Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Haflingi

• Please log in to reply
1373 válasz a témához

#161 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 11. - 10:23

Én ezt kaptam Keselytõl :) Egy egész ménest :D

#162 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 11:38

Én ezt kaptam Keselytõl :) Egy egész ménest :D

Hozzászólás megtekintése

Szerintetek ezen felülrõl a második bal szélen haflingi?

#163 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 11:48

Szerintem igen. Egy "agyonarabozott" példány. Ez most nagy divat. :rolleyes:

#164 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 11:56

Hát szegény szerintem haflinginak elég csúnya. Szerintem. Amúg szép, de nem haflinginak. (mondjuk zsirfának :dev: ) Semmi hafis nincs benne, a színein kívül.

#165 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 14:37

NA az nekem sem tetszik.Zsiráfnak elmegy :D olyan magas..

#166 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 20:24

Nem magas az, csak alulról van fotózva.Nem csúnya, az az igazi sportosított, tényleg telivérezett mén. Az agyát meg nem látjuk... :dev:

#167 Fire :)

Fire :)

Csikó

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 18:32

szerintem sem csúnya :rolleyes: :) .....de az "igazi" hafik nekem sookkkal jobban tetszenek..... :kir: :D :D és szerintem ezzel nem vagyok egyedül!!:D

#168 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 17:19

:egyetértõszmájli: :D-bár nekem akkor sem tetszik.

#169 Fire :)

Csikó

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 24. - 14:25

Boldog karácsonyt mindenkinek!!! :D :D :D :D :):):)

Edited by Fire :), 2005 december 24. - 14:25.

#170 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 13:57

Tegnap végre járható volt a talaj, és jót lovagoltam Szamikán :) Mondhaton, tele volt a ****e :D így hosszú kihagyás után. Nagyon bírom, amikor ilyen, mert õ úgy bokkol (ahogyan él :P) lassan, és sokat gondolkozva :D. Elõszõr tekergeti a fülét (itt ezen a ponton már meg lehet õt állítani egy félfelvétellel - szóval írtó komoly a gyerek :D) majd egy-két perc fültekergetés után (hallom, amint zakatolnak a fogaskerekek) lassan, megfontoltan leteszi a fejét. Na innen "felpörögnek az események" Szamócamód :rolleyes:, mert úgy 5-10 perccel a szándék megszületése után már jön is a "fejet le, farat fel, mindkettõt megteker" formáció, persze nem nagyon, csak egy kicsit, merthát egy nagy bokkolás ilyen termetes hátsóval :D az fárasztó szegénykének :P

Edited by lisawica, 2006 január 16. - 13:57.

#171 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 13:59

néha irigyellek...

#172 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:04

Én meg néha szeretnék egy olyan lovat, aki nem Süsüre a sárkányra emlékeztet életének minden másodpercében :D Még a lepkéket is szereti :D :D (amúgy imádom :kir: )De azért, ha nem mindíg minden társaságban õ lenne a leglassabb és legnégyballábasabb, azt azért nem bánnám :P

Edited by lisawica, 2006 január 16. - 14:04.

#173 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:14

Lisa!Gyere le idén Tatárra, hozd a csiga-bigát is, aztán versenymászunk ketten. Na? :D Vagy helyet cserélünk és megnézzük úgy. :D

#174 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:15

Benne vagyok :D

#175 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:17

Én meg szeretném, ha nem lenne az enyimé néha olyan sárkányos.Tegnapelõtt megtámadta a kutyát, pedig azt hittem fordítva lesz.Szegényke végig velem együtt forgolódott bent a futószáras kör közepén, nem mert elmozdulni mellõlem... :)

#176 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:18

A ló legalább megtanította a kutyának a "lábhoz!" parancsot. :dev:

