Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csikókarám

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
16411 válasz a témához

#16201 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 13:39

csukott szájjal próbáltad már? :D madarak vannak nyáron is meg õsszel is, csak kevésbé csicseregnek :P még csak az egyik lovam vedlik, szerintem nem egyeztek még meg, hogy most jön a meleg vagy sem :) (mindkettõ full ridegben él)

#16202 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 13:46

Nem :D mert minidg beszélek hozzájuk,vagy épp azzal aki kint van vagy épp a másik lovat pucolja,de nemis rosz ötlet :D majd kipróbálom.

#16203 Babája

Babája

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 13:52

Nem :D mert minidg beszélek hozzájuk,vagy épp azzal aki kint van vagy épp a másik lovat pucolja,de nemis rosz ötlet :D majd kipróbálom.

Ezzel én is így vagyok :D Annyi kivétellel, hogy nálunk olyan nincs, hogy valaki másik lovat pucol :D

#16204 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 14:25

babája, akkor neked nincs mentséged. amúgy hasu, csak beugrott a kommented, nem neked írtam. viszont a gugli csoporton kéne kis aktivitást mutatnod meg olvasnod.

#16205 lakatka

lakatka

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 17:59

Ahol én segétkezem ott is elkesztek vedleni a pacikák meg álittolag valahova már a gólya is meg jött :)

#16206 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 18:08

Te Lákátos! Ha nem veszed elõ azt a nyamvadt helyesírási szótárt, átküldöm a Fruzsit, hogy jól megrugdosson! :D

#16207 lakatka

lakatka

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 18:19

Inkább nem veszem elõ nincs hozzá kedvem bebe :dev:

#16208 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 18:50

De télen ott a karácsony meg a kakaó, az nálam mindent leköröz :kv:
A tavaszt még szeretem, nekem a nyár már túl meleg. De hát ha már nyári szünet van.....csak túlélem valahogy :dev:
Ma egészen érdekes mûvészeti órám volt, a dráma tanárnõnek el kellett magyarázni, hogy milyen egy rendes vadnyugati lovas, mert elég érdekesen játszotta el mindeni (egyébként milyen idióta óra a szinészkedés?!)

Aro, nem tudom mennyire érdekelne téged a Szilaj zenéje franciául....esetleg kell?

Edited by Lilu, 2009 március 2. - 18:51.

#16209 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 18:58

Hûû, valami egész érdekes élmény lehet! Ide vele :dev:

#16210 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 19:08

lilu, kakaót ihatsz máskor is és igazából a karácsonyfa-állítást se tiltja semmi év közben sem :D az angolok december elején felpakolják, ami jobb szerintem, mert nem csak 1 hétig van kint. nem mintha évekt óta nem állítanánk... vagyis értitek. nem állítunk. karácsonyfát mármint.

#16211 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 19:11

Csak zárójelben, mi múlt szombaton szedtük le :D És már csak 297 nap, éj újra lehet állítani :gm:

#16212 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 20:19

Fanatikus. Szerintem vegyél egy szobafenyõt, azt nézegetheted egész évben a szobád sarkában :gm:

#16213 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 20:24

mindig azt hiszem, már nem nyerhet új mélységet a "bolond" szó fogalma... nem szeretek tévedni, de ebben sikerül.

#16214 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 20:45

Kihagytátok a tél csodás lehetőségei közül a síelést,a snowboardozást és a korizást. :cool: Azon kívül,hogy nagyon mókás valakit megfürdetni a hóban....(legalábbis azoknak akik fürdetik, és nem annak aki fürdik :dev: ). És szerintem évszaktól teljesen független az hogy milyen a kedved,csak rajtad múlik... :yeah:

Edited by Kozifru, 2009 március 2. - 20:54.

#16215 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 20:53

Milyen igaz... :yeah:

#16216 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 20:55

Teo,te most hova jársz?(remélem ez nem off, a csikókarámban mindenrõl lehet beszélni ugye? :ang: )

#16217 Kispaci

Kispaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:06

Ami a vedlést illeti, én kifejezetten imádok vedlõ lovat pucolni.... Minél jobban vedlik annál inkább.

#16218 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:08

Továbbra is ugyanoda :) Nyáron csikókaris talira jössz?

#16219 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:11

Továbbra is ugyanoda :)

Nyáron csikókaris talira jössz?

Hát ez még sajnos elég képlékeny... :( Elõtte még vár rám egy érettségi,meg még mire kiderül hogy hova vettek fel...de ha minden jól alakul akkor elképzelhetõ.
Meg persze attól is függ, hogy nem ütközik-e bemutatóval vagy edzõtáborral(elfoglalt ember vagyok :D ).

#16220 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:14

Ó te szegény :D Élvezd ki az utolsó éved, nehéz elhinni, de az egyetem még rosszabb :kv:

#16221 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:25

az egyetem rossz? miért is? :D a munka a rossz. legtöbb esetben annyit kell dolgoznod, hogy eltarthasd a lovadat, hogy alig van idõd kimenni hozzá. nincs nyári szünet, téli szünet, síszünet, õszi szünet... onnantól még több kötelességed van, általában magadért felelsz. van jó oldala természetesen, csak azért nem feszegetem, mert most se az egyetem jó oldaláról volt szó :)

#16222 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:36

Nem feltétlen rossz. Csak én nem szeretem. Mindenki azt mondta, hogy az hû de milyen klassz lesz, meg laza, meg szuper, életem legszebb évei, stb. Ehhez képest az órák unalmasak (tudom, hogy fontos az alapozás de ez már egy kicsit túlzás...), széttanulom az agyam, sztem érettségire nem kérszültem ennyit, mint most, és barátaim alig, mert a koleszos társaság összetart (én ugye nem vagyok az), a bulik amikre meg meheték esetleg csak arról szólnak, hogy leisszuk magunkat a sárga földig. Hát nekem ez nem jön. Részemrõl visszavágyok a gimibe. :nem:

#16223 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:49

Egyébként én, amióta fõiskolás vagyok, idestova két éve, KETTÕ azaz KETTÕ darab BGF-es buliban voltam. Mondhatni rakás szar ^^ Anyukám,Apukám olyan dolgokat meséltek az egyetemi, fõiskolai éveikrõl, amitõl fényévekre vagyok.. "jólérzemmagam"-ilag

#16224 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 22:00

akkor csak nekem volt szerencsém :) nagyon szerettem a fõiskolát meg az egyetemet is, elsõre inkább a buli volt jellemzõ (nagyon durván csak aludni jártam haza), másikra a nagyon jó társaság, jó tanárok, jó környezet, nem buliztunk annyit, csak úgy normális szinten, viszont könyvtárba együtt jártunk, az én társaságom legalábbis olyan volt, hogy szeretettünk tanulni, napközbeni szabadidõnkben akkor is oda ültünk be sokszor, ha nem volt dolgunk, kerestünk valami szakirodalmat vagy csak valamit, ami érdekelt és olvastunk. a pázmány BTK-n sok könyvtár van, minden tanépületben van legalább egy. volt, hogy csak úgy poénból átmentem a magyarosokhoz körülnézni, nekik milyen könyveik vannak. a rossz oldalt majd hangsúlyozzátok ti is, én szerettem - mondom ezt úgy, hogy bár nem voltam társasági ember gimiben (hihetetlen, mi? :kir: ), kevés barátom volt, de nagyon szerettem azt is, néha még manapság is visszamegyek csak úgy beszélgetni a tanárokkal és felvidulok, ha csak a közelében vagyok akkor is. amit nagyon utáltam, az az általános volt. névváltoztatás elõtt nehezebb volt, sokat piszkáltak a vezetéknevem nehézsége miatt (horvát, ne részletezzem, 8 db mássalhangzó, 2 magánhangzó) majd ehhez jött a lovaglás, ami miatt kiválóan lehetett piszkálni. gimiben is az elsõ 2 évben ez még jellemzõ maradt, akkor tört a gerincem, harmadikban annyira nem tanultam meg annyit hiányoztam, hogy ez meghozta jutalmát: újrajárhattam :D és ez volt a legjobb rész kezdete. új osztályomban semmiért se piszkáltak, késõbb nevet is változtattam, de miattuk mindegy is lett volna, csak nekem volt fontos és ma látom, mennyivel könnyebb így az életem, a bátyám nem is tudom, hogy bírja (húgom meg nem is érdekel, hogy bírja :gm: ). így jártatok, mostanában megint sokat olvasok és ettõl rámjött az elnyomott grafomán hajlamom :kv:

#16225 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 22:12

Azért írd már le légyszi a teljes neved :) ( Nem a mostanit :P )

#16226 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 22:14

azért nem írom már le lécci :P

#16227 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 22:29

Mondjak egy viccet? Nálunk nagyon az az érzésem van, hogy ciki tanulni. Ami azért vicces, mert olyan magas ponthatáraink voltak, hogy nagyjából csak a stréberek juthattak be. És mégis kapom a hitetlenkedõ pillantásokat, ha 3 nappal zh elõtt azt mondom, hogy igen, én már elkezdtem tanulni.
Ki vagyok akadva. Én szeretek tanulni.

#16228 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 22:51

én is nagyon szeretek, de inkább csak biológiával kapcsolatos dolgokat, elsõ helyen a nyelveket (atyaég, ha tudnátok, h most a japán mellett miket tanulok, simán hülyének néznétek) és mostanában érdekel a földrajz is meg különbözõ országok látványosságai (ok, ez szakmai ártalom :gm: ). PS: aro, fel se foghatom, hogy így megnõttél... méghogy egyetem, hiszen te csikó vagy :D

Edited by Unicorn, 2009 március 2. - 22:52.

#16229 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 22:56

azért nem írom már le lécci :P

Nem értem, de Te dolgod ;)

#16230 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 22:58

értenéd, ha 18 évedbõl 10 biztosan az ezzel kapcsolatos szekálással telt volna.

#16231 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 23:04

Hát én is ezt mondom, csikó akarok még lenni :P Miket tanulsz még? Hadd szörnyülködjünk, én is szeretem a nyelveket :D

#16232 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 23:24

a legfõbb most a japán mellett a koreai, a többit most félre kellett tennem. svédül nincs kivel beszélgetni, fejlõdni kellene, gyakorolni, töröknél alapozunk egy török haverommal, de vagy egy hete vacakol a gépe és csak néha tud feljönni a testvérétõl vagy netcaféból, az meg édes kevés. japánban meg koreaiban addig nyelvtanozok, olvasni tanulok, szokom a kiejtést meg ilyenek :) alapozok. a japán nehezebben halad, mint gondoltam, még mindig nem tudok rendesen olvasni, hiába tudok csomó nyelvtant meg elmondani dolgokat, de csak latinos átírással. a koreait olvasni sokkal könnyebb, ott haengulban már szinte normálisan olvasok, írok, de a kiejtés, az bika. nyelvtant még keveset vettem. áprilisban bemegyek pár japán meg koreai elõadásra az eltén, ha minden jól megy. pont jókor vannak.

Edited by Unicorn, 2009 március 2. - 23:24.

#16233 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 23:38

Szóval a japán baromi nehéz? Kár, pedig az engem is érdekel. Sebaj, idõm mint a tenger. :D Addig még megtanulok olaszul vagy spanyolul, japánt nálunk nem tanítanak sajna :rolleyes:

#16234 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 0:24

a nyelvtan nem annyira nehéz, az olvasással küszködök :D

#16235 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 8:45

Egyébként én, amióta fõiskolás vagyok, idestova két éve, KETTÕ azaz KETTÕ darab BGF-es buliban voltam.

Mondhatni rakás szar ^^

Anyukám,Apukám olyan dolgokat meséltek az egyetemi, fõiskolai éveikrõl, amitõl fényévekre vagyok.. "jólérzemmagam"-ilag

en ugyanigy erzek,fenyevekre tesom,szuleim anekdotaitol es a feelingtol,ami akkor is jobban atjon,ha meselnek,mint az en egyetemi mindennapjaim.
multkor beszeltuk a baratosnemmal,hogy kb nagyik vagyunk..ezvan :kir:

#16236 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 15:11

hallgassunk zenét :D " nee, koi ni natte, ai ni natte - hane hirogetaaaaaaaaaaaai" a helyes megfejtõ örülhet. (aki le is fordítja, az meg pluszpontot)

Edited by Unicorn, 2009 március 3. - 15:17.

#16237 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 17:31

Eeeeztökjó :)

http://www.youtube.c...feature=related
Itt a hosszabb, klippes, eredeti verziója

Edited by tötõ Zsó, 2009 március 3. - 17:33.

#16238 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 17:35

naruto nem begyere. szoktad nézni? tudod, melyikbõl van a fenti idézetem? :) a második linken jobban tetszik, más a hangszerelés.

Edited by Unicorn, 2009 március 3. - 17:36.

#16239 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 17:42

http://www.youtube.c...feature=related

1:50 :D

(nem, nem nézek animét amúgy, csak azt a fenti számot kedveltem meg)

#16240 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 17:43

ez tetszik, amatõrtõl meg fõleg: http://www.youtube.c...re=channel_page

a megoldás egész jó :) mondjuk a magyar szövege broááááááááá.
én is csak ezt az egyet nézem, de ezt igen :)
még keress rá a glaring dreamre, fõleg, ha megvan a secret dream air remix valahol. sose kerestem, a lemezen rajta van.

Edited by Unicorn, 2009 március 3. - 17:44.