Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Győr és környéke

• Please log in to reply
11589 válasz a témához

#161 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 9:54

[url="http://"http://kep.tar.hu/calypsoo/images/pic4750502.jpg"]http://kep.tar.hu/calypsoo/images/pic4750502.jpg[/url] A többi kép itt van: [url="http://"http://kep.tar.hu/calypsoo"]Képtáram[/url] Meg itt: [url="http://"http://calypsoo_84.tripod.com"]Honlapom[/url] [ November 24, 2004, 08:54: Az üzenetet átszerkesztette: calypsoo ]

#162 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 18:32

Calypsoo, ez király :D :D Találkozol vele mostanában?

#163 Szürke Toll

Szürke Toll

Új vendég

• Fórumtag
  • 27 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 19:22

Hellllóóótok!Úgy látom itt ahelyem .Csornáró vágtáztam közibetek!Nálaméknál a Western urakodik He.Amúgy e lovamnak kõne 1hely úgy Gyõr /Raab/ környékibe.Tudtok e valamiféle okés lúvardát.Nem baj ha marhára nem drága csak jóóféle legyen.Valami nem Welness programos kõ.

#164 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 19:28

Szürke Toll, Te vagy a megmentõm.Itt lakik a környéken és Westernes is .. :D Eznemlehet :D Nem tudsz helyet ahol lehet wesernezni ugye? Gondolom hogy nem mert akkor te is ott lennél :cool:

#165 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 21:14

Nah,kírem szípen vótam lovazni.És nagyon király volt! Kicsi Bogárnak tele volt a hátsófertálya,nem ment 2 napja. De nagyon tündér volt.Imádnivaló!Üdv néked,Szürke Toll! [url="http://"http://cavaletti2002.fw.hu/"]http://cavaletti2002.fw.hu/[/url] !!!!! Király hely!Rita,sajna nem tudtam képeket csinálni. Hát,nem soványka a Lady megmondom õszintén.Elég nagy hasa lett. Meg ha jön egy autó,mindig fölkapja a fejét,meg hegyezi a fülét.Már nagyon vár.Bentvoltam nála egy kicsit,mondam neki,hogy nemsokára mész hozzá! Nehogy az legyen,hogy hazudtam hé!Calypsoo! Tényleg tök ugyanaz a fejük! Jövõ szerdán megnézem hogy ki az iccsannya Félistenlónak.Zsó,küldtem magánt! [ November 24, 2004, 20:20: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#166 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 21:31

Join Up! Ha találkozol a Nitsman Jenõvel, említsed meg neki légyszíves, hogy üdvözli egy régi sporttársa, akinek a lovai Jácint, Kecses, esetenként Démon voltak...Majd néz nagyot!

#167 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 21:37

Megmondom neki.Esetleg a neved elárulod...? Posted Image Miaz hogy HA találkozok vele? Mivel õ az edzõm...

* kicsi Join  :wink: 

#168 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 21:42

Join! Magánüzenet ment.

#169 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 22:02

furi, Te hol lovaztál?

#170 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 22:10

tötõ! Mivel azt tapasztaltam, hogy a stílusod az eddigiekhez képest pozitívan változott - remélem nem idõlegesen - ezért válaszolok a kérdésedre. De ha bárminemû romlást tapasztalok....A mai Integrál elõdjénél, illetve elõdeinél. Mert volt az Ikrényi Állami Gazdaság, Kisalföldi Állami Gazdaság, Gyõri Lovasiskola, Gyõri Búzakalász Tsz., stb.

