Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Vas megyeiek ide!

• Please log in to reply
5373 válasz a témához

#161 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 9:30

Egyet viszek,meg egykerék is egyet ,így 2 pacival megyünk.

#162 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 13:58

FB! Láttam használt fantomot keresel.. Jók a csõdöreid? :D [ Február 15, 2005, 12:58: Az üzenetet átszerkesztette: liviakonrád ]

#163 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 14:49

Ej ha?Még csak kancákon próbáltam.De konkrétan mire vagy kiváncsi?

#164 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 15:18

De éppen meg is nézheted a lófajták,appaloosa topikban.Alulról a második. Tötõ Zsó rakta oda.Keresd RR ILLUSION DREAM -et.

#165 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 16:30

Wow! Biztos már sokan jelentkeztek fantomnak! :D :D ;)

#166 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 17:06

Bárki kipróbálhatja,de elõbb kérdezze meg cic...át milyen élmény lehet.Ha leszn egy önként jelentkezõ megnézed Te is?

#167 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 20:04

:D Kamerára vesszük, és a neten adjuk el! :D Biztos hogy elöbb lehet így pénzt keresni lóval!

#168 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 22:17

Csak tudnám mirõl beszéltek.Bölény ezek szerint jó volt a hétvégi bál olvastam.Én is mennék a kurzusra de még bizonytalan vagyok hogy vigyek-e lovat.Mit lovat? a Pónikirályt!Meg sem kérdezem hogy itt vasban esetleg érdekelne-e valakit úgyis mindenki eltûnt.

#169 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 12:39

Olvass visszafelé és mindenre rájössz.Gyere csak úgy is régen buliztunk.

#170 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 12:58

Felteszem ide is, nektek van a legközelebb:Szeretettel várjuk a tanulni vágyókat, kortól függetlenül, április elejétõl, június 5-ig, minden második hétvégén, "superhorse training"-re.Az oktatásokon lehetõség van trail, reining, és borjúterelés tanulására.Tehát ingyenes oktatások lesznek Szõcén az Appaloosa Ranch-en:április 2,3, 16,17, 30,május 1, 8,9, 21,22, ésjúnius 4,5.-én minden korosztály számára.Az oktatásra elõzetes bejelentkezés alapján, naponta 6 fõnek lesz lehetõsége, akár saját lóval is (ezesetben a ló szállása 1000-ft/nap, az állat oltásáról, féreghajtásról állatorvosi igazolást kérünk)A szállás tipikben: 500ft/fõ, saját sátorban:500ft/sátor. Jelentkezést e-mailben, magánban, vagy a 06703892164, 06706327554 telefonszámokon várunk.

#171 Marlboro Man

Marlboro Man

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 556 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 13:53

Ebben a topic--ban megszólított Sárrfy Tamás de sajnos nem volt Net-em 5 napig így nem tudtam reagálni, most pedig Tamás nincs Net közelben, illetve "Persona non grata" itt a Fórumon, de ha válaszol nekem, felteszem a válaszát ugyanebben a topicban, akármilyen is lesz az. Nem vitázni, fikázni akarok, mert azt egyébként sem szoktam, fõleg nem szakmai munkáról, mert nem ismerem Sárrfy Tamás kurzusait, lovaglását. De ha jártam volna a kurzusain és láttam volna lovagolni, akkor sem fikáznám! Nem az én dolgom, semmi közöm hozzá. Az az ominózus nyergelés, és fordított amerikai zászló, az tényleg ciki volt, ezt a mai napig fenn tartom, de ennek alapján nem lehet valaki szakmai munkájáról véleményt mondani, mert egész éjszaka autózott és holt fáradt volt. Ha valaki talál olyat amiben a lovasok szakmai munkáját ócsárolom, akkor kérem írja már le! A vagdalkozások, sértegetések nem különösebben zavarnak, mert van körülöttem kb. 50 lovas és pár jóbarát, akik ismernek, ezen kívül az országban elég sok helyen dolgozom, ahol meg vannak elégedve a munkámmal. Azok a lovasok, akiket edzettem, illetve a mai napig edzek, már bizonyítottak, és azért én is mentem már egész tûrhetõen versenyeken. Persze hosszú még az út, és rengeteg tanulnivalónk van. Az El Bronco a sok közül csak az egyik lovarda, még akkor is ha az egyik legkedvesebb számomra, és Sandokánnak a kapcsolatom inkább baráti, mint pénzügyi, tehát nem a kenyéradó gazdám, mint ahogy azt írtad igen szemléletesen! Ne a sértett hiúságod vezesse írásaidat, hanem a tényszerûség, mert hiteltelen leszel azok szemében, akik ismerik az igazat! Kérlek olvasd el az írásaimat, hol sértegettelek, hol fikáztalak, pedig volt rajtad ütõfelület bõven, dobáltad felfelé a magas labdákat! Ha az én írásaim sértettek téged, akkor tedd mellé a te mocskolódásaidat, és hasonlítsd össze! NÉGY SZEM KÖZT TÖK NORMÁLISAN, KULTÚRÁLTAN ÚRIEMBER MÓDJÁRA VISELKEDSZ, MIÉRT NEM TUDOD ÁTMENTENI EZT AKKOR IS, HA NEKIÁLLSZ ÍRNI? Akár értékes része is lehetnél ennek a magyar westernlovas életnek, ehelyett gyûjtöd az ellenségeket, pedig jönnek azok maguktól is, irígységbõl, félreértelmezett szakmai féltékenységbõl! Megosztod ezt az egyébként is rozoga lábakon álló westernlovas társadalmat! Itt emiatt köpködnek rád, ott meg köpködnek ránk. Engem különösebben ez nem izgat, nem érdekel! De kinek jó ez??? Részemrõl utoljára írtam errõl az egészrõl, ha válaszol Tamás, szó szerint fogom ide bemásolni, a korrektség ezt kívánja, aztán részemrõl vége az egész történetnek!Tisztelettel: Pál Zoltán

#172 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 18:10

AZt hiszem MM, igazad van. Tamás sajnos néha túllõ a célon, néha engem (és azokat akik ismerik közelebbrõl) is meglepve.Bár sejtem a közelebbi okát a fogamutogatásnak, illetve úgy vélem, hogy sejtem, de ez nem tartozik ide. Végülis érthetõ - az én szemszögembõl - a viselkedése úgy "nagy vonalakban". Megtámadták, ócsárolták, bemocskolták a nevét - és én TUDOM, le is írtam (Hux kapott egy "verselemzést" az ominózus levélrõl), hogy nem õ volt. Valakinek jól jött a dolog - hogy kinek, azon mindenki elgondolkodhatott azóta.Uff, szóltam

#173 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 22:16

Szevasztok Vasiak! Posted Image Nem volt net, most viszont beleszólok frankón. :D ;) Mivel nem ennek a szakágnak a mûvelõje vagyok(bár jelenleg semmelyiknek sem), meg vagyok döbbenve.(a macska meg fel van mászva stb... Posted Image Még meg sem alakult a szakág, de itt má' olyan ellentétek vannak országszerte, hogy az atomrobbanás kutya..sza hozzá képest. Posted Image ;)

#174 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 8:58

Elkéstél!!Most lett /egyenlõre/ vége a háborúnak.Mindenki szívott a békepipából.Bár csak így maradna!

