Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maderon Baráti Kör

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
6031 válasz a témához

#1721 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 10:48

Mikor hozzátok el?

#1722 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 14:53

Most beszéltem vele, elhozták!!!! :yeah:

#1723 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 15:53

Most beszéltem vele, elhozták!!!! :yeah:

Hozzászólás megtekintése

:kocc:

#1724 *Lilu*

*Lilu*

Csikó

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 16:38

:kir:

Edited by *Lilu*, 2006 július 1. - 16:38.

#1725 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 17:20

Jól van lányok! Ügyesek vagytok! Õszintén remélem, hogy ennek a pacnak hosszú és szép élete lesz!!! :)

#1726 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 19:12

Jól van lányok!

Hozzászólás megtekintése

Néztek mán ennek, annak, de lánynak még soha... :D

#1727 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 19:18

Jóvan, helyesbítek: Lányok és fiúk!... :yeah: :cool:

#1728 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 19:21

Utazás eseménytelen, kicsit vonakodtunk de hiszti nélkül futón volt, érkezéskor nyugodt, érdeklõdve szaglászta az új bokszot.Reggel megyek leápolom, lekenegetem a hegeket, bekenem a lábát ahol megrúgták, egy kicsit még be volt szûrõdve de nem csoda egész héten amióta eljöttem tõle nem volt kiengedve és végig állásban állt :( úhogy megmozgatom(kiengedem karámba)... Aztán megyek kicsi lovamhoz annak is a nyakán lógni, nehogy féltékeny legyen még a végén.Aztán ha minden igaz vissza, és remélem akik vasárnapra ígérték magukat el is jönnek meglátogatni (ill. megnézni õt ).Ja még egy érdeklõdõ volt, talán nem reménytelen a dolog :) Ide hoztuk, ez Kaposfõn van.Most mi lesz?Mi az????

#1729 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 2. - 20:32

A mára beígérkezett érdeklõdõk nem voltak, meglehet az esõ miatt, viszont hívtak megint páran, volt aki csak jókívánságokkal. Remélem valaki tényleg komolyan is gondolta.Lementem hozzá, lepucolgattam, különösen jól esett neki, csak nyúlt az orra olykor.... :) aztán a karámban megörülve a szabadságnak rotyózott, utána kötõfékkel futószáraztam, így már azt is lehet róla tudni hogy futószáron szóra szépen dolgozik.Az elején a mozgása merev volt(nem sántított), de azt hiszem ez normális egy hét állás után... miután bemelegedett szépen mozgott, jókedvûen.Jó volt vele. :kir: Képek:Rotyó!!!!!!Mi van ott??Futószáron 1Futószáron 2Na megyünk már be??

#1730 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 2. - 20:52

Már nincs erõm kutatni (próbáltam), de reggel olvastam, h. valahol, ahol meghirdetted a packót, valaki válaszolt, kérdezte, meg van még? Olvastad?

#1731 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 2. - 20:54

Nagyon jók a képek. Szép ez a lovacska. :) Nagy lóbolond vagy Te Chiky, de ezért a Jóisten áldjon meg.

#1732 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 2. - 21:11

Huh. Annyi helyre kiraktam amennyit csak találtam, de a számom mindenhol megvan, ha valakit komolyan érdekel, felhív, de hívtak ma különben.Köszönöm Don, bóknak veszem!! :D És KÖSZÖNÖM MINDENKINEK. :kir: DE EZ A TI ÉRDEMETEK. :)

#1733 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 8:47

Köszönöm Don, bóknak veszem!! :D 

Hozzászólás megtekintése

Annak is szántam. :yeah: :ang: Ha lenne, csak egy picurkával több ilyen ember, nem itt tartanánk!!!

#1734 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 10:52

:) Sikerült olyan kép amit érdemes kinyomtatni??Én is rakok ki a lovasboltban itt nálunk plakátot, estére megcsinálom és felrakom így bárki akinek van ideje és segíteni szeretne kirakhatja egy hozzá közel esõ boltba.

#1735 *Lilu*

*Lilu*

Csikó

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 11:32

:)  Sikerült olyan kép amit érdemes kinyomtatni??Én is rakok ki a lovasboltban itt nálunk plakátot, estére megcsinálom és felrakom így bárki akinek van ideje és segíteni szeretne kirakhatja egy hozzá közel esõ boltba.

Hozzászólás megtekintése

Ez jó ötlet! Nálunk van vagy 7 lovarda, biztos érdeklõdnének úgyis, mert akinek nincs internete, az mondjuk nem tud ilyet megnézni. Pártolom az ötletet! :yeah: Ha esetleg lesz/van plakát felraknád, mert akkor én is ki tudnám rakni.....

Edited by *Lilu*, 2006 július 3. - 11:33.

#1736 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 14:03

Na , a plakát készen van, ki tudja ide felrakni? Akkor annak átküldöm e-mailben.Hívtak azok akik szerdán ill. vasárnap is ígérték magukat, ma eljönnek ha minden igaz, este. :yeah:

#1737 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 14:06

Milyen formátumú/mekkora?Szerintem én fel tudom rakni, várom. :)

#1738 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 14:23

Szia, elküldtem a zsubaba@mailbox.hu -ra, word formátum, a munkehelyi gépemen nincs semmi amivel átkonvertálhatnám, haza pedig késõn fogok érni, ha minden jól megy.

#1739 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 16:48

Most kaptam a wiwen a hirdetésre:> Én szivesen segitenék de nem értek a lovakhoz> Van viszont egy nagy szántónk Csömörön> Ha ellátjátok és foglalkoztok a pacival addig amig nem> találtok neki helyet elhozhatjátok mert legelni tudna és a> telek is be van keritve>> Szia> Dona

Hozzászólás megtekintése

Felvettem a hölggyel a kapcsolatot.Lilu!Ha esetleg Csömörre jön a ló, segíthetsz ám te is! ;)Ha 2.: ha tényleg ide jönne, akkor abrakszállításban kéne segítség, mert nincs kocsink... De ez még nagyon ha :)

#1740 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 19:58

A ló bértartását vállalom ebben a hónapban, remélem ez idõ alatt találunk neki gazdát, ha nem akkor elkél a segítség.Ma voltak kint megnézni, a ló szépen ment nyereg alatt, aranyos volt, kissé azonban nagynak találták... holnap vagy holnapután hívni fognak.Gyakorlatilag úgy tûnik a lába kezd teljesen rendbe jönni ott ahol megrúgták, már alig látszik.

#1741 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 20:03

Esetleg lehet vele majd ugrabugrálni is? Vagy azt annyira nem? :confused: Posted Image

#1742 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 21:00

Hát, a fekvõ rudakat azokat ma is ugrotta......... csupán jókedvbõl...De én azt mondom kifejezetten erre senkinek nem fogom ajánlani, talán mert annyira nem vagyok ugrabugrálós és mert a ló jobban terheli az izületeit mint a kevésbé meredek csüdû társai, és az ugra bugra mellesleg az ép lábú lovat is gallyra vágja.... persze versenyszinten, de csak úgy terepen azt lehet bizti ugrabugrálni.

#1743 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 21:16

http://zsubaba.fw.hu/level.docBocsi, hogy csak most, csak kint voltunk garázst építeni...

Edited by Zsubaba, 2006 július 3. - 21:17.

#1744 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 21:18

Hát, a fekvõ rudakat azokat ma is ugrotta......... csupán jókedvbõl...De én azt mondom kifejezetten erre senkinek nem fogom ajánlani, talán mert annyira nem vagyok ugrabugrálós és mert a ló jobban terheli az izületeit mint a kevésbé meredek csüdû társai, és az ugra bugra mellesleg az ép lábú lovat is gallyra vágja.... persze versenyszinten, de csak úgy terepen azt lehet bizti ugrabugrálni.

Hozzászólás megtekintése

Aham... sejtettem valami ilyesmit, csak azért kérdeztem, mert van egy ismerõsöm, aki most vesztette el a "jóbarátját", és õ ugrabugrált vele. Még nem verseny szinten...

#1745 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 21:31

Köszi Zsubé :ang: vagy, bár a szövegen még lett volna mit alakítani, de sajna én is meló közben csináltam, két ember bére között......

#1746 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 21:32

Akkor alakíthatok rajta kicsit. ;)

#1747 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 21:37

:ang:

#1748 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 21:41

http://www.freeweb.h...ubaba/level.docMost?

#1749 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 21:46

Jobb, annyi még hogy azt a mondatot tartalmilag át tudnád variálni hogy :Leventét a kupecnál megtámadták....helyett:Leventét egy másik ló beszorította,megrúgta, harapta elõzõ helyén, így került el hozzánk, sebei az idõvel elmúlnak, begyógyulnak nyomuk nem marad, de a gondoskodást meghálálja egy életen keresztül...Állatorvos megvizsgálta, nincs fertõzõ vagy egyéb betegsége, lovagolható.hmm??

Edited by chyki, 2006 július 3. - 21:48.

#1750 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 4. - 6:50

Átírtam. :)

#1751 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 4. - 7:39

és Maderon Baráti Kör ;)Ja de egyébként szerintem jó a levél.

Edited by agrobe, 2006 július 4. - 7:39.

#1752 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 4. - 12:11

Te most szórakozol velem? :D :D Javítottam. :ang:

#1753 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 4. - 13:26

Köszi Zsubé!!!!! :D

#1754 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 4. - 20:53

Igaz még a javítás elõtti verziót, de kitettem a tanyára, ahová járok lovazni, hátha.

#1755 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 5. - 7:28

Van valami fejlemény? :confused:

#1756 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 5. - 9:52

Akik voltak hétvégén, õk most hívtak , túl nagy, de azt mondta ha nagyon szorulna a hurok Levi nyaka körül hívjam fel, mert megkedvelte, nem akarja hogy baja essék, akkor kitalálunk valamit, de õ nem hiszi hogy lovagolná, egyszerûen alig tud rá felszállni, valóban nem egyszeûen szállt fel rá...Ugyanakkor hívtak többen is, hétvégére ígérve magukat, többek között egy férfi, neki csak hobbizni kellene, szimpatikus volt, ill. egy hölgy is, õ azt mondta még visszahív a kamasz fiának szeretné.Hívott egy másik férfi is, õ a lányának aki megcsinálta a lovasoktatóit venné meg, oktatni, lehet lejönnek 7végén, de 3 hónap alatt tudná kifizetni, mondtam neki ha tetszik a ló még megbeszélem veletek, de én szívem szerint családhoz szeretném ha kerülne, ott biztosabbank látom a jövõjét.

#1757 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 5. - 11:53

Szerintem megoldható a részletfizetés...(attól, hogy valaki lovagoltat rajta, még lehet jó helye)Én is lovagoltatok Fánin, kérdezd meg PH-t, hogy jó sora van e Fáninak...Persze valahol igazságod is van, de nem biztos, hogy sokat válogathatunk, sajnos...Azért majd jó lenne a további életét is figyelemmel kísérni...

#1758 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 6. - 8:54

Szerintem mindenkepp figyelemmel kellene kiserni Levente sorsat es barhova ne adjuk! A lehetosegeken belul persze...

#1759 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 6. - 18:22

Sajnos csak 7végén jutok ki már hozzá, sajna enyhén nehezen mozgom kislovam jóvoltából, de remélem jönnek majd ki érdeklõdõk is, bár ma nem hívtak. :(

#1760 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 7. - 10:36

Pedig most igazán szép az idõ... :(