Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

LÓBARÁTOK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA 2004.Június 25-27 Tatárszentgyörgy.

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1788 válasz a témához

#1681 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 16:13

Csikasz! Félreértetted RCt! Nem invitálás volt csak közlés hogy irígykedhessünk! :D :D Posted Image Posted Image

#1682 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 16:25

Posted Image Posted Image

#1683 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 16:31

Szia Mia! ;) Lesz bizony! De páran addig is fogunk arra járni!Azt pedig, hogy milyen csodás volt ez a pár nap, nem nagyon tudja visszaadni egy beszámoló, vagy fotó sem!Zap, akkor Te ismered a szemcsitulajt? Mert akkor valami korcsmázásra elviszem Neked, jó? [ Június 29, 2004, 16:31: Az üzenetet átszerkesztette: Old Shatterhand ]

#1684 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 16:55

Naná hogy megyünk! Én ha lehetne már most indulnék. :D Bakker megyek a városban, kocsik meg minden, és egyszerûen nem tudom, hogy mit keresek itt, amikor ott is lehetnék, jó helyen, jó társaságban, lovakkal, meg minden. ;)

#1685 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 17:21

Xiren! Jobb, ha ehhez hozzászoksz! Minél több ilyen, vagy hasonló bulin veszel részt, annál többször fogod utána ezt érezni Posted Image De azért ez is pozitív, hiszen ha nem vágynál vissza, akkor elvileg nem is érezted ott jól magad. Posted Image

#1686 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 18:20

Csikasz, sikerült elérned a dokit, vagy vm más krémet szereztél? sajna azóta sem tudtam kinyomozni mi volt a csodaszer neve, remélem jobban van a kislány.Szellem! szerintem, ha az egész kompozíciót mondjuk messzirõl nézzük, legalább 4-5 mézes szilvapálesz után, lehetõség szerint sötétben, ha a csizma a lábadon lenne, a kalap pedig a fejeden és a nyeregben ülnél, akkor simán lehetne lónak, de legalább póninak nézni a bringát. Persze csak ha nem lenne kereke... Posted Image És azért az sem mindegy, hogy a te lovad egy hang nélkül lenyomta a 200 km-t :D Büszke lehetsz rá!!!

#1687 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 18:28

vegeta! De ahogy olvashattuk, a "lova" párszor erõsen lesántult... Posted Image

#1688 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 18:36

Ne kötözköggyé, inkább rakd föl az összes többi képet tongue.gif ;)

#1689 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 18:50

idézet:
Eredeti szerzõ: vegetaÉs azért az sem mindegy, hogy a te lovad egy hang nélkül lenyomta a 200 km-t Büszke lehetsz rá!!! [/QUOTE]Köszi! Remélem jövõre már igazi lovon, igazi nyeregben vehetek részt a rendezvényen, és akkor nem kell sötétben szilvapálinkáznod, hogy elfogadható legyen a látványom. :D Apple!Hja! Az idõ vasfoga elrepült a gumim felett. Viszont sok jóbarát kísérte féltõ gondolatokkal utamat, s így könnyen megúsztam a dolgokat. Elnézést azoktól akik arra fogadtak, hogy gyalog kell hazamennem, és így rengeteg pénzt vesztettek. Sajna így jár aki másnak vermet ás, ugyanis jól leizzad. Posted Image Ui: Átszerkesztés oka: Apple-röl elfelejtkeztem. Ki érti ezt? [ Június 29, 2004, 18:56: Az üzenetet átszerkesztette: Szellemlovas ]

#1690 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 19:25

idézet:
Eredeti szerzõ: Szellemlovas:Ui: Átszerkesztés oka: Apple-röl elfelejtkeztem. Ki érti ezt? [/QB][/QUOTE]Piha! :mad: Rólam? Ez tényleg hogy lehet? :eek: Posted Image (mielõtt bárki megválaszolná nagy kegyesen, elõre bocsájtom, ez költõi kérdés tongue.gif )

