Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Számítógép

• Please log in to reply
659 válasz a témához

#121 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 27. - 19:55

Juhhhéééééééééé! Egy Istenkirályság vagy, KundK!!! :yeah: És imádlak! Kirázogattam, (amúgy ezt szoktam, mikor - néha mégiscsak - nasizok felette :D), utána befújtam a Clin Windows (+Alkohol NanoProtect) szerrel, és nemcsak hogy nem ragadnak a billentyûk, de még tiszta, illatos is lett! (Mert parfümöt is tartalmaz. :D ) Szóval tutti lett minden! Egy gondom van. Nem megy az idézõjel! Az összes többi ('+!%/=() stb.) ok., csak az idézõjel nem. A 2-est ennek ellenére tudom írni. Ezt most nem értem. Tehát ismét help!! :kv: :rolleyes:

#122 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 7:50

Szerintem próbáld ki, hogy mindkét Shift-tel ugyanúgy nem megy-e...

#123 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 28. - 9:59

Ágimam! Nem lehet, hogy átállítottad a billentyûzet kiosztásást, mondjuk angolra? :confused:

#124 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 10:03

Nem, nem, és köszi, már rendben is van. """"""" A hülyéje megzakkant ettõl a Clintõl, (de csak ez az egy billentyû :D), és addig nyüstöltem, míg nem engedelmeskedett. Köszönök minden segítséget! Boomsli, Stg. a tiéteket is, hisz már az is nagy szó, hogy egyáltalán veszi a fáradságot valaki, és foglalkozik az én "kis" problémáimmal...:)

Edited by Ágimam, 2007 június 28. - 10:04.

#125 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 28. - 10:07

:kv: ...azért én vennék egy másikat, mert sok cleant már nem fog bírni....teszkós 800.-

#126 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 10:16

A régit meg kreatívan fel lehet használni fülbevalóhoz, mandzsettagombhoz, ilyesmihez... :D

#127 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 10:22

nekem ez a laptop tetszik :
a Laptop

#128 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 10:30

Stg., ha tudod, nyomd ide, amit küldtem mélben! :D

#129 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 10:38

Stg., ha tudod, nyomd ide, amit küldtem mélben! :D

Ebben a formában nem tudom feltölteni (szerencsére, a postafiókom is egybõl megtelt... :gm: ). A megoldás olyasmi lehet, hogy keresel egy file-megosztó szolgáltatást, mint pl. a Rapidshare, vagy ez itt magyarul (vagy majd kiigazítanak a kollégák, h. mit érdemes használni). Ezeknek az a lényege, h. egyszerûen és gyorsan feltöltöd az állományt hozzájuk, aztán kapsz egy linket, ahonnan x napig bárki le tudja tölteni... És persze ezt a linket tudod ide is beszúrni, vagy emailben elküldeni...

Edited by StG, 2007 június 28. - 10:39.

#130 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 10:57

Ez olyasmi, mint ahonnét Fecó-párom filmeket szokott letölteni magának? Ajjó, mert olyan van, majd hétvégén megkérem, alakítson valamit. (Jó lenne megosztani ezt a fájlt a többiekkel. Neked tetszett?)

#131 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 11:04

nekem ez a laptop tetszik :
a Laptop

Ha már laptop... Bár táskát kicsit nehézkes hozzá találni... :D
Na és ez valami zseniális... :eek: Egyszer biztosan fogok egy ilyet csinálni... :)

#132 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 11:23

Szép. :) Jó sokat fogsz vele dolgozni... :D

#133 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 11:36

Ez olyasmi, mint ahonnét Fecó-párom filmeket szokott letölteni magának? Ajjó, mert olyan van, majd hétvégén megkérem, alakítson valamit. (Jó lenne megosztani ezt a fájlt a többiekkel. Neked tetszett?)

