Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Versek

• Please log in to reply
2021 válasz a témához

#1881 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 19:51

Ez szerintem nem olyan jó. Megosztom azért veletek. Beletiportak a lelkivilágomba... Gépek, remények, alkotók, De elbutult a világuk! Varázslat kéne. De elszöktek a tündérek… Segítségért kiált, De csak pofont kap, A törött szárnyú angyal, Ki itt ragadt. Futna õ, ha lenne hol, Futna, ha lenne hova, De feldúlták a világot, Az érzelmek tomboló vihara… Segíts meg! Ne kiálts háborút! Így ne élj, mert barátaid körötted Eltûnnek, elfogynak, Nem lesz más, csak a magányod… Lobog a zászlaja, Alatta háborgó katona, Mellette fekete tündérek, Ki ellen csatáznak a lények? Varázslat kéne! De nincs, ki varázsoljon… Menekülni kéne… De nincs hely… A tündérek mind meghaltak… 2008-01-06

#1882 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 23:46

Juc: Én abszolut laikus vagyok, de nekem tetszik, van hangulata.:-) Mindenki: keresek egy interneten keringõ szöveget, aminek az a lényege, hogy minden második vagy harmadik betû van csak jó helyen a szavakban és úgy is teljesen olvasható. Ergo értelmetlen az egész szöveg de mégis könnyen olvasható. Tudom, hogy nem vers és bocsánat az off-ért, de hátha tud valaki segíteni benne. Andi

#1883 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 0:28

Nesztek olvasátok! :D Élet van egy életem, benne az én szivem, folytonos harcok, reménykedõ álmok, tele lovakkal, és szomorusággal, ugyanakkor szerelemmel, sok-sok bosszúsággal, de én itt vagyok , tovább harcolok, mert azt elhiszem, a sorsomat én készitem.........

#1884 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 0:40

Andi köszi! Nem ismerem, amire gondolsz... Mustang, alakul ez! ;) ... B*ki de gyagyás vagyok... :D

Edited by Jucuus, 2008 január 13. - 15:08.

#1885 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 11:05

Juc: Én abszolut laikus vagyok, de nekem tetszik, van hangulata.:-)

Mindenki: keresek egy interneten keringõ szöveget, aminek az a lényege, hogy minden második vagy harmadik betû van csak jó helyen a szavakban és úgy is teljesen olvasható. Ergo értelmetlen az egész szöveg de mégis könnyen olvasható.

Tudom, hogy nem vers és bocsánat az off-ért, de hátha tud valaki segíteni benne.

Andi

Andi! Nem olyan szövegre gondolsz, ahol az elsõ és az utolsó betû van minden szóban a helyén? Én ilyenekkel szoktam találkozni, és azok valóban teljesen folyamatosan olvashatóak.

Jucc! Nem rossz! ;)

#1886 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 19:32

:D :D :D

#1887 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 14. - 15:56

Andi, ez egy ilyen:
Agonl katutók bebznyittotáik, hogy a szvakat nem srabon bûkentént olussavk,
ki henam csak az eslõ és ulostó bûjetét fegyjilük meg a tibböt, csak egyben
nüzzék és nem serrond szinert.
Ez terszeméseten csak azkora a szakavra igaz amit soszkor halnászunk,
és nem az olyokanra, mint a rogyûntópparû /roppantógyûrû/.
Szenitrem ez az egész fucsra egy tanálmuny letehett.