#171 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 22:34

tongue.gif Értem, köszönöm. VAlahol már hallottam/olvastam, csak a memómmal valami gáz lehet :D

#172 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 23:04

Szinte elõre éreztem, hogy nem lesz semleges a válaszod (nyelvöltögetõ szmájli Posted Image )

#173 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 23:27

Persze hogy nem lesz, mert kicsit fura volt amit írtál ;) de píszvan. De télleg. Ebben mi a nem semleges? :D Posted Image Amúgy az Integrálban lovagol valaki aki fórumos?? Mondjon már nekem egykét info-t, mert vegyes dolgokat hallottam onnan :rolleyes:

#174 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 16:27

Megkaptam a magánt! Akkor csak annyit mondjak neki,hogy egy régi sporttársa üdvözli,akinek a lovai:.....Oké.Kedves tötõ Zsófia! Ma végre találkoztam Anettal.Ja,és én Integrálos voltam nyár elejéig. Ha esetleg érdekel.De hogy most mi van,azt nem tudom. [ November 25, 2004, 15:29: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#175 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 17:44

Szia tötõ Zsó!Mi csakugyan Westernesek vagyunk. Van itt nálunk minden ehhez kellõ kellék.Itt vannak pl a lovaink.Apach õ egy párductarka Appaloosa csõdör 7éves.Cheyen egy App.fekete kanca /kismama/9éves,Dakota egy App. leopárdtarka kanácska 3.5éves, Komanch egy tarka csókaszemü kisló 8éves,és a Carina aki egy nyárifekete 1.5 éves Colonádó kancacsikó./Csibész mint az ördög./ Itt lakik még Szürke Toll,Fürge Róka és jómagam Féhér Bölény /alias Harkály./. Ja!Még itt van Egykerék is.Ha gondolod bármikor szivesen látunk.

#176 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 17:47

furioso! Szeretném itt is megköszönni hogy megvédtél a sarlatánok között.Marhák! Képesek lennének megitatni a lóval a hugyos teát.

#177 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 17:57

Fúúú.. merre vagytok? Most ilyen a fejem :D :D :D :D :D :D :D :D

#178 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 17:58

Valahogy sejtettem kedvesem... :D Posted Image Posted Image (mármint a fejformát) [ November 25, 2004, 17:03: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#179 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 18:15

idézet:
Fáztatok már annyira a lakásban, 20 fokban hogy remegett a kezetekben a kanál is? [/QUOTE]Miért? Beteg vagy? :D Örülsz,mi? Gondolom! Nagyon szuper. Beszéletek valami bölénnyel? (bocsi,hogy csak így lebölényezlek :D )

#180 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 18:33

Kedves Fórum tagok és nem tagok! A Bakonyszombathely-Kisbér-Gyõr vonalon keresekfórumtársakat, mivel "hamajdegyszercsak" kitavaszodik végig poroszkálnám ezt a részt. Én idegenrégiós vagyok, de nem nagyon. Régóta járok ezen a vidéken, de nem régóta lovazok. Szeretném a jövõ évet jobban megszervezni és a még nem látott helyeket megismerni.Üdv mindenkinek: R.M.

#181 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 20:20

fehér bölény, kérlek mondd meg hogy merre vagytok Posted Image Remélem a közelben valahol Posted Image

#182 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 20:58

Calipsoo!! Milyen Éva vagy? Lehet, hogy megemlítem a Tibinek, hogy ismerlek!!(persze csak ha nem baj!!

#183 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 21:19

Calypsoo=Borbély ÉvaTötõm,hogy haladsz lovardaügyben? Fehér bölényék? Hajrá,mindent bele! Szurkolok neked miközben matekdogára készülök.

#184 Szürke Toll

Szürke Toll

Új vendég

• Fórumtag
  • 27 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 22:36

tötõ zsó: küldtünk neked e-mailt Fehér Bölénnyel! A képen Fürge Róka lovagolja Komanch-ot épp egy kucs versenyszámban.Amit természetesen megnyert!!!!Várjuk válaszod és hívj bátran!

#185 Szürke Toll

Szürke Toll

Új vendég

• Fórumtag
  • 27 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 22:37

Lovarda ügyben ha tudtok még segíteni,szívesen vennénk további címeket!