#175 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 11:02

MM!A Tamás kéri (mivel nem forumozhat jelenleg), hogy irj neki emilt: appaloosa@appaloosa.huKösz

#176 Marlboro Man

Marlboro Man

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 556 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 12:50

Megígértem, ha Tamás válasza megérkezik, azt bemásolom. Íme![A levél elejét töröltem - a kizárt tagokra vonatkozó fórumos szabályunk az, hogy nem beszélünk róluk, mivel nincs lehetõségük itt a fórumon reagálni. Ez nem jelenti azt, hogy erre alapozva egy kizárt tag megteheti, hogy egy fórumtagról nyilatkozik itt olyan módon, amely reagálást kíván. Egyedül a levél végén szereplõ felhívást hagytam meg. - Hux] Benne vagyok egy versenyben!!!Szeptember közepei idõpontban rendezzünk egy évzárót, aminek a programja az lesz hogy minden „úgynevezett Ranch” tulajdonos lóra ül és bemutatja hogy mit tud! Ezt egy verseny keretében, amin más versenyzõk is ott lehetnek. Legyen egy igazi western fesztivál!!!Ezen kívül minden "Fikázómat" Nautílus , Cav , Anikó, Zsubaba szeretnék nyeregben látni és megmérettetni!Tehát ilyen korrekt körülmények között felveszem a kesztyût, mert ez elõbbre vinné a western ügyét nem pedig a sok mocskolódás!Üdv Vas tag Sárffy Tamás[/QUOTE]Tamással 20 perces telefonbeszélgetést folytattam, nagyon sok mindenben megegyezett a véleményünk, elszívtunk egy virtuális békepipát. Lehet, hogy az én kérésem ehhez kevés, de szeretném, ha mindeki így tenne! Köszönettel: Pál Zoltán (MM) [ Február 18, 2005, 19:15: Az üzenetet átszerkesztette: Huxley ]

#177 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 11:28

Ezt halgassátok.Egy ma megjelenõ ujságban olvastam".Apalusa kancaló és izabellafakó kanca,rendkívül szép küllemûek eladók vagy elcserélhetõk .Ár 1.4mill.a két ló."Ez nekem igenfurcsa volt,felis hívtam a mandrót.Asszongya nekem :A lovak Sárvár mellett vannak,meg lehet õket nézni.Kérdem tõle,vannak e papírjai? Válasz:Hát phersze!és milyen papírjai vannak? Háát érédéti pápírok Phudapeesteen állíítottáák ki áz Áptyalózá szövecccsségnél.Kértem ,hogy faxolja le.Az meg mi fhõnök? hát mondom az egy olyan masina emibe beteszi a papírt nálam meg kijön a másolata.Háát nekem ille nincseny!Mondom neki,bemegy a postára és ott mindent elintéznek.Háát máán ne szóórákozzák vhele,májdháákell meeennyeek eel ááztán néézeem meg.Kölcsönös anyázás, telefon lecsapás es ennyi.

#178 kicsi huszár

kicsi huszár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 716 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 11:42

Az anyázásra mi szükség volt?

#179 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 12:19

Hidd el Õ kezdte.Azt hiszem azért mrert közben végig röhögtem!Mivel a magyar Appaloosa szövetség aminek Én is tagja vagyok, semmiféle származási lapot nem ad.Ezt csak és kizárólagosan az USA-ban állítják ki.De legalább ha felad egy hirdetést legalább vegye a fáratságot és nézzen utána a helyes írásnak.

#180 kicsi huszár

kicsi huszár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 716 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 12:22

idézet:
Eredeti szerzõ: fehér bölény: Mivel a magyar Appaloosa szövetség aminek Én is tagja vagyok, semmiféle származási lapot nem ad. [/QUOTE]A'sszem ezt jellemzi a népnyelv a "bukott mint az ólajtó" szerkezettel. :D :D :D

#181 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 18:20

Nem is tudtam, hogy Sárvárnál westernló-tenyészet van! :D :D :D Posted Image [ Február 19, 2005, 17:20: Az üzenetet átszerkesztette: hihi ]

#182 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 21:04

Én sem!!! Ezért télefonáltáám á Ruupii nevüü Egyéénnneek.Egyébként 100KM-as körzeten belül van Európa legnagyobb AQH tenyészete, valamint két Aphc tenyészet.

#183 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 21:16

Jóvannamáááááá!korlátolt látásmódom eme szakágat még nem vonta beeeee a látószögbe.De maj' tavasztó!

