Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#121 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 9:10

15.-ét én is támogatom. hajrá :D

#122 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 9:16

Hahó Ébresztõ Tatabánya és környékiek! :D Mindenki jelezze akit érdekel és jönne velünk 15.-én, mert már erõssen közeledik ez a dátum, gondolom Fecnek sem ártana elõkészülni a méneslátogatás megszervezésével, a létszám is kellene a Grill-Koktél Pubban való asztalfoglaláshoz. stb, stb.

#123 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 10:49

Én már mondtam, hogy a 15-e!!Fec???Többiek?Tényleg jelezze aki jön!lovas üdvGwen

#124 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 13:45

Nnna úgy látom ketten már leszünk :guny: :gm: Fec! Két személlyel is elindul már a Dióspusztai túra? :dev:

#125 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 8. - 18:36

Sziasztok!Bocsi, csak mostanság semmire nincs idõm és még göthös is vagyok!Remélem nem leszek rosszabbul hétvégére és akkor el tudok menni veletek.Az tuti, hogy dolgoznom kell menni, tehát olyan 2-3 óra felé induljunk.Üdv: Degulo

#126 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 8. - 19:10

Nemrég hallottam a rádióban, hogy ma van a héregi lovastalálkozó.Régen 2 napos volt, vajon most is? Esetleg tudja valaki a holnapi progikat?

#127 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 9. - 1:59

Sziasztok!Most is kétnapos, vasárnap délelõtt és délután is lesz program, de pontosat nem tudok.Az biztos, hogy díjugratás lesz. A fogatok szombaton voltak.Nincs minimállétszám. Ahányan összejövünk, annyian megyünk Diósra.

#128 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 8:10

Szóval megyünk. Király. :kir:

#129 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 12. - 8:29

Na de hánykor találkozunk és hol?

#130 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 12. - 20:02

Jó kérdés!Én jobb esetben délig dolgozom. (Rosszabb esetben túlóra).Szeretnék hazaugrani kutyát levinni, jómagamat és az állatsereget megetetni.Tehát én kb 3 órára szavaznék.És nem tudom, kinek az autójába férnék be esetleg?!

#131 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 8:23

Megoldódik...Csak egy kicsit meg kellene pezsdíteni ezt a topicot, különben holnap mindenki máshol fog várni a többiekre.... :dev: Javaslom találkozási pontnak a Grill-Koktélt, ugyanis még nem foglaltam asztalt, a létszám ismeretének hiányában, :rolleyes: ugyanis annyira tülekedik itt mindenki, hogy nem gyõztem összaszámolni. :guny: Tehát mielõtt elindulunk Dióspusztára, még intéznünk kell helyet a vacsihoz. :) Szóval letisztázva: Szombat október 15. 15:00 óra Tata, Grill-Koktél pub parkolója.Ellenvetések? Egyetértés esetén ne csak bólogassatok a képernyõ elõtt, hanem ragadjatok billentyûzetet és csapjatok a betûk közé. :D

#132 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 13:11

Csáó részemrõl oké a dolog!Pampalini, te hogy jössz Tatára?Tömegközlekedés rejtelmei vagy autó?Csak, mivel annyian vagyunk, hogy lehet hogy buszt kéne foglalni a Diós pusztai kiránduláshoz!! :D Szóval akkor holnap talizunk.Én viszek fényképeket nagy lovas múltamról és a lovakrúl!!! :kir: Szóval esetleg gondolhatjátok ti is hozhatnátok néhány fotót!!!!lovas üdvGwenui.: Altair merre kószálsz???Csavargó,Polqap ti nem csatlakoztok és a többiek????Gyertek, ha ráértek, bár ugyanúgy díjjazom a családias hangulatot is!!!! :dev:

#133 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 13:30

Autóval jövök, három szabad hely van a gépen :) (economy változat is lehetséges, négy szabad hellyel :D )

#134 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 15:30

Gwen-nel fej vagy írás alapon eldöntjük ki lesz vezetõ beosztású. 14.30 körõl felvesszük Degulot a STOP cukrázda mellõl, 15.00 Grill parkoló, 15.15 Diós. Pampalíni, te Bp. felõl jössz? Pályán, vagy a 100-ason?

#135 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 16:02

Pályán, de ha kell jöhetek a 100-on is...Ettõl a perctõl kezdve hétfõig csak mobilon lehet engem elérni, ugyanis a munkaidõm leteltével kivonulok a fórum hatósugarából. :) Tudomásom szerint Gwen tudja a számom és én is az övét. Nem lesz kommunikációs gond remélem. :D

#136 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 21:34

Fec!Köszi a látogatást!Szóval 14.30-ra elkészülök, ha ideértetek légyszi csörgessetek meg és már futok is (a negyedikrõl).Akkor holnap!Már alig várom!!!

#137 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 16. - 17:42

Sziasztok kis csapat!Tök jól éreztem tegnap magam, remélem ahogy megbeszéltük majd ismételünk!!! :dev: Fec!Köszi az idegenvezetést a ménesben, nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással! :kir: A Kimondottról és lovas talin készült képeket emailben várom!!!(Ez a többiekre is vonatkozik, mert nekem csak Ubulról sikerült képet készíteni.Hihihi)UbulUbul2Pampalini!Az a zongorajáték a végén... hát nagyon tetszett!!!Ezt eddig miért titkoltad??? :dev: Degulo!Köszi a nõi társaságot, nélküled elvesztem volna a srácok között!!! :D lovas üdv :kocc: Gwen

#138 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 9:23

Nem titkolom, csak kevés helyen van zongora, vagy nem hagynak játszani... :)

#139 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 14:51

Este szorgos leszek és a képekkel kezdem..Gwen micsoda szolgáltatásról beszélsz? Be lettél fogva ménesrendezésre. Elárulom, így beszéltük le: ha segítenek bevezetni a ménest, jöjjenek csak!! Deguló, szerinted is félrebeszél ez a jány? Pedig nem õ volt lázas!* Pampalini , a számodra leglényegesebb kimaradt. Van egy Pampalíni nevû kétéves, pej méncsikó, egyik kedvencem. Meg akartam mutatni, de a bõség zavara.. Jól fut, és majdan remek hobbyló lesz belõle ezt már bõven mutatja. (Ha sikerül letölteni a videót, ezüst mez fekete félholddal és a sapka is ezüst.)*Regisztrálni kell és utánna nézhetõ az adatbázis. Nem kérnek különös dolgot, 2perc.

Edited by Fec, 2005 október 17. - 15:13.

#140 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 15:55

Sziasztok!Sajnálom, hogy nem tudtam találkozni veletek :( de más programom volt.Legközelebb igazán elmehetnénk lovagolni is Tata környékén:)Ági

#141 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 20:34

Szia Csavargó!Hát hiányoltuk is a többi itteni lovast, de majd legközelebb!Én benne vagyok egy közös lovaglásban(meg szerintem a többiek is), csak lovakat kéne szerezni ehhez, mivel a legtöbbünknek nincs saját lova, vagy ha van, mint Pampalíninek, nem itt a közelben.Van erre esetleg ötleted, hogy hogy lehetne ezt megoldani, mert mi biztos benne lennénk!!!! :dev: Fec!Ne szerénykedj!Akkor is jó volt az idegenvezetés!!!!!! :kir: A képeket meg várom a gwendolin22@citromail.hu emailre vagy pedig tedd fel a képtar.hu ra és ott add meg a felhasználó neved és onnan majd leszedem!!!Degulo!Az utóbbi rád is vonatkozik!!! :D na pusszGwen

Edited by gwendolin, 2005 október 17. - 20:34.

#142 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 22:56

No itt van az egymásrartalálás.

#143 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 9:44

Szia Fec!Köszi a képet! :ang: De csak ennyi képet csináltál, amennyit a képtáron látok?A Kimondottról nincs több kép?("egész alakos"??)Azért ezt a párat is kösziGwenDegu!!!Hol rejtegeted a képeket??pussz

#144 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 11:35

No végre meglódult egy kicsit ez a topic is :yeah: Ma reggel megkörmöltem az egyik lovam, :) Készülök erõsen a csigolyasérülésem utáni regenerálódós lovaglásra :guny: Egy-két hét mulva lovasvendéget is tudok fogadni, úgyhogy készüljetek!

#145 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 11:50

Benne Vagyok!Már csak a lószag miatt is elugranék hozzád + a lovaidhoz! :dev: Láttad a Kimondottról készült képet, amit Fec rakott fel??Hát nem gyönyörû ez a kanca????? :ang: Kár hogy még nem nyertük meg az ötöst!!!! :( Amúgy én is örülök, hogy kezd elindulni vérgre ez a topic.(Most irigykednek a többiek,hogy nem voltak ott szombaton!! :D , majd legközelebb jönnek!!)na pusszGwenui.: és még mindig várom a képeket

#146 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 11:53

CSak irigykedjenek :guny: Láttam a képet kimondottról és tetszik. A lottóötöst megnyerjük csak idõ kérdése... :D

#147 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 17:08

Nos halljátok én errõl a sztoriról alaposan lemaradtam :rolleyes: Nem tudom mi van a gépemmel, hol frissít, hol nem, így inkább nem is lestem a fórumot, mert csak idegelt, hogy egyszer frss infokat látok másszor meg 3 héttel ezelõttieket.. :mad: Sajnálom hogy kimaradtam az ügybõl, de nyugtatom magam avval, hogy pénteken Bábolnán a ménesudvarban jártam tötö Zsó és egy ismerõsöm jóvoltából (még a kiscsikóknál és Ölbõn is voltam), vasárnap meg Kisbéren a díjugratáson a magaméból :kir: Ezt már csak ez a szomfati dolog fejelte volna meg mégjobban, de hát ami késik nem múlik :kocc:

Edited by Altair, 2005 október 18. - 17:12.

#148 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 19:24

Na tessék, mi meg ezekrõl maradtunk le!Azért tényleg nagyon jól sikerült a szombati napunk!Köszi a képeket Fec!Nagyon ari 1-2 köztük.Az én "lovagomat" hogy hívják? Képeket soha nem raktam még fel képtárba. Bár biztos nem bonyolult, de idõm nem lesz rá mostanság, az tuti.Andi, szerintem ugorj be egy üres cd-vel a boltba és cserélünk. (Vagy ha másnak is kell esetleg-1 nappal elõtte szóljatok azért!).Nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól emlékszem kb 160 képrõl van szó!Üdv mindenkinek!Degulo

#149 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 8:04

Oké Degu! Akkor beugrom(hopp) :D !!!Valamikor,még nem tudom mikor lesz rá idõm.És viszek cd-t is!160 kép,hát az nem semmi, hogy a túróban csináltál annyit 2 óra alatt??? :confused: :gm: Na mindegy,a lényeg hogy csináltál :dev: most megyek dógómralovas üdvGwen

#150 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 8:47

Kukkantsatok be a kalandozós topicba!!!

#151 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 9:11

Belekukkantottam, de sajnos most nem fogok ráérni!Nektek jó szórakozást!Apassionatara ki jönne? Nem tudom mit tegyek.IBUSZ irodában érdeklõdtem tegnap, eléggé fogynak a jegyek!

#152 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 9:30

Engem is érdekel, csak még nem döntöttem megnézem-e és ha igen mikor.

Edited by Pampalini, 2005 október 25. - 9:31.

#153 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 10:49

Sajna ez a hétvége nekem is igen telített! :( De majd legközelebb. Majd mindenképpen számolj be a történtekrõl!ASmúgy gondolom lóval mész, ugyi??? :dev: És melyik drágáddal??De legközelebb is szólj mindenképpenpusszGwen

#154 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 15:47

Valószínûleg az idõsebbikkel a Csinossal, de az is lehet, hogy a Leilát nyüstölöm majd. Kicsit határozatlan vagyok mostanában... :guny: :D

#155 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 11:36

Te, határozatlan???? :hu: :dev: Nekem így elsõ látásra nam igazán tûntél annak! :D Küldesz róluk vagy teszel fel róluk végre képeket???Mármint Csinosról és Leiláról!!!Már nagyon kíváncsi vagyok :gm:

#156 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 13:16

énisénisénis!!!!!!!!!!!!!!mindenki képeket, csak nekem szar a net, ugyhogy egyévbe egyszer frissül :rolleyes:

#157 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 14:23

Amúgy tényleg ennyire fogynak a jegyek a Decemberi ló-showra?? :confused: Még a végén kifutok a gondolkodási idõbõl!!!! :mad:

#158 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 20:19

Én is ettõl félek!

#159 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:04

Pampalini!Hogy sikerült a piknik?Születtek képek?És még mindig várom a képeket a lovaidról!!!! :gm:

Edited by gwendolin, 2005 november 2. - 14:04.

#160 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:51

Köszönöm jól sikerült, jót lovagoltunk ettünk-ittunk, hazajöttünk. :) Készültek képek, de nem általam, így a felkerülésük mástól függ, de már folyamatban van. Valószínûleg a kalandozós topicban lesz elérhetõ egy linkken keresztül.Majd lesz beszámoló is, megkérem Palominot írjon egy nem részrehajlót :D