Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szabolcsi és Szabolcs környéki lovardák

• Please log in to reply
5472 válasz a témához

#161 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 5. - 17:09

A pedigree-jéröl mondták, hogy nagyon jó, és hogy nagyon sokáig vissza van vezetve...és hogy nagyon jó lovak vannak benne...nevet is mondtak de nem emlékszek már rá...A "törzskanca" szót pedig csak az itteni viszonyok szerint értelmeztem...tudom hogy nem ezt jelenti...és bocsánat az esetleges félreértésekért... [ Április 05, 2005, 17:11: Az üzenetet átszerkesztette: kisbambee ]

#162 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 5. - 19:55

idézet:
Eredeti szerzõ: ikácska: Kisbambee!Konkrétan milyen összegeket takar az, hogy "drágák a lovak"? És összesen hány lovat takar az, hogy "az összes ló eladó"? [/QUOTE]
idézet:
Eredeti szerzõ: kisbambee: Összesen 17 eladó ló van...de az újságokban, és neten is hirdetik a lovakat... [/QUOTE]Na ettõl csak fele olyan okos lettem, mint szerettem volna. Posted Image

#163 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 6. - 21:19

Halihó Szabolcsiak!Nemsokára lesz verseny a fedelesben, megy valaki?Én mindenképpen el szeretnék menni...Érdekel a díjlovaglás...megnézek néhány jól lovagló embert..... Posted Image (Bár ez egyik barátnõm, aki már volt ezen a versenyen nézõként, aztmondta hogy azért nem gondolta volna hogy egy DIÁK-tól elkérnek egy teljes árú jegyet!!!vagyis 500.- helyett 1000.-....meg a versenyrõl ugy nyilatkozott hogy csak "anyuci kedvencei" mutatták be tudásukat..és nem volt igazán verseny jellege...) Nos ezért is akarok elmenni, hogy megnézzem hátha én mást tapasztalok....valami jót is akarok már hallani/látni ott(nincs aki bemutassa a "szebb" oldalt is Posted Image )...meg hátha találkozok ott ismerõs emberekkel....esetleg Suttogó? nem leszel akkor a fedelesben?

#164 zorro94

zorro94

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 73 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 7. - 20:22

Én már voltam ott versenyt nézni,fantasztikus élmény!profi versenyzõk,színvonal.Lótusz!te mész ki?mikor jössz hozzám?mik az új pletykák?

#165 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 11. - 17:44

Mikor lesz ez a verseny?

#166 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 11. - 18:09

Már nem aktuális, mert vasárnap volt...de még az ujságban is benne volt. Bocsánat hogy nem mondtam konkrétan...azt hittem hogy tudjátok hogy mikor lesz... [ Április 11, 2005, 18:26: Az üzenetet átszerkesztette: kisbambee ]

#167 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 11. - 19:08

Hát velem az a baj hogy csukott szemmel és csukott füllel járok a világba múlt héten meg dijlovas vizsga volt :(

#168 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 11. - 19:09

amúgy milyen volt a verseny?

#169 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 11. - 19:36

Nemtudom... az idõ ratyi volt, nem tudtak elvinni a szüleim, elázni meg nemvolt kedvem...Eddig még nem hallottam beszámolót...de a topicban mostanság nincsen nagy mozgás...(mintazt láthatod)Díjlovas vizsga?Táncsak nem rajtengedély vizsgát tettél? :D Mesélj...milyen volta vizsga? Hogy sikerült?

#170 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 11. - 19:41

Én megfogadtam hogy nem teszek vizsgát elég teher nekem úszásból versenyezni nem kell nekem még lovaglásból engem amúgy más érdekel a lovakban. Pedig Gábor is mondja mindig hogy vizsgázzak le de eddig még mindig nemet mondtam hát ez van :D

#171 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 12. - 18:14

Halihó szabolcsiak!Hétvégén(16-17, szombat-vasárnap) dijugrató verseny lesz a Timpexen!!! A1, B kategóriák lesznek... :D (én mindeknéppen mennék, csak mindkét nap délelõtt lovagolok...és nemtudom mikor kezdõdik, illetve végzõdik a verseny)Hacsak le nem mondták...(Ez az információ az egész évi versenynaptárban van benne, szóval én csak annyit tudok...de ha valaki elég szemfüles talán talál felhívást a Kelet-Magyarországban...én még nem találtam)