#1691 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 20:53

Helló mindenki!Most jutottam gépközelbe. Jó volt látni a sok képet, olvasni a sok beszámolót. Kicsit átéltem újra a hétvége minden percét.Kezdve a várakozástól, hiszen mióta Sheriff említette, vártuk a napot. Silveradon péntek reggel kevesebben voltunk a vártnál, de 22 lovassal is nagy volt a nyüzsi. Már akkor megcsodáltam az "Eördögh-lovasokat". Hát az asztán csuda kis csapat volt, szó szerint Posted Image Útközben az esõ elõl bemenekültünk Sarlóspusztára, így elég késõn érkeztünk a kovácsolás helyszínére. Jó volt hallani, hogy sokan várták már a Silverado csapat érkezését.Kiderült, hogy a sátorszomszédaink a Határ-ranch lovasai. Majdnem ki is füstöltük õket, aztán meg együtt itókáztunk a tûznél. Atti-Meszticnek üzenem, hogy Yippiáyeee! - jót füstölõdött alvás közben a tûznél. Késõbb odajött a tûzhöz Discozombi, fotós haverja Ludi, és még ketten. Hajnali háromig diskuráltunk.A szombati nap mozgalmas volt, élveztem minden percét. VP lova, Abdul utálja a fóliát, nem is ment át rajta velem a trail-nél. Vissza is adtam neki a lovát, szlalomozzon inkább. Mi Fejér Ágival megjárattuk Szellemet, Prérit, és Hamiskártyás lovát, Fantát. Az utánfutóra-bevezetem-a-lovat-ügyesen bemutató nekem is tetszett. Pláne a különbemutató Líviakonrád lovával. Utána én legeltethettem a lovat tongue.gif A lófürdetésre is kedvet kaptam, megúsztattam Abdult. Az ötven lovas vágta talán azért nem volt számomra annyira különleges, mert már lovagoltam együtt 70 lóval, igaz csak 21-en ültünk közûlük. Este szívesen halgattam volna még órákig Kun Péter élménybeszámolóját. A koncert fergeteges volt. Egész danolós kedvem támadt tõle, abba sem hagytuk hajnali háromig.

#1692 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 21:07

Egyáltalán nem akaródzott vasárnap haza jönni. :( Bóklásztam reggel a sátrak között, igyekeztem mindenkitõl elbúcsúzni. Szívesen maradtam volna még. Olyan jó volt látni hétvégén azt a sok mosolygós arcot, csillogó vidám tekintetet, és találkozni ennyi sok lóbolonddal.Visszafelé lovagolva kisebb volt a csapat. Izgalom azért akadt, mikor a kis Tarpán megvadult, és ezerrel húzott el mellettünk. Félúton pedig lovat csaréltünk VP-vel. Õ visszaült egyetlen igaz szerelme, Abdul hátára. Én pedig kipróbálhattam Totemet, Sheriff frissen tanított lovát. Azt kell, hogy mondjam, Sheriff és a lányok nagyszerû munkát végeztek. Totem végig példásan viselkedett velem, egy panaszszavam nem lehetett. Sõt! Silverado-n fájó búcsút vettünk emberektõl, lovaktól, tájtól, a nagyszerû hétvégétõl.És szívembe zártam mindenkit, akivel osztozhattam a hétvége élményében. A sok köszönetet már elmondták elõttem, én csak csatlakozni tudok hozzájuk.Yihááá! :cool:

