Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Versek

• Please log in to reply
2021 válasz a témához

#1801 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 7. - 17:15

Kutyaugatás s köd ül meg az alkonyon. Avart égetnek. Szótagszám stimm.

#1802 Kislovas

Kislovas

Csikó

• Fórumtag
  • 255 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 7. - 20:28

Melyik verseket keresed?

Hát úgy elég sokat. Ismered esetleg?? Ilyenek pl, hogy Mythikus csoport, Mûvésznõk, Kamasz ábránd, .... ?
Köszi :)

#1803 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 7. - 22:00

http://kissbarna.hu/bpv/start.html

#1804 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 18:20

Na, dear emberek, ha van olyan, hogy trashirodalom, akkor ez az. Elõre is bocs. Álmodtam egy filmet, ahol vannak emberek és csak finganak és fekszenek a sorrend persze tökmindegy. Ezek az emberek csak finganak és fekszenek képzeljünk el egy olyan dogmafilm jelenetet mint például a táncost a sötétben csak akkor láthatjuk a dolgot teljes egészében amint Finganak és fekszenek mint a jóllakott kisgyerekek akiknek jobb dolga nincsen mint fingani és feküdni bõszen. A tanulság az lehet, s ez most igénytelen ragrím, jóllehet, hogy a rímmímelés a tartalom rovására nem mehet, vagy ha valaki mégis úgy teszi, kicsit épebb tartalmat keressen neki.

#1805 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 10. - 18:27

Elõre is bocs.

Még átgondolom. :D

#1806 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 19:00

Nem tehetek róla, hogy minden untat, ami normális. Kiváltképp, ha irodalomról van szó.

#1807 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 10. - 19:13

Szerintem nem feltétlenül kel közönségesnek lenni a nemnormális eléréséhez.

#1808 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 19:16

Köszi, ezt majd igyekszem észben tartani ;) Mindenesetre felvállalom akkor a jelek szerint közönséges oldalamat is. :ang:

Edited by favory, 2007 november 10. - 19:18.

#1809 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 10. - 19:24

Én is, csak nem tudok akkor verset írni, inkább csak a káromkodás. :)

#1810 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 11. - 13:42

limerik!..bár formájában teljesen normális, érzéseiben is. De szerintem teljesen szubjektív kinek mi a normális. :D

#1811 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 11. - 23:08

Favory, mondd, ezt mûvészetnek hívják? :gm: Nézelõdtem a verseim között. Ez tavaszal, illetve már nyáron íródott, gyakorlaton: A csontból kiváló, kúszó – mászó, vágyat ölõ, kéjt ébresztõ vádló, látó, mélyrõl törõ, hitetlenek hitét ölõ. Úgy hívják, hogy nem is hallod, hogy eljöttét nem is látod, hogy beléd vágjon, belõled egy darabot kivágjon. Aztán éltet, mérget, érted, neked adja, vágyat hajtja, tudja, de tagadja, lelkét megalkotja. Végül bevallja megmarkolja, átöleli, de meg nem csókolja, csak homlokát, arcát simítja, s keblén pihenteti társa arcát, csak láthassa… 2007-06-25 Ez is gyakorlati termés, ugyan azon a helyen. :) Nemtudom, miért az lett a vége, ami lett. :) Csend honol az éjben, Nem zavarja szél, A nyári nap melegében Nyújtózik az éj. Tündér suhan el A kósza autó felett, Annak zaját hallod A nyitott ablak mellett. Csend honol a szobában, Csak halk szuszogás van, Takaród fele lecsúszik, A hátad még nem fázik. Melletted valaki Álmosan nyújtózik, Hátadra kezét teszi, S tovább aluszik Az éjjeli csend Az a mámorító, Meg ne mozdulj, Álmodó! Békésen pihenõ, Édes, kicsi nõ… 2007-06-25

#1812 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 21:34

Juc, nekem az elsõ tetszik, bár nem kérdezted a véleményem, de ilyen banya vagyok és leírom, hogy számomra kissé lila.

#1813 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 21:36

Ezt kaptam villámpostán. Közzéteszem, ne csak nekem legyen rossz! :gm: :dev: :P Vannak nehányan a fórumon, Kit föltennék, s vesztenék bár lórumon, így a kártya jó tanácsa dereng át e kis pohárka jó rumon

#1814 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 21:37

Ezt kaptam villámpostán. Közzéteszem, ne csak nekem legyen rossz! :gm: :dev: :P

Vannak nehányan a fórumon,
Kit föltennék, s vesztenék bár lórumon,
így a kártya
jó tanácsa
dereng át e kis pohárka jó rumon

. :kocc:

Edited by favory, 2007 november 12. - 21:42.