#172 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 12. - 18:18

Én egy idõben(nyáron) még akartam tanulni vizsgára, lett is volna olyan aki felkészitsen, csaképp elment az illetõ a tanyáról, nekem meg elment a kedvem a rajtengedélyvizsgától... pedig szivesen versenyeznék én díjugratásban...csak nincsen aki felkészitsen a vizsgára...de talán majd máskor... :D Most jelenleg a westernnek hódolok :D ...és minden erõmmel azon vagyok hogy tanuljam a western stílust, és westernessé váljak...ami egy picit nehezen megy... :rolleyes:

#173 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 12. - 19:07

Én meg minden erõmmel azon vagyok hogy jó hobby lovas legyek biztonságosan üljek a nyeregbe és élvezzem a tereplovaglást lassan már majd a saját lovamon Posted Image

#174 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 12. - 19:14

Saját ló?Tán csak nem? A szerencsés 4lábú esetleges leírása?Vagy még te se tudod?Én eddig is hobbilovas voltam, a biztonságos lovonmaradás még nincs kipipálva, de nyáron meglesz az is...reménykedek benne...A tereplovaglás meg lassan kezd a szokásunkká válni... kezdjük felfedezni a környéket...ami egész szép, és jó terepnek bizonyul....csak ne lennének azok a fránya kamikáze, lóevõ bárányok Posted Image ... és állandóan változtatják a táborukat! Most mondjátok meg! Hát hová jutott ez a világ... :D Posted Image

#175 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 12. - 19:20

Még én se tudom bár el tudom képzelni és olyan lesz az tuti csak reménykedjünk hogy a fater felépíti a házát a telken amit vett és elrendez mindent addig amíg elmegyek egyetemre :confused: és akor nem csak hétvégeken tudom majd élvezni a lovaglást a saját lovamon

#176 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 12. - 19:29

Mázlistáknak áll a világ!Nekem nem lesz a közeljövõben tuti lovam...Az álom megmarad, és elképzelésem is van...2 darab ló lenne az alkalmas célpont.. (természetesen Milord, vagy a testvére Árvácska) De tudjátok: "A remény soha nem hal meg!"...Jah, hallottatok már egy bizonyos Exel Du Chablis nevü fedezõ ménröl? Nos, elméletileg jövõhétvégén fogok rajta lovagolni...már régóta igérgetik nekem, és régóta szeretném kipróbálni...de ez még mindig nem biztos...(már sokszor lett elhalasztva a dolog) Remélem végre összejön...(végülis egy versenyre hivtak meg, kettõnk között lesz a verseny...és csak gyorsaságra megyünk...merthogy az illetõ "ellenfél" le akar már gyõzni egy olyan embert aki tud lovagolni...egy kicsit nagyképü a pasi, mert tudja hogy maximum ha csoda történne, akkor tudnám legyõzni...Persze Exellel, de õ meg egy gyorsabb lovon menne, én meg természetesen egy tök ismeretlen lovon...)

#177 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 12. - 19:34

Hát akkor sok szerencsét neked kisbambee :D a nagyképû emberek mindig elbuknak ugyhogy tuti gyõzöl.

#178 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 12. - 19:39

Köszike...Megérdemelné már mondjuk... meg egy kiadó verés várat magára...tõlem...neki Posted Image Majd lerendezem vele a suliban...(Képek lesznek, mindeknéppen...)Milordról pedig töltöttem fel friss(szombati), valamint egy kicsit régebbi képeket is... [url="http://"http://pg.photos.yahoo.com/ph/kisbambee/album?.dir=ba3b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/kisbambee/my_photos"]itt megtalálhatóak....[/url]

#179 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 16. - 15:19

Nagyon jók a képek kisbambee: Nakem az a szemes tetszik a legjobban szerintem az a legjobb

#180 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 19. - 10:21

Minden régiós topiklakónak a figyelmébe: [url="http://"http://lovarda.lap.hu"]http://lovarda.lap.hu[/url]Szerintem magáért beszél. Arról meg már leszoktattatok hogy nagy hévvel újságoljam, mit sikerült összehoznom.Üdv

#181 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 19. - 18:50

Szerintem tök jó Titok átnézegettem és tényleg jó :D

#182 Bessy

Bessy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 172 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 19. - 19:37

Nekem is vannak képeim [url="http://"http://www.kep.tar.hu/bessyke"]http://www.kep.tar.hu/bessyke[/url]

#183 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 20. - 20:13

Örülök h tetszik! ;)

#184 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 21. - 14:56

Örömmel látom Bessy hogy neked is a biosz-kémia a kedvenc tantárgyad. Éljenek a bioszosok!!

