Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#161 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 9:36

2005 December 10. délután: Fórumos Mikulásbuli a tatai Grill-Koktél bárban. :yeah: :kocc: :kir: Készüljetek! Várok mindenkit :)(Az asztalfoglalás érdekében minél hamarabb kellene egy várható létszám...)

Edited by Pampalini, 2005 november 3. - 9:40.

#162 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 18:43

HeloNekem elorelathatolag jo lesz ez az idopont, akkor a Grillben talalkozunk majd

#163 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 7. - 10:41

Helyes :D Többiek???

#164 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 8. - 20:10

Pampalini Te emlekszel ram es a paromra Zsoltra? Silveradobol...

#165 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 8. - 21:05

jelentkezem én is :) csak remélem frissül a netem addigra és nem leszek megint koppanva :D

#166 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 12:30

Küldj egy tel.számot magánban és akkor tudatlak a fejleményekrõl...

#167 Pezsmatulok

Pezsmatulok

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 12:49

Küldj egy tel.számot magánban és akkor tudatlak a fejleményekrõl...

Hozzászólás megtekintése

Jééé!!Én is ebbe a körzetbe tartozom!Dunaalmáson járt már valaki?

#168 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 14:36

Én jártam, de csak átmenõben. Viszont lovakat láttam ott a sínektõl nem messze. Meg van ott valami töltés is ha jól emlékszem. Ott lovazol?Ja, amúgy bocs, hogy csak úgy beleszólok holmi bemutatkozás nélkül,én is ebbe a körzetbe tartozom, (Bábolna) de eddig csak lelkes olvasgatója voltam a topicnak, viszont lóbolond, és nemsokára tulaj:)))

#169 Pezsmatulok

Pezsmatulok

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 14:48

Én jártam, de csak átmenõben. Viszont lovakat láttam ott a sínektõl nem messze. Meg van ott valami töltés is ha jól emlékszem. Ott lovazol?Ja, amúgy bocs, hogy csak úgy beleszólok holmi bemutatkozás nélkül,én is ebbe a körzetbe tartozom, (Bábolna) de eddig csak lelkes olvasgatója voltam a topicnak, viszont lóbolond, és nemsokára tulaj:)))

Hozzászólás megtekintése

Hát amit láttál az a lovarda!Én az út másik oldalán lakom pont a lovardával szemben!Bábolna sem ismeretlen számomra!Sok a rokonom ott!Ott laknak a Nemzeti ménesbirtok mellett!Kicsi a világ!Remélem hamar lótulaj leszel!

#170 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 15:02

Én is remélem, már nézegetem a lehetséges "áldozatokat":) Rokonok? Kik? Ha nem titkos.

#171 Pezsmatulok

Pezsmatulok

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 15:05

Én is remélem, már nézegetem a lehetséges "áldozatokat":) Rokonok? Kik? Ha nem titkos.

Hozzászólás megtekintése

Nem titok!Bednár család apraja nagyja!az ovoda mellett laknak!Nekemis tervben van egy paci amit csak lovaglásra szeretnék használni na meg persze gyönyörködni benne!

#172 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 15:21

Nem ismerem õket.Te hol nézegetsz lovacska után? Úgy értem net, újság, ismerõsök? Ezek szerint kocsis lovad van és szeretnél egy hátast? Te milyenben gondolkodsz? (fajta, szín, ugró, hobbi stb)

#173 Pezsmatulok

Pezsmatulok

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 15:30

Nem ismerem õket.Te hol nézegetsz lovacska után? Úgy értem net, újság, ismerõsök? Ezek szerint kocsis lovad van és szeretnél egy hátast? Te milyenben gondolkodsz? (fajta, szín, ugró, hobbi stb)

Hozzászólás megtekintése

Hát a mi lovaink igazából mindkét célra használhatóak!Csak az a baj, hogy nagyon össze vannak szokva és nehéz szétválasztani õket (nem lehet) és ebbõl kifolyólag gondoltam, hogy beszerzek magamnak is egy lovat, hogy egyedül is ki tudjak lovagolni!Most az egyik ismerõsömnélszerelmes lettem egy Kisbéri félvérbe!3 éves, sárga, kanca ami látszott is rajta mert nagyon bújt hozzám amíg ott voltam!Pedig a tulaj azt mondta nem nagyon engedékeny az idegenekkel!Úgy látszik megtalálta a "nagy õt" :guny: :D :D :D :D csakis hobbilónak!Õ a kiszemelt ezért amiket tett!