#1815 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 23:26

Bírálgattam a verseimet, és arra jutottam, hogy megintcsak egy korábbi versemet osztom meg veletek. :) Ne kérd tõlem, hogy ne szeressek, Lelkem sebét ne keressem, Álmokat elszállni hagyjam, Vágyakért harcom abba hagyjam. Dühít az élet sok – sok perce, Igazságtalan, múló ketrece, Mi még is nyomot hagy benned, Mert foglya vagy minden percben. Hol van a mesevilág, ahol Gyermekként éltem, Hová ma is Visszavágyom éppen, hol a Hõs szerelmes, ki rózsát szakajt értem? Hol a varázslat, hol széppé válik a csúf, Hol az –az álom, ahol belül van a jó, Hová tûnik az – az ifjú, kit Álmomban látok? Búcsút intek minden szónak, Ne légy bolond, had motyogjam, Hogy rút testben él egy szép lélek, Csak oly kevesen veszik észre… Sírnék, ha hagyna az átkozott méreg, Mit nem adtak, szereztem teérted, Ki álmomban létezik, vagy elsuhansz elõttem, De rám nézned fáj, Még is légy mellettem… 2007-07-13 Illetve. Ez szerintem nem annyira jó, de hátha akad, akinek tetszik. :) Érdekel a véleményetek! :) Azt álmodtam, hogy jössz, Megírtam mesémben, Már éreztem az érintésed, S hogy csendben eltûnsz. Éreztem a közelséged, Hogy csókod közel jár, De ajkad még váratott, Mosolyt csaltál reám. Bóbiskolt a réten Minden egyes lény Lovak, fecskék, No, meg a kecskék… Aztán még is a fûben Hátra dõltem, s Azt hittem eltûnsz, De becsuktam a szemem… Ajkad meleg érintése, Illatod mámoros ölelése, Karjaid lágy simítása, Szemeid édes pillantása. Nem tartott tovább egyetlen percnél Még is visszajárok, Álmaim mezejére, Hátha látlak. Nem maradt máshol Létezésed nyoma, Csak a szívem, és a lelkem Búskomor regényének egyetlen sora. 2007-07-13

#1816 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 7:03

Nagyon szépek, Jucus! (Az ember ilyenkor szeretne megölelni... vígasztalni, elringatni... és ígérni, hogy ebben a világban a tiszta lelkeké a sor eleje... de nem tehetném. Nem hazudhatnék.)

#1817 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 14:09

Fogatlan szájával két ínye közé szívott a felismerés és most süllyed mint a lejárt szavatosságú tejföl a Dunában anyám ki akar nyírni mert nem tudok faxolni.

#1818 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 16:57

Nagyon szépek, Jucus! (Az ember ilyenkor szeretne megölelni... vígasztalni, elringatni... és ígérni, hogy ebben a világban a tiszta lelkeké a sor eleje... de nem tehetném. Nem hazudhatnék.)

Köszönöm! :ang:

Úgy tûnik, hogy a régi, illetve régebbi verseket érdemes "fellapoznom". :) Azon tûnõdtem, hogy ezeket feltettem -e már, de nem vagyok benne bizto. Így felteszem (mégegyszer). :)

Te lettél

Te lettél az éjjelem, s
Te lettél a nappalom,
Téged látlak, s
Téged hallak akárhol vagyok.
Te jársz folyton a fejemben,
Mindegy hol vagyok,
Téged áhítattal néznem,
Nem szabadott…

Te lettél kit szívesen éreznék,
Te lettél kinek szívét elérném
Te lettél kiben keresem a végzetet,
Te lettél kiben elveszek…

Búcsúzz el, hogy ne fájjon többé,
Búcsúzz el, vagy ne kínozz többé.
Búcsúzz el, vagy adj jelet,
Mert élnem nélküled, aligha lehet.
2007-03-20

Felednélek,
Fejembõl kivernélek,
Ölelnélek,
Testemnek, örökségnek,
Búcsúznék,
Vágyaktól, mámorban,
Élnélek,
De leginkább érintenélek.
Karodba,
Bújnék, álmodnék,
Hinnék,
Mesélj még, ölelj még.
Tedd meg,
Légy velem, s
Ne ellenem…

2007-04-29

#1819 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 23:18

:ang:

#1820 Pilgrimknight

Pilgrimknight

Új vendég

• Kizárt tag
  • 11 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 15. - 21:22

kedvencemtõl.... Troppauer Hümér: Én egy kis virág vagyok... Én, egy kis virág vagyok! Ki a réten ingadoz. Én egy kisvirág vagyok. Ki negédet illatoz! Kinek érintése, langy zefír, S kinek kedvence a jó kefír. Én egy kis virág vagyok, Ki szeret, s kit szeretnek, S ha nincs is váza mibe tehetnek, Formalinba' elleszek: ...a boncolás után! De szívem ott is még, töretlen dobog: Éretted, szép Klapancia, Én élek és halok! Mert!... ...Én egy kis virág vagyok... :rolleyes:

Edited by Pilgrimknight, 2007 november 15. - 21:23.

