Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zsámbék és környéke szekció

• Please log in to reply
1302 válasz a témához

#161 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 19. - 17:28

idézet:
Eredeti szerzõ: Dudesz: Sellõ:Hármat találhatsz!Kit is vittél szombaton a dzsippben a Saroltán kívül?Egyébként a lovacskát akit lovagolok Merinnek hívják, a gazdiját Évának.Na? [/QUOTE]Rákérdezek: netán Dorka betûvel kezdõdik?? Posted Image Üdv a fórumon, nagyon jó, hogy Te is itt vagy.29-én jössz velünk kirándulni? (ugye? ;) )

#162 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 19. - 17:50

idézet:
Eredeti szerzõ: Õz: Sellõ: vártam hogy te is mesélj valamit a versenyrõl... Ha nem, hát nem... Gratula Sellõnek (a lónak), izgalmas napot szerzett nektek, minden tekintetben Posted Image [/QUOTE]Bocsi, bocsi nem vesztem el, csak szörnyû napjaim voltak. :( Köszi érdeklõdésed, nagyon Posted Image vagy! Legalább most igyekszem beszámolni:Ahhoz képest, hogy nem én ugrottam a lovacskámmal, már pénteken nem tudtam aludni. Szombaton fantasztikusan ügyes volt, ahhoz képest hogy ez volt a második autós utazása, gyönyörûen sikerült a fel és leszállás. Jól viselkedett az "idegen helyen" is. A pályákon nagyon jókat ment. A Sarolta által már említett ellógása nem volt semmi, senkinek sem kívánom azt a pár pillanatot! Valójában azonban erre sem szólhatok sok rosszat, mert szépen érte lehetett menni. (miután már kikergetõzte magát avval az átok kutyával. Posted Image Csak közben néztem nagyokat a szerepcsere miatt. Gondolom szegény eb kevésbé vette játéknak a dolgot, mert nagyon elinalt Posted Image .)Hát röviden ennyi, estére annyira elfáradtam, hogy egyszerûen bedõltem az ágyba.vasárnap elmentem pacikámhoz lemozgatni egy kicsit. Annyira nem lelkesedett, minden gondolata abból állt, mikor mehet már a karámba a "rég" látott többiekhez.

#163 Zafír

Zafír

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 21. - 15:02

Na hali!Öszintén szolva nem nagyon értem, hogy mi olyan érthetetlen a nevek körül. na mind1. csak hogy mindenkinek világos legyen, Vera vagyok, régebben: Irokéz- csak ez Saroltának nem teccet' :confused: nekem meg olyan mind1 h mi a vevem... Szal ha senkinek nincs kifogása a kutyám neve ellen, akkor szives engedelmekkel maradok Zafír.Ja, és még vmi: Sarolta, tudod, az én kedvenc lovam VOLT Irokéz- ezért gondoltam (rosszul :rolleyes: ) hogy nem lenne nagy gond ha ez lenne a nevem... na mindenkinek jó 7végét ;)

#164 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 21. - 17:17

Zafír! Azért természetesen egy kicsit eltúloztuk, hogy nem értjük itt a neveket ;) Érthetõ volt, csak zavaró ...A fõ probléma azzal volt, hogy - annak ellenére, hogy ott voltál (hisz többen is láttak) - nem emlékeztünk rád egy páran ... Ezért különben, bocs!Üdv, Sac

#165 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 21. - 17:59

Ramireeeez! Hogy állsz a térképekkel???Még mindig ott lapulnak a táskádban/kocsidban vagy esetleg már haladtál velük?!?

#166 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 22. - 0:02

Kedves "Zsámbék és környéke szekció" olvasók!Jövõ hétvége ápr.29, a tervezett bemelegítõ túra napja. Légyszi jelezzetek vissza, hogy ki jön és fõleg, hogy ki szeretne lovat kérni. Jó lenne, ha a ezen hétvégén le tudnám jelenteni a lovardában a "lófoglalást", nehogy aztán lóhiány lépjen fel. (Elvégre hétvégén mások szoktak jönni, nem lenne jó, ha késõn tudnák meg, feleslegesen fáradtak ki, mert nincs elég ló) Az eddigi jelentkezések alapján:Miki - lovat kérÕz - lovat kérKutyus - Sólyom, vagy lovat kér?Sac - lovat kérSarolta - IrokézSurdus - SurdaSellõ - SellõDudesz - sajáttalPampalini - lovat kérJudit - JamilZsuzska - lovat kér