#185 Bessy

Bessy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 172 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 22. - 18:47

Akkor jó, én meg látom hogy neked a színjátszás is bejön, nekem is!

#186 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 23. - 13:48

Hát a szerepjáték nem pont az a féle színjátszás de vehetjük annak is. ;)

#187 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 25. - 21:35

Bessyke!Szépek a lovaid, gratu hozzájuk!!!Lassan megérik már a beszámoló...Merthogy mi (szerencsétlen csak hétvéégn kijárós-ok) szombaton kilátogattunk a "nagyvérüekhez"...jelentem remekül vannak, és egy sörényvágáson is túl vagyunk( 5centi, kemény mint a drót, és igazi élvezet fésülni.... Posted Image ) (annak ellenére hogy engem majdnem felakasztottak a hátam mögött, mikor kiegyenesítettem a sörényét Milinek)...Örömmel jelentem Lájszló elvtárs végre kezdd pofásodni...eddig igen csak le volt fogyva, pedig rendesen kapott kaját, kitudja..lehet hogy mély depresszióba merült mert nem látta Vedithet Posted Image .Nos, szombatunk így nézett ki:Érkezés, senki a tanyán(egyedül voltam a kutyákkal és lovakkal...szal örült a fejem mert enyém volt a tanya...csak arra a fél órára.. :D Körbejártam, és épen örültem az okos fejemnek hogy ma pónira (Giza) fogok ülni...és már elõre vártam mijen lesz a drága vágtája...Aztán felmentem a heréltekhez és láttam hogy Szultánt és Öcsit vitték versenyre...(fogathalytóvesrenyre vitték a két szépséget..nemtudom mondjuk hogy mértnem a két telivér vérrel rendelkezõt vitték el, pedig õk a gyõztes csapat általában a 2 páros közül)Mili nyakába borultam amire õ aktív bambulással, egy kis fülhátracsapással és rosszalló tekintettel dijjazott :D . Laci kedvesen jött hozzám bujni, simit kért, aztán inkább a mozgolódó vendégek érdekelték. Vili "babusgatásán" nem is mertem gondolkodni, amikor rámnézett azokkal a "kedves" szemeivel, gyorsan kimenekültem a legelõjükrõl..Amig Vedithet vártam csaptam egy nagy pikniket a lovászlak lépcsõjén Csoki, Bimbi, és Kökény kutya kiséretében. Bizony kemény harc folyt a legkedvesebben nézõ, aranyosan lihegõ,és siró szemekkel nézõ kutya címéért...a döntés még fel van függeszte egy ideig.Évi (és persze a hiányozhatatlan Fõnökasszony) érkezésével kezdõdhetett a munka, gyors Giza ápolás után összeszedtük a gallyakat a pálya melletti lelátõ mögött, és rohantunk a két vadállatért.Alig hogy elkezdtük az ápolást hangos nyerités, majd vágtázó paták zaja ütötte meg fülünket...hát persze, Vili egyedül volt, unatkozott és kiszükütt a karámból...egyem a kis telivér husát.Nagynehezen elfogtuk : a s tratégi csalogatás volt, majd párosult a füvet szedegetõ,és rágcsálgató, lóvat utánzó csellel...ami bejött...totál lónak nézett minket...szentem a röhögéstõl nem tudott elszaladni...szal lényeg hogy meglett, boksz fogságra itéltetett a fõnökasszony jóváhagyásával, amit gyors nyergelés, kantározás követett és irány a pálya, vagyis elõbb a körkarám majd egy kis suttogás és csatlakozás után mehettünk is a pályára.Ott én(személy szerint) szétvágtáztam a seggem...még mindig izomlázvan benne, meg fáj a fenékcsontom(szépen mondtam Posted Image ).Szépen mentünk, nem volt túl sok probléma Milivel..Lacinál egy kicsivel több volt a gubanc, õ ugyanis nem arra akart menni amerre Évi, ami bizony érdekes mozdulatokat produkált mindkettõjük részéröl... de a végén õk is vágtázgattak...Gyorsan kiszöktünk terepre, mivel még meg kellett volna keresni a kismacskákat a padláson.Már valahogy a pályán is éreztem hogy nem lesz egy unalmas terep a mai, Mili mára pályán is félt a nádrakásoktól, meg egy halom kakitól is...ami elképzelhetõ hogy tõle származik...Ugrált kifele alólam...nagyon örültem neki...A terep is ugy kezdõdött hogy a gyilkoslóevõbiciklisöregnénitõl