Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kislovak

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
237 válasz a témához

#161 Kacsa

Kacsa

Csikó

• Fórumtag
  • 58 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 21:06

Msn-en nem válaszoltál pedig köszöntem :dev: :dev: ,de akkor nem erõltettem. :D Akkor majd gyere fel, azt nem tudod kb mennynibe van egy ilyen kis ágyugolyó? Bocs az offért

#162 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 27. - 21:34

Mostanában nem leszek fent, mert melózgatok lovarda körül, meg most szóbeliztem, aztán majd vissza áll a régi rend... (remélem)

#163 Fövenyi

Fövenyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 24. - 6:49

Szia Kacsa!Merre vagy te gyönyörû kis országunkban?Van némi illetõségem a kérdéseddel kapcsolatban, ugyanis Andrissal régi barátok vagyunk, nekem is ezen lovaim vannak. Ezenkívül van szerencsém a Fejér megyei lovas barantásoknak otthont adni a tanyánkon.Tippnek ajánlom, hogy minél több helyrõl próbálj most a CSepinék felöl érdeklõdni, mert ott történnek most az igazi dolgok.

#164 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 1. - 13:54

Pont téged akartalak beajánlani Kacsának! Csak sajna régen nincs netem, így már régen nem tudtam, beszélni vele...

#165 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 7. - 10:27

Sziasztok!Nekem is van egy kis méretû lovacskám.Jelenleg akkora, mint a másfél éves csikóm. :D Õ egy Dehogynem(angol telivér)apaságú , és az anyukáját nem ismertem, de apukája igen magas volt.Jelenleg 3 és fél éves a drága.Most lovagolom be, és nagyon fogékony, okos.Kicsit még csõdörösködik néha, mert 1 hónapja lett kiherélve.Egyébként ha már itt vagyok, itt is hirdetem, hogy kis súlyom adta elõnyöket (47 kiló vagyok) kihasználva vállalom kis lovak, pónik belovaglását, átlovaglását!Akit érdekel, hívjon!06-20-970-6383Üdv:Zsófi

#166 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 8. - 23:24

Húha ilyen ajánlatot még nem láttam, de csak lesz valamilyen lehetõséged. Sok sikert a kislóhoz, sok idõt kell végülis csak bele fektetned. HAJRÁ!!! :D :D

#167 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 9:30

Húha ilyen ajánlatot még nem láttam, de csak lesz valamilyen lehetõséged. Sok sikert a kislóhoz, sok idõt kell végülis csak bele fektetned. HAJRÁ!!! :D  :D

Hozzászólás megtekintése

Köszi! :gm:

#168 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 20:41

Ha van kedved, meg képed, akkor dobhatsz fel képeket ide!

#169 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 16:27

Ha van kedved, meg képed, akkor dobhatsz fel képeket ide!

Hozzászólás megtekintése

sajnos digitális nincs,.....de majd telefonról próbálok. :kocc:

#170 Guest_28Viki_*

Guest_28Viki_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 18:28

Deni!A címet inkább írd át: Kislovak-ra.Nekem is egy kislovam van, aki nem póni, de nem is normál nagy ló...a kislovak csoportba tartozik.Egy fjord.Neked milyen a kislovad?

Hozzászólás megtekintése

Szia látom fjord lovad van esetleg mesélnél róla hol vetted mert én szeretnék de nem igazán találok (normális)fajtatiszta egyedet gyerekkorom óta imádom ezt a fajtát mikor is elõszõr ültem rajta a Gemenci erdõben nyaraltam varázslatos ló szerintem esetleg tapasztaltál rossz tulajdonságát vagy fajtára jellemzõ betegséget???Köszi elõre is az infót.Viki

#171 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 19:43

Nézz körül a fjordos topicban, olyan is van. :)Szattán vannak fajtatiszták eladók, de csak csikók. Haramia onnan van, unokanõvéremék tenyésztik õket. Itt Csermely néven leledzik.Meg Apcon is vannak csikók és tenyészet.

#172 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 20:19

Szijjasztok! Nekem minden álmom egy kislo.. mivel alacsony vagyok nekem õk az ideálisak..Volt egy ami hát..szinte az enyém volt..csak én ültem rajta.. amíg nálunk volt..csak kiderült h tüdõ és szívbeteg a kicsi :( ezér visszadták az elõzõ gazdájának..aki nagyon rendes volt és állítólag nagyon sok vizsgálatot elvégeztetett rajta..de.. nem lehetett segíteni .. el kellett altatni.Egy három éves angol telivér volt..aki akkora volt mint egy egy éves csikó :) imádtam.. életem elsõ terepére vele mentem. vele minden olyan tökéletes vol.. de sajnos vége :(

#173 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 11. - 13:47

ha még mindig szeretnél egy ilyen kislovat venni, akkor tudodk neked segíteni, mert nem régiben eladtunk egy "okos" kislovat, szerintem póniklubbos versenyeken lehetne vinni vele a pálmát! Nagyon okos és jól ugrik, ha érdekel, a www.lovas.vigvari.hu-n vannak róla képek, az a neve, hogy baba, áron alul van, csak már egy másik helyre került, magánban még érdelklõdhetsz!!!!!

#174 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 11. - 14:59

Szia !Meg tudnád mondani, hogy mi volt a neve annak a kislónak, ami beteg volt?Egyébként a miénk is eladó.Ha érdekel.Õt most lovagolom be, és õ is akkora, mint a másfél éves csikóm. :gm: zs.

#175 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 11. - 19:34

Jahj.. rendesek vagytok h próbáltok segíteni..de .. sajnos.. nem lehet lovam.. majd max késõbb... sok a bértartás :( (ami itt még nem is olyan sok) köszi Deni és Zsófi..Amúgy a kisló neve Svenja Reinberg volt.. angol telivér

#176 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 11. - 20:38

Itt is meghirdetem, hátha eljön közületek valaki (fejér megyei topicos tali lesz), de szerintem bármelyikõtök eljöhet, több infót a fejér megyei topicba láttok, lehet lóval is menni!!!!

#177 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 11. - 20:57

Leesett a patkója Csidunak.. gyhogy holnap nem tudok vele ugrani :-( pedig annyira vártam..csütörtökön jo volt :-)

#178 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 15. - 21:06

Mi is most patkoltattunk, de jó volt, rektunk sarok vasakat is, hátha tudok menni versenyekre, de a közelben nem lesznek versenyek, vagyis voltak, csak nem értem rá.

#179 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 14:06

:( kár hogy nem tudtál menni..

#180 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 20:57

Abrakmesteren utánajártam..és kiderült h Svenjának egy féltestvére van.. 2001es .SOLITER . valaki ismeri ezt a pacit?? Sárga mén és 2003ban egyszer futott

#181 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 17. - 8:28

Sajnos nem..

#182 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 17. - 18:17

:(

#183 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 26. - 15:52

.. :( a kedvenc helyemre nem ír senki?? :( úgy olvasgatnám a kislovas dolgokat..de..

#184 Kacsa

Kacsa

Csikó

• Fórumtag
  • 58 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 13:45

Üdv!Bocsi, nagyon elhanyagoltam a Fórumot, most láttam csak, hogy írtál Fövenyi...Pécsi vagyok, itt a Megyer Törzsnél lovasíjászkodom. Nálunk fél- vagy teljesen hucul lovak vannak 'használatban', amelyik csak félig hucul, annak pedig a másik fele zsábi (meg van olyan amelyikben arab vér is van). Mondjuk a lóvásárlás nekem még nagyon messze van, de szimpatikusak az András lovai, persze hallottam róluk ezt-azt, hogy kényelmetlenek meg minden, de én (elvileg) hozzá vagyok szokva a kisebb lovakhoz... Főleg, mert szőrén nyomjuk. Persze ezek lehet másak, de ki tudja. De a Kelemen Zsoltot látva... :) Azt nem tudjátok mennyibe kerülnek...? (Már ha lehet vásárolni :))

Edited by Kacsa, 2006 augusztus 28. - 13:46.

#185 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 20:31

Lesz Úrhidán listatali, ráértek estleg???Akár kislovat is hozhattokKacsa attól függ erdélyben vagy itthon???Kb 100.000 körül, de Fövenyinél is rákérdezhetsz, õ a mágus most ebben...

#186 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 6. - 13:06

Sziasztok!Sajnos anyagi okok miatt meg kell válnom picike lovamtól.Õ egy 3 és fél éves pej herélt, telivér az apukája. Alapfokon belovagolva, alapdíjat tudja, és nagyon tanulékony, jó ugrókészséggel rendelkezik. Javasolnám gyereknek vagy ifinek versenyzésre is, díjlónak, mert nagyon kényelmes és jól lovagolható.Az útlevelét most kérjük ki.Ha érdekel valakit, küldök képet emilben.Csak jó helyre szeretném, mert nem akarom, hogy elsikkadjon valami iskolalóként... :( szóval ha érdekel valakit, írjatok.Az irányára 350 000,-Zs.