#177 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:20

Én meg szeretném, ha nem lenne az enyimé néha olyan sárkányos.Tegnapelõtt megtámadta a kutyát, pedig azt hittem fordítva lesz.Szegényke végig velem együtt forgolódott bent a futószáras kör közepén, nem mert elmozdulni mellõlem... :)

Hozzászólás megtekintése

Jól idomított kutya lesz :D

#178 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:23

Biztos sikeresebb, mint én.De kész trauma volt neki a hétvége, mivel még az ikerfiúk is meg akarták fogni, amit õ vérremenõ üldözésnek vélt, tiszta pánik volt a ricsajozó gyereketõl. A gyerekek meg attól pánikoltak, hogy nem tudják megfogni. (mivel a lelkükre kötöttem, hogy ne engedjék ki az öltözõbõl).A kocsiban el is aludt összegömbölyödve.De hogy ne legyen off, mincdezt tetõzte, hogy a másik ló, akivel együtt lakik Beysha, egy haflingi, közben nyerítve fel le rohangált, mivel elvittem mellõle a barátnõjét...Jó kis látvány volt így együtt, kész káosz...

#179 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:25

Így az igazi :DAz eb meg majd megszokja a ricsajt, és a pörgést, ne aggódj :)Különben a Liza (a hugom lova) pl. kifejezetten gyors, és kifejezetten sárkányos, pedig õ is haflingi :confused: Szegény Szamócát is folyton terrorizálja :dev: Kiváncsi vagyok, hogy a csikója (most lesz 3 éves) milyen lesz.... gyors és pörgõs mint a mama? vagy lassú mint a pótapja?

Edited by lisawica, 2006 január 16. - 14:54.

#180 Barik-a

Barik-a

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 12. - 14:58

Sziasztok !Képzeljétek, két napja nekem is van egy ari hafikám.10 éves kanca a neve SISI.Elég akaratos, de majd remélem megbarátkozunk.Mozgása isteni, ügetésben is és vágtában is.

Edited by Barik-a, 2006 február 12. - 14:59.

#181 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 12. - 15:04

Gratula a hafidhoz! :) Sok örömet egészséget hozzá :)Képeket kérünk :D

#182 Sparrow

Sparrow

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 40 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 12. - 16:12

Én is gratulálok a pacchoz Barik-a, tök jó neked :kocc: Egyszer én is szeretnék majd egy haflingit... :rolleyes:

#183 Barik-a

Barik-a

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 12:31

Köszi szépen a gratulációkat, remélem sok örömet fogunk egymásnak szerezni a közös lovaglások során.Természetesen nemsokára teszek fel képeket is.

#184 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 14:08

Én is szeretnék egyszer hafit :D Bár már megtaláltam álmaim lovát-persze hangsúlyozom,h Remény után :D.A Csikókarámba már mutattam róla képet is :)Várjuk a képeket ;)

#185 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 14:44

Gratula Barik-a!Jó kis lovak a haflingik!Teljen jó élményekben, sok örömötök egymásban! :)

#186 kata202

kata202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 20:50

Nekem is volt már Haflingim, vemhesen vettem. Vicc, volt a papája. Barbinak hívták a kancámat. Nagyon szép csikot ellet. Hanzinak, neveztem el. Voltam vele Hubertus lovagláson, ugy ment mint a rakéta. :)

#187 gica

gica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 370 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 25. - 15:31

CsikóHaflingis képernyõvédõ!!!

Edited by gica, 2006 február 25. - 15:38.

