Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zsámbék és környéke szekció

• Please log in to reply
1302 válasz a témához

#121 Irokéz

Irokéz

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 20:29

Ott voltam szombaton, bár nem voltam tul sokat a büfében. Aztán mentem Sellövel és a többiekkel Anyácsapusztára és Tinnyérev Posted Image

#122 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 20:38

Ebben az esetben én vagyok a buta/feledékeny ...

#123 Irokéz

Irokéz

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 20:39

Te voltál velünk Anyácsán' és Tinnyén? Vagy hazamentél eéöbb? nem igazán tudom ki vagy...v Posted Image

#124 Irokéz

Irokéz

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 20:45

EÉÖBB= ELÖBB V Posted Image

#125 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 20:53

Nem voltam! Akkor indultam haza amikor ti Anyácsára ... [url="http://"http://kep.tar.hu/hsac/midsize/pic1992549.jpg"]Ez vagyok én, Õzzel és Ramirez barátunkkal[/url] Posted Image ui: én meg rád nem amlékszem, úgyhogy akkor "kvittek vagyunk" :D

#126 Irokéz

Irokéz

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 20:55

Õzt és Ramirezt felismerem de téged nem :( mondjuk kb 5 percet voltam össz-vissz a büfében, ugyhogy nem csoda...v Posted Image

#127 Irokéz

Irokéz

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 21:49

.

#128 Irokéz

Irokéz

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 22:35

Sellõ merre vagy? nekem lassan mennem kellene, holnap korán kelek :mad: siesssss!!!! vero Posted Image

#129 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 22:53

idézet:
Eredeti szerzõ: Irokéz:Sellõ merre vagy? nekem lassan mennem kellene, holnap korán kelek :mad: siesssss!!!! [/QUOTE]Itt vagyok no itt vagyok!! ;) Kérdésedre én is válaszolnék:A kirándulás nyitott, természetesen mindekit szívesen látunk. De addig nem ártana egy kicsit ráedzeni, mert 2-3 óra a tervezett idõ! Posted Image (legalább egy ok, amiért az otthoniak könnyebben kiengednek a loviba Posted Image )

#130 Irokéz

Irokéz

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 22:55

NA VÉÉÉGREEEÉN MEG MOST KÜLDTEM SMS-T Posted Image NA MIND1AKKOR MAJD MEGFÜZÖM ANYUT. ÉS MEGYEK EDZENI Posted Image ) VERO Posted Image

#131 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 23:00

Nem szoktam elveszni, csak mint tudod, kicsi Sellõ altatása elég kiszámíthatatlan.Szülõi meggyõzést pedig indítsd be! ;) Most küldök magánüzit is.

#132 Irokéz

Irokéz

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 23:07

Hát kicsi Sellõ azért remélem már mélyen alszik, mert holnap megy ,,munkába" ;) Anyu remélem elenged... Legalábbis el szokott... Bár ez nem jelent semmit... Lassan megyek aludni. Holap már Telkiben leszek. Csak egy honap mulva tudok megint netezni :mad: Legalább a lovi közel van... :cool: Üdvözlöm: Zsuzskát, Õzt, Mikit és Ramirezt is!Jó éjt, 1 7 mulva jövök Posted Image vero Posted Image

#133 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 23:14

Irokéz: vérciki, én sem emlékszem rád redface.gif Ram: biztosan nem tudsz ellógni?...

#134 Irokéz

Irokéz

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 13. - 23:21

mély nyomot hagytam bennetek... ehehe :D tudod, én voltam a Sellövel, és Kissellövel, veletek mentem Anyácsára... ui.: Sellö felhivta figyelmem az elirásra, amit mellesleg én is észrevettem... Szal 1 honap mulva leszek csak... Sziasztok!!! Vero Posted Image

#135 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 14. - 0:13

idézet:
Eredeti szerzõ: Sac:ÉN RÁÉREK ÉS JÖNNÉK!De nem tudom, hogy saját lóval meg tudom-e már oldani! :( Szóval meg kéne tudakolnod Sellõ, hogy mennyibe is kerülne, ha ott bérelnénk lovat erre a 2-3 órára. Légyszíves!Vagy ilyen rövid túra esetén érvényes az 1500 Ft/óra? Tehát esõnap: április 5, részemrõl oké![/QUOTE]2-3 órás túrára az óradíj érvényes, de hétvégén mégegyszer rákérdezek az illetékesektõl.Amúgy 1.450 Ft ha jól tudom. :D Jaj Sac! bocsi, de nem értettelek pontosan! Neked csak az esõnap lenne jó, vagy a márc.29 is???Akkor eddig márc 29-re:MikiÕzKutyus (és a párja??)Sac???Sarolta???Surdus???Sellõ