nagyon megijedtünk, habár csak 50méterre volt tõlünk, de azért mi fostunk tõle, és amikor elhaladt elõttünk nagyon megijedtünk de rájöttünk hogy nem lóevõ az annyira...Bizony még a bokrok is lóevõ szörnyetegeket rejtenek...de még a tök kopasz tarló is rejt magában félelmetesebbnél-félelmetesebb lényeket...Az már mellékes hogy megtaláltunk a legjobb terepet talán, ami tényleg szép, van benne útlabirintus csaképpen a neve Fácános (régebben talán fácántelep volt a helyén, a telepet lebontották, a fácánok maradtak...szerencsétlenségünkre...).Bementünk és mivel nem tudtuk lerázni Csokit (és mivel egy vadász kutya a drága..) felszavargatott néhány fácánt...az egyiket viszont mi vertük fel, talán 2 méterre volt tõlünk..és milyen félelmetes is tud lenni egy olyan...Mili egy nagy oldalraugrással lereagálta az egészet...Laci attól ugrott meg hogy mi megugrottunk :D ...Éppenhogy kijutottunk a fácánerdõbõl, megláttuk életünk eddigi legszebb terepét: hosszú, sík, egy-két fával tarkitott füves terület...ideális vágtaterep, bár kicsit dombos a talaja, de csak az elején... Évi fûzte a fejem hogy kockáztassuk saját és lovaink biztonságát és vágtázzunk egy jót...mitnemondjak nem kellett nagyon ösztökélni a két nagyvérüt, Laci azonnal ugrott be vágtába, Mili csak miután látta hogy Laci is vágtázik, de neki se kellett csak egy csizmát adni.A vágta rövid de erõteljes (angolban ez jutott eszembe: powerfull) élvezettel teli, nemcsak nekünk hanem a lovaknak is...láttatok már olyan lovat akiröl látszik hogy élvezi a sík teret, a szabad vágtát? Nah mi megtapasztalhattuk..(mostantól állandó látogatott és a terepünk része lesz)Milord a fejét a földig engedte, és élvezte a pillanatnyi szabadságot(szárnyalt a drágám), Laci pedig tiltakozott a lassacskán visszafogó kezektõl....majd szomorúan megszakitotta érzéki vágtáját, pillanatnyi szabadságát, talán élete legszebb, és legélvezetesebb száguldását...A két ló versenyzett...mi pedig csak nevettünk hogy: "szép is a versenyszellem..."Visszataláltunk a hazavezetõ útra, ami már nyugodtabban telt el...nem volt lóevõ biciklis néni, bokorból kiugró veszélyes állatok...Készült néhány kép, de már csak a leápolt lovakat ábrázolják....de az emlékeket ezek is ugyanúgy felelevenítik...A lóápolás után a kiscica keresésre indultunk a padlásra, Évi felment(felkukkantott) majd megjegyezte a sötét, poros és rejtélyes padlásra hogy: Ott márpedig macska nincs, és õ nem megy fel...Ugyis én akartam megkeresni a kis "dögöket", igyhát az egy kissé hiányos foku (az utolsó fok megvolt, az elõtte lévö három már nem :D )létrán feljutottam rémálmom lehetséges helyszinére...Kaparászás...a jólnevelt, tanyasi létre nemigazán termett leányzó megijed...patkányok...neeeeem...olyanok itt nincsenek...vannak macskák akik megeszik õket..remélem...Kaparászás aktivan folytatódik, tudom hol vannak, de nem látom õket...Orditok le Évinek hogy keress lámpát...hallom õket de nem látok semmit...Nincs zseblámpa, a fenti lámpa pedig nem ad elég fényt...Orditok megint: Hozdd ide a fényképezõgépemet!Felhozza nekem, kattintgatok, nézem a képeket, sehol egy szõrös csülök...bekattintok egy dobozba...ami potencionális macsaklelõhely...nini.. egy szürke hunyorgó szõrcsomó...megvagytok...dobozostul, kölyköstül felemeltem majd leadtam az megmenekülteket Évinek..elhelyezés a macskadobozban, majd összepakolás, könnyes búcsú a már testrésszé fejlõdött csizmától...Még végignéztünk egy csodaszép Bolgyónévre hallgató szürke herélt leápolását, valamint fogatba fogását, csorgattuk egy kicsit a nyálunkat, a tulaj fiára (bár én inkább nem csorgattam, mert kedvesem ha elolvassa a beszámolómat lefejez:D) meg a lóra is, és elkezdtünk készülõdni hazafelé...Éviért jöttek, én megrohamoztam a biciklimet és hazatekertem....