#188 detto

detto

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 26. - 10:55

Sziasztok! Nekem is van egy hafi kancám, 8 éves.Õ igazi "puffer-ló" ! Igy nevezzük, mert bármikor hadra fogható, akár mindennapos lovaglásra, akár fél éves kihagyás után.Nem túl nagy a különbség a mehetnékét illetõen! A "fejet-le, farat fel, mindkettõ megteker" formulát igen diszkréten azért ûzi,hiszen Õ is lóból van, de ez a maximum.Nem vagyok jó lovas, de szeretek lovagolni, és van egy 13 éves békés, okos, igen "finomlelkû" angol telivér kancám is. Õt azért rendszeresen kell foglalkoztatni, vele pl nem indulnék több hetes kihagyás után futószárazás nélkül egybõl terepre, fõleg nem mezõre vágtázni, mert kissé könnyen majrézok. A haflingivel ezt is meg lehet csinálni.Igazi családi hobbiló, ha nincs idõd, és hetekig csak lejársz hozzá símogatni, akkor sem csinál nagyobb galibát.Legalábbis Õ nem. Nagyon békés, és csak kissé konok. Természetesen sokba kerül két ló tartása, pláne, ha még nincsenek is igazán kihasználva idõhiány miatt. Ha csak a tényeket nézzük, bõven elég lenne egy is, de egy hafitól szerintem nagyon nehéz megválni.Próbálkoztam fél-bértartással is, illetve adtam fel ilyen hirdetést, de senki sem jelentkezett.Egyenlõre maradok két lóval, mert mindkettõt szeretem, és majd meglátjuk....

#189 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 27. - 14:37

detto!hol laksz? Csak a fél-bértartás miatt.....

#190 detto

detto

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 28. - 12:32

Emeset!Pilisvörösvártól nem messze.Szia!

#191 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 28. - 14:47

Emeset!Pilisvörösvártól nem messze.Szia!

Hozzászólás megtekintése

Kár, mert Debrecentõl kicsit messze van..... :(

#192 Ribizli

Ribizli

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 28. - 20:49

Sziasztok!Én is nagyon szeretem a hafikat csak nem vagyok profi a témában:lehet hafinak hullámos sörénye vagy az arra utal hogy sodrott van benne?Vagy épp az a kívánatos? :confused:

Edited by Ribizli, 2006 február 28. - 20:49.

#193 detto

detto

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 14:10

Emeset! :( Tényleg kár, és tényleg messze!!

#194 Fire :)

Csikó

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 17:49

sziasztok!!szia Barik-a!! Ismerlek ámm...meg Sisit is ismerem :D

#195 Melissa

Melissa

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 2. - 12:36

Sziasztok!Nekünk is van egy gyönyörû hafi kancánk és szeretnénk tõle kiscsikót. Nem tudtok véletlenül szép haflinger ménekrõl? Szeretnénk megnézni néhányat, mielõtt "férjet választunk a kancánknak. Elõre is köszi!

#196 Barik-a

Barik-a

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 2. - 13:33

sziasztok!!szia Barik-a!! Ismerlek ámm...meg Sisit is ismerem :D

Hozzászólás megtekintése

Szia !!!!Honnét ismerjük egymást, elárulod ???A Lidit is ismerted???

#197 Hókusz

Hókusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 102 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 2. - 15:42

Sziasztok!Nekünk is van egy gyönyörû hafi kancánk és szeretnénk tõle kiscsikót. Nem tudtok véletlenül szép haflinger ménekrõl? Szeretnénk megnézni néhányat, mielõtt "férjet választunk a kancánknak. Elõre is köszi!

Hozzászólás megtekintése

Melissa ezen a linken találsz haflingi méneket:http://www.lovasszer...enbeosztas.html

#198 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 3. - 12:43

a www.ponik.hu oldalon vannak meg Vidámot a leghíresebb haflingi fedezõmént a www.menek.hu oldalon nézheted meg.Nekünk is van egy kancánk és Hoffmannstallal fogjuk fedeztetni igaz nem õ a legszebb de közel van.Ha akarod tudok küldeni képet Vidám Suttogóról

#199 Fire :)

Csikó

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 5. - 16:00

Mutatsz a kancádról képet?? :D :D :D :ang: ;) :)

#200 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 5. - 19:23

aha de ide nem tom beillsezteni meg nem akarom h lemásolják :D mi az email címed? :gm: