Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#161 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 12:06

Üdvözlök mindenkit mint jelképes házigazda és mint somogyi topik nyitó örülök ,hogy igy összejöttek ilyen sokan és remélem csatlakoznak mégtöbben.De nagyon sok a leányzo,a srácok holvannak?Egézségetekre holnap a cornerben a sörözéshez.

#162 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 12:36

Vilma és Cucu fiúk... :rolleyes: Bár persze ez nem minden esetben igaz :dev: Persze ha szénát kell hordani..... :gm:

#163 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 13:24

Hogylehet Vilma fiu talán Vilmos?

#164 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 14:55

Jóvolna veletek lenni, mivel én is somogyi lennék vagy mi a szösz... :hupp: Majd legközelebb... :kir: Jó szórakozást :)

Hozzászólás megtekintése

Akkor számíthatunk rád a legközelebbi kv-nál? Most nem tudsz jönni?

#165 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 14:57

Chestnut, a pasid rábeszélhetõ arra, hogy ezekre a "vad" lovakra ráüljön? ha igen akkor csütörtökön rábeszéljük :kir: !!!

Hozzászólás megtekintése

Hát, egyszer már sikerült, de kevés esély van.... :dev:

Hogylehet Vilma fiu talán Vilmos?

Hozzászólás megtekintése

Vilma nem Vilmos. :kir:

#166 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 14:59

Üdvözlök mindenkit mint jelképes házigazda és mint somogyi topik nyitó örülök ,hogy igy összejöttek ilyen sokan és remélem  csatlakoznak mégtöbben.De nagyon sok a leányzo,a srácok holvannak?Egézségetekre holnap a cornerben a sörözéshez.

Hozzászólás megtekintése

Várunk téged is! :kocc:

#167 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 15:06

Chyki én minden helyzetben pasi vagyok! :mad: Az arány nekem tetszik 2 pasi a többi csaj, de csak a harmadik hely jutott nekünk:1 lovak2 szerelmek3 Vilma + Cucu (ez is dobogós hely még :kir: )

#168 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 15:32

:yeah:

#169 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 21:30

Nem is rád céloztam a hozzászólásommal, kinek nem inge...... :gm:

#170 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 21:31

Sziasztok!Köszönöm a meghívást, robogok a Cornerba holnap, ahogy csak tudok! :) Legalább megtudom, kik rejtõznek ezen nick nevek alatt...és kikkel írjuk ilyen forgalmassá a Somogy topicot :kir: !Chiky:Tudok a hajléktalanokról, egyszer bekeveredtem a táborukba...hát,kivert a hideg víz, mire kijutottam :( . Azt nem tudtam, hogy a kutyák szabadon vannak, pedig az elõttük lévõ dombon szoktunk mászatni a gyerekekkel. Bár a póniaim baromi kemények a kutyákkal, mégsem szeretném megtapasztalni, hogy a kutyák nekünk jöjjenek.Itthagysz Bennünket? Bár Omiéknál biztosan jó helyed lesz... :ang:

#171 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 21:50

Igen, de remélem a fórumon majd tartjuk a kapcsolatot. :D A kutyákkal Sunny is következetes, volt már példa hogy egy labrador a lábába harapott, el is kente a száját, csak sajnáltam a kuttyot mert a gazdái elengedték és örömében "vadászdit játszott"...De ott a kutyák más helyzet, falka. Ha megtámadnak, futás.Elsõ ízben épp kaját vittek nekik, kint volt 5-6 kutya és nekünk rohantak. Nem tudták õket összeszedni és minket küldtek a francba.... szerintem ez nem megengedhetõ. És ha belegondolsz, ez mennyire van messze attól hogy gombázó nénit-bácsit támadjanak meg?Másodszor csak a kutyákkal találkoztunk. Nem vállaltam fel a velük való találkát. :( Akkor holnap találkozunk. Mindannyian.

#172 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 12:50

Van Lóherba könyvem..... :dev:

#173 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 13:30

Másolva? Ja légyszi a bõrnyúzót hozdd el.

#174 RINALDÓ

RINALDÓ

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 15:35

Chyki én minden helyzetben pasi vagyok!  :mad: Az arány nekem tetszik 2 pasi a többi csaj, de csak a harmadik hely jutott nekünk:1 lovak2 szerelmek3 Vilma + Cucu (ez is dobogós hely még  :kir: )

Hozzászólás megtekintése

#175 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 16:01

Nahát, Rinaldó, vajjjjjon ki lehet? :kir: Legyél üdvözölve! :kocc:

#176 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 21:04

Hát, srácok, én nagyon örültem ennek a kibõvített létszámnak :yeah: ! Almelita, örülök, h találkoztunk, és remélem rendszeresen látunk még az ilyen kis összeröffenéseken. :kocc: Karusszel, mi történt? Vártunk ám.... :hupp: Szóval, hajrá távlovazás :yeah: :dev:

#177 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 21:09

Mi értünk haza elsõnek? :confused: És magamnak írogatok :confused: Talán nem veszünk össze :kir: :kv:

#178 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 21:56

Meghagytam az elsõbbséget, haza én értem a leghamarabb (bocs a Vilma meg a Vilmáné) :gm: Az arab paci ha törik ha szakad az enyim lesz. Szóval most szurkoljatok.Örülök hogy ilyen sokan összejöttünk, remélem mindenki jól érezte magát.Karusszel hiányoltunk. Legközelebb megadom a mobilomszámom így legalább ha nem tudsz jönni ránk tudsz csörögni, mert aggódtunk ám. :hupp: Mindenkinek örültem, ha van kedvetek én bármikor kapható vagyok, egy ilyen összeröffenésre.... :kir:

Edited by chyki, 2006 január 19. - 22:38.

#179 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 22:05

Hali mindenkinek,Én is haza értem :D ! Úgy érzem,hogy nagyon kis frankó társaság leszünk mi! Bár azért még hiányzott még legalább egy a csapatbólKARUSSZEL!!!DE ami késik... úgye legkõzelebb el jösz ?

Edited by omar, 2006 január 19. - 22:07.

#180 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 22:21

Omar, holnap a nyerget beszéld le, de mondd hogy nem sürgõs, de kell.

#181 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 22:24

oksi!

#182 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 22:26

oksi!

#183 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 22:42

Sziasztok!Én is hazaértem. Mamikám nagyon örült a tulipánnak, persze nekünk is. :ang: Nagyon örülök, hogy személyesen is találkoztunk, szerintem idõnként megismételhetnénk...Nyáron csinálhatnánk egy hússütést nálunk, hely van, elférünk, csak szúnyogriasztó kell... :kocc: Amint megvan a versenynaptár és a kiírás küldöm át e-mailon Nektek! addig is lovagoljatok csak szorgalmasan! :) Jó pihenést mindenkinek!

#184 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 23:12

Köszönjük. Várjuk már a nyarat. :dev: És viszont sem rossz ötlet.

#185 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 5:16

Sziasztok, én most értem haza :( Bocsi mindenkinek, hogy a meló elszólított, de én erre szegõdtem! Legközelebb mobil kikapcsolva, és tovább maradok :D Karusszel, remélem legközelebb eljösz, mert nagyon jó társaság jött össze, és hiányoztál, hogy igazán nagyon jó társaság legyen.Omár, ha lehet veled szövetkezni, legközelebb Kelly anyut is el kell csábítani, remélem számíthatok rád :kir:Almelita, örültem a találkozásnak, már tudlak archoz kötni! Az ötleted jól hangzik, egy támogatót már találtál :)

Edited by cucu, 2006 január 20. - 5:18.

#186 Karusszel

Karusszel

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 11:24

Kedveseim !Nagy öröm számomra, hogy hiányoltatok.Sajna továbbképzésen voltam. Meg Nálunk a féléves értekezletek, mert tudjátok tanár vagyok.Emailben megadom a mobilom számát és akkor tudunk beszélni. Ha gondolja valamelyikõtök.Szombaton sajnos nem indulunk a fedelesen mert a hajtómat nem engedi el a fõnöke. De valószinü megyek nézõként és írok arról.Szeretettel,lovasbaráti ölelésem:KarusszelUgye ittatok helyettem is 1dl igazi finom borocskát.Válljon egészségetekre. :ang: ;) ;)

#187 királylány

királylány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 11:35

Jóvolna veletek lenni, mivel én is somogyi lennék vagy mi a szösz... :hupp: Majd legközelebb... :kir: Jó szórakozást :)

Hozzászólás megtekintése

Akkor számíthatunk rád a legközelebbi kv-nál? Most nem tudsz jönni?

Hozzászólás megtekintése

Bocs, csak most vettem észre, hogy írál :kir: Igen, mindenképp szeretnék veletek találkozni, hisz itt lakunk egymáshoz elég közel.A legközelebbire talán majd én is el tudok menni :kocc:

#188 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 11:42

Karusszel, királylány remélem mihamarabb találkozhatunk veletek is.

#189 RINALDÓ

RINALDÓ

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 20:45

Sziasztok! Én is haza értem. Nagyon jól éreztem magam veletek.Ismételjünk, többször ir. :yeah:

#190 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 21:09

Hali mindenkinek! Kelly Anyu Írj már valamit!!!! LÉGYSZÍÍÍ! Holnap szintén kettõkor mentek ki a loviba? Ha van kedved és idõd jöhetnél egy kicsit elöbb és csinálnék nekedegy :kv: ,vagy teát?! Na mit szólsz?Légyszi írj!

#191 RINALDÓ

RINALDÓ

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 21:53

:) Szia Omár!Nem volt ma bent az Attila, így nem tudtam vele beszélni.

#192 RINALDÓ

RINALDÓ

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 21:55

Egyébként nekem is készítesz :kv:

#193 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 21:55

Hali mindenkinek! Kelly Anyu  Írj már valamit!!!! LÉGYSZÍÍÍ! Holnap szintén kettõkor  mentek ki a loviba? Ha van kedved  és idõd jöhetnél egy kicsit elöbb és csinálnék nekedegy  :kv: ,vagy  teát?! Na mit szólsz?Légyszi írj!

Hozzászólás megtekintése

Szióka!Omár és mindenki! Kettõ körül megyünk ki, de nem hiszem hogy elõbb kimegyek, mert tanulok. Muszály! Most is épp valami ilyesmivel próbálkozok!

#194 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 23:05

Lehet hogy jöv. héte jönne az arab, kedden tudok 100%ot mondani, de már 80%....

#195 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 23:49

Egyébként nekem is készítesz  :kv:

Hozzászólás megtekintése

Na jó,ha szépen megkérsz :gm: lehet róla szó!

#196 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 12:14

Síkideg vagyok. Naná hogy megszívom egy kicsit mindig..... na mindegy.Mizu Omar? Hogy van a pacc?

#197 Szarkavár

Szarkavár

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 12:42

Szia Kelly anyu! :kocc: Chyki, mi történt? :confused: Az arabbal van vmi gond? Sunnyt sikerült is eladni?

#198 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 13:03

Úgy tûnik nem lesz gond az arabbal, csak kicsit többe kerül.... :mad: de még így is jó ár érte úhogy tartom.Sunnyt nem sikerült még eladni, de remélem összejön. Annyira potom pénzért nem akarom eladni, meg azért rossz helyre sem.

#199 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 14:07

Bibi! ÉN LÁTTAM az arabot!!!! NAGYON SZÉP :yeah: Nyönyörü csuka fej,szóval frankon szép !! Chyki akkor majd ugorj be hétfõn,ki találunk majd valamit,hogy mi legyen :D !

#200 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 16:22

Köszönöm. :ang: