Ugrás a tartalmakhoz

Színház

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
412 válasz a témához

#121 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 15. - 15:21

Ez egy kedd-szerda, ha jól nézem. Én úgyse bírom ki, hogy ne menjek el rá, így ha enm jön közbe semmi, akkor részemrõl ott leszek (ha lesz jegy). Légyszi van lesz közelebbi infó szólj! Most pár napig csak röviden vagyok netközelben, így nemigen tudok utánanézni. :( De szerintem mnejünk, és Jucuus te is gyere, mert alapmû!Mi lesz a szereposztás? Németh Attila? Szomor György? Brunner Márta?

#122 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 15. - 23:48

Megígérem, ha tudok megyek.

#123 túrórudi

túrórudi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 17. - 19:19

Szia Artin! A szereposztást még én se tudom, de ígérem ha végre kikecmergek az utolsó hét zh. rengetege közül, mindennek utánakérdezek, ok?!

#124 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 17. - 19:43

Ok köszi! Ez a zh-rengeteg ismerõs, hasonlóan vagyok...

#125 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 18. - 14:44

Éva!Ha még aktuális, a Dzsungel könyvére május 29-én van még két jegy a [url="http://"http://www.jegyvilag.hu"]www.jegyvilag.hu[/url] értesítõje szerint.

#126 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 19. - 8:51

Húú ezt nem is ismertem!!Köszönöm!Próbálok regisztrálni, de nem hagyja magát... Muszáj telefonszámot megadni?

#127 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 19. - 11:08

Én is Anikótól tudom a lap címét.Szerintem megadhatod a számod. Nem hiszem, hogy visszaélnek vele. Ez egy kisvállalkozás(nak tûnik). Én már rendeltem tõlük, 30-án nézzük meg ugyanezt.A közvetítõ egyébként Hermann Irén(06-20/91-45-645). Esetleg hívd fel elõtte!

#128 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 19. - 11:26

Errõl az elõadásról le fogok maradni, de megnyugtattak, hogy a következõ évadra még vannak jegyek :D Próbáltam telefonszámmal is regisztrálni, de visszadobott. Ha lesz idõm megpróbálom újból. Az oldal elmentettem Posted Image

#129 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 27. - 21:09

Mindenki, akit a HAIR elõadás érdekel Utánanéztem a pár dolognak. A szereposztás nem hagy kívánnivalót maga után. Én személy szerint a július 7-ei elõadást szeretném megnézni, mert aznap Szomor György játtsza Claude-ot, és az abban a szerepben nekem nagyon furcsa lenne más. (persze 6-án is elmegyek, ha akkorra szervezõdik)Sheila-t Xantus Barbara játsza mindkét nap, Bergert Németh Attila játsza mindig. A többi szerepet most nem sorolom fel, de ugyan ilyen jó ott is a szereposztás.A jegyek sem drágák. 2200 az elsõ 11 sor valamelyikébe, hátrább 2000, de a diák csk 1300. Én ennyiért ott leszek!A jegyemet én minél hamarabb meg szeretném rendelni, hogy mindenképp legyen, így aki akar jönni, az valameddig jelezze. Bár nem vagyok Fehérvári, de a rendelést szívesen intézem, mert lehet telefonon és email-en is. 1 héttel hamarabb át kell venni a jegyeket, de ha csak ezen múlik, akkor rajtam nem múlik.Részletek: [url="http://"http://w3.datatrans.hu/szinhaz/darabok/hair/"]A színház honlapján.[/url]

#130 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 27. - 23:38

Évadzáró buli a Nemzeti Színház elõtt Most szombaton, május 29-én este lesz az évadzáró buli. A konkrét programból annyit tudok, hogy a [url="http://"http://www.gportal.hu/portal/kes/"]a K.E.S.[/url] este fél 11 körül lép fel. Posted Image Posted Image A zenekar tagjai: Fesztbaum Béla, Gyuriska János Posted Image , Hajdu Steve, Kocsis Gergely, Oberfrank Pál, Polyák Lilla, Vass György.Én ott leszek, szuper hangulatot tudnak csinálni! Ja, és egy csomó színész is ott szokott lenni ezeken a bulikon... ;)

#131 meara

meara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 59 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 15. - 17:02

Érdekel valakit a francia Rómeo és Júlia elõadás? :cool:

#132 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 15. - 17:17

Jajj, el is felejtettem ide írni, épp egy hete megnéztük az Operaház fantomját!! SzuperIstenCsászárjóvolt!!! Posted Image Nagyon nagyon nagyon tetszett mindenkinek! Mostmár Fonyó barbara játssza Christine-t, de állítom, hogy jobb, komolyan, gyönyörû hangja van, és azért Õ mégiscsak színész, nagyon jól játszott

#133 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 15. - 17:18

Francia R+J Anikót tuti Posted Image Én a magyart láttam, nekem nem jött be semennyire. [ Június 15, 2004, 17:19: Az üzenetet átszerkesztette: BoKa ]

#134 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 15. - 22:14

Meara!Mit értesz az alatt, hogy érdekel-e a francia Rómeó és Júlia? Nekem megvan a francia és az angol elõadás zenéje CD-n, és VCD-n a francia elõadás.A magyart is nagyon szeretem, holnap és talán szombaton még megnézem. ;) Ken Tacky!Nézd meg a Mozart!-ot vagy a Rómeó és Júliát, ha a Fantom tetszett, ezek is fognak! Fõleg a Mozart! Szerintem jobb, mint a Fantom. Posted Image

#135 meara

meara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 59 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 16. - 16:05

Nekem is a francia elõadás van meg,de DVD-n +i DVD az extrákkal(pl.videoklippek,casting,riport,más kameraállások,stb.)Én is nagyon szeretem a magyart,én is eddig 4-szer néztem meg,de mindig csak az 1.szereposztással láttam,Szinetárt nem szeretem ebben a szerepben(mondjuk amúgy sem vagyok oda érte,meg a hangjáért...). Posted Image övõre lesz Szépség és a szörnyeteg az Operettben!Ja,meg újra lesz Elisabeth... Posted Image

#136 jm-horseman

jm-horseman

Csikó

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 16. - 19:21

Garas Dezsõ beteg még?

#137 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 6. - 9:53

Ha van valaki, akit érdekel a Fantom van rá jegy a [url="http://"http://www.jegyvilag.hu"]jegyvilágnál.[/url] 09. 28. kedd; Az operaház fantomja; Erkély oldal bal, 3. sor; 2000.-; 3 db; Madách Színház09. 28. kedd; Az operaház fantomja; Erkély oldal jobb, 1. sor; 3500.-; 6 db; Madách Színház

#138 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 8. - 13:25

Musical-jelentés, avagy a szabadtéri HAIR "másnaposan"Tegnap hosszas és sajnos nem teljes sikerû szervezkedés után végül csonka létszámban de lejutottunk Fehérvárra, hogy megnézhessük a jelenleg mûsoron levõ talán legjobb musicalt (tudom, elfogult vagyok Posted Image ), a HAIR-t. Elõször sajnáltam, hogy csak hátra sikerült jegyet szerezni, de helyszínen kiderült, hogy szinte így jártunk a legjobban, mert senki nem lógott be a képbe (nekem tuti nem), és mindent láttunk (én többet is, mert a színészeket másfélszeresen is láttam, miután nem volt nálam szemüveg. :( ).Azt kell mondjam, hogy nem volt csalódás a mû így negyedszerre sem. Volt benne egy-két illúzióromboló apróság, de ez csak azoknak tûnhetett fel, akiknek van összehasonlítási alapjuk. Sajnos én egy picit éreztem, hogy évek óta színpadon van szinte azonos szereposztással, így voltak akiknél nem azt az átélést láttam, mint vagy 3-4 évvel ezelõtt, amikor elõször láttam.Mindemelett voltak dolgok,, amik mindenért kárpótoltak. Legelsõsorban a társaság, hisz az sem mindegy kikkel nézi az ember.A mû sem szûkölködött szívmelengetõ elemekben. Itt elõször is Szomor GYörgyöt említeném, akiben tegnap (illetve ma hajnalt is írhatnék, hisz átcsúszott picit) sem kellett csalódnom. A hangja ismét elkáprásztatott, fõleg amikor a darab végén az össznépien elénekelték a címadódalt, ott tudta igazán elereszteni a hangját... Na az az ami leírhatatlan élmény. Nála emellett semmit nem változott az az átérzés, ami szerintem egy ilyen szerephez elengedhetetlen.Németh Attila még a régi, ez is kimondható. Csak azt sajnálom, hogy immár rövid a haja, ami szintén picit illúzióromboló (nekem!!!), hisz én már szinte azonosítom az arcát a szereppel és egy kicsit fura volt, hogy már a borotvált hajú részt nem hátrafogott hajjal játszotta mint régen. :( Viszont azt nagyon szeretem benne, hogy vannak ötletei. Össze is néztünk a bírósági jelenet után mosolyogva, amikor beletett egy beszólást, ami igazából nincs benne a darabban (pedig nagyon beleillik!).Nem húzva tovább a szót örülök neki hogy ezen a napon néztük meg evvel a (szerintem majdnem legjobb) szereposztással, mert ismét maradandót alkottak, annak llenére, hogy a színpad szerintem kicsit szûk volt nekik.u.i.: és a nem-Marikanénire meg haragszom, hogy nem volt fellelhetõ, mert így lenyúlta egy jegyünket! :mad: :D

#139 kylie

kylie

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 0:30

Legtutibb darab a Szorongás orfeum- végzõs színmûvészetisek játsszák,halálra röhögöd magad. Az a baj,h. most,hogy végeztek,nehéz összehozni a bandát,úgyhogy ha lesz is még,max. 11es kezdettel éjszaka.Bár annak is megvan a feelingje. Amúgy színház ügyben keressetek bármi kell,a kedvesem közönség-szervezéssel foglalkozik,van egy fórumunk is,amit én sajnos nem tudok most belinkelni,mert rohadtul nem értek a géphez,de hamarosan ráveszem,hogy tegye ezt meg.(szinhaz.nemesis.hu)

#140 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 20. - 9:13

Újabb Fantom-jegyek a [url="http://"http://www.jegyvilag.hu/"]www.jegyvilag.hu[/url]-ról: 09. 24. pén. 19 óra; Az Operaház Fantomja; Fsz. bal 4. sor; 6600.-; 3; Madách Színház09. 28. kedd 19. óra; Az Operaház Fantomja; Emelet oldal. bal 2. sor; 900.-; 6; Madách Színház09. 29. szer. 19. óra; Az Operaház Fantomja; Emelet oldal bal 3. sor; 900.-; 6; Madách Színház10. 01. pén. 19. óra; Az Operaház Fantomja; Fsz. jobb 5. sor; 6600.-; 2; Madách Színház10. 01. pén. 19. óra Az Operaház Fantomja; Fsz. bal 5. sor; 6600.-; 2; Madách Színház 10. 03. vas. 19. óra; Az Operaház Fantomja; Fsz. bal 1. sor; 8500.-; 4; Madách Színház 10. 06. szer. 19. óra; Az Operaház Fantomja; Erkély közép jobb 3. sor; 6600.-; 5; Madách Színház10. 06. szer. 19. óra; Az Operaház Fantomja; Fsz. jobb 18. sor; 4500.-; 6; Madách Színház10. 06. szer. 19. óra; Az Operaház Fantomja; Erkély közép bal 3. sor; 6600.-; 3; Madách Színház

#141 Kelen

Kelen

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 24. - 8:54

Madách Multiplex Posted Image Ádám Ottó meg forog a sírjában. Posted Image

#142 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 25. - 2:40

Mi a problémád, Kelen?

#143 Kelen

Kelen

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 27. - 16:06

No problem, No kultúra, No Madách Imre,No for izé.Ájnemlavgagyimjuzikel

#144 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 27. - 16:34

Nem baj Kelen, az a lényeg, hogy rajtad kívül nagyon sok embernek tetszik, és szeretnének rá jegyet venni.