Edited by Zsófi2, 2006 szeptember 11. - 9:10.

#187 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 18:59

Reméljük, jó helyre kerül a ló, azért, ha egy képet mellékelsz nekem ide, azt megköszönném!(jobban tudnék neked segíteni)

#188 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 9:11

Szia!Sajnos nem tudom, hogy kell, de ha segítessz, felteszek képet! :hupp:

Edited by Zsófi2, 2006 szeptember 11. - 9:11.

#189 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 17. - 16:42

Jaaaaaahj!!! elvileg 30-án versenyem vaan!!! de csak háziverseny.. de így is izgulok.. nagy kihívás lesz Csidummal elindulni :D remélem egyáltalán végigjutunk a pályán :D vele ugrok.. stíluspontozás lesz. abba õ jo mer szép kereken ugrik :ang: a díjlovaglásról még nem sokat tudok.. Csak h Kinarellel indulok.. õ angol telivér. asszem abrakmesteren fenn van. 23-án pedig megyünk Tárnokra felvonulni a szüreti felvonulásra :) oda is csiduval megyek :) remélem jo lesz.. nem voltunk még ilyen körülmények között.. rem jo lecc ;)

#190 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 17. - 20:09

Most 2 szüreti felvonuláson voltam :) , sajna versenyen nem voltam :( . Pedig mentem volna...

#191 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 21. - 19:19

:) jahj remélem minden rendbe lesz a lovakkal.. mer ilyen helyzetbe még soha nem voltak.. elvileg 2 félvér lesz és 6 telivér.. háááát.. :D rem jo lecc

#192 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 22. - 20:49

Na mesélj bõvebben:::::::::.......

#193 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 24. - 7:44

NA JO VOLT! :D a lovak nagyon aranyosak voltak és mi voltunk a legszebbek :P körbementünk Tárnokon párszor megálltunk volt egy lovaskocsi azon emberkék és elmondták az embereknek h lesz vmi mulatság és mennyenek és mentünk tovább :) JAHJ! és ott volt Achilles is!! a galoppról!!! õ vezette a sort Barátnõvel majd jött Milánó és Karrier utána Csidum mellettünk Kalevala mögöttönk Király és Kinarel... nem tudom mennyire vagytok jártasok a galopppacikról :)De már izgulhatok a verseny miatt ami szombaton lesz.. már csak két ugróedzés lesz.. idomító meg foggalmam sinccs...

#194 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 24. - 16:46

Hajrá-hajrá :D :D :) Légy ügyes!

#195 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 27. - 20:38

jaaaaahjjj :( a hétfõi ugróedzés .. szép kilátások a versenyre... 3 x a földön voltam.. rekordot döntöttem.. uh.. remélem holnap azér jobb lesz... de azér visszaültem és befejeztem a pályát!! :D

#196 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 5. - 18:07

JOOO VOLT!:D díjlovaglásba 4. lettem Kinarellel.. Díjugratásba pedig elsõ CSIDUMMAL :D :ang: nagyooon örüüülllllöööök :D

#197 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 18:26

Ügyi vagy, mi van veletek kislovasok?!??!

#198 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 8:48

Hát, írok már én is, mint "félszerzet " tulajdonos! ;) Nem tudtok kiadó tanyát, kb, 10 ló befogadására képeset?Pest megyében?sos lenne!!Zs.

#199 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 20. - 20:59

Mihez kellene neked???Fejér megyei tanya nem felel meg?

#200 Guest_h¤r$y_*

Guest_h¤r$y_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 30. - 18:38

Elvitték CSIDUMAAAT :nem: :( a gazdája szerint nem fejlõdik a ló.............................................................................(vele nyertem meg a versenyt)hát nem tudom.. a lo 90cm méteres pályán simán végigmegy.. stb.. elkezdtük kikötõszárral is futószárazni h engedjen.. egész jol fejlõdött.. áhh....már nagyon hiányzik a kis szürkém :( remélem hamarosan lesz új kedvenc.. mostanába Achillesre ülök.õ egy angol telivér.kicsit magasabb vagy 170 cm :D :D :D