Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Miskolc és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3209 válasz a témához

#161 Megfigyelõ

Megfigyelõ

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 20. - 20:11

Szia KK!Csillag jól van, a karámban eligazit mindenkit, õ a fõnök! A kiscsikó nagyon szép, egyre szebb! és aranyos is. Remélem a "második kiadás" is ilyen lesz!

#162 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 21. - 10:27

KK!Agrobe nem "lapít", csak akkor netezik, ha dolgozik. Ez egy kicsirt ellntmondó, hogy hogy dolgozik és netezik egyszerre, de mivel csak munkaidõben vagyok számítügép elött, ezért csak ilyenkor osztom az eszemet szétfelé. Beeeee tongue.gif Agrobe amúgy szereti jártatni a száját és kimondottan kedveli a kutyákat (a kopaszokat is)Lófalójó... húde hosszú neved van, le is rövidítettem a verses topcban, remélem nem haragszol.szerencsére egyre többen vagyunk itt.M!Nem tudtam, hogy nálatok is lehet lovagolni!Bocs ha tudom reklámozom!Tényleg szimpatikus hely! Õk úgy érzem tényleg szolgáltatnak, nem szívességet tesznek, mint sok helyen...Bár majd nyugtával dícsérem a napot, ezek az elsõ benyomásaim. Szombaton viszem a lóállatot reggel, akkor találkozunk, M.!

#163 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 21. - 11:07

Sziasztok!Megfigyelõ, szívesen venném a telefonszámot!Agrobe, nem haragszom!

#164 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 21. - 17:33

Szia Lófaló! Írjál sokat erre az oldalra Te is, mert a többiek csak "henyélnek".Megfigyelõ! Hétfõn beugrom a Sárga csikóba, megnézem a kis Balenó-t. Rég halottam rólatok! Hogy vagytok? Jöhetnétek néha felénk!Agrobe! Micsoda dolog, munkaidõben netezünk? (ezért van bajban a magyar gazdaság).Így nem fogjuk ezt a topicot feldobni. Nem tudom feltûnt-e valakinek, hogy egyes lelkes amatõrök, még éjszaka is "törik magukat" a topic fellendítése érdekében.( Hagy tejjen az ódal! )

#165 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 21. - 18:08

Szeva KK!Biztos, hogy írjak sokat? Posted Image Akkor leírom a legutóbbi borsodi lovasélményemet,amit fogadjatok szeretettel!2004. deczember 25, reggel:Valami eszméletlen nyugodt csönd vett körül a hegyek árnyékában és meghittség, mikor a meredekre nem sikerült felhajtanom,és az autó kormányozhatatlanul hátra, lefelé kezdett csúszni a kb. egy centis jégen. Posted Image Az árok szélén sikerült megállnom,a Kedvesem gyorsan kiékelte az autót egy nagy kõvel. Posted Image Ekkor megjelent egy iszonyatos bõgõs Lada, a benne ülõ laza csávóval, aki nyomta mint az állatés csúszkált ide-oda. Aztán visszacsúszott hozzánk és kijelentvekérdezte:- Ti jöttetek lovagolni? Posted Image Innen sima ügy volt.Instrukció, oldalcsúszás hegyrõl le, fék,ellenkormány, parkolás. Átülés Ladába. Kapaszkodás. A Kedvesem kérte, hogy lassabban, én :D a Zoli meg magyarázza, hogy itt nyomni kell, mert amúgy ittragadunk és kezdi sorolni a példákat. Alattunk jég, néha hó. Mellettünk szakadék meg bükkös. Elõttünk szerpentin.Egyenesen egy centit nem mentünk, csak oldalazva, hol ide hol oda ellenkormányozva, milliméterekre a leeséstõl. Jégrevü ala Bükkszentkereszt.A lovarda környéke és az erdei ösvények szemmel belátható része csak korcsolyával járható,és általunk való gyalogos megközelítése csont nélküli meghívást jelenthetne a mûkorcsolya gálára, ahol bizton felléphetnénk rögtön Sebestyén Juli után, mint a legjobb páros. Posted Image A pacik elsõ látásra másodikok,de mi másodszor voltunk. Kedvesem kap egy fél arabot, Villámnak hívják akit vicces elképzelni a hegyi jeges pályán az arab lovak kecses járásával. Az alám való ló egy Izidor nevezetû paci, aki hétközben olyan helyen dolgozik a hegyen, ahol gépjármû nem képes elmenni.Izidor a pótolhatatlan kocsis ló, megnyugtatóanizmos hátával, széles farával várt rám. Másfél órás, sok ügetõs, kényelmes vágtás terepet kértünk. A bemelegítõ séta és ügetés be a faluba és át falun azzal a reménnyel kecsegtetett, hogy csak figyelni kell, mint minden lovagláson és nem lesz semmi baj. A pacik nagyon okosan és rutinosan kezelték a csúszást és magát a hegyi menetet. Izidor semmitõl nem jött zavarba, pedig volt, hogy a jobb hátsó lába balra csúszott, volt, hogy beszakadtunk egy vízzel teli, befagyott gödörbe, s volt, hogy vágtában mindkét hátsó lába szétcsúszott a jégen.S mind ez hegyre fel, hegyre le, és a Bükk fennsík csodálatos "síkságain". Villám, a fél arab paci kb. egy óra után kezdett ébredezni, addig rutinból, romantikusan, kellemesen "dolgozott". Aztán menõkéje volt néhányszor, de a Párom okosan kezelte a forróbb vérét. Vágtáztunk fenyvesek, bükkösök között, ösvényeken, sétautakon és mindezekrõl letérve is. Ügettünk és segítettünk a paciknaktámaszkodni a szárba, ha meg-megcsúsztak alattunk. Lefelé hátradõltünk, fölfelé elõre hajoltunk és a gyors vágtánál felálltunk.Bementünk a sûrû erdõbe, sziklákat, rönköket kerülve. Léptettünk hóba, s jót nevettünk, hogy milyen édesen nyögdécselnek a világnakezen a gyönyörû táján a pacik. Kibõvítettük a menetidõt két órára, amely a kristálytiszta levegõ, a hegyek biztonsága, a havas, jeges ösvények kihívása, a lovak kellemes vágtázása tükrében egyetlen pillanattá változott.Hát ilyen egy Karácsony lóháton. Posted Image

#166 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 21. - 20:07

Szépen gyûlik a csapat.Hamarosan szervezni kéne egy jó kis túrát, habár a lóállat egy kissebb sérülés miatt félre van rakva.Egy seb van a bal hónalja környékén amit nem tudni mi okozott.Gyanítom Mütyür keze (vagy lába :confused: )benne van a dologban.KK! Csak az csiripel ékjszaka akinek nem kell éjjel ötkor kelni mert hívja a vásút, várja a máv.

#167 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 22. - 9:14

Meg aki nem tud aludni!!!!(a kor,meg a bor teszi.)

#168 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 22. - 9:19

TOM! Amikor a netto 285000 ezret hazaviszed,mért nem panaszkodsz?? Különben is,aki az észak keletiMÁV vezérigazgatója az ne panaszkodjon!!!Ugye ezt nem árultad el,csak sajnáltatod itt magad:

#169 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 22. - 22:50

A PUNNYADÁS MAGASISKOLÁJA!!!!!!!!

#170 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 22. - 23:32

KK! Ugye ez most nem komoly? :eek:

#171 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 23. - 0:11

Mármint mi? - nem komoly. A punnyadás? Szerintem mindenki alszik. Szerinted?

#172 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 23. - 9:36

Itt is ugyan azt,mint a debrecenin!

#173 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 23. - 14:48

idézet:
Eredeti szerzõ: KOPASZ KUTYA: TOM! Amikor a netto 285000 ezret hazaviszed,mért nem panaszkodsz?? Különben is,aki az észak keletiMÁV vezérigazgatója az ne panaszkodjon!!!Ugye ezt nem árultad el,csak sajnáltatod itt magad: [/QUOTE]Vonjál le kb 215000-öt és mindjárt közelebb leszel a valósághoz.

#174 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 23. - 16:34

Bocs,nem tudtam,hogy a vezérigazgatók ilyen sz...l keresnek! Posted Image

#175 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 9:16

Sziasztok!Átköltöztünk a Sárga Csikóba...Majdnem simán, a ló jól van a kezem majdnem jól (beugrott a futóba, rám).KK!Nem hoztál kiírást!!!!Pedig vártam ám nagyon.De Imre mondta, hogy ismeritek egymást, ha erre jársz, akkor kérlek nagyon szépen, hogy egyet tegyél le ott, lécci lécci lécci!