Ez meg egy dal. Az alapötletért és a segítségért köszönet egy kedves barátnak, H. M.-nak.

vérem ereiben
hét ló vágtasson
Napot kergessen
Holdat ugrasson

a Föld s az Ég
összeérjen lábuk alatt
fényes ösvény
végtelenjén szárnyaljanak

dob dobbanásból
forrás fakadjon
forrás fakadjon
szét is szakadjon

egyik ága
legyen álmom és halálom
másik ága
legyen az én édes párom

én édes párom
égnek ölében
holdfényben táncol
ragyog szemében

csillagok közt
várj meg engem édes párom
érted adtam álmom
s nincs más csak halálom

#1888 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 14. - 22:15

Smoft! :) Ez a dalod erõteljesen hasonlít a táltosdalokra. :) (lehetséges, hogy ez nem véletlen? :confused: ) Nagyon jó! Nekem nagyon tetszik. :kocc:

#1889 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 22:02

Smoft nagyon tetszik! Én mint minden télen..böjtölök egyszerûen ha van is valami ami megszületik nem érzem se jónak, sem megoszthatónak, vagy általában csak meg sem születik, befagynak a vénáim :D

#1890 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 16. - 10:50

Köszi. Jucc, nem hiszek a véletlenekben. ;)

#1891 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 10:10

sfmot, ez kárily. csak itt-ott dcöög, szgatóászm nem simmtel - szretniem. Csak, mert pbálróamt rá egy eszgyreû dllamaot grátinozi és megtoboltt a rtisum. De ez meg kit érdekel? Király, oszt pszasz. :)

#1892 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 14:30

Poros, ez csak egy dallamra mûködik, direkt arra lett írva. (Súgok: próbáld ki a Kis kece lányommal.) Annyi módosítás van benne, hogy a dallam lüktetését megváltoztattam, meg tettem bele néhány népies-balkánias-keleties(nek mondható) hajlítást.

#1893 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 14:44

Böszki! És tényleg. Mármint működik a Kis kecére (kiskecét csókolom), bár az 5-8-as, emez meg 6-8-as. Most akkor megpróbálom 5/3-os bolgár ritmusban.

Mivel az elmúlt egy hónapban napi kb. 6-10 órát zenélek, ma arra ébredtem, hogy gyerekdalokat kellene írni. Az elsőnek már meg is van a szövege, csak hangszerelni kellene még: gordonka, brácsa, börönd, blockflöte, gitár és kopoltyú.

Élet egy szatyorban
(raffia, színes kockás, emitt-amott fölfoszlott, de azért masszív; lásd lentebb!)

vagyok úgy nagyjából másfél és száz között
szekunder tekercsbe öltözött áramszedő
nyolcvan rudimat* májkrémre költöm - hovatovább
félúton állok a leg és az utolsó között

nem járok fogászhoz, de a hajamra vigyázok,
mutatni valahogy, valamit, ami kevesebb a soknál,
de ha reggel öltözöm az áramszedőbe indulva
megtorpanok, mér' jobb a használt zokni a mosottnál?

és mindig azok az öreg szakik, nyomjuk a műszakot,
beszólnak, mert még elhiszik, hogy attól frankók,
ha leolvasnak egy villanyórát -,
nekik több van nyolcvannál,
mert a nyolcvanra rájönnek még az évek,

az évek pár rudiban visszatérnek,

hát így őgyelegnek másfél és száz között
mondom egy csajnak, hogy több leszek a soknál,
mert rámjönnek majd az évek, a villanyórák,
minden kátyút ismerek, ha a lecsóra hazaérek,
májkrém és két üveg sör csilingel a bringavázon

hogy törne má' el? ismerek minden kátyút a járdán!
nyugi van má'! a lecsóra hazaérek!
jó ez a sörösszatyor, ne ugassál, ma is kiloptam
a műszakból egy csavarhúzót, kétszázé' eltolom
a szomszédnak - mondom jó ez a szatyor,
nem bukik ki belőle a szajré.

*ezremet

Edited by Porfelhõ, 2008 január 17. - 14:46.