#167 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 22. - 0:06

Jövõ hétvége még csak március 29. :D Én mégsem kérnék lovat, mert nem biztos, hogy el tudok menni, és nem szeretném más elõl feleslegesen "elhappolni". :(

#168 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 22. - 0:53

Részemrõl még mindig áll a jelentkezés és a lókérés is. (ha márc. az a 29-e :D )

#169 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 22. - 0:54

Kedves Sellõ! Holnap 4-kor indulunk bp-rõl Sólyommal. Posted Image kb 5-fél 6-ra érünk ki. Valószínüleg tudok majd menni az enyémmel, de ha nem majd igyekszem elintézni! ;)

#170 Miki

Miki

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 22. - 1:37

Ha minden igaz megyek és lovat is szeretnék! Ha lehet valami aranyos csõdört, vagy a csacsit! :D

#171 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 22. - 11:36

idézet:
Eredeti szerzõ: sellõ:Jövõ hétvége ápr.29, a tervezett bemelegítõ túra napja. [/QUOTE]Bocs! jövõ hétvége még csak márc.29, és errõl a dátumról beszélnék, csak nem ezt írom. Hiába no, már nagyon várom a tavaszt! :D Zsuzska - és bárki aki jelentkezik, vagy bizonytalan!Elõzetes felmérést szeretnék, tehát, ha most még nem tudod, akkor az NEM jelenti, hogy akkor már nem megoldható a lószerzés.Várunk!

#172 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 22. - 12:22

Drága Sellõ4Én még nem tudom,hogy tudok-e menni,tudod,Masa miatt,de majd megpróbálom elcserélni a napokat!de velem mondjuk nincs sok baj a ló terén,mert vagy megyek,és akkor Irokézemmel,vagy nem megyek,akkor meg mindegy! Posted Image Megpróbálom úgy intézni,hogy tudjak menni! :D sarolta

#173 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 9:46

Jelentem én is szeretnék egy pacit!Az én drága Csinosom nem tudom mikor fog teljesen felépülni ... még mindig sántikál a szentem :(
idézet:
Eredeti szerzõ: Miki: Ha lehet valami aranyos csõdört, vagy a csacsit! :D [/QUOTE]A csacsi szerintem jó lesz neked Miki!!! Még a lábad is leér a földre. Ha gáz van egyszerûen csak lerakod ;) :D Kutyus! Sikeresen átértetek Zsámbékra??Pénteken voltunk az Aranypatkó lovardában, Óbudán és azt hittem megnézhetem a pacidat, de ezek szerint Sólyom nem abban a lovardában volt. Sebaj, majd szombaton megnézem!Üdv, Sac [ Március 24, 2003, 08:49: Az üzenetet átszerkesztette: Sac ]

#174 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 10:45

Kedves Sac!Köszönöm az érdeklõdésedet, sikeresen megérkeztünk szombat este kb. fél 6 körül.Ha tudtam volna, hogy ot vagy, akkor megkerestelek volna, mert aznap fent voltunk a hegyen sétálgatni, bámészkodni, elköszönni a helytõl. Ha az Aranypatkóban v. hasonló szinvonalú helyen lett volna, akkor nem kellett volna elhoznom onnan. De ha jól tudom ott most pont nincsen hely, egyszer már ott is érdeklõdtem, mert nagyon nehezen akartam elválni onnan. De mostmás jó helyen van a pacim, kivállóan érzi magát. Tegnap már szabadon is engedtük a fedelesbe és pár kör rohangálás után és sok-sok hempergés után felnyergeltem és mentem pár kört Vele és kiugrálta magát és teljesen megnyugodott, utánna már a boxában is teljes volt a lelki béke.Bocsi a "bõ léért".

#175 Dudesz

Dudesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 10:46

SellO Draga$Lehet hogy nem tudok menni 29/en ,mert nemtudom mit tervez Zoli,syerintem majd aynap kiderul$Jesszus,angol a billentyuzet,de remes.Na megyek

#176 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 21:15

idézet:
Eredeti szerzõ: Kutyus:Tegnap már szabadon is engedtük a fedelesbe és pár kör rohangálás után és sok-sok hempergés után felnyergeltem és mentem pár kört Vele és kiugrálta magát és teljesen megnyugodott, utánna már a boxában is teljes volt a lelki béke.[/QUOTE]Pontosítanék! sok-sok ügetés után kizárólag és szabályosan az átló vonalán, valamint megszámlálhatatlan hempergés után...Ennyit még nem láttam lovat hemperegni!!! (pedig Sellõkém se kispályás benne)Dudesz! Azért próbáld meg, olyan jó volna!!!!Ma szóltam a lovardában a lófoglalás miatt, annyi kérésük volt, hogy 10-kor induljunk útnak, hogy biztos ne vigye ki más a pacikat.

