Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovarda kerestetik

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
436 válasz a témához

#161 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2002 július 31. - 13:18

valaki válaszoljon már legyen szíves az én lovardakeresésemre is!!!!!!! Posted Image

#162 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2002 július 31. - 19:10

forkissima!Segítenék, ha tudnék, de nem tudok. Ha lesz valaki, aki tud, biztosan fog is.

#163 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2002 július 31. - 19:30

Van valakinek tapasztalata a zsámbéki lovardával kapcsolatban? Ha igen, akkor kérem ossza meg velünk.

#164 groom

groom

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2002 július 31. - 23:59

Az Szent Gyorgy-re gondolsz?Aztat inkab feledjuk(pl.:3fogu nemzetisegi neni a bufe pul megett,fetort ,lestrapalt szerencsetle jobb sorsra erdemes gamok,nyeregre emlekezteto dolgok,+ha le merel esni esetleg otthagynak[lasd:felelotlenseg!mamegin.topic]! DE nem messz onnan kb.;10km tok-anyacsapuszta A TUTTI HELY!!

#165 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 1. - 21:54

Igen, arra gondoltam. Ma is arra volt dolgom és vettem a bátorságot, hogy megálljak és bemerészkedtem a lovardába. Egy lány/hölgy? éppen utasitásokat adott a láthatóan táborozó gyerekeknek. Köszöntem, ahogy azt anyukám annó a fejembeverte,.....semmi. Táborosok el, "hölgyemény" lendületes sepregetésbe kezd, minek köszönhetõen , lévén két méterre álltam Tõle, derékig szalma-trágyás lettem...Ami nem lenne baj, leszámitva, hogy még munkából metem munkába. Nem sikerült megtudnom, hogy ki vezeti a terepet, csak azt, hogy a büfét kell felhivni, mert ott vezetik a listát. Mit tudsz az Anyácsapusztáról? Tudom hol van , de még nem néztem meg.

#166 groom

groom

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 2. - 21:38

Szia Lear!Tok-anyacsapuszta V&S Lovasmajor bejelentkezos tei.:0623713108 lovaglas;09-12,14-19ig hetfo loiheno arak:futoszar:950;osztaly:1200;terep:1500 lovak:8 jo fej

#167 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 2. - 21:56

Szia groom! Köszi a számokat, hivni fogom.Ki vezeti a terepeket?

#168 groom

groom

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 3. - 22:13

A 2 oktato vagy a tulajdonos.

#169 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 5. - 9:33

Az újpalotai kiserdõben lévõ lovarda felé ismerõs valaki? Megyek kipróbálni a lovaikat, gondoltam megkérdezem, hátha valaki fórumos járt arrafelé mostanában.

#170 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 5. - 15:31

Újpalotán hol van lovarda?Azt tudom, hogy hol van az erdõ, ott van a kutyaiskola, meg ott állnak a csúnya nénik is mindig, de ott bent hol van lovarda? :confused:

#171 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 5. - 15:48

A kutyakiképzõ után van, sõt a patakon is át kell kelni. A hídon átkelve egyenesen tovább kell menni az úton, amíg feltûnik jobb kéz felé a "karám". Eléggé kezdetleges a hely még, de nagyon közel van hozzánk, ezért megpróbáljuk csütörtökön (autó hiányában, ez tûnik az egyetlen megoldásnak, hogy hét közben is lovagolhassunk), aztán írok beszámolót.

#172 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 5. - 16:10

Patakon túl már árpádföld, nem?Írj le mindent majd!Milyen a lóállomány? Milyen a foglalkozás? És milyenek az árak? ;)

#173 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 7. - 12:22

Tud valaki egy lovardát a Dél-Alföldön? Kiskunhalashoz közel. Nem versenyistállót Posted Image , hobbilovasoknak való érdekelne.

#174 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 15. - 14:53

Budaörs környékén keresek egy barátomnak (és a lovának) egy szép béristállót. Lehetõleg sok, nagy, zöldfüvû karámmal. Posted Image

#175 Szertelen

Szertelen

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 15. - 15:29

Gumilovas!Tücsök tanya Kisszálláson, és Kunfehértón is vannak lovak, csak nem tudom a hely nevét. Másról nem hallottam. Ha meg ezek a helyek már bezártak,...hát bocsika :D

#176 Rio Negro

Rio Negro

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 21. - 18:27

Sziasztok!Én ajánlom Nektek Fótot. Kiváló terepek,tûrhetõ társaság (sok weszkós is) és egy új kis családias lovarda.Akit érdekel és akit nem, szivesen látom!