#1894 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 18. - 20:43

Porfelhõ! Mondd ezt hány éves korosztálynak szántad? :dev: :Különben jó :yeah: :D Smoft! Nem vagyok egy nagyon muzikális alkat, de a kiskece lányomra "elénekeltem" magamban, és tényleg jó rá! ;) Jah, és én sem hiszek a véletlenekben. :)

#1895 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 19. - 9:46

Valami hasonlót akartam kérdezni én is Porfelhõtõl. Azért kíváncsi lennék, hogy hangzik ez élõben, fõleg kopoltyúval. :kir: Jucus, persze, hogy "tényleg jó rá", mondom, hogy arra írtam. :D

#1896 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 19. - 10:00

Ja, azt meg elfelejtettem mondani, hogy ha jobban megnézed, csak az elsõ sorban van 6 szótag, de az "ei" miatt ötté redukálható, ugyanis kb úgy hangzik, mintha "erejben"-t mondana az ember.

#1897 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 19. - 11:09

Erejbe, erejebe, ?nánnáná, nánnáná? kertek alá menni, a babám, kertjébe. azt hiszem ez a dal úgy kezdõdik, hogy: Lóra, csikós, lóra! Nem a csárda felé, elszökött a ménes, Lenygelország felé... Ja, amúgy meg óvodásoknak szántam a verset. Tuggyák csak meg javakorán, hogy mi a bánat. Meg ilyenek.

#1898 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 19. - 11:26

Na de Porfelhõ szatyrosát ezen az alapon: Agonl katutók bebznyittotáik, hogy a szvakat nem srabon bûkentént olussavk, ki henam csak az eslõ és ulostó bûjeté... kellett volna olvasni, nem direktben.

#1899 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 19. - 14:15

azt hiszem ez a dal úgy kezdõdik, hogy: Lóra, csikós, lóra! Nem a csárda felé, elszökött a ménes, Lenygelország felé... az jó dal,ismerem énekeltük koruson :gm: :gm: :gm:

#1900 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 19. - 15:35

Smosft, ez még mindíg nagyon tetszik! :) És szerintem táltos ének... :P Meghajolok nagyságod elõtt! :) Porfelhõ! Óvodásoknak??? Szerintem... Najó, nekik még tudsz újat mondani, de az általános iskolásoknak már nem... :P Érdekes a célközönséged, de jó! :D Sok sikert hozzájuk! :dev:

#1901 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 20. - 13:19

Jucc, mindenáron zavarba akarsz hozni? :)

#1902 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 20. - 14:05

Eddig nem volt terveim közt, de most, hogy felvetetted! :dev: Na, jó, viccet félre téve, nem, de ha adott a helyzet, miért ne? :D

#1903 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 31. - 18:38

'A hajnal hozott csillogást

Megszámlálhatatlan vallomást

Álmaidban még ragyogást

Óriások lába mellett

Csak néztél, s derengett

Õk csak néznek téged

Lenéznek, arrébb tesznek

Megölelnek elengednek

Csak játszanak veled.

Mint mikor még gyerek voltál

A legszebb gyerekszobában

Játszottál, nevettél

Ólomkatonákat gyûjtöttél

Lovacskáztál, szerettél

De mindig felébredtél

Minden nappal változott,

De neked az óriások

Hiába voltak nagyok.

Engedted, hogy dobáljanak

Hiába rángattak

Csak nevettél, vállat rántasz

Te úgysem bántasz.

Hiába volt éjjel sötét

Az álmok gyermek hitét

Belõled kiölni úgyse fogják

Csak most már nekünk fáj

Hiába tudjuk, hogy csak nevetnél

Vállat rántva közölnéd

Mit sírtok mikor úgyse számít

Por engem csak nektek borít

Tudjátok, csak az fáj nagyon

Hogy hiányozni fogtok, tudom!’

2008-01-30

Egy olyan fiú emlékére aki nem csak nekem fog hiányozni. Mindenkinek hozott az életébe egy kis boldogságot. Aki ismerte, szerette õt. Köszönjük! '69Eyes' tudom hogy egyszer majd még eljösz és megszöktetsz ahogy ígérted.

#1904 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 1. - 17:50

Babszem! Ez gyönyörû! Kicsit más vízre evezve. Ez már kb.: egy hónapja kiakaródzik jönni belõlem, motoszkált, piszkált, de nem. Valamiért nem volt meg a kellõ hangulat, vagy a lehetõség. De ma, valami történt. Jött egy gondolot, beugrott a fejembe egy - két szó, s végül megszületett, mi már oly rég óta kikívánkozott: Villannak a fények, A lámpa elalszik, Felcsendül a zene, Indul a testek versenye. Átrepít egy másvilágba, Átvisz a mosoly országába, Minden test csak versenyez, Nem ér utol ki nem szeret. Lassul, gyorsul, lassul, gyorsul, Elhagy, utolér, ellök, visszahúz, Fordul, lép, elõre, oldalt, hátra, Vissza, csak fordul, és fordul. Csókot ad a kéz a kéznek, Mosolyt fizet, mosoly képre. Csillagokkal harcolhat, Teste másként mozdulhat! Harcos lett a halandóból, A létek harcosa, s Olyan csatát nyer, melynek Nincs áldozata. Elszaladt a rosszkedv, Elszaladt a bánat, Messze visz a lélek, Ha társra találhat. Elrepül a rózsaszál is, Elrepül a bánat, Kézen fogja párját, Visszafordít rajta párat. Véget ért a verseny, Véget ért a csata, Elcsendesül a zene, Mehetünk ma is haza… 2008-02-01

Edited by Jucuus, 2008 február 1. - 19:01.

#1905 C'Lear király

C'Lear király

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 287 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 1. - 21:02

Juc: Én abszolut laikus vagyok, de nekem tetszik, van hangulata.:-)

Mindenki: keresek egy interneten keringõ szöveget, aminek az a lényege, hogy minden második vagy harmadik betû van csak jó helyen a szavakban és úgy is teljesen olvasható. Ergo értelmetlen az egész szöveg de mégis könnyen olvasható.

Tudom, hogy nem vers és bocsánat az off-ért, de hátha tud valaki segíteni benne.

Andi

Aknida! Ezt ksetered?

A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy
tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestõgée
annak mkénit rdeeözndenk el a btûek:
eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslõ és
az uolstó betû a hlyéen lygeen; ha
a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a
jleezmlõ, a sövzeg aokkr is
tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A
jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az
erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam
tleejs sazakvat ovals.

#1906 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 1. - 21:05

Ez elképesztõ... :D

#1907 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2008 február 1. - 21:22

Desertor Fidei (A hitehagyott) Letünni csendben, mélyen, elpihenni, Kihúnyni, mint a gyertyaláng Törõdést, bút, bajt elfeledni, Alászállni a lelkek csarnokán; Beh szép is volna örök lankadásod, Az enyhet adó megnyugvás, Halál! Hûs ölelésed, titkos suttogásod- Csontkebleden a szív vígaszt talál. De nem! Ne bûvölj! Mást rótt rám a végzet! Bukjon ki gyenge; én nem alkuszom! Nem csalsz tõrbe hû barát, enyészet, Acél vagyok és úr a sorsomon. S ha rút világom eltaszít magától, Reménynek, harcnak mindnek vége van, Ha Isten földre hull trónusáról Lesz még akiben higgyek: Önmagam! Bayard de Montbrun

#1908 C'Lear király

C'Lear király

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 287 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 1. - 22:15

Ez elképesztõ... :D

Ugye? :)

#1909 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 2. - 21:07

Babszem! Ez gyönyörû!

Kicsit más vízre evezve. Ez már kb.: egy hónapja kiakaródzik jönni belõlem, motoszkált, piszkált, de nem. Valamiért nem volt meg a kellõ hangulat, vagy a lehetõség. De ma, valami történt. Jött egy gondolot, beugrott a fejembe egy - két szó, s végül megszületett, mi már oly rég óta kikívánkozott:

Villannak a fények,
A lámpa elalszik,
Felcsendül a zene,
Indul a testek versenye.

