha a többiek így tudnak segíteni

B, Dinamikus IP, routeres csatlakozás
(minden fájl letöltése után bontja a kapcsolatot, újracsatlakozik, nem kell kivárni a 80 percet, folyamatosan lehet tölteni)
2. lépés Az USDownloader speciális változata
(Egy picit különbözik a többitől.)
KÓD
http://rapidshare.co...619/routerU.rar

2. lépés
KÓD
http://www.routercontrol.de/rc.zip
a programban válaszd ki a saját routered márkáját.
Ezeket a márkákat támogatja:
KÓD
http://www.routercontrol.de

Esteleg egy másik program:
KÓD
http://rapidshare.co...3798410/656.rar

Használata:
config.exe adatok megadása , majd az USD ütemezőjében a reconnect.bat helyett a r3connect.exe kiválasztása

Egy másik módszer Lampardtól:
A routeredhez tudsz kapcsolódni httpn keresztül. Ez általában 192. 168.1.1 vagy 192. 168.0.1. Itt kell lenni olyan menüpontnak, amiben elérhető egy connect, ill. disconnect gomb. Mivel ez is weben keresztül működik, ami adatot küld a feldolgozó programnak, az egy egyszerű POST, vagy GET adatátvitelen történik. Szóval lelesed, hogy s mint küldi ezt a parancsot (bevallom, nekem is csak úgy sikerült, hogy megnyomtam a gombot, és egyszerre csináltam screenshotot a gépről, mert csak 1 pillre jelent meg a böngésző címsorában az alábbi dolog:
KÓD
http://192.168.1.1/G...cgi?pppoeAct=1)
Ez volt a connect parancsa. Aztán picit kutakodtam a kódban, és rájöttem, hogy a disconnect u.e. csak pppoeAct változó értéke 2. Letöltöttem eztuán a köv. progit:
KÓD
http://www.paehl.de/...ject/router.zip
(router reconnect a neve) Ezt kicsomagoltam, és a router.cfg fájlt teljesen átírtam.
Nekem ez található jelenleg benne:
connect_post
disconnect_post
KÓD
http://192.168.1.1/G....cgi?pppoeAct=1
http://192.168.1.1/G....cgi?pppoeAct=2

admin:admin

Az 1. link ugye a connect, a 2. a disconnect, az admin:admin pedig a felhnév:jelszó párosa. Ezután már el is lehet indítani a reconnect.bat fájlt, ami pár mp. alatt újrakapcsolódik, és új IPt ad.

C, FiX IP,
Az időkorlátot sajnos ki kell várnod, de nem kell folyamatosan a gép mellet ülni. Beraksz egy csomó linket és szépen letölti a háttérben, magától "beszerzi" a kódot .
1. lépés
Az USDownloader speciális változata
(Egy picit különbözik a többitől.)
KÓD
http://rapidshare.co...5046288/FIX.rar

2. lépés lásd az előző 3. lépését

*wall of text crits user for 99999*

Edited by herites, 2007 szeptember 16. - 10:03.

#184 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 16. - 10:06

Ez olyan mint az eMule? (nekem az van)

#185 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 16. - 10:11

ez olyan h valaki feltolt valamit es azt valaki ingyen leszedheti. rapid meg nem nezi meg mi lett feltoltve ^^ hatranya h max 100MBs fajlok tolthetok fel, tehat a filmek darabolva vannak es a kibontasig ketszer annyi helyet foglal mintha leszedned mashonnan, kibontas utan persze torolhetotok a tomoritett darabok. USD meg azert nagy szam mertha rapidrol leszedsz vmit utana ket ora pihi /lenne/

#186 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 október 8. - 21:19

Érdekesség: letöltöttem a TuneUp nevû diagnosztika programot és éééérdekes dolgot talált:megtalálta azt a "blokkolhatatlan" felugró reklám forrását a gépemen, amit eddig egyik sem volt képes. :rolleyes: CiD nevezetû féregecske azonban szintén megtalálható az MSN Live programon belül is! :gm:

#187 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 11. - 10:42

A kérdésem: hogy lehetne videókazettáról átmásolni filmeket számítógépre (aztán majd kiírni, de az írás megy, legalábbis remélem :)).

#188 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 11. - 11:07

A kérdésem:

hogy lehetne videókazettáról átmásolni filmeket számítógépre (aztán majd kiírni, de az írás megy, legalábbis remélem :)).

Kérdés, hogy milyen videokazi.
Ha VHS, akkor kell hozzá egy digitalizáló vagy TV-tuner kártya. Ebbe bedugod a lejátszót és már mehet is.

#189 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 11. - 11:54

Köszi! Akkor ez elég egyszerû, a gond ott kezdõdik, hogy ebbe a gépbe TV-tuner kártyát már nem bizti, hogy megéri venni, de beszélek apuval, mert lehet, hogy az egyik rokoné megvan és, ha jól tudom az ilyen! Hátha! :)

#190 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 14. - 12:56

S.O.S.! Szerintetek milyen felbontású monitort érdemes venni? 1280x1024 pixel, vagy 1680x1050 pixel, netán 1440x900 pixel felbontásút? :confused:

#191 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 14. - 15:24

S.O.S.!

Szerintetek milyen felbontású monitort érdemes venni?
1280x1024 pixel, vagy 1680x1050 pixel, netán 1440x900 pixel felbontásút? :confused:

Egy 19-es 1280x1024 bõven jó, afelett már nagyító kéne, legalábbis nekem. :) TFT monitornál meg nem érdemes kisebb felbontásban használni mint amit a monitor tud, mert csúnya lesz a kép. Inkább legyen jó (nagy) a kontrasztarány meg a fényerõ. (500:1 legalább a kontrasztarány)

#192 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 14. - 15:39

Egy 19-es 1280x1024 bõven jó, afelett már nagyító kéne, legalábbis nekem. :) TFT monitornál meg nem érdemes kisebb felbontásban használni mint amit a monitor tud, mert csúnya lesz a kép. Inkább legyen jó (nagy) a kontrasztarány meg a fényerõ. (500:1 legalább a kontrasztarány)

Köszi. :) Én is hasonlóan gondoltam. Õ a kiszemelt áldozat. Holnap veszem meg ha minden igaz.

#193 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 17. - 12:04

Tablet PC! Itt a megoldás az ebookjaimra! (basszus, ez de drága...) :(

#194 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 17. - 12:12

A TabletPC jó dolog a megfelelõ helyen, de nem megoldás az ebook-ra. A TPC egy "teljes értékü" pc, ami összenyomtak megfelelõen kicsire és adnak hozzá érintõ képernyõt. Ennek következtében k..va drága és a kis akkumulátora sem bírja túl sokáig. Az ebook reader viszont egy célhardver. Nem lehet vele más csinálni, mint ebook-ot olvasni, azért csomó "vackot" kihagytak belõle. És ami még lényegesebb, különleges kijelzõje van. Amikor nem váltasz rajta képet (gyk: lapozol), nem fogyaszt áramot. Ezért aztán sokkal-sokkal tovább bírja feltöltés/elemcsere nélkül.

#195 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 17. - 12:41

naiv user kérdése: csak úgy összekötöttem az LCD monitort a laptoppal. létezhet olyan mód, amivel a 2 monitort külön tudom kezelni? azt szeretném, ha a laptopon dolgozhatnánk, az LCDn meg képeket lehetne vetíteni. utóbbi elve megoldva, csak kivitelezni nem tudom. a 2 monitort már beállítottam a gépen, de nem tudom külön kezelni õket. valaki valami ötlet? vagy ezt elfelejthetem?

#196 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 17. - 13:18

naiv user kérdése:

csak úgy összekötöttem az LCD monitort a laptoppal. létezhet olyan mód, amivel a 2 monitort külön tudom kezelni? azt szeretném, ha a laptopon dolgozhatnánk, az LCDn meg képeket lehetne vetíteni. utóbbi elve megoldva, csak kivitelezni nem tudom. a 2 monitort már beállítottam a gépen, de nem tudom külön kezelni õket. valaki valami ötlet? vagy ezt elfelejthetem?

Mit értesz külön kezelés alatt?
Ha a második monitorra kiterjesztés megvolt, akkor elindíthatsz egy diavetítõt, amit átpakolsz rá. Te pedig dolgozhatsz a beépített részen.

#197 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 17. - 13:26

OK. szóval csatlakoztatva van a másik monitor. a jobb egér-beállításoknál kiválasztom a másik monitort, az asztal kiterjesztése erre a monitorra pipa, alkalmaz, OK. azonosításnál mégis mindkettõnél a nagy 1-est írja ki. akkor nem támogaja a grafikus kártyám? most olvsgatom a netet németül meg angolul, de sokra nem jutottam.

#198 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 17. - 14:50

Sajna lehet, hogy nem támogatja. Fõleg, ha régebbi a géped. Esetleg próbáld még meg kapcsolgatni a billentyûzeten. Néha ez nem megy elsõre. Láttam már olyat is, hogy csak akkor mûködött, ha már bekapcsolásnál be volt dugva a monitor is.

#199 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 17. - 16:56

mit kapcsolgassak a klavin? :) próbáltam újraindítani. áthúzom a monitort, azt kérdi, h bekapcsolom vagy aktiválom-e, már nem emlékszem, leokézom (hejdeszépszó) és semmi sem változik. nem régi, olyan 1 éves. mytac nemtomhányas.

#200 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 17. - 20:18

Tablet PC! Itt a megoldás az ebookjaimra! (basszus, ez de drága...) :(

Ezeket én is néztem, Németországból szállítással együtt használtan 80-100 ért lehetne talán kapni 1.5 Ghz-es centrinókat.
Pl: http://cgi.ebay.de/T...1QQcmdZViewItem