Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csikókarám

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
16411 válasz a témához

#121 moly

moly

Angyal

• Fórumtag
  • 622 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 17:51

Gaga!Nekem tetszett, amit írtál. (Még rímelt is.) Posted Image

#122 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 17:53

Ezt csak Isten tudja... :D Én a kutyáknál se szívlelem! Mit szólnának, ha születne egy kisbaba(fiú), a doki odamenne, 'kifosztaná', és ezt mondaná a szülõknek: Így nyugodtabb lesz!... :mad:

#123 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 18:53

Na irtam egy jó hosszú üzenetet,lefagyott a gépem eltünt az üzenet.Hurá! Na majd holnap megint nekifutok.Ma már kikészített a sok idióta vevõ,ugyhogy elmentem haza.Sziasztok

#124 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 21:34

xiren, nem akarok kekeckedni, de barátnõm kéttannyelvûben végzett és csak akkor felsõ, ha 4-es vagy 5ös lesz az érettségi, ha 3as, akkor középfok... neki is az lett pölö...

#125 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 21:37

ha már csikókarám, dicsexem én iiiiiiis :D sikerült az olasz nemzetközim, ezután simán nekimegyek az olasz felsõnek, pláne, hogy hebraisztika-olaszra járok a pázmányra (kedveskedõ nyihaha), szal tanulok héberül is, latinul muszáj, görögül, arabul, szírül muszáj a héber miatt Posted Image német, angol kipipálva... és most a sok csõdör miatt nem mondom, h már csa a franciában kellene elmélyednem, mert képesek és ajánlanak - minõ képzavar - néhány jó francia szivart, hogy azon gyakoroljak Posted Image ez most olyan jól esett Posted Image

#126 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 21:50

Ha olasz bölcsész, akkor a diplomával jár automatice a felsõfokú. Az ELTE-n legalábbis biztos, de gondolom nálatok is. Posted Image Ha pedig automatikusan jár, szerintem kár erre pénzt kidobni, a diploma vagy a kéttannyelvû érettségi (ha jó/jeles) amúgy is sokkal nagyobb nyelvtudást feltételez.

#127 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 23. - 9:33

zsu: tudom, h automatice jár, csak addig is szükségem lenne hozzá, mert bár csak 1 papír, az emberek mégis szívesebben adnak fordításokat meg a szülõk is jobban bíznának bennem... mármint h tanítsam a csemetéjüket.ráadásul a rigó felsõt kidob6ja az ember szerintem, amint EU meg ienek... senkit nem érdekel kint az, h magyart-olaszt hogy tucc keresztbe fordítani, csak az, h (adott példánkban) olaszul hogy beszélsz...amúgy meg csak jót tenne az önbizalmamnak, hogy van Posted Image

#128 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 23. - 9:38

sikerült szétoffolnom egy témátlan topicot, jeeeeeeeee Posted Image

#129 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 23. - 13:55

idézet:
Eredeti szerzõ: Unicorn: xiren, nem akarok kekeckedni, de barátnõm kéttannyelvûben végzett és csak akkor felsõ, ha 4-es vagy 5ös lesz az érettségi, ha 3as, akkor középfok... neki is az lett pölö... [/QUOTE]Tudom, angolbol. De én úgy vagyok vele, hogy 4est biztos elérek érettségin... :D

#130 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 23. - 13:59

idézet:
Eredeti szerzõ: Unicorn: szal tanulok héberül is, latinul muszáj, görögül, arabul, szírül muszáj a héber miatt [/QUOTE]Tanulsz görögöt? Hol? Van már rá nyelvsuli vagy vmi? Én csak görög emberektõl tudok angolról görögre tanulni! Posted Image Imádom a görögöt! :D

#131 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 23. - 14:04

idézet:
Eredeti szerzõ: Mimi: Gaga! Nagyon vicces,ha ha ha.Miért,most mi vagy? Herélt? [/QUOTE]Nem, kancacsikó! Az angolban külön szó is van rá...

#132 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 23. - 17:26

idézet:
Eredeti szerzõ: Mimi: Gaga!Meg ne sértödj,csak vicceltem. A kanca kancának születik,szegény heréltek azok meg csödörnek.Tényleg,miért kell kiherélni öket?Én sok aranyos csödört ismerek.Nálunk is van 3,õk nagyon szelidek.Az én heréltem meg "fedezi" a kancákat,szegény nem tudja hogy hiába.Szerintem ha ideális körülmények közt nö fel egy csödi akkor nyugot lessz.Sõt ismertem olyan lovat aki a herélés után lett dinka.Akkor most mi a jó? [/QUOTE]Egyet értek veled.

#133 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 23. - 17:27

idézet:
Eredeti szerzõ: moly: Gaga!Nekem tetszett, amit írtál. (Még rímelt is.) Posted Image [/QUOTE]Köszi!

#134 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 23. - 17:31

idézet:
Eredeti szerzõ: Xiren: Ezt csak Isten tudja... :D Én a kutyáknál se szívlelem! Mit szólnának, ha születne egy kisbaba(fiú), a doki odamenne, 'kifosztaná', és ezt mondaná a szülõknek: Így nyugodtabb lesz!... :mad: [/QUOTE]Há ja.

#135 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 23. - 22:02

xiren. egyetemen mindent lehet tanulni Posted Image még szírt is Posted Image

#136 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 27. - 20:33

Szeretnék kérni tõletek valamit. Méghozzá azt, hogy ha tudtok valamit egy bizonyos Szirákon található lovas helyrõl, akkor írjatok róla valamit! Köszi!Gaga

#137 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 27. - 20:36

Amúgy meg hogy vannak a csikók? Posted Image Csutka: péntek?

#138 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 27. - 20:42

idézet:
Eredeti szerzõ: Gaga: Amúgy meg hogy vannak a csikók? Posted Image Csutka: péntek? [/QUOTE]Penge gondolom jól van! És biztos Forma is!Más csikót nem tok.Péntek! Kriszti?

#139 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 27. - 21:31

Gaga!Szirákon van egy kastély, ami magánkézben van, és tartozik hozzá egy lovarda is, ahol lovasklub üzemel. Pár éve jártam ott, akkor a kastély szállodaként üzemelt, nagyon jó volt, jókat lovaztunk, szép a környék. Utána azt hiszem, a kastély tulajdonost váltott, a lovarda sorsa kérdésessé vált, de ha jól vettem ki a Lovam van topikból Hajnal4 írásából, még mindig ugyanúgy funkcionál mindkettõ. Esetleg írj Hajnalnak, õ biztos többet tud. Posted Image

#140 Hajnal4

Hajnal4

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.645 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 27. - 22:31

Szia Gaga!Nemrég jöttünk haza Szirákról Posted Image ott volt az esküvõnk és a nászutunk is. Ezen kívül is többször voltunk már a kastélyban, meg persze a lovardában. A terep gyünyörû, a lovak nyugodtak, igaz kicsit olyan érzése támad az embernek, hogy ez a ló akkor is végigvinné a túrán, ha csak kapaszkodna....de ez nem mindig baj, fõleg ha nézelõdni akarsz. Úgy tudom oktatás nincs, bár van egy karám, meg akadályok is, de amikor azt mondtuk, hogy elõször karámban szeretnénk, rögötn lebeszélt, mennyivel jobb a terep. Tényleg jó volt, de szerintem azért egyfolytában így lovagolni nem nagy fejlõdés. Élménynek jó.Nászutunkon a lovaink is velünk voltak, de nem a kastély lovardájában, mert az teltházas, hanem a võfélyünk tanyáján. De õk nem lovagoltatnak, csak vannak lovaik, meg egy csomó más állatuk.Pontosabban mi érdekel?Oda mentek teleni? Vagy közel van nektek?

#141 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 28. - 20:40

Kihalt a csikó nemzet?! :D

#142 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 28. - 22:01

Xiren: Nem Posted Image ! Posted Image Egy kérdés: a lovak esznek körtét? Pontosabban; megeszeik? Meg tudják enni?

#143 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 28. - 22:04

idézet:
Eredeti szerzõ: Csutka: Egy kérdés: a lovak esznek körtét? Pontosabban; megeszeik? Meg tudják enni? [/QUOTE]Ha az almával és répával nincs gondjuk, biztos a körtével se! :D

#144 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 28. - 22:14

Nem szavaztok? :( Nemrég indítottam egy szavazást! :cool:

#145 Fehér Táltos

Fehér Táltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 215 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 28. - 23:19

Eredeti szerzõ: Csutka:Egy kérdés: a lovak esznek körtét? Pontosabban; megeszeik? Meg tudják enni? Csutka, bátran próbáld ki. ;) Ha a nyitott tenyeredbõl átveszi a szájába, elrágja, majd lenyeli, akkor az eredmény jó közelítéssel pozitív. Vagyis eszi, illetve meg tudja enni.Ha kíváncsian megszagolja, majd elfordítja a fejét, akkor bátran kijelenthetjük, hogy az az egy bizonyos ló, nem eszi, illetve nem tudja megenni a körtét. ;)

#146 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 29. - 10:05

Sziasztok! Miért halna ki a csikó nemzet? Bar én már sajna rég nem vagyok csikó,de azért jó itt veletek néha csacsogni! Na látom vége van a szünetnek,napközben suliban vagytok. Tényleg a csikoknak nem kéne 22óra után már pihikézni? Csutka!! Hogy a lovak mit esznek meg és mit nem? Hát ezt csak tényleg úgy tudod meg ha kipróbálod. Néha egész fura dolgokat is képesek megenni.Pl: 2 hete versenyen voltunk,az emberek igen furán néztek,amikor a nagybágyám lovával közösen vattacukrot kajcsiztunk.Édes volt ahogy ráragadt a szájára.Az én lovam imádja a narancsot, mandarint,de nem szereti a megsütött sütõtököt.Nyáron meg a dinnyét eszik elõszeretettel.Szóval igen változó az izlésük,és tényleg csak úgy tudjuk meg ha kipróbáljuk mit szeretnek.De azért tonna számra ne etessünk velük mindenfélét mert nem hiszem hogy,jót tesz nekik. Üdv:Mimi

#147 Ügetõs

Ügetõs

Új vendég

• Kizárt tag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 29. - 21:52

Csutka, vidd el nekik a körtét!Mimi: Mi sose halunk ki, minden évben van 200-250 új csikó, idén a J-betûsek születnek. Gaga: Te is ügetõs vagy? (Bizonyára... Posted Image )És te mit gondolsz a körtérõl? Lónak?...Amúgy üdvözlöm ennek a topiknak a létre jöttét!

#148 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 29. - 22:36

Akartam szavazni a [url="http://"http://www.kerekperec.hu/cgi-bin/lovas/paciforum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=000908;p=1#000002"]történelem legrövidebb életû topikjában[/url] , de mire szavaztam volna, bezáródott...Na nem baj, írom ide:1. Megeszik, naná!2. Istállóknál vagyok, lovazok!3. (6-os vélasz: dehogyis, engem nem zavar!)

#149 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 30. - 0:00

Igen, tegnap én is jót mulattam mikor megláttam az új topicot ami kb négy percet élt Zsuzska jóvoltából!/állatok,levelezés/ Gondoltam is rá, hogy Örkény Egyperces novellái után szabadon, vannak már egyperces topicok is! :D

#150 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 30. - 0:13

idézet:
Eredeti szerzõ: Mimi: Miért halna ki a csikó nemzet? Bar én már sajna rég nem vagyok csikó,de azért jó itt veletek néha csacsogni! [/QUOTE]Csak rég nem írt már senki. Posted Image Nyugodtan csacsogd ki magad köztünk! :D Képzeljétek, nagyszüleimtõl mit kapok szülinapomra (igaz csak 7-én lesz, de lehet már holnap a kezemben lesz! Posted Image ) Egy indian styleos íjat meg nyilakat! Nagyon szép! Majd teszek be róla fotót! Amúgy is imádok nyilazni! Már kb 8 évesen nagypapám megcsinálta nekem az elsõt, azóta imádom! Csak kissé kijöttem már a gyakorlatból! :D Nembaj, gyakorlás és meglesz! Posted Image Na jóccakát!Xiren

#151 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 30. - 19:05

Bakker, olyan ideges lettem! Ellopták a tellómat! :mad: Jöttem haza a suliból tegnap, a buszmegállóban kaptam egy smst, elolvastam visszatettem a táskámba, aztán felszálltam a buszra. Végig fogtam a táskám, és itthon mikor kerestem már nem találtam!Ja és ha hívom üzenetrögzítõn van, ami vagy akkor van ha ki van kapcsolva, vagy ha kiveszik a SIM kártyát. Hogy lehetnek ilyen rohadékok az emberek, hogy csak úgy elveszik a másét?! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Úgyhogy ma rendesen kiosztottam szegény matektanáromat elsõ órán, látta h mi van, szegény hozzám se mert szólni. Úgyhogy most nyomoztatok utánna. Bocsi az offért, csak muszály kiírnom magamból...És legalább 500 telszám volt benne...Meg amúgy is imádtam... Posted Image

#152 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 30. - 19:16

Nem is olyan régg még volt-Lóverseny, és-Szimplán: LÓtopik is, asse élt sokkal többet...És godolom, csak a témaindító tudott szavazni...

#153 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 30. - 19:27

Hár ez nagy peh! Ha a te neveden van vagy ismerösén,pillanatok alatt le lehet tiltatni.Ezért van IMEI száma a telefonoknak.A kártyádar a szolgáltatónál kb.5000.- kicserélik.Ha letiltatod a telefont onnantol azt is nyomon tudják kövezni hogy ki telefonál vele.Persze kicsi az eshetösége hogy meglegyen.Hát a talefon számokat sajna elö kell keritened. Erre jó megoldás pl:cd-re lementeni a számokat,bár még nem hallotam senkiröl aki ezt megtette volna.Ja a tel.könyv használatát is tudom alyánlani végsö esetben.További jó morcogást.Üdv.Mimi

#154 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 31. - 19:34

Szia Xiren,és mindenki! Na most én puffogok kicsit.Olyan zürös napom volt,azt sem tudom hol áll a kobakom.Pedig isten igazából csak itt Budaörsön volt dolgom. Elmentem a Tescoba internetet intézni,ez kb1/2órát vett igénybe,pedig csak papirokat kellett kitölteni.De abbol 8 oldalt.Lottot szerettem volna befizetni,de nem vot kedvem 1órát sorbaálni.Nembaj irány az Auchan! Na ez nem volt jó húzás,kb 1/2órába telt a 2perces út,rosszab mint a belváros,esküszöm.Auchan-banaz ujságosnál lehet lottot feladni,na oda besem lehet menni.Kint áll a sor ami kb50m. Köv.állateledel,tengericocának széna,természetesen nem volt.Köv.ital N.k.Anyukám Beherovkáért szalasztott,második üzletben kaptam.És a végére maradt a bevásárlás,helyi közértben.Na ez sem volt egyszerü! De mondja meg nekem valaki,holnap éhen fogunk halni?Csak azért mert egy napig nem lessznek nyitva a multik? És egyébként is tele van a hocipõm a sok béna nõvel akik még parkolni sem tudnak a kocsival!(a jelenlévökre ez természetesen nem vonatkozik) Na nagyából ennyi ez kb:2-3órár vett igénybe,pedig minden ittvan egy kupacban.

#155 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 31. - 20:53

Jó, hogy mondod! Holnap nem lehet lottózni, akkor még ma kéne, ha meg akarom nyerni! :D Már kezdek normálisabb idegi állapotban lenni... Múlt 7en is annyian voltak az ünnepi leállás miatt mindenfele. Dúgó, tömeg, stb... Nem igaz, hogy pont az ünnepek elõtt fogy el mindenkinek az összes kajája, meg minden... Na mind1! Be happy! :D Xiren

#156 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 31. - 21:13

idézet:
Eredeti szerzõ: Hajnal4: Szia Gaga!Nemrég jöttünk haza Szirákról Posted Image ott volt az esküvõnk és a nászutunk is. Ezen kívül is többször voltunk már a kastélyban, meg persze a lovardában. A terep gyünyörû, a lovak nyugodtak, igaz kicsit olyan érzése támad az embernek, hogy ez a ló akkor is végigvinné a túrán, ha csak kapaszkodna....de ez nem mindig baj, fõleg ha nézelõdni akarsz. Úgy tudom oktatás nincs, bár van egy karám, meg akadályok is, de amikor azt mondtuk, hogy elõször karámban szeretnénk, rögötn lebeszélt, mennyivel jobb a terep. Tényleg jó volt, de szerintem azért egyfolytában így lovagolni nem nagy fejlõdés. Élménynek jó.Nászutunkon a lovaink is velünk voltak, de nem a kastély lovardájában, mert az teltházas, hanem a võfélyünk tanyáján. De õk nem lovagoltatnak, csak vannak lovaik, meg egy csomó más állatuk.Pontosabban mi érdekel?Oda mentek teleni? Vagy közel van nektek? [/QUOTE]Gatulálok (az esküvõhöz) !!!!!!!!

#157 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 31. - 21:18

Zsuzska, Hajnal4: köszi! Amit írtatok.És egyébként csak azért kérdeztem, mert egyszer valamikor voltam ott, és kíváncsi voltam, most mi van ott. Én akkor egy lovas táborban voltam, és életemben elõször ott lovagoltam terepen. És egy hét alatt a szívemhez nõtt a hely. Bár nem valószínû, hogy kijutok oda, de azért szeretnék tudni róla valamit. És ennyi lovas ember között gondoltam csak akad valaki, aki tud nekem segíteni. Bejött. Köszi!!! Posted Image

#158 Hajnal4

Hajnal4

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.645 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 1. - 0:09

Gaga!Szívesen és köszi!Majd meséld el, ha megint eljutsz Szirákra!Melyik lovakon ültél?

#159 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 1. - 0:23

Gaga, szívesen. Posted Image Hajnal, megkésve bár, de gratula az esküvõhöz meg a lovacskához! Örülök, hogy Kati végül tényleg a tiéd lett. Posted Image Szirákon megvan még az Alabárdos nevû lovacska? Õt is a Tatiból ismerem. Mikor ott voltunk, akkor pedig Pajkoson ültem, õ megvan még?

#160 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 1. - 0:41

idézet:
Eredeti szerzõ: Gaga: Zsuzska, Hajnal4: köszi! Amit írtatok.És egyébként csak azért kérdeztem, mert egyszer valamikor voltam ott, és kíváncsi voltam, most mi van ott. Én akkor egy lovas táborban voltam, és életemben elõször ott lovagoltam terepen. És egy hét alatt a szívemhez nõtt a hely. Bár nem valószínû, hogy kijutok oda, de azért szeretnék tudni róla valamit. És ennyi lovas ember között gondoltam csak akad valaki, aki tud nekem segíteni. Bejött. Köszi!!! Posted Image [/QUOTE]GaGA'Ez az a Szöcskés hely? Mert ha igen, mondjatok már valamit arról a lóról... Posted Image Az Alabárdos és Pajkos név ismerõs, Gaga, ugye te mesélted!? :confused: Csutka