Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Gyöngyös környéke

• Please log in to reply
285 válasz a témához

#121 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 22. - 14:33

2008. február 21-én reggelre ellopták Lóska János, a legnagyobb kisbéri-tenyésztõ egyik legjobb tenyészkancáját a vanyarci ménesbõl (Nógrád megye). Ha bárki bármilyen módon összetalálkozik egy nagy sötétpej, magasvemhes kancával, amely majdnem jegytelen (csak a homloka tûzött), kérem, olvassa le a bélyegzését! Az eltûnt ló bélyegzése: nyeregtáj bal oldal: KB, alatta 241, jobb oldal: 95 Bármilyen hasznos információt köszönettel veszünk, János telefonszáma: 06-20-455-7251, ill. értesíthetõ: Janászik Andrea, andilovas@t-online.hu, Várkonyi Andi, (30)365-0342, info@zakuszkatanya.hu

#122 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 28. - 18:34

Sziasztok Környékbeliek! Nagyon eltûnt mindenki már régóta! Lóska János kancája szerencsére már meglett azóta régen! Meséljetek, kivel mi történt azóta??? Nálunk történtek események, tavasszal fedeztettem a kancámat, és végre sikerült a dolog, és most növeszti szépen a hasát, márciusra várjuk a kis jövevényt!!! Elõzõ két évben sajnos hiába próbálkoztunk nem sikerült vemhesíteni, de most végre összejött!!! Azóta kétszer kellett bértartást is váltanunk sajnos, de most jó helyen van végre, és remélem a csikó születéséig már nem kell cipelnem szegényt sehova!! Írjatok!!! Üdv mindenkinek!!!

#123 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 20. - 11:21

Nagyon kihalt ez a topik, talán nincsenek a környéken lovasok??? Nagyon szomorú lennék... :eek:

#124 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 9. - 14:02

Hahó emberek! Hová tûntetek? Nálunk 1 hónap múlva születik a jövõ reménysége, egy kiscsikó, már nagyon várom, és nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz. Kivel mi újság? Meséljetek!

#125 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 15. - 12:26

Mesélj kiscsikóról :) Felmenõi predesztinálják a jövõ reménységének avagy a gazda szemefénye elsõ csikója ? :ang: Itt a környéken is vannak lovasok. Alig 1 hónapja lakom újra itthon és azért szaporodtak a lovardák amióta elmentem. Mindazonáltal hiányzik amit Somogyban megtapasztalatam. Szinte bárhova mehettem, szívesen láttak, fogadtak, a kocsmák, vendéglõk örültek a lovasnak, itt nem is nagyon van ilyen hely a környéken, bár tervezem hogy valamelyik hétvégén fellovagolok Mátrakeresztesre ott van egy jó vendéglõ. Tudtommal Gyöngyös környékén is elég sok lovarda van mostmár, nemcsak Gy.patán, Gy.solymoson, bent a városban, azt hiszem Abasáron stb. de mintha Horton és Hatvanban is. Fent a Mátrában is voltam már egy magántanyán. No meg Rosi Mátracserpusztán. És még biztos vannak magánlótartok, nem is kevés. Hiányzik hogy bármerre elmentem volt aki ellovagolt velem, elém, volt társaság a lovazáshoz, túrázáshoz. Szóval aki szívesen túrázna, lovazna örömmel becsatlakoznék.

#126 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 16. - 11:27

Chyki ! Úgy látom mi tartjuk itt a frontot ketten! Szóval a kiscsikó, a gazda szemefénye elsõ csikója leginkább, de az apukája sem egy utolsó ló persze. Apukáját úgy hívják, hogy: Veganum, õ egy anglo-arab származású sárga csõdi, gyönyörû szép, már idõs, de nemzetközi szinten versenyzett Franciaországban, és jó csikók jönnek tõle itt Magyarországon is. Nemrég hozták be az országba egyébként, hát egy pár éve. Az anyukája meg természetesen az én kancám. Március elejére várjuk a kicsit, remélem minden oké lesz az ellésnél is.

#127 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 16. - 22:38

Merrefelé vagytok? Mostanában elég sokat megyek, túrázok, ha meglesz a kiscsikó szívesen meglátogatnálak. ;) Veganumról hallottam már és csupa jókat. ;) :D
Készülünk egy nagyobb lélegzetû túrára, idén ez a nagy vágyam, ez alá van rendelve sokminden.
Hoztam pár képet, lovamról, illetve egy általam lovagolt hafiról. ;)
Ló a kertben: Attayr
Petra õhafisága

#128 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 20. - 17:44

Most jelenleg a lovam Jászárokszálláson van, sajnos nem háznál, hanem bértartásban van. Szép a lovad!

#129 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 22. - 10:39

Köszönöm. Hozzátok ki já körmölni? Mert lassan esedékessé válik, és a kovácsom somogyban egy jászberényi srác számát adta meg.

#130 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 24. - 15:05

Hát oda a Horváth Robi jár, de én még vele nem körmöltettem, nem tudom milyen. Én a Navora Árpival körmöltettem a lovam, meg régebben az Apró Józsi csinálta, meg még volt valaki, akik ketten voltak, azok is jók voltak, de nem tudom a nevüket.

#131 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 24. - 21:16

Közben felhívtam a srácot Buk Viktor jön hozzánk, kiváncsi leszek a munkájára, az elõzõ kovácsom feladta a mércét. Emberségbõl és a munka minõségébõl is, de mivel õ ajánlotta bízom benne. ;)

#132 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 17:03

Sziasztok.Én Alsóegreskátán tartom bértartásban a lovaimat Horváth Robi tanyáján,nekem õ körmöli a lovakat,nagyon elégedett vagyok vele,de mivel sok helyre jár az én és persze a saját lovai mindig utoljára maradnak.Erre mondják,hogy a suszternak lyukas a cipõje.Viktor is kömölte már a lovam.Õ is jó!Alsóegreskáta Nagykáta és Jászberény között van,Árokszálláshoz egész közel,Gyöngyös sincs messze.

#133 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 17:51

Chyki! Buk Viktort nem ismerem, legalábbis így névrõl nem! Zdenka! Üdv a fedélzeten! Milyen lovaid vannak? Mesélj róluk kicsit meg magadról is!

#134 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 19:30

Két lovam van,egy magyar félvér,sárga,hókás kanca,hatalmas termettel,õ 4-éves kora óta az enyém,most 11-éves,nagyon jóindulatú hobbiló.Jimmy fakó, magyar sportló,õsszel került hozzám,herélt és egyszerüen imádom.Dijugratásban versenyzett,nállam hobbiló minõsítésben van,nincs ellene kifogása.Legszívesebben minden nap lelovagolnám midkettõt,csak az útviszonyok tudnak megakadályozni most ebben/sár/.Napközben szerencsére karámban vannak.Majd teszek fel képet róluk.Nagy bánatom hogy egyedül lovagolok,jó lenne jó társasággal jó terepeket,túrákat menni.Elég késõn kezdtem lovagolni,lassan 10 éve.Hobbi lovas vagyok,de próbálom jól csinálni.Te versenyzel valamelyik szakágban?Angol vagy western?Szoktál túrázni?Olvastam,hogy nemsokára csikó születik,meddig lovagolsz egy vemhes kancán?

#135 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 19:36

Zdenka kérünk képeket ;)

Ma volt Viktor, szép munkát végzett, a hafi csikót is sikerült ügyesen lekörmölni, pedig nem volt egyszerû eset... :gm:
Tavaszodhatna már!!!

Túrázni én is imádok, megyek mintha muszáj lenne... tavaszi hadjáratról tudtok valamit?

Én is hoztam nektek 1-2 fotót:

http://20090218.chyk...ctureid/5659131
http://20090218.chyk...ctureid/5659099

#136 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 20:05

Gyönyörûséges a lovad!Hány éves?Milyen a természete?Ha már lovagolod,milyen lovaglású?Részt vettem pár éve a hadjárat bicskei csatáján,mint ellenséges osztrák lovas,kardlappal jól elvertek a huszárok :D .A nagykátai hagyomány õrzõk voltak valamilyen megbeszélésen hadjárat ügyben,ha tudok valamit megírom.A képekkel igyekszem.Végigmész az országjáró túrán?

#137 bejci

bejci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 21:56

Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok, hátha történik a környéken valami. Eddig mintha egyedüli lovasok lettünk volna erre felé?! Szerencsére Chyki ideköltözött. A csatába minden évben megyünk, de csak a boldogiba, ez így is egy jó hosszú program. Szerintem mehetünk együtt is?!Posted ImagePosted ImagePosted Image

