Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kozmetika,szépségápolás

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
222 válasz a témához

#121 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 19:41

Zsoci! Lehet, hogy ciki ilyet kérdezni, de hát én tök hülye vagyok a kozmetikához: van olyan arctisztítás is (ami tényleg kitisztítja a pórusokat, a mitesszereket), ami nem nyomkodós-kínzós? Soha nem fogom rászánni magam, hogy kinyomkodják az arcomat! De ha van alternatív megoldás, azt esetleg kipróbálom.

#122 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 20:58

Zsoci! Lehet, hogy ciki ilyet kérdezni, de hát én tök hülye vagyok a kozmetikához: van olyan arctisztítás is (ami tényleg kitisztítja a pórusokat, a mitesszereket), ami nem nyomkodós-kínzós? Soha nem fogom rászánni magam, hogy kinyomkodják az arcomat! De ha van alternatív megoldás, azt esetleg kipróbálom.

Háát....van,de nem minden kozmetikában.És a nyomkodással sajnos nem ér fel,de ha nem nagyon gyulladtak a pattik akkor ott a mikrodermabrázio (ez egy új dolog a kozmetikában,mikrobõrcsiszolást jelent.Egy gépi kezelés,van egy vastag tollhoz hasonló kezelõfej,ebbõl magas nyomáson steril kristály áramlik a bõrre és egy erõs vákuum szívja le az elhasználódott kristályt.Több állítható program és erõsség van a gépen ,attól függ mit szeretnénk kezelni.Nem teljesen fájdalom mentes,inkább kellemetlennek mondják a vendégek.Viszont nagyon látványos máe egy kezelés is,mivel a bõr felsõ,elhalt rétegét lecsiszolja és egy új,fiatal bõr kerül a felszínre.Ez a kezelés olyan 5-6000Ft körül van,kb.10perc a gép,utána bõrtípusnak megfelelõen egy 5perces ultrahangos hatóanyagbevitel,majd masszázs és egy újraásványozó,feltöltõ maszk-legalábbis nálunk így van)A másik ilyen a vákuumos arctisztítás,errõl olyan sokat nem tudok,mi nem használjuk,pont azért,mert nem olyan hatékony,viszont külföldön már kizárólag ezzel(vagy ha nem is csak így,de csak géppel) tisztítanak(az AIDS miatt betiltották a kézit,meg senki sem vállalná a nyomkodást).Vagy most novemberben egy kozmeikai kiállításon találkoztam egy új ultrahangos peelinges módszerrel,bár sajnos csak futólag....vizes gélt ken fel a kozmetikus a vendég arcára és egy "fém lapot"(ez a kezelõfej akar lenni :D )húz végig a bõrön,ezzel porlasztja is a vizet,leszedi az elhalt hámot,és (bocs ha vkinek gusztustalan) lehet látni,hogy a nagyobb mitesszerek "ugrálnak" ki. Ez hasonló a mikrodermhez,de nem megy olyan mélyen a bõrbe ezért nem is olyan hatékony.Nos ezek lennének amikrõl én tudok ;)

Edited by Zsoci, 2006 november 29. - 21:01.

#123 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 2. - 18:02

Ma már igen erõsen éreztem a telet,tessék mindenkinek védeni a bõrét! :D És rengeteg C-vitamint enni,min.1000mg-ot naponta,ha betegek vagyunk akár 5000mgra is emelhetõ.Ezt egy nálam sokkal-sokkal okosabb ember állította és állítja.Szépen el kell menni a patikába és kérni aszkorbinsavat(1g=9Ft.) és napi 1g-ot simán meg lehet-kell enni.Akit érdekel ;)

#124 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 3. - 22:53

Csöndesen jegyzem meg, hogy a napi C-vitamin szükséglet 60 mg. A feleslegben bevitt mennyiség (max 500mg) a vizelettel ürül, a nagy feleslegben bevitt mennyiség vesekövet okoz. Akit érdekel ;)

#125 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 4. - 20:50

Én úgy tudom, hogy a 60 mg az éppen csak ahhoz elég, hogy ne alakuljon ki skorbut, vagyis ennél jóval több kell. :rolleyes: Szentgyörgyi napi 1,2 g (!) -ot evett meg.Aztán, hogy mi a jó, ki tudja :)

#126 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 5. - 19:35

Csöndesen jegyzem meg, hogy a napi C-vitamin szükséglet 60 mg. A feleslegben bevitt mennyiség (max 500mg) a vizelettel ürül, a nagy feleslegben bevitt mennyiség vesekövet okoz. Akit érdekel ;)

Csendesen jegyzem meg,h B*romság :gm: Bocsi,de tényleg az!Az állatok képesek saját maguknak megtermelni és nem napi 60mgot,hanem többezer gramot.A kecske,a kutya,a ló...láttál már kecskét vesekövön?Na ugye,h nem!Pedig neki lehetne tõle.És nem is folyik át a szervezeten.Épp errõl szólt az elõadás,a nép butításáról,mert mindenben az alsó harát szabják meg(amitõl még épp nem lesz az ember skorbutos)...úgyhogy amennyi jólesik,nyugodtan!Vagy aki nekem nem hisz,keresse fel Dr.Lenkei bácsit...Csak most olvastam tovább,le sem kellett volna írnom...köszi kjudy! ;)

Edited by Zsoci, 2006 december 5. - 19:36.

#127 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 5. - 19:46

Volt egy gyógyszerész ügyfelünk, õ a Cetebét javasolta (ez itt a reklám helye - hol a pénz?! :D ), azt mondta, a többi tényleg gyorsan kiürül a szervezetbõl. Hogy miben mennyi az igazság, azt én nem tudom, de gondoltam, õ jobban ért hozzá nálam, és azt szedem azóta is. :rolleyes:

#128 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 5. - 20:53

Csendesen jegyzem meg,h B*romság :gm: Bocsi,de tényleg az!Az állatok képesek saját maguknak megtermelni és nem napi 60mgot,hanem többezer gramot.A kecske,a kutya,a ló...láttál már kecskét vesekövön?Na ugye,h nem!Pedig neki lehetne tõle.És nem is folyik át a szervezeten.Épp errõl szólt az elõadás,a nép butításáról,mert mindenben az alsó harát szabják meg(amitõl még épp nem lesz az ember skorbutos)...úgyhogy amennyi jólesik,nyugodtan!Vagy aki nekem nem hisz,keresse fel Dr.Lenkei bácsit...Csak most olvastam tovább,le sem kellett volna írnom...köszi kjudy! ;)

Én még csendesebben jegyzem meg, hogy mindkettõ baromság kicsit. :D Esti! Napi C-vitamin szükségletet nem lehet meghatározni. Mert más a napi szükséglete egy gyereknek, (ezen belül egy beteg gyereknek), más egy felnõttnek, (ezen belül egy betegnek, esetleg egy erõs dohányosnak) megint más egy idõs embernek. Egyénenként, helyzetenként teljesen változó. Az "amennyi jólesik, nyugodtan", is bátor kijelentés, (dr.Lenkeibácsi ide vagy oda ;) ), mert a nagyon elszámolt, szükségletnél jóval több C-vitamin bevitele - hosszú távon - tényleg káros lehet. A kelletténél több bevitel nagymennyiségû oxálsav- és húgysavkövek kiválását idézheti elõ a húgyutakban, bár ezt magnéziummal, B-6-tal, s elegendõ mennyiségû víz ivásával el lehet kerülni. Hogy "ON" is legyek: mára teljesen kitapasztaltam a citromleves arclemosás áldásos - és óvatosságra intõ - technikáit. A citromsav (mint gyümölcssav) hámlasztó, pórusösszehúzó, bõrmegújító hatása, és a friss gyümölcs levébõl nyert vitamin fantasztikus hatással van (volt, lesz :D) az arcbõrömre. De: mint mindent, ezt is túlzásba lehet vinni. Azt figyeltem meg, hogy egy idõ (kb. 10-15 nap) után szünetet kell tartani (min. egy hét!), mert a hámlasztó hatás kissé érzékennyé, szárazzá teszi. Akkor jöhetnek nappalra a jó kis vizes hidratálók, éjszakára az avokado-olajos ránctalanítók, és mikor érzem, hogy már ráfér megint egy kis "újítás", jöhet a citrancs. :yeah: (Ha jól emlékszem, Zsoci fel is hívta a figyelmem erre.)Más: Éppen a citrancs áldásos hatásán felbuzdulva, mostanában amikor uborkát eszem, v. salátát csinálok, (meg amikor csak eszembe jut) mindig kimentek egy méretes karikát, és lecsutakolom vele az arcom, ha van egy kis idõm (kedvem), két vékonyabb karikával a szememen még le is dõlök egy 10-15 percre. Úgy vettem észre, ez is csodákat mûvel az ábrázatommal. :kv:

#129 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 5. - 22:02

Van még ilyen tipped? Olyan házi kence kéne, ami leszedi az elhalt hámsejteket, pórusösszehúzó hatású, de nem szárít. Mostanában gyakran szokott úgy kinézni a képem, mint egy tányér tatárbifsztek. Hiába, öregszem... :(

Edited by Mézszín Sörény, 2006 december 5. - 22:03.

#130 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 5. - 23:33

Majd jön Zsoci, és biztosan tud erre is valamit. :)(Addig is: mintha azt írta volna, hogy a gyümölcssavas pakolással hámlasztanak. Arról meg, hogy bármi is kiszárítja a bõrt: a citromlé használata után közvetlenül mindig használtam krémet. Elõször kb. 3-4 hét után vettem észre, hogy már "elég " a bõrömnek a citromsavból, utána már "éreztem", mikor kell leállni vele, mielõtt elindulna a szárító folyamat. Szerintem egy idõ után mindenbõl elege lesz a bõrnek, és váltogatni, újítani kell. Az ubi, a narancslé is pórusösszehúzók.)[Hú, de megkívántam a tatárbifszteket... :rolleyes: :huh: ]

Edited by Ágimam, 2006 december 5. - 23:34.

#131 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 19:04

Na jó,vitamin téma lezárva,csak egy felhívás volt,akit érdekel majd rákeres a neten.Olyan hámlasztó-összehúzó ami nem szárít legjobb tudásom szerint nem létezik(a hámlasztók hámoldó savak,valamilyen szinten mindegyiktõl húzódik a bõr),ezért kell mindig bõrtípusnak megfelelõ hidratálót is használni.Jó a citromlé is összehúzónak,de ha gyorsabb eredményt szeretnél,próbáld ki a kristálycukor+olivaolaj arcradírt(testre is akár),jól dörzsöld át vele a bõröd és utána használd az összehúzót+a krémet.Én így szoktam,nekem jó,remélem Neked is ;)

Edited by Zsoci, 2006 december 7. - 19:05.

#132 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 8. - 8:40

Kényeztettem egy kicsit magam. Beszereztem egy isteni finom ylang-ylangos fürdõolajat, és csodálatosan finom, lágy és bársonyos lett tõle a bõröm, az illatáról már nem is beszélve... :ang:

#133 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 10. - 19:27

Én most egy aloe-verás arctonikot és krémet kaptam..Mondhatni csodát mûvel ragyás fejemmel. Most csak kicsit ragyás. :D Te Zsoci...Ettõl a cukros olajos páctól tényleg vadul erotikus, puhaszép bõröm lesz? :confused: :D

#134 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 10. - 19:44

[Hú, de megkívántam a tatárbifszteket... :rolleyes: :huh: ]

Nemáááááár, most én is :D :D

Kényeztettem egy kicsit magam. Beszereztem egy isteni finom ylang-ylangos fürdõolajat, és csodálatosan finom, lágy és bársonyos lett tõle a bõröm, az illatáról már nem is beszélve... :ang:

Minnyá rádugrok :gm: :kir:Zsoci! Ez a cukros olajos izé, a cukrot megértem mert ugye az ledörzsöli az oda-nemillõ cuccokat, de az olívaolaj nem túl durván zsíros az arcbõrnek, így töményen?

#135 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 11. - 15:48

Tötõci, nem hiszem, hogy te lennél az esetem. :D

#136 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 15. - 23:44

Ezt nem rajta kell hagyni a bõrön,hanem jól átdörzsölni vele.Nem lesz zsíros tõle,mert utána lemosod,viszont az olivaolaj rengeteg hatóanyagot tartalmaz,és mivel a cukor leszedi az elhalt réteget,megnyitja a bõrt,ezáltal sokkal jobban fel is tud szívódni és rögtön táplál is.De ez csak egy ötlet otthonra,lehet boltban is venni testradírt.Vagy ha tényleg nagyon zsíros az arcod akkor tonikozd át utána(mondjuk ezt minden radír és tisztítás után kéne) és hidratálóval kend be.

Edited by Zsoci, 2006 december 15. - 23:45.

#137 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 9. - 22:08

Hát emberek...megvolt életem elsõ kozmetikus féléves minyavalya vizsgája! :D Hétfõn anyagismeretbõl,ma szakmai ismeretbõl.Egész szünetben tételeket dolgoztam ki,múlt héten minden nap 1ig,nagyon jó takartam írni!Meglátom az anyagtételemet mit húztam:Kén és vegyületei,kozmetikai felhaszn.,tulajdonságaik,ichtiol,stb...Nahh!!Hát ezt NEM akartam!!Írkáltam róla,de már arra készültem,h nagyon nem lesz jó,csalódott voltam,h így aztán nem tudom bebizonyítani,h mennyit tanultam.Ma kikaptuk és láss csodát,5alá!!!!!!!! :D :kir: Annyira örültem!Hát mégsem halok meg hülyén!Ráadásul ma a szakmai is nagyon jól sikerült érzésem szerint,az eredmény majd jön mailben.Szorítsatok!

#138 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 25. - 0:17

Nem tudom, hogy ebbe a topikba tartozik-e, de van egy kérdésem. Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet (vagy lehet-e egyáltalán) Rémy Latour parfümöt kapni? A Si Bleue-t keresem, de akárhány parfümériában érdeklõdöm, mindig az a válasz, hogy még csak nem is hallottak róla.

#139 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 25. - 6:20

.Szorítsatok!

Én szorítottam... Hogy sikerült? :kv:

A Si Bleue-t keresem, de akárhány parfümériában érdeklõdöm, mindig az a válasz, hogy még csak nem is hallottak róla.

Hol vetted az elõzõt? (Gondolom kaptad.) Az üvegre rá van írva a gyártó/forgalmazó, a guglival keress rá, és írj nekik egy mélt, h. kikkel állnak ker./ért. kapcsolatban. (Én is ezt csináltam. )

#140 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 25. - 8:54

-----úgy kell nekem-----kíváncsiság :dev: )))

Edited by feribácsi, 2007 március 25. - 12:06.

#141 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 25. - 12:28

-----úgy kell nekem-----kíváncsiság :dev: )))

Hihetetlen feribá! Te mindenhol kompetens vagy? :dev: :gm: Szeretném megkérdezni- valszeg mindenki látott már kimért parfümöket- ezek eredetiek vagy csak utánzat?

#142 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 25. - 14:00

Nem, Boomsly... :nem: :hupp: Itt abszolút unkompetens vagyok, de KÍVÁNCSI :dev: ...(((megfizettem érte betyárosan))) :gm:

#143 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 25. - 23:40

Hol vetted az elõzõt? (Gondolom kaptad.) Az üvegre rá van írva a gyártó/forgalmazó, a guglival keress rá, és írj nekik egy mélt, h. kikkel állnak ker./ért. kapcsolatban. (Én is ezt csináltam. )

Az üvegen nincs rajta semmi, csak a parfüm neve, a doboza pedig már nincs meg. :( Szóval ez nem mûxik. Ha valaki lát ilyet valahol, visítson!

Szeretném megkérdezni- valszeg mindenki látott már kimért parfümöket- ezek eredetiek vagy csak utánzat?

Csak utánzatok. De némelyik egész jó.

#144 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 6. - 12:03

Zsoci! (Vagy bárki...) Van egy olyan problémám, hogy a fényvédõs arckrémek túl zsírosak, nagyon fénylik tõlük a bõr. Van olyan márka, ami megbízhatóan UV-szûrõs, és teljesen matt?

#145 Guest_Regina_*

Guest_Regina_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 11. - 12:33

Zsoci! (Vagy bárki...) Van egy olyan problémám, hogy a fényvédõs arckrémek túl zsírosak, nagyon fénylik tõlük a bõr. Van olyan márka, ami megbízhatóan UV-szûrõs, és teljesen matt?

Avonban van egy csomó ilyen krém!

#146 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 11. - 17:48

Avonban van egy csomó ilyen krém!

Avon krémeket használok évek óta, és a fényvédõsek rémesen fénylenek (nekem). Más valami, ami tényleg mattít? :rolleyes:(Egyébként meg az Avonos fényvédõk ellenére mindenki azt kérdezi, szoláriumba járok-e - hatékonyabb kell... :huh: )

Edited by Repülõrajt, 2007 április 11. - 17:53.

#147 Guest_Regina_*

Guest_Regina_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 11. - 18:38

Avon krémeket használok évek óta, és a fényvédõsek rémesen fénylenek (nekem). Más valami, ami tényleg mattít? :rolleyes:(Egyébként meg az Avonos fényvédõk ellenére mindenki azt kérdezi, szoláriumba járok-e - hatékonyabb kell... :huh: )

Nem tudom, nekem is ilyen problémám volt, de segítettek.

#148 haha

haha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 20. - 19:40

Nem, Boomsly... :nem: :hupp: Itt abszolút unkompetens vagyok, de KÍVÁNCSI :dev: ...

(((megfizettem érte betyárosan))) :gm:

Most ha nagyon genya akarnék lenni, mondanám hogy impotens... :D :dev:

Edited by haha, 2007 április 20. - 19:40.

#149 Vessy

Vessy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 809 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 28. - 10:51

AVON 6-os katalógus

Jön a nyár, van egy csomó újfajta fényvédõ krém a katalógusban.
Ha kérdésed van, vagy rendelni szeretnél (budapesti átvételi helyszínnel), írj magánüzenetet vagy e-mailt: b_vera@citromail.hu!

#150 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 29. - 19:46

Ne haragudjatok,h csak most jelentkezem,de vizsgám,versenyem,stb.volt.... Szóval fényvédõk: A GIGI-nek vannak nagyon jó fényvédõi,ha nem szeretnél barnulni(pontosabban nem nagy mértékben,mert azért ez nyáron kivédhetetlen),válassz magas faktorszámút.(csak kozmetikában lehet hozájutni)vagy pl.a La Roche termékek víz alapúak,én szeretem õket,bár a fényvédõket még nem próbáltam,de a gyógyszertárban tudnak Neked termékmintát adni.Arcra mindenképpen arckrém kell,ne próbálkozz naptejjel,olajjal.

Edited by Zsoci, 2007 április 29. - 19:47.

#151 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 27. - 10:07

Na most kérdezek egy sokak számára lehet,h hülyeséget :rolleyes: Mivel már ennyire jó idõ van,tûz a Nap,mint a fene,nekünk alap(jó esetben) hogy mielõtt terepre megyünk,vagy egyáltalán kimegyünk a szabadba azért napvédõvel bekenjük magunkat. És a lovak?Van olyan aki odafigyel rájuk is,akinek igényli ezt a lova?Nem a túlzásokról beszélek,nem kell piperkõcnek és kényesnek lenni :D Csak kíváncsi vagyok ki mivel óvja a lovát ilyenkor,mert hát van hogy az orruk leég,fõleg ha rózsaszín...Nos?

#152 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 27. - 11:04

Halovány emlékeim derengenek róla, hogy valamelyik lovasújság egyik régi számában volt errõl szó. (Ne kérdezd, hogy melyik újság és mikori szám, mert most nem tudok több évre visszamenõleg átnyálazni mindent.) Kifejezetten ajánlották a fényvédõ használatát.

Edited by Mézszín Sörény, 2007 május 27. - 11:06.

#153 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 28. - 16:28

Szürke, vagy albínó lovaknál, ahol pigmenthiányos a bőr, ott tényleg javasolt a fényvédő krém. Sajnos az idősebb (szabadon, árnyék nélkül tartott) szürke lovak egy része bőrrákban szenved és hal(hat) meg.

#154 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 28. - 19:07

Sok árnyas erdõs terep így csak a szúnyogok ellen kell védekezni :yeah:

#155 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 28. - 20:22

Nagyon hülye voltam ma. Laboráltam, és mivel nem mûködött jól a csipesz (meglazult, és nem fogta meg a papírt), kézzel nyúlkáltam a hívóban és a fixírben. Utána igyekeztem lemosni, de nem ezt tartottam szem elõtt, hanem hogy jók legyenek a képek. Naná, hogy megint elkezdett hámlani mindkét kezem :( Gondolom bõrnyugtató kézkrémmel ha kenegetem, az segít (meg egy új csipesz.....)

#156 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 2. - 21:11

Hát a körömvirág nagyon jó az ilyesmire,hámhiányra,vagy ott a Bepanten és a Neogranormon.Vagy Panthenol hab,aloe zselé/krémesetleg 2-3%os bórvíz gyógyszertárból.És egy új csipesz :)

#157 nericsara

nericsara

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 23:35

Nem tudom, hogy ebbe a topikba tartozik-e, de van egy kérdésem. Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet (vagy lehet-e egyáltalán) Rémy Latour parfümöt kapni? A Si Bleue-t keresem, de akárhány parfümériában érdeklõdöm, mindig az a válasz, hogy még csak nem is hallottak róla.

Szia! Én sem tudom, hogy ebbe a topikba tartozik - e , vagy sem, de a Google-ba beirtam a SI BLEUE
parfüm nevét, és ezt a fórumot dobta nekem ki. Itt akadtam rá a te hozzászólásodra. Sajnos én sem találom a Si Bleue parfümöt, pedig imádom az illatát. Évekkel ezelõtt az U.S.A.-ból hozta a férjem, de én sem kaptam meg sehol. Az idegen nyelvü google- keresésben külföldi honlapokon jön be egy fajta si bleue, de nem az amit én keresek.
Kérlek, ha ráakadnál, akkor írj nekem a nericsara@vipmail.hu e-mail címemre.
Köszönettel: nericsara ;)

#158 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 19. - 14:30

Nem tudom mennyire kozmetika, de nem tud valaki valamilyen házi praktikát, receptet, arra az esetre, ha fogyásnak indulnék és szeretnék viszont a bõrömre vigyázni. El kezdtem kicsit egészségesebben élni, és fogytam is 2.5kilót.Nem akarok többet, de megeshet, mivel eddig pl alig ettem zöldséget és a gyorskaja is szerepelt az életembe, most meg maximum csirkét vagy pulykát eszek, meg halat azt is olivaolajban stb, meg zöldséget sokat, meg durumtészta meg bio liszt meg minden vacak. :) Szval valami otthon összekotyvaszható dologra gondoltam, bõrradír vagy ilyesmi. A hideg meleg zuhanyt ne is írjátok képtelen vagyok rá, fõleg ilyen idõben..örülök, ha jó, meleg vizet érek. :)

#159 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 19. - 20:35

Kövezzen, akinek kedve tartja, de én azt mondom, fiatal vagy, meg nem is nagy súlyváltozásról van szó, szóval semmi baja nem lesz a bõrödnek, kenegessed magad, és ne izgulj ilyesmi miatt :).

#160 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 20. - 9:27

Csak, mert én egy pesszimista alkat vagyok, azt mondom neked, ha hajlamod van rá, akkor kenegetheted bármivel, akkor is megreped a bõröd! De nagyon dícséretes dolog, hogy így elõre gondolkodsz! Igaza van estinek! Kenegesd magad akár testápolóval a kényes helyeken és ne aggódj! :) Sok sikert! ;)