#1821 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 14:52

Lapszéli jegyzetek, péntek délutáni elõadás, érdektelen Szögletes orr alól akkurátus szavak csak a hangszín dalol, a tartalom elmarad. Potenciális kommunikáció basic way, horsy draw kopott variáció egyhamar nem lesz so I'm absolutely careless or already de ki az a zombi aki ezt megérti? Szoval itt ülök az órán szürkém közben a tegnapon jár varjak jönnek és sáskák a vesztemet várják. Kinézek az ablakon eszembe jut az otthon, -nevezzük így- 'this is a cannibalistic society' megjelenik az agnus Dei formatervezett íróasztalon szerteszéthagyott gondolatok. Króm szike lebeg a tanár feje felett gondolati operáció egyoldalú kommunikáció. Some kind of lecture az akarat ezalatt megtör. Csoporttársamnak, aki mellettem ül bután közlöm, mintegy figyelmeztetésül, figyelj, haver, aszem egy szõr lóg ki az orrodból, remove it, budd, mielõtt valaki ezért beszól. Lényegtelen. Kenyér, még csak az óra fele telt el, vagy még annyi se- az idõ mutatója kampó, lassan csöpög, a rossz pillanat általában örök, nehezebben kopik, legalábbis I wanna know what's on the other side is. Vigyázz, mert megharaplak, szólt a szükség, azzal falnak repült és meghalt. Elnök, eredendõen képzett szó, no doubt at all, it is so. Mondd még, csak mondjad a figyelem szakadatlan lankad úgyis, a társaság fele jóformán alszik, vagy eszik, and me.. I just wanna have a drink. And just one more thing for you, just read, that's all you've got to do. Láss át a ködömön, senor I still want you, or even more. Illúzió, infúzió kijárási tilalom génkezelt majom, kódok, paraméterek, és én még mindig szeretek. Folyosó, egy másik. :D :D

Edited by favory, 2008 január 8. - 1:13.

#1822 Gengsty

Gengsty

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 17. - 14:03

Alattomosan szövõdik életedbe, Ez az édes, de keserû látomás. Ott utazik mellett, s hiteget, Míg nem jõ a következõ állomás. Õ kiszáll a vonatból, De mindig jön valaki más, Alakot vált, s fenyeget, Gyönge lelkeknek gödröt ás. Ha ostoba vagy, s hiszel neki, Egy végtelen labirintusba mész, Hiába keresed a kiutat, Csak zsákutcákba érsz. De figyelj rám Te! Ki tönkre teszel, csapdába csalsz, Néha igazad lesz, És a valóságba halsz... Te! Ki csak azért létezel, Hogy életünkbe édes mérget cspegtess, S akkor is, mikor minden erõm elhagyott, Egy újabb ajándékkal kecsegtess. Nincs, ki nélküled élni tudna, Tán magának se vallja be, De Te vagy a Boldogság Útja, Mirõl egy ember se térhet le. A másik angolul van és nem is igazán vers, de azért megmutatom ;) Feel the freedom without borders, Feel the light breeze on your shoulders. Feel the power, that gives you the speed, Feel, you're a wild horse, you're a steed!

#1823 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 18. - 11:28

Nem bejárat 'hiába nagy akarat, kíváncsiság, -nincs válasz' vérnarancsba fulladt zárójelek kifordítva kérdõjelek, rövidre zárva 'aki nem él, azt nem lehet megölni' viszony által homályosan fenntartva, filmszakadás facultatio praecox, stb.

Edited by favory, 2007 november 18. - 11:29.

#1824 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 28. - 19:33

Immanens boldogtalanság, szerelem. Életre merõleges, halállal párhuzamos, bordó bársony indulat. Transzcendens magány, fogadásos boxmeccs elbántak a rézbõrûekkel, ahogyan Te velem Acélkék igazságtalanság. Varjú röhög, a régi tévé hátulját leemelik a kábeleken csöpög a nikotinérzékeny idõ Velazquez tudta, mi a fölény. Már nem várlak.

#1825 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 28. - 21:40

Azt hiszem nincs világ nincs valóság nincs virág. Ami nyílik és meghal Mi sem élünk egymással. Egyedül sem vagyunk Együtt sem létezünk. Úgy élünk hogy lélegzünk, De sosem léteztünk. Illúzió minden tudod, Én akkor is boldog vagyok! Itt vagyok hozzád érek, Becézlek rád nézek. Játszunk, ölünk, gyûlölünk, Szeretünk és kihülünk. Fekszik kitárt testünk, Illúzió csupán a lelkünk. Mindenünk minden Itt, most, emberben Nincs lélek és értelem. Egy van és egy minden. Egy az isten és az ember Egy a világ egy az ember Egy az állat egy az ember Egy vagy és egy vagyok. Minden vagy és mindenki És ez az egy sincs Most van, és itt vagy De idõ sincs, s te sem vagy. Mert semmi sincs mi megfogható Nincs semmi olyan kimondott szó Ami visszafordítható, oda Oda ahol én több vagyok oda ahol te vagy, És semmi más is van. Mert nincs világ Nincs virág Amit adtál csak szép De szépség sincs, csak varázslat Szív sincs s bánat neked egy varászlat s Nekem maga a világ. Az Isten az ember az állat. 2007.11.28

#1826 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 28. - 21:42

ok-okozat :kocc: :kv: :D

#1827 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 28. - 21:44

:ang:

#1828 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 28. - 21:48

Babszem, ez nagyon jó! :) Találó! :kocc: Közben rájöttem, hogy érdekelne a véleményetek errõl. :) Ma még szürkébb az ég, Ma még búsabb a fény, Ma még rosszabb élni. Már nem nyújthatom érted kezem, Már nem csókolhatom a szád, Már nem nézhetek rád… Elfújtak tõlem a szelek, Elfújják tüzemet, Elfújnának engem is? Had legyek veled! Elbúcsúztál, nem vártál, Elmentél, nem sírtál, De elfordulni tõlem, Nem tudtál. Utoljára megöleltél, Utoljára megszerettél, Utoljára megcsókoltál Homlokomra, utoljára rajzoltál… Tartson örökké az ölelésed, Tartson örökké a csókod, Tartson örökké minden perced, Tartson örökké minden jeled! Mert szeretlek, Mert nem feledlek, Mert örökre veled leszek! 2007-10-29

Edited by Jucuus, 2007 november 28. - 21:58.

#1829 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 28. - 21:51

Babszem, elismert leszel, vigyázz, mert féltékeny leszek :D A rohadt kortárs, senki nem érti. Én nagyon elismerem magam :D

Edited by favory, 2007 november 28. - 21:54.

#1830 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 28. - 22:18

Hát őőő azt hiszem ettől nem kell félned :D Tudod ha majd meghalok és a síromra föld potyog..:D Vagy még akkor se, meg nem is, mert nem. :D És csakazértse. Amugy párkortárs dolgot utálok az építészetet főleg.Gyűűűlölöm :D :D De a tánc az brutál azt pedig imádom a többit meg álltalában csak nem értem. :D Jucus én most ezt nem tudom átérezni.. nagyon nem vagyok ilyen búskomor hangulatban, de az eleje jobban tetszett mint a vége. Amugy mg " nem értek a lovakhoz" :D

Edited by Babszem, 2007 november 28. - 22:19.

#1831 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 28. - 23:18

Babszem! :D Elárulom Neked, hogy most(már) én sem vagyok ilyen hangulatban. Éppen ellenkezõleg, nagyon is jó kedvemben vagyok! :) Csak jókedvemben nemmindig tudok írni, így keresgélek a régebbi versek közt. :) Talán, majd a mozgásrehab gázos vizsga holnap megihlet!!!! :dev:

#1832 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 8. - 15:57

favory na itt van néhány költeményünk persze lovasok.... Nem volt õ oly szépséges, de annál inkább kényelmes, Õt már soha nem nyergeljük, de soha el nem feledjük, õ a mennyországba halad, szivünkben örökre megmarad.(én irtam alizhoz...) a kis IDA mijen kecses olyan a szõre mint egy bekecs fara formás elég feszes ö a kicsi nagyon kezes. csak kár hogy má nincs velunk(mérienn) irtam én róla egyet, elmondom most nektek. Jön a hordó gurul már, ez a ló itt terád vár, szétterül a nyereg rajta, amilyen kis dagi fajta, jó lesz vele vigyázni, mert megin' elkezd cikázni, van benne vagy fél tonna, nem éppen egy madonna! olyan makacs mint a szamár, ki ha akar megin' megáll, ha ö nincs itt minden kihal, igen ö az nemmás: VIHAR!(ezt meg persze csilike)

#1833 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 8. - 16:30

néhány vers tõlem és csilikétõl.... :D fõként favory kérésére :D Ó te sárga emberszemû csoda, Hát a csikoval jöttél oda? Honnan szalajtott a gazda?, Téged,te négyláb kesely mazda? Honnan érkeztél a lószálliton?, Hogy-hoy itt állsz négy patádon?... Egy nap az istállóban, Ló fej volt a jászolban, fekete orrcsikos csikó csoda, Hát,te hogy kerülsz oda? Vigyorogva kérdem én, Te fekete csikó csoda, Mig nevetve kimondom, zsuzsi oldalba nyom, legyen a neve:betyár, Igy lett a csikó:BETYÁR..... betyár báttya: Egy nap itt a tanyán, a lópusztulás után, megjelent a lószállító, benne egy szép kicsi csikó, neve olyan mint jelleme, betyár! az rá illene! ittlétét már azza kezdi, sok lóü seggét lefejeli, de ha egyszer kiszabadul, szárnyat kap s ugy megvadul..., szerintem terápiára szorul...! Szerinted a csikó terápiára szorul? Ez ügyben a gazda kihez fordul? A csikó,anyja helyett anyához! A szõke telt idomú Zsuzsihoz! Õ majd kikúrálja a beteget, Majd foglalkozik vele eleget. hehe Mérien, lehetsz ilyen, cserébe légy lovon ilyen, mert ha lovon nem vagy ilyen, igy ne légy ilyen POFÁTLAN!!!!! na csak vicc volt!!!XDXD Álmodozni lehet, igérkedni lehet , de beváltani nem csak lehet, hanem kell(het)....hihi jó is lenne!! mérienn a jó kis lován, itt döcög a tanya utján, teper lova mint a szélvész, szinte golyóként mész, ó te irok királya mérienn , az irásod miért ilyen, te irók gyöngye, irásod a magyarok "gyöngye". hehe ragados zsuzsi verselése na csak viccelek hehe ez oan "utánuk utánam" forma akar lenni... itt az igazi magyar vándor... de nem ám Rózsa Sándor... mérienn a nyeregben... bár nem Szabó Gyözö szerepben... te még lehetsz filmsztár... de a lovad soha már... : ( ez vegyes a legtöbbje lovakrol szól!!!!!! :D

#1834 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 8. - 16:35

"...jár, mint a veszett kutya a részeg fiú. 'Beindulás!- üvölti maga elé mégis ily szomorú, és ez már annyira szánalmas, hogy a szikla repedne, de nem. (be se fejezem.)" /K. Kabai Lóránt/

Edited by favory, 2008 január 8. - 1:13.

#1835 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 8. - 16:37

"...jár, mint a veszett kutya a részeg fiú.
'Beindulás!- üvölti maga elé mégis ily szomorú,
és ez már annyira szánalmas,
hogy a szikla repedne, de nem.
(be se fejezem.)"
/K. Kabai Lóránt/

Mustang:- imádom ezt a csajt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

hmmm asszem értem?!most azt kéne mondaniom h imádlak?mondjuk azt!!!!!!! :D :D :D

#1836 udipaci

udipaci

Új vendég

• Kizárt tag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 16:02

mustang40 :kir: költõkirály! :D költõFEJEDELEM!!!! :gm: ..kész veszedelem :rolleyes: favory-ra nézvést biztos, de mán talán rám is,már most! :rolleyes: :kocc:

#1837 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 16:05

Ezt lennél szíves kifejteni, hombre????! :D

#1838 udipaci

udipaci

Új vendég

• Kizárt tag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 16:14

Plutó e torzót márványból szoborta Ó torzók torza, bõrzõ Dunakorzó Ó korzók korza, õrzõ dunnaorzó Mint ferde torta és megint retorta. a rejtély titka, a homo kódja :D

#1839 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 16:15

Zarándoklovag.

#1840 udipaci

udipaci

Új vendég

• Kizárt tag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 16:19

jesszusom! :kir: ..vagy vmi hasonl(Ó)t mondott volt a Boszorkány a Gyalog galopp-ban... :rolleyes: izé? lebuktam..s a víz alá bukott? Bár, bókoltam volna buquet-val, s nem lennék mán most bukott :ang: (valamint még: tört szív, õrûlt lélek, vert had, továbbá vakmerõ remény(EK) :rolleyes: