Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zalaiak

• Please log in to reply
2209 válasz a témához

#121 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 14. - 13:44

Ha még egy kicsit visszaolvastál volna rájöttél volna hogy az idösebbik Egyed Laciról van szó és Én olyanoktol hallottam hogy igy hivják akik legalább 10 éve ismerik.A másik meg nem akartam hogy rosszul legyél a mondatomtol de ugyancsak visszaolvasva láttad volna hogy ezt miért mondtam és azt is hogy elnézést kértem érte.Legközelebb mielött hozzászolnál valamihez légyszives olvass végig mindent ,jó?Köszike.

#122 Barb

Barb

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 89 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 14. - 14:09

Szia Pende!Eléggé tré az idõ... annyira nem, mint a Nagyvilágban (= Bp.) ;), de vasárnap óta fuj a szél, és hordja a havat... nem, nem a postás... de talán, ha nagyon dolgozni akarsz, megbeszélhetnéd az idõjárás felelõssel, hogy tegyen rendet, mert ez nem állapot!Szia Dukelady!Mesztegnyõ Marcalitól délre van, 80 km Zegerszegtõl, már leginkább Somogyországban :)Képzeljétek! Egy hete megszületett a barátnõméknél Szentlászlón a második csikó! Az "én" lovamé :kir: Már köszönt nekem telefonba, de most hétvégén élõben is megismerkedünk! Alig várom!Üdv:Barb

#123 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 14. - 18:24

Ha még egy kicsit visszaolvastál volna  rájöttél volna hogy az idösebbik Egyed Laciról van szó és Én olyanoktol hallottam hogy igy hivják akik legalább 10 éve ismerik.A másik meg nem akartam hogy rosszul legyél a mondatomtol de ugyancsak visszaolvasva láttad volna hogy ezt miért mondtam és azt is hogy elnézést kértem érte.Legközelebb mielött hozzászolnál valamihez légyszives olvass végig mindent ,jó?Köszike.

Hozzászólás megtekintése

Kérlek.Visszaolvastam.Ezért volt a szmájli.Visszaolvastam,de a mondattól még mindig rosszul vagyok,tök mindegy,ki mondja.Így jó? ;)

#124 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 14. - 19:49

Jó igen!Köszönöm.Felejtsük el ezt a mondatot nem venném a szivemre ha miattam lennél ennyire rosszul :) Pende hová tüntél?Régen szoltál hozzá a dolgokhoz........Látod már feltünik a hiányod :ang:

#125 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 14. - 23:11

Itthon ülök Büdöspöstön, és olvasgatom, hogy civakodtok! (élõben még élvezném is!) Vasárnap megyek vissza, talán hétfõtõl tudunk melózni.

#126 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 15. - 7:10

Jó igen!Köszönöm.Felejtsük el ezt a mondatot nem venném a szivemre ha miattam lennél ennyire rosszul :) Pende hová tüntél?Régen szoltál hozzá a dolgokhoz........Látod már feltünik a hiányod :ang:

Hozzászólás megtekintése

Posted Image (píszt mutatót szmájlit akartam ide,de sehol nem találtam)Nekem Pende cseppet sem hiányzik. :P ;) Posted Image

#127 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 15. - 18:47

Te mindig ilyen rosszmájú vagy vagy ez csak ide szól? :dev:

#128 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 15. - 20:39

Nekem Pende cseppet sem hiányzik.

Hozzászólás megtekintése

Nekem nagyon hiányzol, imádom a chillys babot! :gm:

#129 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 7:22

Mindig rosszmájú vagyok. :gm: De Pendét imádom,csak errõl õ tud egyedül. Posted Image

#130 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 7:33

Foltos nem? :D

#131 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 8:05

Nem.Úgyhogy pszt,nehogy megtudja. :D

#132 Twoblueeyes

Twoblueeyes

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 8:53

Na Ti aztán szép mákvirágok vagytok! :) Az elöbb amikor az alsó karámba kivittem a lovakat, zalában voltam, de ezek után lehet hogy csak a felsö karámot használom, mert az meg vasi területen van!Mert ugye ez a Zala-i topok kezd elszerelmesedni!Ezt én meg nem engedhetem meg magamnak! :D Two

#133 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 9:00

Ezt az asszony tudja? :)

#134 Twoblueeyes

Twoblueeyes

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 10:36

:dev: :huh: :huh: :dev: Azt tudja ! :kocc: De Te nem tudtad eddig! :dev:Panni :yeah:

Edited by Twoblueeyes, 2006 március 16. - 11:02.

#135 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 11:16

Hát köszi Pende nekem nem is válaszoltál :nem: pedigirtam hogy hol vagy már mert már hiányzol :)

#136 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 11:34

Bocsi vissza néztem és láttam hogy mit irtál.Hát szép te ezen élvezkedsz hogy mi civakodunk.Pedig nem is annyira.De azért nekem tényleg nem válaszoltál.......... :(

#137 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 12:22

Válaszoltam, még ha csak röviden is, de Te még nem sütöttél krumplis pogit!Hétfõn már megint Zalában leszek, de akkor meg nem leszek netközelben. Akkor csak mobilon vagyok elérhetõ, az adataimnál ott van.

#138 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 14:06

Jó hogy megint zalában leszel.Mondjuk nálunk már megint esik a hó.Én mondtam hogy sütök pogit ha megmondod hova vigyem.Egyábként probáltam megnézni a számodat de tök hülye vagyok hozzá valószinüleg mert nem találtam.

#139 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 14:11

Mégse vagyok olyan hülye megtaláltam!!!

#140 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 14:33

Hát köszi Pende nekem nem is válaszoltál :nem: pedigirtam hogy hol vagy már mert már hiányzol :)

Hozzászólás megtekintése

Pende,mitõl van neked ekkora sikered itt? :D

#141 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 15:12

Attól hogy aranyos és közvetlen és minden témához hozzá tud szóllni :guny:

#142 dukelady

dukelady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 18:29

Hozzászólás megtekintése

meg lekes, meg határozott, meg minden!egy ideig... :gm:

#143 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 23:58

Hozzászólás megtekintése

meg lekes, meg határozott, meg minden!egy ideig... :gm:

Hozzászólás megtekintése

...és be van szarva a madárinfulenziától! :D

#144 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 0:02

Hozzászólás megtekintése

:cool: Kerettye Iskola ucca asszem 11-es szám. Látod Csillike, máris féltékeny vagy! :kir:

#145 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 20. - 10:16

Sehol senki?Képzeljétek megellet a kanca amin lovagoltam és akkora volt a csiko hogy benn fulladt.Annyira gyönyörü volt.Majdnem a kanca is ott maradt de hálaisten már jobban van.De vidámabb témárol:kijött a jóidõ.Mindenki lóra!!!!

#146 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 21. - 8:08

Sehol senki?Képzeljétek megellet a kanca amin lovagoltam és akkora volt a csiko hogy benn fulladt.Annyira gyönyörü volt.Majdnem a kanca is ott maradt de hálaisten már jobban van.De vidámabb témárol:kijött a jóidõ.Mindenki lóra!!!!

Hozzászólás megtekintése

Jobbulást a kancádnak, remélem a tejjel sem lesz gondja.Honnan jött ki a jóidõ? :D

#147 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 21. - 8:47

Sándorból, Józsefbõl, Benedekbõl...vagy a zsákból... :rolleyes:

#148 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 21. - 9:29

Sándorból, Józsefbõl, Benedekbõl...vagy a zsákból... :rolleyes:

Hozzászólás megtekintése

Ezek mind melegek voltak eddig? :confused:

#149 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 21. - 10:05

Akkor az az egy, aki mostantól nem b*** naaaagyon egyedül érezheti magát... :(

#150 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 22. - 8:04

Majd elszórakoztatja magát! :guny:

#151 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 23. - 11:41

:hupp: Köszi az együttérzést nem lett gondja a tejjel.Tegnap voltam itt Szepetken a tanyán ami az Egyed Lacié és levoltam döbbenve 5 ló legalább térdig érö iszapban járt.Miknd oda akart jönni hozzám 4 oda is jött de 1 aki kisebb volt meg se tudott mozdulni.Ezt meg kellett osztanom valakivel negyion kiakadtram.Mondjátok meg minek az ilyennek ló????Nme tudom megérteni hogy lehet igy bánni egy állattal is?! :confused:

#152 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 24. - 10:47

:hupp: Köszi az együttérzést nem lett gondja a tejjel.Tegnap voltam itt Szepetken a tanyán ami az Egyed Lacié és levoltam döbbenve 5 ló legalább térdig érö iszapban járt.Miknd oda akart jönni hozzám 4 oda is jött de 1 aki kisebb volt meg se tudott mozdulni.Ezt meg kellett osztanom valakivel negyion kiakadtram.Mondjátok meg minek az ilyennek ló????Nme tudom megérteni hogy lehet igy bánni egy állattal is?! :confused:

Hozzászólás megtekintése

Önmagában az, hogy iszapban állnak szerintem nem gond. Jobb nekik iszapban kint, mint benn a ganéban. Sajnos sokfelé most csak iszap van. :(

#153 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 24. - 19:34

Én értem meg tudom hogy jobb nekik kinn,de tényleg nem sár volt mint máshol hanem iszap.Nem tudod elképzelni mennyire durva volt.Tényleg nemtudott megmozdulni a ló.Utánna azt hiszem csak ugy tudták kiszedni hogy bántottak arra inkább nem voltam kiváncsi hogy hogyan.Méz:nem lipicai volt hanem arab.

#154 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 25. - 12:00

Méz:Én nemtudom hogyan kell magánüzenetet irni ugyhogy ide irok.Nagyon sajnálom a barátod lovát.Remélem a kanca ott is rendben van legalább.Nem tudom miért történik ilyen,de sajnos nemtudunk mit tenni ellene akármennyire is szeretnénk.

#155 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 25. - 14:02

Utánna azt hiszem csak ugy tudták kiszedni hogy bántottak arra inkább nem voltam kiváncsi hogy hogyan.

Hozzászólás megtekintése

Ezzel a hozzáállással nem sokat segítettél a lovon, azért, mert te nem láttad, lehet, hogy szenvedett. Talán, ha odamentél volna segíteni kevesebbel megúszta volna, nem az az állatszeretet, ha nem nézed, hogy kinlódik.Mindenki nevénél van egy PÜ gomb (privát üzenet), ha arra nyomsz már mindent látsz.

#156 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 25. - 17:31

Méz:Én nemtudom hogyan kell magánüzenetet irni ugyhogy ide irok.Nagyon sajnálom a barátod lovát.Remélem a kanca ott is rendben van legalább.Nem tudom miért történik ilyen,de sajnos nemtudunk mit tenni ellene akármennyire is szeretnénk.

Hozzászólás megtekintése

Simán a "válasz" feliratra is kattinthatsz. Azt ott találod a Neked küldött privát üzi alatt. De semmi baj. ;) A kanca köszöni, rendben van. :)

#157 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 27. - 9:10

Tudod Pende nem csak sajnálgattam a lovat hanem probáltam rajt segitteni.de mikor beléptem a karámba egy picit csak már én is allig tudtam mozdulni és mivel éppen babát várok nem igazán mertem megkockáztatni hogy esetleg elsülyedjek vagy valamekyik ló fellökjön.De azért kösz hogy ilyen aranyosan hozzászoltál a dolgokhoz anélkül hogy tudtál volna valamit a "háttérröl".Méz:örülök hogy jol van a kanca.

#158 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 27. - 16:27

Tudod Pende nem csak sajnálgattam a lovat hanem probáltam rajt segitteni.de mikor beléptem a karámba egy picit csak már én is allig tudtam mozdulni és mivel éppen babát várok nem igazán mertem megkockáztatni hogy esetleg elsülyedjek vagy valamekyik ló fellökjön.De azért kösz hogy ilyen aranyosan hozzászoltál a dolgokhoz anélkül hogy tudtál volna valamit a "háttérröl".

Hozzászólás megtekintése

Ne vedd bántásnak, nem annak szántam. :eek: Talán a jelenléted is segített volna, nem bántják olyan durván, ha ott vagy.

#159 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 31. - 20:16

Remélem nem sértettelek meg annyira, hogy már hozzám sem szólsz! :kocc:

#160 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 14:16

Azért azt nem kapod meg ilyen könnyen hogy hozzád se szoljak.Nem bántottál meg annyira.Egyébként is miért veszekednénk.Lezártuk a témát és kész.Inkább mesélj valamit.Ezen aképen ami itt van rolad azon a te lovad van?Ennyire szereti a vizet?Irigyellek hogy már te igy tudhatsz lovagolni....