Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#121 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 10. - 23:48

Nálunk az EÜ suliban ellopják a szappant, meg a törölközõt, legalább is ez szokás volt egy idõben.

#122 Dóri

Dóri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 508 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 11. - 0:02

Bibiiii,nálunk nem fogják sose ellopni a szappant meg ilyeneket! tongue.gif Na,irjunk akkor valami cikit,nem?Mongyuk azt hogy én mostanában nem vagyok magamnál,és még a kuttyomat is elfelejtem megetetni.Ez inkább gáz,mint ciki,de mindegy. Posted Image

#123 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 11. - 12:13

Az igaz, de legalább jót irogatunk! :D Van valakinek valami jó vicces story-ja?

#124 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 11. - 14:01

Ma megkaptam a magamét a 41-es villamoson. Gyanútlanul, magamba bambulva nézek ki az elsõ ajtó ablakán, nekitámaszkodva, háttal a vagon népének. Két megálló közt egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy valaki beáll mellém és ennyit mond: "Jó reggelt Hölgyem!" Ránézek, mire kijavítja magát kínosan vigyorogva: "Illetve Uram." Az hogy miért állt be mellém és miért köszönt az egyszerû, hisz csak a bérletemre volt kíváncsi.Már szinte magamrase veszem, nem az elsõ eset.

#125 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 11. - 14:25

Még mindig jobb mint ami a Rat race c. filmben volt... Csávó a felszolgálónak, aki háttal áll: - Hölgyem, elnézést! (megfordul) - Pardon, azt hittem ön nõ...- Az vagyok! :D

#126 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 11. - 23:18

Ehez csak ennyit tudok hozzáfûzni: :D

#127 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 11. - 23:37

Artin! Ne aggódj, már az én kedvesemet is nézték lánynak a hosszú haja miatt. Sõt, õt kicsit meg is ijesztette egy srác...

#128 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 12. - 22:38

Ma este mentünk apukámmal Budaörsre, és éppen a sebességet maximálisan betartva száguldoztunk, amikor egy tompa puffanást hallottunk. Kérdeztem apukámat, hogy mi hagytunk e el valamit, mire õ azt mondta, hogy az aútó még egyben van, így nem mi voltunk. Erre az aútó húz... Bal elsõ defektünk volt. Huncut ;) De egy gyors kerék cserével megoldottuk.

#129 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 16. - 22:53

Na egy kis érdekesség ide! Úgy látszik, itten egyedül én fogok önmagammal fórumozgatni, hacsak nem jön még valaki, akivel jó dolgok történnek :D Jön a nyár, és mi az osztályal már gobndolkozunk, hogy hova kéne menni. Amiket mi mondtunk, az drága, vagy messze van, állítja az ofõm. A töri tanárunk felajánlotta, hogy menyjünk hozzá, mármint az ismerõséhez Szentendrére a Pap szigetre. Sátrakban laknánk, hálózsákban aludnánk, és még olcsó is lenne. Ezt az ofõnek szépen elõvezetve, mély ledöbbenéssel tapsztaltuk, hogy valószínüleg idén nem megyünk osztálykirándulni. Az ofõm azt állítja, hogy ez etikátlan, erkölcstelen dolog, és ebben õ nem vesz részt, hogy a töritanárral/töritanárhoz menyjünk osztálykirándulásra. Ez elég ciki, hogy nem visz el minket sehová. [ Március 16, 2004, 21:54: Az üzenetet átszerkesztette: Jucuus ]

#130 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 30. - 23:28

Barátnõmnek volt mostanában egy defektes élménye. Lényeg annyi, hogy röpke 2 és fél óra alatt felértek a Balatronról Pestre. :D Posted Image

#131 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 5. - 5:10

ESÕEMBER: Posted Image

#132 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 5. - 8:12

Hú, de kapaszkodik a táskájába!Ki fotózta?Biztosan lesben állt a jégfoltnál, várva a következõ áldozatot. :D

#133 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 5. - 15:21

Télen én is jártam így. Mentünk a nagymamámhoz anyukámmal, éppen mondani akart, hogy vigyázzak, mert csúszik, mikorra már a földön ültem. Nekem idõm sem volt felfogni, hogy éppen elesek, mert mire felfogtam, már 3 perce ültem. A jobb kezemet reflexbõl letettem hátra fordítva, és teljes sújommal landoltam rajta.

#134 Dóri

Dóri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 508 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 5. - 15:42

Ez a kép nagyon vicces! :D Gondolom aki éppen esik,annak kevésbé. :D Már velem is volt ilyen.Régebben történt,nagymamám direkt felhivott,hogy vigyázzak majd a lépcsön,mert jeges.Ugyehát amilyen vagyok,oda se figyeltem amit mond,fogtam magam azt lerohantam (volna) a lépcsön,és jó nagyot estem a hátamra,alig kaptam levegöt.Erröl a lépcsöröl már a kutyámra is ugortam rá,akkor mindketten megütöttük magunkat..

#135 Dóri

Dóri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 508 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 5. - 15:50

Na,ezt hülyén irtam.Azért ugrottam rá a kutyra,mert van a lépcsö mellett egy fal,ez a hülye összevissza rohangál,nem láttam a faltól hogy jön,és amikor ugrottam,akkor ért a lépcsöhöz. Posted Image

#136 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 5. - 16:35

Ilyet Dé is játszott. Mentünk lovardát nézni kábé három éve. Tél volt, az út tiszta jég. Megálltunk a lovarda kapujánál, egy ekrt felõl kellett bemenni. CSöngettünk, és vártunk. Állhattunk már ott egy ideje, amikor egyszercsak Dé eltünt Posted Image Állásból sikerült neki Posted Image Persze ilyenek mindenkivel vannak.Én a nyergesünkben akarok mindig hátast dobni... :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 5. - 19:16

Nekem is ez jutott eszembe, amikor a képet néztem! :D Az volt a legszebb benne, h kamerafigyelte a bejáratot... :rolleyes: Szívesen elkértem volna azt a felvételt!

#138 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 5. - 20:05

Az egyik oszttársam nagyon tud esni és mindig amikor a legcikibb, kinn voltak a Mûjégen, állt egyhelyben majd eltaknyolt és eltört a csuklója... :(

#139 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 8. - 6:52

Milyen az a mûjég? Mûanyagból van? :D Mert az igazi jég az vízbõl van fagyasztva. Ezek szerint a mûjég nem? Posted Image :D

#140 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 8. - 10:12

Olyan, mint a MÛegyetem :D

#141 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 8. - 13:32

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsubaba: Olyan, mint a MÛegyetem :D [/QUOTE]Köhömmm! :mad: :D Ezen a héten ismételten beégetett az a fantasztikus arcmemóriám, meg a totális szétszórtságom. :( Magyarul ismételten nem ismertem meg valakit, akit pedig illet volna.Ezúton is szeretnék elnézést kérni Sac-tól!

#142 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 8. - 21:57

Tõled nem vártunk semmi egyebet Posted Image

#143 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 8. - 22:42

Ma majdnem hanyat estem. Barátnõmmel ültünk egy játszótér hintáiban, amikor is megjelent két volt osztálytársam. Beszélgettünk, és én hintázni akartam. Még mondtam is, hogy szedjenek majd össze Pestrõl, ha ott kötnék ki. Amikor lendületet vettem, hátracsúsztam , majd egyensúlyomat próbáltam megtartani, leugottam a hintáról, ami hátulról meglökött, és majdnem elestem. A volt osztálytársaim kedvesen azzal vígasztaltak, hogy ha nem ismernének, azt hinnék, hogy hülye vagyok. :D

#144 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 13. - 23:22

Én nem jégen estem el. Tök nyugisan ülök a mûanyag széken a számítógépasztal mellett, várom, hogy édes anyucikám végre elhúzza a csíkot. A szék alatt parketta, fölötte párna, a párna fölött én. Épp mondani akartam, hogy 'Ugyammá Édesanyucikám hadüjjekmá énisoda' De csak annyit tudtam mondani, hogy 'U...' A szék, minden elõzetes bejelentés nélkül kicsúszott alólam. A szék elfekve feküdt mellettem (ezt jól megaszondtam) A párna+alattam maradt. Nem értem! Elég vicces volt. Képzeljétek, ha nincs alattam a párna, mekkorát esek!