#145 Kelen

Kelen

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 27. - 16:57

Tényleg nem baj

#146 Kelen

Kelen

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 5. - 11:22

A színházi magatartás általános szabályai1./ A színház minden dolgozója kötelessége és becsületbeli ügye, hogy mind a magánéletben, mind szereplései során a színház és a társulat jó hírnevére és tekintélyére ügyeljen. Ezen belül tilos a színházi dolgozónak:a./ a mûsorra tûzött darabokat vagy a szereposztást ócsárolni, a társulat tagjainak munkáját lebecsülni, ellenük, vagy a színház vezetése ellen nyíltan vagy titkon bujtogatni;b./ a színház épületében a színház bármely tagját megsérteni, gorombán megtréfálni, rágalmazni vagy tettleg bántalmazni;c./ botrányos vagy erkölcstelen életmódot folytatni vagy más módon olyan magatartást tanúsítani, amely a színház hírnevét ronthatja és az együttes megbecsülését csökkentheti.2./ A társulat minden tagjának kötelessége, hogy munkatársaival szemben példamutatóan udvarias magatartást tanúsítson, a színházban mindig fegyelmezetten viselkedjék:a./ A színház épületébe ittasan belépni, a színház épületében, de különösen az öltözõben lármázni, kártyázni, szeszesitalt fogyasztani, s a rendet bármi módon zavarni tilos.b./ Férfiak nõk öltözõjében, nõk férfiak öltözõjében nem tartózkodhatnak.c./ Állatot-kivéve ha az színpadi kellék-a színház épületébe bevinni tilos.d./ A színház épületében dohányozni csak a tûzrendészeti hatóságok által erre kijelölt helyen szabad. A próbán és az elõadáson a színész csupán a szerepe által megkívánt idõpontban és helyen, a rendezõtõl kapott utasítás alapján dohányozhat.e./ A színház épületében – ideértve a zenekari helységeket is – idegenek általában nem tartózkodhatnak, kivéve, ha hivatalos ügyben járnak el, de ez esetben is csak az erre a célra kijelölt helységekben. Az idegenek vagy hozzátartozók által elkövetett fegyelmezetlenségekrõl az idegenek távoltartásával megbízott személy, illetve a társulatnak az a tagja felel, akinek hozzátartozói a fegyelmezetlenséget elkövették.f./ A színház iroda – helységeiben a társulat tagjai kizárólag hivatalos ügyben tartózkodhatnak.g./ A társulat tagjai az elõadásokat csak az igazgatóság által kijelölt helyrõl tekinthetik meg. A nézõtéren a közönség figyelmét felhívó, feltûnõ magatartást tanúsítani, tetszést vagy nemtetszést feltûnõ módon nyilvánítani tilos.….1./ Az elõadás valamennyi közremûködõje köteles a kapott utasítások alapján legjobb tudása szerint szolgálni az elõadás mûvészi színvonalának biztosítását. Éppen ezért komoly hibát követ el, az, aki:…d./ mûvésztársának, a zenekarnak, vagy bárkinek a hibájára a közönséget figyelmessé teszi, szóval, mozdulattal, arcjátékkal vagy más módon olyat követ el, amivel az elõadás színvonalát rontja: / pl. sugdosás, nevetés, súgóra vagy a többi szereplõre való pisszegés, a közönség bármely tagjára való hosszas kihívó nézés, köszönés, jeladás, kacérkodás stb. /,…

#147 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 14:33

Figyelem, aki kedveli a Vígszínházat, most megismerheti közelebbrõl is!Szeptember 11-én [url="http://"http://www.theatre.org.hu/page.php?inc=17&id=1177"]nyílt napot rendez a színház.[/url] Én ott leszek. ;)

#148 Kelen

Kelen

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 14:38

Jó a dátum.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 14:41

Neeeeeeem, dehogy jó!!!!!!!! Posted Image (mármint nekem sajnos)