#174 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 18:53

Látom azért szépen bõvülget a csapat ;) Bábolha hhhh :vágyakozósmile: meg persze a legtöbb ember vágya egy arab. Személy szerint a shagya :DAkkor majd bábira is lehet szervezgetni szép kirándulást, ha megoldható :)

#175 Pezsmatulok

Pezsmatulok

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 19:01

Látom azért szépen bõvülget a csapat ;) Bábolha hhhh :vágyakozósmile: meg persze a legtöbb ember vágya egy arab. Személy szerint a shagya :DAkkor majd bábira is lehet szervezgetni szép kirándulást, ha megoldható :)

Hozzászólás megtekintése

Ahogy látom itt mindíg van egy kisebb program!pl.gril...Olyan kis összejövetel is lehetne amilyen kis ott alvós,tûznél ücsörgõs beszélgetõs és persze este kis házi finomságokat végigkóstólgatós!Mert ilyenre bõven van lehetõség Dunaalmáson is!de itt azért vannak még ehhez fiatalok is!Lehet most le leszek hurrogva :D

#176 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 8:35

Lehet kis kirándulás Bábolnára, bár nekem úgy tûnik Fec jobban benne van az itteni lovas életben, mint én. (én egyáltalán nem) Fec bábolnai vagy? Csak mert olyanokat tudsz a lovassuliról, (másik topicban olvastam) meg úgy általában mint aki itt lakik.Nekem az ottalvós tábortüzes stb. buli is bejön amit említett Pezsmatulok, de ki az aki túl fiatal ehhez?

#177 Pezsmatulok

Pezsmatulok

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 8:49

Lehet kis kirándulás Bábolnára, bár nekem úgy tûnik Fec jobban benne van az itteni lovas életben, mint én. (én egyáltalán nem) Fec bábolnai vagy? Csak mert olyanokat tudsz a lovassuliról, (másik topicban olvastam) meg úgy általában mint aki itt lakik.Nekem az ottalvós tábortüzes stb. buli is bejön amit említett Pezsmatulok, de ki az aki túl fiatal ehhez?

Hozzászólás megtekintése

Ezzel nem rádgondoltam :guny:

#178 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 8:56

Már a bulival kapcsolatban nem rám gondoltál, vagy a túl fiatalsággal kapcsolatban. Mert ha az elõzõ akkor tök égõ, hogy ilyen elkesen reagáltam :mad:

#179 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 10:17

Na sziasztok régiek és újak!!!Tudom, hogy nagyon eltûntem,de jövõ héten nyelvvizsgázom németbõl és be vagyok kakkantva rendesen.... :( Ettõl függ ugyanis hogy végre le tudok -e államvizsgázni.....Pampalini!Rám tudod hogy számíthatsz,mint mindig. :kocc: Amúgy egy Bábolnai méneslátogatásban én is benne lennék(Fec???!!! :dev: ) De én még a dunaalmási lovardában sem voltam.(ez célzás volt :D )Na szóval még egy hétig ritkán járok majd errefelé, de kérlek titeket, hogy nagyon szorítsatok nekem, mert még csak ott járok, hogy? "Zwei bier, bitte!!! :gm: na most megyek is tanulni sok pusszés persze lovasüdvGwen

#180 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 10:28

Szorítunk persze, hogy szorítunk.Bábolnáról is lehet szó reméljük nem lesz gond az ottani idegenvezetéssel sem...Pézsmatulok! Csak úgy barátilag... Nem muszáj minden elõtted szóló írását idézned, különösen ha a hozzászólásod nem kötõdik ahhoz. :) Elég csak a lap alján a hozzászól gombot nyomni. A fórumosok általában úgyis elolvassák az összes hozzászólást. Inkább csak akkor idézz amikor például: a hozzászólásod egy régebbi hozzászóláshoz kötõdik ami már az elõzõ lapon található.

#181 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 11:56

MEGHÍVÓSok szeretettel és meleg teával, süteménnyel várunk minden lóbarátot a 2005. december 10-én, szombaton 9 órától tartandó jótékonysági bolhapiacra!Helyszín: Aranypatkó lovasbolt Budapest Üllõi út 433.Szinte mindenkinek van otthon megunt, felesleges, de még használható lovasfelszerelése, szobanövénye, könyve, egyéb használati tárgya, vagy házilag készített lekvárja, süteménye, vagy bármi olyanja, amit jótékonysági célra felajánlana. A felajánlott holmik árából befolyt összeg egy olyan összefogás tõkéjét gyarapítaná, amely segítségre szoruló lovak gyógykezelésében, elhelyezésében, szállításában stb. segédkezne.Sok kicsi sokra megy!!!Tehát várunk mindenkit, aki eladni, venni, segíteni szeretne, illetve mindazokat, akik szívesen találkoznának, beszélgetnének lovasokkal egy finom, meleg tea mellett…Információ:Lukácsi Vera 06 70 385 02 72

