Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Veszprém megye

• Please log in to reply
2065 válasz a témához

#121 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 18:45

Végre megtaláltam a TÉRKÉPET a mértani középpontban a Somló. Devecsernél kell jobbra fordulni a 8-asról, onnan - pár km. után - Noszlop elõtt balra. Ha beértetek a faluba, csörögsz, és már integetek is a kapuban... :D[Bocsi, már ötödször próbálkozom, de nem igazán mûxik...:( Ami itt bejön, az O-betûre kell nyomni, ott kiválasztani Oroszit, és akkor jön be a térkép.)]

Edited by Ágimam, 2006 április 8. - 19:55.

#122 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 18:50

Ejj... :rolleyes: Akkor most nem tudok mit mondani. Pedig jó lett volna. Max. kedd marad. (vagy érettségi szünet)

Hozzászólás megtekintése

Kedden meg még szerintem Szombathelyen leszünk, Fecó szüleinél... :rolleyes:

Edited by Ágimam, 2006 április 8. - 18:51.

#123 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 18:58

Nem tudom, figyeltek-e! Tavaly augusztus 5.-étõl (amikor született a V.m. topic) mai napig ebben a topicban keletkezett 4 oldal (+9 hsz.). Ma ez már a harmadik oldal, amit nyitottunk! :D (8 hónap alatt négy és egynegyed oldal, aztán egy nap alatt majd' két és egynegyed oldal!) :yeah:

Edited by Ágimam, 2006 április 8. - 19:00.

#124 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 19:10

Mam nem tudom a számodat!?Vagy milyen utca, hányas szám? :rolleyes:

Edited by aroon, 2006 április 8. - 19:21.

#125 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 19:12

Hát ha egyszer vmi beindul, akkor az megy! :D :DAkkor érettségi szünetben letámadlak titeket (és a lovakat :P ) MÁjus 8-13-ig lesz azt hiszem.

#126 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 19:22

Mam nem tudom a számodat!?Vagy milyen utca, hányas szám? :rolleyes:

Hozzászólás megtekintése

Ágimam, ez képes és tényleg elmegy!!!!!

#127 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 19:23

Ez lészen a célom!!!! :D

Ágimam, ez képes és tényleg elmegy!!!!!

Vagy ez csak vicc volt!! :mad: Ezt akkó bevettem, huzok is aludni. :mad:

Edited by aroon, 2006 április 8. - 19:37.

#128 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 19:54

Jaaj, ittvagyok, itt vagyok már!!! 3o/23-52-148. Szabadság utca 6. Sok zõd van a ház elõtt. (Bambuszbokor meg minden gaz... :D ) És két hatalmas fekete jegesmedve õrzi a házat :)Natos, mikor jössz Porvára? Olvasd már el, amit tegnap írtam neked! Gyere, tali lesz megin' Oroszi cytibe' :kir:

#129 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 20:49

Jaaj, ittvagyok, itt vagyok már!!! 3o/23-52-148. Szabadság utca 6. Sok zõd van a ház elõtt. (Bambuszbokor meg minden gaz... :D ) És két hatalmas fekete jegesmedve õrzi a házat :)Natos, mikor jössz Porvára? Olvasd már el, amit tegnap írtam neked! Gyere, tali lesz megin' Oroszi cytibe'  :kir:

Hozzászólás megtekintése

Mit írtál nekem tegnap? Hová?

#130 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 21:09

Ez volt az. Ráadásul nem is tegnap, hanem ma... :kv:

Látod, Nati, vagyunk már páran......Most csak az a kérdés, mikör költözöl a bakonyi barlangba a lovaiddal, és mikortól mondhatjuk; Natos már nem csak félig-Veszprém megyei... :confused:

Hozzászólás megtekintése

#131 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 9:15

Hû már megint milyen jó idõ van. Ha megy vki Ágiékhoz, akkor jól kifogják az idõt. :) És még lehet, hogy én is fogok egyet lovazni, legalábbis lovakat nézni.Ági! Hogy áll a nyerged? Tudsz valamit róla?

#132 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 10:00

A nyeregkészítés elkezdõdött. Feladtam a felét elõlegben, április végén, május elején mehetünk érte. Küldtem Angyiról sok-sok A/4-es méretû képet, még a dagi korszakából, meg hogy az atv. és a gidrán mellett lássa Antal, mekkora a méretkülönbség. Még küldök a mostani Angyiról is, ami - ugye - kicsit másabb... :D Aztán ott az Egervölgyben, azon a gyönyörû tájékon izibe' ki is próbáljuk egy hucul/arab lovacskán, terepen. :)

Edited by Ágimam, 2006 április 9. - 10:00.

#133 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 15:22

Bocsánat az OFF-ért, de most egy kis gyorstalpaló házi-tanfi szövegszerkesztésbõl, képbeillesztésrõl a jelenlevõ veszprémi lovas-barátaimnak. :D

Edited by Ágimam, 2006 április 9. - 19:43.

#134 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:26

[quote name='Sütyi' date='2006.04.09, 10:15']Hû már megint milyen jó idõ van. Ha megy vki Ágiékhoz, akkor jól kifogják az idõt. :) Hát megtörtént, sikerült MINITALI OROSZIBAN. :kir: Most már személyesen is ismerem, Ágimamékat, és Bundásb1-éket.Nagyon kedvesek. Minden pöpec volt(idõ,pacik, minden) :yeah: Ezt máskor is megkéne tennünk!!!!!!!!! :kocc: HAJRÁ VESZPRÉM MEGYE!!!! :yeah: (bevettem a fogalmazás gátlót, mert nem tudom leirni amit érzek) :rolleyes:

Edited by aroon, 2006 április 10. - 16:18.

#135 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:30

(De rég írtam talis beszámolót! :D)Szóval megtarttatott az idei év elsõ, Veszprém megyei, régiós fórumos-lovas minitalija.Tuttam! Tuttam, hogy ilyen kedves emberek vagytok! :) Feleségestül, gyerekestül, Családostul,mindenestül! Lovaztunk, lovagoltunk, (dumálni úgyse tudunk soha eleget...) és összekovácsolódtunk. Már amennyire egy vasárnap délután össze lehet, ugyi.Terveket is szövögettünk, (naná, hogy én voltam az "értelmi " szerzõ :D) nemsokára (talán már jövõre) csinálunk egy bakonyi túrát. Olyan nemszázkilóméteres-hálózsákos-nomádos-tábortüzezõs-milyenszépezaBakonyos-elmerengõs-nagyonélvezetes túrácskát. Nem tudhatjuk még, hány Veszprém megyei lovas baráttal szaporodunk addig, lehet, hogy ennyien maradunk, lehet, megduplázódunk, a lényeg, hogy egy kicsi csapat már közös álmokat szõhet. Hisz olyan jó álmodozni, tervezgetni, készülõdni, akár álló éven át, olyan jó tudni, hogy mi mostmár ettõl fogva valamiképpen eggyüvé tartozunk...Megint gazdagabbak lettünk néhány lovas jóbaráttal. :ang:[Püffneki! Drukkoltam, hogy én írjak elsõként, de ez az aroon (épp míg írtam) nemmegelõzött :confused: :D ]

Edited by Ágimam, 2006 április 9. - 19:32.

#136 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:33

Mam nagyon király volt :kir: :kir: :yeah: :yeah: Folyt.köv. :kocc:

#137 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:36

Hámmer' :kir: -ok vagyunk! ;) Posted ImageSütyi, Natos! Csatlakoztok az "álomszövögetõk gittegyletéhez"? :kv:

Edited by Ágimam, 2006 április 9. - 19:37.

#138 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:37

... mert nem tudom leirni amit érzek) :rolleyes:

Hozzászólás megtekintése

Jó füve van Ágimamnak, az már biztos.

#139 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:37

ütõs :D Natos meg széltoló :D

Edited by aroon, 2006 április 9. - 19:38.

