Igy szeretjük öt.. az ö koraban a valtozas mar halal.Néha alpári vagy. Mondták már?
Hianyozna.
Közzétéve 2009 szeptember 2. - 21:20
Igy szeretjük öt.. az ö koraban a valtozas mar halal.Néha alpári vagy. Mondták már?
Közzétéve 2009 szeptember 2. - 22:41
Közzétéve 2009 szeptember 3. - 6:11
És most már a társaság férfi tagja sem szûz?Ufo kérésére (akit elért a nemezis, kiszmet, fátum, végzet, sors és mod.ok akarata
)
A tesztalanyok "szûzek" voltak, soha elõzõleg önállóan nem vágtáztak, csak vezetõ után....
Közzétéve 2009 szeptember 3. - 14:11
Közzétéve 2009 szeptember 3. - 16:15
Közzétéve 2009 szeptember 3. - 18:04
Közzétéve 2009 szeptember 3. - 19:31
Te ne légy elkeseredve és ne add fel, fõleg addig míg örömöd leled benne.Sziasztok. Olvasgatom ezt a topikot napról napra és azon tûnõdtem,hogy vajon miért.Sheriff aki indította idõnként elõjön egy témával,egy érzéssel s mintha rajtzászló hullana alá indul a csapat.Érkeznek a szokásos befutók az ûberokosak, dilettánsok, irígykedõk,nyalakodók vegyesen.Általában szokásos labdamenetek vannak szarrá off-va,ha jön egy magas labda már kevésbé megy a játék. Nem igazán értem az egészet,viszont a lényegen nem változtat.Soha a büdös életbe nem leszek jó lovas.Valahol gondolom ez is ide tartozik.Egyszerûen nincs hol nincs kitõl.Vegyünk egy alap helyzetet,2 éve ülök a saját lovamon bár elötte is volt jó néhány év lovas múlt, lényegtelen.Azt gondoltam ha veszek egy Conti-nyerget stb-stb bizony bitang nagy western lovas lessz belõlem.Nagy büdös túrót,hiába ülök szinte minden nap lovon sehova nem jutok csak egy helyben toporgok.Kihez forduljak hova menjek? Ott tartok ahonann indultam.Sehol. Elkeserítõ!
Közzétéve 2009 szeptember 3. - 20:06
Közzétéve 2009 szeptember 3. - 21:09
Biztosan vannak olyan helyek ahol még korrektül oktatnak,Sziasztok. Olvasgatom ezt a topikot napról napra és azon tűnődtem,hogy vajon miért.Sheriff aki indította időnként előjön egy témával,egy érzéssel s mintha rajtzászló hullana alá indul a csapat.Érkeznek a szokásos befutók az űberokosak, dilettánsok, irígykedők,nyalakodók vegyesen.Általában szokásos labdamenetek vannak szarrá off-va,ha jön egy magas labda már kevésbé megy a játék. Nem igazán értem az egészet,viszont a lényegen nem változtat.Soha a büdös életbe nem leszek jó lovas.Valahol gondolom ez is ide tartozik.Egyszerűen nincs hol nincs kitől.Vegyünk egy alap helyzetet,2 éve ülök a saját lovamon bár elötte is volt jó néhány év lovas múlt, lényegtelen.Azt gondoltam ha veszek egy Conti-nyerget stb-stb bizony bitang nagy western lovas lessz belőlem.Nagy büdös túrót,hiába ülök szinte minden nap lovon sehova nem jutok csak egy helyben toporgok.Kihez forduljak hova menjek? Ott tartok ahonann indultam.Sehol. Elkeserítő!
Hajrá Marcsi ;) Mi megyünk és drukkolunk (azaz hogy Eszter ne labancozhasson) szurkolunkAfffrancba!
![]()
Már megint rajtam maradt a rózsaszínû szemüveg!![]()
Szeretném megkérdezni, van-e közöttetek olyan, a western sportot kedvelõ ember, aki hajlandó meglátni az igyekezetet is, nem csak a hibákat, aki tudna azért szorítani a MEC-en induló maroknyi magyar csapatnak, hogy a versenyzõk tudásuk legjavát tudják kihozni magukból?
Ha igen, gyertek el és támogassuk, buzdítsuk õket. :yeah:
Edited by Burzsujok, 2009 szeptember 3. - 21:05.
Közzétéve 2009 szeptember 3. - 23:53
Szeretném megkérdezni, van-e közöttetek olyan, a western sportot kedvelõ ember, aki hajlandó meglátni az igyekezetet is, nem csak a hibákat, aki tudna azért szorítani a MEC-en induló maroknyi magyar csapatnak, hogy a versenyzõk tudásuk legjavát tudják kihozni magukból?