#182 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 16:53

Kedves Agrobe!Nem tudom végigolvastad-e az utolsó hozzászólásokat ebbõl a topicból, de ha nem, akkor szeretném felhívni a figyelmed arra a tényre, hogy az általad figyelmen kívûl hagyott hozzászólások egy másik rendezvényrõl szólnak. Ez a topic meg amúgy sem a "Hírek, érdekességek" címet viseli, szerintem nem volt fair részedrõl egy ilyen konkurens meghívás bármily nagy szeretettel illetve teával kecsegtetsz. :)

Edited by Pampalini, 2005 november 10. - 16:54.

#183 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 17:17

tudtam hogy nem bírod ki kekeckedés nélkül Pampalini :Dlehet hogy inkább jótékonykodnunk kellene menni, nem pedig a grillbe zülleni, mit gondoltok??

Edited by Altair, 2005 november 10. - 17:17.

#184 Pezsmatulok

Pezsmatulok

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 22:37

Szorítunk persze, hogy szorítunk.Bábolnáról is lehet szó reméljük nem lesz gond az ottani idegenvezetéssel sem...Pézsmatulok! Csak úgy barátilag... Nem muszáj minden elõtted szóló írását idézned, különösen ha a hozzászólásod nem kötõdik ahhoz.  :)  Elég csak a lap alján a hozzászól gombot nyomni. A fórumosok általában úgyis elolvassák az összes hozzászólást. Inkább csak akkor idézz amikor például: a hozzászólásod egy régebbi hozzászóláshoz kötõdik ami már az elõzõ lapon található.

Hozzászólás megtekintése

Csak azért idézem hogy ez késõbbiekben is áttekinthetõ legyen!De látom, hogy te iylen kis szekálódós vagy!Többet nem teszem de akkor a kesze kusza dulgokat neked kell mindenkinek elmagyaráznod! :guny:

#185 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 23:02

:yeah: :dev: ;)

#186 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 9:13

Pampalini és mindenki!Tudom, hogy Karácsony elõtt sok rendezvény lesz...Pl. az El Broncoban is.DE ha lenne érdeklõdés felétek ilyesmire, akkor lehetne kihelyezett bolhapiac is nálatok. Vagy a felajánlott holmikat esetleg valaki korábban is felhozhatná, ha van ilyen feltéve.Nem hiszem, hogy itt konkurenciáról lenne szó. Nem verseny ez, hogy hol lesznek többen, ki hol érzi magát jobban. És nem is ez volt a célom, hogy bármilyen korábban meghirdetett rendezvényrõl elcsábítsak embereket.DE ha úgy érzed, hogy nem volt fair, akkor leveszem a meghívót. Nem gond...Jó bulizást nektek!

Edited by agrobe, 2005 november 11. - 9:16.

#187 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 10:50

Szóval kekec vagyok? :guny: Hmm Akkor a fõkekecek Huxék, vagyis a moderátorok :D Kissé moderálni próbáltam a topicot. :) Pézsmatuloknak azért jeleztem "barátilag", mert azok amiket idézett alig pár sorral fentebb olvashatók voltak, tehát felesleges újra odaszúrni. Ez a többlet betûhalmaz természetesen csakis olyanoknak okoz "gondot" akik figyelmesen olvassák el az elõttük szólók véleményét. :dev: A másik fórumostársunknak pedig azt próbáltam érzékeltetni, hogy ha mindenki minden topicba beleírná ugyanazt a rendezvényt szép kis kavarodás lenne itt.Pl. megjelenne egymás után a Silveradós, Broncós és egyéb happeningek sora mindenhol, csak gyõzze mindenki végigolvasni és kimazsolázni a lényeget.Mindennek meg van a helye, vitának például a havas betonban, tehát itt ezennel magam részérõl lezártnak tekintem. Ha valaki folytatni akarja írjon magánban és invitáljon meg a havabetonba, mert amúgy nem szokásom keresni a vitát, vagyis nem vagyok látogatója ama topicnak. :D :D :D

#188 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 10:54

Nem vettem kötekedésnek.Azért írtam, hogyha zavarónak találjátok, akkor kitörlöm.Úgy gondoltam, hogy közérdekû és érdekelhet többeket, akik segítenének.Lehet, hogy jobb lenne "saját" topik neki.vitatkozni, veszekedni én sem szeretek.Így ketten vagyunk, akik NEM veszekednek egymással. :D

Edited by agrobe, 2005 november 11. - 10:56.

#189 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 11:02

Ne töröld ki most már, mert aki késõbb átolvassa a topicot nem fogja érteni mirõl vitáztunk. Legfennebb tényleg megcsináljuk a regionális gyüjtést és én majd eljuttatom hozzád amennyiben lessz mit. :)Azt hiszem fel tudok ajánlani egy nyeregalátétet...

Edited by Pampalini, 2005 november 11. - 11:03.

#190 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 11:17

Köszi. :ang:legközelebb körültekintõbb leszek. Megígérem.DE mostanában nem tudtam mindig higgadtan cselekedni Madi miatt. :(

Edited by agrobe, 2005 november 11. - 11:19.

#191 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 15:27

Köszönöm Agrobe. :D :) Visszatérve a bulihoz eddig jelezték részvételüket:GwendolinAltairCsavargóPalomino?Dé is érdeklõdött :dev: Javítsatok ki ha tévedek!Többiek? Jelezzetek! Gyújtsatok lármafát, hordozzuk a véres kardot. Küldjetek galambot, baglyot, legyezzetek pokróccal tüzet füstjelgyártás érdekében stb.

#192 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 20:56

Hali mindenki!Én 2 hét múlva nyelvvizsgázom angolból, úgyhogy én is tanulok.Szerencsére szabadságon vagyok, senki ne keressen a boltba!Olvasgatok, hogy képbe legyek, de nincs idõm irogatni.Viszont megy az idõ, gondoltam már ideje lenne szólni, hogy természetesen ÉN IS OTT LESZEK!!!Bábolnán sosem jártam, annak nagyon örülnék, ha összejönne!!!Ugye nekem is drukkoltok?! ANDI!!! Együtt érzek veled, és szurkolok neked!!!Üdv: Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 21:26

Dé is érdeklõdött  :dev:

Hozzászólás megtekintése

Csak még arra nem jött rá, mi köze Tatabányának a Zsámbék és Pilis környékhez! :dev: :P Egyébként még nem döntöttünk, de igyekszünk. :)

#194 kt-gyu

kt-gyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 680 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 23:11

Sziasztok!Ide nem nagyon szoktam írogatni, de néha bele-bele olvasok a topikba.Szóval Degulo mestélte, hogy szerveztek egy ilyen kis elõkarácsonyi vagy mikulás, vagy minek is nevezzem öszzejövetelt...Ha szivesen láttok, akkor küldeném a postagalambot :rolleyes: , nagyon örülnék, ha megismerhetnélek titeket is... :) Üdv:TimiUi.:Ja Degu itt is leírom én szurkolok neked :D

Edited by kt-gyu, 2005 november 11. - 23:12.

#195 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 20:11

Sziasztok! Nagy úgy látom, hogy decemberben egy jó nagy asztalt kell majd lefoglalnunk, mert hála a "zégnek" gyülemlik össze a csapat rendesen. :D :kocc: Degu!Szorítok nagyon!!!és szintén együttérzek... :( :dev: na jó, most megyek vissza tanulnipuszi mindenkinekKt-gyu!persze, hogy szívesen látunk!!Micsoda kérdés ez... :guny: ;) Amúgy lesz mikuláscsomag osztás is??? :yeah: Pampalini, mint fõ krampusz :dev:

#196 kt-gyu

kt-gyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 680 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 13. - 21:55

De jó, de jó!Akkor Pampalini figyeld az eget, mert megy a postásom :D

Edited by kt-gyu, 2005 november 13. - 21:57.

#197 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 14. - 10:13

Dé is érdeklõdött  :dev:

Hozzászólás megtekintése

Csak még arra nem jött rá, mi köze Tatabányának a Zsámbék és Pilis környékhez! :dev: :P Egyébként még nem döntöttünk, de igyekszünk. :)

Hozzászólás megtekintése

Minimum annyi, hogy beszélsz magyarul és lovas vagy tehát talán lesz valami közös beszédtéma a többiekkel :dev: valamint szeretném ha jobban összekovácsolódna a két szomszédos régió. :D

#198 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 14. - 10:16

Bõvül a lista :D GwendolinAltairCsavargóPalomino?Dé DeguloKt-gyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 15. - 21:30

Azért a ?-et ne hagyd el elõlem (ami 2-nket jelent különben is :P), nem tudom egyelõre biztosra mondani sajnos!

#200 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 16. - 10:56

OKGwendolinAltairCsavargóPalomino?Dé -ék ?DeguloKt-gyuFec merrejár? Tudja valaki?