#140 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:38

...és összekovácsolódtunk. 

Hozzászólás megtekintése

Semmi cicó?

#141 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:39

A Kikki meg tiszteletbeli örökös gittegyletes tag. Ezt mondanom sem kell. És nagy túrázó. Szóval jöhet. :ang:[Megint erõt vett rajtam az "átszerkesztõs" mánia :D A fõdijeimnek mondanám, hogy az elõbb még itt volt (alul, olvasóban) Kikki. Tõle nem sokat olvashattok, de az tutti, hogy képben van, mert szorgalmasan olvas, és jó fej!]

Edited by Ágimam, 2006 április 9. - 19:41.

#142 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:44

Majd kovácsolódunk,oszt lessz belõlünk, JÓ CSAPAT :kir: :yeah: :yeah:

#143 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:48

Azért nekem nem mindegy, hogy kovácsoláskor üllõ vagyok vagy kalapács!

#144 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:49

Mi szeretnél lenni??

#145 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 19:50

Most éppen vadalmafa.

#146 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 20:08

Annak a termése rohadtul savanyuuuuu :DA Mam szerint te édes vagy! :rolleyes:

Edited by aroon, 2006 április 9. - 20:09.

#147 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 20:13

Nati, ez egy halálosan komoly dolog! Akarsz-e közibénk keveredni, avagy sem. Ez itt a kérdés! :D (A korpa-disznó fan-club nem ez!)

#148 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 7:02

Nati, ez egy halálosan komoly dolog!

Úgy érted, hogy vérszerzõdés, fekete misék, rituális szertartások, kakas áldozás, vudu lambada, meg minden?

#149 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 7:36

Ja, egy kis fejszerkezet-zsugorítással, ráolvasással, parázsonjárással, és otthon ne felejtsd a jóskártyádat, mert az az alap! ;)

#150 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 9:07

Dejó! Akkor sokunknak klassz hétvégéje volt és több fórumos is találkozott végre egymással! :yeah: Az én tegnapom így telt:Iszonyat jó terepet mentünk 3-an. Két ismerõsöm jött le lovagolni hozzánk. Elõl haladtam Tinával, mögöttem a hatalmas sárga Szenátor Sanyival,majd hátul Móni lovagolta a szürke Zsazsát. Zsazsa még kicsit tapasztalatlan terepló, ehhez mérten ijedezett is kicsit, de nem volt vészes. Tina is ijedezett, de õ csak a hiszti kedvéért.Az egy dolog, hogy ma ijen hisztis napja volt, és nem is számoltam, hányszor tört rá az az érzés, hogy neki ki kell szaladni a világból ha meglátott valamait, amirõl úgy gondolta, hogy lehet tõle ijedezni kicsit. De amúgy tényleg nem ijedõs. Ezeken a kitörésein nem izgattam magam. Egyszer volt egy kis oka hogy megijedjen, mert a kirándulók, nem fogták meg a kutyájukat, és nekünk támadt. Ha egyedül vagyok, asszem ráuszítottam volna Tinát a kutyára. :dev: De mivel ott volt a tapasztalatlan Zsazsa, inkább haladtam tovább. Ez volt a Nagy-mezõn, a vágtaszakasz elõtt. Vágtába fogtuk a lovakat. Tina itt még nem pörgött fel. Ment egy jó tempót, de fél kézzel könnyen fogtam. Zsazsával Móni is megbeszélte, hogy ha vágta van, akkor vágta van, és nem bakolás, helyben galopp és egyebek.Vágta után néztünk egy szép balatoni panorámát: itt a tavasz! Hófehér vitorlások siklottak a szürkéskék vízen. :) Egy pihentetõ lépésszakasz következett volna, de Tina úgy gondolta, hogy a felugró õz után kell szaladni. Meggyõztem, hogy inkább ne menjünk utánna. Jó, kicsit hiszti lett, hogy nem mehet. Kezdte felhúzni magát és érezte már, hogy jön a patak feletti ösvényen felfelé vágta. Elindultunk szépen egy jó tempóban, aztán hátranézett, meglátta, hogy Szeni szorosan a nyomunkban galoppozik: több se kellett. Begyújtotta Tinácska a rakétáit, és ugyan irányítható volt, de nem igazán akart lassítani. Innentõl az erdõ mellettünk valami zöldes-barnás massza volt, a föld alattunk egy tovasikló szürke futószõnyeg. Közben hátrafelé is néztem, hogy mindenki rendben van-e. Nem volt gond, csak picit legyorsultuk õket. Végspeed rulez! :yeah: Felérve a dombtetõre már sikerült lassítanai. Ezek után kellõen felspannolva ereszkedtünk le a szõlõbe. Szembõl közeledett egy crossmotoros, de még mielõtt Tina teljesen hiszti lett volna tõle, udvarisan félre állt és leállította a motort. Rendes srác volt na. Ezután még nem akartunk haza menni. Tettünk egy kört a szõlõbe. Annyira jó volt a talaj mindenhol. Ennek örömére nyomtunk egy hosszú ügetést. Hú, ez nagyon kényelmes volt, Tina jól ültetett tanügetésben. Innentõl már aztán lépésben mentünk vissza a lovardába.Kicsi lovamat lemostam az istálló elõtt. Mit ad Isten, jöttek le a hegyrõl a motorosok, asszem 3-an, és az istálló elõtt álltak meg tanácskozni, járó motorral: Tina rájuk se hederített... :rolleyes: Míg Tina száradt, az istálló elé kikötöttem szenit is hogy leápoljam. Vele semmi gond nem volt. Úgy ment, ahogy egy lónak menni kell.Térültem fordultam és egyszer csak megjelent két lovas az istálló elõtt: kifaggattam õket, honnan jöttek: Tótvázsonyból. Ekkor már gyanús volt valami. Aztán hamar ki is derült, hogy Zorkáék azok! Végre kiléptünk a cybervilágból a valóságba, és személyesen is elbeszélgettünk kicsit, aztán tovalovagoltak. :) Jó volt megismerkedni velük. :kocc: Ezután még folytattam a lovak körül a munkát, jó hangulatban. Még a rádióban is a kedvenc számaim szóltak, úgyhogy minden szempontból üdítõ napom volt tegnap. :yeah:

#151 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 9:24

Már azt hittem, ezentúl hárman-négyen beszélgetünk itt... ;) Szia, Méz! Akkor, ha kicsit távolabb is, a Balatonnál is megtörtént a "mégminibb" tali :D Irigykedve olvasom, milyen jó kis terepezéseitek vannak... :rolleyes: Nem baj, nemsokára mi is... :P

#152 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 10:19

Méz,ezen a 7végén nem hozunk össze valami talifélét? ;) Mondjuk tali a hidegkúti kocsmában?Na jó,ez vicc volt,de vhol a 2 istálló közt talizhatnánk.....

#153 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 11:44

Kellemes hetet mindenkinek!Mondom beköszönök má' ne csak 3-an 4-en beszé'gessenek.VÉGRE TAVASZ VAN, ISTENI A TEREP. Sajna most gép elé kényszerültem, de a hétvégén mi is jókat lovaztunk. Khalifa az új fiú fantasztikus volt erdõben, bozótban, hegyen völgyön. Kemény mint a vidia és arab létére még higgadt (vagy talán bölcs?)is. Igazi terep ló. :yeah: Tegnap a hegytetõn futószárazott egy kancát egy ismerõsõm, felvágtattunk majd megálltunk (kishíján el vitt a szél, az erõmû úgy pörgött mint a csuda!) köszönni és mire észre vettem három kis kecske legelt a hasa alatt. A legkissebb gida elkezdte csipkedni a lábát, azt hittem rögvest a földbe tapossa, ahogy a kutyákat szokta ha túl pimaszok, de csak fejjel arrébb lökte egy picit. Igaz utána az én lábamat próbálta rágni. Aztán messze a dombhajlaton túl láttunk még két lovastahogy ügetnek az erdõ fele. Hát itt ilyen "találkozók" vannak. :D Üdv :kir:

#154 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 12:59

Minitalálkozó az én szemszögembõl: Vásárnap összeszedtem a bátorságomat, valamint pici családomat (öten vagyunk, ha a legszükebben nézzük) és elindultunk Orosziba. Ez így elég szimplán hangzik, de hozzá tartozik, hogy elõzõ éjel nem igen tudtam aludni: hogyan fognak fogadni engem aki tökidegen vagyok, most kezdek ismerkedni a lovaglással , új vagyok a fórumon, viszek magammal egy kocsirakomány népes, lármás családot.... :confused: Szóval megvolt az alaphangulatom. Mire odaértünk szinte teljesen sikerült meggyõznöm magam, hogy érkezésünk után két perccel Ágimamék összenéznek és látszik rajtuk, hogy nem így gondlták. Ezek után szinte meglepetéként ért, hogy kellemes szimpatikus EMBEREK-kel találtam szembe magam. :) Az ilyenkor szokásos elfogódottságot a "Mami" másodpercek alatt áthidalta. Aztán befutottak Aroonék is. Néhány perc múlva olyan hangulatban beszélgettünk, mintha régen ismernénk egymást. Én aki meglehetõsen zárkózott és nehezen oldodó vagyok alig tudtam rászánni magam a búcsúzásra.A program? A lovak megtekintése, szegény Mulatt gyötrése, szövegszerkesztési gyorstanfolyam, és csevely kellemes emberekkel.Most nézem mennyi mindent összehordtam. Akkor még zárásul annyit: Köszönjük Ágimam!

Edited by Bundasb1, 2006 április 10. - 13:03.

#155 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 13:25

Pééééter! Te hõs Családapa, Teeee! :D Hát látod, nemolvastá' ölöget engemet! Tudhattad volna, akkora-hatalmas szívünk-lelkünk van, hogy abba minden ilyen csodálatos kis Család belefér. (Szerintem a lovaink is átvették a stílusirányzatot, és õk is vendégszeretõek :kir: ;) ) A nehezen oldódásról: nem vagyunk egyformák. Ki extra-nyitott (én, aroon, meg még sorolhatnám :D ), ki zárkózottabb, nehezebben felengedõ, (Te, Fecó-párom, - aki azé' már idomult hozzám a 10 év alatt jócskán:)) és ezzel nincs is a világon semmi gond. Szépen kiegészítjük egymást. Monnyuk az egyenesen következik ilyenkor, hogy mi (az ilyen dumások, mint Laci és pl. én) gátlástalanul elnyomják a csendesebbeket, de kompenzálja az egészet, hogy a magadfajták - ha keveset is beszélnek (jutnak szóhoz :guny: :D ) -, a lényeget mondják, sallang nélkül, tömören, velõsen. Hát hová lenne a világ, ha mindenki introvertált, vagy csapongó, szóf..ó lenne? Rendben van ez így, ahogy van. :) Nagyon szimpatikusak voltak a feleségeitek is, és tünemény-aranyos ez a három kislány, (kivétel nélkül, ki ezért, ki azért:)) ! Este, mikor Fecóval rólatok beszélgettünk, konstatáltuk, milyen érdekes a gyerekeitek lovakhoz vonzódása; a kicsi és a nagy élvezettel lovagolt, a középsõ meg fáradhatatlanul kefélte-símogatta a többi lovat.:) Ritka, mikor egy ilyen öt tagú családban egyaránt (legkisebbtõl a legnagyobbig) mindenki egyformán rajong a lóállatért. Mindent összevetve megállapítottuk párommal, hogy szerencsések vagyunk, hogy megismerhettünk Benneteket, és még egyszer köszönjük, hogy eljöttetek!

#156 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 6:55

Kedves Hõs Megyei Családapák! Hol tudnék karámfát szerezni olcsón? Zirc környékén. Az se baj, ha bontott. Nem kéne túl sok, csak egy kisebb karámra való.