#145 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 14. - 22:50

Hasonló történt velem is. A szobában le akartam ülni az asztalomhoz egy fa alapú székre. A mûveletet megkezdtem, de amint leültem a szék eltört, én meg a földön kötöttem ki. Anyukám megijedt, hogy mit törtem össze, én meg röhögve kimentem a szobából, hogy csak leültem, de a szék úgydöntött kétfelé szalad alólam.

#146 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 16. - 10:57

Nekem az infotanárom olyan, h nagyon hülye!!! Bármit megtehetünk vele, és ált. az oszt-ból 3an meg is teszünk Posted Image Múltkor pl le akart ülni szegény, oszt.társam meg kihúzta alóla a széket. Ráadásul a tanári asztal mögött ott a kuka, és a feje pont a szélénél landot, aminek az lett a következménye, h a fejére borította a szemetes egész tartalmát. Na, az nagyon durva volt, akkor az egész osztály szó szerint 3 napig egyfolytában röhögött. :eek: ÉÉÉÉÉss ráadásul a tanár nem is tudta, h melyik gyerek volt, mert nem látta. Persze gyanította, de bizonyíték hiányában ÍJ :D [ Május 16, 2004, 10:58: Az üzenetet átszerkesztette: kiwi ]

#147 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 19. - 16:46

Nálunk az egészséggondozás tanár olyan, hogy ha gonoszak vele az osztálytársaim, egybõl megy árulkodni az ofõnkhöz.

#148 APRIL SURPRISE

APRIL SURPRISE

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 19. - 16:48

hát holnap én is gonosz leszek vele ha megint beszól!! Posted Image Posted Image

#149 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 19. - 16:50

Jaj... :rolleyes:

#150 jm-horseman

jm-horseman

Csikó

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 19. - 18:44

idézet:
Eredeti szerzõ: Jucuus: Nálunk az egészséggondozás tanár ... [/QUOTE]Huh.. Nálatok is van ilyen? Nálunk 2 hetente 1 x, de az valami szörnyû.Az óra menete:

[*]Minden gyereket lecsesz, hogy gombolja be a kékingjét (egyenruha)
    [*]Minden gyereket lecsesz, hogy ne akassza a nyakába a mobilját, mert "öngyilkosok járnak ebbe az iskolába???"
    [*]Akineg a kéking alatt póló van, az divatdiktátor.
    [*]Bejelenti, hogy a mai órán kivételesen megnézünk egy nagyon érdekes filmet. (Minden órán filmet nézünk, ennyire nincs ötlete!!!) Vagy a piáról, vagy a biztonságos közlekedésrõl, de mindig ugyanazt.
    [/list] Nagyon utáljuk.Szerencsére jövõre már nem lesz ilyen óránk. Posted Image [ Május 19, 2004, 18:45: Az üzenetet átszerkesztette: jm-horseman ]

#151 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 19. - 21:56

Van, igen. April Surprissal a falat kaparjuk órán. Mi ritkán nézünk filmet. A mi óránkra érdemes bemenni, mert egy életre megtanulod, hogy mi hogy van. Nekünk jövõre csecsemõgondozás lesz, oszt érettségi!Elég vicces, amikor egy idõs hölgy magyaráz a fiatalok életérõl, életvitelérõl, és a védekezésrõ. De nem baj! Jókat kacagunk az órán!

#152 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 3. - 17:02

Tegnap történt, de szerintem nem csak velem esett meg. Hazafele tartottam, és a buszon voltunk a barátnõmmel. Elkezdett csöpögni az esõ. Gondoltam nem áázok meg. amint leszálltam a buszról, idõm nem volt arra, hogy a táskámban lévõ kabátomat elõvegyem. Tehát mire a buszmegállótól a földalattihoz értem, úgy eláztam, hogy vagy 2 kgmal nehezebb lettem. A hajgumimból csak úgy folyt a víz, combig felázott a nadrágom. Szóval nagyon brutál volt. Mázlim, hogy nem féztam meg.

#153 Dóri

Dóri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 508 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 3. - 17:25

Ilyen már velem is történt. :D Kiwivel kimentünk a Margitszigetre,és leültünk a fübe vattacukrot enni.Aztán jött az esö,jó nagy esö.Az emberek futottak amerre láttak,mi meg csak ültünk a fübe és nevettünk,hogy már ugyis mindegy..De mivel fáztunk,meg teljesen hülyének nézett minket az a maradék egy ember aki ugyanugy gondolkodott mint mi,rohangáltunk egyik fa alól a másik alá,majd olyan 10 perc mulva találtunk egy fedeles helyet,ahova be tudtunk huzodni.Az esö meg kitartóan esett,és még csak ekkor következett a hazajutás.. :D Üdv.:Dóri(Csikó :mad: )

#154 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 5. - 22:39

Most már én is elmondom az én storymat! :D A nõvéremnek van egy másfél hónapos babája. Mikor egyszer nálunk voltak, le lettem fényképezve a babával, hogy tartom a kezemben, és édesen vigyorog rám... Meg mutattam a matektanáromnak, aki a nõvéremet is tanította hajdanán. Mikor ránézett a képre ez volt az elsõ kérdése: Õ a kismama? Mire én: Nem, az én vagyok... :rolleyes: :D :D Borcsa.

#155 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 5. - 22:40

idézet:
Eredeti szerzõ: Dóri: Üdv.:Dóri(Csikó :mad: ) [/QUOTE]Engem is meglepett ez a csikós ügy..

#156 Agika

Agika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 1:27

"...mert nincs benne semmi irígység."folytathatnám a címet...Biztos nem szép, de én a taxisok balszerencséjének szoktam nagyon örülni. Azt hiszem született magyar vagyok; ha nekem szar, legyen másnak is! Posted Image

#157 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 2:06

Az én történetem:Végre elérkezett a rajte. vizsgám napja.Süt a nap,ló lepucolva,minden oké.Egyszer csak beborul az ég és elkezd zuhogni.Lovat leszerelem és elengedem a helyén.Na nem baj,gondoltam,majd eláll az esõ.Kocsival voltunk Csömörön,Szilvinél,aki ismeri a helyet tudja,hogy egy elég meredek földút vezet oda.Vártunk,de csak nem állt el az esõ.Hát akkor menjünk haza,gondoltuk.De addigra már nem birtunk felmenni a kocsival a lejtõn.Szilvi apukája vitt fel minket egy terepjáróval,de olyan esõ volt,hogy a betonúton átfolyások voltak és kissebb patakok képzõdtek.Mindegy felvettünk mindent amit lehetett,hogy ne ázzunk el.Végre felszálltunk a csömöri buszra és bejutottunk a városba.Mindenki igen furcsán nézett ránk..Rájöttünk,hogy mindenki ujjatlanban van ,csak mi ketten nézünk ki úgy ,mint a menekültek:)Összegezve:A rajt vizsgámat elmosta az esõ.2:másnap vissza kellett menni a kocsiért3:Leégettük magunkat a fél város elõtt:)

#158 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 20:57

Megvertük a németeket! 0 : 2 !!!!!!!

#159 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 21:29

és ez mér ciki? :confused:

#160 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 21:50

Ez nem nekünk ciki! Nekik, de nagyon!!! Kikapni egy tartalékos magyar válogatottól hazai pályán, úgy, hogy a nemzetközi ranlistán 59 hellyel vagyunk mögöttük... Ráadásul a meccs elõtt még nyilatkozták is, hogy kicsit sértõnek érzik tartalékosságunkat... Így akarnak EB-t nyerni?