Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Fejér megye

• Please log in to reply
1941 válasz a témához

#121 Fövenyi

Fövenyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 19:46

Lámpás! Nem akartam rádkényszeríteni a vallomást, de amikor beszéltünk róla, akkor is úgy tettél, mintha ez bûn lenne. Innen csak Landgraf-t tudom ismételni.Lóvasbolt témában az Anivet-t gondolom ismeritek Bp-n a Gvadányi utcáról nyíló valami ntom milyen utcáckában. Múlt héten voltam ott és jóóóóó bevásároltam.

#122 Fövenyi

Fövenyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 19:54

Javaslat:Körvonalazzunk meg egy záros határidejû meeting-t. ki mire gondol?(Azért az jó dolog, hogy legtöbben a személyes találkozás felé konvergálunk, nem pedig ilyen monitorfüggõ netrajongók vagytok -unk.

#123 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 22:12

Jövõ hét szombat, 19.00 Isolabella pizzéria?

#124 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 9:38

Szia Lámpás!Köszönöm a fáradozásod lovasbolt ügyben.Kettõt sikerült meglátogatnom gyümölcs és palotai u.Sajnos vásárolni nem sikerült de a gyümölcsben 1órát beszélgetni igen.Ott egész jó az árukészlet és nyitottak western dolgokra.A szakmai felkészültség igen jó, profi lovas kezében van a bolt.Aznap ment a boltos az ujj laptopjáért, én beszéltem nekik a PACI-rol amit már tõled is hallottak.Hamarosan térj be hozzájuk mert valószinûleg segítségre lesz szükségük.Köszi mégegyszer szia üdv minden Fehér megyeinek Kazi!UI:nagyon vagány pisztolytáskáik vannak!!!

#125 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 11:43

Tegnap jártam Csákváron, az ottani Agrár Rt. valóban felszámolja a lovas ágazatot.Már 6 db Nóniuszt és hintókat, járatókocsikat eladták.Van ott még két vemhes kanca, 3 nagyon csikó és egy 2 éves (nagy reménységû mén).Nekem úgy tûnt, hogy a területet -amely szerintem jól megépített és beépített- kiadnák, most éppen marhákat tesznek a boxokba.Ma is beugrok, mert még maradtak lovas szerszámok és talán nyeregek.A Jani barátom vett w. ill ausztrál nyerget nagyon jó áron.Ha valakit érdekel, telefonszámot tudok mondani.

#126 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 11:53

idézet:
Jövõ hét szombat, 19.00 Isolabella pizzéria? [/QUOTE]Tehát február 26-a Posted Image , nekünk este szinte mindig jó!

#127 Marlboro Man

Marlboro Man

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 556 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 16:39

Ott leszek!! Posted Image

#128 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 17:30

Hali! Én is Fejér megye!(Velence)Volt már valaki a gárdonyi loviban????????Ha igen kíváncsi lennék a véleményre hogy mit látott?És hogy mit gondol róla?

#129 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 13:35

Sajnos csak ma esett le a tantusz, általában este mindig jó, de 26-án este már eligérkeztünk.Tegyük már át péntekre, vagy 1 héttel késõbb?

#130 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 20:17

Sziasztok! Szeretnék tõletek segítséget kérni minél gyorsabban ha lehet!!!Szeretnék minél több állatvédõ címet megtudni ha lehet Fejér-m. bõl!Mint ahogy már az elõbb említett gárdonyi lovardáról van szó!Az valami elképesztõ ami ott történik!Én is dolgoztam ott kint 1évig,de csak az állatok miatt tettem!Megpróbáltam minél többet segíteni rajtuk,de ez még mindíg nem elég...!És azért tettem fel azt a kérdés,hogy minél több embert összefogjak ebben az ügyben!ELÕRE IS KÖSZI!!! [ Február 18, 2005, 19:37: Az üzenetet átszerkesztette: Jhonny Tivio ]

#131 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 21:42

NAAAA!!!Senki nem akar segíteni a pacikon?!! :confused:

#132 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 20:07

Mondd mi a baj velük, és hogy tudnánk segíteni? Amúgy én nem vagyok egy lószeretõ ember, szívesebben látnám õket kolbászban. :D Najó, ez nem is így van, de kérnék részleteket! Emberek! Akkor a jövõ heti találka legyen inkább vasárnap? Jobb is lenne, mert akkor nincs akkora tömeg a vendéglátóipari egységekben, mint pénteken, szombaton. Kéne helyet foglalni azért, szedjük össze, hogy hozzávetõlegesen hányan lennénk!

#133 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 21:34

Ha tényleg érdekel a dolog,akkor szívesen írok neked emilt magánba!De semmi hátsó szándék...ugyi???? Posted Image [ Február 19, 2005, 20:35: Az üzenetet átszerkesztette: Jhonny Tivio ]

#134 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 22:09

Cav, buktad. Már nem tudod kimagyarázni, hogy te valójában egy lógyûlölõ vagy, és tudjuk hogy már Mirage-t is felfaltad. tongue.gif :D

#135 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 23:53

Ok, írj, kíváncsi vagyok rá, még sose jártam Gárdonyban lovazási céllal, nem is tudom hol van ott lovarda. Ha tényleg szar a helyzet, akkor lehet tenni értük, de sajnos itt nálunk nincs olyan mint az RSPCA, vagy usában az Animal Police, akik rendõri jogkörrel rendelkezõ állatvédõk, szakértõk, és nem csak akkor tudnak közbelépni, ha konkrétan haldoklanak a lovak. Xiren, most már be kell vallanom, vágóhidat, és húsfeldolgozót üzemeltetek! :D Mirage sajnos a promóció áldozata lett, a prominens vendégek belõle fognak falatozni. Egy picit mindig kivágunk belõle, mert levágni nincs szívem. :D Najó, abbahagyom, ez viccnek is rossz...

#136 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 0:22

OK!!!Csak elöször küld el nekem a pontos emil címed,és akkor tok neked képeket küldeni arról hogy mi ott a helyzet!1 egész kis kém actiont nyomtunk le hogy meglegyenek a képek...mert azok magukért beszélnek az tuti!!!Csak azért nem tok itt írni neked mert még midíg kûzdök A feladattal,hogyan rakjunk fel képet???Amúgy láttam azt a topikot ahol ez volt a téma,el is olvastam de így sem megy!!!Ja és nem vok béna,még mielõtt vki meggyanusítana...De nyugi ha tényleg titkos nem mondom el senkinek már mint a címed! Posted Image Posted Image [ Február 19, 2005, 23:23: Az üzenetet átszerkesztette: Jhonny Tivio ]

#137 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 22:24

Küldtem levelet. Posted Image

#138 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 21. - 11:41

idézet:
Emberek! Akkor a jövõ heti találka legyen inkább vasárnap? Jobb is lenne, mert akkor nincs akkora tömeg a vendéglátóipari egységekben, mint pénteken, szombaton. Kéne helyet foglalni azért, szedjük össze, hogy hozzávetõlegesen hányan lennénk! [/QUOTE]Hát egy Posted Image vagy, köszönöm.Az új idõpont, most hétvégén vasárnap.Jelentkezés:Lámpás+fia+vendég ( még nem fórumos :confused: )

#139 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 21. - 13:05

Köszi Cav!Megkaptam,és amint tok válaszolok is neked,csak még meg kell csinálnom az Outlookot,mert nem igazán szeret most engem és visszadobja a felhasználómat amiért naon dühös vagyok mert már 1 hete ezzel szórakozik!KÖSZI A BIZALMADAT,ha jó lesz ígérem 1bõl írok!!! Posted Image Posted Image Posted Image :D Posted Image

#140 Marlboro Man

Marlboro Man

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 556 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 21. - 13:09

Lámás!! Én megyek.

#141 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 21. - 17:19

Akkor eddig:CavalierMalboro ManLámpásDeniVendég...tessék, tessék többre több....

#142 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 11:58

Hali!Cav!Meggyógyítottam az Outlookot,és küldtem neked levelet! :D

#143 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 15:41

Sziasztok !Ostoba vagyok mint egy tök ez nyilvánvaló, de akkor em tudom, hogy most pénteken vagy vasárnap lesz ez a találkozó az Isolabellában. Pedig végiglovastam, bár tán nem elég figyelmesen. Szombaton párom 30. születésnapját ünnepeljük a lovarda Vendégházában, így ez kizárt, de péntek illetve vasárnap esti összejövetelre ott a helyem !Nem igaz, megvan, vasárnap Posted Image Posted Image Posted Image . Akkor eddig rossz helyen kerestem :-( !!!Ott leszek, Lámpás felírhatsz engem is. Vihetek még lelkes érdeklõdõket? Hátha egyik-másik lovasom eljönne...P.

#144 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 16:20

Lehet,hogy engem is elengednek vasárnap este. :D [ Február 22, 2005, 15:24: Az üzenetet átszerkesztette: Falovacska ]

#145 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 22:31

idézet:
Fövenyi:Javaslat:Körvonalazzunk meg egy záros határidejû meeting-t. ki mire gondol? [/QUOTE]
idézet:
Cavalier:Emberek! Akkor a jövõ heti találka legyen inkább vasárnap [/QUOTE]A szerepem (önként vállalt), hogy a résztvevõket felírjam.Egyébként írtam magánt a listán elõfordultaknak, eddig ketten jelezték hogy sajnos nem jó az idõpont.Hagyomány teremtõ céllal szervezõdik, ha jól sikerül Posted Image

#146 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 22:34

Akkor eddig:CavalierMalboro ManLámpásDeniVendégPetya és társaságaCav. figyeled a létszámot és valami asztalt akkor rendezel?

#147 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 22:42

Figyelem, és akkor, ha már kb. fix lesz, akkor rendezek. Csütörtökre-péntekre kéne a végleges létszám, hogy elõre le tudjuk foglalni, remélem senki nem csapott még le rá, vasárnap nem nagyon szoktak lenni. Nemdohányzó részlegben lesz, ok? Posted Image

#148 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 9:32

idézet:
Falovacska:Lehet,hogy engem is elengednek vasárnap este. [/QUOTE]Említsd meg légyszíves, hogy nagyrészt úriemberek társaságába leszel...A késõ tavaszi velencei túra fontos láncszeme nem hiányozhat.

#149 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 11:27

HI Lámpás!Jöjjünk össze, már csak azért is hogy ne legyünk szerte széjjel. Támogatom a felvetést. Sajnos csak 50%-ra tudom igérni a vasárnapi megjelenést, irtam magánban. Nagyon üdvös lenne ha idõnként élõben is lehetne az eszmét cserélgetni (hátha úgy ragályosabb). Sajnos most, hogy én is szeretnék menni talán az esemény jelentõsége súlyosan devalválódik, fénye halványul, ennek ellenére megpróbálom szabaddá tenni magam vasárnap estére.Üdv RM.

#150 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 22:28

Említsd meg légyszíves, hogy nagyrészt úriemberek társaságába leszel...Lámpás: Úrinõk is lesznek? :D [ Február 23, 2005, 21:29: Az üzenetet átszerkesztette: Falovacska ]

#151 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 9:26

Hát, túl sok hölgy jelentkezõ nincs, de szerintem a jelenlkezetteket egy cseppet sem zavarja ha lesz. ( szerintem ne zavarjon téged sem)

#152 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 14:31

Akkor minden OK. Vasárnap este ott leszek én is, de én 20.00 óra után érkezem. Addig szóljatok a pincérnek lsz.,h legyen behûtve sör! Posted Image

#153 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 13:49

Akkor eddig! ....., ha jól emlékszem gyülekezés 19 órakor:CavalierMalboro ManLámpásDeniVendégPetya és társaságaRM (50%)Falovacska (20 órától) .....kezdésnek nem rossz a létszám Posted Image

#154 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 18:07

Naszóval, holnap (vasárnap) 19.00 órától hely lefoglalva, Sárközy néven. Gyertek szépen. Posted Image

#155 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 23:36

Még én is mennék!Cav!Holnap biztos hogy odaérek hozzád ahogy megdomáltuk!Majd még akkor felhívlak olyan fél 6 körül!Okés!!!Üdv mindenkinek! Posted Image :D

#156 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 0:04

nem tudom, igazán hová tartozom, mert kom-eszt megyei vagyok, de kb 10 perc és átérek hozzátok.Szóval félig ide tartozom, talánegyenlõre még nincs szalonképes lovam, nagyon nyers még, de ha vértesbe vágytok szóljatok

#157 Fövenyi

Fövenyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 15:49

Segítséééég! 26.-án 19-kor, nekem még sehol a make-up-om.Halo én senkit nem ismerek, jöjjön már valaki lószagúan.

#158 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 18:51

Fövenyi: Szorongass egy zablát a kezedben, arról fölismerünk! ;)

#159 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 11:06

Szia MINDENKI!!!Remélem kialudtátok magatokat!Mert én igen Posted Image !Falovacska:meg ahogy tegnap is mondtam a nevemmel kapcsolatban,tudom ám hogy Johnny és nem Jhonny,csak az egyéni fíling!De itt legalább így mindenki láthatja!Én nagyon jól éreztem magam és nagyon örülök hogy sikerül hirtelen ennyi Fejér-megyei lovasembert megismernem! :D És remélem ez ilyen hagyomány teremtõ dolog meret,az nagyon jó lenneHa az is maradna! :cool: Lámpás:Arról a lovastúráról(ami hamarabb lesz)meg légyszi tegyél fel miden fontos tudnivalót ami kell,mert érdekelne.És akkor úgy tervezgetem magamat a közekjövõben!Köszönöm!!! ;) MM:annak a Pampi mérkõzésnek meg még lesz visszavágója?!Ugye?Mert akkor nagyon összeszedem magam Posted Image mert az kataztrófa volt amit mûveltem!Csak az nyugtat hogy tod biztos a fáradtság,meg ilyenek! :rolleyes: De azééé jó volt! :D Posted Image ÜDV MINDENKINEK [ Február 28, 2005, 10:52: Az üzenetet átszerkesztette: Jhonny Tivio ]

#160 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 11:11

Én azt hiszem nagyon jóra sikeredett ez a találka. Posted Image Valahogy teljesen felnõttesen viselkedett mindenki. :D ( ...örülök, hogy elfogadtátok miszerint a legjobb lovas én vagyok, és a legszebb lovam is nekem van... ;) ) A PETYÁNAK NINCS BOCSÁNAT ! :( remélem majd folyt köv..........