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 10:16
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 10:38
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 10:57
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 11:42
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 11:48
Edited by Varázsló, 2009 szeptember 4. - 12:02.
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 12:02
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 12:07
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 12:31
Szintén zenész?... és még, ha már offolunk:
![]()
"A fény harcosa tudja, hogy vannak hibái. De azt is tudja, hogy egyedül nem tud fejlõdni."
A fény harcosa a szeretet harcosa.
A szeretet önzetlen
A szeretet nem túloz
A szeretet bölcs
A szeretet csendes
Lehet gyakorolni a lovakon, ha esetleg ember-ember között még nem elég jól megy ...
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 12:38
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 12:52
Mostmár biztosan tudom, hogy én is a fény harcosa vagyok.
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 13:02
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 13:07
A lovasok mind fényharcosok!
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 13:23
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 14:15
:yeah:És az önfényharcosok?
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 15:23
Edited by Kistáltos, 2009 szeptember 4. - 15:24.
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 15:35
A lovasrendõrök meg kékfényharcosok.
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 17:51
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 19:52
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 20:38
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 21:17
“- Lehetek a tanítványod?
- Csak azért vagy tanítvány, mert szemed zárva van. Mihelyt megnyitod, már nem lesz mit tanulnod tõlem, vagy bárki mástól.
- Mi szükség van akkor Mesterre?
- Hogy megláttassa veled, mennyire haszontalan dolog Mesterre hagyatkozni.”
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 21:22
Közzétéve 2009 szeptember 4. - 21:45
Ha ez tenyleg igaz, akkor sajnos lasd be, igazad van:2 éve ülök a saját lovamon bár elötte is volt jó néhány év lovas múlt
hiába ülök szinte minden nap lovon sehova nem jutok csak egy helyben toporgok.
Igy van.Soha a büdös életbe nem leszek jó lovas.
Ne keseredj el.. ne görcsölj ra erre az egy dologra.. van az eletben mas is, ami szep.Ott tartok ahonann indultam.Sehol. Elkeserítõ!
Ha evek ota naponta lovagolsz, ahogy irod, es ilyen szanalmas az eredmeny.. akkor csak magadat teszed tönkre ezzel az eröfeszitessel.. inkabb autozz.. vagy valami.. pl. nök..peca..Azóta is ha kimegyek lovagolni azt az érzést azt a fél kört keresem,de nem találom.
Közzétéve 2009 szeptember 5. - 5:58
Közzétéve 2009 szeptember 5. - 6:05
Ha így van, akkor csak élvezd a lóval való együttlétet, tedd azt ami örömet okoz!Szia Peter13.
Igazad van lehet,hogy tényleg nincs tehetségem a lovagláshoz. De: szeretem a lovaimat,szeretem nézni a nappalim ablakából ahogyan játszanak,szeretem gondozni õket,imádok lovagolni!
Nem tartom magam álszerénynek csak elkeserít,hogy nincs lehetõségem igazán megtanulnom lovagolni.
Azt gondolom két tényezõ kell ahoz,hogy valaki igazán profi lovas legyen.Az elsõ,hogy legyen benne valami plussz ami kiemeli az átlagból.A második rengeteg pénz külsõ vagy önerõböl,ha gondolod kifejthetem bõvebben is. Én sajnos nem rendlkezem egyikkel sem.
A pecát unalmasnak tartom,a vadászatot gyûlölöm,az autó csak eszköz,és nõs vagyok! Lásd be nincs mit tennem,lovagolok.
Közzétéve 2009 szeptember 5. - 7:48
Edited by troglodyta, 2009 szeptember 5. - 7:49.
Közzétéve 2009 szeptember 5. - 9:04
Ha jol latom, nincs is mas problemad, mint sajat rögeszmed, hogy..szeretem a lovaimat,szeretem nézni a nappalim ablakából ahogyan játszanak,szeretem gondozni õket,imádok lovagolni!
A lovaglas sokretü.. tanuld azt, amihez könnyen hozzafersz, ne azt, amihez nem.Nem tartom magam álszerénynek csak elkeserít,hogy nincs lehetõségem igazán megtanulnom lovagolni.
Közzétéve 2009 szeptember 5. - 10:08
Közzétéve 2009 szeptember 5. - 10:46
"Gallus in suo sterquilinio plurimum potest"...másképpen szólva:
Közzétéve 2009 szeptember 5. - 13:54
Közzétéve 2009 szeptember 5. - 16:03
Tipikus "fertõzési" tünet. Én is ismerek fertõzötteket, sokszor csak pislogok...
1) "jo lovas" szeretnel lenni es
2) azt hiszed, nem vagy jo lovas
es ezert szenvedsz.