Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#121 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 21. - 12:52

Na, mégsem este lett a netezésõl :D Szóval nekem a jövõ hét tuti, hogy nem jó, mert péntek reggel utazás van vidékre. Amúgy a hét többi napjáról lehet szó. Vagy akár a jövõ hét utáni hét péntekjérõl.

#122 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 21. - 13:19

A jövõhét utáni nekem is jobb lenne, akkor már tuti lesz 2 autó és nem leszek "rabmadár". :D Szóval december 5. nekem is jó...viszünk mikulás-csomagot a lónak! :D

#123 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 21. - 21:02

Jézus!!!! :eek: Már december lesz! Áúúúú! :mad: De az a péntek egyenlõre úgy néz ki, hogy nekem is jó! Akár le is fixálhatjuk! Hol a hajlakkom...? :D

#124 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 21. - 21:26

Jó lesz a zselé is... :D Hacsak nem esik 5 méteres hó addig.A kisebbekkel még megbírkózunk.. :D

#125 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 23. - 0:10

Ok, dec. 5 beírva a naptába.Ilusta, megint beszéltem az öreggel. Az a kis segítség, amit adtál, meghozta az eredményt! Eszébe jutottál. "Jaaaa, az nagyon aranyos lány volt, mondd meg neki, hogy puszilom!" Meg azt is, hogy senki nem hozott még neki annyi csokit :D Szóval szívesen lát, ha van kedved meglátogatni.

#126 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 23. - 0:21

Örülök..tényleg vittem sok csokit neki.. :D OKé, majd a legközelebbi lólátogatás nálad lesz.. :D

#127 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 23. - 23:40

Az még idén lesz? :D Posted Image

#128 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 24. - 11:38

Szerintem igen, karácsony elõtt, majd viszek neki csokit, csak arra nem emlékszem milyet is szeret? Kávés volt, vagy étcsoki??Húúúú de rég volt! 3 éve!! :( Finoman megérdeklõdöd nekem? :D

#129 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 24. - 20:11

Én is vittem már neki párszor, de nem kérdeztem melyiket szereti. Eddig nem panaszkodott, megette, amit vittem :D Ok, azért kipuhatolózom melyik a kedvenc. ;)

#130 villeux

villeux

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 27. - 15:09

Sziasztok!En uj vagyok, de foleg e miatt a topic miatt regisztraltam magam.En is dolgoztam a Jani ba-nal 4 honapot, aztan jott a vizsgaidoszak, es mikor ket het utan visszamentem, olyan baratsagtalanul fogadott, hogy azota tobbet nem...Meg a korulmenyek sem tetszettek igazan, nem todom, most milyenek, de az, hogy a lovakat ejszakara bezarja egy sotet kaszniba, es a tobbi, hat, szamomra elkeserito volt.De azert erdekelne, hogy mi van ott, meg hogy mi lett egy lannyal, aki ott dolgozott nala, Addrienn-nek hivtak.Ja, en is Aquincumban lakom, eljen a budai regio! Posted Image Posted Image

#131 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 27. - 16:47

Én meg Dunaújvárosban. Éljen Dunaújváros Posted Image !De mér'is? Kicsit büdi, kicsit szürke, de a mienk.Jaaaa, hogy ez a szentendrei topic? Na ott aztán nem laknék. Szép is, tiszta is, rendben tartják, lovasbolt is van, de pl nincs Kék Duna Áruház. Dögunalom. :D :D Húúú, de a fórum is :( .

#132 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 27. - 16:50

idézet:
Eredeti szerzõ: Kriszti2: Szép is, tiszta is, rendben tartják, lovasbolt is van, de pl nincs Kék Duna Áruház. . [/QUOTE]Van helyette az igazi kék Duna, még, ha nem is kék, de legalább itt még tiszta, lelátok az aljáig!.. tongue.gif És tényleg dögunalom a partján lovagolni, valamint bent a vízben sátafikálni lóval...már várom a nyarat a fürdetésre... Posted Image