#186 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 22:54

Ezt nem hiszem el :cool: Ennek nagyon örülök, köszönöm szépen.. :D :D :D :D :D :D

#187 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 23:20

Szóval? Jaj,mondjátok már el nekem is! Lécci! Annyira kíváncsi vagyok! Már tök lyukas az oldalam! Meg lerohad a kezem,mert holnap fellépésünk lesz,és mire megcsináltam a hajam....na megyek aludni,jó éjt!U.i.:MINDENT TUDNI AKAROK!!!!!!!! :D Posted Image Posted Image

#188 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 26. - 11:39

Na!Szóval meghívtuk tötõ Zsót a ranchunkra.Téged is szeretettel várunk ha érdekel.Annál is inkább mert Gyõrújbarát a szivem csücske.Ott volt a lovam 4 hónapig két éve.Apacs1-nek hívták.De én állat eladtam.Most Athénban lakik,így esélyem sincs hogy meglátogassam.Tötõ Zsó megpróbál a hétvégén eljönni,ha egyeztetsz vele együtt is jöhetnétek vagy akár többen is.Mindenkit szeretettel várunk csak jelezzetek.Csak egy kéreésem van tegyétek nyilvánosságra a benyomásaitokat akár jó akárr rossz.YeeeHáááá!!!

#189 Midnigh-Lady

Midnigh-Lady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 26. - 17:21

join up....szia...mindegy a képek miatt.dé szerinted erika csinált képeket a versenyröl? ha igen, el tudnád kerni leygszi egy párat ha rajta vagyok hogy bescannejed, es fel raknád az internet-re? :rolleyes: örülnék!!ja es mond meg legyszi erikának es jenönek hogy telleg nem sokára megyek. csak suli, es apu (munka).... :mad: szegény édes kis dundi ladykém :( Posted Image :D . ugy nézhet ki szegénykém mint egy elefant hihi...ja, es irj legyszi vissza, aber vergesse unser forum nicht Posted Image Posted Image .puszancs rituska

#190 Szürke Toll

Szürke Toll

Új vendég

• Fórumtag
  • 27 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 26. - 21:10

furiozo! A lovamnál már kétszer járt az említett lócsontkovács. Elõször a sérülés /húzódás/ után fél évre hívtam addig a doki kezelte , Két nap után rá tudtam ülni.Másodszor már nem haboztam.

#191 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 26. - 22:39

Nagyon szívesen megnézném én is azt a bizonyos ranchot! Bevallom õszintén(mert miért is ne) még soha nem westerneztem,de szerepel a terveim között a kipróbálása. Mindjárt írok magánt neked is meg Zsónak is.Rita:Majd megkérdezem Erikát,meg megmondom,hogy nemsokára jössz.De mikor lesz az a nemsokára?

#192 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 27. - 5:25

Szürke Toll! Mi is azért "vágtunk" bele, mert olyan emberek mondtak róla pozitív véleményt, akiknek a szava - számomra - hiteles...

#193 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 27. - 13:08

Join Up!Küldtem magánüzit!Kettõkor indulunk lovagolni bebeee!Vágtázunk is bebeee!Úgy is leesek hahaaa!

#194 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 27. - 13:20

Hol van ez a ranch?

#195 Szürke Toll

Szürke Toll

Új vendég

• Fórumtag
  • 27 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 27. - 21:12

Csorna Ipartelep.Érdekel?

#196 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 28. - 17:52

Nócy: Érdekeljen! Maaaaaaaaaaaaaaaaarha jó! Nekem legalábbis nagyon tetszett!Életemben elõször "westerneztem" (=fölültem egy kicsit lépni) de tök jó! Köszönjük szépen!!!!

#197 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 28. - 22:37

Tötõ Zsófiám! Mikó lesznek meg azok a nyavajás képek? Már Apacslátványhiányom van! Jah,apud István igaz? Mert akkor ismeri iccsapám!

#198 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 28. - 22:49

Teszi éppen felfele, meg beszámolót is ír a (vad)nyugatba, majd olvasd el. Meg persze én meg itt noszogtatom, hogy Képek? Képek?? :D

#199 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 28. - 22:51

:D :D :D Ajánlom is neki!

#200 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 13:58

Csajok!Nem bírom elkúldeni Apiról a képeket,mert túl nagy felbontásúak.Írjátok meg magánba a címet ahová küldjem.Ufff!