Átrepít egy másvilágba,
Átvisz a mosoly országába,
Minden test csak versenyez,
Nem ér utol ki nem szeret.

Lassul, gyorsul, lassul, gyorsul,
Elhagy, utolér, ellök, visszahúz,
Fordul, lép, elõre, oldalt, hátra,
Vissza, csak fordul, és fordul.

Csókot ad a kéz a kéznek,
Mosolyt fizet, mosoly képre.
Csillagokkal harcolhat,
Teste másként mozdulhat!

Harcos lett a halandóból,
A létek harcosa, s
Olyan csatát nyer, melynek
Nincs áldozata.

Elszaladt a rosszkedv,
Elszaladt a bánat,
Messze visz a lélek,
Ha társra találhat.

Elrepül a rózsaszál is,
Elrepül a bánat,
Kézen fogja párját,
Visszafordít rajta párat.

Véget ért a verseny,
Véget ért a csata,
Elcsendesül a zene,
Mehetünk ma is haza…

2008-02-01

Ez elképesztõen tetszik le is irtam magamnak!csak igy tovább!!!!!! :D :D :D :D

#1910 lemezlovas

lemezlovas

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 4. - 13:42

Ördög-gyerek kis szobába, Falnak szaladt izgalmába, :)

#1911 hintaló

hintaló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 8. - 11:47

Eszembe jutott az avantgard/konstrutktivista Kassák "nikkelszamovár" Lajostól: A ló meghal, a madarak kirepülnek . Vigyázat, hosszú, de vannak jó részek. :dev:

#1912 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 9. - 23:17

JUJ alkotam: osztálytárshoz: Dávid beint amikor ámit miközben minket kábit és embereket lázit. Sirfelirat: Ittt nyugszik Ada, kezdte mint -baba, végezte mint nyanya" "itt nyugszik Enikõ, Teste mázsás kõ, lelke már felszállt, nem tudom hová, miért is rugta el egyik lova?!" hó fehér hó hû!hol az olló? halihó ott jön a ló! és vele az olló de megható lent a tó hó! Tavasz lassan elvonul a tél helyére ujra tavasz ér megjent a tavaszi szél a napsütés a tájra fér ó a messzi-messzi tájon emlékek vonulnak fájon de tavaszodik ujra igy térek nyugovora Élet:(ezt lehet h már beirtam :rolleyes: ) van egy életem benne az én szivem folytonos harcok reménykedõ álmok tele lovakkal és szomorusággal ugyanakkor szerelemmel sok-sok bosszusággal, de én itt vagyok, mert azt elhiszem a sorsomat én készitem Tanka erdõ közepe lelapuló nyúl füle csak a csend honol miért a hold világol nap kelti a világot elborult az ég kint csak kis csillagfény ég holdvilágos éj. kitisztult a nap világ kibujik a kis virág zúzmó és mocsár béka szeme ki-be jár ez egy élettár ez lenne egy életár? inkább csak egy rimtár! Limerick Volt egy nõ úgy hivták Vivien mindenki gunyolta,hogy milyen ujjait lakozta divatot álmodta osztályból csak õ volt ilyen Szavak a pej csikó szépséges a költészet kétséges az én szivem bánatos az ibolya illatos de nekem a regény lekötõ szép élmény nyilik a hóvirág és a szép kék virág Nem valami jók!de lehet sztem rajtuk multni esetleg :D :D :D :D

#1913 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 11. - 13:11

utalás..ismerkedési szándékkal délceg fiatalember szerette volna versével köszönteni Bokort.
Nem tehette, ezért most idekûldte:

Bár szoknyád nem bokorugró,
Arcod viszont szívhez szóló.
Hajad is egy képre hajaz,
Mit láték a fórum alatt...

Csak most látom, mit hagytam ki... :D Kissé megkésve, de ezúton köszönöm a köszöntõt ama délceg fiatalembernek, kit a fenti versike megkreálására ösztönzött ábrázatom! :cool: :D :D

De vajon milyen képre hajaz a hajam? És ki lehet az a délceg herceg? :) :kíváncsiskodó:

#1914 Porcica

Porcica

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 14. - 10:48

Íme tõlem is egy versike. :) Mondd, látod ott azt a csillagot? Magasan, fenn, hogy ragyog! Csodás ezüst fénnyel, Hideg büszkeséggel. Süket magányát õrzi, Még az idõt sem érzi. Dacolva az éjjel, Sûrû sötétséggel, Csak ragyog, ragyog fényesen, Merengve az Életen. S egy éjjel, mikor aláhullva Az éj tengerét felborzolja, Talán mi siratjuk halálát, Pedig csak feladta magányát... Mondd, látod ott azt a csillagot? Igen, az a fénycsepp én vagyok.

#1915 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 14. - 23:55

Ez egy nagyon szép belépõ. :) Gondolkozom most nagyon, hogy feltegyem -e... Szerintem akad közületek is olyan, aki ismeri ezt az érzést. Nekem most volt szerencsém eltölteni egy hosszabb - rövidebb idõt inmáron harmadjára egy olyan intézményben, ahol fiatalokkal foglalkoznak. Ahogy elnéztem a fiatalokat, és a gondozóikat, ma este ez jutott az eszembe. A XV. Kerületi fejlesztõ napközi Gondozóinak! Hálás vagyok mindenért, Hogyan mondjam el neked? Nem szeretnék messzeséget, Nagyon hiányzik a léted. Hálás vagyok most neked. Mosolyt küldök, hogy legyek, Puszit dobok, hogy értsetek, Titeket mennyire szeretlek! Áldás vagytok énnekem, Mert szerettek engem. Hálás vagyok mindenért, Mit értem tettetek. Fekszem, vagy ülök, Szólni sem tudok, Tán meghatódtam? Egy életet adtatok. Elfogadtatok így, Nem kérek többet. Adnék inkább mosolyért Mosolyt, hogy értsetek. Fejemmel bólintok, És néha harapok. Ütök is ha úgy van, Vagy motyogok halkan. Lehet, hogy épp üvöltök! Magam bántom, mert rémülök. Esetleg csak pislogok, Néha jókat mosolygok. Mélyeket lélegzem, Kérdezek, és létezem. Mert Ti mind itt vagytok Földre szállt Angyalok! 2008-02-14

#1916 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 17. - 21:11

:kocc: Jucus nekem ez tetszik. Porcica ezt te írtad? Nem tudom meg mondani miért de eszméletlenül ismerõs..lehet hogy olvastam már hasonlót.

#1917 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 17. - 22:15

Köszönöm Bab! :) Ezt én is akartam már kérdezni, mikor feltettem a versem, csak elfelejtettem. :D Mert, nekem is nagyon ismerős, csak nem tudtam behatárolni, hogy honnét.

Edited by Jucuus, 2008 február 17. - 22:18.

#1918 Porcica

Porcica

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 10:35

Teljes mértékben saját darab, mostanában még csak verseket sem olvasgattam, tehát az utánérzés sem valószínû....talán a hangulat ismerõs. :) Nem loptam, becsszó. :ang:

#1919 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 10:57

Ha már valamire, nekem elsõre az Omega 8. albumán, az Idõrabló c. lemezen lévõ egyik dal szövegét idézi. Azt hiszem, Napot hoztam, csillagot a szám címe, de csak annyi jut szmbe belõle, hogy: "... nézd a két kezem, nézd csak hogy ragyog". Úgyhogy megeshet, arra sem hasonlít :D. U.i. Ez azért el lett mondva, mi? :D :D :D

#1920 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 15:12

Nem gyanúsítás volt, csak tényleg nagyon hasonlónak tûnt valamihez amit azt se tudok mi :D Porfelhõ lehet neked lesz igazad :)