#184 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 21:34

Itt áá tááváásszzz!

#185 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 23:36

Még nincs új gépem.Addig nekem nincs tavasz! :cool:

#186 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 14:41

Február 22. Jó nagy hó. Mégsincs itt a tavasz. ?!!???

#187 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 18:59

Hogy is van az az általam nem nézett sorozat cím?:Hóban-rosszban Posted Image

#188 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 22:08

No lenyugodott a harci kedv visszatérek. Köszönöm MM-nek a normális hangvételt bár nem hiszem hogy a közzétett megmérettetésre(amit Tamás tett )bárki is jelentkezne.Én itt is jelezném hogy a westernoktatásra szívesen elmennék ha lesz aki megmutatja az utat.Mac?Más. Nem tudom közületek kit érint de tegnap patkolás közben a kovácsunk megosztotta velem azt a döbbenetes hírt hogy vas megye is bekapcsolódik a póni versenysorozatba.Állítólag lennének ügyasségi versenyek stb.Ha nem is versenyzõként de nézõként biztosan van itt is olyan gyerekes akit érdekelne? Posted Image

#189 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 9:29

idézet:
Eredeti szerzõ: nane: Én itt is jelezném hogy a westernoktatásra szívesen elmennék ha lesz aki megmutatja az utat.Mac? Posted Image [/QUOTE]ok.

#190 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 9:55

Kösz. Már csak azt nem értem miért ilyen szûkszavú itt mindenki. Mac tegnap olvastam egy régebbi topicban hogy a hozzászólásaid a Háború és béke hosszúságára hajaztak.Hát nem is tom... ;)

#191 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 16:09

Khm..Azóta (mint mindenki tudja) történt egy-két apróság, aminek következtében tettem pár fogadalmat (az egyiket most szegem éppen) Posted Image Tamás telefonszámát tudod?macui. olvastad is egynémely fejezetét a többkötetesemnek? Posted Image

#192 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 16:44

Mac, te melyik helyszinen mennél az oktatásra?Kihez?

#193 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:09

Tamás-féle (tudod, Vastag Posted Image ) a helyszín. Szõce.Tamáshoz.Ja igen felhívom minden kedves ismerõs és ismeretlen figyelmét, hogy a nevem írásmódjára kényes vagyok.Kéretik nemecsek-módra csupa KISBETÛVEL írni. Akár sor elején van, vagy akárhol.Köszönöm a figyelmet. Posted Image

#194 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:18

:D

#195 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:19

Elküldte emilbe Tamás a telefonszámlát úgyhogy már megvan köszi.Nem találtam még meg az említett írásokat bár nagyon érdekelne,de rajta vagyok az ügyön, keresem most is.

#196 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:47

BOcs a neved miatt ezt nem tudtam.

#197 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 9:43

Nem tesz semmit, más is elkövette már ezt a hibát...Nos, a többiek biztosan kisegítenek, hogy hozzájuss a világirodalom klasszikusai közé számító eposz több részéhez, amelyhez képest Odüsszeusz bolyongásainak leírása csupán gyufásdoboz-reklám volt... Posted Image

#198 safranek

safranek

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 238 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 10:57

idézet:
Eredeti szerzõ: mac: Nem tesz semmit, más is elkövette már ezt a hibát...Nos, a többiek biztosan kisegítenek, hogy hozzájuss a világirodalom klasszikusai közé számító eposz több részéhez, amelyhez képest Odüsszeusz bolyongásainak leírása csupán gyufásdoboz-reklám volt... Posted Image [/QUOTE]Viszont a disznósajt ott van elhantolva hogy NINCS befejezve !! és ez +bocsájthatatlanságosság.Izibe!

#199 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 12:04

Most hallottam a rádióban, hogy felborult egy lószállító kamion Szõce környékén. Igaz ez?

#200 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 12:21

Én is halottam, igaz. Akkor õk most igazi virsliszökevények....Na jó, hülye vicc volt...