Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

LÓBARÁTOK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA 2004.Június 25-27 Tatárszentgyörgy.

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1788 válasz a témához

#1601 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 27. - 18:57

Artin!Ha mindenben ilyen gyors vagy nem szeretnék a nyilaid elõtt szaladgálni.Örülök, hogy megismertelek.Meg persze azt a pár tucat embert, akik oly kedvesek, szimpatikusak, vagy érdekesek, hogy méltán számíthatnak a jóindulatomra (Pedig már bizonyára bánják, hogy szóba álltak velem. Talán ezért olyan fáradtak néhányan). Oly számosan vannak õk, hogy újabb memória-chipet kell beültetnem mire mindenki nevét meg tudom jegyezni.Ui: Csak egy két sorosJó buli volt, csodaszép,nyomtuk ami belefért. [ Június 27, 2004, 19:59: Az üzenetet átszerkesztette: Szellemlovas ]

#1602 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 27. - 19:02

idézet:
Eredeti szerzõ: teddy: [url="http://"http://www.pknranch.hu/album/albums/Teddy/Tatarszentgyorgy"]Itt nézhetitek meg,[/url] [/QUOTE]Nézném, de így nagyon nehéz!!! :( Nem tudod valamivel rendes oldalakra rendezni?

#1603 teddy

teddy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 496 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 27. - 19:04

KundK, az üzeneteddel egy idöben írtam kis segítséget a képekhez. ;) Viszont ha még így is macerás, a [url="http://"http://www.pknranch.hu/album"]http://www.pknranch.hu/album[/url] oldalon Teddy név alatt, azon belül is Tatárszentgyörgy mappában kis ikonokkal ellátva lehet nézegetni. [ Június 27, 2004, 19:10: Az üzenetet átszerkesztette: teddy ]

#1604 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 27. - 20:13

Ha valakinek gondjai vannak a képeivel, vagy azok feltöltögetésével, akkor az általam használt galéria php használatára meg tudom tanítani pár sorban. Posted Image

#1605 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 27. - 20:41

Felkúsztak a képeim. [url="http://"http://www.kundk.hu/galeria/index.php?album=Bulik%2FTatar04&page=1&"]Megnézhetõek itt![/url]

#1606 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 27. - 21:46

Én is elkeszdem a kep.tar.hu/tomsawyer címre felrakni a képeket, de megint hozza a formát így majd holnap folytatom :mad: .A buli egyébként fenomenális volt, idén igyekeztem jobban kihasznáni az alkalmat az ismerkedésre.Különösebben én se eresztem most bõlére a mondókát, Artinhoz hasonlóan én is azt mondom beszéljenek a képek.Hálás köszönet a szervezõknek, a segítõknek, a Kajdácsi családnak, és mindenkinek aki ott volt a buli létrehozásáért.Király volt Posted Image Posted Image .

#1607 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 27. - 23:03

Sziasztok!Ahogyan itt olvasgatok és nézegetem a képeket fáj a szívem, hogy én nem voltam Ott Veletek. Tuti, hogy hatalmas bulit hagytam ki, de annak örülök, hogy Ti jóléreztétek magatokat! Posted Image

#1608 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 8:39

Most jönne a kötelezõ értékelés és élménybeszámoló. Egész röviden, mert hogy a hosszabb íráshoz még ülepednie kell az élménynek: minden nágyon szép (volt), minden nágyon jó volt, mindennel meg vágyok (voltám) elégedve. :D E mellet le a kalappal és köszönet vendéglátóinknak. Mint az egyik elsõ érkezõ és utolsó távozó volt szerencsém belepillantani az elõkészületekbe és látni, hogy mennyit fektettek a rendezvénybe. Mint rendszeres kocsmalátogató, a faluban érdekes volt hallani azt, ahogy a helyiek vélekedtek a lovasnapokról. Posted Image Csikasznak és Hosszúhomloknak hálás köszönet, hogy lovaink ilyen profi módon kerültek elhelyezésre. :cool: Ha most megint a találkozó elõtt lennék, ugyan így csinálnék mindent. ;)

