Közzétéve 2004 június 29. - 16:13
Közzétéve 2004 június 29. - 16:25
Közzétéve 2004 június 29. - 16:31
Közzétéve 2004 június 29. - 16:55
Közzétéve 2004 június 29. - 17:21
Közzétéve 2004 június 29. - 18:20
Közzétéve 2004 június 29. - 18:28
Közzétéve 2004 június 29. - 18:36
Közzétéve 2004 június 29. - 18:50
idézet:
Eredeti szerzõ: vegetaÉs azért az sem mindegy, hogy a te lovad egy hang nélkül lenyomta a 200 km-t Büszke lehetsz rá!!! [/QUOTE]Köszi! Remélem jövõre már igazi lovon, igazi nyeregben vehetek részt a rendezvényen, és akkor nem kell sötétben szilvapálinkáznod, hogy elfogadható legyen a látványom.Apple!Hja! Az idõ vasfoga elrepült a gumim felett. Viszont sok jóbarát kísérte féltõ gondolatokkal utamat, s így könnyen megúsztam a dolgokat. Elnézést azoktól akik arra fogadtak, hogy gyalog kell hazamennem, és így rengeteg pénzt vesztettek. Sajna így jár aki másnak vermet ás, ugyanis jól leizzad.
Ui: Átszerkesztés oka: Apple-röl elfelejtkeztem. Ki érti ezt? [ Június 29, 2004, 18:56: Az üzenetet átszerkesztette: Szellemlovas ]
Közzétéve 2004 június 29. - 19:25
idézet:
Eredeti szerzõ: Szellemlovas:Ui: Átszerkesztés oka: Apple-röl elfelejtkeztem. Ki érti ezt? [/QB][/QUOTE]Piha! :mad: Rólam? Ez tényleg hogy lehet? :eek:(mielõtt bárki megválaszolná nagy kegyesen, elõre bocsájtom, ez költõi kérdés tongue.gif )
Közzétéve 2004 június 29. - 20:53
Közzétéve 2004 június 29. - 21:07
Közzétéve 2004 június 29. - 21:22
idézet:[/QUOTE]Én nem neveztem suttogásnak amit Lajos bácsi csinált. Néhány mozdulatára mondtam azt, hogy a suttogásnál is alkalmazzák.A suttogásról higgyen mindenki azt, amit akar, én azt gondolom, hogy nem csalnak.
Eredeti szerzõ: realcowboy:jm-horseman!A csávó, önnek Lajosbácsi, Tóth úr, de legalább is minimum Tóth Lajos, mert a csávónak annyi idõs gyereke van kb, mint Ön!Nyilván nem vette észre a többi mozanatát annak a lóval való kommunikációnak amit Ön és sokan mások, nem a legprecízebben "suttogásnak" neveznek. Mert ott nem néhány mozdulatot látttunk, hanem sokkal többet.Más!Ne gondolja senki, hogy a nagynevû suttogó bácsik a bemutatóikon csupa elbénázott, meggyötört, lóhoz méltatlan bánásmódokon lapáttal, csizmával hasbasuttogott lovakon mutatják be a programot. Kivétel nélkül jó idegrendszerû, megfelelõen felnõtt fiatal lovakat használnak. Ezekkel el lehet játszani szinte a legkisebb erõszak alkalmazásával.Azt a lovat akit már beerõszakoltak néhányszor a futóba - nem kis áldozatok árán - azokat nem lehet zabbal meggyõzni, hogy ott bent a legjobb.Öt, hat mázsa élõsúlyban elég durva, agresszív tömeg is lehet. Ott azért nem segít a ráolvasás. ;)
Közzétéve 2004 június 29. - 21:32
Közzétéve 2004 június 29. - 23:11
Közzétéve 2004 június 29. - 23:14
Közzétéve 2004 június 30. - 8:49
Közzétéve 2004 június 30. - 9:18
idézet:
Eredeti szerzõ: jm-horseman:Én nem neveztem suttogásnak amit Lajos bácsi csinált. Néhány mozdulatára mondtam azt, hogy a suttogásnál is alkalmazzák.A suttogásról higgyen mindenki azt, amit akar, én azt gondolom, hogy nem csalnak.[/QUOTE]Meséld már el a 12 éveddel, hogy szerinted mi a fene az a suttogás? Nem sokkal késõbb nyilatkozz arról is, hogy a spenótot megeszed-e már? Répától tudsz-e már fütyülni?Amit Tóth Lajos bemutatott az tényleg a lóval való kommunikációt mutatta be. De inkább tanulj akkor a Waltertól, csak nem csodálkozz, hogyha a lovat kórházba kell vinni és nem éhes, akkor nem akar majd beszállni a futóba.
Közzétéve 2004 június 30. - 9:49
Közzétéve 2004 június 30. - 10:02
idézet:
Eredeti szerzõ: LeO: Esetleg felajánlom segítségem a jövõ évi szervezkedéshez, tevékenykedéshez, persze csak ha tudjátok hasznomat venni. [/QUOTE]Köszi. Megjegyeztelek!![]()
Közzétéve 2004 június 30. - 10:07
idézet:
Eredeti szerzõ: jm-horseman:Én nem neveztem suttogásnak amit Lajos bácsi csinált. [/QUOTE]Helyes!Nem is suttogott.Lajos bácsi nem tud suttogni. Ordít, mint állat!Ilyen az orgánuma. Szerencséd, hogy nem olvas itt! ;)
Közzétéve 2004 június 30. - 10:24
Közzétéve 2004 június 30. - 12:28
idézet:
Eredeti szerzõ: iBIza: DZ! A fotós haverod, Ludi is készített jópár képet. Õ ugye nem fórumos, de nem lehetne valahol elérhetõvé tenni a képeit? Néhányat megmutatott még ott napközben, és azok baromi jók lettek. Kíváncsi lennék a többire is. [/QUOTE]Lesznek képek, de ez nála nem megy olyan gyorsan, merthogy neki ez nem hobbi, hanem munka. Ezért elsõ körben megpróbál valamit kereskedelmi téren kezdeni a képekkel. Nekem már írja a CD-t, úgyhogy valamikor, valahogyan megtekinthetõ lesz minden képe.
Közzétéve 2004 június 30. - 12:54
idézet:
Eredeti szerzõ: AppleMormota! Nagyon jók a képeid! De mér nem törölted le azt az elsõ fotót, amin hárman vagyunk hamissal meg hintalovassal??? Elég lett volna a második is bõõõven [/QUOTE]Hintalovas??? Na, megállj csak! Ha felbosszantasz megyek szüretelni.Mormota!Nagyon jók a képeid. A többi is.
Köszi.
Közzétéve 2004 június 30. - 12:55
Közzétéve 2004 június 30. - 13:01
Közzétéve 2004 június 30. - 13:34
Közzétéve 2004 június 30. - 13:46
Közzétéve 2004 június 30. - 13:53
Közzétéve 2004 június 30. - 13:57
Közzétéve 2004 június 30. - 14:09
Közzétéve 2004 június 30. - 15:33
idézet:
Eredeti szerzõ: discozombi:idézet:[/QUOTE]Dz!Hû az nagyon jó lenne.Ezt amúgy én ius kérdeztem tõle, de nem kaptam választ mert épp egy hordó megmászásával volt elfoglalva
Eredeti szerzõ: iBIza: DZ! A fotós haverod, Ludi is készített jópár képet. Õ ugye nem fórumos, de nem lehetne valahol elérhetõvé tenni a képeit? Néhányat megmutatott még ott napközben, és azok baromi jók lettek. Kíváncsi lennék a többire is. [/QUOTE]Lesznek képek, de ez nála nem megy olyan gyorsan, merthogy neki ez nem hobbi, hanem munka. Ezért elsõ körben megpróbál valamit kereskedelmi téren kezdeni a képekkel. Nekem már írja a CD-t, úgyhogy valamikor, valahogyan megtekinthetõ lesz minden képe..Amúgy tök jó volt nézni a srácot amikor dolgozott(igaz néha nem volt veszélytelen amit csinál).Nagyon jó olvasni a beszámolókat, és nézni a fotókat.Olyankor egy kicsit újra ott vagyok.
Közzétéve 2004 június 30. - 15:53
Közzétéve 2004 június 30. - 15:58
idézet:
Én meg nem értettem, mi abban a pláne, hogy a tûz mögött álltok. Vártam, hogy csináljatok valamit. Mondjuk sétáljatok át rajta, vagy valami ilyesmi... [/QUOTE]Ha két boszijelölt a tûz mögött áll, az már eleve fényképre kívánkozikÉljen (égjen!) a közös tábortûz! Legyen minél több alkalom újra találkozni!
![]()
Közzétéve 2004 június 30. - 16:49
idézet:
Eredeti szerzõ: NauTiLUSMeséld már el a 12 éveddel, hogy szerinted mi a fene az a suttogás? Nem sokkal késõbb nyilatkozz arról is, hogy a spenótot megeszed-e már? Répától tudsz-e már fütyülni? [/QUOTE]Talán épp a kora miatt nem így kellene lereagálni az írását. Kéretik nem félreérteni, de egy nagy családban, ahol szinte mindenki tegezõdik elég hülyén hangzik a "bácsi" megszólítás. Persze a "csávó" sem megfelelõ, de vannak még alternatívák.
Közzétéve 2004 június 30. - 17:18
Közzétéve 2004 június 30. - 17:21
Közzétéve 2004 június 30. - 18:04
Közzétéve 2004 június 30. - 18:40
Közzétéve 2004 június 30. - 18:40