#177 Rio Negro

Rio Negro

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 21. - 18:30

Bocs! Ez elmaradt. Fót Vásártér, "A HATÁR" lovas tanya 06 30 28 00 735 Helló.

#178 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 9:12

Zsubaba és akit érdekel! Jártunk az újpalotai kiserdõben lévõ lovardában (abban amelyik a patakon túl van, mert van másik is ám). Két lovagolható lova van a tulajdonosnak. Amelyiket én próbáltam karámban, az nagyon jó volt. De olyan az idõbeosztásuk, hogy hétköznap nem tudok járni, hétvégén meg általában Üllõn vagyunk.

#179 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 12:27

És ez hivatalos lovarda, vagy magáncucc?Mennyibe kerül?

#180 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 13:25

Ez egy bértartó hely, ahol a tulajdonos a saját lovain lovagoltat. Sajnos nem vagyok biztos az árban, de a karámban lovazás 1300 v. 1500 Ft volt. Nem emlékszem pontosan. Mindenkit megnéz a karámban, mielõtt kiviszi elõször terepre.

#181 piaffe

piaffe

Az elengedett

• Fórumtag
  • 3.446 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 16:31

Hali!Eddig nem igazán érdekelt ez a topic pont azért, mert nem voltam benne érdekelt. Így aztán nem is igazán olvastam, talán csak az utóbbi idõben nézegettem bele picit.Viszont akadt egy barátom, aki szeretne megtanulni lovagolni, még semmit sem tud és nem igazán van teli a zsebe. Azt találta ki, hogy Sóskútra fog járni, de most rá kellett jönnie szegénykémnek, hogy azt nem fogja bírni a bukszája. A lovaglás is nagyon drága, ráadásul buszoznia kell és nem diák, tehát még az is egész húzós.Lehetséges, hogy hozzám is le fog járni néha napján és felültetem Dalnokomra, de az semmi esetre sem megoldás, csak kiegészítésképpen jöhet számításba...Tehát egy olyan lovardát keresünk neki Budapest környékén, ahová könnyû kijutni és jóval olcsóbb, de az oktatás persze igényes és klassz kis lovak vannak. Tudtok nekem javasolni ilyet?

#182 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 16:43

Budapest melyik fele esne neki közelebb?

#183 piaffe

piaffe

Az elengedett

• Fórumtag
  • 3.446 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 18:45

Ez jó kérdés. Mivel Pesten lakik, inkább a Pesti oldalon, de fogalmam sincs, hogy pontosabban merre. Majd megkérdem.Viszont inkább az lenne fontos, hogy a városon kívül ne kelljen nagyon sokat menni.

#184 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 20:16

Hát ez is olyan dolog, hogy végülis ha olyan helyen lakik, akkor fél óra alatt elmegy bárhová, ha meg nem, akkor meg egy óra is kevés. Pl. az Örsrõl Bazshoz egy fél óra alatt el tud menni... Az a kérdés, hogy az Örsre mennyi idõ alatt jut ki.- Ez most csak egy példa volt. -

#185 Bazs

Bazs

Vérnyúl

• Fórumtag
  • 673 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 21:41

De jó példa!Büszke vagyok rád! :D

#186 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 21:54

Hát ha te vagy az én PÉLDÁM, akkor kit írnék, ha nem mást? :D Posted Image

#187 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 21:57

OFFmég a végén féltékeny leszek zsura... :D ON

#188 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 21:59

Hát... pedig te is követhetnél egy ilyen jó példát! Posted Image De nem adom tongue.gif :D Posted Image

#189 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 26. - 22:27

Sziasztok!Újfent javaslom Törökbálinton az Anna hegyi lovardát, azaz a Matók-lovardát.Van 4-5 oktató, az árak elfogadhatóak, 1800 Ft/óra.A lovak sokfélék, mindenkinek találnak a tudásához megfelelõ lovat, természetesen senkit nem engednek úgy terepre, hogy elõtte ne nézték volna meg, mit tud pályán.Fedeles sajnos nincs.Nekem tetszik, én most egyre többet járok oda Posted Image

#190 ando

ando

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 180 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 27. - 18:17

Üresedés van az istállónkban!Ha valaki bértartó helyet keres a lov(ai)ának, ezt nagyon merem ajánlani. Mi tökéletesen meg vagyunk elégedve az ellátással, a táraság nagyon jó, a lovak majd´ kidurrannak a jóléttõl, 24 órás felügyelet, karámozás, gyönyörû terep, a lovász egy álom, elérhetõ tömegközlekedéssel, van jártató és az edzõ is megoldható. Ez azon ritka helyek egyike ahol 100%-osan nyugodt lehetsz afelõl, hogy a lovaid jó helyen vannak. Ha érdekel valakit, írjon ilyen magánüzit, de adja meg benne az e-mailjét, mert még mindig nem tudom, hogyan kell rájuk válaszolni.

