Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Misztika, Mágia, Paranormális és természetfeletti

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1285 válasz a témához

#121 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 12:58

Vajon az állatok látnak aurát??? Én most tanulok :) (ez nem függ össze az állatossal :gm: )

Igen, az állatok látják az aurát. Az emberek közül csak kevesen képesek erre. Nekem van is ilyen ismerõsöm.

#122 Guest_Walkyria_*

Guest_Walkyria_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 12. - 13:14

Alig három évvel azután, hogy elkezdtem aktívan foglalkozni a bioenergetikával, természetgyógyászattal, ilyesmivel, összehozott a sors egy lóval, kb. gyerekfej nagyságú daganat volt a medencéjében. Megfelelõen rosszindulatú is volt (mármint a ló, a tumorról nincs ilyetén infóm), rúgott-harapott, akit ért. "Kezelésbe vettem", majdnem egy évig lovagoltam és csiribiriztem. El akarta adni barátnõm, hívta az állatorvost, nézze már meg, meddig mûködik még a jószág. SEMMI BAJA NEM VOLT!!! Elhagyta a rossz szokásait, a daganata pedig teljesen eltûnt. A doki nem értette, hogyan lehet ez, én meg magamban mosolyogtam... :D Ha hiszünk benne, ha nem, mégis mûködik a dolog. Auralátással kapcsolatban csak egy kérdés: létezik, hogy valaki mindig látja? Vagy ez is olyan, mint a 3D-s képek, nézed, amikor látni akarod, de nem látod állandóan? Én látom, ha nagyon akarom, de nem mindig megy...

#123 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 13:22

Passz. Erre sajnos nem tudok válaszolni. A történeted viszont érdekes. Én nagyon kíváncsi vagyok az ilyenekre. Kár, hogy ma nem jössz, mert jó alaposan kitárgyalhatnánk ezt is.

#124 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 12. - 14:05

Alig három évvel azután, hogy elkezdtem aktívan foglalkozni a bioenergetikával, természetgyógyászattal, ilyesmivel, összehozott a sors egy lóval, kb. gyerekfej nagyságú daganat volt a medencéjében. Megfelelõen rosszindulatú is volt (mármint a ló, a tumorról nincs ilyetén infóm), rúgott-harapott, akit ért. "Kezelésbe vettem", majdnem egy évig lovagoltam és csiribiriztem. El akarta adni barátnõm, hívta az állatorvost, nézze már meg, meddig mûködik még a jószág. SEMMI BAJA NEM VOLT!!! Elhagyta a rossz szokásait, a daganata pedig teljesen eltûnt. A doki nem értette, hogyan lehet ez, én meg magamban mosolyogtam... :D Ha hiszünk benne, ha nem, mégis mûködik a dolog. Auralátással kapcsolatban csak egy kérdés: létezik, hogy valaki mindig látja? Vagy ez is olyan, mint a 3D-s képek, nézed, amikor látni akarod, de nem látod állandóan? Én látom, ha nagyon akarom, de nem mindig megy...

szabad-é tapintatosan :rolleyes: firtatnom, hogy miként vélekedsz a véletlen (esetünkre adaptálva! :yeah: ) véletlen 1beesés létérõl-mibenlétérõl?!? A szkepszisrõl?!? (szintén fontos lenne az álláspontod ;) )Tamás esete a Bibliában?!?+nézénéd-e az ÉN aurámat???? Konkrét, tárgyilagos, objektív, prekoncepciótlan fölvetés... :ang: :kocc:

#125 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 14:09

Walk! Gyakorlás! :) Nekem sem megy mindig sajna :( És nem is vagyok elégedett... de hülyén hangzik, elfelejtek gyakorolni. :(Feribá! ez nem a Te topicod. Bocs. Ennyire két lábbal a Földön teljesen értelmetlen egyátalán elolvasni az itt leírtakat. :gm: Ps. Nem kell minden topicban válaszolni is valami frappánsat :gm:

#126 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 12. - 14:18

OFF! OFF! OFF! Hááát, mondasz valamit, lehet, hogy igazad van! :yeah: csakhát: "Nem adhatok mást, mi lényegem!"Az olvasás + az 1etlen dolog, aminek nem tudok ellenállni...(a másik a KÍSÉRTÉS----A FRAPPÁNS VÁLASZ :dev: csábítása)Most LEHET szó arról, hogy +nézi(tek) az urámat, avagy NEM?!? :confused: CSAK hívőé látható, avagy hitetlen thomas-oké is :P

#127 Guest_Walkyria_*

Guest_Walkyria_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 12. - 14:26

Attól függ... Hitetlen Tamás akarja-e látni-elhinni, avagy sem. Ez nem amolyan "hiszem, ha látom" dolog, mert sokan ha látják, nem hisznek a szemüknek ;) Nos? :D

#128 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 12. - 14:41

AKARJA, MÁR HOGYNE AKARNÁ!!! Az EGÉSZ sztoricska erről szól!!! :yeah: "hacsak NEM látom a saját szememmel, hacsak NEM érintem saját ujjaimmal....NEM hiszem..."És: mikor látja, +rendül! :eek: (ilyen NINCS, és mégis VAN! archetípusa) És mit kap a pofájára?! Hiszel, mert látod! DE BOLDOGOK, AKIK HISZNEK, PEDIG NEM LÁTJÁK... :ang: namármost Istennel talán +engedhetem magamnak, de az aurával nem! :dev: Amúgy! NEM én akarom látni!!!!!!!!!! NEKEM bőven elég, ha odaállok, nézed/nézitek (a látók) és mondják: ilyen, olyan, amolyan :D ENGEM AZ (!) érdekel, hogy MIT lát a látó, LÁT-E valamit esetemben :confused: csak NEHOGY az legyen a rezon, mint a hipnózis esetében :rolleyes: " Na, jó, te sajnos nem vagy hipnábilis..." :kir: Na jó, csak sajnos neked nincs aurád, feribácsi, avagy HA VAN az NEM látható :gm: (asszem Ágimamnak van a titkos készletében fejétfalbaverőszmájli...a' kéne most! DE NAGYON)

#129 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 14:41

Miután fénykép is készülhet az auráról, így asszem felesleges bárkit is gyõzködni arról, hogy létezik vagy nem :gm:

#130 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 12. - 14:45

FELELEGES! :yeah:Én is, CSAK LÁTNI akarom! (toprzékolóshisztisszmájli) Na, jó! Nőjünk nagyra, legyünk fölnöttek: csak SZERETNÉM :ang: ( De! ha vagy ezt látni, vagy 1 sört inni alapon születik döntés, akkor kapok még 1 percet gondolkodni?!? :confused: ) :ang:

#131 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 14:48

Nézd. Ha a sörre szavazol, azt hiszem teljesen felesleges. Nem fogod látni.

#132 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 12. - 15:43

Én IS ettől félek... :kocc:

#133 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 13. - 1:50

Feribá, az aura létezésének van tudományos magyarázata is. Szóval: az emberi test ugyibár energiát termel. (Tudod, lassú égés, stb.) Ez az energia kisugárzik a testbõl, és egy "energiaudvart" képez körülötte. Ez az aura. Az arra fogékony emberek ezt látják, de a többiek számára is láthatóvá tehetõ megfelelõen érzékeny mûszer(ek) segítségével. Hallottad már ezt a szót: Kirlián-fotó?

Edited by Mézszín Sörény, 2007 január 13. - 1:52.