#176 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 17:07

Sziasztok!!!! Na mi ez a nagy tunyaság!!!!Mindenki alszik,vagy mi!!!! Agrobe .Ott mentem el a csikó elõtt,de nem volt semmi mozgás,ezért nem kaptál semmit ! Szombaton 12-óra körül ismét megyek arra,ha megadod a számod fel hivlak és találkozhatunk valahol! Tom-Boróka-Megfigyelõ-Lófaló-Ikácska,mi van veletek????Ja,Boróka,örök harag,hogy még hozzám sem szóltál: "duzz,duzz,"

#177 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 17:15

Vagyunk, vagyogatunk, amolyan szép csöndesen...

#178 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 23:39

Tom él, IJJÁ IJJJÁ JÓÓÓÓ.

#179 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 26. - 6:27

Tom, mi van veled? Nagyon csendben vagy??Pedig te tartod életben ezt az oldalt!???Látod, mindig csak a nagy szavak,aztán sehol semmi.Mi leszz a kilovaglásból,vagy túrából amit akartál? ;) Agrobe, régen hol állt a lovad???

#180 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 26. - 6:30

Lófaló, legalább te próbálj egy kis életet lehelni ebbe az oldalba! Lássuk a következõ élménybeszámolódat,

#181 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 26. - 9:13

Szia KK!Régebben Görömbölyön voltunk Bandiéknál. Én spec Angyal István részében voltam. Miért kérded?Kár,hogy mindig szombaton jössz, mert újra lovat viszünk a Sárga Csikóba.Ez viccnek hangzik, de halál komoly, most a barátnõmék költöznek oda. Felhívlak majd, mert láttam a magánüzidet.volt valaki Baloghéknál versenyt nézni?

#182 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 26. - 11:37

Még egyszer én (jól ellevelezek magammal ;) ) Felteszem a képeimet , itt lehet megnézni:[url="http://"http://kep.tar.hu/agrobe/27673467#2"]http://kep.tar.hu/agrobe/27673467#2[/url]Amiatt, mert a régi helyrõl eltüntek.A másik ok, hogy Maderont el akrja adni a gazdája, képeket róla az agrobe képeinél lehet látni. Nagyon sajnálom, mert nagyon jó ló, nagyon szeretem, de nem egyszerû eset, alkatából adódóan. Szeretném, ha jó helyre kerülne, ha mehetne versenyre még, mert szerintem arra való igazán, nagyon jófejû, precíz ló. Bõvebben írtam róla a lovas apróban is.

#183 hintapaci

hintapaci

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 26. - 13:15

Szia Agrobe!Most olvasom,hogy már nem a fenti lovasban vagy...Pedig a napokban terveztem,hogy kinézek.Mi az oka,hogy eljöttél?

#184 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 26. - 13:36

Nem tetszett a hozzállás, vagyis inkább a hozzá nem állás és az, hogy úgy tûnt az én pénzem kevésbé jó és ezáltal kevesebbet ér, mint néhány bértartóé, akinek a s*ggét kell nyalni. És nem fogok tudni kifizetni majd 40 ezret és nem is akarnék azért a szolgáltatásért annyit fizetni, mert szerintem nagyon nem jó az ár-érték arány.Sajnos rossz irányba mennek szerintem ott a dolgok, megváltoztak, nemcsak szerintem.

#185 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 26. - 13:47

Ja és ez azért nagyon rossz, mert szinte mindenkit kedveltem, mindenkivel jóban voltam, szerettem ott lenni, ott lovagolni.100%-ig jó lehetett volna, ha nem gyûlik apró és kevésbé apró cseppeként tele a pohár.

#186 hintapaci

hintapaci

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 26. - 14:34

Ezt meg tudom érteni... Én is nehezen bírtam követni anyagilag a tartás költségeit.Egyetlen visszatartó erõ volt a társaság.Gondolkozom mostanában,hogy jó lenne megint lovat venni és versenyezni,de,annak ellenére,hogy ebben a társaságben nõttem fel és versenyeztem mióta eszemet tudom,már nem ott tartanám a gebém...

#187 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 26. - 14:44

DE mi bolondítja meg az embereket, a pénz, a létbizonytalanság?Nem értem és szomorú vagyok, de már elsõsorban Madi miatt...