#191 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 27. - 18:30

OFFAndo: az üzenet alján nagyon apró betûkkel ki van írva, hogy törlés másik oldalon válasz meg asszem hogy új magánüziés nyomd a választ ;)

#192 ando

ando

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 180 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 27. - 18:36

Teljesen azért nem vagyok hülye - aranyos, hogy mindenki megpróbál azonnal segíteni - de a baj nem ezzel van, hanem amikor válaszolnék kéri a jelszót meg ilyeneket, megadom õket és mégse enged belépni. Pedig lekértem õket újra és helyesek voltak. Biztos van valami megoldás, csak még lusta voltam utánamenni

#193 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 27. - 18:39

Bocsánat, nem feltételeztem rólad, hogy huje vagy, csak segíteni akartam...egybõl le kell kiabálni a hajamat... :eek:

#194 ando

ando

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 180 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 27. - 18:43

Hehehe egyáltalán nem kiabáltam le semmit, mondtam is, hogy aranyos tõled meg köszi is meg ilyenek, csak sajnos a problém - asszem - máshol van.És köszönöm még egyszer és kedves vagyok Posted Image meg nem is harapok

#195 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 augusztus 27. - 19:01

Akkor jó, ha nem harapsz Posted Image nem szeretem a harapós embereket tongue.gif ha tudnám mi a gond, vagyis hogy hogyan lehet megoldani, akkor is megpróbálnék segíteni Posted Image

#196 tungsram infrarubin

tungsram infrarubin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 210 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 7. - 1:35

udvaki netalantan monor vagy tapioszecsp vagy mittomenhol akar lovagolni, asszem volt mar ilyen kerdes, annak tudom ajanlani a pegazus nevezetu lovardacskat, gomban, monor felett. ez nem egy soskut meg nem az a bizonyos Pegazus fogado, vagy mi, ez egy marha csaladias hely egy nagyon emberszereto tulajdonossraccal es tizenkarhany kancaval. ezer forint egy ora, ketezer ketto, haromezer harom, tizezer tiz, bar nemhiszem hogy tiz orara ki lehet menni, de iszonyu rugalmasak szoval ilyen lovasturak is belefernek. meg esti lovaglas meg minden. tajvedelmi korzetben van amugy a hely, van szazfele terep, es elegge freeride szoval mondom. a pontosabb adatok pedig a kovetkezoek:tulaj Németh Tamás, a szama pedig 20 336 0406pá

#197 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 7. - 13:36

Tamás neve felmerült már a fórumon, a lovas apróban is ott van a hirdetésük. Tényleg nagyon jó hely, egyszer jártam nála, szuper terepet mentünk. Nagyon megbízhatóak a pacik, Tamás pedig remek túravezetõ. Posted Image

#198 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 7. - 14:07

Tungsram! Üdv. a fórumon! Itt egy téma Gombáról:(remélem, hogy sikerül a linkelés)Nem sikerült!Szóval a címe: Július 7. Gomba (2000. július környékén kell keresni) [ 07 November 2002, 13:09: Az üzenetet átszerkesztette: zapolya ]

#199 tungsram infrarubin

tungsram infrarubin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 210 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 7. - 16:16

zsuzska,meglepo, milyen hires ez a tamas Posted Image nem ezt veszem ki a szavaibol pedig... Posted Image amugy most szombaton is megyek ki, mostmar minden hetvegen jarok. kicsit messze van budakeszitol, nem tagadom, de baratom hord, halistennek nincs gond ezzel mert o is beleszeretett a lovacskazasba Posted Image u... nem is folytatom mert menten elsirom magam, ugy varom mar hogy mehessek tongue.gif

#200 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 7. - 20:40

Én Anikó révén kerültem hozzá, akinek a szülei Bényén laknak. Budakeszihez tényleg van közelebb is tereplehetõség, méghozzá az is nagyon jó, az én szívemhez legalábbis közelebb állnak az erdõ és a hegyek, mint a puszta. Ez Budaörsön van (én itt lakom), ha érdekel dolog, megírom magánban a részleteket. Egyszer érdemes kipróbálni. Posted Image Egyénként ezzel együtt most én is Monorra járok lovagolni, igaz nem terepezni, hanem végre normálisan tanulni, meg közben kicsit a magam ura is lenni. Posted Image