Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Versek

• Please log in to reply
2021 válasz a témához

#1841 udipaci

udipaci

Új vendég

• Kizárt tag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 16:44

on... SZERETNÉK szállni, minként a szél, mely szabadon jár. Szeretnék szólni, dalolni vígan, mint egy madár. Szállni az égen! Mindíg feléd! A Nap felé... Szeretnék lenni, lényként leledzni, legalább virtuál! Szeretnék írni, szólani hagyva kissé csupán. Szántani papírt! Róni a sort! A monitor-n...

#1842 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 17:57

mustang40 :kir: költõkirály! :D költõFEJEDELEM!!!! :gm: ..kész veszedelem :rolleyes: favory-ra nézvést biztos, de mán talán rám is,már most! :rolleyes: :kocc:

köszönöm,de az utobbi idõben nem kötök,ugy h nem kellfélni...favoryra meg mindig is veszélyes voltam :gm: :dev:

#1843 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 19:29

köszönöm,de az utobbi idõben nem kötök,ugy h nem kellfélni...favoryra meg mindig is veszélyes voltam :gm: :dev:

Hogyan tudhatnád mennyire szeretlek én ha bakker,
nem áll rendelkezésemre csupán néhány betû és karakter?
:gm: :dev:

#1844 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 19:35

jaja....favory édes , miért vagy ily kényes, szeretnélek,de nem vagy édes :gm: :gm: :gm: nem megy ez nekem,fõleg...ma...de nem baj majd költök neked külön egy verset... :gm: :gm:

#1845 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 19:48

...hüppögte szemrehányóan a grófkisasszony, s apró gombszemébe könny gyûlt. De hamarosan meg is enyhült. :dev:

#1846 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 19:52

de gróf,igy felelt:henyhúl az a agyad,de nem én! :dev:

#1847 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 19:56

1 gondolat bánt engemet, koptassam-e a billentyûzetet fejem nem dönthetem meg, mert nincs mögötte támasz. *Enikõ egy hercegnõ kicsit talán mocskos de szíve 100 karátos velem itt csak szemétkedik a fene egye ki a szemit.

#1848 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 20:06

1 gondolat bánt engemet,
koptassam-e a billentyûzetet
fejem nem dönthetem meg,
mert nincs mögötte támasz.

*Enikõ
egy hercegnõ
kicsit talán mocskos
de szíve 100 karátos
velem itt csak szemétkedik
a fene egye ki a szemit.

na várj csak!!! :gm: :gm:

#1849 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 20:19

bianka vörös hajú inka, miért vagy ily dinka? hiányzol óó te "dinka"!! :D oly verset nem költök, melyet te költesz, elégedj e rövid tökkel.... :gm: :gm: :gm:

#1850 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 20:34

törölhetõ

Edited by favory, 2008 január 8. - 1:08.

#1851 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 20:45

bár ez nem a te versedhez való, de herceghez talán találó, volt egy sárga ló, gyönyörû szélvész ló, hegyeken át vágtatott, a világ vele láthatott. ijeszteni könnyen lehetett, kordában tartani nem lehetett, csak a szelek szárnyán vágtatni vele, de én szeretem ott vágtatni vele. Mily' szörnyû fenn az ég, szivemben bánat ég, már földbe eltemettük, szivünkben mélyre temettük!!!! herceg emlékére!! :hupp: :(

#1852 csilike

csilike

Csikó

• Fórumtag
  • 246 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 21:15

csak azok a rimek nem jók amik ugyan azok... enikö drága, a költök szabdságát ki is használja...

Edited by csilike, 2007 december 9. - 21:32.

#1853 csilike

csilike

Csikó

• Fórumtag
  • 246 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 21:33

én is irogatok sokat csak én megtartom azokat... nem szeretem kürtölni hogy mily hülyeséget bir az agyam megszülni.... bár van köztük egész jó mint a guruló hordó... ugysem tudjátok hogy miröl van szó.... :ang: esetleg musztang.... amit a huculról irtam... de ha megszvazzátok hogy nevetségessé tegyem vele magam szóljatok oszt felirom.... de csak közkivánatra... :yeah: :guny:

#1854 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 17:32

mit irsz fel?tudod nem azzé,de mkost nem birom a kritikát.....és nem érdekel az h szó ismétlés van...jahh és tom h te sokkal többet tudsz meg jobbat de lehetnél rám is tekintetel....mert sokáig én se birok egyes dolgokat... :dev: :dev: :dev: :gm: :gm:

#1855 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 17:32

törölhetõ

Edited by favory, 2008 január 8. - 1:09.