#1693 jm-horseman

jm-horseman

Csikó

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 21:22

idézet:
Eredeti szerzõ: realcowboy:jm-horseman!A csávó, önnek Lajosbácsi, Tóth úr, de legalább is minimum Tóth Lajos, mert a csávónak annyi idõs gyereke van kb, mint Ön!Nyilván nem vette észre a többi mozanatát annak a lóval való kommunikációnak amit Ön és sokan mások, nem a legprecízebben "suttogásnak" neveznek. Mert ott nem néhány mozdulatot látttunk, hanem sokkal többet.Más!Ne gondolja senki, hogy a nagynevû suttogó bácsik a bemutatóikon csupa elbénázott, meggyötört, lóhoz méltatlan bánásmódokon lapáttal, csizmával hasbasuttogott lovakon mutatják be a programot. Kivétel nélkül jó idegrendszerû, megfelelõen felnõtt fiatal lovakat használnak. Ezekkel el lehet játszani szinte a legkisebb erõszak alkalmazásával.Azt a lovat akit már beerõszakoltak néhányszor a futóba - nem kis áldozatok árán - azokat nem lehet zabbal meggyõzni, hogy ott bent a legjobb.Öt, hat mázsa élõsúlyban elég durva, agresszív tömeg is lehet. Ott azért nem segít a ráolvasás. ;)
[/QUOTE]Én nem neveztem suttogásnak amit Lajos bácsi csinált. Néhány mozdulatára mondtam azt, hogy a suttogásnál is alkalmazzák.A suttogásról higgyen mindenki azt, amit akar, én azt gondolom, hogy nem csalnak.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 21:32

Ki mondta, hogy csalnak?.. Különben meg, én, aki szintén nem értek sajnos eléggé ezekhez a dolgokhoz (de úgy hiszem, magad sem mûvelted még ki magadat vérprofira ahhoz, hogy arról nyilatkozz, ki mennyire csinálta jól), úgy hiszem, a lóval való kommunikációban vannak fontos mozdulatsorok, de ez nem egy bebiflázandó koreográfia csupán, ehhez érzék kell és elhatározás, amit a ló is átvesz - nem csak a mozdulatokon múlik, és amit kellett, azt Tóth Lajos mindet meglépte, úgy hiszem.Ami pedig a még korábban említett dolgot illeti, hogy tegyük be kajával, mert akkor belsõ motiváció miatt jön be; nem tartom a legjobb módszernek a kajával csalogatást, nekem akármelyik állatom, nem csak a lovam, azért tegye meg, amit kérek, mert én kérem, és ne a kaja miatt...[nem kötekedés, vagy ilyesmi, de szerettem volna megosztani] [ Június 29, 2004, 21:40: Az üzenetet átszerkesztette: Dé ]

#1695 Mormota

Mormota

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 23:11

Itt vannak az én [url="http://"http://kep.tar.hu/mormota/index.phtml?aid=27657603"]képeim[/url] .Itt pedig megtudhatjuk, hogyan szabadult meg Szellemlovas a mellkasán alkalmatlankodó szõrszálaktól. :D Posted Image

