Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Vas megyeiek ide!

• Please log in to reply
5373 válasz a témához

#121 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 5. - 23:46

Gyerekeeeeek!Hát az injekciós algopirin senkinek nincsen a házi "lópatikájában"??? Posted Image Egy negyed korty és egész napra oké vagy! Posted Image Fog nem fáj!

#122 Guest_Tigerwonder_*

Guest_Tigerwonder_*
  • Guests

Közzétéve 2005 február 6. - 8:58

Azt hiszem egy Fog-"technikás" embernek nem kell tanácsot adnunk, hisz minden áron egy saját készítésüt akar a szájában tudni! a kétkezi munkáját! De ennek ellenére sajnálunk mert nem egy lélekröppentõ dolog ez a fogfájás!Nekem szerencsém van mert nem fáj a fogam! Se magának csak úgy de fõleg mások babérjaira! Ellentétben sokakkal akik az enyémre pislognak. De sebaj, túlélem ezt is, mert nem az szenved akit gyûlölnek, hanem aki gyûlöl! nane Te is olvass a sorok között!!! Vagy kérdezd meg Bölényt. Vele már tisztáztuk , hogy én miért Piliscsabáról ismerem. Posted Image Posted Image

#123 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 6. - 12:47

Hihi!Bocs, de alkavartam a magánüzit.Én ISDN-en megyek kifelé, nem mikrón. Szombathely környékén a w-nets kft (tel: 333-435) szolgáltat.Miért ragaszkodsz a globonethez?Ha lehet adsl-ed, bárkinél elõfizethetsz.üdvmac kukac mfi pont hu

#124 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 6. - 12:48

Tigrincs!Most érkezik a Saf papa, a héten elugrunk. Ha nem lesz qva nagy hó és hideg.Járhatóak az utak arra?

#125 Guest_Tigerwonder_*

Guest_Tigerwonder_*
  • Guests

Közzétéve 2005 február 6. - 13:12

Az autópályákat állandóan sózzák, tehát bármikor elérhetõ vagyok! Finom kölni Kölschöt behûtsek-e vajon? Vagy csak a szilvát szilvával?Jó lesz ha jöttök én most megint nem mozdulok itthonról amíg az új Jeepem meg nem lesz.

#126 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 6. - 13:15

Na és én ilyen bulikból is kimaradok... :rolleyes: :(

#127 Guest_Tigerwonder_*

Guest_Tigerwonder_*
  • Guests

Közzétéve 2005 február 6. - 13:27

Lívia!Ha van útleveled, akkor jöhetsz! Neked nem kell Vísum! Na meg Pityut is hozd magaddal. De mindent csak vékonyan!!!

#128 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 6. - 21:16

:D Útlevelem még csak van, de hogy lesz Pityu vékony?! Áruld el a titkot, már kisérletezem vele egy ideje! :D

#129 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 10:07

Úthenger? Posted Image

#130 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 10:24

Attól lapos lesz és széles, nem vékony! Posted Image

#131 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 10:43

:D Viszont úgy könnyû szállítani... Összetekerem, és a hónom alá csapom. Posted Image

#132 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 8. - 20:46

A vékony nem a vastag ellentéte? Tiger azt mondta olvassunk a sorok között.

#133 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 8. - 21:44

Jé!!! megjöttél?hol voltál ezidáig?Vagy talán csak úgy suttyomban olvasod a topikot?

#134 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 8. - 23:10

Csendben szenvedtem.Aztán ma meguntam és otthagytam a bölcsfogam a dokinál.A jövõ héten talán már lovagolni is tudok pampamm.

#135 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 9. - 12:29

Tiger! Posted Image

#136 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 9. - 22:43

Most síratom a bölcsfogadat....Lehet hogy megalkudok a ronda szürke kancára.

#137 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 10. - 12:59

idézet:
Eredeti szerzõ: nane: Tiger! Posted Image [/QUOTE]Meglepõ hogy nem minden tigris emberevõ? ;)

#138 Marlboro Man

Marlboro Man

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 556 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 10. - 14:48

Ezt a szinházat, a Nemzetibe nem látni ilyen elõadást. Profi a rendezõ!! :D

#139 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 10. - 19:36

idézet:
Eredeti szerzõ: Marlboro Man: Ezt a szinházat, a Nemzetibe nem látni ilyen elõadást. Profi a rendezõ!! :D [/QUOTE]Ez lassan az egész fórumról elmondható.. ;)

#140 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 19:19

Mi van!Mindenki szinházba ment?

#141 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 21:41

Miért engeditek meg,hogy holmi nagyokosok leköpködjenek benneteket?Ebben a mûfajban is így szereti egymást mindenki?ÉLJEN A HÁBORÚ!!!!

