Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maderon Baráti Kör

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
6031 válasz a témához

#1601 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 23. - 15:03

Köszönöm, örülök, hogy a többségnek tetszik, akinek meg nem, az most szóljon, vagy halgasson örökre! :dev: :cool:

#1602 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 23. - 15:09

Nem tetszik a kirekesztés nyilvánvaló szándéka. Miért csak a jobbkezesek vindikálhatják maguknak a jogot??? És Maderon meg francia hangulatú név, ez pedig a trianoni egyezmény helyeslésére utal, ami alapvetõen sem helyes, sem helytelen nem tud lenni!!! A képen lévõ lény túl sematikus, pedig az életben semmi sem fehér vagy fekete. A jó és rossz ilyen éles megkülönböztetési lehetõsége félrevezeti a naív ifjúságot. (csak humor, de ha smileyt teszek, akkor messzirõl látszik, hogy az)

Edited by Ernest, 2006 június 23. - 15:12.

#1603 Ditapaci

Ditapaci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 299 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 23. - 15:19

:dev:

#1604 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 23. - 15:21

Navégre egy igazán "hozzáértõ" kritika. Szeretem az õszinteséget! Sokat gondolkodtam rajta, miképp tudnám nagyonis megragadni a lényeget, amely híven képviselné semlegességemet, mind politikai, mind vallási hovatartozásomat illetõen, s fõképp, hogy hogyan tudnám azt elkerülni, hogy ezen nem létezõ hovatartozásom valahogy mégis belekeveredjen a dologba. Valóban!... Ez most tényleg nem sikerület teljes egészében. :dev: :gm:

#1605 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 23. - 15:24

Szolgálatodra! Bármikor. :)Ágyébként nekem is éppannyira tetszik, mint a többieknek.(Illetve, a Natos által javasolt verziónak is lettek volna elõnyei... :))

Edited by Ernest, 2006 június 23. - 15:25.

#1606 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 23. - 15:26

Ágyébként nekem is éppannyira tetszik, mint a többieknek.

Hozzászólás megtekintése

Ernest! Ne rontsd el! :dev: ;) :D ( de azért köszi!)

Edited by Bokorugró, 2006 június 24. - 12:47.

#1607 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 23. - 18:26

Szerintem szép is, jó is :)(amúgyis, ha egyszer Bokor csinálta akkor csak jó lehet :dev: :gm: :D :P )

#1608 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 7:20

SEGÍTSÉG!!!!!!! Ma délután kimentünk lovagolni két barátnõmmel, csak sétálni szõrén.Már nem is tudom hogyan de Katie szóba hozta hogy egész nap rossz kedve volt mert tudja hogy a paci akinek megígérte hogy nem kerül vágóba holnap reggel felkerül a kamionra.....Formás Levente a szelíd óriás története számunkra ott kezdõdött hogy egy hónapja körül egy kupec levetette a kamionról mert látott benne fantáziát, barátnõm Katie próbált rá vevõt szerezni ám nem vették meg végül és holnap újra felszállt volna a halálautóra, mert nem tudott rajta keresni a kupec így vágóáron mihamarabb akar tõle szabadulni.Mikor visszaértünk párhuzamosan hívtam én Agrobet, õ a kupecet, a pacinak egy hét haladékot sikerült a következõ "szállítmányig" kicsikarni.... Egy hét múlva ha törik ha szakad el akarjuk hozni onnan. Ehhez kérjük a TI segítségeteket.A ló ára nem titok 180 ezer ft. Ezt a pénzt szeretnénk összegyûjteni, és megmenteni a lovat. Természetesen a lóra ezután mi keresünk vevõt (és utolsó fillérig visszafizetjük a pénzt), ám olyan embert keresünk számára, aki élete végéig szeretetben tartja, és tiszteli az õ életét, hatalmas szívét.Mert az van neki. Elsõ dolgunk volt kocsiba pattanni és irány Baté, a kupec.A pacc szûk karámban várta a sorsát, mit sem sejtve mi miért érkeztünk és vele mi történne holnap.Szelíden fogadta nyagattásunk de errõl a képek is beszélnek...A lónak a csüdjei meredekek és nemrég megtámadta egy másik ló errõl jónéhány seb árulkodik Leventén.5 éves, nyereghelyen sütött kisbéri. Jóindulatú, türelmes és szeretne élni.Ki tudja mióta nem ültek rajta de mi felmerészkedtünk rá szõrén látva kedvességét és nem csalódtunk benne. Látszik hogy nem díjlovagoltak vele, de lehetett hajlítani, a kívánt jármódban azt csinálta amit kértünk tõle.A csüdjei meredeksége miatt kicsit merevebben lép, de egyébként semmit nem vettünk rajta észre, azt pedig tudom hogy állatorvos nemrég nézte, a vevõ kérésére, az õ véleményét is meg tudom kérdezni.Tehát segítségeteket kérem hogy közösen megmentsük ezt a szép óriást, hogy esélye legyen életben maradni és gondoskodó gazdára találni.Formás Levente 2001-es nyhs. kisbériAnya: Legyezõ xx angol telivérApa: Formás I-5-1 Szine: PejHerélt180 ezer forint rajta segít!Mentsük meg!!!Ezt Chykitõl másoltam be!Párolom az ügyet, ezért alakultunk. De nem az enyém a pénz, hanem a baráti köré, ezért kérem siessetek a véleményekkel!!!!Köszi!Chyki, lécci tedd be ide is a képeket!!!!!

Edited by agrobe, 2006 június 24. - 7:22.

#1609 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 7:37

OK, szerintem a baráti kör igazán segíthetne.

#1610 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 7:59

Na igazán jó hír ma reggel már felhívott egy hölgy, neki hobbilovaglásra kellene csak, megígértem hogyha tudtam beszélni az állatorvossal visszahívom!!! :yeah:Természetesen nagy valószínûséggel kelleni fog a segítség mert határidõre el kell hozni, de van rá eély ogy akár addig is találunk neki gazdit!!!!! :kocc: KÉPEK ITT

Edited by chyki, 2006 június 24. - 8:01.

#1611 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 8:12

Beszéltem az állatorvossal, a meredek csüdre azt mondta hogy ettõl még a ló teljesen használható, viszont irtam is a lovat megrugta egy másik ló, a képeken is látszik hogy a jobb hátulja be van szûrõdve, azt mondta a doki hogy ott egy kemény pók fog kialakulni, de a használatát a késõbbikeben nem fogja akadályozni, már most is lehet finoman mozgatni de pihennie kell még majd legaláb 2 hetet.

#1612 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 11:35

Részemrõl Natossal értek egyet: mentsük meg! :kocc: (persze, ha már van vevõ, akkor ez nem aktuális...)

#1613 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 12:14

A logónk nagyszerû, és természetesen mentsük meg a pacit!

#1614 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 12:35

Mentsük, ezen ne múljon!

#1615 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 15:17

Benne vagyok én is.

#1616 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 15:44

Megmentés, meg királyságos logó. :)

#1617 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 19:47

Van valami számlaszám, vagy cím, ahová fizetés után lehetne még utalni 1 keveset?

#1618 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 19:58

Van valami újság?

#1619 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 20:29

A logó nagyon jó, a lovacskát pedíg meg kell menteni. Mennyi pénz hiányzik az árából?

#1620 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 21:11

A pacira csak érdeklõdõ van, de az egy hét neki is szûkös volna :confused: , nekem az számít hogy életben maradjon.Az árából 80 ezer hiányzik. Valami megoldást akarok rá találni, és fogok is, nem száll kamionra többet.

#1621 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 21:13

A logóhoz a véleményem: zseniális.

#1622 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 24. - 21:45

Szegény paci, remélem sikerül megmenteni, kár hogy nincs pénzem és nem lehet lovam :( Szép kis lovacska szomorú hogy igy alakult az élete, de ez után csak jobb lehet neki :)

#1623 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 25. - 7:26

chyki, tudod, hogy mit mondtam neked a telefonban, a többi rajtad múlik.Szerezzünk neki helyet : Zimány, Zoliék?Vagy valakinél a környéken?Nem ismertek valakit ott Somogyországban?A pénzt meg összeszedjük valahogy! ;)

Edited by agrobe, 2006 június 25. - 7:53.

#1624 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 25. - 10:02

Na igazán jó hír ma reggel már felhívott egy hölgy, neki hobbilovaglásra kellene csak, megígértem hogyha tudtam beszélni az állatorvossal visszahívom!!! :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Mi hír a hölgyrõl? Kell neki a paci?

#1625 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 25. - 11:32

Megpróbáljuk hogy hozzánk el lehessen Szarkavárra hozni, habár fullon vagyunk...Ha nem, találunk megoldást, még meg tudom kérdezni egy barátnõmet is, csak õ helyileg rossz helyen van ( megközelíthetõség szempontjából)Kéryhez pedig nem mennék, a hátam közepére sem kívánom.A hölgy azt ígérte hív majd, közben kaptam egy magánt is, de ott a távolság okoz gondot, Egerbõl érdeklõdtek.

#1626 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 25. - 11:59

A hölgy azt ígérte hív majd, közben kaptam egy magánt is, de ott a távolság okoz gondot, Egerbõl érdeklõdtek.

Hozzászólás megtekintése

:huh:

#1627 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 25. - 21:43

Kezdem a reményt elveszteni hogy ilyen hamar gazdát találunk neki, úgy néz ki a segítségre szükség lesz.A gondot az jelenti még hogyha sikerül is helyet találnunk azért keményen fizetni is kell, ezt itt páran megpróbáljuk összedobni, ha hosszúra nyúlna a dolog a ló árát fogja terhelni. Ezért kellene mihamarabb vevõt találni rá.A ló megy nyereg alatt és kocsiban is.

#1628 Luigi

Luigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 25. - 22:57

Két dolog:Bokor: a logó SZÉP, látszik sokat dolgoztál vele. De biztosan lehetne egy SZEBBET, JOBBAT, KIFEJEZÕBBET is csinálni. DE mivel most se kedvem, se idõm (a tudásomról most itt nem ejtenék szót ezen a területen) megmutatni, hogy ezthogyan kell, ezért csak azt tudom mondani, hogy: :kir: :kocc: chyki, és többiekJó, ne kerüljön a csikó vágóba, mentsük meg. Ez ügyben a következõ gondolataim támadtak, amiket megtennék, mielõtt elhoznám (nem tanács, nem teendõ, csak gondolkodok.)1. Lónak a származását le kellene ellenõrizni (papírjai vannak? származási csikóbélyegzési, fedjegy stb?)2. Hol fog lakni? Mint írtad, a tartás ára az eladás árát terheli. Vagy megpróbálja ugye az ember eladási árba beszuszakolni, vagy csökken a bevétele.3. Milyen ember a kupec, lehet e vele még alkudozni?

#1629 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 7:43

Chyki, tedd fel a hirdetést a www.lovasok.hu ra lehet fényképpel is hirdetni.(meg írd oda, hogy milyen életútja van, és hogy sürgõs)Ötleteim: Répáshuta, Maróc, nincs ismerõs?És most mi van? ki van már fizetve, vagy várólistán van?És jelenleg hol?

Edited by agrobe, 2006 június 26. - 7:44.

#1630 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 8:34

Bokor: a logó SZÉP, látszik sokat dolgoztál vele. De biztosan lehetne egy SZEBBET, JOBBAT, KIFEJEZÕBBET is csinálni. DE mivel most se kedvem, se idõm (a tudásomról most itt nem ejtenék szót ezen a területen) megmutatni, hogy ezthogyan kell, ezért csak azt tudom mondani, hogy:  :kir:   :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Luigiiiiiii! Inkább ne írtál volna semmit!!! :nem: Vagy könyörgöm, mutasd meg! Most... Különben megmutatom én!... :gm: Kápíííííííísi? Posted Image :rolleyes: :dev: :P

Edited by Bokorugró, 2006 június 26. - 9:30.

#1631 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 8:43

A kupeccel alkudni nem lehet :( örülünk hogy barátságból tartja még egy hétig...Van még egy érdeklõdõ, reménykedünk, mindenképp elhozzuk. Agrobe hívlak hét közepe felé mi legyen.lovasok.hu-ra estére felteszem.

#1632 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 8:46

Chiky!Még ma felhívlak.

#1633 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 11:45

A logo szuper szerintem is. Lómentésbe beszállnék, amint megmondjátok, mit kell tennem.A wiwre nem tesszük fel?

Edited by vgigi, 2006 június 26. - 11:46.

#1634 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 12:40

Szerintem nyugodtan feltehetd, sosem lehet tudni, honnan jön a segítség!Chyki már írta, hogy kiharcolt egy hét haladékot.Aztán valahogy a lovat meg kell venni, vagy addig találni neki egy gazdit.Ezért minden nap számít!Ha egy héten belül nem kel el a ló, akkor hely is kellene neki, ahol tartani lehetne!

#1635 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 13:31

Még ez utóbbin dolgozunk. :) De a jó hogy érdeklõdnek, elvileg a héten jönnek megnézni is!!!!! :D

#1636 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 14:48

Bokor: a logó SZÉP, látszik sokat dolgoztál vele. De biztosan lehetne egy SZEBBET, JOBBAT, KIFEJEZÕBBET is csinálni.

Ja, biztosan. De Leonardo nem ér rá, Michelangelo meg meghalt ebben a melegben.

#1637 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 14:50

Most konkrétan hol van ez a Levente ló?

#1638 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 14:54

Baté, egyenlõre. Ez Kaposvártól 20 percre van.

#1639 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 15:00

Bokor: a logó SZÉP, látszik sokat dolgoztál vele. De biztosan lehetne egy SZEBBET, JOBBAT, KIFEJEZÕBBET is csinálni.

Ja, biztosan. De Leonardo nem ér rá, Michelangelo meg meghalt ebben a melegben.

Hozzászólás megtekintése

Ja. És különben sem tudnának ennél jobbat... :dev:

#1640 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 26. - 15:07

Õk nem is. Sokszor próbáltam mondani nekik, de kellett a tandíj, amit fizettek.