Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

LÓBARÁTOK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA 2004.Június 25-27 Tatárszentgyörgy.

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1788 válasz a témához

#161 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 17:44

Az önmagunk elszállásolásának milyen módjai lesznek? :D Sátron kívül.

#162 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 18:13

idézet:
Eredeti szerzõ: Xiren: Az önmagunk elszállásolásának milyen módjai lesznek? :D Sátron kívül. [/QUOTE]Csillagos ég :D

#163 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 18:14

idézet:
Eredeti szerzõ: Xiren: Az önmagunk elszállásolásának milyen módjai lesznek? :D Sátron kívül. [/QUOTE]További alternatívák:Sátoron belül, lovak mellett, hálózsákban, nyereggel a fejed alatt. Valakivel sátrában. ;)

#164 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 18:28

idézet:
Eredeti szerzõ: realcowboy:
idézet:
Eredeti szerzõ: Xiren: Az önmagunk elszállásolásának milyen módjai lesznek? :D Sátron kívül. [/QUOTE]További alternatívák:Sátoron belül, lovak mellett, hálózsákban, nyereggel a fejed alatt. Valakivel sátrában. ;)
[/QUOTE]Huh, akkor a Dzsoni bácsi sátra telelesz... :D Ti hol fogtok aludni, mert persze én bárhol elalszok, csak ne én legyek az egyedüli... Posted Image

#165 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 18:48

Huh, akkor a Dzsoni bácsi sátra telelesz... Nem Dzoni az hanem Jack! :D És neki nincsen sátra esetleg üvege, rókabõre. Posted Image Xirén!Én biztos a lovaim közelében. A többit és a többieket még nem tudom. :D

#166 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 19:18

Huh bakker... Ezt elbakkeroltam... Jack helyett Jonny... Meg fogjátok ezt nekem valaha bocsájtani? :D Mentségemre legyen, h alig aludtam, nics bent a kontak lencsém, és be van gyulladva a szemem... De azér persze sötétben netezek. Posted Image

#167 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 19:55

Jack Daniel, Johnny Walker, Jim Bean, William Lawsons, King George, John Jameson, Evan Williams, George Dickel, Kentucky Jack, Markers Mark, és a többiek... mindannyian ott lesznek? :D Posted Image

#168 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 20:06

Én viszont maradok a sima kis kommersz Royal Oportónál... :D

#169 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 21:24

Akárkihez, csak világosítson fel, mikor mi van, mert "néha" lassú a felfogásom.

#170 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 21:28

Pontosan mire vagy kíváncsi, mert most meg nekem lassú a felfogásom. :D

#171 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 21:50

Csak arra, hogy kik azok akikrõl beszéltek?Egyébként egy olyan emberhez csatlakoznék éjjeli õrségben, vagy bármikor majd a túrán (ha eljutok), akinek van annyi türelme, hogy mindig elmondja, ha lemaradtam valamirõl, vagy épp nem világos valami, ami elég gyakran elõfordul. Tehát ha az van, hogy etetés, akkor én visszakérdezek, hogy mi eszünk vagy a lovak, vagy esetleg mindkettõ. Végül is igen, néhány helyzetben egyértelmû, de nem mindig. Vagy van már - a vezetõk és a régebbi túrázók között - olyan kifejezés, ami számukra egyértelmû, ezt is biztos megkérdezem, de van, hogy fél órás késéssel. Általában, ha lovak vannak a közelben kicsit felgyorsulok, de ilyen helyzet is elképzelhetõ. Egyébként ez csak egy hozzáfûzés volt a témához, ha nem esett volna le. Gondoltam esetleg valaki majd valahogy lereagálja, hogy "Packo én nagyon szívesen segítek.", vagy "Menny má' Packo, nekem ehez nincs türelmem, hogy hülye kis bénákkal foglalkozzak.", vagy "Packo, szerintem ez majd a túrán kialakul." [ Február 22, 2004, 20:54: Az üzenetet átszerkesztette: Packo ]

