Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tolna megyei lovasok és csikósok ide

• Please log in to reply
245 válasz a témához

#121 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 18. - 18:54

Sziasztok!Zina: Persze, nagyon köszi még egyszer. Eszméletlen jó volt.Üdv Patás

#122 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 19. - 13:04

Üdv Cenzor!A Nejem volt Welding-es :D , és valószínûleg a éves összeröffenéseken találkoztunk. Egyébként az igát most is egy helyen húzzuk. Szép lovaid vannak. (honlapd szerin) :yeah: Üdv ÖregSamÜdv Lányok!Milyen volt a Lovasudvar? Úgy volt, hogy pénteken délután kimegyünk a lányomért, de aztán mások hozták haza.Üdv ÖrergSam

#123 Zina

Zina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 19. - 13:44

Sziasztok!Patás, jövõ héten megyünk lovagolni, egyenlõre hétfõ estére terep van megbeszélve, de holnap, amikor megyek terepre a Dorka nélkül, megbeszélem mi legyen, ha gondolod és van még pénzed gyere! Istvánnak valószínûleg több ideje lesz és még többet tudna veled foglalkozni a következõ alkalommal.Hello ÖregSam! Pénteken 17,30 körül értem ki a lányomért, de még egy utolsó "táboros" lovardás órát lenyomtunk,tök jó volt. A lányom nagyon jól érezte magát, a Csipkét nagyon megszerette. Most már itt is van egy ló, amelyikhez kötõdik. Holnap 2 órás terepre megyek, remélem normális idõ lesz. Patás westernben lovagolt az Õrnagyon csütörtökön: assz'em te'ccett neki. Hogy hívják a lányodat? Gondolom Õ nem elõször volt itt lovastáborban?

#124 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 19. - 17:42

Sziasztok!Vasárnap megyek történelmi íjászversenyre. :yeah: Megkérdem az õsöket hogy elengednek-e, remélem igen. Sokat szeretnék majd még Istvántól tanulni. Minden jót! Patás

#125 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 9:34

A lányomat Rebekának hívják. A barátnõjével együtt voltak a lovászok Istvánnál egy hétig, és néha besegítenek a munkába.A Csipkét nem nehéz megszeretni, én is elég gyakran lovagolok vele.Üdv

#126 Cenzor

Cenzor

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 20:27

Helló ÖregSam!A lovaim szerintem is szépek és az egyiknek Csipke a neve.Egyszer volt egy Weldinges buli Cseresznyésben a lovasudvarban. Csak nem akkor érintett meg benneteket a lovazás bûvös szele?Üdv Cenzor

#127 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 22:00

Nem teljesen, de a Weldinges buli után jártunk rendszeresen a lovasudvarba. Elõször Sümegen volunk 1 hetes lovas táborba, és akkor érintett meg bennünket a pacizás.Üdv ÖregSam

#128 Zina

Zina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 23. - 16:45

Üdv!ÖregSam! A lányoddal együtt lovagoltunk pénteken. Rebeka nagyon jó fej volt, az óra végén, mikor hosszúszáron egy kicsit megtornáztatott bennünket az István, a Rebeka kitalálta, hogy üljünk zsokésan és versenyezzünk lépésben, mindezt riporterként közvetítette... haláli csaj. Pénteken megint megyünk lovardázni. Patás! Mizú' veled?

#129 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 23. - 18:33

Szia Zina!Megvagyok lótlanúl. Lányodal mi van? Lövöldözöm, edzek következõ íjászversenyre. Mikor mész megint Paksra?Üdv Patás

#130 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 23. - 18:52

Üdv Zina!Igen, Õ a lányom. Õ találta ki ezt a marhaságot.ÖregSam

#131 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 15:26

Sziasztok!Zina:Ma találkoztam a lányoddal?:) Sajna rohantam a buszra nem volt idõm vele beszélni. Melyik iskolába jár? Tegnap voltam Bogádon lovagolni. Lovasíjász lovakon(hucul) :D Az én drágám Õrnagy egy vágtánál elhatározta hogy ugrat velem. Szõrén nem találtam valami jó játéknak valahogy kikerültem a vájut és szépen vissza váltott ügetésbe, én meg lecsúsztam az oldalán és megáltam elötte. Ezzel nincs is nagy ggond csak azzal hogy mikor megálltam elötte rálépett a lábamra:( Most itt ülök jó lila és dagatt lábbal, és a suliba is csak rohanás van.Üdv Patás

#132 Zina

Zina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 19:12

Szia Patás! A lányom Dorka is mondta, hogy találkozott veled. A gyakorló Ált.Isk-ba jár. Jobbulást a lábadnak, pihentesd. Ha nagyon fáj muti meg a dokinak.Ügyesen megoldottad az ugratást, bár lehet, ha hagyod ugrani nem is estél volna le.Mi tegnap voltunk Istvánnál: 1 óra lovarda, majd kicsit késõbb 1 óra terepet is mentünk. Legközelebb csütörtökön pattanunk nyeregbe.Aztán nehogy rosszban sántikálj... :dev: :ang: Üdv Zina

#133 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 16:40

Üdv!Köszi Zina :rolleyes: Dorka mikor szokott végezni a suliban? Mert mostanában van egy kis idõm suli után, szivesen beszélgetnék vele egy kicsit.Minden jót! Patás

#134 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 23. - 14:07

Üdv mindenkinek!Zina: Hallom Dórkától miket mûvelsz Pakson.Pusy mindenkinek Patás

#135 Zina

Zina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 26. - 17:42

Szia! Méghogy mit mûvelek én??? Mit mûvel a Dorka ( akinek az a kérése, hogy ne úgy írjak róla, hogy a lányom ), szóval a lányom -Dorka!!! Ajajaj!!! Ugratunk, meg egész napos terepre megyünk, amit annyira várunk, hogy belezsibbadunk... csak az idõjárás felelõst nem értem még el, hogy gondoskodjon akkorra esõmentes napról. Jõvõ szombaton lesz a "nagyegésznaposlovazás" napja. Imádok Pakson lovagolni, és a lányom-Dorka is ( a sorrend fordítva fontossabb).Ja , 30-án Szedresben valami lovas nap lesz, tele egyéb szokványos kiegészítõ programokkal. Nem jösz el? Sztem mi kinézünk, mivel Õcsénybõl átnyergelt ide dolgozni a Pisti nevû lovász, akitõl nagyon sokat tanultam lovaglástanból, így már lesz 1 ismerõs... Szólj, ha jönnél, megint próbálkozhatunk egy közös úttal...

#136 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 26. - 19:53

Üdv!Nagyon köszi Zina!Rihtig akkor lesz nállunk a szüret mikor Szedresben lovasnapok vannak és Bogádon lovasíjász edzés. :mad: :hupp:

#137 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 8:43

Mi? történik a szomszéd megyében?Bezártak a lovardák?Hétvégén Kaposváron Reining verseny és bajnok avatás lesz.

#138 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 20:43

KaziÁ, dehogy! Figyelemmel kisérjük a western minden mozzanatát, amint a fórumokon olvasni nem valami fényes mostanság.ZinaSzombaton 19.00-kor elõadás lesz a Puszta Lovasudvarban. Régi vendéngünk Szalai Józsi fog élménybeszámolót tartani a 2006. évi versenyeirõl.Üdv ÖregSam

#139 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 26. - 18:00

De kihalt innen mindenki. :( ez nem jó így!

#140 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 20:46

Teljesen!Patás, Te most merre felé lovagolsz? Hol tartasz a lovasz ijászatban? Mostanában az El Bronco-ba járok egy kicsit westert tanulni. Minden alkalommal érzem, hogy sikerül valamit elsajátítani. Üdv ÖregSam

#141 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 6:07

Hát lovasíjászatban éppen sehogy. Íjászatban nyertem nemrég versenyt, de lovagolni ritkán tudok. SZombaton voltam Síklóson egy kicsit. Szeretnék majd lenézni Szedresbe is egyszer. Meg Paksra ismét egy jót westernezni.Minden jót! Patás

#142 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 18:10

Gatulálok! :)

#143 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:10

Kedves Tolna Megyeiek!Most szólt Rosinante (ha valaki nem ismerné, akkor róla bõvebbet a Lómenhely Balástyán topikban), hogy vasárnap megy Regölybe istállót bontani, aki tud, és szeretne segíteni, az csatlakozzon hozzá! Hívjátok telefonon (száma: 30-365-0342), mert ki tudja, hogy mikor kerül legközelebb netközelbe!

Edited by zapolya, 2006 december 7. - 11:59.

#144 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 12:00

Bocsánat, elírtam, nem szombaton, hanem vasárnap!

#145 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 17:18

Kedves lovardatulajdonosok, lovasok!!!JELENLEG EGY LOVARDAKALAUZ ELKÉSZÍTÉSÉN DOLGOZOK, MELYBE SZERETNÉM ÖSSZEGYÛJTENI MAGARORSZÁG ÖSSZES LOVARDÁJÁT, LOVASPANZIÓJÁT, ÉS AZ EGYÉB LOVAS KOMPLEXUMOKAT. eHHEZ KÉRNÉM A SEGÍTSÉGETEKET, HOGY LOVARDÁTOKRÓL, KEDVENC LOVAS HELYETEKRÕL BEMUTATÓKAT KÜLDJETEK NEKEM.RÉSZLETES LEÍRÁST A http://www.nyihaha.tuti.hu/ oldalon találhattok!Üdv: Gábor Péter!!!

#146 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 24. - 22:16

Boldog karácsonyt lovas társaim!! :kocc: :ang:

#147 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 1. - 20:09

Boldog Új Évet mindenkinek! :ang:

#148 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 12:22

Boldog Új Évet! minden tolnai lovasnak.De már itt a tavasz!

#149 Guest_polanyi_*

Guest_polanyi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 24. - 13:35

Hello mindenkinek!Paks-Csámpa 6os föut 115km-énél vagyunk,lovasbolt,lovaglás lokiképzés western minden mennyiségben!Akit érdekel szivesen látjuk:Ledneczki Lászlo és Polányi Máté.Akit jobban érdekel a western, vagy gondja van a lovával esetleg versenyekre járna irjon.

#150 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 23. - 5:52

Sziasztok!Hallott valaki bonyhádon megnyílt lovarda félérõl????? :huh: Mamám mesélt valamit, de pontos adatokat nem tudott sajnos :confused: Üdv: Patás

#151 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 10. - 10:40

Szia Patás! Igen nyílt egy lovarda. A neve Club Weber Kastélyszálló és ott lehet lovagolni is. Van azt hiszem lovas panziójuk is. Hamarosan megyünk majd mínõsíteni is oda. Ha van rá alkalmad akkor mindenképpen nézd meg. Women

#152 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 12. - 3:56

Okés. Árakról tudsz valamit? Mert ez nekem tök közel lenne csak kéne kalkulálni :ang: Köszi Üdv Patás

#153 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 18. - 17:04

http://www.clubweber.hu/ honlapon a szolgáltatás alatt megtalálod amit tudni akarsz.

üdv ÖregSam

#154 Patás

Patás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 21. - 20:58

Köszi Sam örök hála!!! :yeah: :kocc:

#155 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 27. - 18:56

Junius 02 szombat

COUNTRY :kir: SÖRFESZTIVÁL :kocc: MAGYARHERTELEND

Délelõtt gyermek programokkal, délután élõ zenével táncházzal végkimerülésig
Sör: helyi fõzésû Capucinus világos és barna
Étel: egytál és hideg
Zene:DON ATTILA Music Station
Tánc:Balatonfüredi Linedance Club táncosai :yeah:
Helyszin: Capucinus sörfözde Magyarhertelend Rákóczi u.

#156 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 17:48

Sziasztok! Kéne egy kis segítség, egy jó itiner kellene Bezzegpuszta megközelítésére. Kösz elõre is

#157 lulu89

lulu89

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 8. - 21:48

Nem tud valaki valamit a most hétvégi dombóvári versenyrõl?

#158 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 25. - 22:01

Pécsen COUNTRY LINEDANCE PARTY

#159 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 7. - 17:03

Sziasztok! Egy kis segítséget kérek a Szekszárd környékén lévõktõl. Hol van pontosan Gemencen, Szekszárd mellett lovasiskola?

#160 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 3. - 13:33

Hali tolna! Megnéztem a cowboyup-os képeket, nem tudtam eldönteni mi is volt Dunakömlõdön, country vagy rétesfesztivál. Ha hozzátanulok még egy két táncot szerény táramhoz legközelebb én is elmegyek.