#133 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 27. - 17:10

Itt viszont van vasmû. Sok kéménnyel, jön belõlük a füst és a kosz. Isteni. A munkahelyemre 2 kilométert sétálok minden nap és egy dizájnos kis ofiszban ülök nyolc órát (ezt pillanatnyilag nagyon úúúúnom.) Viszont a vasmû területén van egy kis istálló és kettõ ló lakik benne. Egy fekete és egy szürke. Mindennap találkozom velük, húzzák a lovaskocsit, amire vashulladék és más egyebek vannak fölrakodva. Érdekes, hogy szépek. Egészségesek, izmosak és nézelõdve ügetnek. Amikor ülök az irodámban és éppen sírhatnékom van, mert nem jön össze semmi, (a Duna alacsony, nem tudok szállítani és mindenki ideges) akkor egyszer csak meghallom, hogy dobognak a kis paták, nem is dobognak, mert patkó van rajtuk, hanem csattognak és ilyenkor mindig jön egy mosoly, egy meleg érzés. Délben kilépek az irodaház ajtaján (ebédidõben), nagyot szippantok a levegõbõl és megállapítom: itt járt Olga. És hamarosan meglátom a szeretetreméltó kis kupacot. Ott szaglik szelíden, de nagyon természetesen az opel omega mellett.És, hogy ne legyen teljesen off Ti szentendreiek.Egy dologban egyetérthetünk ott is, itt is.A ló vigasz, a ló szerelem, a ló szenvedély, a ló kell.

#134 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 28. - 11:27

Kriszti2 szépen írtál! Ez azt hiszem egy kezdõdõ depresszió :rolleyes: Posted Image de ne törõdj vele! Csak a kis patakopogásra figyelj, az a lényeg az egészben és örülj neki, hogy olyan munkahelyed van, ahol ezt hallhatod! Képzeld el a csepeli gépgyárat. Ott aztán egy szem lópata sincs, ergo, szuper helyen dolgozol! :D ;)

#135 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 28. - 11:39

idézet:
Eredeti szerzõ: Kriszti2: A ló vigasz, a ló szerelem, a ló szenvedély, a ló kell. [/QUOTE]Ez annyira jó! Posted Image De Kriszti, mégis van közöd ehhez a topichoz! A fõnököd szentendrei, nem? :D /Kriszti2 nem fog válaszolni, csak hétfõn, mert ma szabin van. :D /

#136 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 28. - 18:32

Gondolkoztam (néha azt is tudok Posted Image ), hogy hova írjam...úgy döntöttem ide..Ma kimentem a lovamhoz és szuper Dunásat mentünk, de nem ez a lényeg a mai napon!Dórával megbeszéltem, hogy kb. 1-re kint vagyunk. Én ott is voltam, kivételesen nem lent álltam meg a kocsival, hanem bementem a lovardába és fent a vendégháznál parkoltam. Mivel Dóra úgyis mindig feljön átöltözni. Nos várunk, várunk, fél 2 körül be is estek Krisztával.Azzal indítottak, hogy egy zöld szakadt Golffal ott volt 2 ember, bemásztak a Haramiához és Ördöghöz. A fickó épp a Haramiát simogatta, emelgette a lábait. Dóra persze rögtön kiszállt, hogy mi a fenét akarnak?!Hogy neki mennyire tetszik ez a ló, pont ilyen kellene neki, mennyibe kerül, meg az a jó, hogy ilyen fiatal! Mondta nekik, hogy értsék meg ezek itt magánlovak, nem eladók, érdeklõdjenek eladó lovak után bent a lovardában. De, hogy ez milyen fajta és mégis mennyibe kerül?Mondta Dóra, hogy kérdezzen meg egy tenyésztõt, ilyen ló van újságban is eladó..Nagy nehezen lerázta õket!Még a végén felpakolják Haramiát, aztán elviszik!! :mad: Na ezért sem tetszet annyira ez a külsõ karám! Sajna ez kint van az útmentén, túl feltünõ..Mondtam nekik, vagy beviszik a lovamat valami más karámba, vagy jó lenne kint bekamerázni!Dórának volt esze és felírta a rendszámot!Remélem vasárnap még ott lesz a lovam! Meg persze utána is még!Hogy én miért nem voltam lent akkor! Hú, de elhajtottam volna! :mad:

#137 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 29. - 21:36

Ilus! Vigyázz arra a plüsslóra!!!! :eek: Onnan csak az nem viszi el, aki nem akarja. Amíg mi Palo-val nézegettük,meg simogattuk az a magas nyurga ürge talán ha egyszer ránk nézett. Simán elvihettük volna!!!! Légy résen!!!!! Posted Image

#138 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 29. - 22:35

Az a baj, hogy most a közelben nem volt senki!!Ugyanis szénát pakoltak a szántóföldön a kocsira..Holnap ezért megint a Dunának megyek, de egyedül...mármint Haramiával.. :D

#139 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2003 november 30. - 16:13

Lassan én is terpképes leszek ám!!! Posted Image Posted Image

#140 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 0:35

A múltkor én is néztem nagyokat, amikor mondta Jani bácsi, hogy volt itt 2 ember, akik meg akarták venni a lovamat! :eek: Állítólag egy hirdetésre jöttek erre a címre, miszerint egy fiatal lány akarja eladni 4 éves fekete kancáját. No ilyen leírással pont 2 lány található itt 2 sötét színû kancával, de egyik sem eladó! Szóval õk is el lettek hajtva, hogy itt egyik lány sem akarja eladni a lovát, de akkor is erõsködtek, hogy mutassa meg nekik. Na, el lettek zavarva hála Istennek... De azért megkérdeztem volna, hogy hol olvasták azt a hirdetést :rolleyes: :confused: PH!Hajrá! Lassan szoktathatod a komp gondolatához is :D villeux!Adri még mindig ott van, tõle vettem a lovamat és azóta is ott tartom. Elõször én is úgy voltam vele, hogy innen sürgõsen el kell vinnem, mert borzasztóak a körülmények, de aztán láttam, hogy rendesen kapnak enni, nem bántja õket senki, amikor lehet karámban vannak, szóval maradt és úgy látom teljesen jól érzi magát a lovam. Ha a letörtségnek, rossz közérzetnek bármi apró jelét látnám rajta, már nem itt lenne, de nem így van. Ráadásul szinte állandó a felügyelet, így még biztonságban is érzem.Üdv: Palo

#141 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 3. - 12:47

Na akkor mostmeg nekem nem jó az 5-e!!! Bolhapiac lesz a suliban és sajna ez a fiamnak kihagyhatatlan (képes lemondani a lovaglásról is!!! :eek: )Szóval legyen akkor a jövõ hét... bocsi!Ilus itt a másik izzasztó, jöhetsz érte! Heveder jó lett???? Vagy kispárnának használod!? Posted Image Posted Image

#142 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 3. - 13:07

Oké, mivel a hetem nekem is zûrös, (még e héten nem is ültem lovon!), ezért én is úgy döntöttem, hogy csüt-péntek-vasárnap csak azért is lovagolok, úgyhogy nekem sem jó a mikulás nap! :D

#143 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 3. - 13:10

idézet:
Eredeti szerzõ: Paint Horse: Ilus itt a másik izzasztó, jöhetsz érte! Heveder jó lett???? Vagy kispárnának használod!? Posted Image Posted Image [/QUOTE]Hát lehetne hosszabb! Csak tudnám hány centi különbbség van 1 méret-nél?2,5 cm?Mert akkor lehetne akár 2 mérettel is nagyobb!Viszont az már csak 1 mérettel kisebb, mint amit legelõször vettem és az meg nagyon hosszú volt!!Nem értem! Most a lovam ilyen furcsa, vagy mások a számozások?? :D Posted Image

#144 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 3. - 19:25

ok, legyen jövõhét... Posted Image

#145 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 3. - 21:49

Szóval! (válasz az Emlékezés...c. topicban írtakra...)Piliscsaba gyönyörû vidékén tanyázunk immár talán két hónapja is. Gyönyörû a hely, isteni terepekre járunk, hihetetlen vágtákat ügetéseket, sétákat teszünk és csodáljuk a fel-felbukkanó õzeket, sasokat...ellátogatunk a Garancsi tóhoz, átlovagolunk pl. Szentivánra...sokat legel Irokéz, nagyon jó helye van, nagyon szeretik, azóta megtanult néhány idióta trükköt, amivel elbûvöl mindenkit, így kicsit több kedvesség-falathoz juthat...És ami csodás...Irokéz 'szerelmes'...Nemrég hoztak egy álomszép kancát, Römit, és Irokézzel került egy karámba...Römi azóta folyton sárlik, tetszeleg, Irokéz pedig herélt létére...végzi a dolgát... Posted Image Összenyihognak egymásnak ha befelé jövünk tereprõl, és szaladgálnak a karámban, amig egymáshoz nem bújhatnak Posted Image Irokéz teljesen megváltozott, már sosem unott, lendületes még munka végén is, imád vágtatni terepen az egész erdõ hosszában, és az eddigiekkel ellentétben kimutatja hogy fontos vagyok neki...néha még hörög is, ha meglát...persze csak ha ömlengõs napja van :D Hát, igy vagyunk...a társaság isteni, igyzi kis 'család' vagyunk...most már jól be is illeszkedtünk, és nagyon jókat terepezünk együtt...és itt hihetetlen módon mindenki odafigyel a másikra..itt a lovak is nyugalomban, elfogadásban, szeretetben élnek egymással és az emberekkel!!Jó itt...szivesen megyek ki, mert mindig jó a hangulat, semki nem bánt senkit, még a háta mögött sem...szóval egy társaság vagyunk...Tündéri lovak és kutyák vannak, meg egy cica...és sok-sok kedves ember...a bérlovaknak is isteni dolguk van! Sok ló megirigyelhetné! Posted Image Szóval nagyo nagyon jó, hogy átjöttünk..persze bagyon hiányoztok...Sellõ, Kutyus, Orsi...néhanmajd kimegyek a vizsgaidõszakban hozzátok, mert már nagyon nagyon hiányoztok...De ti is eljöhettek!!! ;) Köszönöm kedves érdeklõdésedet Kutyus...remélem Sólyom is jól van...nem terepeztek erre valamikor???Köszönöm, hogy gondolsz ránk...jól esik...sarolta

#146 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 3. - 21:53

Römi ott van veletek Vega-val? Üdv. nekik! Posted Image

#147 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 4. - 11:10

Sarolta! Pfúúúúj! Letörlöm a monitoromat!!! Posted Image Mivan, már a paradicsomban jártok??? Posted Image Viccet félre, gratula a helyválasztáshoz. Hihetetlen, hogy egyeseknek minden összejön! Még a ló is szerelmes! Nem tom elhinni! Posted Image Ilus! Megkérdezem, hány centinként ugrik a méret, de szerintem egyszerûen akkora gyapja van Haramiának, hogy jó lesz neki a régi hevedere is! Posted Image Hm..ma milyen gonosz napom van... Posted Image Posted Image Posted Image

#148 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 4. - 14:53

Kedves Ilusta!Fogalmam sincs, ki az a Vega, de egy Römi nevû ló van nálunk...egy fiatal lány a gazdija, akinek van egy nõvére is...egy másik lova is van:Bendegúz...hátha ez segít...mindenesetre átadom az üdvözletet.Amúgy tényleg paradicsominak tûnik a helyzetünk...én sem hittem volna, hogy igy belenyúlok! ;)

#149 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 4. - 19:06

Szia!Igen, Römi és Bende Vikié, aki itt a neten Vegeta néven ismert.A nõvére lova Ouzo, akit levitt Kaposvárra, de nem tudom ott van-e még, lehet, hogy azóta már megint itt van.Együtt tartottuk a lovainkat Erá-nál, onnan ismerem õket.Örülök, hogy jól vannak.

#150 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 7. - 9:38

Kedves Sarolta!Nagyon örülök, hogy ennyire jól érzitek magatokat. Voltam kint egyszer már Ironál, csak Ti nem voltatok ott :rolleyes: .Szívesen átlovagolnék hozzád, de sajna arra már nincsen idõ, mert több mint valószínû, hogy mi is elhagyjuk Sólyommal a zsámbéki medencét, de a részleteket, majd telefonon. Ma van az utolsó olyn hétvégém, amikor korlátlanul ráérek terepezgetni, és már sajna eligértem magam Annavölgyre és egy kisebb társaságot is viszek magammal, szóval már csak miattuk sem tudok változtatni.Na légy jó! Vigyázzatok nagyon egymásra és millió puszi Íronak! ;)

#151 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 11. - 23:26

Csak úgy mondom, hogy holnap PÉNTEK! Már a nagyon sokadik péntek...Nagy a kussolás csajok! Most akkor megint elmarad a randi? :confused:

#152 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 11. - 23:37

Úgy néz ki...nekem sem jó megint... :( szerintem tényleg jövõre lesz belõle valami, vagy a 2 ünnep között...

#153 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 11. - 23:44

Most ezt fogjam a nõi megérzésemre, vagy csak egyszerûen arra, hogy kezdelek ám kiismerni titeket! Posted Image

#154 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 11. - 23:46

Bármelyik! :D

#155 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 11. - 23:52

Igazad van, tök mindegy, rajtatok már nem segít, így is, úgy is végetek! :mad: Posted Image :rolleyes: Na jó, PH-t még nem bántom, mert õ még nem nyilatkozott, hogy miért nem jó neki, de õ is elég erõsen hallgat...Ja, azt meg se említsem, hogy nálunk mikor tesztek látogatást? :confused: :D

#156 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 12. - 15:11

Most jutott eszembe, hogy péntek van! Posted Image :eek: de természetesen nem jó, mert a drága tantónénik 1 nappal ezelõtt szerelmetes levelet küldtek, hogy pénteken cirkuszba mennek (jöhetnének hozzánk is, az legalább ingyen van, de mindegy)... Szóval a lányom cirkuszban, erre a fiam, hogy akkor õ meg boxolni megy... a ló meg vihog, hogy akkor neki ma is legelõs napja van! Errõl ennyit. Valszeg már tényleg csak jövõre jön össze valami, addig kikupálom ám a komát, mert a minap nagyon összevesztünk ám!Nem akart bekanyarodni (azt hiszem szólok RC-nek, hogy a hordókerülésre kiválóan alkalmasnak találom az állatot), ugyanis a szép ívek helyett bedõlt oldalra s már bennt is volt a kör közepén, de irtó gyorsan ám! Aztán, hogy tájékoztattam, mindenféle segítségekkel, hogy én azt szeretném, hogy... errre lesunyta a fülét, és menni sem akart. Na többedszeri nógatásra csak bevette szépen a kanyarokat, több kiskört is gyönyörûen csinált, gondoltam itt az ideje a szép vágtamunkának! Az egyik kézre még csak-csak sikeredett, de már az sem tetszett neki, viszont a másik kézen (ez a gyengébbik oldala), egyszerûen nem akart beugrani! Hát gondoltam ennek fele sem tréfa, és erõsebb segítségeket adtam neki, erre megint lesunyta a fülét és még ugrált is 4 lábon, fel-le... Jót vigyorogtam magamban, aztán miután még mindig nem szálltam le róla, kénytelen volt megcsinálni a feladatot. Kíváncsi vagyok, kedden mit fog mûvelni... de lehet hogy körkarám lesz a vége...

#157 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 11. - 23:11

Holnap lesz pont egy hete, hogy új helyre költöztünk. Az elõzõ helyen, ahol voltunk, kölcsönnyereggel lovagoltam, így most nyereg nélkül maradtam egy idõre (pontosan annyira, ameddig össze nem gyûjtök egyre :( ) Így esett, hogy ma szõrén ültem rajta. Pár nappal ezelõtt terepre mentünk, hogy körbenézzünk egy kicsit, és akkor is kaptam egy nyerget kölcsön. Én nagyon utálok kölcsön cuccokkal menni, mert ha valami gubanc van, akkor az többszörösen kellemetlen, meg amúgy is... Az elõzõ helyen is már régóta gyakoroltuk a szõrén lovaglást, mert eltökélt szándékom volt, hogy télen csakis szõrén fogok menni, hogy melegítsük egymást, és semmi gond nem volt sem ügetésben, sem vágtában. Nem volt gond, mivel nem zavart minket senki és semmi, egyedül voltunk. Most viszont új hely, sok ló, sok lovas, nyüzsgés, meglett az eredménye. Az a baj, hogy sokszor hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy még csikó a lovam... Egyedül csak én tehetek róla, hogy ma a hóban landoltam. Posted Image Elvonultam egy másik részére a pályának, hogy ne zavarjam a többieket és gondoltam majd ott vágtázok. Aha, meglátta a kaput, amin pár nappa azelõtt terepre mentünk ki és teljesen felhúzta magát. Mentünk pár kört, és amint egyenesbe értünk, megint nekiiramodott. Lehetséges, hogy megint közrejátszott az, hogy susogós kabát volt rajtam és attól ijedezett, gõzõm sincs, de egyszerüen nem tudtam megállítani, annyira felhúzta magát. Már egész kicsi körön mentünk, amikor egy pillanatra elvesztettem az egyensúlyomat és pont akkor megint nekiiramodott én meg lecsusszanntam. Akkor már többen nézték, hogy mi lesz ebbõl... Elég ciki bemutatkozó volt Posted Image

#158 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 12. - 13:18

Üdv!Hol vagytok most?Tegnap mi is kint voltunk a hóban...Nekem sem sok híja volt, hogy kényszerlandolást végezzek.. :D Úgymond "profikkal" mentem ki a terepre, de a tulaj elég gyors vágtákat megy, nem olyan nyugisakat mint a Józsi.Haramia is annyira belejött, meg szegény mostanában ritkábban volt lovagolva, hogy végigbakolgatta a vágtákat. De ez nem rosszindulatú volt, mert akkor tuti elhagy, hanem olyan örömbéli, hogy végre megyünk is.Úgyhogy most már, végre vége az ünnepeknek, sûrûbben kell kijárnom, mert a végén rászokik... Posted Image

#159 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 12. - 14:07

Piliscsabára költöztünk, és nagyon jól érezzük magunkat :D Össze nem hasonlítható sem a hely, sem a terep az elõzõvel!

#160 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 12. - 14:23

Gondolom! Posted Image