#157 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 7:16

A Mam szerint te édes vagy! :rolleyes:

Hozzászólás megtekintése

Tuti ezek után, hogy füveztetek.

#158 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 7:19

Natos!Ha karámfa alatt bõ karvastagságú gömbfát értesz, akkor a VERGA zirci erdészeténél. Amennyire tudom, most éppen több helyen is gyérítenek. (88/593-560, 88/593-561, 88/583-590)Ha nem megy, vagy nehézkessek, akkor írjál, megpróbálunk valami egyébb módot. Péter

Edited by Bundasb1, 2006 április 11. - 7:19.

#159 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 10:52

Köszönöm. Írtam magánt.

#160 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 11:41

Naná, hogy benn vagyok a gittegyletben. Aztán meg kitudja mi lesz egy év múlva. Lehet, hogy tankönyvekbe temetem magam és szóse rólad lovaglás többet (de csak mert nem szeretem a drogokat :D ). Na jó, ilyen nem fog elõfordulni. Szóval mikor indulunk? Vagy még nem mondtátok?Csütörtöktõl tavaszi szünet, valószínû sokat fogok lovazni, talán minden nap, ha máshogy nem, meglátogatom a vitézeket, kipofátlankodom a tanyájukra (legalább mozgok egy kicsit). Most esett egy kis esõ is, a porzó földnek annyi, de most azt hiszem jól állunk. Nincs sár, olyan pont jó.Vasárnap:Fokos szól, hogy nem jöttök velem szembe (nõvéremmel) bicajjal Õsi-Ladány felé? Úgyis kell, hogy a "ping-pong" izmaitokra felszedjetek vmit. Na, jó mondom, jobb, mint a gép elõtt (és a tk-k fölött). Egy órával azután, hogy õ elindult, felültem a drótszamárra, és irány. Útközben találkoztam egy palotai ismerõssel, vitte ki az 5 lovtá szekérrel. Mióta dolgozik, nincs ideje lovaglásra.Már Õsinél járok, felhívom apát: Hol vagy? Hátt, én még csak Inotánál, mert nagyon lassan ment addig az út. Na, jó, semmi baj, akkor elindulok Nladánynak. Elérek oda, amikor csörög a telefon: beszakadt alattam a tõzeges mocsaras rész, az út is eltúnt, úgyhogy vhogy kikeveredek(csak még nem tudom hogyan) és indulok Õsinek.Szóval akkor tekerés vissza.Õsinél találkoztunk, onnan Pétnek vettük az irányt. Nem voltunk még arra lóval, tehát csak kerestük az utat. Nem találtuk, de találtunk egy naaagy nádasos rétet. Persze miért ne, elég lápos süppedõs volt. Játék jópárszor kétségbeesett, hogy most elmerülök, vagy nem. Nem lett semmi baj.A fejem fölé ért a száraz nád, és akkora tábla volt, mint egy jófajta búzatábla. ;) Nagy nehezen kiértünk az útra, és ott kiderült: nagyon jókor jöttünk, mert 5 perc és nem tudunk kimenni. LEzárt terület. Szerencsésen kivergõdtünk a bánya-tavakhoz, onnan pedig már egyenes út haza. Hát ilyen volt. Járt utat ugye... (és nincs izomlázam a tekeréstõl)Ja! Az utolsó mozzanat, amíg kisértem õket ez volt: Meredek partú árok, át kéne ugrani. Játék toporog, beleszagol. Lép, ugrik, ugrik. A túlparton egy finom nyomás az oldalára és vágta. De nem ám akármilyen!! Nincs ugra-bugra, nem száguldás! Laza, lassnú rövidvágta. Ilyen szépet még nem is láttam talán tõle. :)Az úton bicajozás közben láttam 2m-re tõlem egy nagy fácánkakast, szarkatáncot, ölyv és még vmilyen ragadozó vadászatát, vadkacsát. 5m-re gólyát. Szépek azok a tavak! :)