Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szabolcsi és Szabolcs környéki lovardák

• Please log in to reply
5472 válasz a témához

#121 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 16. - 21:40

Hát sajnos ez a péntek most pont nem jó buliba megyünk ilyen családi szir-szar ott lesz mindenki jövõ héten valamikor a még a szünet elõtt?

#122 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 16. - 22:02

Akármikor...amikor neked jó, mert én suli után azonnal megyek...szentem kisétálunk majd, nem zargatom apumékat a fuvarozgatásunkal....ugyse lakunk messze....

#123 vali99

vali99

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 79 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 17. - 13:42

Szerintem azért nem kellene igy letolni az emberkéket értve magam alatta,hisz nem is ismersz,és igy nem nagyon szokás leamortizálni az embert.Aszem nem csak én vagyok az 1etlen aki osztotta a negatív élményét,na de mindeggy,úgy látszik, csak engem lehet letolni.Na mindegy megértõ vagyok.Nincs lovam.De szeretnék,az uncsiméknak van egy Furi nevü lova nagy kedvencem,rajta szoktam lovagolgatni.És mint mondtam a fõsulin lovaglok,ott pedig Elektrán,és Pityun lovagolok.

#124 vali99

vali99

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 79 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 17. - 13:49

Ja egyébként a topikot nem minõsítettem le ha visszanézed amiket írtam.Egyébként nem haragszom.Ugyhogy nem kellene leminõsiteni engem sem.Lovagoltam nagycserkeszen,nyírtelken,és most a fõsulin nyíregyen.És a kedvenc lovam a fõsulin Emili.Amelyken lovagolni is szoktam,az pedig Elektra.Sziasztok

#125 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 17. - 15:51

Hol laktok kisbambee a Kertvárosba?

#126 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 18:02

A suli mellett...a könyök utcán, cukrászda stb....Végülis egész hamar odaérünk ha sétálunk....merthát mi szeretünk sétálni... Posted Image

#127 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 18:59

Én oda jártam általános iskolába és mi is ott lakunk a környéken

#128 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 19:49

Merre felé laktok? milyen utcán? majd megleslek valamikor a buszon, vagy madj mászkálok a környéken...mondjuk msot fogunk lemenni megsétáltatni a kutyámat...a játszótérre tuti kimegyünk...de ezt csak úgy megsugtam.... Posted Image

#129 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 19:52

Vali99!Bocsánat, kicsit felhúztak és sajnos eléggé megviselt..bocsánatNem ismersz ott egy Livia nevü lányt? Van két lova, és asszem Attila oktatja, ugratni tanul most, nemsokára leteszi(amikor nemrég beszéltem vele akkor igy állt) a rajtengedély vizsgát...Voltam már nála, és lovagoltam egyszer a lován(amelyiken akkro lovagolni lehetett merta másik még nem volt belovagolva...)...

#130 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:14

kár hogy nem tudtam elmenni mert nagymamám most 60 éves ezért van nálunk vagy 100 vendég amúgy a Munkás utca 66 szám alatt lakom még nyárig aztán sajnos elköltözünk

#131 vali99

vali99

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 79 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 10:32

Nem tudom ki lehet az a Lívia,és nme haragszom,könnyen megbocsájto ember vagyok.Attila jó fej gyerek,ha valamit be kell szerezni lovagláshoz õ néha megpróbál segíteni,hogy olcsóbban jussak hozzá.Persze nem mindig.Jó szakember.

#132 vali99

vali99

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 79 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 13:52

Megint itt vagyok.Kisbambee milyen kutyád van?Nekem egy skót juhász,és egy tacskó.Másik nagy kedvenceim a kutyák, a lovak után.Imádom öket.A skót juhászt meg is lehet nézni.A házi kedvenceknél/skót juhász.Az elsõ oldalon vannak róla a képek,ha valakit érdekelne.Olyan aranyos kutya,meg bohókás.Csak ennyit akartam még.Sziasztok

#133 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 17:01

Nekem egy németjuhászom van...egy kicsit érdekes kutyus, mert az apuja hosszúszõrü(asszem óangol németjuhász vagy micsoda) németjuhász, anyuja fajtatiszta...Rexikémnek meg félhosszú,dúrva, és egy-két helyen kócos szõre van....viszont nagyon aranyos, és kedves mindenkivel, egy igazi Posted Image ...(uncsimtól "örököltem"(végülis rámhagyta mert családi okok miatt el kellett hagynia..nemtudta magával vinni) és õ volt vele rendõrkutya kiképzésen, csak nem szerepelt jól mert nem támadta meg az embereket...Viszont mondjuk ha rám támadna vlki azt simán megharapná Posted Image Végre lassan közeleg a tavaszi szünet és végre megint mehetek Milordomhoz...és ujra használhatom a kantáromat...fogok majd csinálni egy csomó képet...a tájról is...dehát tudjátok, nem adhatja vissza a fénykép az igazi látványt...azt látni kell élõben....de majd megpróbálok szép képeket csinálni :D Posted Image [ Március 21, 2005, 16:05: Az üzenetet átszerkesztette: kisbambee ]

#134 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 17:55

Dejó neked kisbambee nekem nem lesz idõm a szünetbe lovagolni menni mert nem leszek itthon irigyellek

#135 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 20:36

Majd lovagolok helyetted is, és csak neked, csak tavaszi szünetben fogok csinálni egy csomó képet!!!!!! :D Húsvétkor én is elutazok, de vasárnap amilyen gyorsan csak tudok hazajövök.... és onnantól jöhetnek kemény terepek! Meg persze el kéne kezdeni komolyan dolgozni az állatkával, mert egy lightos terep végére hullamódban kerül haza....pedig még csak nem is ügettünk, nemhogy vágtázni!!!!Bár lehet hogy az enyhe saracskában való mászkálás fárasztotta le...de nemtudom....lehet hogy egyszerüen csak nincs kondija...pedig nyáron még volt... Posted Image :D Nembaj....Nyáron elkezdek vele ugrattni...me' "ez" valamikor ugrott is, és nem is rosszúl... Posted Image Posted Image

#136 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 20:55

Oh köszönöm szépen nagyon rendes vagy

#137 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 21:05

redface.gif h jaj....most elpirultam.... [ Március 21, 2005, 20:06: Az üzenetet átszerkesztette: kisbambee ]

#138 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 22. - 22:18

Halihó szabolcsiak!Hova tünt mindenki?Holnap lesz az utolsó nap...végre...és csütörtökön ha törik ha szakad meglátogatom kedvenckémet....Már hiányzik....és a kantár meg ott "szaglik" a szobámban....átható bõrszag van...sajnos a lószag még nem ragadt meg benne....de majd nemsokára...

#139 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 19:51

Olvastam hogy kiszabdult egykanca a csikójával tegnapelõtt valamelyik környéki istállóból és elütötte egy Opel a csikót...Olyan kósza pletykákat hallottam hogy a fedelesbõl szabadult el a két ló....Akárhonnan is, én sajnáltam azt a csikót.... [ Március 31, 2005, 19:51: Az üzenetet átszerkesztette: kisbambee ]

#140 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 11:00

Hello!Kiderült már kinek a csikója volt? Láttam az újságban a képet, hogy ott fekszik szegény az úton... Szomorú.Én is várok híreket, beszámolókat! Hogy mennek a nagyvérûek? Mi újság a szomszédban?Nálunk nemsokára születik kiscsikó Posted Image

#141 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 15:20

idézet:
Eredeti szerzõ: Lótuszvirág: Hogy mennek a nagyvérûek? [/QUOTE]Hûha... új fogalom Posted Image Mi az a nagyvérûek???

#142 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 15:28

Végre van újra Szabolcsi fórum :D

#143 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 15:29

Hát Bambee és Vedith két hátasa! :D

#144 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 15:30

Onnan nem szabadult el semmi tudtommal

#145 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 21:23

Hidjétek el...amikor megláttam a képet lepergett elõttem a a tanyán fellelhetõ( és körülötte élõ, általám ismert) lovak kinézete(nemutolsósorban a kötõféke) és nem volt ismerõs a csikó....Barátnõm nemmessze lakik a fedelestõl és aztmondta hogy ott hagyták nyitva a kaput, kiszabadult a kanca és csikója, megijedtek és 2 kilóméterre a városhatárától elütötték a csikót.... Komolyan még arra is gondoltam hogy Lótuszvirágtól szabadult ki a két ló...de gondoltam hogy onnan nincs olyan ló aki ki tudna szabadulni...valahogy nekem stabilnak tûnik a védelmi rendszer...Meg aztán gondoltam hogy nem lehet tõletek, mert nemrég vittétek el a csikókat Létavértesre....Ha nem a fedelesbõl szabadult ki akkor bocsánat.... sokat gondolkodtam hogy leirjam e..mert nemtudom hogy ez egy pletyka e vagy igaz....mindegy...A nagyvérüek jól vannak....bár Lájszlóelvtárs emberundorban szenved...(de csak akit nem ismer meg...engem megismert...miután üldöztem egy 3 percig...meg szólongattam ) merthogy nemrégiben a fõnök "nagytudásu" fiacskája, aki mellesleg pesten lakik, ugy gondolta hogy õ lovagol egy kicsit...és mivel NEM TUD JÓL LOVAGOLNI ugydöntött hogy õ bizony pálcával fogja lovagolni Lacit...nemtudom mi történt ott (komolyan félek minden naptól hogy milyen állapotban találom a lovakat, egyszerüen nem merek máshová elmenni hétvégén, mert féltem õket hogy bajuk esik) de Brigi ( a lánya, a fõnök unokája...kicsit nagyképû és kicsit nagyonelkényesztetett leányzó...de lassan kezdem terelgetni a "jó" oldal felé...sokat tanul, és tudja a hibáit, mostmár...és halgat rám...tanulni akar tõlem..és büszke is vagyok rá) szerint nagyon megverte...merthogy bevitte a sarokba, ugyanis Lacinak az a szokása hogy ha nincs olyan befojása a lovasnak(magyarul nem tudja irányitani, nem elég határozott) akár van az oldalában pálca, akár nem kiviszi az embert a pálya sarkába (a "bûvös sarok" :D ), ezt mindenkivel eljátsza....vele is...csakhogy Robinál( a neve a pasinak) az a baj hogy agyonhajszolja a lovakat, és nemtudja hogy mit csinál...nemtudja hol van az a bizonyos határ amikortól már abba kell hagyni a munkát...Laci ezt a sarokkal szokta jelezni...(láttam már hogy egy teljes délelõttig hajszolta folyamatosan ügetésben, vágtában, nem 1 ember, több lovagolni nem túdó ember akik a baráti voltak...és persze Évi már lovagolta aznap reggel...de nem számitott)Nos ebben az esetben bizony nagyon keményen megverte a pálcával...(láttam már hogy pálcáz idegesen..és hidjétek el a legvadabb állatkínzó filmben nem látni ilyet!!!! :mad: )Nemcsoda ha a ló elveszti a bizalmát az emberek felé...Mikor másnap odamentem hozzá a legelõn, 3 percig üldöztem(séltáltam utána, hívtam beszéltem hozzá hátha megismer) mire felismert és mire megbizott bennem egy kicsit...de minden gyorsabb mozdulatnál megijedt...Aztán kitalálta aznap hogy õ kipróbálja Milordot( annak ellenére hogy én már lelovagoltam...dehát tudjátok a fõnök fiának mindent lehet :mad: )Nos Lacival kezdte, lefárasztotta ( röhögtem rajta nagyon sokat mert abszolute nem tud bánni a lovakkal...viszont megkérdezte tõlem hogy mit lehet vele kezdeni és felvilágosítottam László használatáról) valamelyest megértette de nem bánt Lacival máshogy...Nevettem, de belül sirtam és legszivesebben letéptem volna a lórol és agyonverem a PÁLCÁMMAL...mivel volt oly kedves és az én pálcámmal verte el Lacit...amiért cserébe eltüntettem a pálcámat a szeme elõl....Milordról a véleménye: "lusta dög, olyan mint az anyja..." "egy kis elkényeztetett *****" "lassú, miért nem tud gyorsabban ügetni" "nem is kényelmes, ettõl Laci kényelmesebb" "miért ugrik be vágtába miután adok neki ügetésben csizmát hogy ügessen gyorsabban?!"( mire én..ilyen az ügetése...álleesõsarcotfogósarcotmardosósmiley...)De annyit elértem (mmivel gondoltam csak halgat rám, hiszen már múlt nyár óta lovagolom Milit, és jól ismerem) hogy ne pálcával lovagolja, mert azzal csak felhúzza a lovat és akkor nem lesz egyszerü lecsillapítani...egyszerüen megijed a pálcától, és mérges lesz ha használja valaki... Aztán nem birtam tovább és leléptem...ugyis jöttek vendégek, meg ugyis kiment a két "csodalovas" terepre...vagyis egyik tanya melletti úton el másikon be...(5 perc hosszú terep, de Brigitta terepre akart menni)Holnap megyünk ki...remélem csapunk egy nagy lelkiterepet, felfedezzük a környék mégegy szé helyét...régóta el akarom vinni Vedithet a régi Fácántelepre Posted Image ...Jó hétvégét mindenkinek amúgy, meg jó lovazást ha valaki készül lovagolni... :D (ha esetleg roszúl írtam bocsánat, este már nem megy olyan jól a gépelés...)

#146 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 21:29

Kis további kiegészítés a beszámolóhoz:Robi mondta hogy õ nem tud lovagolni (" ez a l annyit tud mint én: semmit. Õ nem tud rendesen menni a lovas alatt, én meg nemtudok rendesen lovagolni" (késõbb megjegyeztem neki hogy csak a tapasztalatlan és határozatlan lovasokat viszi ki a sarokba Laci...és ezt csakis neki szántam (nem másra értettem Vedith,Ancsa!!!)A balesetrõl pedig csak annyit, hogy az egyik legjobb barátnõm télleg nemmessze lakik a fedelestõl (és tudjátok gyorsan terjed a hír) hallotta és õ biztosra tudja hogy igy volt...de én nem akarom õt rosszfényben feltüntetni, meg nem akarok nektek se rosszat mondani....

#147 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 2. - 13:24

A fedelesbe csikó sincs nem hogy elszökjön onnanDe viszont a fedeles után van egy terület ahol szintén vannak lovak lehet hogy onnan szabadult el egy ló.

#148 zorro94

zorro94

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 73 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 2. - 15:45

Alovak Zombori bokorbol léptek le.

#149 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 2. - 15:50

Kiderült honnan szökött el a két ló...Van itt egy Hapsi, akinek van egy(2 volt ugyebár) lova...nos a baleset éjszakáján berugott (ami elég gyakori nála) fogattal ment talán, nemtudom... és elszabadultak a lovak...vagyis nemtudom hogy történhetett a dolog....de mindig is részeges volt a bácsi... Bocsánat a "kósza pletykáért", mondtam hoyg nem biztos....sajnos sok ember tud kombinálni...és persze én meg nemtudtam konkrétumot...de nem mentegetõzök...felesleges...Voltunk ma kint...lovaztunk...mielõtt felnyergeltem volna Milordot, pont akkor jött egy muksó és futószárazó és jó terep lovat keresett.... Fõnököt felhivta, ajánlotta neki Milordot...én meg röhögtem...merthogy Milord még a felszálást se hagyja a lovasnak...nemhogy még kezdõket engedjen a hátára...terepen meg ijedezõs....van vele egy-két probléma...Szal pont nem felel meg...Beszámoló nemsokára jön... [ Április 05, 2005, 17:13: Az üzenetet átszerkesztette: kisbambee ]

#150 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 2. - 15:56

Gondolom sajnálni fogod ha eladják Milordot én is sajnálnám ha eladnák a kedvenc lovam.

#151 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 2. - 15:58

Még egy kérdés: Akkor most felszámolják a Biharit vagy mi?

#152 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 2. - 16:18

Nem! istenments!Csak eladó az összes ló...nagy az állomány... és hát valahogy el is kell magát tartania...És mit ne mondjak..van ott egy-két ló amit elsõ látásra is megvennék....gyönyörüek...és Milord testvérei... komolyan ajánlom mindenkinek!!! két jószánéku kis állat...de végtelenül türelmesek, és kedvesek.... majd teszek fel róluk képet...

#153 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 2. - 17:08

Zorro94!Hát téged is látni errefelé? Mi újság? Mesélj majd valamit!

#154 zorro94

zorro94

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 73 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 3. - 13:00

Hello Lótusz ! REMEKÜL VAGYOK hétfõn délután meglátogtnálak ha ráérsz?

#155 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 3. - 15:28

Szia! Aha, ráérek hétfõn. Fél hétig van suli, akár hazafelé be is ugorhatok érted. van mesélnivalóm Posted Image bár már bizti tudod, amilyen pletykásak az emberek Posted Image

#156 zorro94

zorro94

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 73 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 3. - 21:05

nem tudok semmit gyere itthon leszek

#157 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 5. - 14:16

Kisbambee!Konkrétan milyen összegeket takar az, hogy "drágák a lovak"? És összesen hány lovat takar az, hogy "az összes ló eladó"?

#158 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 5. - 15:40

idézet:
Eredeti szerzõ: kisbambee: ... a törzskanca szó például azt takarja hogy a kancát nem lehet befedezni...nem fogja semmilyen mén.... Pedig elég jó pedigréje van.. :confused: [/QUOTE]Kisbambee!Szerintem nem lenne baj, ha pontosabban fogalmaznál. Erre téved egy csikó, elolvassa amit írtál, s még a végén elhiszi...

#159 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 5. - 15:48

Amúgy a pedigréjétõl még simán lehet meddõ. Simán lehet az is hogy tényleg törzskanca is volt valaha, volt X csikója; és csak késõbb lett meddõ.Akárhogy is, tenyészkancának eladni ilyen lovat... Posted Image

#160 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 5. - 17:04

Bocsánat...nem az enyémek a lovak, én csak gondozom õket néha...amikor megkapom a feladatot hogy ápoljam le vagy lovagoljak rajtuk...Összesen 17 eladó ló van...de az újságokban, és neten is hirdetik a lovakat...