#172 Benke Anna

Benke Anna

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 22:42

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsubaba: Jack Daniel, Johnny Walker, Jim Bean, William Lawsons, King George, John Jameson, Evan Williams, George Dickel, Kentucky Jack, Markers Mark, és a többiek... mindannyian ott lesznek? :D Posted Image [/QUOTE]Hát remélem szóltatok nekik is hogy jöjjenek! Bár mostanában azt hallom rossz társaságba keveredtek, és Vilmos K. Szatmári Sz. és Fütyülõs B. társaságában látták õket sokszor. Na nem baj üsse kõ, jöjjön az egész bagázs.Labbancs kérdésén egyébként én is törtem a fejem. Harminc évesen akkor tehát nem leszünk a társaság doyenjei? :eek:

#173 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 22. - 22:57

idézet:
Eredeti szerzõ: Packo: "Packo, szerintem ez majd a túrán kialakul." [/QUOTE]Emberek, ne görcsöljetek, nincs alsó korhatár, se felsõ, ki a szüleit hozza majd, ki a gyerekeit, ki Jack (Daniels-még mindig nem esett le, Packo? ;) ) barátját, de a lényeg: ez a fórum összekovácsolás, mindenki jöjjön, aki csak hallja és tud! Ha csak fele olyan jó lesz, mint tavaly, már nem fogja megbánni senki. Posted Image

#174 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 8:15

Anna, viccelsz?! Posted Image Nézz rá néha a hozzászólók adataira. A rendesebbje Posted Image kitölti a születési dátumot is... ;)

#175 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 9:18

Kérem szépen, akkor hivatalosan is bejelenteném, hogy megyek, ha a guru is úgy akarja akkor RC csapatával. A férjem kocsival kíséri a csapatot, vagy éppenséggel nem kíséri, hanem elõre megy és segít az elõkészületekben, az õ sorsa még nem dõlt el, lényeg, hogy nem lovon ülve közelíti meg a célt.RC, ezennel jelentkezem éjjeli õrségre is, meggyõzõdésem, hogy a tömegbõl kiemelkedõ alakom minden rosszban sántikálót elijeszt majd.Southern Comfort - rá szavazok, aki hallott róla, annak fogom odakínálni a butykosom ;)

#176 Benke Anna

Benke Anna

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 10:54

Igazad van Anikó, és már csak azért is érdemes volt lekáderezni a fórumtagokat, mert így megláthattam az egyik legaranyosabb lovasképet. (a tiedet, az almaevôset) Posted Image

#177 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 11:59

idézet:
Eredeti szerzõ: Csikasz:De mivel mindenki edzett, felkészített pacokkal érkezik így erre ugye nem lesz szükség?! :D [/QUOTE]Ez csak akkor fog kiderülni, ha már odaértünk..ha odaérünk.. Posted Image De, lehet, hogy nem is a lónak lenne (lesz) rá szüksége. Posted Image

#178 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 12:02

idézet:
Eredeti szerzõ: Kriszti2: RC, ezennel jelentkezem éjjeli õrségre is [/QUOTE]Kriszti!A szándékot nagyra értékeljük de külön jelentkezni az õrségre nem kell. Nálunk (PKN.ranch) ugyanis az õrséget beosztva váltással mindenki adja kettesével ilyenkor. Mindenki tudja kiket kell váltani, kik lesznek a következõk. Igy lehet nyugodtan aludni. Egyedül én nem adok õrséget. Ez persze nem az amúgy itt fennálló, proletár diktatúra egyenes következménye, miszerint én vagyok a proletár és én diktálok, hanem ha gáz van akkor úgy is engem kell felkelteni, tehát én álmomban is szolgálatban vagyok. :D

#179 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 12:13

idézet:
Eredeti szerzõ: Csikasz: Ez tök jó! Akkor mi lenne Kriszti2 ha nem õrségbe, hanem õrség riogatóba jelentkeznénk? Posted Image Posted Image [/QUOTE]Nagyon morc tudok lenni ha nem szépen, netán feleslegesen ébresztenek! Posted Image :D

#180 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 12:15

Ezennel jelentkezem mumusnak Csikasszal együtt Posted Image .Majd huhogok :D .