#136 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 14. - 11:39

Na álljon meg a (nász)menet! Irokéz lenne Surda gazdija??? Ugye nem, mert ha jól emlékszem akkor õt Eszternek hívják :confused: Ez tiszta ciki, hogy nem emlékszünk rá, nem Õz??Sellõ, nekem úgy néz ki, hogy bármelyik idõpont megfelel, sõt mi több Pampalinit is érdekli a túra!!! Posted Image Fontos kérdés: Hány bérló van??Üdv mindenkinek, Sac [ Március 14, 2003, 10:40: Az üzenetet átszerkesztette: Sac ]

#137 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 14. - 12:25

Jézusom, mit tudtok itten kavarni!! Eszter, Surda gazdája, a rövid hajú lány volt. Irokéz, aki Verus, õ Sellõ szomszédja, akirõl mesélte, hogy õket is a loviba szoktatta, kecske-káposzta alapon. Õ volt az, aki velünk jött Anyácsára meg Tinnyére. Én emlékszem mindenre. :cool: Ja, a túrán engem is érdekelne egy bérlovacska, ha nem jön közbe semmi, és van annyi.

#138 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 14. - 13:19

[QUOTE]Eredeti szerzõ: Sac:[QBsõt mi több Pampalinit is érdekli a túra!!! Posted Image Igzad van! Mit iszol? Posted Image

#139 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 14. - 13:20

Hát,igazából nem azért,mert irigylem,de jó nagy kavart csináltál a lovam nevével!!!Miért ezen a néven jelentkeztél be?Én is itt vagyok,és elég zavaró lesz igy ez a névazonosság,hogy Irokéz az én lovam,de Te vagy itt Irokéz néven!Hát,érdekes!saroltaU.I. én sejtem,hogy Te ki vagy!

#140 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 14. - 16:41

idézet:
Eredeti szerzõ: Pampalini: Igzad van! Mit iszol? Posted Image [/QUOTE]Ennek örülök Posted Image A korai idõpontra és a havazásra való tekintettel egy meleg teát kérnék Posted Image (miért van az az érzésem, hogy ezt is Menches koma írta?, talán az "igzad" miatt tongue.gif )

#141 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 15. - 0:29

Kedves Sellõ! Úgy néz ki, hogy csak én megyek, de ez még korántsem bizti. Mivel a barátom(kísérõm) nem szeret korán kellni, ezért kicsi a valószínûsége, meg Õ még csak kezdetleges szinten van, bár A lovamon már fent marad a maga kis 'lassú' iramában de csak ismert terepen boldogul vele( remélem ez nem lessz így sokáig), de nem hinném, hogy idegen lóval boldogulna.Kedves Sarolta! Neked csak druck a (ha jól tudom) hétfõi vizsgádhoz! Posted Image [ Március 14, 2003, 23:32: Az üzenetet átszerkesztette: Kutyus ]

#142 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 16. - 16:15

Kutyus!Nagyon aranyos vagy!Tényleg hétfõn van a vizsga!Már be cagyok kicsit sz**va,de remélem,meglesz!Köszönöm a figyelmességed!sarolta

#143 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 16. - 18:19

Sellõ!Voltatok tegnap Battán Sellõvel? Hogy' ment?kíváncsi_Õz

#144 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 16. - 18:32

Válaszolok Sellõ helyett addig,amig õ nincs itt.Ott voltunk Battán Sellõ,sellõ,Irokéz,sarolta is :D sellõ nagyon jól ment,az egyik számban a hibátlan pálya után még összevetésben is ment.elsõ versenynek csodás volt!Van róla videó is,majd ha bedigitalizáljuk,akkor felteszi valaki ide (mert én biztos nem Posted Image )mi is mentünk Irokézzel,nekem ez volt az elsõ versenyem...kizártak :( de nem bántam,nagyon jól éreztem magamigy is!Csak hát Irokéz egy kicsit megtréfált Posted Image de nagyon jó volt Battán,csak volt egy kis izgalom,mert Sellõ eltépte a kikötõszárat,és elrohant a szántásba.Szegény Sellõ(gazda) nagyon megijedt,szinte halálra vált,de végül Sellõ (ló) visszajött,miután megkergetett egy kutyát Posted Image Szóval csodás volt a tegnapi napunk!!! Posted Image Posted Image Sellõ,Te mit gondolsz errõl? ;) sarolta

#145 Ramirez

Ramirez

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 309 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 17. - 17:55

Üdv!Hogy mit össze tudtok kavarni lányok :D Sajnos a túra számomra elmarad... :( Ram.

#146 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 17. - 19:24

idézet:
Eredeti szerzõ: Ramirez:Hogy mit össze tudtok kavarni lányok :D [/QUOTE]Még jó hogy! Nehogymá könnyû legyen minden.Egyébként semmi kavarás nincs a dologban, még mindíg a megbeszélt idõpontok forognak!
idézet:
Eredeti szerzõ: Ramirez:Sajnos a túra számomra elmarad... :( [/QUOTE]Feltéve, hogy nem esik az esõ! gondolom az esõnap Neked is jó lenne! De ne aggódj, nem úszod meg ilyen könnyen, gondoskodok róla, hogy be tudd pótolni.Mellékesen most szerdán és szombaton is megyünk egy bemelegítõ terepet, ha van kedved csatlakozhatsz!

#147 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 0:47

Sellõ: vártam hogy te is mesélj valamit a versenyrõl... Ha nem, hát nem... Gratula Sellõnek (a lónak), izgalmas napot szerzett nektek, minden tekintetben Posted Image Sarolta: lesz ez még jobb is! Pláne hogy most már hivatalos versenyeken folytathatod!...Kavarás - az nekem beugrott késõbb, hogy ki is ez az Irokéz-Verus; csak az arca nem jön elõ... Kínos.

#148 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 10:28

Szia Kutyus!Mikor jöttök már át Zsámbékra Sólyommal?Már nagyon várunk Benneteket!sarolta

#149 Dudesz

Dudesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 19:37

Na helló !Még új vagyok erre ,úgyhogy bemutatkoznék:Zsámbékon a Szt.Györgyben lovazok,ismrtek páran.Lassan tíz éve csinálom,és mint itt mindenki ,imádom!

#150 Dudesz

Dudesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 19:44

Mandulának üzenem,hogy szerintem ismerlek!Nem ez volt a beceneved akkor is?Egyébként a Babi volt a kedvenc lovam, és tényleg volt seb a szügyén!Most ha jól tudom a Bakonyban van s dobja a jobbnál jobb csikókat.Mint amilyen a Sarolta Irokéze.

#151 Dudesz

Dudesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 19:58

Sellõ,Sarolta:Jöttök 12-én Battára?Most már mi is megyünk !

#152 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 20:30

Nagy nap volt ez a mai a sárgáinknak - saját karámot kaptak! Zoli besokallt attól hogy szinte sose jutnak ki a gebelovak karámba mert kevés a hely és sok a rászorult; és vett egy mobilkarámot. Ma lett felállítva Anyácsán, a pálya rövid oldala melletti részen. Igaz, hogy csak olyan 20X30 m-es terület, de (még) füves, és ami a legfõbb: karám!! Délután már élvezhette a két sárga. Élvezték is Posted Image Hála az égnek tök jól kijönnek egymással; Szikra a fõnök, Mes meg - ma még legalábbis - követte mindenhová, biztos-ami-biztos.Hétvégén, ha minden kerek és tökéletes; elkezdem Mestert visszaszoktatni a nyereghez. Elõre élvezem... :/

#153 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 20:42

idézet:
Eredeti szerzõ: Dudesz: Sellõ,Sarolta:Jöttök 12-én Battára?Most már mi is megyünk ! [/QUOTE]Még nem tudom, hogyan alakul a jövõ hónap :( Segíts! Errõl a névrõl nem tudom ki vagy? Saját lovat tartasz? Mikor szoktál kijárni? (válaszolhat magánban is, csak help!!)

#154 Dudesz

Dudesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 20:47

Sellõ:Hármat találhatsz!Kit is vittél szombaton a dzsippben a Saroltán kívül?Egyébként a lovacskát akit lovagolok Merinnek hívják, a gazdiját Évának.Na?

#155 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 22:29

Kedves Sarolta!Ez még mindig intézés alatt, de már csak a szállítás. Valószínûleg 24-e körül.Sellõ rengeteget segít nekem(1000 hála) a közvetítéssel és a helyiek (rá)beszélésével.Szóval hamarosan!

#156 Dudesz

Dudesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 23:16

Szia Kutyus!Te nem tudod Én ki vagyok,én sem hogy Te ki vagy ,de ha átjössz Zsámbékra akkor már tudni fogjuk. :D Jó mi?

#157 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 18. - 23:29

Ez így van. :D A lepel hamarosan lekerül. Posted Image

#158 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 19. - 15:03

Szia Dudesz!Persze,hogy megyünk Battára!!! Posted Image Posted Image Posted Image Hátha most jobban sikerül! Posted Image Üdv itt a fórumon!Kutyus!Nagyon várunk!Puszi mindenkinek:sarolta

#159 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 19. - 15:25

Szia Dudesz! Te is jössz velünk 29-én egy kis (fent említett) túrácskára ott a környéken??Kutyus! Akkor már te is tudsz saját lóval jönni!Rossz hír: hogy én TUTI, hogy nem tudok saját lóval menni. Csinosom a szombati futószárazás után már megint bicegett :( Ráadásul nekem a túra meghosszabodik min. 7-8 km-rel (Mány-Zsámbék oda-vissza). Tehát még várni kell vele! sajnos :( Hajrá Sellõ és Sarolta!Üdv, Sac

#160 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 19. - 15:34

Kedves Sac!ha minden úgy alakul, akkor igen. Posted Image