Aztat én nem tudom... :)
Egyébként csak annyi, h. a rapidshare-en a tallózás gombbal megkeresed a file-t, az upload-dal meg feltöltöd (utána meg nem kell regisztrálni se ingyenest, se semmit, hanem a "I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link." linken keresztül megkapod, h. honnan tölthetõ le a feltöltött cucc... pl. ez esetben innen: http://rapidshare.co...folyam.pps.html :)

Egyébként én többnyire sikongatós lábrázást kapok az ilyenektõl, dehát nem vagyunk egyformák... :) :dev:

Szép. :) Jó sokat fogsz vele dolgozni... :D

Kösz a biztatást... :P :)

#134 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 12:42

megkapod, h. honnan tölthetõ le a feltöltött cucc... pl. ez esetben innen: http://rapidshare.co...folyam.pps.html :)

Most hogy idelinkelted, és rákattintottam, ez az. Errõl szokott Fecó filmeket lebányászni. :) Köszi, sokat segítettél!
Most, hogy szabin volt 3 hétig, folyamatosan ment a filmletöltés. Mert az ingyenes többnyire olyan, hogy ha a filmbõl (némelyik 12 részben van fenn) egyet lemásoltál, a következõt csak 2 óra múlva engedi, és így tovább. (Mindig nekem kellett figyelni, hogy mikor telik le a két óra... :rolleyes: :kv: ). És éppen azon van, hogy megmutatja, hogyan kell csinálni, hogy "ráérõ idõmben" :rolleyes: töltögessek neki. Szóval menni fog, és akkor közkinccsé teszem. Hátha más is sikongatva lábráz... ;)

#135 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 12:52

Ööö... konkrétan ez az a fenti link mögött, amit küldtél... :rolleyes: :)

#136 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 16:49

Kösz a biztatást... :P :)

Hát..., amint elképzelem, hogy kifûrészeled a centi vastag rozsdamentesbõl a vázat... :gm: Persze meg kell valljam, hogy határtalanul élvezem, amikor sikongatós lábrázást kapsz! :D :cool:

#137 Guest_Faust_*

Guest_Faust_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 1. - 12:22

HA valakinek vannak otthon fölössé vált zámitogépes cuccai( bármi )felajánlom azt a remek kihagyhatatlan lehetöséget hogy nekem adhatja mert mindent gyüjtök ami szgépes :D Elöre is köszönöm

#138 La Bamba

La Bamba

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 246 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 2. - 4:50

Át kellett hurcolkodnom másik szobába a számítógéppel. Mindent átvittem, pontosan ugyanúgy van, mint volt, mûködik, csak elment a hang! A hangszaróban csak sistergés van, az összes játék néma, a letöltések némák, a szignálok kihaltak. Hogy lehet? :confused: :dev:

#139 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 2. - 6:05

Nem lehet, hogy véletlenül rossz lukba dugtad a hangszóró dugóját? Könnyû összekeverni a hármat. A színekre se hallgass! Próbáld végig õket.

#140 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 2. - 23:36

Rapidsharre van automata letolto progi, igaz csak dinamikus IPseknek. Nincs vele ket ora varas. Amugy ujrakapcsolodsz netre es voila, mehet uj toltes

#141 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 3. - 5:52

Ebbõl egyedül azt tudom értelmezni, hogy netrõl le-fel, és csiribú-csiribá... :kv: Sajnos nemtom, milyen színû az az automata letöltõ progi, meg kikazok a dinamikus IP-sek... :rolleyes: :D

#142 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 3. - 7:28

IP: minden számítógép, amelyik hálózatra van kapcsolva, kap egy egyedi azonosító számsort, ez az IP-címe. "Hagyományos" üzemmódban ez a számsor mindig azonos marad az adott számítógép esetében. Van azonban olyan szolgáltató is, aki minden egyes újracsatlakozásnál új IP-címet oszt a számítógépeknek, így lesz dinamikus az IP-címed. :)

#143 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 3. - 11:31

Egyre érdekesebbek ezek a felvillanó addware férgek a gépemen. Ahányszor frissítek, mindig két fajta reklámot láthatok: az egyik egy internetes rulett oldal, a másik üöüöhhhh nos hogy finoman fejezzem ki magam a beugró képen egy nõi alfelet láthatok, hátsó megvilágításból ruha nélkül...... :gm: most a rulett jött be :D

Edited by boomsly, 2007 július 3. - 11:32.

#144 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 3. - 11:57

Lawasoft Ad-Aware SE Personal kigyomlálja. ha kicsit keresel találsz prof változatot is, ami on line figyel.

#145 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 3. - 12:13

Avagy Spybot Search and Destroy... Vagy a kettõ együtt...

#146 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 3. - 12:15

Lawasoftra szavazok, a spybot írtókkal már megjártam.....

#147 Guest_Faust_*

Guest_Faust_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 5. - 19:00

IP: minden számítógép, amelyik hálózatra van kapcsolva, kap egy egyedi azonosító számsort, ez az IP-címe.

"Hagyományos" üzemmódban ez a számsor mindig azonos marad az adott számítógép esetében.

Van azonban olyan szolgáltató is, aki minden egyes újracsatlakozásnál új IP-címet oszt a számítógépeknek, így lesz dinamikus az IP-címed. :)

Nem okoskodni akarok,de ez nem teljesen igy van, mert általában ha az embernek nem dinamikus az IPje elég szép pénzeket kéne egy nyomorult havidijra fizetni ami nem 5 ezer Ft lenne mint általában mindenkinek (mivel a fixIPket inkább serverekhez használják és a felhasználók 90 % ának nincs othon szervere ) ugyhogy az általános megoldás az az hogy kikapcsolod a modemet/routert vagy ujracsatlakozol :D ha mégis fix az IP cimed akkor kivárhatod a 2 órát:D

#148 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 2:20

Chello alapbol fix IPs, ott mac address buherral lehet rapidot atverni, de az mar maceras

#149 Guest_Pucca_*

Guest_Pucca_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 6. - 6:07

Nem, a chello is dinamikus IP-t használ, de elég ritkán változik. A fix IP tényleg nem occsó mulatság ám. Szép is lenne, ha minden chello-snak fix lenne. :gm:

#150 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 7:45

Nekünk anno a TVNetwork (majd a PR Telecom) sokáig fix IP-vel adta a kábelnetet (igaz, már jó ideje váltott dinamikusra)

#151 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 7:52

Dejó, hogy egy fia szót nem értek az egészbõl.... :rolleyes: (na jó, egy fél fiát azé' talán mégis... :rolleyes: ) Nekem Inviteles (modemes) "Prémium Net/KOMFORT (1024 kbps korlátlan) ADSL. 1 M" csomagom van. Web tárhely: 25 Mb., (havi 11.990,- Ft.) Ebben benne van a vezetékes telefonom díjcsomagja is, és 2.000,- Ft. lebeszélhetõ. Éppen a mai napon jár le az egy éves hûségszerzõdés. Tudtok ennél jobbat (olcsóbbat)? [Nincs kábelTV!]

Edited by Ágimam, 2007 július 6. - 7:52.

#152 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 8:01

Az én ADSL-em 7-8 között van, a telefon pedig éppencsak, valami 1600-as csomag. Épp most akarok utána nézni, hogy lemondható-e az ADSL fenntartása mellett. (Szerintem semmilyen "hûségcsomag" nem ajánlott)

#153 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 8:35

Nekem eleve volt vezetékes telóm, ahhoz ugye muszáj volt valamilyen havidíjat fizetnem, ez a csomagdíj olcsóbb is, (a 2000,- Ft. lebeszélhetõség miatt - ráadásul ez akciós volt, és kaptam egy vez.nélküli telefont hozzá), tehát ezzel a részével nincs baj (bár csak a net miatt tartom fenn a vez.telefont), és hûségszerzõdés nélkül nem lehetett semmilyen más korlátlant választani. (Legalábbis én nem találtam.)

Arra lennék kíváncsi, hogy a mobiltelefonos lehetõségek (mert ugye, ha nincs kábelTV, csak az jöhetne még szóba) közül melyik az, amivel jobban kijönnék anyagilag, és a szolgáltatás minimo-kalkulo hasonló szintû lenne. (Már nem a "korlátlanság"-ra gondolok, hanem a tárhelyre, ilyenekre.) Tény, hogy már hozzászoktam ehhez a (100,0 Mbps) sebességhez, és vsz. nagyon zavarna, ha sokkal lassabb lenne.

Az én ADSL-em 7-8 között van, a telefon pedig éppencsak, valami 1600-as csomag. Épp most akarok utána nézni, hogy lemondható-e az ADSL fenntartása mellett.
(Szerintem semmilyen "hûségcsomag" nem ajánlott)

Ez milyen szolgáltató, Packa, és mekkora a sebesség? De akkor ezek szerint a tied is hûségcsomag, ugye? AzInvitelest már csak azért sem mondhatom le, ill. muszáj lesz újra velük valamilyen szerzõdést kötni,mert ha nincs vez.telefon, nincs net... :rolleyes:...vagy hogyan... :kv:

Edited by Ágimam, 2007 július 6. - 8:42.

#154 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 10:09

Az enyém téonlány, a sebesség ua. Ugorj rá a honlapjukra, szerintem tudsz jobbat a jelenleginél

#155 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 10:29

Én mondjuk mobilinternetet (mármint a szélessávot) akkor vennék igénybe, ha valamely nagy(obb) városban (lásd a lefedettséget pl. itt: http://t-mobile.hu/e...3gterkep.shtml) élnék és dolgoznék, mégpedig alapvetõen notebook-on... Költségeiben nagyjából ott van, mint a nem-mobil, akkor asztali gépre minek?

#156 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 11:18

Hát éppen, hogy nem nagyobb városban lakom, (még kisebben sem :D) hanem egy olyan kicsi zsákfaluban, ahol ingadozó, és problémás a T-Online térereje.
Pedig biztosan lenne valami kedvezményes izé (platinakártya), csak pont ezen a helyen, ahol a SZ.GÉP VAN - annyira nincs térerõ (1-0-2-1-0...stb.), hogy ha itt felejtem a telómat, néha ki sem csörög. :(
Máshova meg nem tudom tenni a gépet már.
Akkor ez kilõve. Meg köll várni, míg valamelyik konkurrencia (v. esetleg a kábel tv :D) beköltözik ebbe a térségbe... :kv:

Edited by Ágimam, 2007 július 6. - 12:02.

#157 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 12:32

Ki vagyon ez találva. :D Vezetékesen, akinek lejár a hûség csak három hónap kihagyás után tud a kb. feleáron kínált aktuális kedvezményesbe beszállni. (nem olyan rossz ez, pl. addig kijárható a lovasiskola Grundschuhle ;)). Mivel a vezetékrendszer a T-com kezében van, feltételeket diktál a vezetéken szolgáltatást adó többi szolgáltatónak, ezáltal nem tudnak számottevõen az árral a t-online alá menni. Persze ez nem puplikus, de kilóg a lóláb. Léteznek "szolgáltatóváltó"-s csomagok, alaposan át kell tanulmányozni õket, de mindenhol ott a "helybenjáratás". Olcsóbbak csak saját nyereségük egy részérõl való lemondással tudnak lenni idõlegesen ügyfélszerzést célozva, akitõl késõbb persze ugyanúgy nyereséget remélnek... (Legalábbis pár hónapja még ez volt a helyzet.)

#158 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 12:51

Böngésztem én minden fellelhetõt. De annyira bonyolult nekem ez a T-Online-os tájékoztató... :rolleyes: (talán a bõség zavara, de inkább az, hogy nem tudom megfelelõen értelmezni a szolgáltatás részleteit), hogy feladtam. Amennyit megértettem, hogy a mostaninál (minden szempontból) jobb nincs. Vagy nem találom, mert hülye vagyok hozzá, akkor meg ukkõ nekem... :P

(havi 11.990,- Ft.) Ebben benne van a vezetékes telefonom díjcsomagja is, és 2.000,- Ft. lebeszélhetõ.

Éppen a mai napon jár le az egy éves hûségszerzõdés. Tudtok ennél jobbat (olcsóbbat)?

Felhívtam az Invitelt. 13-án jár le a szerzõdésem. Azon a napon csak be kell telefonálni, átállítják az új - most érvényes - tarifára, és onnantól kezdve havi 9.900, Ft-ba fog kerülni (a net és a vez.tel.csomag mindenestül. És u.úgy jár a 2000, Ft-os lebeszélhetõség is. Tehát marad havi 3.000, Ft-om, u.akkor a mostani 4 mega helyett 5 megám lesz! :yeah: Maradok az Invitelnél.

Edited by Ágimam, 2007 július 6. - 13:07.

#159 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 13:16

Én mondjuk mobilinternetet (mármint a szélessávot) akkor vennék igénybe, ha valamely nagy(obb) városban (lásd a lefedettséget pl. itt: http://t-mobile.hu/e...3gterkep.shtml) élnék és dolgoznék, mégpedig alapvetõen notebook-on... Költségeiben nagyjából ott van, mint a nem-mobil, akkor asztali gépre minek?

Nálam vezetéken jön....

#160 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 6. - 15:50

Nálam vezetéken jön....

Világos, csak Ágimam a mobilnetet kérdezte... ;)