Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Pécs és környéke

• Please log in to reply
14283 válasz a témához

#14241 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 4. - 7:30

Nagy a csönd azért a háttérben zajlanak az események ;) Egy hete orfûrõl kisértem Beka-t a Boci tanyára az új Lottó nevû lovával. A hétvégén pedig nagy esemény volt újhegyen, lehet külön topicot kellene nyitnom de csak itt halkan megjegyzem: Mátka haza költözött, Nyanya felügyelete és gondozása alá! Szép új karám és friss fû várta! Most már semmi nem gátolhatja a holdfénybe vagy hiányában a telefon kijelzõ fényében tett lovaglásokat :D Csak úgy pletyka szinten, Döde is új lovat vett de ezt majd õ megerõsíti. Addig maradjon pletyka! ;) Magyarszéken is dübörögnek a lóerõk, az I. Country Nap elõkészületei folynak! :yeah: Öreg Cowboy tanyáján dúlnak a hormonok a három lónak 15 lába van! ;) A többi hír még nem ért ide azt majd a húsvéti locsolás után!

#14242 vibe

vibe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 64 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 4. - 9:21

Kedves Lovas Barátaim!

Végre itt a tavasz és közeleg az idõ, amikor-tájt az utóbbi években Pécs és környéke lovasainak tavaszi találkozóját tartottuk.

Ez az utóbbi két évben BaRKa elnevezéssel jött létre Komlón Stemler Ákos Gadányi birtokán, és állíthatom, hogy az eddigi szervezõk nagyon komoly munkát, energiát fektettek a létrejöttébe.

Aztán ismeretes mindenki elõtt, hogy a tavalyi rendezvény milyen módon alakult és zárult.

Nem gondolom, hogy annak volna itt az ideje, hogy a miérteket boncolgassuk, vagy hibásokat keressünk, nem is ezért jelentkezem.

Jelentkezem viszont azért, mert az idõ közeledtével közvetve vagy közvetlenül, eljutottak hozzám olyan információk, hogy többen vannak a korábbi résztvevõk közül, akik örömmel vennék, ha a rendezvény valódi lényege, mármint a BARÁTI TALÁLKOZÓ létrejönne.

Voltak néhányan a helyiek között, akik elkezdték a szervezést, de különbözõ okok miatt nem látszik realitásnak az, hogy összeállna a kép.

Ákossal beszéltünk arról, hogy szeretnénk megfelelni a fent említett megtisztelõ várakozásnak, és eldöntöttük, hogy 2012. május 5-én megtartjuk a BaRKa idei fordulóját.

Az én elképzeleésem szerint a találkozó Rangadó része egyfajta tájákozódási verseny lenne, a Veszprém megyében évek óta zajló versenyek alapjaira felépítve, nyilván a magunk amatõr szintjén.
Akit érdekel a http://www.tajekozodasilovas.hu/ oldalon utánna nézhet az ott zajló eseményeknek.

Ennek megfelelõen lebonyolítás mikéntje változik néhány kérdésben,amirõl a következõkben folyamatosan tájékoztatlak benneteket.

Elsõ körben megköszönnék egy visszajelzést itt, vagy a barka12.05@gmail.com címen arra vonatkozóan, hogy mi a fogadtatás, és milyen érdeklõdés várható.

Mindenkinek szép tavaszt és kellemes Húsvétot kívánok : visyberci

#14243 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 23. - 10:31

A fõszervezõ egészségi állapotában történt változások miatt, az idei BARKA elmarad, ne számoljatok vele.

#14244 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 24. - 9:38

Az a helyzet, hogy szerintem ez a dolog már régen kifutotta magát. Annyi jó dolgot lehetne csinálni, újat, mást, én nem értem miért kellett ezt ennyi éven keresztül rágni.

#14245 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 24. - 14:31

Az a helyzet, hogy szerintem ez a dolog már régen kifutotta magát. Annyi jó dolgot lehetne csinálni, újat, mást, én nem értem miért kellett ezt ennyi éven keresztül rágni.

Várjuk az ötleteket! :eek:

#14246 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 25. - 6:49

Mindig tõlem? ;) Nektek nincsen sosem? :)

#14247 Zsé

Zsé

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 31 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 25. - 12:19

Ne haragudj, Chilly, de szerintem ez eléggé más lett volna... :D
És szerintem nem futotta ki magát, mert igenis egyre több érdeklõdést mutatnak a lovasok (láthattad volna: V.A.D.)! :yeah:

Edited by Zsé, 2012 április 25. - 12:20.

#14248 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 25. - 13:47

Nem haragszom, akkor bizonyára igazad van. Nincs még szétrágva semmi rajta. ;)

#14249 Zsé

Zsé

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 31 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 25. - 20:06

Nem állnék neki vitatkozni azon, hogy min mi van szétrágva...Köszi!

#14250 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 26. - 7:05

Nem is ezért írtam. :) Nem egyezik a véleményünk, ennyi csak az egész. Nem vita-alap volt abszolút, csak hangosan gondolkodtam. Nem kell felkapnod a vizet azonnal, nyugalom. ;) Valahol saját magamat is bíráltam ezzel. ;)

#14251 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 21. - 9:48

Hétvégén vasárnap 27-én Zengõlovas verseny Hosszúhetényben. Gyülekezõ, pályabejárás 8-órától verseny 10-tõl.

#14252 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 22. - 13:44

A június 8-9-10 Magyarszéki Jamboree-ról tud valaki valami pontosabbat? Én is bécsatlakoznék :)

#14253 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 7. - 23:06

Nem haragszom, akkor bizonyára igazad van. Nincs még szétrágva semmi rajta. ;)

Ha szét van rágva, ha nincs, mi azért élvezzük!!!!
Bárki kezdte is el, jól tette!!! Még mindig vannak új ötletek, és jobbnál jobb ötletek.

Ha pedig vki koppintja a más ötletét, esetleg tovább viszi, mert épp hirtelen nem jut eszébe jobb, akkor arra büszkének kell lenni.

Amit pedig Vibe szeretett volna, az tényleg más, mint az elõzöek. Azt is kipróbáltuk volna szívesen, és azt is élveztük volna, én biztos vagyok benne. (Csak az a sok volna ne lett volna.)
És most semmi udvariaskodás nincs abban, amit írtam, mert ezek a tények.

Ne haragudj, Chilly, de szerintem ez eléggé más lett volna... :D
És szerintem nem futotta ki magát, mert igenis egyre több érdeklõdést mutatnak a lovasok (láthattad volna: V.A.D.)! :yeah:

....És a tavalyi BaRKa. :yeah: Dubla lovas nép jött össze, mint elõzõ évben. Talán nem véletlenül. Csak épp minket is megleptek..... :hu:

Edited by Bogárka, 2012 június 7. - 23:02.

#14254 Szuzy

Szuzy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 255 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 10. - 17:08

sziasztok! Van néhány eladó kisbálás lucerna szénánk, 400 Ft/db.

#14255 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 2. - 14:43

Várjuk az ötleteket! :eek:

Van egy ötletem! De nem merem közzé tenni, mert kinevettek!
Régi álmom valósulna meg, de sajnos mindig elmarad(t).
De majd egyszer, ha még nem leszek nagyon öreg addigra
megteszem, ha beledöglök is. S akkor majd sirathattok, vagy nevethettek!

#14256 Zsé

Zsé

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 31 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 11. - 11:33

KEDVES LOVASOK ÉS LÓKEDVELŐK!!! Örömmel értesítünk benneteket, hogy idén is megrendezésre kerül a V. A. D. (Vénasszonyok Nyara Derby), a Bükkösdi lovaspályán, 2012. október 13-án, szombaton, 9 órai indulással. A tájékozódási, és ügyességi versenyre három fős csapatok jelentkezését várjuk. Ha nincs csapatod, az sem baj, lesznek még így páran :D. A nevezési díj 3.000 Ft/fő, ebből fedezzük a kaját, a kupát és a díjakat. A versenytáv kb. 20 km lesz (kb. 3,5 órát lesztek a pályán). NEM IDŐRE KELL TELJESÍTENI!!! Lesz sok érdekes és vicces feladat (szakág-függetlenek), na meg persze szép idő (megrendeltük! :D). A pénteken érkezőket este vacsorával várjuk, ezért kérjük, hogy előre jelezzétek, ha már a „bemelegítésen” is szívesen részt vesztek, nehogy ne legyen elég kaja :D. Kérünk benneteket, hogy a belső folyadékpótlásban segítsetek… A lovaknak és lovasoknak a szállás megoldható (hálózsákot hozzatok), tisztálkodási lehetőség is van, ha valaki esetleg ilyesmire vetemedne :D. A lovaknak 60 férőhelyes istálló, korlátlan mennyiségű víz és széna áll a rendelkezésükre. Aki a lova mellett tervezte az alvást, az hozzon magával sok meleg cuccot! Az előző játékok tapasztalatai alapján néhány javaslat: mindenki hozzon magának a lovaglásra valamiféle innivalót valamint esőkabátot - mégiscsak október lesz. Reméljük, minél többen eljöttök, és újra jól érezzük magunkat egy hétvégén át! Jelentkezéseteket, kérdéseiteket, óhajaitokat várjuk legkésőbb október 9-ig az alábbi elérhetőségeken: Cili: cili111@citromail.hu facebook-on tel.: 20/512-76-32 Zsani: mucica@citromail.hu facebook-on Itt a paci.hu-n is lehet jelentkezni a Pécs és környéke fórumon. Várunk mindenkit sok-sok szeretettel!