#134 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 13. - 10:47

Valami fotózásról olvastam valami elvont (nõi :D ) lapban...(maxima?) Well, a kérdésem MÉG MINDÍG ugyanaz!!! NEM én akarom látni, hanem aki látja, NÉZZE +, LÁSSA, és mongya el MIT/MILYENNEK lát?!(szom én, aurailag...)De (1elõre! ;) ) NEM áll módomban/szándékomban fizetõs szolgáltatást ígénybe venni, parttalan kíváncsiságom kielégítésére :D :ang:

#135 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 8. - 21:08

Hali! Elsüppedt a topic! :( Lányok! KI hol tart az auralátás elsajátításában??? Én még mindig ugyanott! :D Ha nagyon koncentrálok, akkor látom pl. reggel az ablakban lévõ krotonnak az auráját... valamint a fürdõben a fehér csempére feltett kezem körvonala mellett vékonyan a kis türkizkéket. :) De olyan szép kék, én még ilyet sosem láttam!!!! Meséljetek! ;)

#136 Guest_Walkyria_*

Guest_Walkyria_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 8. - 21:23

Én most maximum a kehességem kórokozóim auráját tudnám nézegetni, ha lenne rá energiám... :D De sajnos erre jelenleg nincs. :)

#137 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 8. - 21:23

PH, próbáld ki azt, hogy egy zöld ceruzát leteszel egy fehér papírra. Néhány percnyi fókuszálás után látni fogod a piros auráját. :dev: :)

#138 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 8. - 22:24

Mintha némi kajánság lenne a szavaidban...

#139 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 8. - 22:39

És egy adag természettudományos ismeret, tapasztalat a fizika fénytan c. ágából... :yeah: vannak transzcendens ezotériák, amik tökéletes símán zökkenõmentes belesímulnak a szimpla tudományos tényhalmazba... :rolleyes: :D Aztán vannak kuriózumok IS!!! persze :gm:

Hali! Elsüppedt a topic! :( Lányok! KI hol tart az auralátás elsajátításában??? Én még mindig ugyanott! :D Ha nagyon koncentrálok, akkor látom pl. reggel az ablakban lévõ krotonnak az auráját... valamint a fürdõben a fehér csempére feltett kezem körvonala mellett vékonyan a kis türkizkéket. :) De olyan szép kék, én még ilyet sosem láttam!!!! Meséljetek! ;)

Bocs! kapkodva "gyorsolvastam" és az jött ki elsõre, hogy az ablakban lévõ KOTON :D :ang:

#140 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 8. - 22:48

ja, mer neked mindig csak azon jár az eszed... :gm: :P

#141 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 8. - 22:57

nem mindíg, de gyakran, aminthogy az elektron SINCS mindíg azon a ponton, ahol látod, (DE AZÉRT ott látod :dev: )ki a csuda akad fönn rendszeresen a mindíg füstmilános alkalmazásán?!? nemjutmostazeszembe)))) (((Alzheimer...iniciatív fázis :rolleyes: :dev: :D

Edited by feribácsi, 2007 február 8. - 22:58.

#142 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 8:34

És Te nõnemû vagy ugye? :gm:

#143 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 13:15

Ezt miért gondolod?

#144 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 14:13

Nem kajánság volt ez, csak egy kis irónia. Egyébként nem állnak távol tõlem a természetfeletti dolgok - tehát elég nyitott vagyok a témára -, csak mondjuk azt, hogy kicsit bökdösõsre sikeredtem. ;)

#145 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 17:01

Eléggé. bár ez az egyik szemtorna ;) hehe, szal nagy hülyeséget nem mondtál ;)

#146 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 17:27

PH, próbáld ki azt, hogy egy zöld ceruzát leteszel egy fehér papírra. Néhány percnyi fókuszálás után látni fogod a piros auráját. :dev: :)

Mintha némi kajánság lenne a szavaidban...

És egy adag természettudományos ismeret, tapasztalat a fizika fénytan c. ágából... :yeah: vannak transzcendens ezotériák, amik tökéletes símán zökkenõmentes belesímulnak a szimpla tudományos tényhalmazba... :rolleyes: :D

Hmm... A zöld ceruza esete valóban a fény és színtan, valamint az optikai csalódás témakörébe sorolható, de... Ha az aura is csupán ezen témakörbe símulna bele, akkor mivel magyaráznátok azt, hogy nem csak hideg színekbõl állhat egy aura? :gm: ;) Ha ugyanis az optikai csalódásnál maradunk, akkor a bõrünk színének a komplementerén kívül (ami valóban a türkiz! :D ) több szín nem jelenhetne meg az aurában. Márpedig...!!!

