Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Győr és környéke

• Please log in to reply
11589 válasz a témához

#121 Midnigh-Lady

Midnigh-Lady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 19. - 10:56

idézet:
Eredeti szerzõ: Join Up: Koroncó,Cavaletti Lovas Club: A legeslegkirályabb hely egész nagy Magyarországon! Jelenleg lovas tanulmányaim színhelye. A lovak nem gebusok(gebék,soványak,gizdák,stb,stb) nincsenek ellustulva,és imádnak menni.Egyszóval nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon stb király hely! Elõny:gyönyörû környezet,szép és hosszú terepek.Hátrány:egyenlõre nincs fedett lovarda,de télen is lehet lovagolni![/QUOTE]Posted Image én nekem is ott van a lovam!!!! az eddig is a legjobb lovarda, magyarorszagon ahol jártam!!!!!!!! tongue.gif integrál.....mesze sincs :D olyan jó mint a cavaletti.az edzö is prófi ;) ,...mindig is mi nyerünk a versenyeken, hihi Posted Image [url="http://"http://www.cavaletti2002.fw.hu"]www.cavaletti2002.fw.hu[/url]rita

#122 Midnigh-Lady

Midnigh-Lady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 19. - 10:59

idézet:
Eredeti szerzõ: Join Up: Ismerem a Mátéékat! Posted Image Odajárnak lovazni a Cavalettibe! Mind a hárman lovagolnak rendszeresen(apuka,anyuka,kisfiú) (megölne,ha tudná,hogy kisfiúnak írtam,úgyhogy ssssssssssssssssssssssssssssssss!) [/QUOTE]én is, mivel oda járok meg ott a lovam. tongue.gif honnan ismered?? hogy hivnak??rita

#123 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 19. - 21:45

Szia Rííííta! Posted Image Hogy talaáltál ide fel? Örülök Neked,mert legalább így el tudom mesélni,hogy a Lady már lassan depis lesz :( .... Szerintem nagyon hiányozhatsz neki. Voltam táborban akkor is minden nap bementem hozzá a karámba megsimiztem meg csókolgattam egy kicsit. ;) Ugye nem baj? Egyébként tündérke. ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍmádnivaló. Asszem lassan beleszeretek....na de a Moha...meg a Scotch....Ehh.Minden lónak nevezett teremtményt imádok, :D szal kár is itt ez a kedvencem,meg az a kedvencem...stbJa,egyébként Kriszti vagyok.Nem hiszem,hogy tudod,mert nem beszéltünk még olyan sokat.A honlapomon vannak képek.Onnan valszeg tudni fogod. Véketlenül nem lemaradt egy t? Nem MindnighT Lady a szentem?Már egyszer láttam valahol egy hozzászólásod,amikor megláttam a nickneved,rögtön gondoltam,hogy Te vagy! Posted Image :cool: Na szió! [átszerk.: nem tudok írni] [ November 19, 2004, 20:46: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#124 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 19. - 21:55

Join, találkoztál Anettal?

#125 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 19. - 21:56

Nem,sajna nem :( Sorry...de amint tudom átadom neki

* kicsi Join  :wink: 

#126 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 19. - 22:05

siessssééé :D ;) tongue.gif

#127 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 19. - 22:14

Jóvanna jóvanna. Nincsen jókedvem

#128 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 19. - 22:17

namerminvanmondjad

#129 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 19. - 22:19

Magánmegymingyár

#130 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 10:47

Kalevala:Zsejkepusztára járok lovagolni... lassan 6 éve de amúgy már 10 éve lovagolok.van egy szürke shagya arab heréltem Basa (õ most 10,5 éveske). Nem túl magas, de nagy szíve, lelke van Posted Image imádni kell! (heti min. 3-szor kimegyek hozzá)Mosonmagyaróváron vagyok 3. éves egyetemista.de gyõri vagyok Posted Image tanítok lovagolni vágyókat, talán jövõre már oktatóim is lesz (legalábbis elkezdem)Ennyit mára:Calypsoo (Éva)

#131 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 11:02

egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok -ezúttal a tényleges válasz reményében Posted Image Posted Image ;) Posted Image - Keresek a megyében Westernes helyet. Örülnék ha tudna valaki. Nagyon.köszí Posted Image

#132 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 14:34

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó:-ezúttal a tényleges válasz reményében Posted Image Posted Image ;) Posted Image - [/QUOTE]Mos mér? :confused: Posted Image Én ajánlottam azt a Bakonyosat.Em teccik?

#133 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 15:17

Én csak egy "srácot" tudok aki Parelli módszerrel lovagol be lovakat, kinnt volt Ausztráliában, ott tanulta a módszert. Elvileg válal oktatást is.Van egy appalosa kancája Dunaszegen tartja. (egy ideig nálunk volt az a kis ló, nagyon édi)Majd telefonszámot szerzek ha érdekel...Calypsoo

#134 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 15:52

Drága Joinom :D A Bakony egy nagyon zsír hely, fõleg a bakonyi ranch, de valahogy nem fogok tudni minden héten oda "leugrani" úgyérzem Posted Image Télleg.. Posted Image Anettal találkoztál? Posted Image Calypsoo!!Nem véletlenül Csabának hívják a srácot??? Posted Image

#135 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 16:25

Jóvanna....Emtalákoztamvele Posted Image Igykezem összefutni vele.Láttam itt van a Rita.Remélem ide is bekukkant.

#136 Midnigh-Lady

Midnigh-Lady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 16:30

idézet:
Eredeti szerzõ: Join Up: Szia Rííííta! Hogy talaáltál ide fel? Örülök Neked,mert legalább így el tudom mesélni,hogy a Lady már lassan depis lesz .... Szerintem nagyon hiányozhatsz neki. Voltam táborban akkor is minden nap bementem hozzá a karámba megsimiztem meg csókolgattam egy kicsit. ;) Ugye nem baj? Egyébként tündérke. ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍmádnivaló. Asszem lassan beleszeretek....na de a Moha...meg a Scotch....Ehh.Minden lónak nevezett teremtményt imádok, szal kár is itt ez a kedvencem,meg az a kedvencem...stbJa,egyébként Kriszti vagyok.Nem hiszem,hogy tudod,mert nem beszéltünk még olyan sokat.A honlapomon vannak képek.Onnan valszeg tudni fogod. Véketlenül nem lemaradt egy t? Nem MindnighT Lady a szentem?Már egyszer láttam valahol egy hozzászólásod,amikor megláttam a nickneved,rögtön gondoltam,hogy Te vagy! Na szió! [átszerk.: nem tudok írni] [/QUOTE]sziiiiiiiiia kriszti!!!ugy talátam ide, hogy kerestem egy magyar lovasfórumot!! tongue.gif de örülök hogy valaki itt van, akki a ladyt látja, es köszi hogy bemész hozza Posted Image , szegény ladyike, tudom bisztos nagyon unatkozik :( meg allig van mozgatva,...azt szeretném megkérdezni, hogy netántán tudok e hogy fél szokot e ülni rá valaki?!?! ném sokára megyek,...lehet hogy majd talizunk .te vagy a kriszti akki a skotchon ment a versenyen?? vagy a cindikén??? vagy lehet hogy most rozzul emlékezek?!? ha majd megint mész, akkor egy picit megint megnézed a ladykét?? es üdvözlök mindenkit jó!!!?uuuuugy hilyánzik a lovarda,...csak a suli... :( Posted Image látad mar a fótokat a lady,...röl?? :eek: mikkor volt tábor? nem nyáron? ha akkor én is ott voltam...de te nem :confused: igen MidnighT-Lady csak elirtam magam...örülnék ha viszza irnál. aaaaaaaah, most már sejtem hogy ki vagy!!! te jársz/jártál az adrival egy suliba??!!!!????!!?!?!?

#137 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 16:37

Csáááááááááááááááááá! Már tökre vártam,hogy mikor jössz! Nagyon szívesen simi-puszilom meg a döglovadat(édes szentem :D ) Gyere minnél hamarabb!Igen! Igen! Pici Scotch-ival mentem,és 3.ak lettünk! Posted Image Isten az a ló! A húgom ment Cindyvel,4.ek lettek. Szerintem nemigazán szokott rá felülni senki,de mintha mondta volna valaki,hogy Jenõ bácsi szombaton kivitte terepre...Naná,hogy láttam õket! Nagyon jó képek! Várjál csak...mindjárt be is rakok egyet,amin mi(Scotch+én) is rajtavagyunk!Most az õszi szünetben volt 3 napos tábor.Na,megkeresem a képet,aztán berakom.Szió!

#138 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 16:41

Posted Image Ott feszítek az Istenlovaon! Posted Image Ezen talán jobban látszom.De Sotch-i szebb! :D [ November 22, 2004, 15:42: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#139 Midnigh-Lady

Midnigh-Lady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 16:52

tongue.gif woow!! nem is vagyok olyan hülye.... redface.gif peddig jó sokan járnak oda lovagolni ;) . de jó erzes hogy tudok igy neten valakivel irni, aki szinten oda jár,...jól csinálta apukám a képeket, igy te is meg én is rajta vagyunk! :D én is imádom scotchibabát, 1szer ültem rajte (terepen), nagyon kényelmes. ;) meg szerintem jó paszoltok eygüt össze!! látad mar a videot?(verseny) nem tudod, amikkor második lettem, akkor engem is felvetek???? remélem hogy nemsokkára tudok menni, te mikkor szoktál ott lenni??? bocsi, hogy nem tudok jól irni magyarul, de latom megértedtel. tongue.gif

#140 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 16:57

Semmi gond a magyar írás miatt! Legalább most gyakorlod! :D De valamennyire tudok németül is..úgyhogy ha nem tudsz valamit nyugodtan. Igen,nagyon ügyi apukád van! :D Én is nagyon szeretem Scotch-it! Félisten. Bár annyira szerintem nem kényelmes.Gondolod,hogy összepasszolunk? Köszi,aranyos vagy.Még nem láttam a videot,de kíváncsi vagyok rá! Szerdánként járok.

#141 Midnigh-Lady

Midnigh-Lady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 17:01

tongue.gif jó, legalább majd te is gyakorlod a németet :D .téliszünetben majd jarsz lovagolni??igen szerintem ti 2en szuperek vagytok!!! de cindike is tök ari!!neked nincsenek kepeid a lovakrol?? :rolleyes: hmm, csak egy fél orat tudok itt lenni :( Posted Image .

#142 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 17:07

Naná,hogy járok majd lovazni akkor is!Azért annyira nem tudok németül.... tongue.gif :rolleyes: Posted Image Asszem van egy-két kép,de azok ilyen lovaglás közbeniek. Apukám fényképezte õket még valamikor a nyáron(apukák: Posted Image Posted Image )Lassan nekem is mennem kell,mert holnap töribõl dogát íruk! :( Holnap is följössz ilyenkor?Aztán szerintem legközelebb menjünk át magánba...Szia,pusszancs!

#143 Midnigh-Lady

Midnigh-Lady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 17:11

okéee!! akkor holnap talizunk, örülök már!! sok sikert, --->viel glück!!! ;) nincsenek azok a képek a neten????? oké, akkor majd holnap folytatjuk Posted Image puszi rita

#144 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 17:14

Majd holnapra elõvakarom õket,meg fölrakosgatom a netre. Aztán majd mondom a címet. Na szió!

#145 Midnigh-Lady

Midnigh-Lady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 17:15

idézet:
Eredeti szerzõ: Join Up: Majd holnapra elõvakarom õket,meg fölrakosgatom a netre. Aztán majd mondom a címet. Na szió! [/QUOTE]Posted Image óke!!! ciao Posted Image

#146 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 20:53

Szassztok! Engem ért az a megtiszteltetés, hogy elõször felülhettem Szaffira. Õ egy elég magas lipp kanca, 2,5-3 éves. Még senki nem ült rajta, ráadásul elég félõs is a szentem. Szóval szõrén vezetgette Tibi az utcán úgy, hogy rajta ültem. Csak egy-két ágaskodás volt a kutyaugatás meg a kocsizóúgás miatt. Szerencsére jó nagy a lobonca, volt miben kapaszkodnom. :D .Mond valakinek az a név valamit, hogy Oross Zoltán? Szabó Tibor? Fogathajtók, és Tibi a tanárom.

#147 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 21:23

Kírály! Posted Image Posted Image Ja,Rita,küldtem magánt.Tehát jelenetm a többieknek,hogy többet nem kell miattunk bosszankodnia.Ja és utólag is bocsi. [ November 23, 2004, 20:30: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#148 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 21:37

Anett....... Posted Image

#149 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 21:41

Áhhhh.Ahogy megláttam,hogy írtál a topicba,rögtön sejtettem. Esküszöm holnap a föld alól is elõkerítem.

#150 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 21:54

hhhelyes Posted Image köszi Posted Image

#151 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 22:02

Szivíííííííííííííííííí!Huha de leizzadtam.Rita adott egy címet,egy ilyen osztrák lovasfórum.Eddig pár mondatos bemutatkozást kreáltam,de már az is leizzasztott. Hu.

#152 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 22:06

hú. Ha köll megírom neked. Cserébe hoci ide egy netcímet :D

#153 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 22:07

Mi kéne ha vóna he? :D

#154 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 22:09

Istenem .. a nehéz felfogás Istenátka egy tulajdonság Posted Image Az osztrák fórum címe kellene. Tudod, körülnézésre.. Posted Image

#155 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 22:11

Jah...izé...ezerfelé figyelek...tanulnom kéne..lesem,hogy jönnek-é a szüleim...ittenvan-e: [url="http://"http://www.pferde-forum.at.tf/"]http://www.pferde-forum.at.tf/[/url] Közbe tanulnom is KÉNE...

#156 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 22:15

fú ez egész jó

#157 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 22:20

Jah.Csak amikor az én hozzászólásomhoz érsz....huhúúúúú.Tiszta happy vagyok,holnap elmarad 2 óránk,mert valami hülye koncertre megyünk,aztán így nemigazán volt tanulnivaló...magyarul a mai tanulásom annyiból állt,hogy kiszedtem a táskámból ami nem kell holnapra,meg beraktam azt,ami igen.Kííííííííírály! Posted Image Posted Image

#158 Midnigh-Lady

Midnigh-Lady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 22:58

hihi, de hogy tedzik a forumunk??ha mesz koroncóra, csinalsz leeegyszi fenképeket...ladyröl is,....(ha van digitaliscamrtád!)már allig várom hogy mennyek mwgint oda.

#159 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 23:06

Gondolom,hogy várod! Nagyon jó a fórum, csak ne lenne olyan külföldi... Posted ImageÍrtam magánt,hogy nincs fényképezõm...de lehet(30%) hogy tudok szerezni. [ November 23, 2004, 22:09: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#160 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 9:46

Zsó!Igen Csabának hívják Posted Image ismerem már régóta (õ is Óváron végzett)Nócy!A Tibi egyszer-kétszer járt nálunk lószállítót adtunk kölcsön neki. A Zoli szokta körmözni a lovam (már ideje lenne... :rolleyes: )Join Up!A kép alapján pedig biztos hogy Scotch nálunk született, mert az anyja fejformáját le sem tagadhatja! mindjárt rakok képet a Tipegõrõl.Calypsoo [ November 24, 2004, 08:55: Az üzenetet átszerkesztette: calypsoo ]