Edited by Zsé, 2012 augusztus 11. - 11:34.

#14257 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 16. - 9:04

Jelentkezem! :yeah: Pénteki érkezéssel. Vacsit azért hagyjatok... ;)

#14258 lovacskás

lovacskás

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 21:46

sziasztok.nem tudtok segíteni véletlenül, hogy hol lehetne találni olyan lehetõséget, hogy némi munkáért cserébe lovaglást kapnék?egyetemista vagyok.vagy hogy merre induljak el vagy akármi? :) remélem tudtok segíteni vmit.

#14259 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 24. - 12:56

V.A.D. 2012.

Ha valakit érdekel... :)

#14260 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 12. - 14:48

Horsemanship

Lovas oktatás

Szabadidõs lovasoknak
(stílustól függetlenül)
és westernlovasoknak!

Tartja: Istenes Csilla

AZ OKTATÁS TARTALMÁBÓL

(nem a teljesség igényével!):
Tanuld meg a “lovad nyelvét”! Tanuld meg, hogy:
Hogyan tudod megértetni magad a lovaddal!
Mire kell figyelned, mit kell tenned, hogy a lovad is
megértsen téged! ...
Ne kényszerítsd, hanem motiváld a lovad! Tanuld meg,
hogy:
Hogyan kell használnod a szárakat, a lábadat, ,,,stb.
hogy a lovadat arra motiváld, hogy ellenkezés helyett
inkább együtt akarjon mûködni veled? Hogy azonnal
megálljon, vagy elforduljon, ha te azt kéred.
Mit kell tegyél, hogy megfogáskor ne elmenjen elõled,
hanem oda jöjjön hozzád!
Hogyan lovagold, hogy ne akarjon elsietni, bakolni, vagy
ágaskodni alattad.
Ismerd meg, hogy melyik a jó (=biztonságos és kényel-
mes) felszerelés!
Sajátítsd el azokat a kifejezéseket, alapelveket, amelyek
nélkülözhetetlenek és amelyek ismerete hozzá tartozik az
általános lovasmûveltséghez!

Akit érdekel illetve további információ: edina.csanyi(kukac)gmail.com

A kurzus várhatóan december eleje-közepe, ló hozható és bérelhetõ is, a helyszín még függõben, de valahol Pécs környékén lenne, ahol van elérhetõ fedeles. Költségek jelentkezõ függõek, valahol 10.000 és 20.000 Ft között mindenestül (illetve 1 vagy 2 nap, a jelentkezõk számától és az érdeklõdéstõl függõen).

#14261 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 12. - 18:00

Tyûûûû, ez érdekelne, csak ne 8.-án legyen, akkor ugyanis a szülinapomon buliznék.... Igaz Pécs hihetetlen messze van, de Csilla nekem egy olyan tréner aki miatt érdemes elmenni, csak ajánlani tudom mindenkinek!

#14262 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 14. - 10:10

Igen, jónak ígérkezik! Egyelõre a dec. 15-i hétvége a nyertes!

#14263 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 19. - 12:46

6-an vagyunk eddig, 10 fõ a maximum, ha valakit érdekel esetleg, jelezze!

#14264 B.balazs89

B.balazs89

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 25. - 20:56

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni.