#188 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 28. - 21:07

Hah! Szabolcsiak!Mi a helyzet felénk?Nagyon kiürült a topic...Emberek...hova mentetek?Kis helyzetjelentés:Egy hétig bizti nem fogok lovat látni Posted Image ...bár Vedithel ki kéne menni westernezni egy kicsit...de nem a Biharira...Esetleg mesélhetnétek...ha vlki volt lóközelben...

#189 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 30. - 8:48

én tegnap voltam de csak a szokásos pénteki lovaglásom volt méghozzá Mókuson Posted Image

#190 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 30. - 17:12

Hm....nekem nemigen van olyan hogy szokásos...mindig van valami új, valami más...a terep, a szõrén lovaglás...vagy csak másfajta feladatok....legalábbis én igy érzem...Szép volt a hétvégém, bejártuk a Mátrát, megnéztük Mátrakeresztest(ahol volt az áradás) elég nyomasztó...a "patak" kb. 50-80 kg-os köveket kördítgetett és halmozott fel...Láttuk az faírtást és mit ne mondjak elképesztõ látvány volt...egy elég meredek fal, szinte szakadék...majd lesz róla kép is...Majd a képeket feltöltöm amint lesz elég engergiám...a héten mindenképpen...de talán még ma.(bocsánat a helyesírási hibákért, de 38 fokos lázam van,és nem tudok most nagyon koncentrálni, meg rég láttam gépet...nem lenne szabad itt lennem, már zavarnak is elfele...be az ágyba)

#191 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 1. - 10:14

nekem is csak péntek az állandó különben is Mókus õ egy külön téma olyan fajta lovacska rajta mindig éri az embert valami meglepetés Posted Image

#192 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 1. - 14:53

Milord is tele van meglepetésekkel...Legutóbb például megijedt a pályán lévõ(díszítõ elem a fogatversenyekhez) nádkötegektõl....meg persze minden élõ és mozgó lénytöl.... :confused: fogalmam sincs miért..eddig nem volt baja velük... de egy alapos vizsgálás után rájött hogy nem bánt az...Valami meglepetést õ is tartogat...ne legyen már olyan unalmas a lovaglás... :D

#193 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 19. - 15:41

Nah halihó szabolcsiak! Mi a helyzet erre felé? Valakinek volt valami élménye?Én tundék mesélni....és most mesélek is...Mostanság lovagoltak be néhány csikót a tanyán, Egy bizonyos Legoza nevezetü úr...azthiszem sokaknak ismerõs a név...és tudják a folytatását is az emlitett névnek...Szóval õ lovagolta be a lovakat, és nemrég egyik hétvégén éppen a pónit (Gizát) kényeztettem, legeltettem mikor jöttek lovagolni, és mondta hogy lehet hogy itt fog oktatni a tanyán díjugratást...Ennek hatására elõször ugrattam drága Milordommal...aki(rájöttem) hogy imád ugrani :ang: ( azt a fülmozgásából, viselkedéséböl selytem... :rolleyes: ) ...Nyáron leszeretném tenni a rajtengedélyvizsgát, és versenyezni Milivel jövõre...az év hátralévõ részében pedig edzenénk, gyakorolnánk....Ez még csak álom, terv...de mindent el fogok követni hogy sikerüljön... :nem: Azért ti is mesélhetnétek...Suttogó, paci van már? Vagy Lótuszvirág, lovasiskola beindult már? Esetleg elmennénk valamikor megnézni, ha szabad Vedithel....