Atti a boldogi csatában és legelönk télen-nyáron

#138 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 23:13

Bejci! Az szuper lenne! :yeah: Készülöm lassan hozzátok, hétvégén lehet át is nézek ha jó idõ lesz. Végre nem csúszkálunk, lehet haladni is kicsit... Zdenka, Atti 10éves, 3 éve az enyém, én lovagoltam be. Õt látatlanban vettem szinte, egy mms képem volt róla és annyit tudtam hogy 7 éves sárga-négylábkese-hókás arab telivér csõdör, még rendezetlen tulajviszonyokkal... máris utaltam a foglalót. A barátaim a tudhatói, mennyire be voltam zsongva, egyszerûen megéreztem, tudtam hogy KELL. Ha három lába van akkoris elhozom (és meg sem kérdezem hogy lehet négylábkese) Milyen is õ? Szelíd. Temperamentumos . Könnyen lovagolható. Megfékezhetetlen. Õ egy arab. Álomian dolgozik, máskor egy ketyegõ bomba. De mindig társam. ;) A LOT-on szeretnék végigmenni, pláne hogy szervezgetem.... most is épp a térkép felett görnyedek, meg neten keresgélek lehetõségek után. De nem biztos hogy végig bírni fogja. Elég érzékeny a bõre, háta, ezektõl függ, végig tudunk e menni.

#139 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 27. - 17:07

Zdenka! Tervben van a versenyzés igen, angol lovaglást ûzök, és díjugratásban tervezem a versenyzést, miután megszületik a csikó, utána már szeretnék versenyezni az anyjával, de ez sokmindenen múlik még addig. Túrázni nem szoktam, vagyis terepre néha elmegyek vele, de csak ilyen 1-2 órásra, bár most itt az új helyen még nem tudom merre lehet majd mászkálni, mert még nemrégen jöttünk át ide. Igen bizony, nemsokára születik a kiscsikó, vagyis már csak 2 hét van hátra. Már egy ideje nem lovagolom, kb úgy 6 hónapos koráig lovagoltam, utána már nem, mert éreztem rajta, hogy nehezen viseli, utána még futószáron dolgozott sokáig, de most az utolsó hónapban már csak karámban van, semmi több. Mondjuk elsõ csikója lesz, úgyhogy nem is akartam nagyon kínozni szegényt, így is néha nehezen viselte a dolgot. Üdv Bejci!

#140 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 27. - 23:11

http://kepfeltoltes....es.hu_.jpg.Ezek még õsszel készültek,de majd készítek friss képeket is. Csepebaba! Kinél van bértartásban a lovad?Több bértartó is van?Az én bértartó helyemen is dijugratással foglalkoznak,több fiatal lovat most lovagolnak be.Régen az én kancámat is vemhesen vettük,õt nem viselte meg a dolog,a szülés éjszakája elötti napon kint sétáltunk,egy picit vágtáztunk terepen.Én nem fedeztettem. Chyki!Kár,hogy lóháttal messze vagyunk egymástól.A túrát az elején kezded,vagy becsatlakozol.Titkos vágyam résztvenni rajta,de 1 napos túránál nem voltam hosszabbon.És gõzöm sincs,hogy kezdjek hozzá.Két napos útra is felpakolom a fél szekrényt,ha nem az egésszet,minimum 5 pár cipõ stb... Hol töltöm fel a telefont,meg ilyen hülyeségek jutnak az eszembe.Mi van ha lesérül a ló...stb. Üdv Bejci! A hadjáratot hagyomány örzõ ruhában teszed meg?

http://kepfeltoltes....es.hu_.jpg.Ezek még õsszel készültek,de majd készítek friss képeket is. Csepebaba! Kinél van bértartásban a lovad?Több bértartó is van?Az én bértartó helyemen is dijugratással foglalkoznak,több fiatal lovat most lovagolnak be.Régen az én kancámat is vemhesen vettük,õt nem viselte meg a dolog,a szülés éjszakája elötti napon kint sétáltunk,egy picit vágtáztunk terepen.Én nem fedeztettem. Chyki!Kár,hogy lóháttal messze vagyunk egymástól.A túrát az elején kezded,vagy becsatlakozol.Titkos vágyam résztvenni rajta,de 1 napos túránál nem voltam hosszabbon.És gõzöm sincs,hogy kezdjek hozzá.Két napos útra is felpakolom a fél szekrényt,ha nem az egésszet,minimum 5 pár cipõ stb... Hol töltöm fel a telefont,meg ilyen hülyeségek jutnak az eszembe.Mi van ha lesérül a ló...stb. Üdv Bejci! A hadjáratot hagyomány örzõ ruhában teszed meg?

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Bocs valamit elbénáztam a kép feltöltésnél.

#141 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 27. - 23:23

Hát, teljesen szeretnék végigmenni... . Az elsõ hét már nagyjából le van szervezve, jövõ hétre kész kell lennem, a többi utitervvel is és a nagyközönség elé terjeszteni a lehetõségeket.
A messzeség relatív... ha 1 estére tudok ott szállást szerezni a lónak, akkor szívesen eltúrázok felétek is, ugyanis több 2 napos túrát tervezek felkészülés gyanánt, illetve a környéken hosszasabb napi kilovaglásokat.
A fakó nagyon tetszik, gyengéim (no meg a sárgák...) :D
Hidd el, elég kevés dologra van igazán szükség. 1 váltás gatya, meleg pulcsi, váltás póló, váltás ing, váltás fehérnemû és bikini, esõkabát vagy waxos. Nyáron minden hamar szárad (kivéve a lóra kötve...) :gm: ezenkívül kulacs, telefon, fogkefe, fogkrém, szappan, törülközõ, bicska, elemlámpa, hálózsák. A lónak összehajtható vödör, pányva, gyökérkefe és patakaparó, a kötõfék és a vezetõszár a fején ill. a nyakán elfér. Minden elfér a nyereg mögé kötve illetve hátsó nyeregtáskákban,személyes iratok, pénz övtáskában. ;)

Edited by chyki, 2009 február 27. - 23:27.

#142 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 28. - 9:30

Chyki!Nagyon szivesen látlak.A tanya tulajdonosával megbeszélném a ló elhelyezést,ez egy kis magán tanya de biztos tud a lovadnak helyet szorítani.Úgy is jó lenne ha elötte eljönnél körülnézni,megmutatnám a környékbeli terepet,az én sárgám nem egy arab,de kényelmes mint egy jó öreg fülesfotel.Nem messze van tõlünk Sedon Béláék farmja,ott szerintm több lónak is van hely,de persze meg kell kérdeznem.Angol nyergem van/Nejzer/,egy ilyen túrán végig lehet menni vele?Szerintem kényelmes,a lónak sem okozott feltörést,nyomást még soha.

#143 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 28. - 9:58

Zdenka! Jelenleg a lovam a Jeddi farmon van bértartásban, ez Jászárokszállás elõtt van.

#144 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 28. - 10:42

Néhány kép a terepen,a csoportos képen a középsõk vagyunk mi.

#145 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 28. - 22:38

Nálam általában a nyeregprobléma hosszabb (60km-es) kilovaglásokkor jött elõ, de ha sehol sem töri és jól illeszkedik egy vastagabb pokróccal a túrán sem okozhat gondoz egy angol nyereg (pláne hogy számtalanan túráznak angol nyeregben) ráadásul a Neizer nyergek jó minõségûek és kényelmesek... A lényeg hogy legyen mibe pakolni :D Ha kijön a jóidõ, a túráról beszélünk majd ;) A Rosihoz is készülök, Mátracserpusztára, ugyanis én szeretem ha célja van a barangolásaimnak... ;)

Edited by chyki, 2009 február 28. - 22:40.

#146 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 1. - 10:23

Remélem eljutsz felénk,rengeteg kérdésem lenne a több napos túrákkal kapcsolatban,ha nállunk nem lenne hely Sedon Béláék farmján lehet lónak,embernek szállást igényelni,részletekrõl bõvebben ha aktuális lesz :) Addig is egy nyári naplemente :)

#147 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 1. - 10:35

Csepebaba! Mi helyzet csikófronton? :)

#148 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 1. - 13:51

Zdenka! Még nincs semmi, minden okés. Majd elméletileg március 9.-e környékén kellene születnie a kicsinek.

#149 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 1. - 16:01

Szurkolás ;) Klassz a kép, hangulatos. Ma ki akartam menni terepre, lepucolgattam a lovat etetéskor, bementem, reggeli, kávé, kinézek és láttam egy nyomokban a lovamra hasonlító paint horse lovacskát. Sárga alapon földmintásat. :gm: Bár az lehet csak álcaruha. Kimegyek, közelebbrõl megnézve, az bizony szívós, friss, 2cm vastag levakarhatatlan sárrétegnek bizonyult, így ma némi játékon kívül, nem csináltunk semmit. Lassan kimegyek és levakargatom, talán megszáradt már... :dev:

#150 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 1. - 16:53

A sárral nekem is meggyült a bajom,a lovakról szívesen lepucolom,de van az úton egy szakasz ahol kocsival nem bírok átkelni.Ilyenkor örülök a szárító szélnek :gm: Csepebaba majd készíts képeket a csikóról,hagy gyönyörködjünk :)

#151 zdenka

zdenka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 12:53

#152 Fekete Angyal

Fekete Angyal

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 4. - 22:34

Sziasztok gyöngyösi lovasok! Elõször vagyok ezen az oldalon és lenne egy pár kérdésem!Ismeritek a Tóth tanyát?Ha igen,milyen hely?És Gyöngyöspatán található vagy valahol máshol? :confused: elõre is köszi a válaszokat!

#153 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 4. - 23:12

Nemrég jártam arra, mert túrázgattam Gy.pata felett és sajnos bekólikázott enyhén a ló, hozzájuk tértem be itatni. Szerencsére a kólika múló bélpangás volt, de a tanyán kedvesek voltak nagyon, a lovak pedig nagyon is rendben vannak. Klassz helynek tûnik. ;)

#154 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 5. - 15:46

Szisztok! A lovacskámnak "leesett" a hasa, beesett az oldala, úgyhogy már készülõdik a csikó kifelé, úgy látom napok kérdése és megszületik, persze ettõl még lehet, hogy elhúzza egy ideig, de szerintem már nemsok van hátra neki. Üdv Fekete Angyal! Én Patán csak egy helyet ismerek ahol vannak lovak, de ott csak a tulajnak a saját lovai vannak mostmár, mert az enyém is volt ott egy kis ideig, nagyon jó legelõi vannak, de ezt nem Tóth tanyának hívják, úgyhogy az egy másik lehet akkor. De hallottam már, hogy Pata után is vannak valahol lovak, mármint nem a Gyöngyös felõli oldalon.

#155 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 5. - 21:16

Akkor éjszakázol? :D Anno lovagoltam egy kancát, vemhesítették és az utolsó héten 2-4 óránként jártam le hozzá, éjjel is. Kivétel 1 nap, aznap volt húsvét. Mire reggel 7kor kimentem a csikó már szárazon sopott az anyja alatt. Kivárta. :) Patán hol vannak még lovak? A Tóth tanya az kifelé Szurdokpüspöki felé van, Szücsi felõl egy sodrott kanca volt sok-sok éve, meg a csikója, talán még megvannak, de több lovasról nem tudtam. Egyébként tényleg üdv itt, mesélj magadról. :)

Edited by chyki, 2009 március 5. - 21:19.

#156 Fekete Angyal

Fekete Angyal

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 5. - 23:50

Köszönöm nektek az infókat! Én gödöllõi lovas vagyok-van egy fekete kancám és igazából egy csúnya históriát szeretnék megérteni...Tóth tanya kellene nekem,de ha nincs ilyen,akkor nem tudom milyen lovardák vannak Patán vagy Gyöngyöshalászon..Valamilyen Kuncsik lovardáról írtatok néhány kellemetlen dolgot,de Tóth név is szerepel az egyik hozzászólásban..Nem tudom,tudtok e segíteni? elmondok majd mindent,de elõbb tudnom kéne,hogy van-e ilyen hely,mert amit chyki ír,az kevés lónak tûnik...

#157 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 6. - 0:15

Létezik Kuncsik lovarda is, gyöngyössolymoson. Most nem tudom milyen a hely szeretnék majd elmenni arra is lóháton, mert nosztalgiával gondolok rá, ott kezdtem el lovazni... Akkoriban a mostani értelemben vett lovasoktatás nem igazán volt. De tulajdonképp akkor nagyon szerettem. Mindg furiosoik voltak. A Tóth tanya az gyöngyöspatán van, anno évekkel ezelõtt (van vagy 7 éve), amikor mégcsak egy épület volt ott, nem volt ez az istálló sem még, voltam velük túrázni, évek óta most mentem arra, és a lovak nagyon rendben voltak, szépen kiépült, aki ott volt nagyon kedves volt velem. Ha van kedved írj magánban. ;)

Edited by chyki, 2009 március 6. - 0:15.

#158 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 6. - 19:09

Tényleg, merre lovagolsz Gödöllõn? Angol? Vagy western? ;)

Edited by chyki, 2009 március 6. - 19:10.

#159 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 8. - 16:34

Chyki! Hát igen így szokott ez lenni, hogy amíg nézegeted, addig tuti csak azért se ellik meg. Hát én nem járok ki éjszaka, mert a lovam bértartásban van, viszont ott figyelik, és bármi van risztani fognak és megyek. Tegnap mindenki lázba jött délután, mert lefeküdt a kanca, és olyan volt, mint aki elleni készül, de aztán mégsem lett semmi.

#160 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 8. - 16:47

Hát igen, akkor már mindenórások vagytok. Kalappal. ;)