Keresek lovardát a lovamnak angol stílusban.
Amit szeretnék ha lenne: legalább 20x40-es homokos pálya (ahol nem áll meg a víz), a fedett lovarda elõny, továbbá elõny a lójártatógép, és elkülönített nagy legelõ mert mén a lovam- ez a legfontosabb, nehezen tûri a bezártságot.
Mindenképpen bértartási szerzõdéssel!
Normális lovarda tulajdonos és hozzáértõ, józan, normális személyzet!!!!!
Pécs körzetétõl 25km-re maximum.
Ára max: havi 80.000 Ft- mindennel együtt.

Nem végleges letelepedésként lenne rá szükségem a helyre, maximum idén Októberig, mert viszem a lovamat magammal külföldre.
(Halottam egy Kõvágótöttösi lovardáról, és az Orfûi fedett is érdekelne, de nem tudom, van-e hasonló színvonalú istálló és milyen árban vannak?)
Köszönöm, de a Pogányi Ideál klub nem érdekel.

Van valakinek ott lova, vagy tapasztalata ezekkel kapcsolatban?

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Edited by B.balazs89, 2013 március 25. - 21:08.

#14265 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 27. - 12:36

Idén is megrendezésre kerûl a BARKA április 27-én Magyarszéken! Lehetõség van itt is regisztrálni, nálam magánüzenetben, név szerint lehet.

#14266 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 27. - 15:36

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni.

Keresek lovardát a lovamnak angol stílusban.
Amit szeretnék ha lenne: legalább 20x40-es homokos pálya (ahol nem áll meg a víz), a fedett lovarda elõny, továbbá elõny a lójártatógép, és elkülönített nagy legelõ mert mén a lovam- ez a legfontosabb, nehezen tûri a bezártságot.
Mindenképpen bértartási szerzõdéssel!
Normális lovarda tulajdonos és hozzáértõ, józan, normális személyzet!!!!!
Pécs körzetétõl 25km-re maximum.
Ára max: havi 80.000 Ft- mindennel együtt.

Nem végleges letelepedésként lenne rá szükségem a helyre, maximum idén Októberig, mert viszem a lovamat magammal külföldre.
(Halottam egy Kõvágótöttösi lovardáról, és az Orfûi fedett is érdekelne, de nem tudom, van-e hasonló színvonalú istálló és milyen árban vannak?)
Köszönöm, de a Pogányi Ideál klub nem érdekel.

Van valakinek ott lova, vagy tapasztalata ezekkel kapcsolatban?
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Szia!

Kõvágótöttöst nem javaslom (nem akarok senkire rosszat mondani, úgyhogy nem indokolnám), Orfû viszont jó lehet, bár nem ismerem, csak hallomásból, és párszor lovagoltam arra, az összkép szimpatikus.
Árakat nem tudok, viszont van még Sikonda és Komló között is egy lovarda, de ott azt hiszem sem jártatógép, sem fedeles nincs, és a karámozással sem vagyok képben.
Ha gondolod, kerítek valamiféle referenciákat :)

#14267 B.balazs89

B.balazs89

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 27. - 19:04

Szia!

Kõvágótöttöst nem javaslom (nem akarok senkire rosszat mondani, úgyhogy nem indokolnám), Orfû viszont jó lehet, bár nem ismerem, csak hallomásból, és párszor lovagoltam arra, az összkép szimpatikus.
Árakat nem tudok, viszont van még Sikonda és Komló között is egy lovarda, de ott azt hiszem sem jártatógép, sem fedeles nincs, és a karámozással sem vagyok képben.
Ha gondolod, kerítek valamiféle referenciákat :)

Szia!

Köszönöm szépen a segítséget!
Nagyon hálás lennék, ha megtudnál kérdezni valakit, akinek van ezekrõl a lovardákról tapasztalata.

Köszönöm szépen Nyanya! :)

#14268 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 29. - 9:46

Szia! Megérdeklõdöm, de szerintem csak a jövõ hétre fog menni, és írok, jó? Addig is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :kocc:

#14269 B.balazs89

B.balazs89

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 30. - 15:37

Szia!

Megérdeklõdöm, de szerintem csak a jövõ hétre fog menni, és írok, jó?

Addig is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :kocc:

Kedves Nyanya!

Természetesen, még kb. 1 hónapot ráér.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!

#14270 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 29. - 12:32

Megkérdeztem a Bánosi lovardában nem fogadnak bértartókat, a Kõvágótöttösit pedig változatlanul nem javaslom, és rajtam kívül többen vagyunk így ezzel.

#14271 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 14. - 8:24

Pünkösd Vasárnap Hosszúhetényben ügyességi és fogatos verseny lesz, kezdés 8-9 óra között.

#14272 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 17. - 19:03

Keresem azon kedves lovastársam, aki elvinne lovastól utánfutóval május 31-én péntek délután/estefele vagy júni 1 szombat reggel az „I. Bükkösdi "LÓti-futi" Baráti Lovas találkozó és Lovasjátékok”ra és szombat este visszavinne Komlóra. Nem lennék hálátlan! :kocc:

#14273 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 9. - 10:23

Orfûn, vagy a környékén tudtok ajánlani lovardát, ahol kimehetünk egy kis nézelõdõs terepre hárman? :) Elég vegyes a lovasfelhozatal, ezért turistakompatibilis lovacskákra van szükség.

#14274 vibe

vibe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 64 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 9. - 12:57

Hátha valakit érdekel:

http://www.pecsistop...komlon/1162180/

http://www.tavlovaso...olmo_terkep.jpg

Részletes kiírás:

http://www.tavlovasok.hu/ versenynaptár/ menüpontban

#14275 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 16. - 10:35

Orfûn, vagy a környékén tudtok ajánlani lovardát, ahol kimehetünk egy kis nézelõdõs terepre hárman? :) Elég vegyes a lovasfelhozatal, ezért turistakompatibilis lovacskákra van szükség.

Szerintem Tekeresen van egy lovarda, ahol érdemes érdeklõdni, vagy Abaliget felé a Rácz tanyán. Ha még aktuális :)

#14276 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 17. - 11:18

Köszi, Nyanya! :) Aktuális még. Ezt a két helyet találtam én is a neten. Van valakinek velük személyes tapasztalata? Melyik helyre érdemes inkább menni?

#14277 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 17. - 12:59

Én évekkel ezelõtt voltam a Rácz tanyán, befizettünk tereplovaglásra, jól éreztük magunkat, olyan jó kis lazulós volt. A lovak is normálisak voltak, volt mindenki tudásszintjének megfelelõ hátas, és nem mellesleg a vidék csodás. Hogy most mi a helyzet, nem tudom, de szerintem nem sok változás lehet. A kajájuk is jó állítólag, enni még nem ettem ott, de általában sok a turista. Tekeresen még nem lovagoltam, de szerintem ott is jó lehet, szoktam látni az ottani lovasokat, amikor arra járok, de ennyi a kapcsolatom velük... Azért érdemes rápróbálni.

#14278 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 augusztus 15. - 9:40

Köszi a javaslatokat. A Rácz tanyán ebédelést kipróbáltuk, a kaja jó volt, de rengeteg volt a vendég, gyerekcsapatok, emiatt nagyon sokat kellett várni az ételre. A folyamatos gyerektáboroztatás miatt nem voltak szabad lovaik. A bánosi lovardát is megkérdeztem, ott csak bértartással foglalkoznak, aztán a nagy meleg miatt végül nem is erõltettem a dolgot, így a tekeresi lovardába el se mentem, pedig valószínûleg ott lett volna lehetõség tereplovaglásra, mert láttam egyik délben (kb. 40 fokban) lovasokat a Pécsi tó gátján átsétálni. Valahogy nem kívántam meg. :D Szeretnék Orfûre visszatérni, amikor jobb lesz az idõ, mert gyönyörû vidék, és a Mecsekben muszáj lesz még lovagolnom. :)
  • Nyanya kedvelte

#14279 Csöni

Csöni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2013 augusztus 25. - 16:42

Helló környékbeliek! Mindenki lóháton? Nyanyus csak te tartod a frontot? Tudnátok nekem abban segíteni, hogy van-e a környéken eladó tanya? És milyen árban?(occó legyen) A Szentdomjánihoz hasonló, de lehet lepukkantabb. Lényeg, hogy szomszéd ne legyen...vagy távol. Erdõ, mezõ, fû, fa, virág jöhet. Áram legyen, más komfort nem kell. Telek lehetõleg 1 ha. Ha valaki hall ilyenrõl, légyszi szóljatok!? Köszike!

#14280 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 17. - 10:52

Nem tudok eladó tanyát, de ha hallok, szólok. A szentdomjáni pedig igenis gyönyörű. Ott is vannak szomszédok, csak kicsit messzebb :)