#142 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 21:59

Én nem tudok hozzászólni nem ismerem az alaptörténetet próbálom megfejteni a virágnyelven írottakat.Azt viszont már látom hogy a szólásszabadság itt nem érvényes.Meg fikázni nem is itt kellene arra van külön topic!!!!!!!! Háború ?Bölény barátom mi az a körkarámkurzus megírod vagy nem?

#143 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 22:05

Ólvastad az emailt?A körkarám kurzus olyan suttyogás féle alapmozdulatok cselekedete.Az elsõ lépés a lóvá váláshoz.

#144 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 22:38

Írtam neked emilt.Ha lóvá lehet válni akkor viszem a lyányomat, õt úgyis csak az érdekli az életben hogy mikor alakul végre lóvá.Nincs otthon webcamerád akkor tudnálak nézni miközben írsz?Uraljuk a vasi régiót mi ketten...

#145 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 23:05

FB! Szerintem MM hozzászólását félreértetted, ez egy régebbi téma, mint mióta te itt vagy a fórumon. Akinek szólt, biztos értette.

#146 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 23:08

Most már én is kíváncsi vagyok mi ez a nagy titok. Xirén légyszi oszd meg velem is ha nem gond, ha nem publikus,akkor magánban.Köszi

#147 Guest_Shirkan_*

Guest_Shirkan_*
  • Guests

Közzétéve 2005 február 12. - 11:25

nane!Megmagyarázom, ez egyszerü! Valaki kell a mi szinházunkba bohócnak is! Valaki jelentkezett akit nem kértünk fel erre. (lakatos a szakmája ki is törölték mert azt hitték hogy én vagyok!)Aztán valaki aki lekésett az infóról, hogy a kenyéradójával már rég nincs félreértés és mond nemdohányzó létemre elszívtuk a békepipát megpróbált jó házõrzö módjára minket megcsaholni!Szerintem nem igazán mérgesen, és a farkát is csóválva!!!: Posted Image Ez a kis csahos valaki, volt ám nálam lovat nézni. Ez a valaki fikázott elötte is, ezt a valakit vendégként kezeltem Wiener Neustadtban is mi több, Õ is "barátként" fogadott a Red Horse Ranchon ahol éppen õrizte a lakókocsit, ez a valaki és hasonszõrüje, szemtõl szemben tagadta hogy fikázott volna, ez a valaki hazament és fikázik újra. Ennek ellenére (mert alapjába véve nem is ismerejük egymást) én az Õ megnyílvánulásait nem érzem bántónak, hisz nem az én alkalmazottam Õ is csak a falkával ugat, de azt se tudja miért.De lehet hogy "csak" jópofizni akart a maga módján mert hallotta hogy egy jó embert keresünk a Ranchra. Xiren "indián vérrel" ( Amigót idézve az indián topikból -sajnos- :- "Ami falunkat négy indián család örvendezteti nap mint nap.Kézmûvességel foglalkoznak magasfokon,pl:technõ vájás,seprû készités,sbt,azt hiszem Orshos a vezeték nevük. " )az ereiben, megmondja nekünk gagyiknak, Debrecenbõl, a frankót. Hát ezt a világot éljük kedves nane! Kezdem visszasírni azt az idõt amikor nem ide tartozók, csak engedéllyel jöhettek be a nyugati megyékbe.Olvass Lovasnemzetet, Suttogót

#148 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 11:38

A kutyát azé' tartják, hogy ugasson. Sokat izgulni nem kell a dolgokon, a magyar vér csak dolgozik, tenni semmit sem lehet ellene.Úgyhogy nyugi, próbáljunk meg olyan összhangot keresni/találni, ahol mindenki elmondhatja a magáét, és mindenki úgy érti, ahogy kell. Ha valaki ugatós kedvében van, hadd legyen, nem kell minden szirszarra megsértõdni, és mögöttes dolgokat keresni, lehet, hogy csak a holdra vicsorog. Posted Image

#149 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 12:07

William BlakeA tigrisTigris! Tigris! éjszakánkErdejében sárga láng,Mely örök kéz szabta rádRettentõ szimetriád?Milyen katlan, mily egekMélyén gyúlt ki a szemed?Szárnyra mily harc hõse kelt,Aki e tûzhöz nyúlni mert?Milyen váll és mily müvészFonta szíved izmait? ÉsMikor elsõt vert szived,Milyen kar s láb bírt veled?Milyen põröly? mily vasak?Mily kohóban forrt agyad?Mily üllõre mily marokTörte gyilkos terrorod?S amikor befejezett,Mosolygott rád a mestered?Te voltál, amire várt?Aki a Bárányt, az csinált?Tigris! Tigris! éjszakánkErdejében sárga láng,Mely örök kéz szabta rádRettentõ szimetriád?(Szabó Lõrinc fordítása)

#150 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 12:15

Ha valaki konkrétan egyvalakinak akar üzenni,akkor ne álltalánosítson.Fõleg úgy,hogy én is bennevagyok egy körbe és magamra veszem a beszólást.Ha meg nem úgy értette akkor legalább válaszoljon ne csak nyálasszájúként üzengessen.Szeretem ha valaki õszintén a pofámba mondja a bajait.

#151 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 12:32

FH! Nem kötözködésbõl, csak a félreértések elkerülése végett: ne általánosítsál, kire gondolsz?

#152 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 12:53

Nem Rád.Ezt a témát lezártnak tekintem.Nane!!Behalt a freemail oldal ,így csak késõbb tudok magánt írni.

#153 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 13:10

idézet:
Eredeti szerzõ: fehér bölény: Behalt a freemail oldal [/QUOTE]Éljen! Legalább már tudom hogy nem az én készülékemmel van baj hogy nem mûködött.

#154 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 21:16

Nekem nem lehet bajom a tigrisekkel amíg nem ismerem õket közelebbrõl, engem nem bántottak nem mondhatomhogy gyûlölöm õket.Én is lezártnak tekintem a témát.Más.Az egyik lovam nem tud/akar letolatni a lószállítóról és csak úgy tudjuk leszedni ha kibontjuk a válaszfalat. Itt sok suttogó van nem tudjátok mit csináljak vele?Rossz élménye nem lehet a szállítás miatt bár nem is nagyon cipeljük sehova.

#155 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 22:57

A válaszfalat ne bontsd le, egy hosszú kötelet vezess a két elsõ, és két hátsó lába között hátra, és a feljárón állva húzd meg annyira a kötelet hogy a lónak a feje közelítsen a szügyéhez (szóval be kell hajtania a nyakát kicsit), és tartsd úgy. Ne rángasd! Ha ki akarja egyenesíteni a nyakát, akkor ahhoz hátra kell lépnie. Ha hátra lépett, ne húzd egybõl, hanem jutalmazd azzal, hogy a kötelet ugyan úgy tartod, vagyis ki tudja nyújtani a nyakát. A következõ lépésig várj egy negyed percet, majd kezd újra. Arra figyelj hogy inkább kérj meg valakit hogy álljon a lejáró oldalához terelgetni a lovat, nehogy mellé lépjen.

#156 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 23:49

És többször egymás után gyakorlatozzak vele vagy inkább minden nap egy keveset amíg nem megy? Mindenesetre köszönöm a hozzászólást kíváncsi leszek bejön-e ilyen megoldást eddig még senki nem mondott.Más tipp már volt de annak harc lett a vége.Vagy lehet hogy hamar feladtam.köszi,köszi Posted Image

#157 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 13. - 13:40

idézet:
Eredeti szerzõ: nane: Vagy lehet hogy hamar feladtam. [/QUOTE]Lehet, ez sokak hibája, hogy mikor már reagálna a ló, addigra feladják. Várd ki! Egyszer úgyis ki akarja majd nyújtani a nyakát! De akkor se lazíts teljessen, nehogy visszaugorjon! Viszont ha belekezdesz, akkor ne hagyd abba amíg legalább 1-szer, 2-szer le nem jön szépen.Tatáron Tóth Lajos is így csinálta, nekem is többször segített már ez a módszer.

#158 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 13. - 14:10

A tigris-téma lezárásául, azoknak akik esetleg még nem értenék, mirõl van szó:VasTag (azóta Mia, Tiger, Shirkan...) fórumtagot /aki "civilben" Sárffy Tamással azonos/ 2003-ban kizártuk mert megszegte a fórumos együttélés szabályait, a véglegesen kizárt tag új nicken történõ visszaregisztrálása pedig automatikusan kizárási ok. De ettõl Sárffy Tamással mint appaloosa-tenyésztõvel illetve Natural Horsemanship trainerrel semmi bajunk; a közte és a többi weszkós közötti ellentétekhez semmi közünk. Jó lenne végre az õ személyes nyûgjeit hanyagolni a topikban, nem létezik hogy egész Vas megyében ne legyen más érdekes megbeszélnivaló Posted Image Üdv:Õz (moderátor)

#159 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 13. - 17:08

Ez a beszéd!

#160 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 14. - 20:35

Õz nem ismeri a helyi viszonyokat.Látom Bölény jelentkeztél a kurzusra,lehet hogy én is megyek.Te viszel lovat?