Edited by kisbambee, 2005 május 23. - 20:25.

#194 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 3. - 19:40

Halihó Szabolcsiak!Holnap Fogathajtóverseny a Bihari-tanyán! :kir: Asszem talán 9-10 körül kezdõdik....a örnyék fogathajtói ott lesznek... :kocc: Én sajna nem tudok kimenni....de igy jártam.... :hupp:

#195 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 18. - 18:30

hello mindenkinek hogy vagytok szabolcsiak? :)

#196 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 25. - 14:49

Én próbálkoztam a kapcsolat teremtéssel a fórumon keresztül a szabolcsi fórumosokkal...de nem sikerült...Tegnapelõtt jöttem haza biciklitúráról....275km-t tettünk meg, 3 megyén átkeltünk...Elsõ 3 napban megvolt napi 60-70km...és persze minden nap biciklizés után strandon voltunk(mivel a kempingek mindig strand mellett voltak, meg úgy szervezték hogy legyen ami ellazít minket:))..Hajdúszoboszló,Hajdúnánás,Tiszaújváros,Tiszafüred voltak a szállásaink.(Érintettük: Tiszalök, Tiszadob, meg még néhány szép város)Elméletileg elintézte egy osztálytársam azt hogy hetente 1szer elmehessek vele díjlovagló edzõhöz, aminek örülök mert végre lesz ki oktasson, bár a módszerei nem igazán jönnek be mert állítólag ha vlmi rosszat csinálok kapok az ostorral....(vlmi tiszateleken van magánlovardája és országos bajnok is volt talán...de nemtudok róla semmit)Jövõhéten lovaglás! :D Tanya...alig várom hogy láthassam Milordot...Szegény Milimnek a jobb melsõ lába fájt egy hónapja kb...azóta megpatkolták és most már tartósan nem sántít, csak bemelegítésnél egy kicsit nyom a problémás lábára...De végülis nem tudok semmit hogy mi történt vele, nemtudom mi lett a lábával, csak reménykedek hogy nem maradandó és hogy nem lesz nagyobb baja...Elméletileg jövõhéten lesznek táborozók a tanyán....lehet megyek pesztrálkodni...szeretem a gyerekeket, és könnyen szót értek velük.... :gm:

#197 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 30. - 10:01

de jó neked hogy szeretsz pesztrálkodni én amikor kint dolgoztam Gábornál azt utáltam a legjobban én valahogy nem bírom a kölyköket fojton nyavajognak. :nem:

#198 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 3. - 12:45

Sziasztok! Én már naggyon régen voltam ezen a fórumon.. hm.. nem is tudom talán 3-4-5 hónapja! Most olvasgattam vissza, hogy volt vagy lesz a fedelesben díjlovagló verseny...Amugy meg ki díjlovagol közületek?! :kocc:

#199 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 17:32

Én a fedelesbe lovagolok már egy jó ideje de nem versenyzek de szerintem már annak a versenynek vége :confused:

#200 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 18:01

Annak a versenynek már vagy 3-4 hónapja vége :D Mi a helyzet amúgy a fedelesben? Van valami érdekes arrafelé?Én még mindig tanyázok, lovagolgatok Milordon, és most egy hétig fogok lovagolni egy hannoveri vagy holsteini csodaszép, szürke heréltet.(A neve amúgy Bolygó, és Kölcsén vették)Milorddal viszonylag jól haladunk...a biztos egymást kinyírás felé...najó nem, mostanság tanulok, ezerrel, olvasom a könyveket, Vedith is okítgat...lassan csak megtanulok mindent. :rolleyes: De végülis lassan szeretnék átálni a westernre, bár igaz hogy ahhoz saját ló kéne, az meg még csak álom, de majd nemsokára hátha eljutok westernezni Sóstóhegyre.Meséljetek valamit, mi van veletek? Hogy vagytok?Ha jól tudom most szombaton azaz 13.-án lesz Hajduböszörményben egy díjugrató verseny de majd megérdeklõdöm mert szeretnék menni.

Edited by kisbambee, 2005 augusztus 11. - 18:02.