#181 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 12:17

Csikasz is minket erõsít?Mert én még nem tudok róla! ;)

#182 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 13:21

Rc én is erõsítelek... majd én énekelek altatódalt Posted Image

#183 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 13:32

Nem jó, a sátrakból ez kihallatszana, és tartok tõle, hogy sokan bélyegeznék ezt az akciódat emberiség ellen elkövetett bûntettnek ;) :D (de belejöttem ma, jajj mindenkinek Posted Image )

#184 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 13:41

RC, már tavaly is említetted ezt a TV-s dolgot. Szervez valaki most ilyet, akarunk-e egy Fókuszt komolyan, vagy csak felmerült miért ne szinten? Ha örülnénk neki, milyen a terep, van-e magaslat, milyen a vidék? 100 lovast felvenni, hogy látvány is legyen benne, magasról lehet. A helike ennyi lónál, hát nem biztos, hogy kivitelezhetõ...

#185 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 13:44

Nem akarunk Posted Image (helike?? :rolleyes: )

#186 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 13:46

Megfejted, Boka? Hosszú a délután, még leeshet... Posted Image Posted Image

#187 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 13:46

helike,a gyengébbek kedvéért helikopter... Posted Image Nem tudom a lovak örülnének-e neki.. Posted Image

#188 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 13:50

Leeshet, igen, kérdés, hogy mi tongue.gif Az, hogy fintorgok egy szóra, még nem azt jelenti, hogy nem tudom mi az Posted Image Csak nem akartam tovább fikázni, hátha ennyibõl is leesik neked Posted Image Amúgy készenlétbe lehet, hogy jó ha ott van, bizonyára kivállóan lehet vele ménest terelgetni tongue.gif

#189 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 14:42

Lehet, hogy nem örülnének neki a lovak, de jó kis tempós vágta lenne belõle, az biztos :rolleyes: :cool:

#190 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 14:46

idézet:
Eredeti szerzõ: BoKa: Nem jó, a sátrakból ez kihallatszana, és tartok tõle, hogy sokan bélyegeznék ezt az akciódat emberiség ellen elkövetett bûntettnek ;) :D (de belejöttem ma, jajj mindenkinek Posted Image ) [/QUOTE]Pihenjél! tongue.gif Akkor majd különvonulunk RC-vel, és csak az õ fülébe danolok! Sajnálhatod... hogy mibõl fogsz kimaradni! tongue.gif Posted Image

#191 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 14:56

Nem, köszi, az én pervezségi szintem ezt már nem éri el :D Posted Image

#192 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 15:01

Pedig nincs olyan szexys hangom, hogy perverznek érezd! És nem lesz, csak sárgakarikában16-os, mert különben még magamnak sem énekelhetnék :D tongue.gif [ Február 23, 2004, 14:02: Az üzenetet átszerkesztette: Zsubaba ]

#193 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 15:14

Zsubé, téged átvágtak! Vmi nem a hang ( ;) ) fekvésétõl lesz perverz :D Off Off Posted Image

#194 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 15:47

Ebben az offolásban egyedül te vághattál át! tongue.gif :D Off off énis Posted Image

#195 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 15:59

BoKa!Ne irígykedj!!! :D Posted Image

#196 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:05

Khmmm... Ilusta, remélem nem Zsubé éneklésére gondolsz? ;) Más kérdést már meg se merek kockáztatni :D Posted Image

#197 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:08

idézet:
Eredeti szerzõ: BoKa: Nem jó, a sátrakból ez kihallatszana, és tartok tõle, hogy sokan bélyegeznék ezt az akciódat emberiség ellen elkövetett bûntettnek ;) :D (de belejöttem ma, jajj mindenkinek Posted Image ) [/QUOTE]Ne gondold!Más nem fogja hallani! Posted Image

#198 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:08

BoKa!Rossz, aki rosszra gondol.. Posted Image De mi abban a rossz??? Posted Image Na ezt bogozd ki! Posted Image [ Február 23, 2004, 15:09: Az üzenetet átszerkesztette: Ilusta ]

#199 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:12

Boka, szerintem ezt a leesés dolgot inkább ne feszegessük! Posted Image Posted Image

#200 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:13

Na tényleg tessék abbahagyni az offolást. Bokának nem éneklünk, mert õ irigy. tongue.gif Énekelek RC-nek, Ilusta meg köti a csomókat, meg világít (rá a dolgok nyitjára) :D :cool: Posted Image