Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Babázó

• Please log in to reply
6870 válasz a témához

#121 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 5. - 11:50

Laci! gratula és sok örömöt a babához!

#122 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 5. - 12:25

Laci, köszi, ez nagyon szép volt!Szép neve van ennek a kislánynak!Képed van róla?

#123 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 12:10

holnap megyek uh-ra, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen.

#124 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 13:47

Drukkolok! minden rendben lesz! :)

#125 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 14:23

Rátok gondoltam, amikor a Nõk Lapjában olvastam Koronczay Lilla sorait, aki Hoppál Bori testtudatoktatóval ír egy cikksorozatot:

Ugye, önök is úgy tanulták, hogy a baba szörnyû fájások közepette jön a világra? Nos, egy bölcs bába ismerõsöm másként fogalmaz: Ugyanaz az energia, amely besegíti a gyermeket oda, ki is segíti onnan. Lefordítva, a szülést meg lehet élni az orgazmushoz hasonló méhösszehúzódások sorozataként is. Így már egészen másképp állnánk hozzá életünk legszebb, legizgalmasabb eseményéhez...

#126 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 14:30

miért ne lenne?

#127 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 14:31

Rátok gondoltam, amikor a Nõk Lapjában olvastam Koronczay Lilla sorait, aki Hoppál Bori testtudatoktatóval ír egy cikksorozatot:

Lehet, hogy érzett már valaki orgazmust szüléskor, nekem valahogy eszembe sem jutott....

#128 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 14:40

Magát a végkifejletet, mikor megszületik azt el tudom képzelni, hogy ahhoz hasonlatos, de odáig azért el kell jutni.Nyilván ehhez nem segítség mikor az emberbõl kikönyökölik a dokik a gyereket, meg ujjal tágítják a méhszájat és nyiszálják a gátat.DE ha mindezek nincsenek akkor el tudom képzelni.

#129 Laci75

Laci75

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 44 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 15:56

Sziasztok!Köszönöm az elismerõ szavakat!Képet sajnos nem tudok feltenni, mert überpancser vagyok. Ha valaki tud segíteni, emilben küldök.Üdv.Laci

#130 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 21:52

Lehet, hogy érzett már valaki orgazmust szüléskor, nekem valahogy eszembe sem jutott....

Nekem vajúdás közben többször is eszembe jutott... :gm: :gm: :gm: :dev: Most meg az jutott eszembe, hogy a sok hiábavaló ****ság (babapihenőszék és tsai) között amit sikerült a gyerekeknek(-ért) megvásárolnom igazából csak egy-két olyan van amit téányleg fontosnak tartok még most is.* Az apnoe-monitor (légzésfigyelő). Engem megnyugtat, hogy a baba alatt van, főleg, hogy az én fiaim, minden orvosi és védőnői jánlás ellenére csak hason hajlandóak aludni :gm: :D* A fülhőmérő ami ugyan nem olcsó, de az első lázas éjszaka után rájön az ember, hogy megéri, az, hogy nem kell folyamatosan kicsomagolni, és ezzel felébreszteni a "végre elaludt" babát, hogy popsiban lehessen hőmérőzni.A walkie-talkie szerű babaörzőt (persze megvettem...) :D sosem használtam, mert nem hagytam hallótávolságon kívül a gyerekeket. A bölcső nagyon jó, de két hónapos korára kinövi a gyerek. Szerencsére a mienk családi örökség :) pénzbe nem, csak egy kis festékbe került.Pelenkázószekrény (mindegyik) olyan alacsony, hogy megfájdul az ember háta (az enyém biztosan), viszont ahhoz elég magas, hogy a gyerek jót eshessen róla. Én a hitvesi ágyon, ülve pelenkázok. Sokkal jobb és olcsóbb is :gm:

Edited by lisawica, 2007 március 6. - 21:54.

#131 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 8:43

és légzésfigyelõbõl melyik a legjobb?mert láttam sokfélét, szeretnék is, de amennyi féle van, annyi ár!És nagyok a különbségek ez az egyik, a másik meg szeretnék olyat, ami tényleg csak akkor riaszt, amikor baj van és nem szirénázik folyamatosan.

#132 Laci75

Laci75

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 44 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 9:45

Szia Agrobe!Mi Angelcare márkájút használunk. Ez egy "alap" légzésfigyelõ, nincs egybeépítve babaõrrel.Az elsõ két hétben volt két riasztása, szeretném hinni, hogy csak "vaklárma" volt.Ennek a típusnak állítható az érzékenysége.(Több, mint 4 hónapig bírta benne az elem - ez sem elhanyagolható)Üdv.Laci

#133 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 11:22

köszi, mennyi az ára ennek?és Lisa a tiédnek?csak összehasonlításként...

#134 Laci75

Laci75

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 44 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 13:40

Bár nem volt túl régen, nem emlékszem a pontos összegre (meszesedek).Kb. 25000 Ft volt a légzésfigyelõ, 10000 Ft a babaõr.Ami fontos lehet: én egészségpénztáron keresztül fizettem. Ha van ilyened, ezt is ki tudod használni. Mi így veszünk majdnem mindent azóta is: pelenka, popsitörlõ kendõ, melltartó betét, popsikrém, tápszer stb. A babaápolás egyelõre még támogatott.

#135 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 13:55

Sziasztok!Köszönöm az elismerõ szavakat!Képet sajnos nem tudok feltenni, mert überpancser vagyok. Ha valaki tud segíteni, emilben küldök.Üdv.Laci

Küldd el nekem majd én felteszem. stefanits@gmail.com

#136 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 17:06

Liliána képei (Laci küldte õket): Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#137 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 17:46

Bár nem volt túl régen, nem emlékszem a pontos összegre (meszesedek).Kb. 25000 Ft volt a légzésfigyelõ, 10000 Ft a babaõr.Ami fontos lehet: én egészségpénztáron keresztül fizettem. Ha van ilyened, ezt is ki tudod használni. Mi így veszünk majdnem mindent azóta is: pelenka, popsitörlõ kendõ, melltartó betét, popsikrém, tápszer stb. A babaápolás egyelõre még támogatott.

A légzésfigyelõt lehet bérelni.Ahogy mérleget is. :) (persze én utólag jöttem rá...,mondjuk légzésfigyelõm nem volt)A babaneten van egy csomó.A babaõrt,viszont javaslom megvételre.

Edited by hihi, 2007 március 7. - 17:47.

#138 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 22:22

Na mi volt?Liliána nagyon szép baba :)

Edited by BoKa, 2007 március 7. - 22:23.

#139 Laci75

Laci75

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 44 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 23:37

Köszönöm!Timi és Liliána nevében is.Nagyon büszke apa vagyok, meg irigy és féltékeny (még a családra is). Normális ez? (már az, hogy én vagyok az anyatigris)

#140 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 8:46

Szerintem normális, fõleg egy ilyen vigyoribugyornál. :)A babaõr az mit tud?UH:hasival néztek, mert azt mondta, hogy nekem nincs nagy hasam, átviszi-azaz nem vagyok kövér!Így már jól indult az egész :DNa, meg jó is a kütyü, ami ott van.Egymillióan vártak, de én mentem be második, hiába a magánrendelés elõnyei, minimum 25 kismama volt egy gépre!De be kell zárni ezt a kórházat, õrület!!!!Na, de a lényeg, normális nyakiredõ: 1,957,5 mm "nagy", megnéztem, lehetne nagyobb is, átlagban ennyi idõre 65 mm-t írnak, de azt mondta a doki hogy megfelelõ méretû.(Kinek mekkora volt ilyenkor, emlékeztek? 84 napos volt tegnap)integetett nekünk.egyet nem értettem: korai mellsõ fali lepény, ez van ráírva még a papírra.ja, meg szétrakta a lábait és hát úgy néz ki, hogy van ott valami....Amúgy is fiút éreztem. Persze még egyátalán nem biztos, de én is láttam, István is látta.Meg megmutatta az egyik kezét, hogy megvan mind az öt ujjam, nézzétek.Tök jó volt.Lisa, köszönöm, épségben megkaptam a könyveket!Már nézegettem is csak a fiúneveket. :)Ki ad ilyen neveket, hogy Arzén, meg Aladdin, Agamemnon?Borzasztó nevek vannak.

Edited by agrobe, 2007 március 8. - 8:48.

#141 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 8:55

A babaõr az mit tud?57,5 mm "nagy", megnéztem, lehetne nagyobb is, átlagban ennyi idõre 65 mm-t írnak

Babaõr: Hallhatod, ha felsír a baba a lakás másik végébõl, vagy az udvarból is. Na az az, amit én tudom, hogy soha nem fogok megvenni. Egyrészt nincs akkora lakásom, hogy elbújjak a másik végébe, és ne halljam mi van a másik végében, másrészt nem tenném ki az udvarra sem egyedül :dev:Honnan szedted az adatokat, mikor mekkorának kell lennie?Laci: szerintem normális :) De majd úgy 3 évesen elmúlik :)

#142 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 10:08

A babás könyveimbõl. :DVan belõle egy pár.Mindjárt megszámolom:3 ami a terhességrõl szól, egy dr. spock, meg még két másik ami a megszületése utánra lesz jó.Az egyikben minden napra van 3D-s kép, nagyon izgi.

#143 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 8. - 11:03

Az egyikben minden napra van 3D-s kép, nagyon izgi.

Persze, ez a legjobb az összes közül. Nem is tudom, kinek az ötlete volt... :ang:

#144 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 11:08

Na, igen, Barától kaptam. :DAzért reklámozza itt magát.(nade ezért is õ a barátnõm, mert ilyen jó ötletei vannak irányomban)

#145 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 11:20

(nade ezért is õ a barátnõm, mert ilyen jó ötletei vannak irányomban)

Na de ez meg cseppet sem hangzott "érdekesen" ;) :gm: :dev:

#146 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 11:27

jóvanmá'.nem azért szeretem, mert megajándékoz.DE azért nem utálom ezt a tulajdonságát sem. :Dén is szeretek ajándékozni.és különben is gonosz vagy.De betudom hangulatingadozásnak, jó? ;)

#147 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 11:30

és különben is gonosz vagy.De betudom hangulatingadozásnak, jó? ;)

Ugyanmáááá, ez az alap, a default :DMármint a hangulatingadozás is, és a gonoszkodás is :)

#148 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 11:44

DE persze nem veszünk komolyan. Alapból :D

#149 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 12:50

Na azon ki is akadnák :D (mármint ha komolyan vennétek :) )

#150 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 13:00

Megnéztem egy más fórumon, hogy kinek mekkora volt a gyerek ilyenkor, megnyugodtam, mert volt kisebb is. :D

#151 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 15:06

Nekem a babaõr nagyon bevált.Mondjuk,amíg pici volt,elvolt a babakocsiban,úgy aludt,ha lovagoltam.Ha felsír,azonnal ottermek.:)Amikor már kinõtte,az alvás a szobájában volt,a rácsoságyban.Én elég jól ki tudtam számolni az alvásidõt,és a bébiõr miatt nyugodtan ki tudtam menni lovagolni( a telkünkön van a pálya).Talán egyszer-kétszer volt,h felriadt,de kb 3 perc alatt ott voltam....Szuperül tudtam matatni a kertben,míg õ bent aludt, és,pl,amikor kiköltöztünk a szobából,és õ egyedül aludt,nagyon jó volt arra, hogy azt a parámat enyhítse,hogy nem fogom hallani,ha felébred.Gondolhatjátok... :D Kb 6 méterre aludtunk a gyerektõl...... :D Nekem meg a leghangosabb fokozatra volt állítva a fülem mellett.... :gm: :D Szóval,nekem bevált.Még most is használom.A Gergõ meg tudja,ha felébred,és esetleg nem vagyok ott,beleszól:anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :gm: az enyémnek kb 200méter a hatótávolsága.

#152 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 21:27

egyet nem értettem: korai mellsõ fali lepény, ez van ráírva még a papírra.

Szerintem semmi olyat ami miatt aggódni kéne. A korai azt jelenti, hogy korai a terhesség, korai (fiatal) a lepény, az elsõ harmadban ilyennek kell lennie. Az meg, hogy hol tapad, szinte mindegy, csak ne a méhszájnál tapadjon.

A méhlepény tapadása A magzatot tápláló méhlepény a legváltozatosabb helyen tapad a méhfalhoz és az esetek túlnyomó többségében ennek az elhelyezkedésnek semmilyen befolyása nincs a terhesség kiviselésére. A leírásokban ilyen a mellsõ vagy hátsó fal, a fundus vagy valamelyik oldalon való tapadás emlegetése.Veszélyes helyzetet jelenthet, ha a pete alsó pólusánál, azaz a méhszáj környékén vagy annak területén van a tapadás. Az elõl fekvõ lepény súlyos szövõdmény, már korán vérzésekhez vezet; egy súlyosabb vérzés pedig anya és magzata életét is fenyegeti. Az elõlfekvõ lepény kórházi kezelést igényel.Ha a méhfalban esetleg myoma göb van és a lepény tapadása befoglalja ennek a területét is, ez táplálási zavarokat illetve idõelõtti (részleges) lepényleválást is okozhat.Tudni kell, hogy a méhûr változásával a lepény helyzete is változik. Nem vándorol, de pl. egy, a 12. hét körül még mélyebben tapadónak ítélt lepény a méhûr fejlõdése révén a méhszájhoz képest "feljebb kerül", ezáltal kikerül a veszélyes zónából.A méhszáj szélét esetleg elérõ, a terhesség utolsó szakaszában általában kisebb vérzéseket okozó mélyen tapadó lepény viszont általában szülés közben pozitívan viselkedik: a fájások hatására a bemenethez nyomódó koponya mintegy tamponálja és a vérzés szûnik

Nekem a babaõr nagyon bevált. Mondjuk,amíg pici volt,elvolt a babakocsiban,úgy aludt,ha lovagoltam.Ha felsír,azonnal ottermek. :)

Na ez az :) Különbözõek vagyunk :) Én a bébiõrt nagyon sok pénzért megvettem (az enyémnek 400 m a hatótávolsága) és nem használom. Most a 2. gyereknél már elõ se vettem :D Ha kint vagyok az udvaron õk is kint vannak velem (Márk is n. jókat aludt a babakocsiban amíg lovagoltam) a házunk meg (néha sajnos :gm: :dev:) nem olyan nagy, hogy ne halljam, ha sírnak. Ma pl. sûrûn gondolkoztam azon, hogy valami igen távoli földrészre költözök :) mert ugyan nagyon rendes gyerekek, de ha hiszti van akkor viszont duóban :D (ma amúgy is "jó" napja volt a kicsifiamnak, még az angolóráról is kiküldött minket a tanárnéni, mert nem lehetett vele bírni :D)

#153 Lacika

Lacika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 23:15

A babaõr nekünk is nagyon bevált.Nem otthon, hanem a távollétekben.Minden hétvégén lovagolunk és a panzió amiben lakunk kb. 600m-re van az istállótól.Felváltva tudunk így lovagolni,hogy a másik nem a folyosón strázsál.Ha Kriszti lovagol én nyugodt szívvel medencézek,szaunázok vagy nézem a nagyobbik fiam edzését.Aztán cserélünk.Ugyan ilyen jól bevált a dolog síelésnél,nyaralásnál.A gyerek(ek) 8-kor aludt(ak) mi meg nyugodtan lementünk a hotel éttermébe vagy sörözõjébe.(Áron 8 Máté 2 éves)

#154 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 9. - 7:14

Igen igen, pont ilyenre találták ki.Az enyém philips,én 10ezerért vettem,de asszem már kb 15.Viszont ebbõl is lehet használtat venni.Nem digitális,nem szívja le az elemeket egy óra alatt.lisawica:amíg babakocsis volt a Gergõ nem altattam bent,csak azután,miután kinõtte azt.Addig kint volt velem,aludt,miközben én lovacskáztam.:)Viszont nyugodt szívvel ki tudok menni a szomszéd rétre,ha a pálya rossz,felázott,mert hallom,ha felsír.:)A kertünk is elég nagy,így,ha sír a szobában nem hallanám,mert kb 20méterre el tudok távolodni a háztól,kerten belül.Nem parázok,ha átugrom a szomszédhoz, vagy épp etetem-pucolom a lovakat,stb... :D Viszont én is az abszolult szimbiotizmust választottam.Tehát:MINDENHOVA viszem-vittem, ahová csak tudtam.:)Röhögve utazik a kocsiban 600kilómétert.Simán vásárolunk 2 órán keresztül,ha kell,stb...Nagyon ritka az a helyzet,hogy nem megy velem.Max,amikor pesten vagyok,és/vagy dolgozom.Na,akkor anyuval van.Én ennek a híve vagyok,hiszen onnantól,hoy oviba megy majd,marhára keveset fogunk találkozni.:(

Edited by hihi, 2007 március 9. - 7:15.

#155 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 9. - 9:09

Az enyém Tefal, és 23eFt-ért vettem :( A mama-vége csuklóra szíjjazható mint egy óra, amúgy n. praktikus :) Az én gyerekem legkésőbb 7-kor kellnek, így nem fordult még elő, hogy hamarabb kelltem volna mint ők :D. Mi is abszolút szimbiózisban élünk, most már 3an, Márk 2 hetes volt amikor először vittem vásárolni (én is akkor mentem először a szülés óta) és azóta mindenhova jön velem, vagy az apjával (mostanában inkább az apjával, ha lehet választani, mert azok "klasszabb programok" pl. az OBI-ban sokkal jobbakat lehet vásárolni mint az Aushan-ban :P :gm: :D :D :D A "nagy" októberben lesz 3 és akkor megy oviba :( Szerintem neki nagyon fog tetszeni, mert imádja a gyerektársaságot. Járunk baba-mama klubba, és bébi-angolra, mindkettőt iszonyatosan élvezi a gyerektársaság miatt.Nekem a babahordozókendő vált be nagyon, egyszerűen magamra kötözöm (most természetesen Krisztiánt), és már megyünk is.(Mondjuk Márk elég féltékeny is erre.... (még egy ikerkocsit is be kellett szereznem, hogy őt is tolhassam Öcsővel együtt)) :D :kir: http://babaruhaborze.hu/

Edited by lisawica, 2007 március 9. - 9:12.

#156 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 9. - 9:38

Pont mostanában gondolkodtam azon,hogy be kellene íratni a Helen Doron tanfolyamra! :D Csak,sajnos,kicsit drágának találom.:(Dehát sokszorosan térül vissza.....

#157 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 9. - 10:45

Pont mostanában gondolkodtam azon,hogy be kellene íratni a Helen Doron tanfolyamra! :D Csak,sajnos,kicsit drágának találom.:(Dehát sokszorosan térül vissza.....

Jó ötlet, mi is elmentünk bemutatóórára. Kár hogy az árát nem találtam olyan jó ötletnek 2 gyerekre...Tényleg jó a módszer (én is angol tanár volnék, bár ilyen picik tanítását nem tanultuk sajnos és saját gyereknél nem mûködik, vagy csak mi vagyunk ügyetlenek)

#158 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 9. - 20:32

(nálunk 8000 Ft/hó tavaly még "csak" 6 e volt...)Márk egy évesen kezdte, most kezdtük februárban a 2. tanévet, és nagyon szereti. Sok mindent megért, és elég sok mindent el tud angolul mondani. Persze az ő szintjén, hiszen még magyarul se 100%-os :)

Jó ötlet, mi is elmentünk bemutatóórára. Kár hogy az árát nem találtam olyan jó ötletnek 2 gyerekre...Tényleg jó a módszer (én is angol tanár volnék, bár ilyen picik tanítását nem tanultuk sajnos és saját gyereknél nem működik, vagy csak mi vagyunk ügyetlenek)

Nem tudom, hogy "egységesáras"-e, de nálunk 15% engedmény van a két vagy több gyerekeseknek. Így se olcsó persze... Öcsike most "ingyen" jár velünk a Márk angolóráira.

Edited by lisawica, 2007 március 9. - 20:33.

#159 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 9. - 20:40

Igazából nem most fogja kamatoztatni ezt,hanem ,majd akkor,amikor konkrétan tanulja majd a nyelvet.Nem fogja érteni,hogy neki miért megy olyan marha könnyen a nyelvtanulás,míg a többiek magolnak...

#160 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 12. - 14:00

Szikszón nem kapott aktív ágyat a kórház.2003.-ban újították fel teljesen 6 mrd Ftból.Mivel a dokim ott fõorvos, nem tudom, hogy hová, kihez fogok menni. :(De mivel lakhely szerint egyet dob ki az okos terápia2007 keresõje, ezért legalább gondolkodnom nem kell. Hurrá!