#1696 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 29. - 23:14

Elsõkbõl lesznek az utolsók A régi mondás ezúttal beigazolódott. Leszámítva a korábban terepszemlét tartókat és az elõkészületeket elvégzõket, mint például HH, BoKa és én érkeztünk meg elõször a tett színhelyére csütörtökön délben. No, meg persze Lidérc és Simlis. Kicsivel elõztük csak meg a Nagy VadÁSZt. Vasárnap pedig, egy pár híján, én köszöntem el utójára a Kajdácsi családtól délután 2 órakor.Ami közötte történt, mindenre kiterjedõen nehezen foglalható össze. A táborverés és az elhelyezkedés már szinte rutinból ment. (Ja, hogy ez már a második?) Kezdtek szállingózni a kovácsolódni vágyók és mire este terepre indultunk, már egész népes kis csapat lakta be a tábort, amely még folyamatosan épült, szépült hála vendéglátónknak és munkatársainak.Az elsõ terep igazi élmény volt, villámlátogatás Sarlóson. Aki lovagolt már ott, tudja mit nem szabad kihagyni. Persze így egészen más, saját lóval, ismerõsökkel. A bemelegítõ terep igazi élmény volt, a lovak és lovasaik is összeszoktak, kifutották a szállításból bennük maradt feszültséget és megnyugodva térhettek pihenõre. A lovastúrákon az egyik legnagyobb élmény a lovak közelében lenni szinte folyamatosan. Ez most sem volt másképp. Kevés tudja überelni azt, amikor az ember arra ébred, hogy a tõle 2 métere kikötött lova horkantással jelzi hajnali 3-kor, hogy elfogyott a széna. A jutalom itt és ekkor - pofánverés helyett, amit egy más típusú ébresztésnél más kapna - egy villa friss széna. Érdekes, hogy itt pár óra alvással ki lehet pihenni a nagyvárosi stresszt, ami elõzõ nap még meg akart fojtani a munkahelyen. Nem is lehet aludni akkor, amikor kel fel a Nap és tucatnyi ló vesz körül.A péntek mozgalmasabbnak ígérkezett és az is lett. Az elõzõ napi hõséget hûvös, szeles, felhõs nyári nap váltotta. Ez éppen jó lesz egy terepre. Együtt a karámcsapat: Csikasz, HH, OSH, BoKa és én. Sajnos Csikasz kénytelen volt visszafordulni, így kimaradt abból az élménybõl, amit OSH már megfogalmazott. Hazafelé menet már láttuk a tábort, a nyüzsgést, a feledhetetlen élményt, amikor ellenkezõ irányban egy másik impozáns kép fogadott minket, több tucat lovasból és kocsiból álló csapat. Eléjük is vágtáztunk, lovaink alig bírtak magukkal. Kiadós zuhé kellett ahhoz, hogy lehûtse a szenvedélyüket. A hûtés olyan jól sikerült, hogy járatással és csutakolással kellett azt a hatást elérni náluk, amit magunk HH whiskyjével, OSH pálinkájával értünk el. Jómagam biztos, ami biztos alapon kiegészítve kocsmai sörökkel. (A tatári kocsma külön tanulmányt érdemel, hely hiányában nem térek ki rá.)A péntek este már a bulizásé is, megérkezett mindenki kisebb nagyobb viszontagságok után. Teljes létszámú a karám. Tábortüzek gyúlnak, ami elengedhetetlen az igazi kovácsolódáshoz. A szombat a programoké és a lovaglásé. Újabb nagyszerû terep, ezúttal Apple jön velünk. Ekkorra Mentol, Lidérc és Simlis már összeszokott, aminek a levét Sally itta meg, ugyanis osztották õt rendesen az újdonsült bandába tömörült tagok. Erre a terepre, azt hiszem mégis BoKa fog leginkább emlékezni. Még akkor is, ha nem sikerült összehozni azt a bizonyos csumavágtát. Nem baj, majd jövõre!A szombat esti buli azt bizonyította be, hogy a pénteki csak maszatolás volt. Jómagam valahol egy kóbor tábortûznél ülve elaludva döntöttem el, hogy visszavonulót fújok, bármily jó társaság is jutott osztályrészemül. Hiába, nekem ma ennyi fért ki a csövön. Mások hajnalig nyomták, tudtam meg reggel IbIzától. Még szerencse, hogy a karám falát senki nem rúgta ki. Vasárnap ismét bebizonyosodott, hogy lovastúrán nem igényli reggel a test az alvást, még akkor sem, ha némi söranyaggal terheltük is meg elõzõ este. Ismét a lovak közelsége és ezúttal egyik-másik készülõdõ csapat ébreszt. A pávákról most nem beszélnék... A levezetõ terep - ezúttal hárman párban - ismét feledhetetlen élményt nyújt. Erdõ, mezõ, õzek és egyéb állatfajták, egyszóval minden, ami kell. Szlalomozás Lidérc és Mentol között - naná, hogy menet közben. Majd a slusszpoén: három mindaddig rettegett tehén között sikerül elközlekedni! Jövõre terelünk is?És végül a búcsú. Mire a tereprõl hazaérünk a nagyobb csapatok már elmentek. Etetés, itatás, pakolás és utolsóknak maradunk. Üres a táborhely csak az élmények töltik meg. Az élmény, pedig örök. Jövõre, vele, ugyanitt. dz

#1697 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 8:49

DZ! A fotós haverod, Ludi is készített jópár képet. Õ ugye nem fórumos, de nem lehetne valahol elérhetõvé tenni a képeit? Néhányat megmutatott még ott napközben, és azok baromi jók lettek. Kíváncsi lennék a többire is.

#1698 NauTiLUS

NauTiLUS

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 9:18

idézet:
Eredeti szerzõ: jm-horseman:Én nem neveztem suttogásnak amit Lajos bácsi csinált. Néhány mozdulatára mondtam azt, hogy a suttogásnál is alkalmazzák.A suttogásról higgyen mindenki azt, amit akar, én azt gondolom, hogy nem csalnak.[/QUOTE]Meséld már el a 12 éveddel, hogy szerinted mi a fene az a suttogás? Nem sokkal késõbb nyilatkozz arról is, hogy a spenótot megeszed-e már? Répától tudsz-e már fütyülni?Amit Tóth Lajos bemutatott az tényleg a lóval való kommunikációt mutatta be. De inkább tanulj akkor a Waltertól, csak nem csodálkozz, hogyha a lovat kórházba kell vinni és nem éhes, akkor nem akar majd beszállni a futóba.

#1699 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 9:49

Hadd szóljon ez a topik a Tatárszengyörgyön töltött szép napokról... Posted Image Kár, hogy csak egy napot volt lehetõségem ott tölteni Posted Image Mindenesetre bizakodva tekintek a jövõbe. Esetleg felajánlom segítségem a jövõ évi szervezkedéshez, tevékenykedéshez, persze csak ha tudjátok hasznomat venni. Posted Image

#1700 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 10:02

idézet:
Eredeti szerzõ: LeO: Esetleg felajánlom segítségem a jövõ évi szervezkedéshez, tevékenykedéshez, persze csak ha tudjátok hasznomat venni. [/QUOTE]Köszi. Megjegyeztelek! :D

#1701 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 10:07

idézet:
Eredeti szerzõ: jm-horseman:Én nem neveztem suttogásnak amit Lajos bácsi csinált. [/QUOTE]Helyes!Nem is suttogott.Lajos bácsi nem tud suttogni. Ordít, mint állat! :D Ilyen az orgánuma. Szerencséd, hogy nem olvas itt! ;)

#1702 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 10:24

Mormota! Nagyon jók a képeid! De mér nem törölted le azt az elsõ fotót, amin hárman vagyunk hamissal meg hintalovassal??? :D Elég lett volna a második is bõõõven :D

#1703 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 12:28

idézet:
Eredeti szerzõ: iBIza: DZ! A fotós haverod, Ludi is készített jópár képet. Õ ugye nem fórumos, de nem lehetne valahol elérhetõvé tenni a képeit? Néhányat megmutatott még ott napközben, és azok baromi jók lettek. Kíváncsi lennék a többire is. [/QUOTE]Lesznek képek, de ez nála nem megy olyan gyorsan, merthogy neki ez nem hobbi, hanem munka. Ezért elsõ körben megpróbál valamit kereskedelmi téren kezdeni a képekkel. Nekem már írja a CD-t, úgyhogy valamikor, valahogyan megtekinthetõ lesz minden képe.

#1704 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 12:54

idézet:
Eredeti szerzõ: AppleMormota! Nagyon jók a képeid! De mér nem törölted le azt az elsõ fotót, amin hárman vagyunk hamissal meg hintalovassal??? Elég lett volna a második is bõõõven [/QUOTE]Hintalovas??? Na, megállj csak! Ha felbosszantasz megyek szüretelni. Posted Image Mormota!Nagyon jók a képeid. A többi is. :D Köszi.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 12:55

Fú, de jó, képeket, képeket, még, még, még, nem bírok betellni velük (csak a tárhely a gépemen Posted Image )...

#1706 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 13:01

Hintalovas! Há nemmegmondtam, hogy nekem te már csak ez maradsz? ;) tongue.gif örüjjé *****, körösztfiam! Posted Image Posted Image Posted Image (Le az autocenzorral!!! Kimoderálta azt, hogy v@zze!!!!!) [ Június 30, 2004, 13:02: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#1707 Mormota

Mormota

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 13:34

Apple!Szerintem az elsõ is aranyos! De ha nagyon akarod, kitörlöm! Posted Image

#1708 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 13:46

Á, most már mindenki látta, mindegy, hagyd csak :D ;) De azért köszi Posted Image Azt azért kár, hogy nem kaptad le, amikor Hamissal a tûz kögé álltunk. Ott szívtuk a fogunk, mert nagyon forró volt, és azt hittük, lett egy tökjó fotó rólunk, amint a tûzbõl kinézünk. Posted Image

#1709 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 13:53

[ Június 30, 2004, 13:57: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#1710 Mormota

Mormota

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 13:57

Én meg nem értettem, mi abban a pláne, hogy a tûz mögött álltok. :D Vártam, hogy csináljatok valamit. Mondjuk sétáljatok át rajta, vagy valami ilyesmi...

#1711 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 14:09

:D :D :D

#1712 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 15:33

idézet:
Eredeti szerzõ: discozombi:
idézet:
Eredeti szerzõ: iBIza: DZ! A fotós haverod, Ludi is készített jópár képet. Õ ugye nem fórumos, de nem lehetne valahol elérhetõvé tenni a képeit? Néhányat megmutatott még ott napközben, és azok baromi jók lettek. Kíváncsi lennék a többire is. [/QUOTE]Lesznek képek, de ez nála nem megy olyan gyorsan, merthogy neki ez nem hobbi, hanem munka. Ezért elsõ körben megpróbál valamit kereskedelmi téren kezdeni a képekkel. Nekem már írja a CD-t, úgyhogy valamikor, valahogyan megtekinthetõ lesz minden képe.
[/QUOTE]Dz!Hû az nagyon jó lenne.Ezt amúgy én ius kérdeztem tõle, de nem kaptam választ mert épp egy hordó megmászásával volt elfoglalva :D .Amúgy tök jó volt nézni a srácot amikor dolgozott(igaz néha nem volt veszélytelen amit csinál).Nagyon jó olvasni a beszámolókat, és nézni a fotókat.Olyankor egy kicsit újra ott vagyok.

#1713 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 15:53

Ígérem a fotók nem fognak elveszni, tényleg idõ kérdése, hogy mikor lesznek meg.

#1714 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 15:58

idézet:
Én meg nem értettem, mi abban a pláne, hogy a tûz mögött álltok. Vártam, hogy csináljatok valamit. Mondjuk sétáljatok át rajta, vagy valami ilyesmi... [/QUOTE]Ha két boszijelölt a tûz mögött áll, az már eleve fényképre kívánkozik :D Éljen (égjen!) a közös tábortûz! Legyen minél több alkalom újra találkozni! Posted Image

#1715 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 16:49

Szerintem igaza van Mormotának. A boszorkányok a tûzben érdekesebb téma, mint a boszorkák a tûz mögött. Posted Image Apple!Keresztanyu. Hány keresztes vagy? :D
idézet:
Eredeti szerzõ: NauTiLUSMeséld már el a 12 éveddel, hogy szerinted mi a fene az a suttogás? Nem sokkal késõbb nyilatkozz arról is, hogy a spenótot megeszed-e már? Répától tudsz-e már fütyülni? [/QUOTE]Talán épp a kora miatt nem így kellene lereagálni az írását. Kéretik nem félreérteni, de egy nagy családban, ahol szinte mindenki tegezõdik elég hülyén hangzik a "bácsi" megszólítás. Persze a "csávó" sem megfelelõ, de vannak még alternatívák.

#1716 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 17:18

Hangulatok Tatárszentgyörgyrõl:- sajnos egyetemi elfoglatságaim miatt, csak szombaton délelõtt tudtam a helyszínre érkezni, de ekkor meg sem tudtam számolni, hogy hány puszit adtam a régi s új barátoknak ;) - magyar zászlók ...- szuper szervezés (Köszönjük szépen!!!)- rengeteg emberrel nem is találkoztam, csak a fotók bizonyítják, hogy ott voltak- Tóth Lajos csodálatra méltó bemutatója a 3 éves csõdörrel- 50 ló vágtájának dobogása Posted Image - fantasztikus esti buli Posted Image - "mátrai himnusz" unplugged ...- a PKN csapat pisztoly durrogtatások közepette haza indul- hazafelé a Varga-tanyán egy idõs német bácsi mutogatta a barátainak, hogy milyen szép arab lovam is van nekem ;) - kedden délelõtt Silveradóból elindulva, közös paci-pisilés: egyszerre vagy 5 lovunk is megállt elvégezni a dolgát :D Íme néhány kép a [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac"]képtáramból:[/url] [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465797.jpg"]Borjúterelés, ahogy a borjak látják[/url] [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465800.jpg"]Idegen és a borjak[/url] [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465874.jpg"]Ez itt a reklám helye![/url] ;) [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465878.jpg"]rengeteg lovas[/url] [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465882.jpg"]verseny[/url] [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465942.jpg"]Marlboro Man[/url] [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465956.jpg"]Véres Penge akcióban[/url] [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465946.jpg"]Dolce Vita (Xirén, Idegen és Marlboroné)[/url] [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465949.jpg"]Hazafelé[/url] [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/images/pic5465959.jpg"]Otthon, édes otthon![/url] Jó volt látni Titeket! Azóta nem találom a helyem a városban!

#1717 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 17:21

Szellem!Ahhoz neked miközöd, hogy hánykeres vagyok? :D Mindenesetre én vagyok a kereszteslovaS. Posted Image Vagymi...És 5csillagos Alma vagyok, ha már itt tartunk :D Iza! Hát mi is azt hittük, hogy megér egy fotót, azért áldoztuk fel magunkat az automata szemöldökritkításra a tûz melegénél :D [ Június 30, 2004, 17:30: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#1718 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 18:04

Sac! Nagyon szuperek a képeid!!! Hová másztál fel amikor vágtapróbás képeket készítetted? ;)

#1719 jm-horseman

jm-horseman

Csikó

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 18:40

Meséld már el a 12 éveddel, hogy szerinted mi a fene az a suttogás? A suttogás kapcsolatteremtés, kommunikálás a lóval erõszakmentesen. Írtam már, hogy mindenki azt gondol róla, amit akar, én hiszek benne. Nem sokkal késõbb nyilatkozz arról is, hogy a spenótot megeszed-e már? Répától tudsz-e már fütyülni? Ez nagyon kedves. Így lehurrogni valakit a kora miatt csak azért, mert kimondja a véleményét. Köszönöm. A válasz pedig két darab igen. Amit Tóth Lajos bemutatott az tényleg a lóval való kommunikációt mutatta be. Amit bemutatott az bemutatta, hogy mit mutat be? Értem. Igen ez így igaz, de vannak más formái is a lóval való kommunikációnak.De inkább tanulj akkor a Waltertól, csak nem csodálkozz, hogyha a lovat kórházba kell vinni és nem éhes, akkor nem akar majd beszállni a futóba. Walternek van lova? Önfejû makacs és beteges? Én nem Waltertõl tanulok, csak azt mondtam, hogy akkor éppen meg lehetett volna próbálni bevinni a lovat az õ módszerével is.jm

#1720 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 30. - 18:40

Szombaton gyönyörû volt az ég Tatárszentgyörgy fölött. Álltam a tó partján, és néztem, hogy a N Apple mente?