#150 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 7. - 18:08

Tényleg beindul az évad!* ÉVADNYITÓ BROADWAY FESZTIVÁL A NAGYMEZÕ UTCÁBAN2004. SZEPTEMBER 11. SZOMBAT 12.00 órától OPERETT-MOZI óriáskivetítõn a Budapesti Operettszínház elõadásainak werkfilmjei, külföldi vendégszereplései14.15 órától OPERETT AKADÉMIA a Budapesti Operettszínház ifjú mûvészeinek koncertje, fellép: Bódi Barbara, Kerényi Miklós Máté, Langer Soma, Lukács Anita, Peller Károly, Sas Éva, Szabó Veronika, Zábrády Annamária, közremûködik: Silló István15.00 órától MEGNYITÓ a fesztivált megnyitja: Csillag István Gazdasági és Közlekedési Miniszter és Kerényi Miklós Gábor a Budapesti Operettszínház igazgatója15.15 órától A Budapesti Operettszínház Musical-együttesének mûsora16.00 órától MEDITERRÁN DÉLUTÁN francia és görög dallamok, fellép: Bardóczy Attila, Papadimitriu Athina, Szinetár Dóra és zenész barátaik16.45 órától 10 ÉVES A MISS SAIGON részletek a 10 évvel ezelõtt bemutatott elõadásból, fellép: Bardóczy Attila, Bíró Eszter, Csengeri Attila, Földes Tamás, Homonnay Zsolt, Sáfár Mónika, Szinetár Dóra, Vásári Mónika18.00 órától ALL THAT JAZZ! Szulák Andrea, Náray Erika és Siménfalvy Ágota koncertje, közremûködnek zenész barátaik19.00 órától ELISABETH A Budapesti Operettszínház elõadása élõben óriáskivetítõn22.00 órától A BUDAPESTI KLEZMER BAND KONCERTJE 22.30 órától AZ OPERETT ANGYALAI Janza Kata, Kékkovács Mara, Siménfalvy Ágota és Szinetár Dóra koncertje, vendég: Bereczki Zoltán 2004. SZEPTEMBER 12. VASÁRNAP 11.30 órától SWINGING BACH SINGERS Gospell kórus koncertjemûvészeti vezetõ: Halkovics Ágnes12.00 órától JAZZ & MUSICAL Csondor Kata és Ungvári Sándor koncertje12.30 órától OPERETT QUINTETT Benkõ Gyula, Dörflinger Tamásné, Keller Tamás, Moharos Katalin és Szilvási Katalin koncertje 13.30 órától ZENEKÉPZELET négykezes zongoramûvek gyerekeknekfellép: Várnagy Andrea és Farkas Zsolt14.00 órától MUSICAL FANTÁZIA Lõrincz Ádám klasszikus-musical feldolgozásai14.30 órától VALAHOL EURÓPÁBAN részletek a Lakner Bácsi Gyermekszínháza és a Petõfi Musical Stúdió elõadásából, közremûködik: Dolhai Attila, Jantyik Csaba, Kerényi Miklós Máté és Szinetár Dóra15.30 órától A HATÁRÕR BIGBAND KONCERTJE 16.30 órától BROADWAYPARÓDIÁK - Bach Szilvia mûsora17.00 órától LEHETSZ KIRÁLY Bereczki Zoltán, Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Németh Attila és Szabó P. Szilveszter koncertje18.00 órától AZ MÁR NEM ÉN LENNÉK Operettsztárok musical-szerepben, fellép: Dénes Judit, Faragó András, Fischl Mónika, Kalocsai Zsuzsa, Kékkovács Mara, Kiss Zoltán, Nyári Zoltán, Peller Károly, Szendy Szilvi, Vadász Dániel19.00 órától ELISABETH A Budapesti Operettszínház elõadása élõben óriáskivetítõn Mûsorvezetõ: Csonka András és Siménfalvy ÁgotaHázigazda: Kerényi Miklós Gábor a Budapesti Operettszínház igazgatója * A program még folyamatosan változik. A tuti programot a [url="http://"http://www.operettszinhaz.hu"]www.operettszinhaz.hu[/url] weboldalon lehet megtalálni.

#151 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 24. - 12:53

idézet:
11.30 órától SWINGING BACH SINGERS Gospell kórus koncertjemûvészeti vezetõ: Halkovics Ágnes [/QUOTE]nem is vagyunk gospel kórus Posted Image

#152 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 24. - 12:56

Unicorn, csak nem?!

#153 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 11:24

mi a kérdés lényege? Posted Image

#154 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 13:07

Érdekel valakit 2 jegy az Operett Színházba, október 14-ére a Mozart!-ra (Rómeó és Júlia helyett lesz)?19:00-kor kezdõdik. Jegyek ára: 2850 Ft/db.A konkrét helyet (sor/szék) holnap tudom megmondani.Elõre is köszi: Csuti

#155 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 13:33

Csuti!Ezt honnan veszed, hogy nem lesz aznap Rómeó és Júlia elõadás???? [ Szeptember 27, 2004, 13:38: Az üzenetet átszerkesztette: Eva ]

#156 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 13:51

Rokonom csellózik a darabban, õ szerezte a jegyeket és õ mondta, hogy Mozart lesz helyette akkor, sajnos...Az Operett honlapján még nem írták át, én is megnéztem, de hát hiszek a "bennfentesnek".

#157 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 13:53

Ez szívás!Nekünk is erre az elõadásra van jegyünk...Köszi az infót!

#158 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 13:56

Hát, nincs mit. Posted Image

#159 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 17:05

Most hívtam fel a barátnõmet, aki az Operett Színházban mûvészeti titkára, tehát a legavatottabb az ügyben: nem lesz mûsorváltozás!!! Ja, Csuti (és mindenki) ha ilyen rémhír terjed, elõször a szervezést vagy a színházat hívjátok... [ Szeptember 27, 2004, 17:07: Az üzenetet átszerkesztette: Aniko ]

#160 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 17:09

Különben meg a Mozart! szerintem sokkal jobb, mint a Rómeó és Júlia ezen feldolgozása...