#1856 csilike

csilike

Csikó

• Fórumtag
  • 246 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 17:34

jah mint bálna f...a az iszapot...

#1857 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 17:39

mit nem lehet ezen érteni?csak annyi h na jó mindegy....elegem van...... :hupp: :hupp: :hupp: ... csunyák :D :D :D

#1858 csilike

csilike

Csikó

• Fórumtag
  • 246 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 17:56

ha mindenképpen kell a vita, legyen oan mint a szita, mert ezen egy + 3as szemüveggel se látok át... :gm: ehez a vershez jobb lenne ha látnátok a képet... amin egy nagy kövér lusta hucul póni van....: jön a hordó gurul már, ez a ló itt terád vár, szétterül a nyereg rajta, amilyen kis dagi fajta. jó lesz vele vigyázni, mert megin' elkezd cikázni, van benne vagy vagy fél tonna, nem éppen egy madonna! olyan makacs mint a szamár, ki ha akar megin' megáll, ha ö nincs itt minden kihal, igen! ö az nemmás: VIHAR! szétrugja a valagod, vagy átformálja alakod, ö most itt a keménygyerek fara mint az élet, kerek! elszalad a kis tulok, ugy szaladok majd meg fulok, utolérném én ha tudnám, dehát neki lába duplám, hameg egyszer megfogod, ugy elránt a kis tulok..., jobb ha rögtön ereszted, mert neked farol s azt mondja, hogy verekszek!

#1859 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 18:10

elegem van belõled csilike,mindenben lepipálsz ugyh elmegy a kedvem tõle... :D :D :D hát igen a muszkára ez az igaszág!!!!!!!! :D :D :D

#1860 csilike

csilike

Csikó

• Fórumtag
  • 246 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 21:43

ne legyél mán oan flusztrált... egyél répát igyál bort, attól nem leszel szétszórt, egy róka az asztalra, egy vers meg megy a falra... szóval a belöled áradó pia mennyiségének a szaga és a rimek sokaságának száma egyenesen arányos.... és HÁNYadosuk mindig állandó.... :kir: :ang:

Edited by csilike, 2007 december 10. - 21:44.

#1861 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 12. - 18:45

de vicess,de beteg vagyok és igy nem értem a humort :hupp: :hupp: :hupp: nem leszek ma msnenen!!!!!!

#1862 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 12. - 18:49

Enikõ drága, nem vagy egyedül, osztozunk megint a bánaton, mint régen. :gm: :D :dev: :(

#1863 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 12. - 18:58

mondtam már h pofátlanságod és szemétséged határtalan?! :D :D :D :gm: :( :dev: :hupp: :hupp:

#1864 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 12. - 19:40

Ha az álmok véget érnek.... Ha az álmok véget érnek, mikre az emberek vágynak, miket egy ideje dédelgetnek, vajon ujabbat álmodnak-e?? Egy embernek rengeteg álma lehet, de azok közül nem mind teljesülhet, ha mindenki álma valóra válna, vajon a föld milyen válna? mikor ló közelbe kerültem, egy nagy kivánságom keletkezett, megnyert versenyekrõl álmodtam, szivemben nagy ló szeretet lett, most mikor célba értem, itt állok egy verseny szélén., örömöt a szivemben nem érzem, ürességet érzek felén, más fele fájdalmamat. :(

#1865 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 15. - 18:09

Öreg ember, nem vén ember, íme a bizonyíték. Kit érdekel, hogy "csúnya" vagy?! Hogy nem gömbölyû a segged. Hogy arcod nem épp festett kép, S nem duzzad tõgyként csecsed. Én nem gondolok erre-arra! Nem mondok-sorolok okokat. Csak leírom ide sorba' lásd, Ez értelmetlen sorokat: Kit érdekel, ha mondod: "csúnya" vagy, Ha öledben-karodban két fiam?! ÉN úgy látlak még, mint egykor, régen, Midõn bálvánnyá tett a pillanat. Kit érdekel, hogy "csúnya" vagy?! Hogy nem gömbölyû a segged. Hogy arcod nem épp festett kép, S nem duzzad tõgyként csecsed. Én nem gondolok erre-arra! Nem mondok-sorolok okokat. Csak leírom ide sorba' lásd, Ez értelmetlen sorokat: Szeress, még most is! mert nélküled Vad szívem, biztos meghasad, Mint tág mezõn egy magányos fa, Mit vihar mennyköve sújtana. Bemásolva:Kovács Ferenc tollahegyérõl

#1866 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 17. - 23:21

Milyen az élet? valaki mondja meg milyen az élet, valaki adjon róla egy képet, lovak nélkül már soha nem élhetek, de miattuk világgá mehettek-e? azt mondom szeretem a lovakat, de senki nem teljesiti az álmokat, teljes szivembõl õket szeretem, de lelkemben irántuk ég gyülõlete. :hupp: :hupp: :hupp:

#1867 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 18. - 1:26

Kortárs költészetünk csiszolatlan gyémántját hoztam el nektek. Íme: Petõfi Gameboy +i csendben ignoréra tettelek nekem ne emesgézz én rád nem pingelek nem izgat, ha visz a split remót vagy nekem nem vagy itt én ezen a csatin op vagyok ha kell társaság, botokat hozok nem bannolok, nem kikkelek csak csendben ignoréra tettelek

#1868 mairespaci17

mairespaci17

Új vendég

• Kizárt tag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 19. - 11:16

favory-nak, mustang40-nel versengve----- Szeretnék szállni, miként a szél, mely szabadon jár. Szólni szerényen, szolídan, szépen, mint egy gitár. Dalolni vígan, röpülni bár, mint egy madár!

#1869 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 19. - 18:05

éjen!éjen!bravó! :yeah: l e :gm: váltom favoryt!

#1870 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 28. - 17:02

Azt hiszem, a hiányosságaimat be kell pótolnom... :rolleyes: Ám mielõtt megtenném; Daniel San figyelmébe ajánlom; ismét szöget ütöttetek a fejemben! ;) Lupus In Fabula Csillámló fények, Eltûnõ remények, Visszatérõ álmok, Angyalszárny hozta mámor. Mosolyt vadászó Átszellemülten játszó, Mintha élete utolsó percét, Elvarázsló… Hidd zenész a múltat! Éltesd a jelent! S a bûvkör, mit mutattál, Álmokat szõ… Hitvese vagy a bájnak, Ellensége a magánynak, S kinek a homlokára Csókot nyomnak az angyalok, Hallotta muzsikád. 2007-12-27

#1871 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 28. - 23:12

Nos, jelentem a hiányosságaimat pótoltam, és meg kell hagyni, jót mulattam egy - két versen, ezt vegyétek dícséretnek. :) Amit talán hozzá fûznék - nem mint nagy költõ, vagy akármi, csak tapasztalat -, verset megosztani jó dolog, ugyan is nagyon sokat tanulhatunk egymástól. Én pl. korábban kikértem a többiek véleményét, és ezáltal sikerült segítséget kapnom, kicsit újítani. :) Most ismét megosztok veletek egy verset, pont tegnap volt 10 napja, hogy íródott, és ezen jót mulattam, amikor megláttam. :) No nesztek! Véleményezzetek! :) Születésünk, minden perce Fájdalommal tölt el, mert Újjá születsz minden percben, Hidd már el, hogy vezetsz! Csak a lángok közt élõ Mennyekben félõ, Halálos vágyban égõ, Pokolban megtérõ Messzeséget hívó Vadakkal vívó Társat nem kérõ, De téged megértõ Csak õ lehet a lelked A pontos szép percek, Mind neki köszönheted, Hogy vigyázza az álmod Mert különben elveszel, Lelkedre ketrecet teszel, És nem éled túl a holnapot, Mikor a Nap aranyba bújhatott! Elcsúszol a fényben, Hassal, lenézel, Mert kik királyok itt, Mind a mérged készítik. De megszánnak az angyalok, S hátadra szárnyakat adok, Mert végül te is megtérhetsz, Szíved elemészted… Nem marad más hátra, Megölel az élet, Csókot ad a múzsa, Angyalok utódja… 2007-12-17

#1872 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 29. - 19:02

de jó!ez tetszik nagyon! :D

#1873 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 29. - 22:54

Melyik? :rolleyes: Csak, mert ezen az oldalon több is van. :D

#1874 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 29. - 22:59

Születésünk, minden perce Fájdalommal tölt el, mert Újjá születsz minden percben, Hidd már el, hogy vezetsz! Csak a lángok közt élõ Mennyekben félõ, Halálos vágyban égõ, Pokolban megtérõ Messzeséget hívó Vadakkal vívó Társat nem kérõ, De téged megértõ Csak õ lehet a lelked A pontos szép percek, Mind neki köszönheted, Hogy vigyázza az álmod Mert különben elveszel, Lelkedre ketrecet teszel, És nem éled túl a holnapot, Mikor a Nap aranyba bújhatott! Elcsúszol a fényben, Hassal, lenézel, Mert kik királyok itt, Mind a mérged készítik. De megszánnak az angyalok, S hátadra szárnyakat adok, Mert végül te is megtérhetsz, Szíved elemészted… Nem marad más hátra, Megölel az élet, Csókot ad a múzsa, Angyalok utódja… 2007-12-17 User is offlineProfile CardPM Go to the top of the page + ez!!!!!!!!! :D :D :D

#1875 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 29. - 23:02

Jah! Értem! :D Köszönöm szépen! :) De azért bemásolni nem kellett volna az egészet... Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet (Na, jó offolás befejezve!!!)

#1876 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 30. - 0:42

:D :D :D jó vanna az észerûségemet valahol elhagytam! :D

#1877 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 1. - 20:34

Szerelemes vers most és tõlem utóljára, az szent.

"Fájdalmasan folyt sok napom ifjuság
Szép kezdetében bús szerelem miatt,
Örömtelen foly alkonyában
A szerelem lobogása nélkül."
/Vörösmarthy Mihály/

"Félek, félek, félek,
Félek, félek, félek."
/John Lennon/

Múlnak hetek, múlnak hónapok,
én nem érzem, én halott vagyok.
Heverek
A szobámban
porszemek szállnak
mint vízcseppek
a légüres térben.
A buszmegállóban
színes kabátok
hordozzák gazdáikat
de Te,
Te nem vagy sehol.
Miért is lennél,
egész máshol vagy,
ott éled, tengeted
képeslap életed.

A vágy egy villamos,
melyet Los Angeles óta
sokan tudunk.
A remény meg, egy fatehén.
A kancsal álmodozás
meg balhoroggal
alászállatik a purgatóriumba
ahol újólag megkeresztelkedik.

Bélyegrenyalt válaszboríték,
a feladónak vissza,
kiégett biztosíték,
az öcsém azt markolássza.

Közbe nem veszem észre,
mert Neked,
nagy ostobán,
szerelmes ócskaságot írogatok.

Állj le kölyök,
menj át a szomszédba,
ne bámuld, ahogy rágyújtok
magamra
egy konyakkal fellocsolt
jeges pokolt.

Mit látsz cigány,
mikor a tenyeremet nézed?
Bármit is,
rosszul,
négyéves koromban
rátenyereltem a vasalóra.

A vonat, az nem vár,
a vágányon ott áll,
ahol a csatlakozás
nem Monty Roberts módján
esik meg.

A Playboyban olvastam,
a nagy interjúban,
a volt vízilabdázó,
ma már diszkrét milliárdos
hogyan vizelt az erkélyén ki,
mikor új életet akart kezdeni.

Én is hasolnóan cselekszem,
köpök egy nagyot,
hogy rászálljanak a legyek,
hogy finom és õies legyek.

Ja, azt hiszem, szeretlek.

Ha ennél kifejezõbb lenne, a literára kellene feltenni. :D

Edited by favory, 2008 január 8. - 0:56.

#1878 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 1. - 22:58

Jó ez :) Rájöttem ahogy akkár milyen ócska érzés néha ez azért ennyibõl megéri, hogy legalább néhány buta rímet kivált belõlem, szerintem ez nállad is így van, jobb ez mint a többi, kicsit más.

#1879 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 4. - 21:04

Ha valami ghatás ér, mindegy, hogy öröm, vagy bánat, akkor sokkal könyebben, és jobban ír az ember. Mindegy, hogy ki, és, hoyg miként éli meg. A lényeg az, hogy alkotunk. :) És ez a jó! :) Hajrá - hajrá mindenkinek! ;)

#1880 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 5. - 20:06

verset-verset Jucuus!!!!!!! :D :D :D