#177 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 21:21

idézet:
Eredeti szerzõ: Sac: Jelentem én is szeretnék egy pacit![/QUOTE]Rendben!
idézet:
Eredeti szerzõ: Miki: Ha lehet valami aranyos csõdört, vagy a csacsit! :D [/QUOTE]
idézet:
Eredeti szerzõ: Sac:A csacsi szerintem jó lesz neked Miki!!! Még a lábad is leér a földre. Ha gáz van egyszerûen csak lerakod ;) :D [/QUOTE]Csacsi is lehet, garantáltan belovagolatlan!De már kinéztünk Mikinek egy belovagolt, garantáltan kezelhetetlen lovat! Posted Image Posted Image [ Március 24, 2003, 20:23: Az üzenetet átszerkesztette: sellõ ]

#178 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 21:26

Csak azt ne kérdezzétek ,hogy lehet egyszerre belovagolt és kezelhetetlen! Posted Image Mondjuk nem mindenkinek kezelhetetlen Posted Image

#179 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 21:28

Sellö!Köszi a pontositást. Utánna már annyira otthon érezte magát, hogy 1-2 kör nyugodt séta után beállt középre és majdnem elaludt. Az sem nagyon érdekelte, hogy otthagytam egy picit(1 perc) egyedül a fedelesbe.

#180 Miki

Miki

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 22:44

Köszi a l(y)óindulatot! tongue.gif

#181 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 22:49

Sellõ!Melyik lóra gondolsz?

#182 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 24. - 23:07

idézet:
Eredeti szerzõ: sarolta: Sellõ!Melyik lóra gondolsz? [/QUOTE]Csak nem gondolod, hogy itt nyilvánosan elárulom? :D Képzeld el, még rájön, és kimegy lemozgatni. Milyen szórakozás marad akkor nekünk szombatra? Posted Image

#183 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 0:47

Kérdéscsokor: Szombaton mikorra kéne kiérni?... A "belovagolt és kezelhetetlen"en kívül milyen paccok vannak még? Posted Image A SztGyörgyben mi a rendszer, magának pucol-szerel a bérlovas, vagy megkapja készen a lovat?... (ha elõbbi, annak jobban örülnék; bár lassúsági bajnok vagyok ezen a téren /aki átjött a múltkor Anyácsára, tapasztalhatta Posted Image /)

#184 Dudesz

Dudesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 9:17

Sellõ!Most komcsi,csak nem a veszedelmes BÉNIre gondoltál Mikinek?Ugyanis azt tényleg nem kéne,kicsit túlzás.Ígérem megprószálom,de szerintem Dudika kihalna egy két órás tereptõl....Tudod,kondi meg minden!Egyébként vettél valamit a vásáron?Ja azt akatam kérdezni(sellõ, sarolta)Hogy nem akarunk-e egyen Szt.Györgyös izzasztókat versenyre,mert Tünde megcsinálná?Na mit szóltok?

#185 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 10:43

Az Õz által felvetett kérdések engem is érdekelnek. Szerintem különben úgy 9 körül már meg kellene érkeznünk a Szt Györgybe!Ha jól olvasom az eddigieket akkor egyenlõre 3an kérünk lovat:- Miki- Õz - jómagamMás?Tegnap beszéltem Zsuzskával és õ nem jön, bár még remélem addig rá tudom beszélni, hogy mégis!Üdv, Sac

#186 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 11:44

Mielõtt Sacot figyelmztetné valaki, hogy rosszul olvasta a fentebb található hozzászólásokat, jelezném sajnos én sem fogok részt venni ezen a túrán. Majd egy következõn. Ragyogó napsütéses jókedvû túrát mindenkinek.