#147 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 18:32

Szerintem ez a kis fricska nem volt kizárólagos érvényû és Feribácsi sem azt mondta, hogy minden jelenség "zökkenõmentesen belesimul a tudományos tényhalmazba". Az elõzõ hozzászólásomból kihámozható a véleményem a dologról. :)

#148 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 20:10

Jó rendben. Akkor nem látom. És csupán optikai csalódás áldozata vagyok. :gm: és a sárgát sem... meg a többit sem. Igaz, errõl nem szóltam. de minekis...

#149 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 20:35

Azt hiszem, félre vagyunk értõdve.

#150 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 20:36

Lehet. Csak épp örvendezek,hogy látok valamit, erre lehurrogtok... van hgy nemlátom... akkor nincs ézékcsalódásom??? az mindig kellene hogy legyen, nem? vagy akkor nem bandzsítok eléggé :gm: namindegy.... lapozzunk. ez pont nem a feszkós topic. :)

#151 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 21:29

vagy akkor nem bandzsítok eléggé :gm:

Áh!... Szóval bandzsítani kell!? Most elárulta a TITKOT. :gm: :dev: :D

#152 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 21:36

na de nem mondom meg hogy kifele, vagy befele! :P

#153 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 21:45

Kifelé nem bandzsítani szokás, hanem kertbenézni.Ez Posted Image a bandzsítás, ez Posted Image a kertbenézés, ez Posted Image meg a szemtengelyferdülés...

#154 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 21:52

cool! :D de hüle vagy bokor banyek! :D

#155 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 21:58

cool! :D de hüle vagy bokor banyek! :D

köszke... :o Csak szemléltettem.

#156 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 22:03

igen jól sikerült :D mert csak felröhögtem rajta :D ami ma extrának számít :D

#157 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 9. - 22:30

Tréfa nélkül mondom..(szólt Tréfás kedvû Jack :D )A zõd cerka fehér papíron AZ FIZIKA, FÉNYTAN!!! Az aurafotózás, az MÁS tészta!!! :rolleyes: Létezõ jelenség, MÉG nem kiismert, mûködési-érvényességi összefüggésekkel... :gm: (((nem kellõ mélységben-alapossággal tanulmÁnyozott))) Érdekes! de ez minden...Figyelemreméltó, de momentám (MÉG?!) NEM TÖBB... :P

Edited by feribácsi, 2007 február 9. - 22:30.

#158 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 22:39

Lehet. Csak épp örvendezek,hogy látok valamit, erre lehurrogtok... van hgy nemlátom... akkor nincs ézékcsalódásom??? az mindig kellene hogy legyen, nem? vagy akkor nem bandzsítok eléggé :gm: namindegy.... lapozzunk. ez pont nem a feszkós topic. :)

Én nem hurrogtalak le, és elhiszem, hogy látod.

#159 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 9. - 22:43

A HIT perdöntõ dolog! Mindennek a lényege!! HIT NÉLKÜL NEM LEHET ÉLNI!!!(((én nem az aurában hiszek... :rolleyes: :P )))

#160 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 10. - 15:54

Az aura leegyszerûsítve az amit a periférikus látásoddal látsz.Teljesen természetes dolog,velünk született,épp ezért látják a gyerekek 5-6éves korig.Amíg el nem kezdik rontani a szemüket a suliban azzal,hogy ezt KELL látnod,EZ AZ.Így ez a képességük elsatnyul,hiszen nem gyakorolják,nem fejlesztik.Viszont a tudás mindenkiben ott van,megfelelõ gyakorlattal-zöld ceruza,fehér papír pl.-újra lehet éleszteni és bárkinek sikerülhet. :) Jó is,hogy elõjött,mert elfelejtettem már majdnem :D