#1609 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 8:42

Wanted!Keresem azokat az aljas fejvadászokat, akik önkéntesen, észerevétlenül, de legfõképp nagyon gyorsan elpusztították Pál Inkát, esélyt sem hagyva az öldöklés boldog pillanataira azoknak a gyanutlan jelentkezõknek, akikkel a mészárlást eredetileg kiterveltem!Bocs: Zap, Zsuzska és Artin!Azért remélem nem porzott a vesétek! :D Köszönjük a szervezõknek! Jól éreztük magunkat! Képek nemsokára. [ Június 28, 2004, 08:43: Az üzenetet átszerkesztette: Csuti ]

#1610 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 9:01

Szerintem is jó volt. És megyünk jövõre is. Mi még az idei nyáron is eltöltünk ott egy hetet.Akik bármi módon besegítettek a lebonyolításban, ezúton köszönjük nekik!Jövõre azonban kell egy nagyobb csapat aki bonyolítja dolgokat, mert így kicsit sok volt nekünk.Itt köszönöm meg azoknak a véleményét, akik szavazataikkal az "aranycerkások" közé emeltek! :D Posted Image

#1611 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 9:47

Szuper hétvége volt. Posted Image A túránk odáig Pilisrõl remekül sikerült, az utsó 8 km-t leszámítva a betonon, szakadó esõben (bár legalább lesz mit írni a beszámolóba). Lebonyolítás nagyon jó volt, szervezés szintén, de jövõre tényleg nagyobb brigád kell, hogy a szervezõk a végén ne csak a fejüket fogják. Én nagyon jól elvoltam szombaton, szerintem pont se túl sûrû, se túl likas nem volt a program, csak azt sajnálom, hogy nem tudtam beszélgetni mindenkivel, akivel szerettem volna. Vasárnap a hazafele út már tökéletes volt, se egy csepp esõ, se kisebb baleset, csak kellemes kis lovaglás.Csuti, pálesz ügyben OSH kárpótolt, szombat este lóbált ugyanis a kezében folyamatosan egy szimpatikus kis üveget, amit gyakran megcsodáltam. ;) A plajbászosoknak innen is gratula, meg Gumilovasnak a hangjához ismét, illetve javasolnám utólag pár érdemérem kiosztását, kezdve az életmentõkkel, úgy mint Csikasznak, aki csuromvizesen megérkezvén kikapta a kezembõl a lovat, engem pedig bezavart a sátrukba némi száraz ruhával; Fillynek és Sandokannak, akik azt hitték, rossz nekem egy szál pokrócon lovagolni, és rendelkezésemre bocsátottak egy kengyellel ellátott patracot; valamint Patikus Katinak, aki csodaszerével csodával határos módon mûködõképessé tette vasárnapra a pénteken kirándulni indult vállamat. Posted Image

#1612 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 10:44

Embörök, küldjetek képet a találkozóról hét fotójának! Annyi jó fotót tettetek fel, hogy nem gyõzöm nézegetni õket, válogatni meg végképp nem tudok. Nagy vágtás kép lenne a legjobb, vagy valami olyasmi, ami kifejezi a találkozó szellemiségét (ha angolok lennénk, ide jöhetne az a bizonyos szesitalos szóvicc). ;) Én is köszönök mindent a szervezõknek, vendéglátóinknak és a szereplõknek a rengeteg munkáért. Megérte, a találkozó nagyon jól sikerült. Posted Image

#1613 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 11:26

Jó reggelt mindenkinek! Csak szeretném megköszönni a csodás hétvégét mindenkinek, fõleg a szervezõknek, akik az egészet lehetõvé tették. Szóval köszönet! Nagyon jól éreztem magam, és remélem jövõre is ott lehetek, s ha lehet lóval.Csak egyet sajnálok, hogy túl gyorsan eltelt. Posted Image

#1614 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 11:30

Ez jó mulatság volt! Posted Image Gratulálok és köszönet mindazoknak, akik ezt így összeszervezték, elsõsorban a Kajdácsi családnak! Remek volt a programok szervezése csakúgy, mint a porgramok maguk, a lovak elhelyezése, de még sorolhatnám. Legjobban mégis azt élveztem, hogy együtt lehettem pár napig jó sok cimborával, együtt lovazhattam olyanokkal, akikkel csak a két lábon beszélgetés adatott meg eddig. Gyönyörû a terep, szóval pár nyári hétvége programja már meg is van.Találtam egy napszemüveget a bejárattól -befelé állva- jobb kézre, attól 50-70 méterre. Nincs márkajelzése, de szép és jó.