#187 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 12:02

Mit olvastam rosszul?Azokat írtam ide, akik Sellõ hétvégei felszólalása óta ismét jelezték (immár biztosra), hogy jönnek ... Te nem jeleztél, ezért nem írtalak (ha ez a gond :rolleyes: ) [ Március 25, 2003, 11:05: Az üzenetet átszerkesztette: Sac ]

#188 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 12:39

Sac, szerintem annyi van, hogy ha visszaolvasod a topikot, abból az derülhet ki, hogy Pampalini is jön, de mégse. Mivel te nem írtad be, még mielõtt õ ténylegesen szólt volna, hogy nem jön, hiányosnak tûnhet a listád.Hú, így se egyszerû, de én értem... :D

#189 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 12:47

idézet:
Eredeti szerzõ: Sac: Azokat írtam ide, akik Sellõ hétvégei felszólalása óta ismét jelezték (IMMÁR BIZTOSRA), hogy jönnek ... [/QUOTE]Természetesen nem akartam ezzel senkit sem kihagyni, Pampalini még nem jelzett azóta vissza ...Értem én hogy mi a gond (velem) ;) [ Március 25, 2003, 11:48: Az üzenetet átszerkesztette: Sac ]

#190 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 15:42

Szombatról:Szerintem 10-kor jó lenne elindulni, ami azt jelenti, 1/2 10-kor pucolás, nyergelés. => annak aki vállalja. Általában mindenki maga készíti fel a lovacskát, de az új embereknek mindíg segítenek. Ha netán valaki mégsem vállalja a pucolás, nyergelés nemes feladatát (ami szerintem a lóval való ismerkedés miatt sem árt), az szóljon, természetesen megoldható.Útvonalról, tervekrõl: 2 órát terveztünk, de elõre szólok, ne nagy vágtás, rohanós túrára számítsatok, több okból:- amerre a tervek szerint megyünk elég sziklás a talaj- lesz olyan ló (Sólyom) aki most érkezett, még a boxból sem sokat tudott kijönni, nem valószínû, hogy elsõre le kell szegényt sokkolni (még a végén visszarohan Óbudára)- lesz olyan ló, aki már járt terepen, de életében nem járt arra, amerre most fogunk menni (Sellõ). Ez még nem lenne nagy baj, de elnézve a mai terepes teljesítményét kicsattanó jókedvvel és legalább 1000 fejlerántási kísérlettel vágta közben - úgy döntöttem elõbb még meg kell egy kicsit "nevelni". (Persze nem erõszakkal, csak némi értelmes rábeszéléssel)- és lesz olyan ló, aki most gyûjti kondiját, tehát õt sem érdemes túlerõltetni. (ugye Dorka?? ;) )Szóval nem véletlenül írtam, hogy bemelegítõ túra, néhány lovasnak és lónak egyaránt.A környék azonban nagyon szép (Tök-Anyácsa irány, Õz szerintem ismeri gyalogosan is), Zsuzskát próbáljátok még csalni, hátha sikerül!!Hallod Zsuzska????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ Március 25, 2003, 14:45: Az üzenetet átszerkesztette: sellõ ]

#191 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 16:08

Én részemrõl ott leszek 1/2 10-kor!Még nem tudom, hogy Mányról vagy Budapestrõl megyek-e, így (egyenlõre) még nem ajánlom fel az autómban esetlegesen található üres helyeket senkinek ...Az útvonal tetszik :cool: Üdv, SacUi: ami zavaró lehet: Mikor kell átállítani az órákat??? [ Március 25, 2003, 15:10: Az üzenetet átszerkesztette: Sac ]

#192 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 19:17

Óraátállítás: vasárnap hajnalban; minket még nem érint.Útvonal teccõs ;) Arrafelé kujtorogtam már lóval is, még novemberben; azóta is tervben volt a visszatérés Posted Image Viszont finoman elhallgatjátok, miféle bérlovak vannak Zsámbékon a Bénin kívül... (fejcsóválós smiley) No mind1, a zsákbamacska se rossz végülis :D Belepillantottam a buszmenetrendbe; van egy olyan ami 9:12re ér ki a lovardához, vsz azzal megyek... Vagy az már késõ?... Jajistenem, naon gyámoltalan tudok lenni idegen helyen :D

#193 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 19:48

idézet:
Eredeti szerzõ: Õz: Belepillantottam a buszmenetrendbe; van egy olyan ami 9:12re ér ki a lovardához, vsz azzal megyek... Vagy az már késõ?... Jajistenem, naon gyámoltalan tudok lenni idegen helyen :D [/QUOTE]Egyáltalán nem késõ, gyere csak!A lovaktól pedig nem kell tartani, mindenkinek találunk igénye szerint. (van automata, félautomata... és vezélés nélküli is Posted Image )

#194 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 19:53

idézet:
Eredeti szerzõ: Dudesz: Egyébként vettél valamit a vásáron?Ja azt akatam kérdezni(sellõ, sarolta)Hogy nem akarunk-e egyen Szt.Györgyös izzasztókat versenyre,mert Tünde megcsinálná?Na mit szóltok? [/QUOTE]Vettem: pataharang, nadrág, fehér izzasztó, vitamin és egyéb apróságok. (Pl. A Gábornak egy mûanyag kefe, hogy végre ne az enyémet használja Posted Image )A "formaruha" jó ötletnek tûnik, kérdés hogy mi pízbe kerül? És a lovarda ad valami szponzori pénzt, ha rajta lesznek az izzasztóinkon, vagy alakítunk privát klubot? [ Március 25, 2003, 18:54: Az üzenetet átszerkesztette: sellõ ]

#195 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 19:56

idézet:
Eredeti szerzõ: sellõ: Hallod Zsuzska????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/QUOTE]Hallom, hallom, csak az a helyzet, hogy muszáj megkörmöltetni kicsi Galagonyát, és eléggé úgy néz ki, hogy ezt szombatra tudjuk összeegyeztetni a kováccsal... Csütörtök este derül ki, ha mégsem, akkor ott a helyem! Posted Image

#196 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 20:45

Tart a lovaktól a kerti törpe; csak szeretem elõre tudni, mire számíthatok :D Bár azért a nagyon hajtósakat (lustaságból) és a nagyon elrohanósakat (életösztön mián) azért inkább kihagynám.Mondjuk van egy évfolyamtársnõm aki régebben oda járt hozzátok lovazni, terepeket is vezetett, meg minden; és rengetegsok horrorsztorit elmesélt a tapasztalataiból... Úgyhogy egy picit talán mégis aggódok; de - a full automata lovak UNALMASAK :D

#197 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 21:35

Dudesz!!!Nekem erre a hónapra a pénztárcám teljesen lefogyott,és még szerintem a Jesi új patkót is akar rakni Irokézre,igy ez még többe fog nekem kerülni.de ha ráér a fizetés,akkor lehet,hogy érdekelne az új izzasztó,de csak ha nem nagyon drága!sarolta

#198 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 25. - 23:34

idézet:
Eredeti szerzõ: Õz:Mondjuk van egy évfolyamtársnõm aki régebben oda járt hozzátok lovazni, terepeket is vezetett, meg minden; és rengetegsok horrorsztorit elmesélt a tapasztalataiból... Úgyhogy egy picit talán mégis aggódok; de - a full automata lovak UNALMASAK :D [/QUOTE]És már nem jár? Miért?
idézet:
Eredeti szerzõ: Õz: Tart a lovaktól a kerti törpe;[/QUOTE]Erre van egy kedves sztorim múlt hétrõl: Van egy bácsi, aki idõnként kijön "lovagolni". XXL Full automata lovat kap, amire szõrén felteszik és ellépeget vele.(azért nem ül nyeregre, mert "magas" a nyereg háttámlája és nem bírja átemelni a lábát.) Szóval a bácsi 85 éves Posted Image Posted Image és 75 évesen ült elõször lovon. Meséli, hogy valójában õ már le sem eshet, mert olyan gyógyszert szed, ami vérzékenységet okoz, tehát nem elég, hogy a csontjai gyengék, de még el is vérzik egy aprócska sebtõl. Hozzá kell tennem, hogy a lovász lányok már nem vállalják a bácsi "lóra helyezését", mert rettegnek, hogy valami baja eshet, de a bácsika csak jön kitartóan. :( No múlt héten próbáltam elmagyarázni neki, hogy azért nem kellene ilyen "bátornak" lennie, nehogy valami baj történjen. Életemben olyan csodálkozó képet még nem láttam embertõl, mint amit a bácsi vágott. "Miért?" Kérdezte. "hát mi baj történhet egy lovon?" ÉS EZT TELJESEN KOMOLYAN!

#199 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 26. - 12:11

Köszi sellö a megnyugtatást! Posted Image Mármint nem azért mert félek a saját lovamon terepen, csak Sólyomra is ráfér egy kis hizokura, ezért tartottam, hogy nagyon megeröltetö lessz Neki, de hála' nem.

#200 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 26. - 12:23

Én már nagyon várom ezt a kis túrát!Állítólag szép idõ lesz :cool: