Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovam van!

• Please log in to reply
5682 válasz a témához

#121 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 18. - 21:51

[ Július 26, 2003, 20:44: Az üzenetet átszerkesztette: Petshu ]

#122 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 18. - 22:06

Helló Teddy!Üdv a fórumon! Miért nem lehet saját lovad?Én is azt hittem, hogy nekem aztán sosem lesz Posted Image Kati: mióta beszél a lovam?! :eek: Ma voltam nála, de nem mondott semmit!! Kifejtenéd ezt bõvebben is? :D Lehet, hogy csak velem nem áll szóba?! :( Tavasz: a szellõbõl visszavehetsz egy keveset! ;) Kezdi túlzásba vinni! Ma pl. a fejemet is majdnem lefújta. [ 18 Október 2002, 22:10: Az üzenetet átszerkesztette: Aniko ]

#123 teddy

teddy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 496 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 10:09

Azért nem lehet lovam, mert lovardánk nincs, és ahova esetleg bértartásba adhatnám, az eléggé messze van. Közelebb nem ismerem a lovardákat, sajnos. Na meg eléggé drága... :( Petshu: Egyébként létezem, csak nincs mindig idõm olvasni a Fórumot. Mint ahogy neked sincs Posted Image

#124 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 18:09

[ Július 26, 2003, 20:46: Az üzenetet átszerkesztette: Petshu ]

#125 teddy

teddy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 496 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 18:17

Petshu!Úgy gondolom, eléggé ismerjük egymást. Posted Image :D Ha viszont nem, :D Posted Image akkor elmondom, hogy egy mosott sörényû sárgának örülnék a legjobban, nagy hókával.

#126 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 18:25

Petshu, olvasd végig a legalább ezt a topikot, légy szíves! Ennél többet már csak akkor tudhatnál meg Anikó lováról, ha élõben megnéznéd. ;)

#127 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 18:41

teddy: Tudom, hogy ismerjük egymást, de a többiek nem ismernek és talán õk is kíváncsiak lennének arra, hogy hol lovagolsz stb. Amúgy ha elolvastad amit ()-be írtam ott az áll, hogy fajta,típus,nem,kor! és nem jegyek!Zsuzska: Köszi eszembe se jutott volna ! :D

#128 teddy

teddy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 496 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 19:05

Jó, akkor azokra is válaszolok: a fajtát nem tudom, kb 8-9 éves, herélt.De ez most mért olyan fontos? :confused: Ha valakit érdekel: Tordason lovagolok, kb 1 éve rendszeresen.

#129 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 19:37

Botchánat, hogy meg mertem kérdezni! redface.gif Engem érdekelt.

#130 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 20:00

Tök jó, de erre való az [url="http://"http://www.kerekperec.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=000495;p=9"]ismerkedés[/url] topik. Itt Anikó lováról van szó.Egyébként Tordas jó kis hely. Posted Image

#131 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 20:20

Nem én mondtam teddy-nek, hogy ide írja!Nem tehetek róla. Posted Image Posted Image Posted Image

#132 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 21:02

Petshu: Zsuzskának teljesen igaza van, ebbõl a topicból mindent megtudhatsz a lovamról.12 éves sárga kanca, fotókat találsz róla a topicban. Mindent tud, könnyen kezelhetõ, finom szája van, nagyon sokáig volt iskolaló, gyönyörû csikókat adott eddig...És gyönyörû, okos, intelligens Posted Image Teddy: ajánlom az ismerkedés topicot, szívesen olvasnék rólad néhány bemutatkozó sort.

#133 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 21:12

Már elolvastam a topicot. Eleinte soknak tünt a 4 oldal azért gondoltam, hogy inkább megkérdezem, de beláttam, hogy megéri elolvasni. Nagyon érdekes volt. Anikó, boldog lehetsz, hogy ilyen lovad van. Posted Image Ha egyszer nekem is lesz majd értesítelek titeket. :D

#134 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 19. - 21:15

A képek is nagyon tetszenek! Posted Image A packó gyönyörû rajtuk, de szerintem maguk a képek is jók.

#135 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 20. - 20:08

Sziasztok! :D Ma nagyon jó terepen voltunk Rita barátnõmmel (Õ Maflával) és én Ramónával.Sétáltunk 20-25 percet, másztunk fel domboldalon, ereszkedtünk le a domb másik felén, jó nagy sár volt, Mafla kicsit le is ült Ritával, de hamar felpattantak. Mafla alól kicsúszott mind a négy lába, de szerencsére pont egy kis földkupacra érkeztek. Aztán ügettünk egy kicsit, a lovam kezdett nagyon belelkesedni, de irtó rendes volt! Nem akart elragadni, elvinni, simán vissza tudtam fogni, roppant jólnevelt ló!!Végül már annyira mehetnékje volt, hogy ügetésbõl beugrott vágtába, és hagytam, hogy egy 20-30 méteres szakaszon hadd élvezze a vágtát. Posted Image Nem akarom még túlságosan megterhelni a lábát, ami nagyon jól gyógyul, ezért nem mentünk többet. Nagyon jó kis terep volt, szegény pacim a kondíció hiánya miatt jól megizzadt a végére, de szerintem nagyon jól érezte magát õ is, Mafla és Rita is. ;) Hihetetlen büszke vagyok a lovamra!!! :D

#136 P 2000 lovasboltos Kati

P 2000 lovasboltos Kati

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 959 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 21. - 13:04

Bocsika, némi helyesbítés. Hál Istennek, Rami nem volt nagyon sokáig iskolaló, sõt, élete nagyobb részét 2 kézben töltötte, pl az nyemben is. Ezért olyan kezes tongue.gif Posted Image Hú, ekkorát hazudni Katika :D Ezért beszélget velem többet.Amúgy meg múltko este mindenkit köszöntött, meg követelte a kajáját hangosan. Zsuzska, én is lerépáztam Anikó lovát, meg a Dámáékat is.

#137 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 21. - 14:16

Oké-oké, nem volt nagyon sokáig iskolaló, csak amikor én megismertem, tavaly májusban, akkor éppen arra használták (használtátok Posted Image ). Akkor is imádnivaló, szép, okos, ügyes, kezes, meg amit akartok. :D És beles Posted Image Imád enni, fôleg a szénát, almát, répát, abrakot. Tisztára mint Pakesz! tongue.gif

#138 Ferenc

Ferenc

Vágtabetolós

• Fórumtag
  • 866 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 21. - 14:22

Pakeszt nem bántani! Most híznia kell, hogy decemberben minél többen ehessünk belõle.

#139 P 2000 lovasboltos Kati

P 2000 lovasboltos Kati

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 959 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 21. - 16:04

Hali.Én igazán nem vagyok kiváncsi, de azonnal mondjátok meg, mi az a Pakesz? Vagy ki? Ja, és erõszakos sem vagyok. tongue.gif

#140 Regélõ

Regélõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 21. - 16:22

Kati P2000Ferenc élménye " (Vad)nyugaton a helyzet változatlan " topikban, miszerint Pakeszt kinevezte Virsliremény-nek"Elindult a vágta, én próbáltam visszafogni, hogy ne rontson át a csapaton, mikor is arra lettem figyelmes, hogy a nyereg oldalán lógok, az elsõ kápába kapaszkodva. Ez erõsen meglepett, rég nem történt már velem ilyesmi. Egy kicsit még töprengtem azon, hogy a középiskolai tornaórák óta eltelt jó néhány évben is tornázhattam volna egy keveset, aztán õszi levelesre vettem a figurát. Puha homokra számítottam, de csalódnom kellett. Ez bizony kemény volt, csak a felsõ két centi puha, de az is vastagon fel van szórva bogánccsal. És a puha réteg is csak arra jó, hogy az ember kabátjára tapadjon. Még órák múlva is találtam magamon bogáncsokat. Így aztán arra az elhatározásra jutottam, hogy vagy megtanulok lovagolni, vagy steak lesz Pakeszból. Jelenleg a steak az esélyesebb, annak a tartása is olcsóbb. Viszont még várok egy kicsit, most kezd nõni a téli bundája, december elején már simán elmegy medvebundának. A jövendõbeli kandallóm elõtt lesz kiterítve, persze kicsit átszabva, hogy jobban hasonlítson a medvére. És miért nincs feje? Mert hõsiesen az utolsó pillanatig vártam, és csak akkor durrantottam a vérengzõ fenevad szeme közé.Gondolom, azt mondanom sem kell, hogy ez a gonoszdi Piaffe a történtek után megesküdött, hogy folyamatosan hátranézve lovagolt, és a Pakesz nem csinált semmit, csak én vagyok béna. Minden esetre vasárnap óta Pakesz csak kukoricát kap, tripla adagot, hogy szép kövér legyen decemberre."

#141 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 21. - 16:43

Ha kutyából nem is,Pakeszból még lehet szalonna...

#142 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 22. - 16:14

Szia lótartók gyöngye Anikó!Hát nem nagyon zaklatsz azokkal a telefonokkal.... Posted Image Egyébként ...

#143 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 22. - 16:17

Hihi drága!Ha jól tudom, nem tiltottak ki a lovardából! ;) Gyere bármikor! :D De hát te is tudod az én számomat... :rolleyes:

#144 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 22. - 16:58

Hihi!Ja,csak maga igért nekem sok telefonos zaklatást,de sajna egy sem érkezett!! tongue.gif

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 22. - 19:49

Haliii! Megint beböffentek ide! Posted Image Csak yokívánságaimat szeretném tolmácsolni, h mostmár, fõleg ha a sár is apad egy kicsit, mostmár teljesen felgyógyuljon a pacid és mehessetek végre egy jó kis tombolósat, hadd örülön a Rami is, te is! Bár tudom, így is a fellegekben jártok mind a ketten, de azért egy jó kis vágta feltenné az I-re a pontot... Posted Image Pusszantás! Az Örök Beledumáló Posted Image

#146 Andika001

Andika001

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 95 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 23. - 20:31

Szijoka!Rammcsi gazdija!Hogy van régi tanitó mesterem(Rammikám?)Remélem vigyázol rá nagyon és gondolom Õ is vigyáz rád-)Még ha nem is szolok beel folyamatosan a beszélgetéseitekbe,akkor is figyellek ám-))Azthiszem te igazán egy fõnyereményt nyertél-)De szerintem Õ is eled...Arrol hogy meddig volt iskola ló,arrol csak annyit hogy azért vagy 3-4évig tuti!!Szegénykémet eléggé kihasználták,hogy egy picit a háta és az idegei is bánták,de ahoogy olvasom az irásod mostmár biztos szuperül van-))Ha nem bánnád akkor egyszer tényleg meglátogatnám(persze csak ha nem baj).Na pussz.:Andi

#147 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 23. - 20:45

Szia Andi!Épp most írtam le a [url="http://"http://www.kerekperec.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=000168;p=26"]a mai nap történetét[/url] , az oldal végén keresd. Isteni lovam van, egyre jobban imádom! Nem tudom, meddig lehet ezt még fokozni?! :D Elragadott ma vágtában, de egy rossz mozdulata nem volt, egyszerûen csak rákapcsolt és ment. ;) Vigyázunk egymásra, nagyon élvezi a nagy sétáinkat az erdõben (a vágta azért még annyira nem jellemzõ), lazulgat, nem kell fogni, halál normális. Szóval fõnyeremény. tongue.gif Ha van kedved kijönni, hívj fel és megbeszéljük, mikor vagyok ott!

#148 Ferenc

Ferenc

Vágtabetolós

• Fórumtag
  • 866 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 24. - 9:46

Hali!Hosszas egyeztetés után végre tegnap futó látogatást tettem egy haverommal Anikó lovardájában. Ágnes néhány éve tartott itt lovat, ezért könnyedén odataláltunk. Anikó és Fakó éppen a lovak fényesítésével voltak elfoglalva. Ramóna valóban kedves, mutatós darab, bár a hátsójára még ráfér egy kis gömbölyítés. Persze az is lehet, hogy csak én szeretem a kerek fenekeket. Szegény Fakót még egy kicsit cukkoltuk Lidérccel. Mivel Lidérc Csömörön van, gonoszul megkérdeztük, hogy biztos ez az a két egymástól legtávolabbi lovarda, ahova járhat? Amíg Õk a lovakat pucolták, mi egy kicsit szétnéztünk. Amikor az istálló mélyén találtunk egy 3 éves Crazy csikót, akkor azért megnyugodtam, hogy rendes lovakat is tartanak errefelé. Posted Image Mire visszaértünk, már csillogtak a lovak. A hevederhúzásnál Ramóna még tessék-lássék produkált néhány oldalra harapást, de Õ sem gondolta komolyan. A lányok nyeregbe pattantak, majd némi sétálgatás után nekivágtak a nagyvilágnak. Én ugyan forszíroztam némi lovasbemutatót a pályán, de nem álltak kötélnek. Futólag bemutattak még Lear-nek is, nagyon futólag.Lassan mi is elballagtunk volna, de végül is a parkolóig hátralévõ 40 métert 50 perc alatt sikerült megtenni. Ugyanis közben kezdtek szállingózni a helyi lovasok, akik közül sokan ismerték Ágnest. Békés beszélgetéssel telt az idõ, de egy aranyos jelenetet még láttunk. A pályán futószáras oktatás folyt, és két manócska is gyakorolt két pónival. Valamilyen ráfutásos baleset történhetett, mert az egyik póninak a nyakán volt a nyereg. A másik kislány leszállt és odafutott az oktatóhoz, azt kiabálva, hogy baj van a lóval, mellesleg pedig megjegyezte, hogy elhagyta a cipõjét, mind a kettõt. Ez igaz volt, a bokáig érõ sárban zokniban szaladgált. De aztán a jelenlévõk kimentették a cipõket, átnyergelték a pónit, és ment minden tovább. Mi is. Sikeresen eljutottunk a parkolóig, és indultunk haza.Ferenc

#149 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 26. - 0:40

Elsõ önálló terep Ramónával Ma délután repültem a lovamhoz, hiszen már 2 napja nem láttam! Posted Image Szerencsére nem kellett sokat suvickolni, mert szerdán gyönyörûen lepucoltam õt. Gyorsan nyergeltem, és elindultunk életem elsõ önálló tereplovaglására.Többször írtam már Ramónáról, hogy egy fantasztikusan jól nevelt, okos ló. Ezt ma is bebizonyította!A lovász kicsit nehezítette a lovarda elhagyását, ugyanis a déli abrakot akkor hozta, amikor nyeregbe ültem. Ezért Ramika egyszer megpróbált visszafordulni, de nem engedtem, így szépen elindultunk az erdõ felé.Aggódott rendesen, hiszen leginkább ketten szoktunk kimenni terepre, esetleg többen, és most a haverja, Mafla sem jött, a pályán sem voltak lovak... szerintem csodálkozott, és fogalma sem volt róla, hogy most hová a fenébe indulunk mi egyedül?!Fantasztikus érzés volt! Igyekeztem teljesen ráhangolódni a lóra, és azt hiszem, sikerült. Minden rezdülésére reagáltam, és persze õ is az enyémekre. Nem jutottunk messzire a lovardától, amikor megkapta a teljes szárat (persze résen voltam azért) hogy lazulgathasson. És esze ágában sem volt mást tenni, mint kinyújtani a nyakát, és lelógatni a fejét.Sétáltunk, élveztük a kellemes idõt és figyeltem a lovat, hogy hogyan viselkedik. Hihetetlen jó dolog egyedül lovagolni!Rögtön tudtam reagálni minden rezdülésére, és csak egész pici figyelmeztetések (szár, csizma) kellettek neki ahhoz, hogy tudja, mit szeretnék tõle.Aztán amikor éreztem, hogy most már ügetne egy kicsit, elindultunk. Rájöttem, hogy nagyon hosszú a kengyelem az ügetéshez, így lépésre fogtam, és nekiálltam kengyelt állítgatni. Próbáltátok már kesztyûben? Hát igen, elég béna voltam, így Ramóna egyszer-kétszer bepróbálkozott (amint érezte, hogy nem teljesen rá figyelek) hogy visszaforduljon az ösvényen, a lovarda felé. Persze, hogy nem hagytam. Posted Image Miután megküzdöttem a kengyelállítással, ügettünk még egy kicsit, és lassan hazaindultunk. A lovam addigra már rendesen leizzadt, na nem a hõségtõl és a tempótól, hanem az idegességtõl.De mivel nagyon figyeltem rá, és õ is rám, szépen nyugodtan hazasétáltunk. Talán egyszer ijedt meg egy láthatatlan lóevõ szörnytõl (én nem láttam! ;) ) de akkor is gyorsan megnyugodott, mert én nem rémültem meg attól, hogy ugrott egyet.Nagyon-nagyon fantasztikus dolog a saját ló!!!! :D Hihetetlen, hogy mennyi mindent tanulok tõle! A száron tényleg csak dekákat kell fogni, az ülésemet nyugodtan igazgathatom (merthogy még mindig nem jó szerintem) és... kívánom mindenkinek, akinek még nincs saját lova, de szeretne, hogy tapasztalja meg ezt az érzést! Egyszerûen fantasztikusan boldog vagyok!!!! :D Lovaglás után kicsit levittem a karámba, hadd hemperegjen egyet, nehogy már holnap ne kelljen sarat vakarni róla. ;) Na meg hogy megnyugodjon, kicsit megszáradjon. Nem maradtam vele sokat, csak annyit, amíg lemostam a patáit, mert rohantam színházba. A mai napom fantasztikus volt Posted Image Este úgy jöttem haza, hogy ezt a repesõ-bolond boldogságot mindenképpen meg kell osztanom veletek, mert még az éjszakai szellõ is azt susogta, hogy élni jó!!!! :D

#150 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 14:04

Tegnap (vasárnap) délelõtt gyönyörû napsütésben, élénk szélben és langy idõben lovagoltam, és közben Anikó írása járt a fejemben, mely az elsõ közös terepezésükrõl szól . Milyen érzés is volt elõször egyedül (kettesben) lovagolni saját lovamon? Jó, sõt nagyon jó! De hidd el Anikó, lesz ez még jobb is! Ha már ismeritek egymást, ha már sok száz km-t eltöltöttetek jó és rossz idõben, réten és erdõben, hidegben és melegben. Ha már ugrándoztak a nyulak elõttetek, rebbentek fácánok és fürjek, ha már vitte a szél a nejlon zacskót, ha suhogott a viharban az erdõ, ha hordta a homokot a szemetekbe, ha már lepett meg bögölyök és legyek népes csapata, ha már másztatok meredeket és ereszkedtetek mély árokba, ha már simogatott a tavaszi szellõ és tûzött a nyári nap, ha már hordta a havat a téli szél, ha már andalító dalokat fújtak a májusi madarak a fületekbe és éreztétek a tavasz serkenõ friss illatát, ha lemosta a port rólatok a nyári zivatar, ha már a lovad legelt melletted az illatos réten, miközben élvezted a csendet, ha már ballagtatok gondolatokba merülve boldog szívvel, ha már a laza szár érintése is elegendõ egy irányváltásra, ha már jártál a lovad kedvében és megnézhette ami neki volt fontos, ha már megállhatott annál a jóízû fûcsomónál, amit a múltkor is megízlelt, ha már bóklászhatott veled a hátán kedvére a réten vagy az erdõben, ahol ágakat kerülgetett teljes nyugalommal, ha már ittatok közösen a forrásból, ha már dörgölte izzadt fejét az oldaladhoz, ha már kergettetek kóbor cicákat a tarlón és futottatok versenyt az õzekkel, ha már akkor ügetésbe vált, amikor Te még csak gondolsz rá, ha már elõre tudod, hogy mitõl fog megijedni, na hát ekkor már olyan boldogan lovagolhatsz, amirõl most még nem is álmodhatsz. Kívánom neked, hogy ismerd meg ezt az érzést, amit csak és kizárólag a sok-sok együtt töltött óra adhat meg. Élvezd ki minden percét, mindig tudd, hogy Neked milyen jó. És tekintsd partnerednek a lovat, neki is lehetnek rossz napjai, õ is akarhat valamit és ha már megérted, hogy õ mit szeretne, akkor add meg neki, hidd el megérdemli. Ne csak km-ben, órában mérd az együtt töltött idõt, hanem közös élményekben. Ne csak a Te akaratod érvényesüljön, õ is kezdeményezhet egy jólesõ rohanást, egy bámészkodást, egy ág rágcsálást.Nekem egy ilyen lovam van. Nem tanultam (huszonéve történt ugyan valami kísérlet, de abba maradt) meg rendesen, lovardában lovagolni. Nem tudok egy sereg lovas alapfogalmat és megcsinálni se tudnám. De ez ebben a meghitt, a kölcsönös ismereten alapuló kapcsolatunkon semmit nem változtat. Mi tényleg élvezkedni megyünk ki, mi hárman, mert hogy tovább fokozzam a ha-kat, ha még egy csikó is társul hozzátok, ami ráadásul szintén a Te lovad csikója, na az már lehet, hogy egészségtelenül jó!Nem becsülöm le a társas lovazás örömeit, az együtt megélt élmények sajátosságait, de a lovadat igazán csak akkor ismered meg, amikor kettesben vagytok.

#151 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 15:42

Bravó Terembura! Posted Image

#152 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 16:17

Azt a teremburáját neki, ez tényleg nagyon jó volt.

#153 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 19:53

Szívembõl szóltál!

#154 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 20:18

Aniko, gratulûlok, és szivböl örülök, hogy ilyen boldog vagy Posted Image és Te és terembura is annyira szépen irtátok le , hogy tisztára meghatodtam.. Posted Image csak az fájt, hogy nekem még nincs lovam... :( és mivel még fiatal vagyok, nem hiszem, hogy hamarosan lesz, de lagalább van lehetöségem 2 lovat lovagolnom,és nem ül rá senki más, hogy "elállitsa" nekem :D

#155 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 20:26

idézet:
Eredeti szerzõ: Afi: [...]csak az fájt, hogy nekem még nincs lovam... :( és mivel még fiatal vagyok, nem hiszem, hogy hamarosan lesz, de lagalább van lehetöségem 2 lovat lovagolnom,és nem ül rá senki más, hogy "elállitsa" nekem :D [/QUOTE]Akkor az tisztára olyan, mintha 2 saját lovad lenne! Nem? Posted Image

#156 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 20:35

Zsu, nem éppen,mert az 1iket igaz most lovagolom be,de az elég rozoga tanyán van,életveszély Posted Image :rolleyes: a másikat, öt fél éve lovagolom, de ott kezdödik, h érte fizetni kell, meg terepre nem mehetek ki 1edül,meg edzöm van, szal nem csinálhatom mindig azt, amit szeretnék.ráadásul hamarosan kiherélik, és akkor ujra fogja más is lvagolni :( és akkor annyira megváltozik a lelkem... :(

#157 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 20:42

Ééértem Posted Image Nem baj, akkor is jó sokat lovagolhatsz!

#158 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 21:07

hát végülis igen :D csak 1500 egy óra >:/ dehát, a lovarda az lovarda Posted Image legalább fedett, világitás,edzö stb. :D

#159 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 21:10

Wow... fedett az rulezMegpályázom Szécsényi tervbe a fedett lovardát Kistarcsára is :D

#160 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 október 28. - 21:17

ja, és milyen jo a fedett talaja, hmm ;) csak aza gáz, hogy oda egy tök meredek lejtö vezet az istálloktol, és télen nem lehet vmi kellemes, bár én még nem próbáltam :D