#1615 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 11:38

Ezer köszönet a közremûködõknek, akik húzták az igát egész nap, szervezkedtek, pakoltak, lelkesítettek, nem tudom, hogy mikor mulatoztak vajon? Nagyon jó buli volt, gyorsan elszaladt ez a három nap! Chico családnak pedig köszönjük a lovaink szíveslátását, meg mindent! Posted Image OSH, az a napszemüveg valószínûleg Meszticé. Posted Image [ Június 28, 2004, 11:47: Az üzenetet átszerkesztette: zapolya ]

#1616 kabor

kabor

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 70 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 11:52

Nem vagyok egy irodalmár, így a részletes beszámolót meghagyom másoknak. Köszönet a vendéglátóknak, szervezõknek, résztvevõknek, részvétleneknek és a fotósoknak, fantasztikus fazonokat sikerült összecsõdíteni, naggyon jó feelingje volt az egésznek. A képek valóban beszélnek... Aki idén lemaradt róla, jövõre ki ne hagyja!

#1617 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 11:55

Nagyon jól éreztem magam! Tényleg rengeteget dolgozott mindenki, köszönet és elismerés érte!Nem is akarom tovább ragozni, jövõre újrajátsszuk! Boróka, kibírta az autótok hazáig? Csinálunk egy afterpartit? Lehetne egy naaagy közös képnézegetés (akár Törökbálinton is), élmények felidézése, színezgetése. ;) Nem tudom, megoldható-e technikailag, hogy - úgy mint tavaly - összegyûjtsük majd egy CD-re az összes képet, és valami kivetítõn megnézzük?A helyiekrõl pedig csak annyit, hogy Gumilovas elveszítette az összes pénzét, megtalálták és visszaadták neki. Posted Image

#1618 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 12:19

Szenzációs hétvége volt! Igaz hogy tegnap (ma) éjjel háromkor kerültem ágyba (lószállítás stb.) és összeestem a fáradtságtól, de nagyon megérte! Rengeteg új dolgot tanultunk lovammal együtt, leginkább a kölcsönös bizalom növekedett egymás iránt. A sok sikerélmény, sok szép emlék, amit ha rossz kedvem van érdemes lesz felidéznem.Köszönöm RCnek hogy ott lehettem, és mindenkinek aki segített, és már nagyon várom jövõre a következõ találkozót! Posted Image

#1619 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 12:46

idézet:
Eredeti szerzõ: Csuti: Wanted!Keresem azokat az aljas fejvadászokat, akik önkéntesen, észerevétlenül, de legfõképp nagyon gyorsan elpusztították Pál Inkát, esélyt sem hagyva az öldöklés boldog pillanataira azoknak a gyanutlan jelentkezõknek, akikkel a mészárlást eredetileg kiterveltem!Bocs: Zap, Zsuzska és Artin!Azért remélem nem porzott a vesétek! :D Köszönjük a szervezõknek! Jól éreztük magunkat! Képek nemsokára. [/QUOTE]Csuti! Jól elbújtál, ugyanis Éváék sokáig kerestek, hogy megihassák Pál Inkát, de nem bukkantak a nyomodra. :D De azért nem panaszkodhattunk, és lényeg az, hogy elfogyott a nedû, bár sajnálom, hogy nem találkoztunk.

#1620 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 12:46

Anikó! Képzeld ez az öreg kis csotrogány gond nélkül hazavitt minket, bár az érdekes hang már 30 km-rel Tatár után elõjött és végig kísért minket Miskolcig. Most is azzal közlekedem, muszály volt még ma használni, csak hétvégére tudta elvállalni a szerelõm. Mostmár fülsiketítõ hang jön belõle de remélem addig kibírja.Líviakonrád! Hogy sikerült a lószállítóba bettenned a lovad? Neked is ment már a dolog?Gondolom a feladattal már egyedül kellett megbírkóznod újra.

#1621 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 13:08

Na, kb. 1 óeája ébredtem, végre tiszta vagyok (sajnos mivel hajnali 1-kor értem haza silveradoból, ehhez már nem volt erõm tegnap). Nagyon örülök, hogy idén is ott voltam, de most teljesen más hangulata volt nekem az egésznek. Ennek az az oka, hogy tavaly alig ismertem 5-6 embert onnan, az végig a rácsodálkozásokból ("jééé, te lány vagy?! stb...), bemutatkozásokból, elsõ bulizásból állt, most majd' mindenkit ismerek, és majd' mindenkit a barátomnak tarthatok. Teljesen más volt, mint a tavalyi, de egy csöppet sem rosszabb! Max. az elsõ napi idõjárás, de hát a sörsátorban is lehetett kovácsolódni Posted Image Legyen beszámoló? Najó, megpróbálom... 2004.06.24., csütörtök 7 után találkoztam Aniko-val a Népstadionnál, akivel elszáguldottunk Gumilovasért Halas Citybe, és az indulástól számított röpke 4 óra múlva már Silverado homokját tapostam futva, hogy végre átölelhessem Ciprián nyakát. Mint mindig, most is egy horkantással elintézte, és továbbment kajálni, de legalább azonnal odarohant hozzám, amikor hívtam.Köszönés az ottlevõknek, Sanchoéknak, akiket már ezer éve nem láttam.Pakolás, ténfergés, Cipi lefuttatása a körkarámban (istenkirályságos lett!!), fájó sebek szerzése egy Stetson által (a kezem egész hétvégére használhatatlan lett gyakorlatilag, és az oldalam is fáj még), és lassan el kezdtek szivárogni a népek. Ismerkedés, akiket nem ismertünk, Kabossal négyesben elmentünk egy baromijót ebédelni 3 körül (senki nem ette meg az adagját, olyan nagy volt, ígyhát elhoztuk), este pedig bulizás. 2004.06.25., péntek Hajnali négykor arra ébredtem, hogy Bitang pofánnyalt a szénatárolóban, úgyhogy ezután már nem sokat -semmit- aludtam. Gyönyörû volt a tanya hajnalban, a lovak nyugodtan reggelizték a harmatos füvet.7-kor Sancho szekerével és Sanyikáék csapatával végre elindultunk. Pár óra múlva a Buffalo Bill farmon találtuk magunkat, ahol csatlakoztak hozzánk a helyiek.1/2 4 körül értünk Tatárszentgyörgyre, úgyhogy korábbi aggodalmaskodásom szerte foszlott, miszerint mi leszünk az elsõk, és órákig csak unatkozni fogunk. Kezdõdött a kedves ismerõsök és ismeretlenek üdvözlése, Szellemlovast (továbbiakban Hintalovas) is megismertem, viszont Csutival egész hétvégén nem tudtam összefutni :eek: Közben megjöttek a PKN-esek, Fótiak, és legutoljára a szakadó esõben, viharos szélben Silverado népe is.Estére elállt az esõ, de azt hiszem, mindenki nagyon fázott. Én még a sátorban is.Reggel fél 7kor a lovakra ébredtem, ahogy az abrkot ropogtatják. Kinéztem a sátorból, és Carment láttam, ahogy nyugodtan eszik. Kicsit megállt akkor nekem a világ.Ekkor a sorozatos Jóreggelt!-kívánás kezdõdött, és legnagyobb meglepetésemre még azok is köszöntek, akiket életemben még nem láttam.Reggeli gyanánt bedobtunk egy-egy lángost (hmmmm), és lassan beindult az élet. Dével segítettünk RC-nek betömni a nagyobb lukakat és gödröket a versenypályán, nekem meg megkezõdött az õrködés. A legjobb idõpontot válaszottam, mert mindenki akkor etette a lovát, így gyakorlatilag semmi dolgom nem volt :D A versenyek megkezdõdötel, én meg fogtam magam, és kimentem OSH-val, DZvel és Bokával egy kis terepre, én pedig [url="http://"http://www.fw.hu/apple/sally&apple.jpg"]Sally-vel mentem[/url] (köszi a képet Artin).Tatárszentgyörgy gyönyörûszép, annak ellenére, hogy kb. kétszer akadtunk össze katonákkal. Eccer elzavartak minket, másszor pedig két emberke meg egy õrmester rangú kutya tessékelt arrébb udvariasan.Visszafelé beleakadtunk a búzatáblában (nem volt más út!) valami lila indás növénybe, OSH-nak is meg nekem is jól megfogta a lábfejét.Visszaértünk, a verseny még javában folyt.Este pedig elkezdõdött a buli. Kicsit nehézkesen indult be, de a kemény mag megint jó helyen volt, és keményen buzdítottuk a népet arra, hogy kreáljon valami tánc-szerûséget a színpad elõtt.A Mátra Himnusz egyszerûen fenomenális volt. Olyan élmény volt, amit nem fogok elfelejteni. Ott csápoltunk és énekeltünk teljes erõnkkel Gumival együtt csillogó szemekkel. Posted Image Én elég hamar kidõltem, kb. 1kor már húztam a lóbõrt. Viszont nagyon jót aludtam. Fél 8kor pedig arra ébredtem, hogy Sancho beüvöltött a sátrunkba, hogy azonnal keljünk fel, mert indulunk (elõzõ nap kb. 10 órás indulást emlegetett...). A sátor katasztrofális állapotban volt, minden szétdobálva. Ehhez képest 5 perc alatt már indulásra készen voltam. Közben lett egy utitársunk is, egy kecske. Sancho megvette.Aztán kiderült, hogy Sally lovasa nyergestül lelécelt, úgyhogy a ló nyeereg és lovas nélkül maradt. Szerencsére KundK odaadta nekem a mexikói nyergét, és abban mentem. elvileg 5-en mentünk volna lóval a Buffalora, de idõközben még két lovat otthagyott a lovasa. Szóval kb. 3 és fél óra altt értünk oda, mert végig lépésben kellett haladnunk (persze a lovak végig joggoltak). Silveradoba már a szekéren jöttem, Vilit meg Sally-t pedig a szekér után kötöttük, mert Kabos meg idõközben rosszul lett, nekem meg már az elején se volt kedvem lóra ülni, mert fáradt voltam, és sz.rrá égtem a szombati terepen. Amikor már a fél társaság ott volt Silveradon, én kimentem azért Cipivel terepre Posted Image A kifele vezetõ út gázos volt, mert a kancák odajöttek illegetni magukat, és noha tudtam irányítani Cipit, elég érdekesen mozgott. Kb. mint egy spanyol lovasiskolában képzett lipicai...Az erdõben gyönyörû vágtát mentünk, szép kerek lassút. Ne rohant el, pedig egy hete nem ültünk rajta. Az ároknáé volt gáz, mert a túloldalon vágta közben kb 7-8 bakolást prezentált, de úgy az igazi fajtából. Fennmaradtam és azúttal nem éreztem azt, hogy csak hajszál híján maradtam nyeregben. Büntetésként átvittem mégegyszer az árkon. Ahogy a hátsó lábai is a túloldalra jutottak, fejet levág, a farka a fejemre omlott, egyszóval szép nagyot rúgott hátra is. Megint fennmaradtam, szárt idõben elkaptam.Hazafelé mát csak léptünk, mert nem akartam, hogy az erdõben vágjon földhöz, és az ElBroncosok épp megjöttek, nem biztos, hogy jó lenne, ha berontana közéjük...De gond nélkül ment minden, a karámjában leszerszámoztam, Kölyök bemutatkozott neki Posted Image Az este is jó volt, hangulatos.Nagyon jó volt minden, köszönjük szépen!

#1622 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 13:28

Teddy! Brutálisan jók a képeid!!!

#1623 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 13:37

Unatkozom, úgyhogy még írogatok picit ;) Most jönnek a köszönetnyilvánítások, sorrend nem számít, és minden a teljesség igénye nélkül!Köszönet:-a szervezõknek, hogy ismét létrejött a rendezvény, és nem történt baj-Aniko-nak, hogy hamarabb elvitt Silveradoba-Gumilovasnak, hogy mutatott egy helyi kajáldát, ahol megreggelizhettem, és a csodálatos koncertért-Zsubabának a Carmenezésért-OSH-éknak a jó terepért-a katonáknak, hogy nem lõttek le minket-HH-nak, amiért a szívinfarktus-közeli állapotba hozott egy "poénnal" :D -a sátrunknak, hogy nem esett a nyakunkba-a lángoskészítú néniknek-Dének a lukbetömés miatt :D Ha valakit kifelejtettem, elnézést Posted Image

#1624 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 14:02

idézet:
Eredeti szerzõ: zapolya:Csuti! Jól elbújtál, ugyanis Éváék sokáig kerestek, hogy megihassák Pál Inkát, de nem bukkantak a nyomodra. :D De azért nem panaszkodhattunk, és lényeg az, hogy elfogyott a nedû, bár sajnálom, hogy nem találkoztunk. [/QUOTE]Pedig nem bújtam el! Szinte érkezéstõl alvásig a sörsátorban ültünk! :D Egyszer futottam össze Zsuzskával, de akkor épp üres volt a kezem! Posted Image Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk! [url="http://"http://kep.tar.hu/veressjudit/index.phtml?aid=27657141&beginnum="]Képeim[/url] Nem sok.

#1625 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 14:19

Na raktam még fel 5 képet. Valami eszméletlen gyors a képtár! Használjátok ki gyorsan! :D Akkora flash-em volt szombat délután a tónál, ahogy a fürdõzõket néztük! Megjelent egy kisebb lovas csapat (pl: Adrienn) és köztük ott volt lovon Donald Sutherland! Mutogattam mindenkinek, de senki nem látta csak én. Ezért jól kiröhögtem magam, hogy mekkora hülye vagyok, már látomásaim vannak, mire 1/2 óra múlva Anikó egy beszélgetés közben, teljes természetességgel mondta: "Ja, tudom, aki úgy néz ki, mint Donald Sutherland." :D Posted Image :D Az uccsó képemen õ van, kicsit elmosódva, mint egy "látomás".Az úriembertõl bocsánatot kérek a hasonlatért!

#1626 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 14:23

Igen, igen, Broncosokkal van (elnézést, ha hülyeséget mondok, de asszem õ az Oldd meg Gyuri)

#1627 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 14:49

tomsawyer: jók a Sally-s képek ;) Köszi!

#1628 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 15:08

Rengeteg ember, melyeknek kedvence gebe, mereng egy helyen, melyen kellemes percek estek meg vele. Eme hely neve: Szent..., ehh, elfelejtettem. E helyen megestek kellemes meg kellemetlen percek, de eme emberek nem rettentek meg, s nem szeleltek el.Fekete fellegek terhe, kerekded, nedves cseppekben emberekre, s gebe testekre csepegett.Estefele elcsendesedett, s reggelre teljesen elment, helyette meleg lett, mely ezerszer kellemesebb. Gebe sereg, s emberek lettek eggyek, s mentek fel-le ezerrel. Estefele seregbe rendezve meneteltek meredt szemmel megdermedt emberek mellett.Este egy kerekded helyen kegyetlen meleg terepre tettek szert, mely felett eszement elmebetegek repkedtek, de nem estek bele, s emberpecsenye nem lehetett eledele nem messze leheveredett termetes ebeknek.Lejegyezte ezt egy ember: Verseny Szellem [ Június 28, 2004, 15:08: Az üzenetet átszerkesztette: Szellemlovas ]

#1629 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 15:26

Csikasz és HH! a lovaink nevében is hálás köszönet a profi karámért és hogy Zsuzskáékkal együtt minket is megmentettetek, amikor bõrig ázva megérkeztünk pénteken. Remélem rendben hazaértetek a csajokkal Posted Image Barefoot-nak köszi a kiváló navigációt, egyszer sem tévedtünk el!na és a szervezõknek is, tényleg megérte, nagyon jó volt minden, nagyon élveztem.Félelmetes volt a nagy vágta hangja, Tóth Lajos lenyûgözött, a bocik gyorsan tanultak, a szlalom jól állt az angol nyeregnek is Posted Image , Gumilovas úgy énekelt, hogy leesett az állam (én most hallottam elõször), a tábortûz jó meleg volt, a kocsiban alvás rohadt kényelmetlen, a -30 C-ig biztos hálózsákomban való egész éjszakás reszketés után pedig istenesen felfrissültem a kellemes jeges zuhanyban Posted Image A kaja biztos finom volt, kár hogy vegetariánus vagyok...de az indonéz zacskós leves sem volt olyan pocsék Posted Image Ma reggel, ahogy beléptem a tökéletesen klimatizált irodába tiszta körömmel, kivasalt fehér naciban...egy másik korba tévedtem. Sajnos elég gyorsan vissza kellett zökkennem, de a 204 db pada robaja a fülembe cseng most is.Egyet sajnálok: hogy nem szántam több idõt az elmúlt években a fórumra (írni is néha pl), arra, hogy megismerjelek titeket, hogy ott legyek több lovas heppeningen.Remélem még bepótolhatom.Jók voltatok, jók legyetek!üdv: vega

#1630 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 15:40

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki legalább egy hajszálát megmozdította a kovácsolódás érdekében. Én nagyon jól éreztem magam. (Nem is láttam sírva elrohanó embereket. Posted Image ) Rengeteg élménnyel gazdagodtam, rengeteg embert megismertem, rengeteg újat tanultam. Kezd számomra megállapítást nyerni az a szólás, "aki a lovat szeretni, rossz ember nem lehet". ;) KÖSZÖNÖM!!!! Ui. Szellem Te esztelen, versed kegyetlen. :D :D (csakígytovábbszmájli)

#1631 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 16:16

Szellemlovas ez naggggyon király volt! Posted Image :D Végre felpakoltam a képeimet a képtárra! [url="http://"http://kep.tar.hu/lombardo/index.phtml?aid=27657097"]Itt megtekinthetõk![/url] Minden nagyon szép és jó volt idén is!Örültem a régi ismerõsöknek meg a sok újnak!Köszi szépen mindenkinek! Posted Image

#1632 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 16:31

Lombik! Szépek a képek Posted Image

#1633 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 16:33

Boróka!Konrádot simán elsõre minden gond nélkül felküldtem úgy ahogy a srác mutatta, de aztán le kellett szednem, mert a Szellõ nem akart felmenni utánna. Aztán mikor Realcowboy felrakta a Szelcsit, én is felraktam Konrádot, de most RC tanácsára vezetve. Ettöl kicsit féltem, mert nem tartottam valószínûnek hogy Konrád nem használja e ki hogy nem tudom kontrol alatt tartani ha bent vagyok a futóban. De végül feljött utánnam, bár szükség volt RC noszogatására lentrõl. De elsõre úgy ment mint az álom!! A barátom már úgy érkezett hogy hozott magával "segítséget" :mad: hogy Konrádot feltegyék, és az álluk leesett a döbbenettõl mikor a lovam simán felsétált a sötétben a futóra! Posted Image :D Posted Image

#1634 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 17:07

idézet:
Eredeti szerzõ: Apple: tomsawyer: jók a Sally-s képek ;) Köszi! [/QUOTE]Apple!Szívesen ;) .De ki az a Sally :confused: ?

#1635 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 17:12

A pinto hókás kék-barna szemû kanca, akirõl pár képet csináltál az ekhós szekér környékén Posted Image

#1636 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 17:47

Minden fotósnak!Szuper buliról, szuper képek.Köszönjük szépen. Ott voltam ugyan, de a képek sokmindent elmondanak amit mégsem láttam, vagy amit szavakban nehéz lenne továbbadni másoknak.Még egyszer köszike!

#1637 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 17:48

Irgalmatlanul jó volt ez a túra!Köszönet érte a szervezõknek, köszönet Zsubabának a kitûzõkért és Sárikának azért, mert épségben lecipelt a hátán és haza is hozott. Posted Image [url="http://"http://kep.tar.hu/honey83/index.phtml?aid=27657180"]KÉPEK![/url]

#1638 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 18:35

Sziasztok !Úgy gondolom beszámoló helyett részemrõl ez a hozzászólás még a köszönet helye, elsõ sorban Sheriffnek a vendéglátásért, és õt is beleértve minden szervezõnek a szervezésért, mert nagyon jó buli volt !!!Köszönöm továbbá HH-nak és Csikasznak, hogy befogadták a karámjukba a lovamat és külön köszönet a nadrágért amit arra az idõre adtak amíg a saját cuccomat megszárítom. A jó hangulatért pedig mindeg résztvevõnek ugyan ez a köszönet jár. Remélem KundK nem váltja be neki tett ígéretemet, miszerint odakiáltottam neki, hogy fél karomat adom ha a vágtában képet készít rólam és a lovamról. Rendes volt megcsinálta, (Köszi KundK !!!) már jó mélyre el is raktároztam, remélem az ígérettel nem fogsz majd a szavamon !P. Posted Image [ Június 28, 2004, 18:36: Az üzenetet átszerkesztette: Petya ]

#1639 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 18:35

Apple!Köszi Posted Image .Végre valahára felkerült az összes képem, nézhetõ, tölthetõ(kep.tar.hu/tomsawyer).Vigyázat!Nagyon sok!(510db :D )Szerkesztés oka:megszámoltam [ Június 28, 2004, 18:41: Az üzenetet átszerkesztette: tomsawyer ]

#1640 jm-horseman

jm-horseman

Csikó

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 28. - 18:36

Tényleg kinek mi a véleménye a lószállítós bemutatóról? A végén jól leégette sheriffet a "képzetlen ember" titulussal.