#188 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 27. - 12:44

KK! Van aktuális, friss lovasélményem, de sajnos nem ebbõl a régióból, tehát nem idevaLÓ. Ha megengedsz egy aprócska észrevételt, vagy az embernek kell érdekesnek lennie, vagy a témának, s fognak, fogunk ide is írni sokat. Persze nem utolsó szempont, hogy lóról, lovaglásról szóljon, mert még engem is fog érdekelni, ellentétben a sziapuszinyalifalihogyvagybébivel, amihöz ugye csak az egymással lópofizók szólhatnak hozzá, meg az õk holdudvarában tartózkodók. Természetesen nem baj ez, de ehhez hozzászólni nem lehet csak nyáladzva...Ezt most átvitten, ugorva, ugratva értem Agrobe legutóbbi írására is, amihez szólnék, de annyira elvont, mint a verseim legtöbbje. Posted Image Mert ha jobban kifejtedén szomorúságod okát és Madi lelkivilágát, akkor bizton vígasz lenne néhány sor. Akár, általad írva, akár általunk válaszolva. Persze sokszor így is nagy a csend köre, amely nem egyenlõ a figyelmetlenséggel.Tehát, ha nem válaszolnak, az még nem jelent népszerûtlenséget KK! :D Soha ne add fel! Posted Image A lóvak átsegítenek mindenen bajon, még ha néhabele is visznek abba! Posted Image

#189 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 27. - 14:20

LF!Ha elolvasod az utolsó hozzászólásaim elöttieket, akkor érted, hogy miért írtam. De mégegyszer: Maderont el akarja adni a gazdája, ha a képeket megnézed, érteni fogod, miért (is) sajnálom annyira, az erdeményben benne volt a munkám és legfõképpen a szívem.Az pedig, hogy egy jó társaság rossz irányba halad, mindenképp szomorú, szerintem. De ezen csak õk maguk tudnak változtatni. [ Január 27, 2005, 13:33: Az üzenetet átszerkesztette: agrobe ]

#190 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 27. - 15:01

Elolvastam, megnéztem és szurkolok, hogy a paci jó kezekbe és jó fenék alá kerüljön, mint eddig is volt. Posted Image

#191 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 27. - 16:23

Köszi, nagyon szeretném, mert megérdemli. Nagyon jófej ló!bár igazán nyerhetnék a lottón és akkor megvenném. Meg rajta kívül még egyet.Ha tudtok jó gazdijelöltet, akkor szóljatok lécci!!!!

#192 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 28. - 23:53

Miskolc, Miskolc, de csendes város vagy...

#193 Száva

Száva

Csikó

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 29. - 22:28

Sziasztok!Én is miskolci vagyok, csak eddig nem igazán mertem beleszólni a témába, mert nincsen saját lovam, és a szüleim, meg az anyagiak miatt nem lovagolhatok.De aztán egy külsõ buzdításra mégiscsak eldöntöttem, hogy itt az ideje ismerkedni Posted Image Szóval már bemutatkoztam a Bemutatkozásnál, de röviden annyit rólam, hogy kiskorom óta odavagyok a lovakért, és nagyon örültem, mikor megtaláltam ezt a fórumot!! Posted Image Remélem nem baj, hogy én is beleszóltam, csak jó lenne megismerkedni néhány miskolci lóbaráttal :D

#194 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 29. - 22:56

sZIA SZÁVA! vÉGRE VALAKI AKI AKAR DUMCSIZNI .(NEM UGY MINT TOM,aki csak igérget,mint kk a látogatást) Azért gondolom már ültél lovon?

#195 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 29. - 22:57

Agrobe,nem hívtál!

#196 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 30. - 0:34

Száva. Ezért igazán kár volt ennyit várnod. ;) Sokaknak nincs saját lovuk, és megibnt csak vannak páron, akiknek lovagolni sem nagyon van alkalmuk. Ödv. a fórumon. Posted Image

#197 Száva

Száva

Csikó

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 30. - 15:48

Köszi szépen! Örülök, hogy ilyen kedvesen fogadtok :D KK, igen ültem már lovon... Legutoljára júliusban, mikor apa kivitt a fõnökéhez lovagolni Posted Image Aztán már hiába kértem, nem vitt ki többet. Pedig iszonyú jó volt!!

#198 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 30. - 17:30

Sziasztok! Száva,meséld el nekünk a legutolsó lovis élményedet. Meg irj valami bõvebbet is magadról! Posted Image Tom,te élsz még????Vagy átgázolt rajtad egy vonat? Jelentkezz már ,lassan azt hiszem már el is költöztél! Megfigyelõ,a csillag csikóját megtartjátok?

#199 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 30. - 17:36

Igen élek.Némi kihagyás után most szálltam le az állatról.Készült rólam egy fotó és meg kell állapítsam borzalmas az ülésem.Rendbe kell rakni feb.19-re.

#200 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 30. - 17:37

Ja és ötletszerûen felmerült, hogy kéne csinálni egy kis összejövetelt valahol.